Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Dnevni Horoskop Dnevni Horoskop

Današnji Horoskop za 19. April 2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  Spremni ste da prihvatite nobu poslovnu ponudu ili da vi nekom ponudite nešto što bi vam odgovaralo i u finansijskom i u socijalnom pogledu. Možete dobiti predlog u vezi sa poslom sa Vodolijom koja će biti spremna da odgovori na vaše zahteve ili ćete vi dati neku sličnu ponudu u interesu dobre saradnje. Dobar kontakt sa strancima donosi popularnost i mogućnost nalaženja adekvatnog posla preko jednog Blizanca ili Vage. Imate odlične odnose sa vazdušnim znacima.Jedan Lav pokušava da vam nametne svoju volju ali vi to ne dozvoljavate taktično postupate sa njim.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Spremni ste na velike promene, želite da se dogodi nešto što će vam omogućiti da budete mnogo efikasniji, uspešniji ali vas brine jedan Blizanac koji nije u stanju da vas uvek prati u vašim idejama i planovima. Imate mnogo planova u vezi sa nekim ovi poslo i mnogo preuzetih obaveza. Objektivno potrebano vam je manje obaveza, ali dok ne završite ono što ste započeli spremni ste da naporno radite i da sa maksimalno posvetite svojoj karijeri. Trebalo bi da se mnogo više bavite stručnim usavršavanjem.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Ne pričate o svojim planovima i prilično ste malodušni iako to ne pokazujete jer imate neki rezervni plan ako ne uspe onaj koji trenutno razrađujete. Veoma ste inventivni i prilagodljivi kada se radi poslu sa osobama koje su prisutne u javnosti ili maštaju da budu slavne. Možda vi treba da im u tome pomognete. Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako vam neko bude kontrirao u većem društvu. Pokušavate da date na znanje Jarcu da ste napravili veliki zaokret i da neće moći više da se meša u vaše poslove.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Nekome je bitno da sa vama obnovi prijateljsku vezu ili kontakt i vi ćete verovatno pristati da razgovarate ali ćete biti nepoverljivi. Niste sigurni da li su ponude iskrene i da li će vam posao o kome razgovarate doneti satisfakciju. Imate velike planove kada se radi o nekom privatnom poslu naročito ako radite u porodičnoj firmi. Pokušavate da se priviknete na uslove koje vam postavlja Ovan koji je prilično zahtevan i ne dozvoljava da mu se niko meša u odluke.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Osećate potrebu za promenom i ako ste od nedavno na nekom novom radnom mestu, bićete raspoloženi da se dogovarate oko svih bitnih pitanja kada se radi o saradnicima koji su mlađi od vas ili su prilično nepoverljivi prema vama. Dobijate vesti u vezi sa poslom koji bi mogao biti dobro plaćen. Mnogi vam se dive jer ste mnogo postigli, više nego što ste i sami od sebe očekivali. Pokušavate da se priviknete na neke uslove rada koji vam trenutno ne odgovaraju ali vi ćete se ipak angažovati u onoj meri u kojoj se to od vas očekuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Finansije su vam glavni problem ali partner, poslovni il ljubavni vas uverava da nemate razloga da brinete. Trebalo bi da se više posvetite razvoju saradnje sa strancima, posebno kada se radi o osobama koje posluju sa strancima. Verujete u dobronamernost jednog Raka ili nekog Bika sa kojima možete da imate solidan odnos, samo je potrebno da se malo više aktivirate. Pokušavate da započnete neki nov posao koji bi mogao vrlo brzo da vam donese popularnost.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Pokazujete veliko razumevanje za one koji od vas očekuju podršku. Trebalo bi da se posvetite više poslovima koji podrazumevaju sposobnost brzog reagovanja i donošenja odluka koje se odnose na saradnju sa osobama na nemačkom jezičkom području. U centru ste pažnje gde god se pojavite i to vam prija. Svaka pažnja koju dobijete čini vas srećnim čak iako možda neko samo laska da bi vam se dodvorio. Mnogi bi želeli da rade sa vama ali vi niste spremni na njihove uslove.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Neko planira da vam nešto predloži ali se ne usuđuje ako mu vi ne budete dali podstreka. Neka vrsta tajanstvenog sastanka ili dogovora u vezi sa dobro plaćenim poslom može va zaintrigirati. Imate mogućnost obnove saradnje sa Jarcem. Izuzetno ste spremni da se angažujete u radu sa mladima ili sa osobama koje su atraktivne, idu ispred svog vremena i očekuju od vas da ih u svemu pratite. Moguć je uspeh u poslu sa vodenim znacima.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Možda vam sledi neki nov početak, mogućnost nalaženja rešenja u poslu koji bi mogao biti izuzetno isplativ. Trebalo bi da sesrenete sa Lavom ili Ribama i razgovarte o privatnom projektu za koji je potrebno verovatno i lično ulaganje. Vaša popularnost mnogima smeta i vi ste svesni da ne možete lako da izađete na kraj sa onima koji vam stalno kontriraju da bi minirali neke vaše napore kojima sebe izlažete da biste izneli svoje ideje i predloge. Imate časne namere.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Vaša očekivanja su velika, prvenstveno od samog sebe i radite na nekoj vrsti stručnog usavršavanja koja vas čini izuzetno spremnim da se posvetite onome što smatrate atraktivnim i veoma isplativim. Mnogo obaveza vas u velikoj meri iscrpljuje i vi ćete se nekako ipak organizovati da vaš posao ne trpi ali ni neka vaša zadovoljstva, moguće da se radi o hobiju. Možete da unovčite svoje talente i trebalo bi da razmislite o nekom novom, honorarnom poslu. Moguć je dogovor sa jednim Bikom u vezi sa novim poslom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Previše računate na dobronamernost onih koji se pomalo poigravaju vašim strpljenjem. Očekujete da vam se javi osoba koja vam je obećala pomoć i vi ćete jo svakako izaći u susret bez obzira da li se po svim osnovama slažete sa njom ili ne. Pripazite, jer vaša nervoza i nestrpljenje doprinose mogućim sukobima sa saradnicima na poslu. Imate utisak da vam neko nešto sprema, ali moguće da se ipak radi o vašoj nervozi i nesigurnosti. Izbegnite sukob sa Vagom ili Škorpijom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Na poslu se malo toga odvija kako ste planirali. Sve što radite neko komentariše ne uvek na najbolji način po vas što na vas deluje prilično iritantno mada u stvari malo ko može da ozbiljno utuče na vaše stavove. Dobro znate šta želite i kako da se postavite prema onima koji imaju nešto protiv vas. Budite otvoreni za nove ponude, promene može se desiti nešto što ne očekujete. Sami, ne biste mogli ništa da sprovedete od onoga što ste naumili, posebno kada je privatan biznis u pitanju. Dobijate iznenadnu posetu u domu.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana