Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Mesečni Ljubavni Horoskop Mesečni Ljubavni Horoskop

  Mesečni Ljubavni Horoskop za Maj 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   U ovom periodu se ljubav može aktivirati dosta, oni koji su u ozbiljnijoj vezi mogu započeti priče o braku. Ukoliko ste sami ovo je odličan period da upoznate nekoga, a pogotovo kada su javni skupovi i javna mesta u pitanju. U drugom delu meseca se otvaraju nove šanse i prilike i ovo je odlično vreme da sa nekim uđete u nešto ozbiljnije. Ukoliko postoji tenzija u vezi ona će potpuno nestati i zameniće je zajednički planovi. Možete uživati sa partnerom i emocije se mogu pojačati, a partner vas može prijatno iznenaditi nečim što će vam se veoma dopasti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Očekuju vas uzbudljiva događanja na emotivnom planu. Iako je period nestabilan, bićete u prilici da upoznate neke zanimljive osobe, ali ne očekujte ništa spektakularno. Privlačite mnoge osobe iz okruženja, ali među njima nema one koju priželjkujete. Manji flert dolazi od osobe koja je povezana sa vašim poslom. Naglašeno je druženje i izlasci sa prijateljima ali i prijatni razgovori putem društvenih mreža kao i novo poznanstvo. Ako ste u vezi, komunikacija sa partnerom neće biti tako laka kao do sada i pokrenuće se teme koje vam neće biti prijatne. Možete planirati kraći put sa partnerom međutim i tu stvari ne idu kako očekujete. Oni koji su u braku mogu više brinuti o finansijama nego što će se baviti emocijama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Ovaj period ukazuje na povoljnu emotivnu situaciju, kako na kraće tako i na duže staze. Samo nemojte da ulazite u nemoguće aranžmane, kao što su tajne veze sa zauzetim osobama. Ako ste u vezi, dobar je mesec za ljubavni život Blizanaca i koristićete svaku priliku da budete sa partnerom. Takođe vas očekuju manja iznenađenja koja će poboljšati vaš odnos. Ukoliko ste bez partnera sredinom meseca doći će do susreta sa jednom osobom koja će vam okupirati misli. Oni u braku imaće problem da održe pozitivnu atmosferu i dobru komunikaciju sa partnerom jer će prag tolerancije biti nizak. Može se pokrenuti i potreba za slobodom i nemojte bežati od bezazlenog flerta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   O ljubavi ćete u ovom mesecu misliti na drugačiji način. Pokrenuće se emocije koje ste potisnuli, a samim tim i bivši partneri se mogu ponovo javiti, nekima samo u mislima, a nekima i fizički. Moguć je susret sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Ukoliko ste u vezi rešavaćete nesporazume. Moguća je nervoza zbog partnera kao i nerazumevanje, a problem može biti i jedan prijatelj. Budite što više aktivniji i nemojte propustiti planirane izlaske i sportske događaje. Oni koji su u braku imaće još samo par meseci da potpuno definišu svoj ljubavni život i donesu trajnije odluke, a pogotovo oni koji su u podznaku Rak. Neki pripadnici znaka biće u dilemi za koju osobu da se opredele.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Burni emotivni izlivi nisu vaš stil u odnosu s partnerom, ali tokom ovog perioda biće i takvih dešavanja. Oni koji su tek ušli u vezu mogu emocije zameniti strastima I držati vezu isključivo na fizičkom nivou, ali je to savet i svima onima koji su već neko vreme u vezi jer to može dosta poboljšati same odnose. Povećava se potreba za samostalnošću, što može biti razlog za rasprave i svađe kao i unošenje tenzije u samu vezu. Ljubomorni partneri vam takođe mogu unositi dodatnu nervozu. Ako ste slobodni, postoji međusobna privlačnost sa osobama iz poslovnog okruženja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Nema većih promena na ovom polju, sve važne stvari koje čekaju da budu izrečene ostaće još neko vreme samo poznate vama. Usmereni ste prema osobi koja je udaljena, pa vidite samo ono što vama odgovara, a ignorišete nedostatke. Bolje bi bilo da se osvrnete oko sebe, jer u neposrednoj okolini imate bolju varijantu, ali je ne prepoznajete. Oni koji su u braku imaće lep odnos sa partnerom dok će se oni u vezi boriti sa problemima, tajnama ali i mogućim aferama. Ipak, bićete u prilici da ispravite greške iz prošlosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Ukoliko ste u braku, partner će se više baviti svojim željama nego zajedničkim planovima što vas može malo razočarati. Ukoliko ste sami možete naći nekoga za sebe putem društvenih mreža, a pogotovo sredinom meseca. Trudite se da izađete na kraj sa Vodolijom koja vas u stvari razume tako da bi bilo bolje da joj se prepustite nego da joj se stalno suprotstavlajte. Ako se radi o nedavnoj vezi ili poznanstvu do koga je došlo na javnom mestu, na putu ste ka uspešnoj vezi. Partner će dosta uticati na vaše stavove i način razmišljanja, pa vas i pametno posavetovati.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Emocije i ljubav će biti aktivniji više platonski nego fizički, možete previše maštati o nekome ko je za vas nedostižan. Pokušajte da se stavite u poziciju onih koji pokušavaju da vas nagovore ne nešto što smatraju mudrim, nemojte ih osuđivati zbog njihove upornosti, oni su vam naklonjeni i žele vam dobro. Takođe se pokreću tajne kada je ljubav u pitanju kao i zabranjeni odnosi i emocije. Ukoliko ste u braku period je vrlo stabilan, a odnos sa partnerom se poboljšava. Donećete važne zajedničke odluke. Ceo mesec imaćete osećaj emotivnog zadovoljstva i mira. Bićete zadovoljni postignutim, a uz to dolazi i optimizam. Promenite nešto na svom izgledu, jer ćete biti zadovoljni.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Možete razviti emocije prema nekome ko vam je bio samo prijatelj, taj osećaj će biti jači kako mesec odmiče. Takođe možete dobijati otvorene ponude, pa razmislite o njima jer ih neće biti stalno. Moguć je poznanstvo preko neke društvene mreže sa osobom koja najverovatnije neće biti potpuno iskrena prema vama u trenutku upoznavanja. Ukoliko postoji problem u vezi partner će biti rešen da vam izađe u susret. Oni u braku mogu naići na problem jer partner neće biti potpuno iskren što će prouzrokovati manje nezadovoljstvo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Tokom celog perioda očekuju vas burna događanja u emotivnom životu. Predstavnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da se upuštaju u nove avanture, jer će tako samo ugroziti svoj status, i na kraju ostati sami. Ako ste sami, mesec je dobar za izlaske i aktiviranje na ljubavnom polju, a sredinom meseca možete upoznati nekoga i uživati u emocijama. Moguć je susret sa starom simpatijom na kraćem putu ili nekom seminaru. Ljubav vam ide u prilog, a ukoliko ste u vezi ona će postati ozbiljnija, možete praviti dugoročnije planove sa partnerom. Oni u braku mogu osetiti napetost, a pogotovo kada je bračna svakodnevica u pitanju jer neće sve ići po planu i po vašoj volji. Partner vam može delovati kao da nešto krije.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Ljubav može biti problem jer joj se ne možete potpuno posvetiti. Oni u braku će biti zauzeti svojim partnerima koji će takođe biti zauzeti sobom, međutim komunikacije se poboljšava i oseća se napredak u odnosu. Ukoliko ste u vezi uskoro dolazi do nesprazuma i nerazumevanja, a najviše kada je pokretanje tema i osoba iz prošlosti u pitanju. Takođe, moguće su ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. Osoba koja vam je obećala pomoć kada je ljubavni život u pitanju, možda da posreduje između vas i osobe koja vam se dopada, izaći će vam u susret i uradiše ono što je obećala. Jedan Ovan ili Jarac mogu vam doneti prijatne vesti od nekog ko vam se izuzetno dopada.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ukoliko ste u braku, najmanje ćete se baviti emocijama a više materijalnim stvarima. Komunikacija će biti otežana pa je potrebno da budete tolerantni. Oni koji su sami, upoznaće nekoga u drugom delu meseca, ali će biti potrebno dosta odricanja kako bi se veza ostvarila. Dopada vam se izuzetno astraktivna osoba sa kojom možete lako da uspostavite dobru komunikaciju samo je ptrebno da budete iskreniji ili da nađete više vremena koje biste joj posvetili, naročito ako se radi o jednoj Škorpiji. Takođe, može vas iznenaditi neočekivani poziv. Posvetićete se partneru, i možete otići na kraći put.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana