Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Mesečni Ljubavni Horoskop Mesečni Ljubavni Horoskop

  Mesečni Ljubavni Horoskop za April 2024.

 
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Ljubav je bez promena, osim u poslednjoj nedelji meseca kada ćete morati da birate između posla i ljubavi i kome ćete posvetiti više pažnje. Mogu vas mučiti i dileme oko partnera takođe i naglašeno je preispitivanje u emotivnom smislu. Ljubav će se mešati sa logikom i možete se previše voditi razumom a ne srcem a pogotovo ukoliko ste počeli da sumnjate u partnerove namere. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku, iskoristite prvi deo meseca za putovanja i zajednička dešavanja jer kasnije posao može predstavljati problem. Ukoliko ste sami, početak meseca je odličan da uđete u jednu lepu vezu. Početkom meseca možete ugostiti nekoga, ali vam to neće naročito odgovarati. Ukoliko ste zaljubljeni u osobu koja živi u inostranstvu, osećanja su uzajamna, ali bi trebalo nekako da ugovorite susret. Moždavam se dopada osoba poznata u javnosti. 

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Voleli biste da držite konce u svojim rukama, ali previše ste tolerantni i spremni da čekate u nedogled da se druga strana odluči, ili da vam da bar neki nagoveštaj šta planira u vezi sa vama dvoma. Možete upoznati nekoga na putovanju ali i putem društvenih mreža, međutim odnosi mogu biti površni i teško se veza može održati. Kraj meseca vraća u vaš život i neke bivše ljubavi, međutim ukoliko niste sigurni da želite da obnavljate odnos nemojte se upuštati u to. Sve to može biti test za  vas. Družite se i izlazite, jer nikada ne znate koga možete da upoznate. Možete imati potrebu da kažete sve što vas muči već duže vreme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Ukoliko ste u braku, partner će vam pokazati koliko mu značite. Može doći do problema zbog finansija, jer vam neće odgovarati način na koji partner troši novac. Ukoliko ste u vezi potrebno je rešiti u ovom periodu dosta toga kako biste krenuli dalje, u suprotnom veza može postati nestabilna. Ukoliko ste sami možete dobiti ponudu od osobe koja već ima nekoga. Međutim, vodite računa jer vas može preopteretiti osećaj krivice. Susreti sa osobama iz drugih gradova ili iz inostranstva mogu za vas značiti veliko iskušenje. Niste svesni do koje mere vas mnogi vole, moguće i osoba na koju često mislite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Nemate mnogo poverenja u osobu koja vam se dopada, naročito ako je reč o nekome ko radi sa strancima. Čak i ako vam je veran ili ste uvereni da vam je privržen, želite opipljiviji dokaz naklonosti. Potrebno vam je mnogo više zajednički provedenih momenata. Imate potrebu za strastvenom vezom, a partner kao da vam stalno izmiče. Ako ste žena, pokušavate da nametnete svoj stil komunikacije, dok, ako ste muškarac izbegavate bilo kakvu vrstu komunikacije. Emocije vas mogu preplaviti, ali pre svega, one zabranjene. Ukoliko ste u vezi, lako se pojavljuje neka treća osoba koja vam remeti svakodnevicu i okupira misli, bićete vođeni strastima pre nego razumom pa su najveće greške moguće sredinom meseca.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Ovaj mesec može pokrenuti neraspoloženje i više vam može prijati boravak u zatvorenom prostoru i u kući nego izlasci i javna dešavanja. Mnogi predstavnici vašeg znaka imaju problem u komunikaciji s partnerom zbog čestih promena raspoloženja, kako vaših tako i vašeg partnera, koji je hronično nezadovoljan, moguće sobom. Možete skrivati stvari i misli od partnera i prijaće vam da se malo odvojite i izolujete od njega. Sredina meseca nije povoljna za ulazak u vezu ali ukoliko postoje problemi u odnosu, veza se može prekinuti u ovom periodu. Impulsivnost će jačati a samim tim možete uraditi i reći stvari zbog kojih ćete se kasnije kajati. Prihvatićete ponudu Vage ili Ovna za izlazak.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Možete imati prevelika očekivanja od partnera koji ni sam ne zna šta tačno hoće. Sredina meseca donosi napetost u ljubavnim odnosima, ali i pojačanu ljubomoru partnera, posesivnost ili kontrolisanje koje će vam otežati svakodnevicu. Ukoliko uđete u neku vezu sredinom meseca, nemojte se davati previše jer se možete iznenaditi partnerovim karakterom. Energija će biti jaka a strasti pojačane pa lako možete ući u neku 'zabranjenu vezu' ili flertovati. Važno je da sve radite zato što tako želite, a ne iz inata, besa ili slabosti. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi partner će vam biti najjača podrška. Od vas se očekuje da pokažete inicijativu, jer je ona druga strana prilično stidljiva. Moguća romansa sa Ribom ili Škorpijom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Nema većih promena na ovom polju osim što će oni u braku sredinom meseca imati napetije odnose, porodične stvari i problemi će izbiti u prvi plan i malo mesta će ostati za emocije i ljubav. Od vas se očekuje da pokažete želju za saradnjom i popuštanjem, jer ovo nije vreme za strastvene ljubavi nego za dogovore.  Vaš način komunikacje s partnerom u poslednje vreme se promenio, što vas pomalo brine, iako ste uvereni da vam je lojalan. Ako je partner sklon čestim promenama raspoloženja, imajte razumevanje za njega, poslovi mu ne idu sjajno. Ne odustajte od pokušaja da ga ponovo zainteresujete za sebe. Krajem meseca možete biti u dilemi da li uđete u jednu vezu jer mnogo toga vam razum neće dopustiti da uradite. Takođe se može pojaviti neka bivša ljubav i to povlači dodatna pitanja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Kod vas je ljubav povezana sa prijateljstvom. Ili ćete prijateljske emocije razviti u nešto više ili će veza u kojoj ste polako postajati prijateljska, bez strasti. Kraj meseca donosi razrešenje ove dileme i toga sa kim želite da budete i na koji način. Oni koji su sami mogu upoznati nekoga putem društvenih mreža, ali i na nekom javnom skupu. Neko ko živi u inostranstvu ili koga samo povremeno viđate, intenzivno misli na vas. Samo od vas zavisi da li ćete da napravite prvi korak i da pozovete tu osobu, ili ćete čekati da se ona vama prva javi. Moguć je interesantan, iznenadni susret sa Rakom ili Ribama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   U ovom mesecu pojačavaju se strasti u vezama, a samim tim možete ući u duple veze i one koje nemaju ograničenja. Bilo bi dobro da budete taktičniji prema partneru, naročito ako znate da ima porodičnih problema ili da sa svojima nije u najboljim odnosima. Oni koji su u braku u drugom delu meseca mogu se osećati prijatnije i spremnije za kompromise i zajedničke dogovore. Ukoliko ste sami u prvom delu meseca možete upoznati nekoga na poslu, ali se mogu javiti i varnice sa kolegom ili koleginicom. Ovaj mesec je dosta bitan za vaš ljubavni život jer možete konačno prekinuti vezu ili je ozvaničiti. Sa zemljanim znacima možete imati prilično napete odnose, pa se zato okrenite drugom Ovnu, Vodoliji ili Vagi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Ljubavni život će se uzburkati, a pogotovo ukoliko ste u braku. Zamenite svađu strastima i ne doživljavajte svaku partnerovu rečenicu kao pretnju iako ona može imati baš taj cilj. Ukoliko ste u vezi prijaće vam izlasci i obogatite svoj društveni život na sve načine. Aktivirajte se više kada su javna dešavanja u pitanju jer vam mogu prijati. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga u prvom delu meseca na mestima za zabavu, sportskim dešavanjima i slično. Neće vam biti jasno da li je neko ko je blizak vašoj porodici u vas zaljubljen ili vam je samo prijatelj. Ukoliko se radi o Ovnu ili Biku, verovatno su u pitanju prave ljubavne emocije, ali vi to nikako da shvatite. Drugi deo meseca nije mnogo povoljan za ljubav jer ćete biti zauzeti poslom. Možete upoznati nekoga ko je povezan sa inostranstvom ali će ta osoba sa sobom nositi i mnoge nedoumice i sumnje, sačekajte da vreme pokaže šta je ispravno. 

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Ljubav se pokreće više krajem meseca, ali ne na način koji bi vama odgovarao. Emocije će biti dosta slabe, a strasti skoro pa nepostojeće. Neko će pokušati da vam se vrati ili da vas ponovo zavede, bilo putem insceniranih susreta ili stalnim zvanjem telefonom. Ništa od toga neće dati rezultate, jer vi niste više zainteresovani za tu osobu. Ukoliko uđete u neku vezu u ovom periodu ona se može teško održati. Sve porodične stvari obavite početkom ili krajem meseca jer sredina meseca donosi i problem. Možete biti okupirani situacijom u domu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ljubav se u ovom periodu pokreće na način koji vam potpuno odgovara. Imate priliku da uđete u jednu strastvenu vezu koja neće trpeti ograničenja pa se tako i postavite. Međutim ukoliko ste u vezi u vaš život može ući neko ko će vam uzburkati misli i svakodnevicu i vodite računa da ne uđete u duplu vezu, jer ona može napraviti mnogo više komplikacija nego što vam deluje na prvi pogled. Moguć j i poziv od nekoga ko vas u stvari mnogo ne interesuje, a viđate ga često na poslu. Oni u braku takođe mogu doći u situaciju da im se dopada neko sa strane. Impulsivnost je najmanje što vam je sada potrebno, a lepim rečima i osmehom možete postići i više nego što mislite.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana