Ponuda Tema

Dnevni Horoskop

21. Maj 2022.
    Dnevni horoskop za današnji dan. Pogledajte vaš današnji horoskop i vidite šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju kako da se ponašate. Oduvek su zvezde i planete pomagale ljudskom rodu da pronađe svoj put, a tako će biti zauvek.
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

    OVAN (21.3.-20.4.)  ARIES

  Tajanstveni ste u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa kolegama koji vas mogu doživeti kao nekog ko izbegava obaveze ili nešto potpuno suprotno tome, kao jaku konkurenciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.
  
    BIK(21.4.-21.5)-TAURUS


  Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga ne poznajete možda dobro ali vas je već na neki način osvojio. Verujete da možete da imate dobar uticaj na jednog Lava koga smatrate veoma kvalitetnom ličnošću.


 
    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Prilično ste neprilagdljivi kada je u pitanju osoba koja računa s punim pravom na vas ali ste zato veoma plemeniti prema onime koje prvi put srećete. Ne budite nakraj srca ako vas bude kritikovao jedan Rak, Blizanci ili neki Lav, najverovatnije s razlogom.


 
    RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER


   Ne odustajte lako od svojih ciljeva ali nemojte o njima pričati onima koji vam nisu naklonjeni ili za koje znate da ne predstavljaju pouzdane saradnike. Potrebno je da se bolje organizujete jer od toga zavisi koliko ćete biti uspešni u radu sa onima koji su vam po mnogo čemu slični. Raduje vas susret sa Ribama.   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Dan vam donosi vam mogućnost prijatnog susreta sa nekim ko je spreman da prihvati vaše uslove u vezi sa poslom na nemačkom jezičkom području. Verujete da ste u situaciji da lako rešite neku finansijsku dilemu. 
    DEVICA(23.8.–22.9.)-VIRGO


   Bilo bi dobro kada biste se okupirali nekim važnim, egzistencijalnim problemima i kada biste dozvolili sebi da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama. Moguć je psihički i fizički umor i želja da pobegnete iz stvarnosti. Moguća je interesantna ponuda od Vodolije ili Strelca.


  
    VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA


   Delujete harizmatično i dobro znate šta kada kome treba da kažete i kome da podnesete računa. Mlade Vage su previše samouverene i željne da se dokažu, naročito u sportu ili u nekoj delatnosti koja podrazumeva da imate jaku konkurenciju. Oni koji su vam odani, podstiču vašu ambiciju.


  
    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO


   Verujete da biste mogli da se adptirate na nove uslove rada ili neki nov momenat u okviru porodičnog života ako bi ona druga strana, ma o kome da se radi, bila popustljivija. Verujete u mogućnost da vam se javi osoba sa kojom ste već imali dobru saradnju i najverovatnije ćete istim tempom i nastaviti posao.


 
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


   Dan donosi mnogima razne ideje u vezi sa potencijalnim poslovima, posebno onim koji se odnose na javnost. Možete biti navedeni na preteranu impulsivnost i poteze koji vam ne idu u prilog. Trebalo bi da dobro razmislite o svim svojim odlukama i postupcima.


 
    JARAC(22.12.-20.1.)-CAPRICORNUS


   Ovo bi mogao biti veoma povoljan dan, ako ste spremni da se sretnete sa Ribama i o svemu iskreno razgovarate. Niste svesni ko vam je prijatelj a ko ne, previše ste subjektivni, osetljivi i uglavnom gledate samo svoj interes. Nekome je veoma važno da sa vama razgovara o svojim problemima.


  
    VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS


   Razmišljate o svojoj karijeri i na ozbljan način želite da se maksimalno posvetite nečemu što bi vam moglo doneti dosta zadovoljstva ali i profesionalnu satisfakciju. Mnogi žele da se priklkjuče vašem timu, čak i ako ste veoma mladi, verovatno se lider u grupi. Očekujete vesti iz inostranstva od nekoga ko je veoma originalan u svojim zamislima.


 
    RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Volite tajne i sve u šta morate da se udubite, da istražite bez obzira da li se radi o vama lično ili o nekoj osobi koja vam je draga. Ovo bi mogao biti dan u kome saznajete intrige i prenosite dalje ili biste mogli sklopiti neku vrstu saveza, pakt o ćutanju i čuvanju tajne između vas i dobre prijateljice.


   RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA