Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

  Mesečni Horoskop za Mart 2024.

 
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Ovo je bitan mesec za zaradu, jer se lako dolazi do novca, ali samo uz poslove na kojima se vredno i temeljno radi. Zarada dolazi kroz sve poslove koji su povezani sa materijom, zemljom, hranom i izgradnjom: građevina, pekare, prehrambena trgovina, restorani, poljoprivreda, nekretnine, arhitektura, poslastičari, ekonomisti. Ali, takođe, i kroz poslove u kojima uživaju čula i koji se baziraju na fizičkoj lepoti: muzika, kozmetika, umetnost, mediji, film, dizajneri, rad sa nakitom. Međutim, pripazite, ne rasipajte novac, jer vam može zatrebati za najneobičnije stvari. Prvi deo meseca je bolji za izvore prihoda, pa i prodaju ili kupovinu nekretnina, ali samo ako se na tome radi već neko vreme. Do posla, takođe, dolazi se lakše i mogu vam drugi ponuditi neki posao, samo se krećite što više i upoznajte što više ljudi. Ukoliko vam je posao povezan sa inostranstvom ili stranom firmom, ukoliko radite u obrazovnim ustanovama ili vam je posao vezan za strane jezike, stranu kulturu i putovanja onda je ovo vreme jako važno za vas pošto dolazi do većih promena na poslu. Ukoliko studirate može doći do problema sa ispitima i učenjem i samo učenje je otežano, lako se polažu ispiti koje ste već polagali ranije, a biće teže sa onim novim i novim materijama. Sa starijim ili jako ozbiljnim ljudima koji vas okružuju budite strpljiviji i tolerantniji.
Zdravlje - Koristite što više čajeva, sokova, povrća i voća, ali uzimajte i vitamine za jačanje imuniteta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik Posao - Finansije vam mogu praviti problem, jer mnogo novca može odlaziti na dugove i račune. Međutim ovo je period kada možete dobiti neki novac koji vam pripada kroz nasledstvo, posao, odštetu, osiguranje a pogotovo ukoliko je vaš slučaj već neko vreme na nekoj vrsti čekanja. Izbegnite da ulazite u ove pravne sporove u ovom periodu jer se mogu odugovlačiti i trajati godinama. Neophodno je da štedite novac, a razmislite i o osiguranju. Zarada je bolja u drugom delu meseca i ona se može ili udvostručiti ili ćete imati dodatne izvore prihoda, ali najviše kroz poslove povezane sa trgovinom, putovanjima, saobraćajem, predavanjem, obučavanjem, komunikacijom generalno. Ukoliko imate privatan ili porodičan posao, u drugoj polovini meseca stvari se mogu rešiti i krenuti na bolje. Ukoliko studirate i vodite se mišlju da prekinete studije pokušajte ipak da to ne uradite. Mogu se pokrenuti stvari vezane za odlazak u inostranstvo, međutim ukoliko boravite u ovom periodu u inostranstvu očekuju vas problemi koje ste zapostavili. Ukoliko se bavite sportom takođe možete osetiti povoljnost ali u drugom delu meseca.
Zdravlje - Možete biti pojačano napeti i bitno je da trošite energiju kroz fizičku aktivnost, vežbe, sport i razne treninge.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci Posao - Ukoliko imate posao u javnoj službi ili poslovnog partnera, ovo je period kada stvari mogu krenuti otežano i kada se dogovori i planovi teško realizuju a pogotovo ako se tek sada pokreću. Dobro je da se obnovi saradnja sa nekim ljudima sa kojima ste već sarađivali. Mogu se dešavati spletke na poslu pa i mnoga ogovaranja u kojima možete svesno ili nesvestno učestvovati, ali vam to ne ide u korist. Ukoliko vam je posao vezan za finansije i ekonomiju budite oprezniji. Mnoge stvari neće zavisiti od vas već se samo možete naći između i biće potrebno da izbalansirate. Ovo je dobar period da rešavate papirologiju potrebnu za odlazak i boravak u inostranstvu. Ukoliko učite i imate ispite, bavite se mentalnim radom - iskoristite prvi deo meseca na učenje i posvetite mu svu pažnju a u drugom delu meseca realizujte planirano. Izaberite jedan cilj i usmerite se samo ka njemu, nikako ne rasipajte energiju na više strana.
Zdravlje - Pripazite na noge. Mogući bolovi u zglobovima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak Posao - Posao je oblast u kome mora postojati red, rad i disciplina, a ovaj mesec je dobar da se nešto konkretno reši u samom poslu. Ukoliko ste vredno radili možete napredovati i dobiti priznanja. Međutim ukoliko je posao nestabilan onda se sada lako pojavljuju novi problemi pa i nove otežavajuće okolnosti po vas od strane kolega najviše. Ukoliko ste u potrazi za poslom, birajte oblasti u kojima ste već radili, ali plata za početak može biti ispod očekivanja. Biće potrebno dosta vremena i rada kako biste bili zadovoljni. Novac i zarada su naglašeni u drugom delu meseca a tada možete dobiti i neki novac koji niste očekivali. Ovo je dobar period da dobijete bonuse, novac koji vam sleduje od posla ali i penziju.
Zdravlje - Potrebno je da promenite određene navike koje se tiču zdravlja, ishrane i poroka jer vam mogu sve više smetati. Naizgled beznačajni problemi se mogu preko noći pretvoriti u bitne, pa zato svakom problemu posvetite dovoljno pažnje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav Posao - Ovaj mesec je dobar za posao pa ukoliko ste nezaposleni povoljnost dolazi od poslova koju su povezani sa materijom, zemljom, hranom i izgradnjom: građevina, pekare, prehrambena trgovina, restorani, poljoprivreda, nekretnine, arhitektura, poslastičarstvo, ekonomija. Ali i kroz poslove u kojima uživaju čula i koji se baziraju na fizičkoj lepoti: muzika, kozmetika, umetnost, mediji, film, dizajn, rad sa nakitom. Oni koji su zaposleni mogu očekivati više rada i porast posla. U prvom delu meseca novac dolazi kroz poslove povezane sa strancima i inostranstvom, kao i dužim putovanjima. Ukoliko dugo prodajete nekretninu ili porodične stvari onda je ovaj mesec dobar da to i rešite ali sa manjim prihodima od očekivanog. Za lavove rođene početkom avgusta ovaj mesec može biti vrlo lep i produktivan a najviše kroz situacije koje donose trenutni napredak. Takođe se pojačava optimizam i generalno osećaj sreće i zadovoljstva. Ostali Lavovi takođe mogu osetiti napredak, a situacije u koje ulazite, nose razne povoljnosti. Porodične stvari mogu biti u prvom planu, ali se tu stvari komplikuju, jer vi možete biti samo nemi posmatrač, međutim možete lako koristiti novac jednog roditelja za sopstvene potrebe.
Zdravlje - Budite fizički aktivni i nećete imati zdravstvenih problema.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica Posao - Najviše problema mogu imati oni koji imaju privatan ili porodičan posao jer stvari se neće odvijati po planu. Neki mogu razmišljati i o zatvaranju firme, jer će teško podnositi pritisak. Ovo samim tim nije povoljan period za otvaranje firme ili pokretanje projekata. U prvom delu meseca mogući su neki dugovi, dok je drugi deo meseca povoljniji za prihode, a pogotovo onima kojima su prihodi povezani sa inostranstvom. Takođe se može pokrenuti problem vezan za porodičnu imovinu, nekretnine i prošlost kao i problemi sa ljudima iz prošlosti. Možete dolaziti u sukobe sa autoritetima ali i ljudima kojima polažete račune. Možete imati povoljnosti od inostranstva i stranaca, a lako se pokreće i put u inostanstvo, ukoliko boravite u inostranstvu, onda će vam ovaj mesec odgovarati više. Stvari mogu krenuti na bolje od polovine meseca.
Zdravlje - Pripazite, jer ste zapostavili zdrave navike, hranite se nazdravo, ne uzimate vitamine, a vreme gripa još nije prošlo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga Posao - Ovaj mesec je u fokusu vaših finansija, ali naglašen je novac koji nije lično vaš, ali koji vi koristite. Rashodi i dugovi su srazmerni dobicima i možete previše trošiti. Ukoliko ste bez posla, jedan prijatelj vam može pomoći da se zaposlite ali najviše u drugom delu meseca kada se stvari sa lakoćom rešavaju a dogovori poštuju. Ukoliko vam je posao direktno povezan sa komunikacijom, obrazovanjem ili putovanjem i saobraćajem onda može doći do problema na samom poslu. Problemi nastaju zbog pogrešnih dogovora, zbog papirologije i nerazumevanja. Papirologija može praviti problem a najviše kada su lične stvari i dokumenta u pitanju. Ukoliko imate ispite i rokove ispoštujte ih ali će biti potrebno mnogo više vremena za učenje jer je koncentracija dosta oslabljena. Bavite se i rešavajte stvari i ideje koje su se pokrenule pre marta meseca jer njih i možete najpre rešiti. Ovo je dobar period da rešite probleme sa bliskim rođacima ali i da rešite veće porodične stvari. Možete prodati ili kupiti neko prevozno sredstvo. Drugi deo meseca je dobar za poslovna putovanja.
Zdravlje - Ukoliko se uskoro ne trgnete i ne poradite na sebi, bićete izloženi raznim bolestima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija Posao - Prvi deo meseca donosi više posla, ali i izvesnu rastrzanost. Možete imati problem sa postizanjem svake obaveze, jer se mnogo toga može dešavati u isto vreme. Ovo ukazuje na više posla i više načina zarade. Ukoliko ste bez posla u prvom delu meseca može se pojaviti iznenadna prilika za zaradom. Finansije mogu biti konstantan izvor briga i problema iako će novca biti, a ovo je period kada morate sravniti mnoge račune na nulu. Sve ono što je potrebno isplatiti može se pojaviti u isto vreme i stvarati dodatnu tenziju. Budite štedljiviji i oprezniji sa novcem. Ovaj period vam može vratiti i neke stare izvore prihoda tj prihode od poslova koje ste ranije obavljali. U drugom delu meseca se posao pojačava i kreće svojim tokom. Ukoliko je sve bilo problematično i to će se promeniti a lako možete i napredovati. Ovo je i povoljan mesec da poboljšate svoju reputaciju, ali i dobijete diplome, potpišete važne ugovore i sklopite dogovore koji su već neko vreme na čekanju. Međutim, potpuno novi projekti koji su se pojavili u prethodnih par nedelja, mogu biti samo prividno dobri.
Zdravlje - Previše sedite, morate da ojačate mišiće, a dobro bi vam došla i masaža.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac Posao - Svim Strelčevima ovo može biti mesec napretka u poslovnom smislu, a pogotovo ukoliko se sarađuje sa inostranstvom ili inostranom firmom. Ukoliko studirate ovo je period kada možete mnogo toga rešiti ali i pokrenuti ponovo. Ovaj mesec ukazuje na dosta rada koji vam može oduzimati energiju, ali i san. Umor je prisutan zbog posla. Potrebno je da svaku situaciju analizirate po više puta i nađete najbolje rešenje za svaki problem ali to neće biti tako jednostavno jer mnogo toga neće zavisiti od vas. Situacije su ozbiljne i tako se moraju i shvatiti jer je sada vreme da se preuzme odgovornost i da se stvari obave kako treba, po zakonu i pravilima jer sve suprotno od toga može vas uvući u još veće probleme. Međutim moguća je pojačana tenzija među kolegama. Novac dolazi otežano i može kasniti, nisu poželjna rizična ulaganja ili ulaganja u nepoznato. Ovo je mesec koji može pokrenuti i realizovati pitanja inostranstva i dužeg putovanja ali i selidbe jer se situacije mogu otvoriti u vašu korist a pogotovo u drugom delu meseca.
Zdravlje - Reagujte odmah ukoliko se pokrene neki zdravstveni problem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac Posao - Prvi deo meseca donosi manje poslovne ponude svima koji imaju privatan ili porodičan posao, a pogotovo u simbolici trgovine i putovanja. Drugi deo meseca donosi stabilnije finansije, ali možete imati i dodatne prihode od nekretnina ili porodičnih stvari i imovine. Ukoliko vam je posao vezan za dogovore i komunikaciju ili radite za bonuse povoljniji je drugi deo meseca za dodatnu zaradu. Ukoliko očekujete novac od nasledstva ili nekog sudskog spora to se može realizovati u drugom delu meseca. Ukoliko vam je posao povezan sa bolestima i mestima koje donose fizičku ili psihičku izolaciju - medicina, policija, psihologija i slično, onda u ovom periodu možete značajno napredovati i nešto veće rešiti oko samog posla. Međutim ukoliko je posao dosta problematičan i nestabilan ovaj period će samo vratiti stare probleme. Ovo je dobar period da se bavite pitanjima selidbe u inostranstvo a ukoliko ste u inostranstvu možete promeniti mesto boravka.
Zdravlje - Neke stvari koje se kriju od vas ali i koje vi krijete od drugih, mogu vas najviše brinuti i stvarati jaku nervozu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija Posao - Ukoliko imate privatan ili porodičan posao on se u ovom mesecu može pojačati, a posebno ukoliko je povezan sa hranom i izgradnjom. Možete imati nove dogovore i obećanja ali ih proverite pre nego što ih uzmete za ozbiljno jer su reči u prvoj polovini meseca nestabilne i površne. Novac dolazi od poslova koji su povezani sa javnošću i javnim sektorom kao i kroz poslovna partnerstva. Ukoliko ste nezaposleni možete doći na ideju da otvorite svoju firmu što u ovom mesecu možete i pokrenuti, takođe posao dolazi uz pomoć nekoga iz porodice. Međutim, moraćete da definišete i rekonstruišete neke ciljeve i planove jer se situacije odjednom mogu drastično promeniti, a najviše zbog stvari i situacija iz prošlosti. Odnosi sa prijateljima će biti na testiranju i moguća su i veća razočarenja u neku blisku osobu.
Zdravlje - Vodite računa o ishrani, više šetajte i pijte čajeve za opuštanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe Posao - Posao i karijera su jako važni u ovom periodu jer se ili poboljšavaju ili nastaju problemi ali ne mogu ostati na istom. Posao donosi osećaj težine i nezadovoljstva, ali najpre zbog ozbiljnosti samog posla koji vas može dosta privatno remetiti. Bolje je da je sama vrsta posla po prirodi teška i problematična jer se oni poslovi koji su laki i jednostavni lako i prekidaju. Morate voditi više računa o odnosu sa nadređenima i o samom poslu jer se lako pokreću problemi ali i prekidi. Bitno je da ne budete previše svojeglavi, već da primite kritiku jednako dobro kao i pohvalu pošto impulsivnost i tvrdoglavost donosi trajne probleme po vas. Ukoliko ste bez posla ovo nije naročito dobar period da se zaposlite jer će uslovi biti dosta loši, dobro je samo za vraćanje na stare poslove i stare pozicije. Svakako od autoriteta dolaze problemi i nezadovoljstvo u svakom slučaju. Prvi deo meseca donosi dodatne izvore prihoda a najviše kroz trgovinu. U drugom delu meseca radna atmosfera se poboljšava a i lako se možete zaposliti ukoliko ste bez posla. Možete se pokrenuti mentalno i učiti neke nove stvari ali lako se upisuju i kursevi i škola vožnje ili neki drugi praktičan kurs gde je akcenat na konkretnim i opipljivim stvarima.
Zdravlje - Očistite svoju dušu na najbolji način, šetnjama u prirodi, rekreacijom i meditacijom. Bićete preporođeni.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana