Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Godišnji Ljubavni Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za 2023.

   Zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam ljubavni horoskop za 2023. godinu preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu.
   Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi i šta vam horoskop za 2023. godinu savetuje. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je ljubav u pitanju ...

Horoskop za Ovna
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA  (21.3. - 20.4.) 
   Ovan upražnjava ljubavni odnos u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu, tako da vam nije potrebna preterana agresivnost da biste ga privoleli na to. U trenutku, Ovan vas obasipa pažnjom, da bi već u sledećem bio hladan kap led, ali to je samo taktika njegove vešto smišljene ljubavne igre.
   Kod Ovna postoji veliki erotski potencijal, te strasno juri za avanturama. U ljubavi je veoma strastan, ali i opasno ljubomoran.
   Ako stupi u brak, mora se učiti toleranciji. Sa njim su harmonični rođeni u Strelcu i Lavu, dok je prema Vagi veoma erotski naklonjen. Ne slaže se sa Rakom i Jarcem ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNOVE


Horoskop za Bika
  GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)
   Najsenzibiiniji je znak Zodijaka. Krasi ga neverovatna moć zapažanja, izoštrena su mu čula mirisa i sluha. Nikad ne zaboravlja glas voljene osobe, niti miris parfema koji ona koristi. U ljubavnim akcijama je veoma oprezan i promišijen, nikad se ne zaleće, uglavnom pravi pogotke.
   Bik se lako zaljubi, duboko voli, nije sklon ljubomori niti mnogo priča o ljubavi, ali se ne ženi rano. Sposoban je da kontroliše svoja osećanja, i da obuzda svoje hirove. Žene ponekad zgreše, ali bez zle namere.
   Bik je veran i spreman za dobar, građanski brak. Voli porodicu, konfor i uređen dom. Plodan je i potentan, te mu je ljubavni odnos neobično značajan. Slaže se sa Devicama i Jarcima, jako je erotski sklon Škorpijama, a disharmoničan je sa Vodolijom i Lavom ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BIKOVE

Horoskop za Blizance
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) 
   Lako ih je voleti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Puni su energije, neobično inteligentni i izuzetno komunikativni. Nisu ljubomorni, niti posesivni, iako važe za vešte ljubavnike. Kad opaze 'plen', ne odustaju sve do postizanja cilja.
   I kada vole traže senzacije, često vole po dve osobe u isto vreme, svoje tajne ne čuvaju, više ljubav iskazuju rečima, daju sitne poklone. Imaju ponekad i više površnih veza u isto vreme.
   U braku nisu verni, ali su dobri drugovi. Bolje je da kasnije stupe u brak. Slažu se sa onima rođenim u Vagi i Vodoliji, Strelcu i Ovnu, a disharmonični su sa Devicama i Ribama ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE


Horoskop za Rakove
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
   Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje mu pruža spavaća soba, pri vođenju ljubavi, a to znači da je konformist. Istančanih je emocija i često melanholičan. Krasi ga neobična intuicija, romantičan je i voli da sanjari.
   Osobe rođene u znaku Raka u pravom smislu su sposobne da vole, sentimentalne su ali osećanja ne pokazuju baš jasno, te često trpe i ćute. Ako je u pitanju velika ljubav, sposobni su za svaku žrtvu.
   Rođeni u ovom znaku imaju obično dobar brak, verni su, a muškarci često žive u ženinoj kući. Harmonični su sa rođenima u znaku Škorpije, Ribe i Jarca, dok se ne slažu da Vagom i Ovnom ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RAKOVE


Horoskop za Lavove
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
   Poseduje momentanu strast. Po prirodni je vođa, voli da mu laskate i poštujete ga. Da biste odoleli njegovom šarmu, morate biti od kamena. Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.
   Tu su realisti, skoro da su i tu poslovni i službeni, te ne mare za ogovaranja. Ljubomoru leče sami, radikalno, džentlmenskim ponašanjem. Slažu se sa Strelcem, Vodolijom i Ovnom, dok se ne slažu sa rođenima u znaku Bika i Škorpije ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LAVOVE

Horoskop za Device
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)
   U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežna i to ne skriva.
   Osećanja kod Device nije suviše duboka. Dok su u braku, oni su verni, ali često imaju više brakova. Razvode se obično zbog dužih veza koje se pojave van braka. Ljubav im iritira i rad stomačnih organa.
   Sa decom često imaju problema, a sa mužem su u neslozi, pogotovu ako je jedan bračni drug Lav ili Škorpion, onda je ovaj podređen i pod papučom. Slažu se sa Bikom, Jarcem i Ribama, a ne slažu se sa Blizancem i Strelcem ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DEVICE


Horoskop za Vage
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.)
   Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična je i racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!
   Kod njih je ljubav više osećanje nego strast, važnija im je pažnja nego erotika, saučestvovanje nego ljubav, i verni su svojoj čistoj ljubavi. Ljubav im donosi razočarenja i dovodi ponekad do ekscesa.
    Brak često zaključe preko posrednika i u braku harmonično žive, osim ako bračni drug nije suviše osetljiv na kritiku. Slažu se sa Vodolijom, Blizancima i Ovnom, a u disharmoniji su sa rođenima u Jarcu i Raku. Sa licima rođenim u ostalim znacima, mogu da se usaglase ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VAGE


Horoskop za škorpije
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)
   Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih. Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u ljubavi nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.
   Kod Škorpije ona je najčešće ogromna strast, te zbog toga dolazi do pogrešnih postupaka. Lako gazi svoje ideale, samo ako kod njega bude izazvana ljubomora. Onda radikalno lomi svoja osećanja jer pobesni od ljubomore.
    Privlačna je i lako osvaja i često ima više ljubavnih veza. Iako mu je teško u ljubavi udovoljiti, Škorpija može imati srećan brak. Slaže sa rođenim u Ribama, Raku i Biku, a ne slaže sa Vodolijom i Lavom ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE

Horoskop za Strelca
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)
   Rođen je pod srećnom zvezdom, a nije svestan toga! Prema okolini je filozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvaćen. U ljubavi je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.
   Uglavnom imaju jednu stalnu ljubav, ali se može desiti da ih bude i dve. Uglavnom su verni, ali se desi da imaju više veza, iako žele da žive u harmoniji. Dovoljno su strasni, ali i tolerantni.
   Naročito se dobro slažu sa osobama rođenim u istom znaku. Slažu se sa rođenima u Lavu, Ovnu i Blizancima, a disharmonični su sa Ribama i Devicama ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA STRELČEVE


Horoskop za Jarca
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)
   Ambiciozan je svuda i na svakom mestu, pa take i u spavaćoj sobi nastoji da se pokaže u najboljem svetlu. S njim treba mnogo strpljenja, jer potajno žudi za udvorničkim ponašanjem. Sklon je ironiji i ismejavanju svih, a posebno partnera s kojim je trenutno u vezi.
   Pretežno su realisti, više ih poštuju nego što ih vole, nemaju izraženu erotiku, nemarno se oblače, često su frigidni, lako se ohlade ako im voljena osoba nije u blizini, strogi su, i ne trpe neverstvo. Dobri su drugovi. Slažu se sa Bikom, Devicom i Rakom, a ne slažu sa Ovnom i Vagom ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JARČEVE


Horoskop za Vodolije
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)
   Može imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodolija je pun pogodak. U ljubavi je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a teško deli komplimente.
   Oni teže slobodnoj ljubavi, liberalni su u pogledu ljubavnih veza i ne prate od ljubomore. Stalo im je, izgleda, više do ljubavi i prijateljstva nego do erotike.
    Bez većih potresa oni promene bračnog druga, i ne progone ga ako ih ostavi, ponekaf ga čak i pomognu. Slažu se sa rođenim u Blizancima, Vagi i Lavu, a ne slažu se sa onima rođenim u znaku Bika ili Škorpije ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE

Horoskop za Ribe
GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)
   Osetljive su i ranjive, veliki sanjari. Sklone su okultizmu, a u ljubavi su prilično sebične. Ljubomorne su i mnogo brinu o svom izgledu. U ljubavi su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjaju stopalima i noktima. Detalji kod njih igraju presudnu ulogu.
   Kod njih ona je više platonska, više im je stalo do duše partnera nego do njegovog izgleda, vole duboko i tiho, romantično, teško se zaljubljuju. Vole miran, porodični život, čak lako praštaju neverstvo ...

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu