Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Numerološki Godišnji Horoskop Za 2022.

   Pojam numerologija odnosi se na bilo koji od mnogih sistema, tradicija i verovanja u mističnu vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića. Numerologija može da da odgovore na mnoga pitanja pomuću sveta brojeva. Ovde pogledajte šta za vas govori ovaj mistični svet brojeva. Pogledajte vašu numerološku prognozu za 2022. godinu.  

   Ova numerološke prognoze se odnosi na lični broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Lični broj izračunaćete sabiranjem cifara dana i meseca u vašem datumu rođenja, dok zbir ne svedete na jednocifreni broj od jedan do devet (primer: ako je datum rođenja 12. 05. 1982., sabira se na sledeći način: 1+2+5 = 8. Nakon ovoga, broju 8 dodajete broj 5 (zbir za 2022. godinu - 2+0+2+1 = 5) tako da se dobije = 8+5 = 13 = 1+3 = 4).
    U ovom slučaju je 4 - Četiri lični broj.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    JEDINICA
   Oni od vas koji su rođeni pod Jedinicom, u ovoj 2022. godini imaće mešovite rezultate. Prva četvrtina godina biće naporna i zahtevna, posebno u vašem ličnom životu. I na poslu ćete teško održavati mir i harmoniju. Zahvaljujući napornom radu, možete očekivati povoljne rezultate sredinom godine.
    Možda pronađete neke nove mogućnosti u poslu, a mogu da vam stignu i dobri poslovni predlozi. To može označiti novi početak za vas i doneti vam talas sveže energije onima koji imaju plan za neki novi poslovni poduhvat. Finansije će biti umerene, a rashodi mogu a budu povećani. Oni koji se bave školovanje, mogu se suočiti sa nekim smetnjama, a takođe, teško će se nositi sa pritiskom učenja. Ova godina može biti plodonosna za one studente koji planiraju da idu na više studije.
    Oni od vas koji se spremaju za posao u državnoj službi, možda neće naići na pozitivne rezultate u svom poslu. Oni koji najviše vremena provode kod kuće, uživaće u pažnji i toplini svojih najmilijih, što će učinite ovu godinu veoma lepom za njih. U ličnom životu, ovo će biti dobra godina, posebno druga polovina godine, kada će se vaše veza sa partnerom, supružnikom i porodicom još više poboljšati. Oni koji su sami, u ovoj godini teško će pronaći osobu iz svojih snova, dok će oni u dobrim vezama možda poželeti da svoju vezu uzdignu na viši nivo i da se venčaju.
    Nemojte dolaziti u konflikt sa drugom Jedinicom ili Peticom jer će odnosi zahladneti. Moguća je strastvena veza sa jednom Osmicom, a najviše će vam odgovarati jedna lojalna trpeljiva Šestica ili jedna vesela Trojka koje će imati razumevanja za sve vaše probleme.
    Zdravlje će zahtevati pažnju, posebno pripazite na oči, jer nebriga oko njih može da vam donese nevolje. Zaštitite vaše oči adekvatnim naočarima svaki put kada izlazite, što će vam doneti pravo olakšanje. O va 2022. godina će vas naučiti da unesete ravnotežu u svoj život, jer će za vas biti izazov da naučite da upravljate svojim vremenom, kako u ličnom, tako i u profesionalnom i ljubavnom životu.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    DVOJKA


    Onima od vas koji su rođeni u znaku Dvojke, ova 2022. godina doneće mnogo drugih šansi, ukoliko prvu niste iskoristili. Ovo će biti odlično vreme kada ćete imati mogućnosti da improvizujete da bi nadohnadili sve svoje nedostatke, kao i da ponovo kreirate stvari u vašem ličnom i poslovnom životu, onako kako to vama najviše odgovara. Neke stvari iz prošlosti mogu se rešiti početkom godine, što će vam u velikoj meri doneti mir u životu.
    Bićete na nekoj rukovodećoj poziciji i aktivno ćete učestvovati u socijalnom radu. Takođe ćete efikasno preuzeti odgovornost za svoje poduhvate na profesionalnom planu. Vaša umetnička strana će vas podmladiti i imaćete veliku sklonost ka redizajniranju stvari u vašem životu, dajući im neki potpuno nov izgled. Moraćete da upravljate i kontrolišete stvari i dešavanja na poslu tokom druge polovine godine, pošto pritisak koji mogu da vam nametnu nadređeni, kao i nesigurnost posla kojim se bavite, može da utiče na vaše psihičko zdravlje.
    Oni koji se bave trgovinom mogu se suočiti sa nekim izazovima koji se tiču promene sistema ili poslovne politike. Oni koji se bave pravnom praksom, ova godina će biti dobar period, poboljšaće se vaša reputacija što će vam pomoći da imate više klijenata. Studenti koji se bave humanističkim naukama ili dizajnom, imaće povoljan period od drugog kvartala godine. Oni koji imaju planove za školovanje u inostranstvu mogu ostvariti svoje ciljeve u drugoj polovini godine.
    U pogledu ljubavnih odnosa, predstojeća godina će biti dobra. Ući ćete u trajne odnose, a ljubav sa dragim osobama će rasti. Postoji mogućnost da ponovo obnovite vezu sa svojom ljubavi iz prošlosti. Razmišljaćete o vašim greškama iz prošlosti i htečete da ih ispravite, a u vaš život mogu da se vrate neke osobe sa kojima ste u prošlosti bili u svađi ili je dolazilo do nesporazuma među vama.
    Vaša osećajna priroda traži veselog partnera koji bi bio u stanju da joj odagna brige i ako upoznate neku Osmicu moguć je flert. Ako ste već u stalnoj emotivnoj vezi tada se možete osetiti previše opterećeni obavezama i možete biti skloni da potražite društvo neke Petice ili Devetke. Nemojte biti previše zahtevni i ne precenjujete sebe, ne možete uvek da držite konce u svojim rukama.
    U finansijskom smislu, druga polovina godine neće biti podsticajna za vas i može da vam donese razne izazove. Međutim, štednja koju ste preduzeli na početku godine, može vam pomoći u suočavanju sa finansijskim problemima u drugom delu godine.
    Ova godina će vas naučiti da radite po prioritetima koje ćete isplanirati i koji će vam pomoći da napravite brze odluke kako na poslu tako i na ličnom planu. Takođe, ove godine možete imati dosta koristi od putovanja, bilo da se radi o kratkim ili dugim putovanjima.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    TROJKA


   Ova 2022. godina doneće mešovite rezultate Trojkama. Godina i nije povoljna za pokretanje novih stvari, ali za one koji nastavljaju neki ranije započeti projekat mogu očekivati dobre rezultate u drugoj četvrtini godine. Prva četvrtina biće malo izazovna, a može da donese i izvesnu konfuziju. Možda će vam biti malo teže da odredite prioritete u životu i da upravljate stvarima i dešavanjima, posebno na profesionalnom planu.
    Možete imati mnogo neproduktivnih i konfliktnih misli, stoga ne bi trebalo da donosite značajne odluke tokom početka godine. Takođe, pomoć od bliskih prijatelja ili porodice će vam biti korisna. Sredina godine može doneti neke značajnije promene u vašem životu bilo u vašem ličnom ili profesionalnom životu. Ove promene će biti iznenadne i snažne, međutim, do četvrtog kvartala stvari će početi da se smiruju. Takođe se možete suočiti sa jakom konkurencijom svojih protivnika, što može doneti pritisak da zadržite svoju trenutnu poziciju na radnom mestu.
    Bilo kakva promena pozicije na poslu ili samog posla biće moguća u trećem kvartalu, tako da ćete morati da rešite sve eventualne sukobe koliko god je to moguće. Oni koji se bave školovanjem mogu malo biti zbunjeni raznim dešavanjima oko njih. Neki od vas će menjati smerove i opredeljenja u školi ili na fakultetu jer neće moći da se izbore sa trenutnim. Međutim, oni koji sad upisuju fakultet, biće u prilici da upišu ono što žele i o čemu su sanjali. Uspećete da dobijete dobru podršku od svojih profesora i članova porodice.
    Ljubavni život vam može biti uzdrman. Oni koji su sami mogu upoznati nekoga, međutim, ulazak u dugoročnu i stabilnu vezu nije ono što vam zvezde predviđaju ove godine. Oni koji su već u vezi ili u braku mogu se suočiti sa nekim sukobima sa svojim partnerom usled razlike u mišljenjima. Ipak, uprkos svim izgledima, vaša ljubav i razumevanje će da raste u drugoj polovini godine.
    Možda ćete početi da primenjujete drugačiju taktiku nego inače, bićete rafinirani i nežni, skloni romantičnim sanjarenjima, moguće i od manja fizičke energije. Najverovatnije nećete da odolite izazovima jedne Jedinice ili Dvojke. Ako vam se dopadnu sportista ili lekar, romansa je na pomolu. Ovo je godina u kojoj nežna strana vaše prirode treba da dođe do izražaja.
    Možda ćete se i dalje suočavati sa nekim vidom nerazumevanja sa roditeljima, a sve zbog određenih neprijatnosti u vašem poslovnom životu. Do kraja trećeg kvartala, vaša finansijska situacije će se uravnotežiti, da bi do kraja godine bila sasvim u redu. Možete ulagati u kupovinu imovine tokom ove godine. Inače, ova godina će vas naučiti da budete čvrsti i jači u svom pristupu životu. Boravak u prirodi i uživanje u lepim stvarima oko vas doneće vam smirenost i mir u duši. Pokušajte da budete u prirodi što više.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    ČETVORKA
  Ova 2022. godina Četvorkama može doneti novu nadu i nove mogućnosti u životu. Neke stvari koje se nisu pokazale dobrim u prošlosti, sada će biti zamenjene boljim, a i okolnosti će se poboljšati ove godine. Bićete dobro plaćeni i nagrađeni za vaš naporan trud na poslu. Takođe, vaši napori u vezi biće veoma cenjeni od strane vašeg partnera. Moraćete i dalje da zadržite smirenost i fleksibilnost kako biste postigli željenu toplinu i ljubav u vašem odnosu.
    Preduzetnici će videti rast u svom poslovanju, a možda i vi predstavite neke nove ideje i strategije koje će vam doneti uspeh. Oni koji rade u industriji i oni čiji je posao vezan za luksuzne proizvode i automobile, imaće povoljan period do sredine godine. Takođe, i oni koji rade u industriji odeće i nakita će imati povoljan period. Trebalo bi da završite sa prethodnim projektima i da se koncentrišete na neke nove ciljeve u životu. Uvođenje nekih novih i svežih ideja može da vam donese rast, širenje i prosperitet.
    Kraj godine može doneti neke izazove i konfrontacije na radnom mestu, međutim, vaši napori će doneti stabilnost u vaš život. Inspirisaćete ljude oko sebe da vas slede i tako postignu uspeh u životu. Studenti mogu biti suočeni sa nekim problemima koji će im ometati koncentraciju prilikom učenja, tokom prve polovine godine. Oni koji se bave raznim vrstama istraživanja će imati dobru godinu, jer će dobiti sjajne ideje za istraživanje i učenje novih stvari.
    Početak godine može biti pomalo emocionalno opterećen zbog promena koje mogu oći u vaš lični život. Međutim, prilagođavanje ovim novim počecima doneće sreću i veselje u vašem životu. Savladaćete svoje neprijatne odnose i možda ćete u vaš život primiti nove ljude, one koji će doneti toplinu i ljubav u vaš život.
    Oni od vas koji su sami, imaju dobre šanse da upoznaju osobu iz snova i da joj se potpuno posvete. Stabilne veze imaju mogućnosti da se pretvore u brak. Međutim, oni koji su u braku mogu osećati emocionalnu prazninu u prvom kvartalu godine. Ukoliko ste u braku, ili vezi, treba da odolite iskušenju da ušete u paralelnu vezu sa nekom Jedinicom, Sedmicom, Osmicom.
    Kada su finansije u pitanju, sredina godine će doneti ravnotežu u vašim prihodima i rashodima, a do trećeg kvartala godine osetićete rast u vašim finansijama. Savetuje vam se da u tom periodu uštedite sredstva ili napravite neka dobra ulaganja jer će vam to doneti dobitke u budućnosti.
    U ovoj godini ćete naučiti da zaboravite i da se više ne osvrćete na neka svoja stara iskustva, već da se okrenete i da zgrabite nove prilike koje vam se ukazuju i koje će vam doneti neku novu energiju i pozitivnost u vaš život.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    PETICA


   Onim u znaku Petice, ova 2022. godina doneće ravnotežu u životu. Bićete nagrađeni za vaše sposobnosti i pametan rad. Bićete posebno dobri u javnim poslovima i bićete u mogućnosti da steknete nove prijatelje i saradnike tokom ove godine. Bićete zauzeti većinu vremena, ali to će poboljšati vašu efikasnost i dobićete dovoljno vremena da ponovo otkrijete svoje skrivene potencijale i napunite svoju energiju da izvedete nešto novo i uzbudljivo u vašem životu. Takođe, možete doneti neke važne odluke u svom životu tokom ove 2022.godine.
    Početak godine može da bude spor, kada je u pitanju napredak u vašoj karijeri i moraćete naporno da radite da biste obeležili vaš doprinos na vašem radnom mestu. Druga polovina godine doneće vam bolje rezultate i steći ćete dobru reputaciju na poslu. Takođe, imaćete velike mogućnosti za napredak u vašoj karijeri. Oni koji se bave medijima ili marketingom, moći će da steknu dobru reputaciju. Takođe, oni koji se bave pružanjem raznih vrsta usluga dobiće dobre ponude kao i uvažavanje njihovih sposobnosti.
    Oni koji se bave učenjem, dobiće nove prilike za proširivanje svog znanja. Oni koji se usavršavaju u masovnim komunikacijama, računovodstvu ili matematici će imati povoljnu godinu. Oni koji planiraju da se školuju u inostranstvu mogu računati da će im se želje ispuniti. U drugom kvartalu godine osetićete finansijski napredak jer ćete biti u stanju da ostvarite neki dodatni prihod i profit. Takođe, neke od vaših kratkoročnih investicija doneće vam odlične rezultate, kojima se niste ni nadali. Kada je u pitanju lični život, može doći do nekih zastoja jer možete biti pomalo emotivni i osetljivi.
    Možda ćete se suočiti sa nekim izazovima kada su u pitanju odnosi sa vama dragim osobama, jer može doći do izvesnih nesporazuma. Takođe ćete se suočiti sa nekim kritikama koje će vas naterati da razmislite o sebi i da temeljno poradite na svim svojim manama kako bi ste ih što pre eliminisali. Imaćete uspeha u sklapanju novih prijateljstava, kao i u osvajanju srca ljudi na javnim skupovima, posebno tokom druge polovine godine. Oni koji su sami, mogu imati sreće i susresti osobu iz snova ili svoju srodnu dušu.
    Ako vam se svide Devetka ili Jedinica, upustićete se u nešto za šta možda nemate dovoljno energije. Sa Sedmicom možete da završite priču, bilo odlaskom kod matičara ili raskidom, alli bi bilo najbolje da planirate put sa osobom koja vam je draga, ma kom broju da pripada. Jedna Osmica će moguće pokušavati da vas privoli na vezu, ali vi ćete se tome odupreti, barem u početku. Pokušavaćete da od života uzmete maksimum, ma šta to značilo, nezavisno od toga da li imate stalnog partnera ili ne.
    Ova godina će vam doneti mnogo učenja i lekcija, kako za vaš lični tako i za vaš profesionalni život. Radićete na usavršavanju svojih veština, kao što su timski rad i komunikacija. Isto tako, ove godine možete izabrati neki novi hobi ili interesovanje koje će vam podići raspoloženje. U ovoj 2022. godini ćete naučiti da budete strpljivi, jer to može biti ključ vašeg uspeha. Stvari oko vas će se kretati glatko i efikasno ako se njima budete bavili mirnim i staloženim pristupom.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    ŠESTICA


   Ova 2022. godina biće idealno sinhronizovana sa energijama osoba rođenih pod Šesticom, stoga ovo je godina koja vam donosi povoljne rezultate i nove mogućnosti u vaš život. Ovo će vam doneti veselje i radost u život. Bićete srećni, posebno harizmatični, a vaš stav i držanje će osvajati srca onih u vašoj blizini, kao i vaših voljenih. Bićete veoma atraktivni i popularni kod suprotnog pola tokom ove godine.
    Bićete izuzetno kreativni i maštoviti u pristupu raznim stvarima u životu. Ovo će vas podići, ako se bavite umetničkom ili dizajnerskom industrijom. Treba da budete mnogo više entuzijastični i optimistični i da sva svoja negativna sećanja ostavite iz sebe, da krenete napred sa pozitivnim mislima. O va godina će biti ispunjenje želja i rad ka vašim dugo očekivanim ciljevima. Radićete na tome da napokon ostvarite svoje snove i ulepšate sebi život.
    Oni koji rade u modnoj industriji, umetnosti, arhitekturi i medijima, imaće berićetnu godinu. Vaše izuzetne kreativne ideje će doneti nove mogućnosti za vaš dalji napredak. Dobićete prilike da pokažete i dokažete dokažete svoje sposobnosti i da tako steknete odličnu reputaciju. Učenici i studenti koji se bave likovnom umetnošću, naukama ili dizajnom imaće sjajnu godinu. Studenti koji planiraju da odu na studije u inostranstvo , priliku će dobiti tokom druge polovine godine. Prvi kvartal u godini može biti pomalo izazovan za studente koji se bave tehnikom i inženjeringom, jer se mogu suočavati sa poteškoćama u koncentraciji. Međutim, stvari će početi da se popravljaju sredinom godine.
    Na ličnom planu, bićete veoma aktivni i učestvovaćete u raznim društvenim aktivnostima.
Vaša mirna, tiha i prefinjena priroda koja teško bilo kome može da kaže 'ne' može sjajno proći u vezi sa Devetkom ili Trojkom koje će poželeti da vam prirede prijatna iznenađenja. Mnoge će iznenaditi vaša odlučnost i vi ćete pokušati da se izborite za svoje mesto pod suncem što će, na vaše čuđenje biti prihvaćeno sa oduševljenjem onih koji vas zaista vole i cene. Moguća je ljubavna veza sa strancem ili sa osobom kojoj biste vi mogli biti druga značajna veza ili drugi bračni partener. Žene Šestice će imati afinitet prema uglednim muškarcima, a muškarce Šestice će privlačiti jake, energične i plemenite žene koje će imati strpljenja da slušaju njihove probleme. Bićete spremni da se upustite u neizvesnu avanturu ili vezu sa nekim ko ima burnu prošlost.
    Volećete da provodite vreme sa porodicom i prijateljima. Ovo će još više poboljšati vašu vezu sa njima. Bićete emotivni i posesivni prema svojoj voljenoj osobi, i možete se ponašati i previše zaštitnički prema njima, što nekome može i da smeta i što može prouzrokovati probleme, zbog ovakvog vašeg stava.
    Tokom ove godine treba da naučite da uravnotežite svoje emocije i promene raspoloženja, što će pozitivno da se odrazi i na vaše zdravlje. Takođe, naučićete kako da oblikujete stvari onako kako vam odgovaraju i da ih optimalno koristite za vaše dobro.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    SEDMICA
   Ova godina donosi razne prilike u vaš život, ali uslov će biti da budete izuzetno aktivni i brzi da biste zgrabili one prave prilike za baš napredak u životu. Vaša navika da preterano razmišljanjate o nekim stvarima, možda vam ove godine neće pomoći i možda možete doći u situaciju da propustiti važne šanse sa vašim ležernim pristupom životu. Profesionalni život će biti zahtevan za Sedmice. Moraćete da budete aktivni i pametni da da biste razumeli razne situacije u vašem poslu.
    Možda ćete morati da se suočite sa nekom jakom konkurencijom ili promenom poslovne politike. Morate da napravite listu svojih prioriteta u životu i da ih pratite. Takođe, ova godina vam može doneti mnoge izazove ako niste vični u donošenju odluka. Možete ostvarite svoje ciljeve samo ako se potpuno posvetite njima. Vaš naporan rad i praktični pristup je cilj da se postigne uspeh. Preduzetnici će morati da budu efikasni kada je u pitanja uvođenje novih tehnika i nekih inovacija tokom ove godine, inače ćete zaostajati za konkurencijom.
    Finansijski izgledi će biti neutralni, ni gore ni dole, moraćete da se trudite da zaradite solidan izbos. Ova godina nije baš povoljna u pogledu velikih investicija ili ulaganja novca u neke špekulativne poslove, jer se možete suočiti sa velikim gubitcima. Trebalo bi da pokušate da uštedite što je više moguće tokom prve polovine godine, što vam kasnije može pomoći da uspostavite odgovarajuću i zadovoljavajuću ravnotežu između prihoda i rashoda.
    U ličnom i ljubavnom životu imaćete sreće. Oni koji nisu u vezi mogu upoznati svoju srodnu dušu, dok oni koji su u vezi možda planiraju da svoju vezu ovekoveče brakom. Budite oprezni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, da on neke vaše poteze ne bi protumačio kao želju za dominacijom u vezi.
Sa Peticom možete ostvariti skladan odnos, sa Dvojkom komplikovan ali pun emocija. Šestica će biti spremna da vas u svemu podrži i razumeće vaše ambicije tako da ako se radi o osobi s posla, moguća je veza na duži rok. Jednoj Jedinici ćete imponovati i može poželeti da sa vama stupi u dužu vezu ili brak. Preterana opterećenost poslom može biti razlog za često nezadovoljstvo i budite mudri, nemojte kritikovati partnera, naročito ako je ambiciozniji od vas ili bar u jednakoj meri posvećen karijeri. 
    U ovoj godini možete da naučite da budete odlučniji i zreliji dok donosite odluke. Ovakav pristup može da reši većinu vaših problema tokom ove godine.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    OSMICA


   Za one rođene pod Osmicom, ova 2022. godina može biti prilično avanturistički nastrojena. Vi ćete istraživati neke potpuno nove puteve i sebi ćete postizati neke nove ciljeve za ostvarivanje u životu. Ostvarićete težnju da budete slobodni i opušteni iznutra, u sebi. Imaćete stalnu želju da unesete izvesne promene u svoj život i način života. Ove godine vodite računa da ne budete previše agresivni i temperamentni, jer možete da povredite druge, pa makar i nenamerno.
    Videćete značajne promene u vašoj okolini do kraja godine. Upoznaćete nove ljude, steći prijatelje i ostvarite lepe trenutke sa svojom porodicom i prijateljima. Oni koji se bave preduzetništvom će biti u punom naletu i napraviće neke nove inovacije koje će im doneti napredak u svojim delatnostima. Takođe, vaš kreativni rad će biti na ceni kod vaših klijenata, kao i kod vaše konkurencije na tržištu. Zaokupiće vas postizanje vaših ambicija. Bilo bi dobro da održite zdravu ravnotežu između vašeg profesionalnog i privatnog života. Možda ćete se suočiti sa nekim ometanjima na poslu , ali dobićete sjajne prilike da dokažete svoje sposobnosti i da zadobijete priznanje od strane vaših nadređenih.
    Ova godina će biti posebno uzbudljiva za one koji se bave medijima i raznim vidovima marketinga. Studenti i učenici će morati naporno da rade kako bi postigli svoje ciljeve, posebno ako imaju planove da se upišu na fakultet koji žele. Samo vaši veliki napori će vam pomoći u ostvarenju vaših želja. Studenti prava će imati dobru godinu, moći će da se bolje da se fokusiraju na učenje, a oni koji završavaju studije moći će da se zaposle kod dobrih firmi, što može da bude prava blagodat za početak vaše poslovne karijere. Kada su u pitanju finansije, one će zahtevati mnogo pažnje sa vaše strane. Sredina godine može doneti neke situacije koje vam mogu uneti nemir.
    Ako ste muškarac Osmica neko će vas osvojiti laskanjem, a ako ste žena Osmica, tražićete partnera punog razumevanja, duhotivog koji će vam pružiti potrebnu pažnju i sigurnost. Pazite samo da ne uđete u vezu iz interesa, što se naročito odnosi na žene Osmice. Bićete skloni povlačenju u sebe, introvertni i prilično pokolebani kada je u pitanju ljubav, iako za to neće postojati stvarni razlog. Mlade Osmice mogu biti opterećene prošlošću nezavisno da li ste u stalnoj vezi ili  braku. Pazite da ne budete previše popusrtljivi i bolećivi što inače nije vaša osobina, jer ako se prepustite emocijama, nećete uspeti da vladate situacijom.
    Savetuje vam se da planirate budžet i pažljivo proveravate svoje prihode i rashoda i da se uzdržite od nepotrebnih troškova. Početak godine može biti pomalo užurban i zbunjujući za vas, jer vaš partner može biti prilično zahtevan, a vi nećete imati vremena da mu se posvetite onoliko koliko on to želi. Ovo će vas dovesti u situaciju da popravite stvari, što može da vam donese dosta stresa. Međutim, sredinom godine, moći ćete bolje da upravljate stvarima i trudićete se da rasporedite svoje vreme efikasno i pametno kako biste mogli da provedete dosta vremena sa svojom porodicom i prijateljima, istovremeno ne gubeći iz vida vaš poslovni život. Ove 2022. godine očekujte dosta napora, a trebalo bi da naučite da razne stvari u životu držite u ravnoteži.

Nemeroloski horoskop i numeroloski brojevi
    DEVETKA

   U ovoj 2022. godini, Devetke očekuje prolazak kroz razne emocije i nove odnose. Oni od vas koji su dosad bili u nekim lošim vezama ili su ostali slomljenog srca, ove godine imaće mogućnosti da uđu u jednu zdravu i povoljnu vezu. Ove godine, vaš fokus biće na porodici, bićete skloniji da se posvetite ličnom životu, dok ćete poslovni ostaviti iza toga.
    Početak godine može biti malo poremećen kada je u pitanju vaš profesionalni život. Neka loša i negativna sećanja mogu da vas spreče da se fokusirate na svoj posao, zato gledajte da ih se rešite što pre, a možete normalno funkcionisati. U drugoj četvrti godine, stvari će početi da se glatko kreću, jer ćete moći da se opustite zbog poboljšanja koja dolaze u vašim ličnim odnosima. Nećete morati da ulažete mnogo truda u nesmetano odvijanje vašeg poslovanja. Oni koji se bave sportom imaće dobru godinu.
    Studenti i učenici će imati dobru godinu, brzo će učiti i lako će razumevati gradivo. Takođe, ove godine, naučićete mnogo iz timskog rada. Vaši prijatelji i braća i sestre će vam biti prava podrška u pomaganju, kada vam to zatreba. U toku ove godine ćete imati dosta promena raspoloženja i gomilu emocija.
    Bićete posesivni prema svom partnera i trudićete se da provodite dosta vremena sa svojom porodicom i prijateljima. Gledajte da sa vašom posesivnošću ne stvorite osećaj pritiska kod vašeg partnera. Možda će vas nervirati neka Sedmica koja će možda biti beznadežno zaljubljena u vas i očekivaće vašu pažnju dok ćete se vi verovatno prepustiti zadovoljstvima u vidu avanture sa nekim za koga ćete možda znati da u stvari nije za vas.
    Moraćete da naučite da kontrolišete svoje emocije tokom ove godine. Takođe ćete morati da donesete neke važne odluke koje se odnose na vaše porodično blagostanje i vaš lični život. Ova godina može da vam donese mnogo emocionalnih izazova i ako budete vodili računa o njima, i ako budete emocionalno rasli, onda će stvari početi da se odvijaju onako kako vama odgovara. Eventualna previranja u vašim odnosima će vam pomoći da steknete snagu i naučite da uravnotežite svoje emocije.
    Oni koji su planirali proširenje porodice ove godine će dobiti dobre vesti. Takođe, imaćete odlične prilike da se dokažete i ostavite dobar utisak u vašoj okolini i vašem društvu.
Numerologija i Svet BrojevaNumerologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu