Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop Dnevni Ljubavni Horoskop

   Današnji Ljubavni Horoskop za 29. Mart 2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Dopada vam se osoba koja je prisutan u javnositi ili koju poznajete preko posla ali moguće da mislite da ona ne obraća dovoljno pažnje na vas. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji i da budete spremni da rizikujete ako ona bude pokzala nepoverenje prema vama. Komunikativniji ste i spremniji da se posvetite osobi koja vam je draga. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o osobi koja vas je zaintrigirala i da joj date na znanje da može da računa na vas u svakom pogledu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Izuzetno ste harizmatični i spremni da se upustite u neke nove avanture, moguće da vam se udvaraju dve osobe po nečemu veoma slične. Ako ste u prilici da se sretnete sa jednom Vagom, daćete joj na znanje da na nju računate kada su izlasci u pitanju. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog nečega što ste čuli od Ovna ili Vage na vaš račun. Moguće da vam pripisuju vezu sa osobom koja nije tako lojalna kako vam se čine. Dobijate priliku da se sretnete sa jednom osobom iz sveta umetnosti. Trudite se da fascinirate jednog Jarca.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Dan vam donosi susrete sa osobom koja bi mogla da vam pomogne da donesete važnu odluku. Potrebno vam je mnogo više strpljenja za sve one sa kojima lako možete da uspostavite dobru komunikaciju. I Dopada vam se jedna Vaga koja pokazuje otvoreno interesovanje za vas i pravi planove za zajedničku budućnost. Trudite se da nađete vremena da joj se posvetite jer je izuzetno šarmantna i daje vam na znanje da možete na nju u svakom pogledu da računate. Imate priliku da se pomirite sa Lavom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Trudite se da priredite nešto lepo partneru ili će on vama. Možete se obradovati zbog nečeg što je trenutno za vas izuzetno bitno, a radi se o nekom zajedničkom problemu za koji je vaš partner našao rešenje. Dobro se slažete sa jednim Ovnom ili nekim Strelcem. Jedan Bik i jedna Riba misle na vas i daju vam na znanje da očekuje od vas više pažnje. Ne ulazite u raspravu sa zemljanim znacima koji su u poslednje vreme bili prema vama izuzetno arogantni ili nisu imali dovoljno strpljenja.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Niste realni po pitanju očekivanja kada se radi o osobi koja je spremna da sa vama nastavi vezu. Nekome je izuzetno bitno da vas fascinira i da vam da na znanje da bi voleo da bude sa vama u dužoj vezi. Dopada vam se osoba koja je prisutna u javnositi ili koju poznajete preko posla ali moguće da mislite da ona ne obraća dovoljno pažnje na vas. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji i da budete spremni da rizikujete ako ona bude pokzala nepoverenje prema vama.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Trebalo bi da pokažete više razumevanja za slabosti vašeg partnera ili za njegove želje. Isključivo ste orijentisani na svoje želje i na svoje planove i očekujete da će se partner svakako u to uklopiti. Dobro se slažete sa zemljanim znacim, ali će vas ipak zaintrigirati neko s kim ste svojevremeno imali prilike da se družite na nekom putovanju ko vam uvek daje dobre savete u vezi sa karijerom. Dobijate poziv da se sretnete sa Bikom ili Rakom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Tragate za idealnom partnerkom, to jest, partnerom i moguće da ćete svakom naći manu ako se ne bude ponašao kako vi to očekujete. Dobijate mnogo različitih poziva za izlazak od onih koji su vam simpatični. Imate potrebu za harmoničnom vezom i potrudićete se da je ostvarite, naročito kada se radi o osobi koja se bavi umetnošću ili je izrazito posvećena svom poslu. Možete dobiti dokaz nečije naklnosti što će vas posebno veoma obradovati, naročito ako se radi o Ribama. Dobro se osećate u društvu Vodolije.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Ne prihvatate odbijanje čak ni promenu plana iz opravdanih razloga.Stalni partner vam daje na znanje da bi vas podržao u svemu osim u onome što smatra da je kontra produktivno za vas bez obzira o čemu se radi. Ako je stalni partner osoba rođena u vodenom znaku, vi ste joj privrženi, ali je pitanje da li je i ona vama. Ne uspevate da kontrolišete reakcije na nešto što vas u velikoj meri opterećuje, moguće da se radi o ljubomori. Nalazite način kako da se angažujete oko nekog kome je potrebna vaša podrška.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Mnogi vam se dive i smatraju vas šarmantnim i neodoljivim. Trebalo bi da se mnogo više bavite sobom, svojim izgledom i da učinite nešto da biste bili atraktivniji jer ste se možda previše opustili i ne vodite računa o izgledu. Nemojte se previše nervirati ako vam se ne javi Ovan na koga računate. On ima neke svoje probleme. Bićete spremni da se sretnete sa jednim Lavom koji će pokazati razumevanje za neke vaše slabosti. Osećate veliku želju da izađete s društvom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Ako ste spremni da uđete u novu vezu, pokušajte da prvo budete fer prema nekadašnjem partneru da mu objasnite zašto niste više zajedno. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u vezi, moguće da se radi o jednom Biku ili nekoj Ribi. Imate potrebu da vodite iskren razgovor sa partnerom ali niste sigurni da li će pokazati razumevanje za vas. Dobijate želju da kažete sve što vam je na duši, ali možda bi bilo potrebno da se konsultujete sa nekom osobom u koju imate poverenja u vezi sa nečim što vas opterećuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Verujete da možete da se prilagodite potrebama partnera koji je prilično zahtevan i trudi se da vas fascinira svojim uspesima. Nemate mnogo planova za budućnost čak iako ste u dužoj vezi. Možete se lako dogovoriti sa onima koji su vam dragi da vam daju još jednu šansu,naročito ako se radi o konkretnoj partnerki koja nije spremna da sa vama trenutno bude u stalnoj vezi. Ako ste dama Strelac, moguće da vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili često putuje zbog poslovnih obaveza. Pokušavate da se prilagodite potrebama jedne Ribe ili nekog Ovna.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Dobijate pozive sa više strana u vezi sa izlascima ali vi ste uglavnom okrenuti ka porodici i ne dopuštate nikome da vam na bilo koji način pravi raspored obaveza i susreta. Imate potrebu da budete u društvu samo sa onima koji su vam po mnogo čemu slični, mada vam se dopada osoba koja je mnogo mlađa ili mnogo starija od vas. Generacijski jaz vas mnogo ne opterećuje, važno vam je kako se osećate u društvu osobe koja vam je draga. Ako ste u braku, moguća rasprava sa partnero koji previše utiče na vaše odluke.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana