Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji Horoskop za 21.Oktobar 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Današnja situacija može negativno uticati na one predstavnike vašeg znaka koji ne znaju na čemu su. Svako će lako moći da vas izbaci iz takta naročito ako vas podseti na neke greške koje nikada niste priznali. Bilo bi mnogo bolje ako biste izbegli raspravu sa poslovnim partnerom posebno u vezi sa novcem. Spadate u one koji bi mogli da preko rođaka u inostranstvu dođu do nekog ekstra novca. Takođe biste mogli dobiti priliku da proširite poslove.Verujete u mogućnost dobrog obrta situacije, posebno kada je u pitanju honorarni posao sa jednom Vodolijom. Dan je dobar za neobavezne dogovore o novom poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Pokušavate da se maksimalno stabilizujete i da ne dopustite nikome da primeti da vas neka neprijatna situacija u priličnoj meri destabilizuje. Možete pokazati veliku upornost u sprovođenju svojih planova ili možete biti skloni konfliktima posebno sa Jarcem ili Škorpijom. Rođeni pred kraj znaka u boljoj su poziciji kada je u pitanju novac, neka značajna promena u životu ili ako ništa drugo, sagledavanje problema iz drugog ugla. Nemojte se preterano opterećivati razmišljanjima o nečemu što je prošlo. Dan vam donosi neke nove ideje u vezi sa poslom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Danas ste s jedne strane nestrpljivim a s druge strane malodušnim i strepite da bi mnogo toga moglo da krene u nepovljnom pravcu. Želite da se nađete sa nekim sa kim ste oduvek mogli da se dogovorite, posebno u vezi sa rešavanjem konkretnih problema. Neko je spreman da vam izađe u susret, naročito ako ste se inače o tome već dogovorili. Dobićete poziv od jednog Lava prema kome ste prilično uzdržani. Imate mogućnost da svojom metodom ubeđivanja dobijete bar deo onoga što želite. Ako treba potražite savet prijatelja kome verujete.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Danas bi neki događaj mogao da nagovesti neki pozitivan obrt u vašem životu ma o kom segmentu života da se radi. Potrebno je da se maksimalno angažujete na obnavljaju društvenih veza i kontakata. Planirate poslove sa strancima koji bi mogli vrlo brzo da se realizuju. Dobro se snalazite u fianansijskim transakcjama i idu vam od ruke poslovi u kojima treba da dođe do izražaja vaša umešnost u pregovorima, posebno kada je u pitanju ugovaranje velikih poslova. Jedan Jarac bi mogao da intrigari između vas i Ovna. Po mnogim pitanjima ne želite da odluke donosite sami.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Povoljan dan za one koji žele da obnove jedno dugogodišnje prijateljstvo ali samo ako ste iskreni i ako imate dobre namere prema jednom Blizancu ili Raku. Nedostaje vam nečija pažnja. Ne želite da se priviknete na situaciju koja vam nije sasvim potaman ali ako ste julski Lav, vreme je da napravite neku značajniju promenu. Previše ste okupirani poslovima ili razmišljanjima o nekim projektima koji vas iscrpljuju i ne vidite način kako da izađete iz sadašnje situacije koja nije ni malo jednostavna. Trudite se da nađete svoje mesto pod suncem u okviru neke delatnosti u kojoj imate jaku i nelojalnu konkurenciju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Današnji dan vam donosi dosta konfuzije u sferi novca i trebalo bi da se posvetite tom problemu. Trudite se da nađete način kako da se organizujete u privatnom životu, tako da vam niko ne pravi probleme a da s druge strane ipak uradite ono što želite. Rođeni na kraju znaka mogu očekivati da će im neko pomoći u vezi sa nečim što je trenutno za njih veoma bitno, moguće da se radi o aranžmanu sa strancima. Sa Vagom, Škorpijom ili Jarcem možete se dogovoriti u vezi sa novim poslom. Moguća vest o novcu.Verujete da će Vodolija održati obećanje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Imate mnogo novih obaveza sa kojima ne možete baš lako da izađete nakraj. Postavljate velike zahteve i imate velike prohteve i verovatno će se neko potruditi da vam ih ispuni. Možete biti u prilici da se dogovorite sa jednom Vodolijiom oko nekih formalnih pitanja u vezi sa novim poslom koji treba uskoro da započnete. Jasno vam je da imate jaku konkurenciju i da je za vas najbolje da se maksimalno koncentrišete na nove poslove koje ste preuzeli sa mnogo odgovornosti. Moguće je neprijatno iznenađenje od strane jednog Bika ili Riba. U dogovoru sa Bikom i Rakom možete mnogo postići.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Danas imate pojačanu potreba za uspehom i isticanjem. Vaš kreativni duh dolazi do punog izražaja, mada možete biti skloni raspravama bez neke veće potrebe. Nemojte oklevati da pozovete Ovna ili Vodoliju ako znate da je to u vašem interesu. Dobićete povoljan odgovor od nekog drugog Blizanca ili Device. Sve što želite moguće je ako pokažete nešto liberalniji stav prema kolegama da ih ne kritikujete za svaku sitnicu ali i prema nekim problemima koji su u stvari lako rešiti. Ne ulazite u rasprave sa onima koji vam nisu naklonjeni, dopustite sebi ono što vam je do skora bilo nezamislivo.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Uvereni ste da vas neko izbegava i da ne želi da vam se iz nekih razloga javi ili možda da vam tera inat. Nemojte se nepotrebno opterećivati neraščišćenim računima iz prošlosti. Možete biti sigurni u naklonost jedne Škorpije ili neke Bika sa kojima ćete se verovatno uskoro sresti. Trudite se da ispravite sliku koju o vama ima neko ko vam je inače veoma drag. Osećate se sjajno u društvu Ovna ili Strelca koji podstiču kod vas želju za napredovanjem u karijeri. Okruženi ste ipak nekim prilično napornim osobama ali vas možda oni teraju da radite na sebi. Moguća je vest o očekivanoj uplati.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Današnji dan se pozitivno odražava na većinu predstavnika vašeg znaka. Možete biti sigurni da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa strancima, posebno sa onima koji žive na nemačkom jezičkom području. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Devicom oko posla. Verujete da možete da se izborite sa problemima ali ako se radi o poslu, drugačije se organizujte, naročito ako vam je potrebna podrška jedne Device. Ako imate problema sa članom porodice, verovatno vam zameraju da ih stavljate na posednje mesto. Potrudite se da svoje zdravlje dovedete u red i vodite uredniji život.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Mislite o putu u inostranstvo koji ste planirali već duže vreme. Želeli biste da što pre završite poslove koje već duže vreme radite i da se što pre posvetite nekom novom poslu ili da se angažujete na novom projektu. Mnogi se dive vašim uspesima a vi to postižete uz mnogo kompromisa i toleranicije. Dobijate poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao. Verujete u mogućnost zajedničkog rešenja u vezi sa projektom koji bi trebalo da vam donse dobre prihode, posebno sa nekim vatrenim znakom. Osećate veliku privlačnost prema Blizancima ili Vagi koji su vam odavano bili naklonjeni.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Danas su pojačave vaše ambcije. Vi više ne želite da gubite vreme na poslove i aktivnosti koji vam se ne isplate. Imate potrebu za angažovanjem na poslu koji će vam doneti dobru reputaciju ali i dobre prihode. Želite da vidite nekog do koga vam je veoma stalo. Ako imate probleme u komunikaciji sa Lavom, Jarcem, Bikom ili Vagom, stišajte strasti i nemojte ulaziti u nepotrbne rasprave. Neka Vodolija ima na vas velikog uticaja. Možda će vam neko zatražiti novac na zajam. Imate način da rešite finansijske probleme.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse