Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

   Današnji Horoskop za 2. Mart 2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  Tragate za pravim rešenjima kada su u pitanju finansije. Pokušavate da se prilagodite trenutnoj situaciji koja vas čini prilično nespokojnim i nedovoljno organizovanim. Ipak, imate poverenja u savete jednog Blizanca i Lava koji će vam se naći pri ruci. Veoma ste odlučni ali i prilagodljivi kada se radi poslu sa osobama koje su prisutne u javnosti ili maštaju da budu slavne. Možda vi treba da im u tome pomgnete. Ne bi trebalo da se preterno nervirate ako vam neko bude kontrirao u većem društvu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Ne posustrajete ma šta vam ko savetovao. Objektivno potreban vam je odmor i manje obaveza ali dok ne završite ono što ste započeli spremni ste da naporno radite i da sa maksimalno posvetite svojoj karijeri. Imate mnogo novih ideja. Očekujete od Raka poziv u vezi sa nečim što je već bio povod za razgovor ili ste pravili zajedničke planove koji bi trebalo da se što pre realizuju. Nemojte previše oklevati ako vas pozovu Blizanci ili neka Devica po pitanju zajedničkog posla koji bi trebalo da radi u okviru većeg tima saradnika. Ne ulazie u raspravu sa Ribama
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Dan je povoljan za one koji su spremni da naprave dogovor sa Rakom ili Ribama. Jarac je spreman da sa vama započne razgovor o nečemu što vas je već na neki način zainteresovalo. Vaša popularnost vam donosi nove poslovne aranžmane i vi se nimalo ne kolebate šta treba da radite kada je u pitanju odluka u vezi sa strancima. Imate mnogo načina da ubedite jednu Vodoliju da vam posveti više vremena i da se sa njom oko svega dogovorite. Moguće dogovor sa rođacima oko organizacije neke proslave ili ćete moći da sami započnete neki privatan biznis, moguće u domenu pružanja usluga.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Pravite planove u vezi sa nečim što bi moglo da vam bude realno dobra osnova za neke nove poslove koji bi mogli da vam se isplate.Trebalo bi da se mnogo više angažujete na traženju adekvatnih poslova koji bi mogli da vam se relativno brzo isplate. Moguć je susret sa Ribama koje će podstaći kod vas entuzijazam. Najviše vremena posvećujete porodici ili privatnom biznisu, naročito ako radite u porodičnoj firmi. Pokušavate da se priviknete na uslove koje vam postavlja Ovan koji je prilično zahtevan i ne dozvoljava da mu se niko meša u odluke.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Trebalo bi da se manje nervirate ako vam bliske osobe budu stavljale primedbe u vezi sa neki vašim odlukama. Dobro se osećate u društvu osoba koje podržavaju vaše planove. Nekome je stalo da vam pomogne jer ima razumevanja za vas i verovatno će vam dati na znanje da možete da na njega računate. Mnogi vam se dive jer ste mnogo postigli, više nego što ste i sami od sebe očekivali. Pokušavate da se priviknete na neke uslove rada koji vam trenutno ne odgovaraju ali vi ćete se ipak angažovati u onoj meri u kojoj se to od vas očekuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Imate dobre ideje ali ste pomalo usporeni kod realizacije istih. Trebalo bi da se mnogo više oslonite na mišljenje Škorpije, Jarca i jedne Ribe. Saradnja sa Blizancima nije sjajna i to vas prilično demorališe. Tražite razlog da biste se sreli sa onima koji vam uvek u svemu povlađuju. Imate mnogo planova kada se radi o poslu sa strancima.Dobijate različite ponude i vi ćete dobro razmislitei koju da prihvatite jer su vam sve podjednako atraktivne. Moguća vest o nekoj većoj uplati.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Možete naći način kako da se dogovorite sa Jarcem u vezi sa onim što vam je prioritetno. Pokušavate da se prilagodite na uslove koje vam postavlja jedna Vodolija sa kojom niste uvek bili u sjajnim odnosima. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojim ličnim ambicijama i da usavršite znanje iz struke. U centru ste pažnje gde god se pojavite i to vam prija. Svaka pažnja koju dobijete čini vas srećnim čak iako možda neko samo laska da bi vam se dodvorio. Mnogi bi želeli da rade sa vama ali vi niste spremni na njihove uslove.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Odgovara vam današnji dan. Dobićete poziv od osobe koja je izuzetno spremna da vam izađe u susret po pitanju zajedničkog posla u domenu umetnosti. Verujete u dobre namere onih koji vas kritikuju. Neko planira da vam nešto predloži ali se ne usuđuje ako mu vi ne budete dali podstreka. neka vrsta tajanstvenog sastanka ili dogovora u vezi sa dobro plaćenim poslom može vas zaintrigirati .Imate mogućnost obnove saradnje sa Jarcem. Pokušavate da budete fer prema jednoj Vagi. Trudite da se dopadnete jednom Lavu sa kojim želite poslovnu saradnju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Spremni ste da uđete u poslovni odnos koji bi vam omogućio da često putujete ili da se viđate sa stranim partnerima od kojih očekujete podršku za vaše poslovne planove. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam jedan Ovan bude pravio probleme finansijske priroda ili ako vam bude tražio novac na zajam. Vaša popularnost mnogima smeta i vi ste svesni da ne možete lako da izađete na kraj sa onima koji vam stalno kontriraju da bi minirali neke vaše napore kojima sebe izlažete da biste izneli svoje ideje i predloge. Imate časne namere.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Neko želi da vas angažuje na poslu koji zahteva dobru fizičku kondicijuili ćete i sami poželeti da se mnogo više posevetite svom fizičkom izgledu. Nemojte se nervirati ako vam se ne jave Ribe ili Blizanci a očekivali ste da nastavite saradnju pod boljim uslovima. Mnogo obaveza vas u velikoj meri iscrpljuje i vi ćete se nekako ipak organizovati da vaš posao ne trpi ali ni neka vaša zadovoljstva, moguće da se radi o hobiju. Možete da unovčite svoje talente.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Današnji dan vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za problem koji vas prilično opterećuje a tiče se saradnje sa jednim Blizancem sa kojim biste želeli da uspostavite trajnu saradnju. Ne bi trebalo a se nervirae zbog onoga na šta ne možete da utičete. Previše računate na dobronamernost onih koji se pomalo poigravaju vašim strpljenjem. Očekujete da vam se javi osoba koja vam je obećala pomoć i vi ćete jo svakako izaći u susret bez obzira da li se po svim osnovama slažet sa njom ili ne. Verujete da će vam se javiti Ribe radi zajedničke saradnje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ostajete pri svom stavu kada se radi o poslu koji bi trebalo da započnete sa jednim Blizancem. Trebalo bi da imate više nerava za jednog Strelca ili nekog Ovna koji pokušavaju da sa vama uspostave dobru saradnju. Imate mnogo ideja kako da ostvarite neke svoje planove. Sve što radite neko komentariše ne uvek na najbolji način po vas što na vas deluje prilično iritantno mada u stvari malo ko može da ozbiljno utuče na vaše stavove. Dobro znate šta želite i kako da se postavite prema onima koji imaju nešto protiv vas.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana