Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji horoskop za 2. Decembar 2022.

    Dnevni horoskop za današnji dan. Pogledajte vaš današnji horoskop i vidite šta vam zvezde i horoskop za danas kažu i šta vam savetuju zvezde. Astrologija je uvek pomagala ljudima u životu da im bude bolje. Dnevni horoskop za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, kockasta-astro-blizanciŠkorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe!

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com
Dnevni horoskop za Ovna   
DNEVNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.-20.4.) ARIES
  Svesni ste propusta ali i potencijala i ne dozvoljavate nikome da vam preterano bilo šta zamera jer ste za mnoge učinili sve što ste mogli. Pokušavate da organizujete život tako da vam ostane dovoljno vremena za druženje za prijateljima.


Dnevni horoskop za Bika 
DNEVNI HOROSKOP ZA BIKA (21.4.- 21.5) TAURUS
  Trudite se da pridobijete naklonost osobe koja vam mnogo znači na poslu i verovatno ćete dobiti priliku da sa njom o semu iskreno razgovarte. Pokušavate da se priviknete na situaciju koja vam ne odgovara ali ste i sami delimično krivi za to jer ste bili nesmotreni. Želite da dokažete nekom da ste u pravu po nekim bitnim pitanjima. Moguće da se radi o inatu ili o potrebi da pobedite konkurenciju.


Dnevni horoskop za Blizance     
DNEVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Trebalo bi da iskoristite šanse koje vam se pružaju kada se radi o poslu sa Lavom, Rakom ili Ovnom. Pokazujete inicijativu koja donosi rezultate. Trebalo bi da se mnogo više posvetite onome što vas interesuje na uštrb onoga što donosi novac.


Dnevni horoskop za Rakove     
DNEVNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6. – 22.7.) CANCER
   Trudite se da nađete neki posao u inostranstvu jer vam ništa ne odgovara od onoga što vam se ovde nudi ili vi smatraet da to nije za vas. Pokušaćete da obnovite kontakt sa jednom Škorpijom od koje očekujete pomoć. Želite da osvojite poverenje osobe sa kojom biste želeli da sarađujete.


Dnevni horoskop za Lava    
DNEVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
   Želite da obnovite kontakte sa nekim drugim Lavom, Blizancima ili sa Vodolijom koja bi mogla da vam pomogne da nađete neki odgovarajući posao. Trebalo bi da se maksimalno angažujete na onome u čemu ste najbolji i da se ne obazirete na to šta ko misli o vama.


Dnevni horoskop za Device     
DNEVNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO
   Nepovereljivi ste prema onima koji vas ubeđuju u suprotno od onog što vi misliste da je ispravno. Trebalo bi da imate više poverenja u osobe sa kojima dugo radite, čak iako vam kontriraju. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom. Osećate potrebu za promenom posla ali to trenutno nije opcija koju razmatrate. Kontakti sa strancima donose dobre mogućnosti za napredovanje.


Dnevni horoskop za Vage      
DNEVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   Očekujete pozive sa više strana i verovatno ćete biti u društvu muzičara ili osoba koje su izuzetno društvene. Trebalo bi da se mnogo više posvetite nekim svojim interesovanjima nego da se priklanjate mišljenju i izboru priajatelja ili onih koji vam čak nisu naklonjeni. Nemojte primati k srcu ono što vam govori osoba koja ne želi da vas uvredi.


Dnevni horoskop za Škorpije      
DNEVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   Jedan solidan dan, kada možete dobiti pomoć od strane onih sa kojima ste inače veće imali nekakve razgovore sa osobama koje će vam dati smernice u kom pravcu bi trebalo da razvijate svoje poslove. Potreban vam je savet stručnog lica i dobićete ga. Nemojte se previše angažovati oko nekog s kim inače nemate naročito dobar odnos.

Dnevni horoskop za Strelce     
DNEVNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
   Ne želite da stalno nekom nešto dokazujete i verovatno ako ste rođeni u novembru dobijate želju da napravite promenu u svom životu. Potrebno je da budete komunikativniji. Tek ćete u večernjim satima dobiti ideju kako da se postavite prema kolegama ili pretpostavljenim.


Dnevni horoskop za Jarca     
DNEVNI HOROSKOP ZA JARCE (22.12. - 20.1. ) CAPRICORNUS
   Preopterećeni ste svojim ličnim ambicijama, imate mnogo toga da danas obavite ali ćete naći vremena da se odmorite ili da se posvetite onome što vas u velikoj meri opterećuje. Pokušavate da nađete najbolji način kako da rešite dilemu u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese dodatne prihode.


Dnevni horoskop za Vodolije      
DNEVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Nešto vam u priličnoj meri remeti planove i moguće da će neko pokušati da vam se nametne na način koji vam ne odgovara. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojom karijerom i da završite poslove koji vas nervirju jer vam predstoje interesantne poslovne ponude koje će vam doneti dobre prihode.


Dnevni horoskop za Ribe     
DNEVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
   Niste naročito raspoloženi jer vas prijatelji kritikuju u vezi sa nečim što i sami znate da nije dobro i da ne radite kako treba. Pokušavate da se adaptirate na situaciju koja vam ne odgovara. Možete dobiti poziv od jednog Raka sa kojim imate dobre odnose.

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu