Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Dnevni Ljubavni Horoskop Dnevni Ljubavni Horoskop

Današnji Ljubavni Horoskop za 12. Jun 2024.

 
Pročitajte i horoskop vašeg podznaka. Podznak možete da pogledate u tabelama dole.
Osmeh gore Osmeh na lice: 

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Youtube kanal - Jasminka Holclajtner.
Naručivanje horoskopa: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Dobro se snalazite u društvu mladih ma koje da ste godište i što ste stariji to više uživate u društvu mladih. Pokušavate da se dogovorite sa stalnim partnerom oko izlaska negde gde se okupljaju vaši saradnici. Nemate razloga da se nervirate ako niste u dobrim odnosima sa Škorpijom i Jarcem jer imate šanse da se pomirite ili da rešite problem. Neko će vam ispričati nešto što se tiče vaše prošlosti. Moguća je romansa sa nekim drugim Ovnom. Ako imate problema u ljubavi, razgovor može mnogo toga da pomogne, nikako nadurenost i okretanje leđa od problema.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Romantična osoba će vam danas praviti društvo i može vam se učiniti da vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Voljenu osobu fascinirate skrivenim šarmom. Još ako je u pitanju Jarac, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrednosti. Ako ste slobodni, mogući su emotivni izlivi koje nećete moći da realizujete zbog vezanosti za osobu iz prošlosti.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Želite da se sretnete sa nekim ko je nekada bio zajedno sa vama na nekom putu ili ste ga upoznali u vreme školovanja. Simpatična, mladolika osoba može vam biti izuzetno simpatična i vi ćete se lepo provesti u njenom društvu. Vi želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi opterećivala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca. Ne verujte jednoj Devici koja vas je već jednom izneverila. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Razvoj današnje situacije doprinosi boljoj komunikaciji sa nekim koga poznajete preko posla a ko vam je veoma drag i sa kim smatrate da biste mogli imati dobar odnos. Želiite da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno. Ne bi trebalo da se upuštate u vezu sa osobom koja je previše zahtevna ili vas je često nervirala ali niste ravnodušni prema njoj. Možete popiti malo više pa će vam se činiti da je ta osoba za vas gotovo idealna.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Budući da ste zatrpani obavezama, za ljubav nemate vremena. Partner se oseća zapostavljeno, pa bi bilo dobro da mu posvetite više pažnje. Ako ste u vezi sa Jarcem ili Strelcem, situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom romantičnom vezom. Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja. Moguć je poziv od nekog ko vam je izuzetno drag, najverovatnije od Blizanca ili Vodolije. Nemojte se opterećivati prošlošću nego pokušajte da se fokusirate na sadašnji momenat jer vas mnogi smatraju šarmantnim i simpatičnim.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Dobijate vest od osobe koja želi da se sretne sa vama ili da vas zainitrigira za ono čime se ona bavi ili želi da mislite na nju čak iako nije slobodna. Niste smireni kada je u pitanju ljubavna dilema. Veče donosi neočekivane susrete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi, a možda ćete upoznaćete osobu koja će vas lako osvojiti, ispričati vam gomilu slatkih laži i nestati.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Ako ste u vezi, sa partnerom nikako da nađete zajednički jezik, vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bekstvu, ali se na taj način otuđujete. Ak oste sami, pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada. Verujete da ćete biti u stanju da se pokažete u najboljem svetlu prema nekome ko vam je inače dao na znanje da ste mu veoma simpatični. Ako vam se dopada koleginica, pokušajte da se priviknete na nove uslove rada a u tome će vam pomoći šarmantna saradnica.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Verujete da ne možete da se oduprete nekom ko vas na neki način proganja bilo na javi ili u mislima a i ne želite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put. Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag ali umesto toga možete dobiti neku poruku koja nije baš tako jasna a odnosi se na vaš odnos sa nekim ko vas je više puta iznervirao ili izneverio. Vi ipak imate beskrajno poverenje u osobu sa kojom želite da obnovite komunikaciju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag ali umesto toga možete dobiti neku poruku koja nije baš tako jasna a odnosi se na vaš odnos sa nekim ko vas je više puta iznervirao ili izneverio. Vi ipak imate beskrajno poverenje u osobu sa kojom želite da obnovite komunikaciju. Nekome se dopadate i možda ste i svesni toga ali niste naročito raspoloženi da vi pravite prvi korak ka bilo čemu što bi moglo da vam donese svaku vrstu satisfakcije. Nemojte se previše nervirati zbog ponašanja jedne Vodolije ili Blizanca.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Moguća je romansa sa praktičnom osobom koja vam je draga a u poslednje vreme verovatno niste načisto šta ona u stvari misli o vašoj vezi ali ćete se potruditi da joj date na znanje da vam je satlo do nje. Prilično ste svojeglavi ali ne i dovoljno iskreni što nju zbunjuje.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Nemate volju da se vidite sa nekom osobom koja vam je nekada bila draga i ako budete u prilici da se sretnete ipak, moraćete da se kontrolišete jer vam može nešto prigovarati i to s razlogom. Možete biti prilično iznenađeni reakcijom jednog Ovna ili Device na nešto što ćete reći ili na neki vaš postpuka kome vi ne pridajete mnogo važnosti. Pokušajte da nađete najbolji način kako da se pomirite sa osobom koja vam je draga.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Želite da se sretnete sa jednom veoma atraktivnom damom koja je spremna da sa vam flertuje čak iako zna da niste slobodni. Dajete sve od sebe da neki Jarac ili Škorpjia shvate koliko vam znače. Ipak niste naročito ubedljivi. Želite da se dogovorite sa Rakom ili Jarcem oko zajedničkog izlaska i to će vam verovatno poći za rukom, naročito ako se radi o osobi koju poznajete preko posla.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse