Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Mesečni Ljubavni Horoskop Mesečni Ljubavni Horoskop

  Mesečni Ljubavni Horoskop za Jul 2024.

 
Pročitajte i horoskop vašeg podznaka. Podznak možete da pogledate u tabelama dole.
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Stvari mogu biti lakše i očekuju vas veće sudbinske promene, nova ljubav preko polsa ili ljubav kojom ulazite u brak ili zajednicu, optimizam i veliki planovi koji se mogu realizovati, osećaj da znate da ste na pravom putu. Raspoloženi ste za ljubav i sve što ona nosi, prilika može biti više ukoliko ste sami, a svako poznanstvo ima mogućnost da postane nešto više od toga. Ukoliko ste u braku možete sumnjati u partnera, ali i sami možete flertovati sa strane u drugoj polovini meseca. Možete imati jači ljubavni problem koji dovodi do sukoba, ali i prekida odnosa. Nije povoljno ni za tajne veze na internetu. Možete očekivati i posetu mlađe ženske osobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Ljubav dobija nov smisao, ukoliko ste ušli u neku vezu ili upoznali nekoga možete već praviti planove za dalju budućnost. Ukoliko ste u braku može vas mučiti monotonija i preispitivati se da li je osoba pored vas ona prava. Ukoliko postoji tenzija u braku ona se u avgustu može pojačati kao i učestalije svađe. Rešenje je zajedničko planiranje nekog odmora, rekreacije i zajedničke aktivnosti jer one mogu ublažiti situaciju. Mogu vas iznenaditi neprijatne vesti koje je partner krio od vas. Ovo sve može biti dodatno naglašenije ukoliko ste rođeni početkom znaka. Od vas će se očekivati konkretni odgovori. Tražićete načine da uživate po svaku cenu, udovoljite sebi i naglašeno je više kretanja i druženja. U drugom delu meseca malo ćete se smiriti uz neku osobu. Porodica i jedan roditelj mogu okupirati vašu pažnju i vršiti pritisak na vas kada je donošenje jedne odluke u pitanju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   Ljubav je stabilna i partner vam može udovoljavati. Ukoliko ste u braku naglašen je zajednički put ali i zajedničke aktivnosti. Možete doneti i neka pravila u odnosu koja će rešiti mnogo toga. Ukoliko ste sami, ljubav možete pronaći u neposrednoj okolini, flert dolazi od osobe koju poznajete već neko vreme. Ako sretnete osobu sa kojom ste se povremeno viđali preko posla ili ste je površno poznavali a jedno od vas dvoje živi u inostranstvu imaćete o čemu da razgovarate. Mnogo toga je ostalo nedorečeno, uglavnom s vaše strane. Još uvek niste spremni da otvoreno pričate o svojim emocijama. Moguće da vam se sviđa osoba koja je drugačijeg senzibiliteta ali ništa manje ambiciozna od vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   Ukoliko ste u vezi, svaka situacija, pa i naizgled nebitna vodi ka nečemu bitnom, pa budite svesni svakog poteza. Moraćete da definišete svoje želje i potrebe i rešite probleme, jer se oni samo mogu komplikovati. Strasti se mogu pojačati, ali i afere takođe. Vodite više računa o zaštiti i svom zdravlju.Ukoliko ste dugo več u vezi, ovo je odličan period da uđete u brak, definišete svoju vezu i podignete je na viši nivo. Ukoliko ste sami, možete upoznati nekoga ko neće tako lako otići iz vašeg života. Iskoristite sve povoljnosti koje vam se nude jer neće trajati večno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   Nemojte biti previše zahtevni ili nemojte insistirati ne razgovoru o nečemu što partner izbegava, jer bi  mogao odreagovati prilično burno. Ukoliko ste u braku odnosi mogu biti problematični ali ne i nerešivi, potrebno je da budete istrajni u donošenju odluka. Problemi u porodici se mogu rešiti, međutim i dalje nećete biti zadovoljni odnosima u porodici. Možete biti okupirani radovima oko doma, što je i preporučljivo. Oni koji su od nedavno u vezi mogu da odahnu, jer će im situacija odgovarati. Ukoliko ste sami možete imati priliku da započnete vezu, a pogotovo u drugom delu meseca.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   Ukoliko ste u braku možete sumnjati u vernost partnera. Pošto vam naredan period ne garantuje smirenost i taktičnost budite potpuno sigurni u činjenice pre nego što pokrenete neku priču ili optužbu. Možete imati potrebu da kažete sve što vas muči već duže vreme. Ovo i jeste dobar period, jer kasnije nećete imati prilike, ali ni biti spremni na to, zato kažite sada sve što vam smeta. Takođe možete sami ući u jednu paralelnu vezu. Ukoliko ste u vezi, komunikacija se može pojačati ali i učestalije svađe kao i vaša potreba da kažete ono što imate. Ukoliko ste sami, prilika za vezu je osoba koja dolazi u vaše mesto boravka iz neposredne okoline. Družite se i izlazite jer nikada ne znate koga možete da upoznate.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Ako ste u braku, partner će vam pokazati koliko mu značite. Može doći do problema zbog finansija, jer vam neće odgovarati način na koji partner troši novac. Ukoliko ste u vezi, potrebno je rešiti u ovom periodu dosta toga kako biste krenuli dalje, u suprotnom veza može postati nestabilna. Ukoliko ste sami možete dobiti ponudu od osobe koja već ima nekoga. Međutim vodite računa, jer vas može preopteretiti osećaj krivice. Vaši prijatelji igraju važnu ulogu u ovom periodu. Družite se, krećite, zabavljajte se, jer će vam koristiti. Nemojte odbijati ponude, jer se one ne nude toliko često. Možete biti srećni zbog svega što ste postigli.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Ukoliko ste u braku, možete otputovati sa partnerom u inostranstvo, ali i u posetu njegovoj ili njenoj porodici. Ukoliko ste u vezi ona može postati mnogo ozbiljnija, a pogotovo ako tek treba da uđete u neku vezu, jer to može direktno promeniti vašu budućnost. Niko se u ovom periodu neće pojaviti slučajno, vodite računa koga puštate da ostane u vašem životu. Ukoliko ste rođeni oko 10-og novembra ovo može biti posebno izazovan period za vas. Eventualni problem u braku se mora rešiti inače može doći do prekida. Potrebno je mnogo tolerancije kako vama tako i ljudima oko vas kako bi vas razumeli.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Možete ući u neku tajnu vezu, ali i samo maštati o nekom zabranjenom. Šta god da uradite nemojte dozvoliti samo strastima da vas vode, jer kada one prođu ostaje samo odgovornost i posledice. Ukoliko ste u vezi može doći do laži i problema. Trebalo bi da povedete više računa o odnosu sa partnerom. Možete imati nepredvidljivih situacija na ljubavnom planu, razna iznenađenja ali i moguće prekide. Ne donosite odluke preko noći, ljubav se može uzburkati nepotrebno pogotovo ukoliko imate osećaj monotonije. Drugi deo meseca vam donosi nove kontakte i poznanstva.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   I oni u vezi i oni u braku mogu imati isti cilj i potrebu, a to je da se nastavi u smeru u kome se sve i odvija. Možete biti ispunjeni na ovom polju bez nekih preokreta. Možete imati većih problema na ljubavnom planu, u smislu da se možete preispitivati i da može doći do prekida u odnosu usled nerazumevanja, ali i stvari koje se očekuju od vas, a koje vi ne možete ili ne želite da promenite. Prijatelji vam mogu biti od značaja u ovom periodu, ali vam mogu i pomoći da donesete neke ljubavne odluke. Takođe, možete doživeti razočarenje ukoliko ste imali prevelika očekivanja od nekoga. Postavite sebi pitanje da li su to bile samo vaše želje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Ovaj period je posebno važan za vašu budućnost, jer će doći do većih promena, sledite ih i ne opirite se mnogo.  Veliki akcenat stavljaćete na partnerske odnose i samim tim svaka veza u kojoj ste, bila ozbiljna, ili neka prolazna avantura, može vremenom postati ozbiljna. Ukoliko ste u braku mnogo toga ćete raditi zbog partnera i vodićete se njegovim/njenim potrebama i odlukama. Ukoliko ste u vezi situacija je ista, previše mislite na druge a premalo na sebe. Klonite se bilo kakvih rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste slobodni, krajem meseca može da vas zainteresuje osoba koja će od vas kriti da je zauzeta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ukoliko ste u vezi ona se može poboljšati, jer je akcenat na lepim emocijama, ali i naivnom flertu, međutim sama veza može postati mnogo ozbiljnija sa čvrstim planovima za budućnost. Partner vas može iznenaditi poklonom. Ukoliko ste u braku situacije se neće mnogo promeniti, ali ljubavi i pažnje može biti manje nego inače. Ukoliko ste sami, ovaj period može biti vrlo značajan da u vaš život uđe neko nov i ostane u njemu. Možda neka šarmantna osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže. Izbegavajte ulazak u tajnu vezu sa zauzetom osobom.


Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana


Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse