Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

   Današnji Horoskop za 4. Oktobar 2023. - Dnevni horoskop za današnji dan. Pogledajte vaš današnji horoskop i vidite šta vam zvezde i horoskop za danas kažu i šta vam savetuju zvezde. Dnevni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe!
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA OVNA
   Vaši napori da istrajete u poslu uglavnom vas iscrpljuju a ne donose potrebne rezultate. Očekivali ste mnogo više od nekog na koga ste računali a ta osoba vam je moguće iz nekih razloga okrenula leđa. Trudite se da vas ništa ne iznenadi, bar kada su finansije u pitanju. Ne ispoljavate danas snagu volje već ste mnogo više skloni pravljenju planove ili obnovi kontakata sa bivšim partnerima koji su srepmni da vas motivišu i da vam budu podrška. Potrebno vam je da budete sigurni da ste na pravom putu ako želite da nastavite zajednički posao sa nekim Lavom.
BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA BIKA
   Imate o čemu da razmišljate i s kim da radite ali nemate dovoljno elana kao da čekate podsticaj od nekog ko je iskusniji ili stariji. Želite da imate osobu na koju možete da se oslonite u svakom pogledu. Potražite jednog Strelca, Ovna ili Blizance, mada vam ni oni nisu naročito pouzdani. Ne bi trebalo da budete previše okupirani nepotrebnim razmišljanjima o mogućem prelasku na novi posao. Vaš pretpostavljeni ima veliko poverenje u vas i verovatno će dozvoliti da zadržite sadašnji posao, a Bik ili Jarac će vas podržati znajući da mogu da oslone na vas.
BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE
   Osećate se pritisnutim sa svih strana što se obaveza tiče i verovtno ćete želeti da ih se što pre rešite pošto predugo traje period tenzije i vaših napora. Ulažete sebe do maksimuma u nešto što vaši saradnici ne prepoznaju kao nešto što treba ceniti i spremni ste da sebe malo više poštedite nepotrebnog napora. Vaš ceo fokus je na vašoj karijeri i tiče se novih kontakata sa stranim partnerima, ili borbom za priznanje. Smatrate svakog ko je iskusniji od vas potencijanom konkurencijom. Pravite planove da se preselite u drugi grad ili firmu. Verovatno ćete se sresti sa nekim Lavom.
RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA RAKA
   Računate na podršku vatrenih znakova koji dobro znaju koliko radite i koliko ste spremni da uložite napora da bi se situacija odvijala onako kako to vama odgovara a i celom timu saradnika. Pokazujete plemenitu stranu svog karaktera kada su u pitanju oni koje ne poznajete dobro a prema bliskima ste strog kritičar. Trudite se da ostavite dobar utisak na one sa kojima ste često u kontaktu, moguće sa Bikom ili Jarcem. Veze sa osobama na položaju ili onima koji često putuju, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu, naročito ako radite sa Škorpijom ili Ribama. Verujete da možete da se nagodite oko nečeg bitnog sa Devicom.
LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA LAVA
   Današnji dan može biti prilično iritantan jer imate probleme sa pažnjom i nećete biti spremni da napravite ustupak jednom Biku bi se saradnja odvijala nesmetano. Vaše ideje mnogi pozdravljaju ali bliski saradnik će pokušati da utiče na vas u vezi sa promenom plana što vas može u priličnoj meri zbuniti. Razmislite da li bi bilo bolje da budete odgovorniji prema sebi i da date prioritet vašim planovima i idejama umesto potrebama drugih ljudi.
DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA DEVICE
   Verujete da vas Lav neće izneveriti i da će vam učiniti po volji, naročito kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfkaciju. Imate utisak da je Rak prilično nezainteresovan za vaše probleme. Jarac može biti od velike koristi svojim iskustvom i savetima. Imate sumnje u sebe i strahove da nećete postići svoje ciljeve. Osećate da ste previše u senci i da potcenjujete svoje sposobnosti. Vaš nivo samopouzdanja je sve niži ili ga nema. Moguće da prolazite kroz težak period nesposobni da ostanete optimista.
VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA VAGE
   Imate mogućnost da popravite odnos sa Rakom, Bikom ili Ribama. Ne bi trebalo da se previše ograđujete od Jarca ili Škorpije koji su spremni da se sa vama sretnu negde u nekom većem društvu. Dobićete priliku da se dogovorite sa Ribama u vezi sa poslom u inostranstvu. Trudite se da se dogovorite sa jednim Ovnim ili nekom Vodolijom oko nekog novog posla. Blizanci i Devica, računaju na vas i vi ćete verovatno imati dovoljno vremena da razmislite o njihovo ponudi čak i ako se radi o poslu u kome nemate mnogo iskustva. Moguć je sastanak sa nekim ko vam je nešto obećao.
ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE
   Danas je u fokusu vaša potreba da izrazite vašu pravu prirodu i da budete spremni da sarađujete sa vašim kolegama. Vaše dobre ideje dolaze do izražaja u društvu otvorenih, kreativnih osoba, naročito nekog Lava, Device ili Bika. Budite hladnokrvni ako neki Ovan ima tendenciju da vas provocira. Ne bi trebalo da se previše nadmeno postavljate prema onima koji su vas nečim zadužili. To se naročito odnosi na vama bliske osobe, saradnike i one koji znaju dobro vaše vrednosti. Ne pristajete na nešto što vama lično iz nekih razloga ne odgovara iako sumnjate da li ste u pravu.
STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA STRELCE
   Osećate se zaštićenim od strane jednog Ovna ili Vodolije koji su svesni vaših kvaliteta i koji će biti u stanju da vam daju pravi save, moguće da vas povežu sa prvaim ljudima. Želite da započnete nov posao koji bi mogao da vam se isplati na duže staze. Imate podršku jednog Lava. Trudite se da učinite sve što se od vas očekuje ali prema autoritetima nemate mnogo poštovanja. Praktična strana vaše ličnosti izbija u prvi plan i vi ćete biti spremni da učinite mnogo toga što bi moglo da popravi vaš ugled u društvu ali ne i ono što neko vama blizak s pravom očekuje. Ne bi trebalo da se zamerate Ovnu.
JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA JARCE
   Vaše napore niko ne vidi i ma koliko se trudili da pokažete koliko želite da doprinesete u okviru firme u kojoj radite imate utisak da vas neko stalno sapliće, podmeće vam nekakve netačne informacije ili na neki drugi način manipuliše vama. Čuvajte se navodnih prijatelja, posebno u nekom vodenom znaku u koje nemate dovoljno poverenja. Ne odustajte od svojih planova samo zato što se na sadašnjem poslu ne nadate da ćete dobiti povećanje plate ili mislite da niste dovoljno cenjeni. Imate na koga da se oslonite, moguće na neku Devicu ili Vagu prema kojima ste posebno dragi čak iako to izričito ne pokazuju.
VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE
   Danas možete da imate objektivniju percepciju vašeg problema i možete biti veoma uspešni u poslu u sferi rada sa javnošću. Nemojte biti previše sentimentalni ili iskreni, naročito prema onima koji su preosetljivi. Spremni ste na ustupke ako u tome vidite neki svoj interes. Mnogi pokušavaju da vam nametnu svoju volju a vi u priličnoj meri uspšešno tome odoelvate, naročito jednom Jarcu kome je potreban ne samo vaš savet nego verovatno i vaš novac. Moguć poziv iz inostranstva i vest od jednog Lava.
RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    DNEVNI HOROSKOP ZA RIBE
   Osećate se pritisnutim sa svih strana. Želite da izađete u susret Biku, Jarcu i Škorpiji a mnogi vas nagovaraju da promenite kurs i da se okrenete ka onima koji imaju bolju koncepciju u vezi sa poslom na duže staze. Izuzetno ste praktični i vi ste spremni da uđete u aranžman koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i mogućnost čestih odlazaka za inostranstvo. Veoma vam je važno da dobijete dozvolu od pretpostavljenog u vezi sa nekim novim poslom koji bi najverovatnije mogao biti dobro plaćen. Regulišite pitanje novca i svih dugovanja.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu