Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Dnevni Ljubavni Horoskop Dnevni Ljubavni Horoskop

   Današnji Ljubavni Horoskop za 4. Mart 2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Osećate neku vrstu rasterećenja otkako se od vas ne očekuje ono što niste u stanju da pružite jednom Bik uili nekom Jarcu koji su previše okupirani karijerom. Moguće da stalni partner planira odlazak u inostranstvo ili na neki duži poslovni put što vas prilično opterećuje. Vaša očekivanja kada s radi o jednoj Vagi su krajnje realna mada ona nema mnogo vremena za vas. Trebalo bi da budete mnogo spremniji na nek eustupke. Možda vam se čini da se previše žrtvujete za vaše bližnje a da oni to dovoljno ne cene.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Niste sigurni da je partner iskren kada je u pitanju finansijska strana vašeg odnosa. Moguće da vam je često obećavao nešto što nije ispunio i vi više nemate u nejga neograničeno poverenje. Ako ste često razdvojeni, to vam smeta više nego što želite da pokažete. Moguća je romansa sa osobom koja je izuzetno atraktivna i spremna da sa vama započne vezu ili da vas kontaktira ako ste o tome skoro razgovarali. Trebalo bi da budete spremni da se sretnete sa jednom Ribom, Devicom ili nekim Rakom koji često misle na vas.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Vaša očekivanja od jednog Bika su prevelika jer on nema mnogo strpljenja da se sa vama viđa u onoj meri koliko biset želeli. Moguće da mu se dopada jedan Ovan koga često sreće na poslu. Dobijate pozive za izlazak od osoba koje vas mnogo ne interesuju. Stalni partner planira put u inostranstvo radi uvećanja zarade i verovatno će vam učiniti neku uslugu ili će vam pomoći da se odlučite da li želite da idete sa njim na put il da ostanete. Verujete da možete da kontrolišete sve što se dešava u vašoj porodici.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Dopadate se osobi koja je mnogo mlađa od vas i vi ćete uspeti da je šarmirate i da joj date na znanje da je moguća veza. Trudite se da u stalnoj vezi ili braku budete fer prema partneru koji je prilično zahtevan, posebno kada je vaša karijera u pitanju. Imate potrebu da razgovarate o svojim problemima sa bliskim osobama, moguće da će vas savetovati neko ko živi u inostranstvu kako da se postavite prema onome što vas trenutno najviše tišti. Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se ne bude javio jedan Ovan ili neka Vaga na koje često mislite.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Ne bi trebalo da opterećujete partnera svojim strahovim ajer ćete imati priliku da sa njim o svemu iskreno razgovarate ali ne bi bilo mudro da ga kritikujete ili da mu prebacujete za nešto što vam ne odgovara u vašoj vezi. Dobijate ponudu da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom. Imate potrebu zastabilnom vezom i u tome će vam pomoći osoba na koju računate. Možda niste trenutno i vezi ali simpatija postoji i ako se radi o Jarcuili Raku, verovatno ste na pravom putu da sa njim započnete vezu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Dan vam donosi razmišljanje o nečemu što je vama odavno bila neka vrsta opsesije. Ako biste našli način kako da se sretnete sa osobom koja često boravi u inostranstvu možda bi vam pošlo za rukom da se sa njom dogovorite oko svih bitnih pitanja. Želite da se dogovorite sa Ribama u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a radi se verovatno o dogovoru koji bi mogao da vam donese mnogo načina kako da zajednički rešavate probleme. Imate priliku da se pomirite sa vodenim znakom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Moguće da nemate mnogo strpljenja za partnera i ne želite da se sa njim raspravaljte ali u stvari imate potrebu da budete vi ona strana koja o svemu odlučuje. Pokušavate da se dogovorite sa Škorpijom oko nečega što vas je u velikoj meri do skora opterećivalo. Dopada vam se ambiciozna osoba koja međutim nije slobodna što vama nikako ne odgovara. Nemojte se previše baviti tuđim problemima, trebalo bi da se više bavite svojim naročito ako ste nečim nezadovoljni. Bik vas pomalo ignoriše.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Ne bi trebalo da se previše udubljujete u probleme vašeg partnera sa kojim inače niste uvek bili iskreni i rekli šta mislite o njegovom poslu ili ste mu savetovali da ga promeni, a on vas nije poslušao. Dobijate vesti od nekadašnjeg partnera koja će vas obradovati. Trebalo bi da imate više sluha za one koji žele da sa vama budu u vezi ili sa onima koji vas ćesto zovu da biste razgovarali o njihovim problemima. Ne želit e da se raspravljate sa onima koje volite, čak iako imate za to razloga.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Osećate potrebu za društvom osobe sa kojom ste nekada bili u bliskim odnosim,moguće u mnogo boljim nego sada ili ste imali mnogo lepih zajedničkih momenata. Pokušajte da prihvatite realnost i da se ne opterećujete onim na šta trenutno ne možete da utičete. Najradije biste se angažovali više oko sređivanja ambijenta ili promenili stambeni prostor zajedno sa partnerom kome želite da pružite luksuz ili da ga obradujete nečim što on od vas ne očekuje. Moguć je susret sa Strelem ili Vagom koji vam se intimno veoma dive.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Očekujete od Ovna da vam pomogne kada se radi o nekim zajedničkim planovima. Dobro se slažete sa osobama koje pokazuju razumevanje za vaše probleme, ali nemate mnogo strpljenja za one koji nemaju strpljenja za vas. Trebalo bi da se javite osobi koja vam je izuzetno draga i možete da odnose napravite harmoničnijim. Imate potrebu za razumevanjem i za ljubavlju ali ako ste od skora slobodni, moguće da žete brzopleto ući u vezu sa nekim ko vam je sklon, posebno mu se dopada vaša profesija i daje vam na znanje da možete da na njega računate u svakom pogledu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Mnogima ste simpatični i trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima sa kojima inače želite da nastavite da se viđate.Imate priliku da iskreno razgovarate sa osobom koja vam je draga o nečemu što se tiče i vas i osobe koja vam je simpatična. Ako vam se dopada osoba koja je izuzetno angažovana na poslu i nema mnogo vremena za vas, pokušajte da joj date na znanje da ćete imati strpljenja za nju, posebno ako se radi o vazdušnom znaku koji je u poslednje vreme prilično opterećen obavezama.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ljubazni ste i preduzimljivi i spremni da popustite pred zahvetima partnera u vezi sa nečim što je već bila ne neki način sporna tema a vi niste želeli da o tome razgovarate. Dobićete poziv od nekog Lava koji će želeti da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Moguća je romansa sa nekim ko je veoma posvećen poslu i ima brojnem probleme. Trebalo bi da se posvetite osobi koja vam je izuzetno posvećena i uvek pokazuje razumevanje za vaše poslovne probleme. Dobijate vest od jednog Raka ili Device.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana