Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Dnevni Ljubavni Horoskop Dnevni Ljubavni Horoskop

Današnji Ljubavni Horoskop za 27. Jul 2024.

 
Pročitajte i horoskop vašeg podznaka. Podznak možete da pogledate u tabelama dole.
Osmeh gore Osmeh na lice: 

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Današnji dan može da vam donese popularnost ili poznanstvo sa osobom koja je prisutna u javnosti. Imate podršku jedne Škorpije ili Strelca kada je u pitanju neki vaš plan koji se odnosi na privatan posao. Želite da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli ali strepite kako bi na to reagovala osoba sa kojom ste trenutno u vezi. Ne bi trebalo da rizikujete i da je previše time izazivate, jer bi ona to shvatila na pravi način, kao da joj nešto poručujete. Pripadnici znaka koji su u braku trebalo bi da budu strpljiviji, ukoliko žele da reše eventualne probleme sa partnerom. Može vam se dopasti neki drugi Ovan.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Pokušavate da postignete psihičku stabilnost kada je u pitanju osoba koja vas često provocira, naročito ako se radi o Jarcu. Nemojte dopusiti da vas bilo ko iznervira, a naročito stalni partner koji je često prema vama neprijatan. Ako vam se dopada osoba pitanju osoba rođena u znaku Riba ili Raka, na pomolu je ljubavna romansa. Današnji dan donosi razmišljanja o nekom koga ste upoznali na nekom putovanju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Naporan dan jer ćete pokušati da se prilagodite situaciji u kojoj će partner da vam postavlja svoje uslove. Nemojte se se nervirati ako neki Rak, Devica ili Strelac ne budu reagovali kako očekujete. Uveče se situacija poboljšava. Verujete da bi jedan Lav mogao da vam bude idealan partner, čak i ako je zauzet. Moguća vest od Vage ili Riba. Jarac smatra da ste izuzetno atraktivni i pokušaće da vas ovoji klasičnim načinom udvaranja.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Trudite se da se dopadnete Devici, Škorpiji ili Ovnu, jer čak iako ste od skora zajedno, ne trudite se nešto preterano da joj u bilo čemu ugodite. Dobro se slažete sa osobom koja je prilično ambiciozna. Verujete da možete da osvojtie jednu Vagu. Trebalo bi da dobijete poziv od jednog Ovna, Škorpije ili Strelca u vezi sa izlaskom. Ako ste slobodni, moguće da ćete upoznati osobu za koju nećete biti sigurni da li je slobodna. Ako ste u dužoj vezi, nemojte se previše nervirati ako je partner ljubomoran.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Ako imate stalnog partnera očekuje da mu se javite radi zajedničkog izlaska. Ukoliko ste slobodni predstoje susreti na zabavama kod prijatelja, preko putovanja u inostranstvo ili poslovnih kontakata. Ako vam se dopada neko s kim niste u vezi ili ste u nekoj vrsti tajne veze, dolazi do neizvesnosti, jer vam se ne javlja po dogovoru. Susret na poslu sa nekim koga ne poznajete dugo ili ste možda nekada bili u vezi može doneti nove mogućnosti o kojima niste ni razmišljali, evenutalno da nastavite vezu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Ne upuštajte se u neprijatne razgovore naročito ne sa jednim Rakom ili Strelcem ako niste sigurni u svoja osećanja. U stvari imate potrebu za ljubavlju ali to ne pokazujete na način na koji odgovara vašem partneru. Imate mogućnost da izgladite odnose sa Bikom ili Vagom. Pokušajte da se adaptirate na okolnosti koje vam možda i ne idu baš u prilog ali situacija može da se savršeno sredi, posebno ako u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena jedno za drugo. Moguć je susret sa Ovnom ili Vodolijom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Pokušajte da sebi organizujete vreme tako da se previše ne iscrpljujete nepotrebnim poslovima ili aktivnostima. Nađite dovoljno vremena za partnera, naročito ako treba uveče negde da se nađete i ako se radi o nekom vatrenom znaku. Moguć je susret sa Ovnom ili Jarcem u nekom prijatnom ambijentu. Ako je partner Rak, Ovan ili Ribe, može vam dati konkretne savete kako da rešite neki poslovni problem i kako da izbegnete konflikte sa jednim Lavom. Slobodne Vage mogu smatrati jednu Vodoliju veoma izazovnom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Postoji neko ko vam često govori šta treba da radite i kako da se postavite prema osobi koja vam je draga i to vas u poslednje vreme nervira. Ako ste slobodni maštate o nekom ko moguće nije slobodan. Mnogima se dopadate, posebno jednoj Vagi koja izgleda nije uspela da vas osvoji. Bar ne za sada. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati odličnu priliku za neko novo poznanstvo. U svakom slučaju, moguć je susret negde na putu, posbno u inostranstvu ili u nekom drugom gradu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Želite da uradite nešto što inače ne biste, da se javite nekadašnjem partneru radi pomirenja ili radi susreta. Nostalgični ste. Skloni ste da često mislite na nekog koga viđate na poslu. Neko razmišlja da li da napravi prvi korak, ali nije siguran da li je to mudro. Bićete u prilici da mu date na znanje koliko vam znači. Trebalo bi da se odlučite za jednu od opcija kada je u pitanju ljubav, jer moguće da imate neku rezervnu varijantu koja vas ne zadovoljava u potpunosti.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Nemojte ulaziti u raspravu oko nečeg što partnerku nervira, ali bi bilo najbolje da se angažujete oko partnerkinih problema koji se odnose na njenu finansijsku situaciju. Dobijate poziv da se sretnete sa nekom na koga dugo već mislite. Vaš život ide nepredviđenim tokom, ali dajte sebi mogućnost da shvatite šta osećate. Neko želi da se sretne sa vama a vi niste sigurni šta prema toj osobi osećate. Budite raspoloženiji prema jednom Raku koji odavno misli na vas, dajte mu šansu da ga upoznate.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Moguće je da vam je prijatelj obećao da će vas upoznati sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Moguća je izvesna doza nepoverenja između vas i osobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom ili Rakom danas će oni biti dominantni. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima što vašoj stalnoj partnerki smeta. Nemojte se previše nervirati ako vas Lav ili Vaga budu provocirali svojim komentarima.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ne budite previše sigurni u sebe i u mogućnost da će vam poći za rukom da ubedite partnera u ono što želite. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivi i svesni da je on u nekoj vrsti svoje krize. Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom. Osoba sa kojom biste mogli lako da nađete zajednički jezik i da obnovite vezu, pokušava da vam nametne neke svoje kriterijume i neke zahteve koji se odnose i na privatan život, naročito ako se radi o nekom Jarcu ili Biku.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse