Naslovni baner
Ponuda Tema

IQ Test Vaših Refleksa

     Refleks bi mogao da se definiše kao odgovor čoveka na razne spoljnje i unutrašnje nadražaje. Oni su jedna od karakteristika svake osobe i jedinstveni su za svakog. Ne reaguje svaka osoba jednako na razne nadražaje. Neko reaguje burno i trenutno, dok nekome treba određeno vreme za reakciju. Refleks kod čoveka može da izazove mnogo toga. Može to da bude reakcija na vizuelni doživljaj, znači, ono što smo tog trenutka videli i što je kod nas izazvalo reakciju, a može da bude refleks na dodir i neki fizički nadražaj. Ovaj ovde test će vam donekle dati odgovor na to kakvi su vaši refleksi. A ne i samo refleksi. Ovde se testira i vaša moć vizuelnog zapažanja, koncentracija, kao i brzina reagovanja.

    NAPOMENA: Ovaj test refleksa optimizovan je za desktop računare i rezolucije veće od 460 piksela!

    UPUTSTVO: Kliknite na crveni kvadrat i držite ga pritisnutog. Pomerajte kvadrat tako da ne dotaknete plava tela koja se počinju kretati oko crvenog kvadrata. Takođe, ne dodirujte ni zlatno-oker okvir! Ako uspete da izdržite 18 sekundi, onda si DOBAR-DOBRA! Današnji američki piloti moraju na ovom testu izdržati najmanje 2 minute! Testirajte vaše reflekse, snalažljivost i koncentraciju! Zapamtite, 18 sekundi je jako dobar rezultat.
Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA