Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
 HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
 

MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 

BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

IQ Test Vaših Refleksa

     Refleks bi mogao da se definiše kao odgovor čoveka na razne spoljnje i unutrašnje nadražaje. Oni su jedna od karakteristika svake osobe i jedinstveni su za svakog. Ne reaguje svaka osoba jednako na razne nadražaje. Neko reaguje burno i trenutno, dok nekome treba određeno vreme za reakciju.

    Refleks kod čoveka može da izazove mnogo toga. Može to da bude reakcija na vizuelni doživljaj, znači, ono što smo tog trenutka videli i što je kod nas izazvalo reakciju, a može da bude refleks na dodir i neki fizički nadražaj. Ovaj ovde test će vam donekle dati odgovor na to kakvi su vaši refleksi. A ne i samo refleksi. Ovde se testira i vaša moć vizuelnog zapažanja, koncentracija, kao i brzina reagovanja.
    NAPOMENA: Ovaj test refleksa optimizovan je za desktop računare i rezolucije veće od 460 piksela!
    UPUTSTVO: Kliknite na crveni kvadrat i držite ga pritisnutog. Pomerajte kvadrat tako da ne dotaknete plava tela koja se počinju kretati oko narandžastog kvadrata. Takođe, ne dodirujte ni sivo-plavkasti okvir! Ako uspete da izdržite 18 sekundi, onda si DOBAR-DOBRA! Današnji američki piloti moraju na ovom testu izdržati najmanje 2 minute! Testirajte vaše reflekse, snalažljivost i koncentraciju! Zapamtite, 18 sekundi je jako dobar rezultat.Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu