Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji Horoskop za 22. Jul 2024.

 
Pročitajte i horoskop vašeg podznaka. Podznak možete da pogledate u tabelama dole.
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Današnji dan donosi vam mogućnost da se istaknete u okviru posla preko koga možete da dobijete i moralnu satisfakciju. Nemojte se preterano nervirati ako jedna Škorpija ne bude imala sluha za vaše predloge. Trenutno ima duge važne poslove i brige koje mora da rešava. U poslu vam pomaže Devica i njihovi praktični saveti su vam od velike koristi. Moguć je razgovor sa strancima, sklapanje ugovora ili dogovor o putu. Ako planirate odlazak u inostranstvo, nemojte olako ulaziti u aranžmane sa onima u koje nemate veliko poverenje. Dobijate vest od jedne Vage u vezi posla.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Nemojte ulaziti u nepotrebne polemike, posebno sa onima koji vole da vas provociraju. Dajete primer drugima kako treba komunicirati sa onima koji vas nerviraju. Jedna Vodolija bi mogla da vas iznenada poseti a dolazi verovatno iz inostranstva. Očekujete poziv za saradnju od jednog Raka koji vam je oduvek bio veoma privržen a danas vam se može učiniti da nije spreman da održi obećanje. Ne verujete onima koji pokušavaju da intrigare između vas i partnera. Prijatelj vam traži uslugu i vi ćete mu izaći u susret.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Poslovi se odvijaju bolje nego što ste mislili. Neočekivane šanse vam se ukazuju i vi ćete biti u prilici da se angažujete na nekom poslu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju i popularnost. Trudite se da izvučete maksimum iz jedne situacije sa kojom ste suočeni i koja vam ne odgovara u potpunosti ali vi ipak razmišljate po principu da svako zlo ima svoje dobro. Svesni ste da ste mnogima konkurencija i da vas se pomalo plaše.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Osetljivi ste na svaku primedbu koja dolazi od kolega pa čak i od onih za koje ste sigurni da su vam naklonjeni. Nečije prisustvo vas iritira, naročito neke žene, ma kog pola da ste, koja vam dosađuje pričajući o svojim problemima. Možete biti sumnjičavi prema dobrim namerama jednog Lava ili Device koji nameravaju da sa vama prošire saradnju. Osećate se spremnim da se uključite u veliki projekat na poslu koji donosi profit.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Nemojte se preterano nervirati u vezi sa nečim što bi moglo da vam donese dobre prihode i nemojte sumnjati u dobronamernost osoba koje ne žele možda odmah da vam daju pristanak za saradnju. Imate jaku konkurenciju ali ste spremni da se borite za svoje mesto pod suncem. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše ideje i planove Ne želite da ni zbog koga gubite dragoceno vreme koje možete bolje iskoristiti ako se oslonite samo na sebe i uzak krug svojih saradnika. Moguća vest od jednog Strelca.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Danas vam je omogućeno da svojim položajem pokažete svoje sposobnosti i energičnost ali bi ipak trebalo da budete manje zahtevni kada je u pitanju saradnja sa strancima. Ostajete dosledni sebi i pored toga što se to može okrenuti protiv vas. Preopterećeni ste obavezama a to kao da niko ne shvata. Mnogi se trude da vas demorališu kritikujući vas za nešto za šta nema osnova. Nekome je stalo da vam učini po volji ili da vam olakša situaciju u kojoj ste se našli ali vi pomoć ne prihvatate.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Danas ćete biti raspoloženi i spremni da uđete u posao sa nekim ko vam je posebno simpatičan ili pokušava da vas nagovori na zajednički posao da bi imao prilike da bude u vašem društvu. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju vaša dalja karijera i činite sve kako biste drugima dali na znanje da od svojih planova ne odustajete. Iskoristite povoljne okolnosti jer ćete moći da se dogovorite sa onima koji su vam posebno veoma dragi oko nečega što je vama bitno. Trudite se da date na znanje Ovnu da ne može da se poigrava vašim strpljenjem. Želite da dobijete objašnjenje od nekoga.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Atmosfera u domu vam ne odgovara i verovatno ćete se potruditi da na svaki način uradite nešto što ste zamislili bilo da se radi o renoviranju stambenog prostora ili o promeni stana. Neko vas savetuje za vaše dobro da to ne učinite. Imate mogućnost susreta sa nekim ko vam je posebno drag. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije, moguće da je u pitanju jedan Bik, Rak ili Riba. Dan je posebno dobar za umetnike i sportiste.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Veoma ste aktivni na svim poljima, kako intelektualnom tako i na društvenom. Ipak, namanje pažnje poklanjate svojoj fizičkoj kondiciji što se može loše odraziti na vaš san. Budite istrajni u pogledu onoga što ste sebi zacrtali kao cilj. Možete dobiti podršku osoba koji rade u medijima, bave se sportom ili su prisutne u javnosti. Mislite da će možda neko uspeti da vam preotme posao koji vi želite. Neko ima nešto protiv vas i jasno vam je da ćete morati da se pozabavite bilo konkurencijom ili osobama koje vam nisu iskreni prijatelji. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Jedan od boljih dana za one koji nameravaju da idu na kraći put ili treba da idu na važan sastanak na kome će se raspravljati o važnim pitanjima. Imate veliku potrebu za odmorom i najradije biste voleli da vas svi ostave na miru ali naprotiv, od vas mnogi traže uslugu. Ako imate mogućnost da odete u inostranstvo, to bi za vas bilo najbolje rešenje, bar na nekoliko dana da se izolujete od svih problema. Dobićete vesti o nečemu što je za vas veoma bitno. Nekome ste veoma dragi, moguće jednom Raku.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Dan pozitivno utiče na vaše raspoloženje, posebno ako spadate u senbizilne Vodolije koje imaju razumevanja za druge i žele da ostvare dobru saradnju sa jednim Bikom, Rakom ili Ribama. Danas biste mogli sklopiti dobar posao sa osobama koje rade u inostranim zemljama. Spremni ste da organizujete susret sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete svakako želeli da se sretnete, moguće negde na javnom mestu. Trudite se da budete desna ruka u poslu jednom Jarcu koji je prilično deprimiran razvojem situacije na poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate. Ako se radi o osobi koja je sklona čestim promenama raspoloženja, nemojte je slušati, radite po svome. Ostajete pri svom stavu i velikodušni ste, činite usluge onima koji su vam dragi ali i osobama sa kojima niste uspostavili dobru komunikaciju. Sada će vam ponuditi podršku i pomoć u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Moguć poziv od Lava na položaju. Moguće je da ćete dobiti vesti od jednog Raka koje će vas pomalo uznemiriti.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse