Naslovni baner
Ponuda Tema

Dnevni Ljubavni Horoskop

26. Jun 2022.
    Današnji ljubavni horoskop je tu da vam uz pomoć astrologije i zvezda pruži veliku pomoć kada je ljubav u pitanju. Vaš ljubavni horoskop za današnji dan će vam reći šta vam o ljubavi kažu ...
Astrolog Jasminka HolclajtnerJASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com
Dnevni ljubavni horoskop za Ovna 
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA (20.03. - 20.4.) ARIES


   Neko želi da se sretne sa vama a vi niste sigurni šta prema toj osobi osećate. Budite otvoreniji prema jednom Biku koji odavno misli na vas, dajte mu šansu da ga upoznate. Niste načisto kako da se postavite prema Bilzancima, a kako prema Vagi.


Dnevni ljubavni horoskop za Bika
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BIKA(21.4.-21.5)-TAURUS


   Vaša ljubaznost i govorljivost vas čine izuzetnim. Sveni ste kakav utisak ostavljate na okolinu i trudite se da ničim ne pokvartie odnose sa onima koji su vam posebno dragi. Ako ste u vezi sa jednim Jarcem ili nekom Škorpijom, dan može biti izuzetno povoljan.


Dnevni ljubavni horoskop za Blizance
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Mnoge čudi vaša preterana bolećivost prema Ovnu jer nije uvek bio prema vama fer. Pokušaćete da se naviknete ne neku novu situaciju u kojoj se trenutno nalazite i verovatno ćete morati da donesete odluku koja se tiče oboje ali na vama je odgovornost.


Dnevni ljubavni horoskop za Rakove
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Očekujete poziv od osobe koja živi u inostranstvu i lako se može dogoditi da dođe do neke vrste nerazumevanja, nesklada ili nesporazuma. Ipak, spremni ste da preko mnogo čega pređete bez mnogo komenatara jer ste rešeni da se dobro provedete u društvu prijatne osobe. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da ste negde na putu.


Dnevni ljubavni horoskop za Lava
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO


   Dobro se slažete sa Strelcem i biće vam potrebno mnogo vremena za nešto o čemu ste razgovarali više puta sa jednim Bikom ili Vagom ali u stvari niste načisto šta partner želi, imate utisak da se dvoumi kada ste vi u pitanju.

Dnevni ljubavni horoskop za Device
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DEVICE(23.8.-22.9.)-VIRGO


   Imate priliku da se sretnete sa osobom koja vam je izrazito simpatična ali koja je verovatno zauzeta i nema mnogo vremena da se sa vama viđa ili možda čak i ne želi da dođe u iskušenje jer joj se dopadate.


Dnevni ljubavni horoskop za Vage
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA


   Ako vam se dopada Jarac, budite prilagodljiviji i nemojte mu ništa zamerati kao ni nekom Lavu ili Blizancima jer vam to verovatno neće tolerisati. Niste fer baš prema onima koji su vas nečim zadužili. Možete se nadati susretu sa Ribama.


Dnevni ljubavni horoskop za Škorpije
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   U vašoj vezi, naročito ako ste duže od tri godine zajedno, vode se razgovori o rešavanju praktičnih problema. Ukoliko ste u braku, atmosfera u domu je prilično hladna ili vi nemate dovoljno vremena za partnera. Sa Lavom, ili Ovnom moguća je ljubomorna scena.

Dnevni ljubavni horoskop za Strelce
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS


   Povoljan dan za one koji su spremni da se angažuju oko partnera koji je priilčno zauzet. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji ako ste u vezi sa jednim Bikom ili Rakom. Potrebno je da unesete malo više radosti u vaš odnos jer je to ono što vam je potrebno. Ne tražite partneru samo propuste.


Dnevni ljubavni horoskop za Jarce
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JARCE(22.12.-20.1.)-CAPRICORNUS


   Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni. Ako ste mladi i slobodni, moguće da ćete izaći negde uveče sa osobom koja je veoma ambiciozna.


Dnevni ljubavni horoskop za Vodolije
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


   Ne bi trebalo dozvoliti sebi da se angažujete oko nekog ko vas odbacuje na način na koji je to prilično uvredljivo. Trebalo bi da dopustite sebi i neku slabost ali i da budete uz osobu koja vam to toleriše.


Dnevni ljubavni horoskop za Ribe
   
DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


   Energična dama s posla privlači vašu pažnju. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa njom ili sa nekom osobom sa kojom ste svojevremeno imali veoma komlikovanu vezu samo da biste mogli da je ponovo viđate.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA