Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

IQ Test Vaših Refleksa

     Refleks bi mogao da se definiše kao odgovor čoveka na razne spoljnje i unutrašnje nadražaje. Oni su jedna od karakteristika svake osobe i jedinstveni su za svakog. Ne reaguje svaka osoba jednako na razne nadražaje. Neko reaguje burno i trenutno, dok nekome treba određeno vreme za reakciju.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Refleks kod čoveka može da izazove mnogo toga. Može to da bude reakcija na vizuelni doživljaj, znači, ono što smo tog trenutka videli i što je kod nas izazvalo reakciju, a može da bude refleks na dodir i neki fizički nadražaj. Ovaj ovde test će vam donekle dati odgovor na to kakvi su vaši refleksi. A ne i samo refleksi. Ovde se testira i vaša moć vizuelnog zapažanja, koncentracija, kao i brzina reagovanja.
    NAPOMENA: Ovaj test refleksa optimizovan je za desktop računare i rezolucije veće od 460 piksela!
    UPUTSTVO: Kliknite na crveni kvadrat i držite ga pritisnutog. Pomerajte kvadrat tako da ne dotaknete plava tela koja se počinju kretati oko narandžastog kvadrata. Takođe, ne dodirujte ni sivo-plavkasti okvir! Ako uspete da izdržite 18 sekundi, onda si DOBAR-DOBRA! Današnji američki piloti moraju na ovom testu izdržati najmanje 2 minute! Testirajte vaše reflekse, snalažljivost i koncentraciju! Zapamtite, 18 sekundi je jako dobar rezultat.






¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana