Naslovni baner
Ponuda Tema

Dnevni Horoskop

28. Jun 2022.
    Dnevni horoskop za današnji dan. Pogledajte vaš današnji horoskop i vidite šta vam zvezde kažu danas, šta vam savetuju, na šta vam obraćaju pažnju kako da se ponašate. Oduvek su zvezde i planete pomagale ljudskom rodu da pronađe svoj put, a tako će biti zauvek.
Astrolog Jasminka HolclajtnerJASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com
Dnevni horoskop za Ovna
   
DNEVNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.-20.4.) ARIES


  Osećate obavezu prema nekome ko vam je mnogo toga učinio i prilično vas zadužio. Ako budete želeli da mu učinite uslugu, pružiće vam se prilika za to. Možda bi bilo dobro da obavite vrlo ozbiljan razgovor s Jarcem, Devicom ili Škorpijom.Dnevni horoskop za Bika
   
DNEVNI HOROSKOP ZA BIKA(21.4.-21.5)-TAURUS


  Nekoliko osoba se trudi da vas fascinira ili će vam dosađivati nekim svojim predlozima, ponudama koje vas intimno uopšte neće zanimati. Ne budite previše rigorozni u svojim stavovima. Sledite svoju intuiciju ali i poslušajte starije i iskusnije saradnike, posebno Jarca i Devicu.


Dnevni horoskop za Blizance 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Voleli biste kada bi vam se ukazala prilika da rešite privatan problem na lak način. Međutim, previše se trošite i to na ono što volite. Ali i to vam crpi energiju. Malo više praktičnosti u razmišljanjima ne bi bilo na odmet. Pokušajte da se dogovorite sa Rakom oko nečega vrlo važnog.


Dnevni horoskop za Rakove 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6. – 22.7.) CANCER


   Ne odustajte od namera, bez obzira na prepreke. Ponuda Jarca može biti vrlo interesantna bez obzira da li se radi o privatnom ili poslovnom životu. Nešto vrlo važno dešava se između vas i nekoga ko je na visokom položaju. Ako se radi o ocu ili rođaku, pružiće vam pomoć.


Dnevni horoskop za Lava
   
DNEVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO


   Ne slušajte nikoga samo svoje šesto čulo. Imate utisak da ste saterani u ćorsokak ali on je samo u vama a prilike nisu uopšte tako loše kako vam se može učiniti. U stvari pred novim ste vrlo značajnim početkom u svojoj karijeri. Iskoristite šansu.

Dnevni horoskop za Device 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA DEVICE(23.8.–22.9.)-VIRGO


   Verujete onima koji vam govore da ste na pravom putu. Svi kontakti sa starncima mogu biti uspešni ako budete odreagovali na vreme. Nemate prilike da se često sretnete sa onima koji misle isto kao i vi. Dobro se slažete sa Jarcem.


Dnevni horoskop za Vage  
   
DNEVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA


   Dan je odličan za razne poslove, jer imate potreban elan za rad. Ako ste rođeni krajem znaka, razgovore obavljajte što ranije pre podne i moraćete da se angažujete na različite načine . Dobro se razumete sa Blizancima i Strelčevima. Moguća je saradnja sa Ovnom.


Dnevni horoskop za Škorpije  
   
DNEVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Trudite se da niko ne primeti šta prema kome osećate. Bićete u situaciji da se sa nekim možda posvađate, ali to ne bi bilo mudro, čak ni da se upustite u bilo kakvu raspravu. Neko će želeti da vam se opravda za nešto, ni to ne prihvatite, ili se postavite diplomatski.

Dnevni horoskop za Strelce 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS


   Trebalo bi da budete spremni na razne obrte kako na poslu tako i u ljubavi ili da prihvatite neke nove uslove u partnerskih odnosima. Ako je u pitanju privatan biznis, ne zaključujete ugovor, bar za sada. Osećate odakle duvaju nepovoljni vetrovi i ko vam nije naklonjen. Mislite da neko radi nešto protiv vas.


Dnevni horoskop za Jarca 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA JARCE(22.12.-20.1.)-CAPRICORNUS


   Trebalo bi da se ipak manje nervirate ako danas budete pod tenzijom, bilo koje vrste. Možete imati sukobe sa ženama ili osobama na vlasti. Ako ste mladi, mougć je osećaj da vas roditelji dovoljno ne shvataji. Ako ulažete novac u nekretnine, dobro se informišite o svemu.


Dnevni horoskop za Vodolije  
   
DNEVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


   Vaše psihičko stanje i kondicija nisu u srazmeri sa obavezama. Izlažete sebe velikim naporima i pokušavate da date od sebe maksimum. Mnogi vas zovu i prilično zamaraju svojim problemima, ali vi ne umete da kažete ne. Budite spremni na razgovor koji možda neće biti prijatan.


Dnevni horoskop za Ribe 
   
DNEVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


   Mnogo obaveza, ali ih sve više obavljate bez neke prave motivacije i verovatno razmišljate o novom radnom mestu. Potrebna vam je promena ili neka vrsta stručnog usavršavanja. Priželjkujete odmor ili putovanja u inostranstvo. Želite da se sretnete sa osobom koja vam je nekada mnogo značila.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA