Ponuda Tema

Dnevni Ljubavni Horoskop

21. Maj 2022.
    Današnji ljubavni horoskop je tu da vam uz pomoć astrologije i zvezda pruži veliku pomoć kada je ljubav u pitanju. Vaš ljubavni horoskop za današnji dan će vam reći šta vam o ljubavi kažu ...
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com
 
    OVAN (20.03. - 20.4.)  ARIES


   U kasnim večernjim satima, posebno ako budete išli negde na neko javno mesto, možete sresti nekoga koga ste nekada voleli. Vaša reakcija će biti prilično neočekivana i za vas, naročito ako nikada niste ostvarili vezu ili je sve bilo samo na obostranoj simpatiji.


  
    BIK(21.4.-21.5)-TAURUS


   Očekujete previše od Strelca, Device ili Jarca. Niko ne misli na vas, imate utisak kao da su vas svi napustili. Ne odustajte od Ribe ili Bika koji vrlo otvoreno pokazuju interesovanje za vas. Neko će vas pozvati s kim niste do kraja raščistili odnos. Izbegnite rasprave.


 
    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Neko će vas pozvati na izlazak. Ukoliko se radi o bivšem partneru od kojeg ste se rastali prilično burno, susret neće biti tako prijatan. Moguće je da razmišljate o nekome ko živi u inostranstvu, a sa kim ste nekada davno bili u veoma lepim odnosima.


 
    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER


   Očekujete a se pojavi neko koga ste nekada voleli ili ste bili veoma zainteresovani. Moguće je da u društvu konzervativnih osoba sretnete nekoga ko će vam se svideti. Nemojte se previše okupirati pitanjima koja se odnose na na prošlost. Veza sa Devicom ili Škorpijom može doneti zadovoljstvo.


  
    LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

   Trudite se da sačuvate poverenje osobe koja vam je draga i verovatno ćete biti pomiriljivi ali vaš temeprament je takav da partner verovatno neće biti načisto šta da misli o vašem ponašanju i sumnjaće u vašu vernost.


  
    DEVICA(23.8.-22.9.)-VIRGO


   Trebalo bi da se sretnte sa onima koji računaju na vas, verovatno neko društvo s posla, s kojima je trebalo da negde izađete. Stalni partner je sklon promenama raspoloženja naročito ako ste u vezi sa neki vatrenim li vazdušnim znakom.


  
    VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

   Niko ne može da vam kaže kako treba da se postavite prema jednoj Vodoliji ili Ovnu jer vi to znate, ali želite malo da taktizirate. Poslušajte savete jednog Raka ili Jarca čak i ako je vanbračna veza u pitanju ili ako bi trebalo da se javite nekome ko vam nije naročito simpatičan.


   
    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO


   Može se desiti da dobijte pogrešnu informaciju o nekome ko vas interesuje, raspitajte se kod jednog Bika ili Vage. Neki trač je u pitanju. Ne budite naivni i nemojte se površnim utiscima. Ako ste slobodni, idite na koncert, bilo kakav ili šetajte pored reke, možete nekoga sresti.


   
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


   Nemojte slušati priče prijatelja jer vam ne idu u prilog mada vam mnoge i laskaju. Pitanje je samo da li je ono o čemu razmišljate vredno vašeg nerviranja ili bi trebalo da na ceo problem gledate s drugačijeg stanovišta. Ako želite da vodite bilo kakv ozbiljan razgovor s partnerom, bolje to izbegnite.


  
    JARAC(22.12.-20.1.)-CAPRICORNUS


   Očekujete od partnera da vam bude lojalan ali neće pokazati mnogo strastvenosti, osim ako joj ne priredite izuzetno veče a vi to umete. Dobijate nekoliko različitih ponuda za izlaske ali vi se opredeljujete za susret na nekoj veseloj kućnoj zabavi, moguće proslavi nečijeg rođendana.


  

    VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Nezadovoljni ste partnerom jer smatrate da je previše nervozan ili preambiciozan a u stvari ni on nije zadovoljniji vama. Mnogo toga što ste očekivali nije se dogodilo, ali vi ne gubite nadu. Moći ćete da se nametnete osobi koja vam je draga.


   
    RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Mnogi predstavnici vašeg znaka ne znaju tačno šta žele i u priličnoj meri imaju naglašen ponos. Dobro znate ko vas najviše privlači, dilema ne bi trebalo da bude velika ako imate nekoiko simpatija. Nekome je stalo da bude sa vama u dobrim odnosima, moguće jednom Biku.


   RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA