Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ovan Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Ovnove - 2024. Godina

   Ovnovi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Ovnovima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vaš ljubavni život će ove godine biti stabilan. Neće biti nekih posebnih promena u vašem životu. Međutim, da bi vaš odnos bio poseban, morate da unesete transparentnost u ljubav.
    Mnogo puta se mogu pojaviti takve prilike zbog kojih se vaš ego sukobljava sa vašim partnerom. Ovo ne samo da će probleme u vašoj vezi, već se i distanca između vas može povećati, tako da nemojte ustupiti mesto vašem egu u ljubavi. Verujte jedni drugima i ne dozvolite da se ovo poverenje slomi zbog nekih banalnih i beznačajnih stvari.
    Početni period godine nije baš povoljan za ljubavne veze, zato budite ozbiljni i pažljivi prema svojoj ljubavi u ovom trenutku. Tokom ovog perioda mogu se uočiti neke promena u prirodi vašeg partnera. Moguće su svađe između vas dvoje oko malih stvari, pa, u ovom trenutku treba pokazati strpljenje i pokušati da razumete osećanja partnera.
    U međuvremenu, ako se vaš partner uznemiri zbog nečega, onda ga smirite vašom ljubavlju. Ne pokušavajte da im nametnete svoje stavove u suprotnom, to može postati prepreka u vašoj vezi. S druge strane, mesec februar može dati novu dimenziju ljubavnoj vezi. U ovom trenutku, ako ste sami, imaćete dovoljno prilika da upoznate svoju voljenu osobu.
    Takođe, nova veza može početi sa nekim na vašem radnom mestu ili na fakultetu. I ostali meseci u godini biće vam dobri. Takođe možete ići na neko lepo i prijatno putovanje sa svojom voljenom osobom. S druge strane, za ljude koji traže pravu ljubav, potraga će ove godine biti ispunjena. Takođe, možete sklopiti brak sa svojim ljubavnim partnerom.
    Ako ste u braku, biće dovoljno prilika za romansu sa svojim supružnikom. Vaša veza će ostati slatka početkom godine. Okolnosti će biti još povoljnije za bračni život. U ovom trenutku ćete ceniti osećanja vašeg supružnika. Biće lepe koordinacije između vas oboje i interakcije ispunjene ljubavlju. Sreća će doći u vašem bračnom životu. U ovom trenutku postoji velika mogućnost da dobijete dobre vesti u vezi sa rođenjem deteta.
    Vaš porodični život će ove godine biti dobar. U kući će biti sreće, mira i blagostanja. Ove godine se u kući može desiti i neka vrsta povoljnog posla. Može doći do povećanja broja članova u kući. Morate voditi računa o zdravlju svog oca. Možda imate neke različite poglede na život i svet u odnosu na njegove, ali, on je uvek uz vas. Njegovim savetima ćete postići uspeh, samo ne ostavljajte prazninu u njegovom životu.

ŽENE - Pokušajte da se pridržavate načela ženstvenosti i ne pokazujete koliko ste dominantni, superiorni ili spremni da svima komandujete.  Čak i ako vaš partner bude popustljiv, intimno će čeznuti za nekom popustljivijom i nežnijom ženom, naročito ako je u znaku Raka, Lava ili Škorpije. Ukoliko budete emotivno zainteresovani za Jarca ili Vagu, biće vam teško da pratite sve oscilacije partnerovog raspoloženja što će biti rezultat dešavanja na poslu i neće imati mnogo veze sa vama. Između vas i partnera ili između vas i nekog člana porodice vodiće se tihi rat za društveni prestiž. Leto donosi mogućnost iznenadne ljubavi ili susreta sa nekim ko živi u inostranstvu. Možete doživeti nešto o čemu drugi samo mogu da sanjaju ali pazite se ako se radi o osobi koja nije slobodna, predstoji vam otrežnjenje krajem leta. Bračni odnosi i duge veze mogu biti u krizi ili će svako od vas voditi svoj život, zarobljen u svom svetu, posvećen svojim interesovanjima. Slobodne dame Ovnovi će težiti vezi sa osobom na položaju, a mogu doneti odluku o ulasku u brak jer će društveni status partnera biti ono što ih najviše prilvači.

MUŠKARCI - Vaši pokušaji da održite svoj autoritet neće doneti rezultat, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Familija kako vaša, tako i vašeg partnera predstavlja jedan od otežavajućih faktora u pogledu postizanja sklada jer će bez obzira da li živite pod istim krovom sa njima ili u drugom gradu, čak i državi, naći načina da komentarišu vaš odnos. Malo ko će biti biti u stanju da pridobije vaše poverenje. Ipak, ako budete u vezi sa popustljivom partnerkom moguća je veoma strastvena jesen jer će posle ko zna koliko vremena neko gledati na vas sa divljenjem. Osećaćete se kao preporođeni, jer ćete ponovo imati prilike da se osećate važnim, uspešnim i neodoljivima. Bićete spremni na radikalne zahtvate u svom životu, ako vam, naravno, to dopupste članovi porodice. Hteli ili ne, zbog njih ćete biti spremni na razne kompormise, naravno, na vašu štetu. Moguća je ljubav sa strankinjom ili osobom koju povremeno viđate na poslovnim putovanjima u inostranstvo.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2024. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana