Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji horoskop za 20. Mart 2023.

   Dnevni horoskop za današnji dan. Pogledajte vaš današnji horoskop i vidite šta vam zvezde i horoskop za danas kažu i šta vam savetuju zvezde. Astrologija je uvek pomagala ljudima u životu da im bude bolje. Dnevni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe!
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Dnevni horoskop za Ovna   

DNEVNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.-20.4.) ARIES

   Dan je odličan za dogovor sa ženama, ma kog pola da ste. Verujte u ono što vam neko kaže a tiče se nekog novog posla. Verujete u sebe i nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe. Tokom poslepodneva i večeri možete imati prijatan susret sa nekim ko vam je uvek davao korisne savete ili ste imali od njega šta da naučite.


Dnevni horoskop za Bika 

DNEVNI HOROSKOP ZA BIKA (21.4.- 21.5) TAURUS

   Možete dobiti priliku da razgovarate a nekim ko se bavi ozbiljnim biznisom. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku vezi sa projektom o kome niste do skora uopšte razmišljali niti pretpostavljali da je to moguće.


Dnevni horoskop za Blizance     

DNEVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Moguća je dogovor sa drugim Blizancima ili Vagom ali samo ako ne budete previše insistirali na svojim stavovima. Ako neko na koga ste dugo mislili i očekivali da će da vam se javi nije to uradio ili ne bar na način na koji ste vi to želeli, možda niste bili dovoljno jasni. Potrudite se da iskoristite na najbolji način poziciju u kojoj se nalazite, naročito kada je u pitanju jedan Jarac ili neka Škorpija.


Dnevni horoskop za Rakove     

DNEVNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6. – 22.7.) CANCER

   Verovatno vam se dopada ideja o saradnji sa jednim Strelcem koji bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Nađite način kako da se postavite prema Ovnu ili Vodoliji. Dobro ste raspoloženi i čekate da vam se javi neko ko vam je oduvek bio drag. Moguće da se radi o osobi koja ima veze sa strancima ili se možda radi o strancu. Oni koji nemaju posao imaju mogućnost poznanstva sa osobom prisutnom u javnosti, preko koga mogu naći neki honorarni posao.


Dnevni horoskop za Lava    

DNEVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Budete spremni na neke ustupke bilo da se radi o onima koji žele da im se pridružite na novom projektu ili ćete želeti da se dogovorite oko dugoročnog posla. Dominirate u društvu ma gde da ste i ma s kim, jer vaša pričljivost dolazi do izražaja. Dan je naporan za one koji žele da na svaki način daju nekom ko im je posebno drag da mogu da na njega računaju. Veoma ste uporni.


Dnevni horoskop za Device     

DNEVNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO

   Verujete u dobre namere jednog Bika ili Vage. Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Lavom koji će biti spreman da vam učini neki ustupak. Verujete u mogućnost ostvarenja želja kada je u pitanju posao sa strancima. Neodlučni ste da li da uložite novac u neki nov porojekat. Moguća povoljna vest iz inostranstva.


Dnevni horoskop za Vage      

DNEVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA

   Moraćete nešto konkretno da uradite da bi vam kolega poverovao da ćete se zaista pridržavati dogovora. Neko će vas pozvati da sretnete negde u gradu, moguće da se raditi o jednom Lavu ili Vodoliji i verovatno ćete se tako organizovati da ćete stići da se vidite sa svima kojima ste to obećali. Ovan se trudi da vas fascinira dok su Blizanci previše okuprani finansijama i rešavanjem vaših zajedničkih poslovnih problema.


Dnevni horoskop za Škorpije      

DNEVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Oscilacija raspoloženja u večernjim satima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.


Dnevni horoskop za Strelce     

DNEVNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

   Dobićete mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla, naročito kada je u pitanju posao sa nekim na koga ne računate i ne sanjate da će vam se javiti. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.


Dnevni horoskop za Jarca     

DNEVNI HOROSKOP ZA JARCE (22.12. - 20.1. ) CAPRICORNUS

   Osećate se kao da ste nekome veliki oslonac ili ste nekom velika uteha i to vam na neki način i imponuje mada ako ste dama Bik, potreban je vama neko na koga ćete se osloniti. Osećate se sposobnim da se posvetite poslu koji možda neće odmah doneti željeni prihod ali ipak možete očekivati lepu zaradu. Spremni ste da se maksimalno angažujete oko realizacije ideja bliske osobe, moguće jednog Bika.


Dnevni horoskop za Vodolije      

DNEVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Očekujete poziv od jednog Bika ili Raka, želite da se lepo provedete i da vodite razgovore o zajedničkim poslovima sa osobom koja vam je izuzetno draga. Želite da dobijte neku vrstu obećanja da će se poslovni partner pridržavati dogovora. Veoma ste privržani onima koji poštuju dogovor i cenite ponašanje jednog Strelca koji je učinio i više od obećanog.


Dnevni horoskop za Ribe     

DNEVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

   Priželjkujete da vam se javi Vaga. Moguće da ste predmet maštanja nekih osoba koje nemaju mogućnost da sa vama provedu onoliko vremena koliko bi želele i da će vam to dati na znanje na diskretan način. Očekujete da jedna Vodolija koja vam duže vreme daje na znanje da nije ravnodušna konkretno da na znanje šta od vas očekuje. Dobijate mogućnost da sretnete nekog na većem skupu.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu