vrh
Meni

Mesečni Horoskop
Januar 2022.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu! 

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posao - Ovo može biti sjajan period. Možda ćete saznati neke tajne podatke, kao i kanale vezane za određeni posao, koji vam mogu doneti veliki profit. Budite tihi, ne pravite buku kao što znate, ne otkrivajte vaše tajne drugima, već probajte da sav posao, ako je moguće, da odradite sami. Ako niste vešti u raznim vrstam muvanja, bolje zaboravite na sve, jer biste se mogli uglibiti raznim komlikacijama. Možda ćete saznati ko su vam tajni neprijatelji i šta vam ko radi iza leđa. Nije vreme da se prsite i da glumite nekakvog junaka. Smicalice i krize u radu imaće mnogi od vas, jer vas posao ne sluša. Krajem meseca možete živnuti, jer ćete dobiti veću volju za radom. Trebalo bi da razmislite o važnim stvarima kao i o redosledu šta prvo treba da činite. Dobra organizacija je ključ svakog uspeha, a vam često upravo to i nedostaje. U ovom mesecu biste mogli imati aktivan finansijski period, a ako zaradite više nego što ste očekivali, mogli biste nekome i humanitarno pomoći. Nemojte biti previše grabežljivi.

Ljubav - Okružuje vas neka vrsta tajnovitosti u ljubavi. Vodite računa da ta vaša tajna ne bude otkrivena. Zabranjeno voće za vas jeste slatko, ali to je tako samo dok vas ne uhvate, a posle toga ide haos i komlikacije. Bićete u romantičnom raspoloženju, a svome partneru prožaćete osećajnost i toplinu. Oni od vas koji su slobodni, biće veoma lako zaljubivi, ali i raspoloženi za zavođenje. Ne otkrivajte ni svoje, a ni tuđe ljubavne tajne. Ako vam je neko već ukazao svoje poverenje, nemojte ga izneveriti. Kontrolišite svoju emocionalnu energiju, koja u ovom periodu ima poseban naboj i snagu. Mogli biste biti grubi prema bližnjima, možda zbog onoga što će oni govoriti ili zbog nekih njihovih reakcija.

Zdravlje - Možda vam je organizam oslabljen velikim naporima kojima ste se izlagali u prethodnom periodu, pa ćete imati osećaj da vam fali energije. Nemojte se zatvarati u sebe. Pripazite na kosti i udove.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS
   
Posao - Male smetnje koje možete imati u svom poslovanju početkom perioda, vrlo brzo će biti otklonjene. Ovo se posebno odnosi na one od vas koji su spremni da nešto menjaju u svom poslovanju. za neke od vas neće biti loša ideja o promeni radnog mesta ili čak i same delatnosti. Neki će imati jaku želju da se sukobljavaju sa svojim pretpostavljenima na poslu. Period je dosta stimulišući za većinu Bikova i praćen sa puno rada. Vaše ambicije, u kombinaciji sa čuvenom bikovskom strpljivošću, sigurno vas vode ka uspehu i eventualnom unapređenju. Budite ambiciozni, praktični i oštroumni. Za one koji nisu zaposleni, savet je da se ne ulenjiti i čekati pomoć od nekoga. Jednostavno, izbegnite svaki vid razočarenja, okrenite se sami sebi i krenite napred, jer najbitnije je napraviti prvi korak. Finansije su vama veoma bitna stavka i mnogi vas smatraju materijalistom, pa vas ovog meseca čeka dosta troškova, neki od vas biće nezadovoljni svojom platom, ali su vam mogući i određeni finansijski gubici zbog prijatelja.

Ljubav - U ovom period nećete baš biti osvajački raspoloženi, ali ćete zato biti sjajni za druženje i proširenje svoga kruga prijatelja. Napravite neku zabavu i recite prijateljima da pozovo i svoje prijatelje. Neka vas bude. Možete biti posebno zavodljivi, ali ipak neće biti pravo vreme da ostvarite neku duboku i sadržajnu vezu koja bi vas zadovoljila. Drugi deo meseca donosi vam mirno, letargično, pa čak i pomalo mistično raspoloženje. Sve to može biti rezultat potupaka vašeg partnera, ako ste u vezi. Vaša odanost je takva da ste nedavno možda bili prisiljeni na žrtve. Ali, nemojte očajavati, uskoro će i vas zasijatei zvezde ohrabrenja. Još samo malo strpljenja i bićete sigurniji u sebe što se ljuabvi tiče. Možda u krugu onih koji vas okružuju pronađete nekoga sebi sličnog, pa da se desi nešto više od prijateljstva.

Zdravlje - Dobro se osećate, jedino pred kraj meseca možete biti malo sentimentalno raspoloženi i umorni. Pripazite da zbog dobrog apetita nemate problema sa probavom.


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Početkom meseca kao da radite sa pojačanom koncentracijom i napetošću. Čini vam se da sve ide nekako sporije nego što ste do sada navikli. Moguće su smetnje na poslu sa pretpostavljenima. Od vas se očekuje da u ovom periodu budete strpljivi i poslušni. Odolite raznim iskušenjima, a ako to ne možete, možda da razmislite o promeni radnog mesta koje bi vam dalo malo više nezavisnosti od drugih. Što se tiče putovanja, nigde ne idite bez preke potrebe. Krajem meseca imaćete povoljne šanse u poslovnom svetu, pa gledajte da ih iskoristite na najbolji mogući način. Uložite i dodatni napor ako treba, radite dan i noć, budite sigurni u sebe, rezultati će doći pred vas. Pošto je ovo period velikog rada i zalaganja, pravi finansijski rezultati će doći malo kasnije, ali već uskoro možete očekivati neke bolje prihode.

Ljubav - Sva vaša energija je okrenuta poslu. Čak i u slobodnom vremenu vi biste da radite na sebi. Verovatno ostavljate utisak i delujete zavodljivo, ali ipak sva ta koketiranja vas ne mogu dovesti do prave ljubavi. Isuviše ste okupirani sobom. Neko lepršavo udvaranje moglo bi vam se dogoditi upravo dok obavljate posao ili vodite neke razgovore oko posla. Budite obazrivi sa emocionalnim vezivanjima sa poslovnim partnerima, jer i pored sve početne uzbudljivosti, moglo bi biti i komlikacija. Bićete pozivani na poslovne koktele i prijeme. Šarmiraćete okolinu svojom ličnošću, kao i uvek, ali ne prelazite granice prijateljskog, moglo bi se desiti da povrediti nekoga. U nedostatku prave ljubavi, moglo bi vam se dogoditi da krenete u zavođenje nekoga iz kruga svojih prijatelja. Nemojte se poigravati sa njima, jer su prijatelji nešto najvrednije što trebate čuvati.

Zdravlje - Napeti ste zbog posla. Opustite se uz laganu muziku i čitajte ono što volite.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Početak perioda je izuzetno povoljan za one koji su uključeni u neke izvozne poslove ili rad putničkih agencija. Sledi naporan rad, ali vi ste spremni za njega. Vaši izgledi će biti pozitivni i optimistički bi trebalo da prihvatite nove izazove. Oni koji su okupirani svojom karijerom, imaće dobre izglede za unapređenje. Tomom ovog meseca neki od vas će osetiti da bi im prijao jedan dobar odmor, ali pitanje je da li ćete speti da ostvarite svoje planove. Onima koji se bave učenjem, sledi naporan period, jer se mnogo toga nagomilalo, što i nije čudno, jer vam je prethodni period oduzeo vreme za neke druge stvari. Uz toliko puno rada i zalaganja koje ćete imati tokom meseca, sasvim je moguća i dobra zarada. Moguć je i priliv novca iz daljine.

Ljubav - Vaše energično, avanturističko i odvažno raspoloženje moglo bi nekoga i zavesti, ali samo nakratko. Doživeli biste možda neku manju strast i to vrlo moguće da bi se desilo u vašem radnom okruženju. Na finijem emotivnom planu, može biti problema, razlike u mišljenjima i puno ubeđivanja. Ovo važi za one parove koji su duže u vezi. Vreme nije najbolje za ulaske u nove veze, jer su mogući sukobi, svađe i sitnije neprijatnosti. Gledajte da nekoga ne povredite u naletima izlivanja vaše osećajnosti, posebno one koji vas vole. Utrošite tu energiju u neki sport ili spremanje kuće, da biste rasteretili svoje bližnje.

Zdravlje - Postoje neki psihološki problemi koji vas blokiraju u ovom periodu. Opustite se, nemojte biti previše sumnjičavi. Oni dobrog apetita neka se čuvaju gojaznosti.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Početkom meseca nemojte sklapati bilo kakve ortakluke, jer bi to bio loš poslovni potez. Nije pravi momenta za nova ulaganja, jer neki od vas nisu još naplatili ni stara potraživanja, pa bi ulazak u nova, bio vrlo nepromišljen. Oni koji se bave trgovinom, u ovom periodu neka razmisle kako da se reše starih zaliha i nagomilane robe, ili nekih zaostalih poslova koji su čekali bolje dane, sami se neće uraditi. nemojte ludovati i nervirati se bespotrebno, tako samo trošite energiju. Sasvim mirno i skoncentrisano se pokrenite i odradite svoje poslove, a tek onda razmislite o novim poslovima. Ukoliko budete žurili, napravićete jednu zbrku za koju će vam trebati vremena da se izvučete iz nje. Ako ništa drugo, iskoristite vaš talenat za dobru organizaicju, rasporedite dobro posao i privedite ga kraju. Dobro proverite da li su vam u redu sva dokumenta i ostali vrednosni papiri. Ne bi bilo loše da počnete i da uštedite nešto, nikad se ne zna kad vam može zatrebati.

Ljubav - Osećaćete se strastveno, sa posebno naglašenom ljubomorom i posesivnošću. Ne ulazite u diskusije sa partnerom, jer će vam nedostajati takta i diplomatije. Neke sitne promene koje ste hteli da uvedete u vaš odnos, bolje je da uradite kasnije, jer bi mogle biti razlog svađama. Nemojte gubiti strpljivost zbog sitnica. Vaš partner biće dosta tolerantan, pa biste biste mogli kad vas prođe nervoza da mu se revanširate tako što ćete priznati vašu krivicu za stanje u odnosu, a to će dovesti do jednog novog sklada koji vam niko neće moći poremetiti. Dajte svojoj ljubavi novi kvalitet, kako zbog sebe, tako i zbog onih koje volite.

Zdravlje - Zbog napetosti vam je potrebam mir i predah. Distancirajte se od svakodnevnih problema.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Za neke od vas, ovo može biti mesec sa dosta poslovnih briga. A što se tiče posla, mogući su neki prelomni trenuci. Mogući su prekidi nekih zajedničkih poslovanja. Nemojte gubiti glavu i ne krivite isključivo vašeg partnera. Sedite i rešite svoje probleme, hladne glave i bez uzavrelih strasti. Zbog vaše analitičnosti i sitničavosti, kada budete rešavali svoje probleme, gledajte da ne zaglibite u nekim sitnim i nebitnim pojedinostima. Sada nije pravi momenat za sklapanje novih ortakluka, ali ako svoje poslovanje dobro razmotrite, možda ćete zaključiti da bi neke promene ka vašem osamostaljenju bam dosta značile. Možda biste poboljšali način života i ne biste više radili za druge. Kada je novac u pitanju, bilo bi dobro da određenu sumu stavite na stranu i neka niko ne zna za nju, može vam zatrebati. Prekontrolišite sve vaše vrednosne papire.

Ljubav - Ako u ovom periodu upoznate neku posebnu osobu, budite oprezni, jer ste trenutno skloni da se zaljubite ali isto tako i da previdite neke važne stvari. Nemojte odmah da otvarate svoje karte, napravite sebi sigurnu odstupnicu, jer možda će vam trebati kada ta osoba pokaže svoje pravo lice. Neki od vas koji su u vezi, možda će tražiti promene u odnosu, bez spremnosti na bilo kakve kompromise. Pređite na stvar diretno, bez okolišanja, i vaš partner sigurno zna šta ne štima u vezi. Uvećan je vaš dar za komunikaciju i ovo je odlično vreme da sa svojim partnerom prodiskutujete o bilo kom problemu koji vas muči u vezi, ako takav postoji, naravno. Možda ćete se pojavljivati na nekim javnim mestima ili proslavama, ali pitanje je koliko ćete moći da se opustite na pravi način.

Zdravlje - Skloni ste povredama, pa stoga oprez. Čuvajte se posekotina i opekotina. Smanjite šećer i masnoće.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Ne bi bilo loše da se malo uozbiljite i da pronađete načina kako da unapredite svoj raspored rada, ne samo zbog više slobodnog vremena, već pre svega zbog mogućih neodrađenih poslova. Ovakav nemar mogao bi da vas staje vaše reputacije, ili čak i posla. Za one od vas koji su vredniji, potrebno je da oprezno koristite vaš alat na poslu da ne bi došlo do povrede na radu. Mogući su i neki sukobi sa pretpostavljenima. Period je dobar za rad na zajedničkim poduhvatima, uključujući i poslovne projekte. Možda ćete dobiti sjajne nove ponude, a one Vage koje se bave nekim ređim poslovima, imaju mogućnost da budu u centru dešavanja. Što se tiče novca, situacija će biti dobra. Neki će možda poželeti da ulože svoj novac u vaše poslove i projekte. Vi gledajte da na vreme regulišete sve triškove da vam se ne bi nagomilali.

Ljubav - Imaćete dosta hramoničnim odnosa sa vašim partnerom, a oni slobodni kojima se neko bude udvarao, neka se ne kolebaju previše. Možda ćete upoznati osobu svoga života. Biće puno izlazaka, druženja i novih kontakata. Gledajte da ne iscenirate neke sitne komlikacije i ne budite previše kritični prema onima koji su vam dragi. Ako niste zadovoljni svojim izgledom, ne tražite krivca u drugima, iako je to vama lakše tako. Neki će angažovati svoje prijatelje da ih izvlače iz eventualnih ljubavnih problema.

Zdravlje - Ako upadnete u neku psihičku krizu, vaša dobra volja i pozitivne misli će vas držati dalje od problema.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Pravite sigurne korake napred, jer želite da nadoknadite ono što ste eventualno propustili u prošlim periodima. Dobro ste organizovani, vidite dalje od drugih i ukazuju vam se jedinstvene šanse. Mogli biste zablistati nekim novim idejama u poslu. Bićete prijatni sa svojim saradnicima, šarmiraćete ih u poslovnim razgovorima. Sigurni ste u sebe, a imate i zašto biti. Ako vam možda trebaju sponzori za vaše nove poslovne poduhvate, budite sigurni da će se pojaviti, čak možda i više nego što vam treba. Pošto ćete biti u euforičnom raspoloženju, imaćete želju da zarađeni novac potrošite do zadnje pare.

Ljubav - Vreme je za zabave, provode i izlaske. Uspostavićete neke nove, ili ćete oživeti stare veze. Vas je teško slediti, svuda ste na prvom mestu i niste raspoloženi prema onima koji su slabiji od vas. Ipak, ne preterujte, ako ste vi puni energije i osećate se sjajno, možda drugi to nisu i mogli biste ih uplašiti svojim ponašanjem. Strasti su kod vas posebno naglašene, ali ne dramatizujete ako kod drugih to nije slučaj, jer mogli biste ih oterati od sebe, umesto da ih navedete da sa vam podele oduševljenje. Prema svom partneru ne budite previše kritički nastrojeni, ljubomorni i posesivni. Dajte mu malo vazduha.

Zdravlje - Pošto ste neumereni u svojoj sopstvenoj snazi, moguće su povrede, zato pazite i stanite malo.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS
   
Posao - Mnogo toga vam se u isto vreme dešava da ne stižete da se bacite na posao. Poslujete dosta kampanjski, što je dosta često kod vas i može se desiti da zastoj koji je nastao teško nadohnadite. Inatićete se bez razloga i suprotstavljaćete se drugima i svima tražiti mane. Ali nemojte da na kraju vi budete žrtvovani, jer vaše dizanje prašine druge mnogo zamara. Imate bujnu maštu, pa bi mogli imati razne poslovne ideje. Ali, nemojte ulaziti u poslove samo da biste dokazali nekome da vi to možete da uradite ili iz inata. Novac vam baš nije naklonjen, posebno ako nastavite da trošite onim tempom kojim vi to obično činite.

Ljubav - Oni u vezi mogu imati nekih zamerki svome partneru, posebno ako ih ne obaveštava o svemu što radi. Iznesite svoje mišljenje, ali ne silom. Mnogi mladi Strelci će odsustvovati od kuće zbog ljubavnog zova koji ih mami. Oni stariji će biti nepodnošljivi za svoju okolinu. Savet vam je da se ne svađate sa drugima kada je u vašem ljubavnom životu sklad i mir i ne dozvolite da vas izbace iz ravnoteže sa svakakvim glupostima. Prijatelji će se truditi da vam pomognu koliko bude u njihovoj moći. Bićete pozvani na razna slavlja ovog meseca.

Zdravlje - Smirite svoje strasti i pazite se. Rešite se napetosti.


   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Početkom meseca možete imati bar poslovnih akcija na brzinu, ali obratite pažnju da u toj brzini ne previdite sitno pisana slova u dokumentima. Moguće je da će vam neko vratiti davni dug za koji ste mislili da ga više nikada nećete povratiti. Nemojte se opterećivati finansijama, imaćete ih sasvim dovoljno u narednom periodu. Pošto vam poslovi dobro idu, i dugovi vam se vraćaju, mogli biste i sami biti malo darežljiviji. Neki poslovni saradnici mogli ba vam prebacivati da im ne poklanjate dovoljno pažnje. Imaćete šanse da se dokažete. Treba da uobličite svoje poslovne ideje i da napravite plan njihove realizacije. Ukoliko se bavite privatnim poslom, obratite više pažnje marketingu.

Ljubav - U ovom period bićete zaštitnički nastrojeni i skloni da prigrlite sebi one koje volite. Imaćete želju da ih okupite oko sebe, da im priređujete razna veselja, radosti i proslave. Ali, gledajte da se ne namećete previše, jer nekome to može i da zasmeta. Utrošite energiju na uređenje stana sa vašim partnerom. Oni od vas koji su slobodni, mogli bi se naći osvojeni od nekih dosta mlađih od vas. Kontaktirajte one koje niste dugo videli i učvrstite prijateljstva. Oni koji su okupirani poslom neka malo zaborave na sve i neka se prepuste ljubavi. Možete istovremeno da napravite dobar sklad i sa poslom i sa ljubavi, samo ako hoćete.

Zdravlje - Zbog preterane aktivnosti mogući su stres i napetost. Takođe, pazite na leđa i noge i gledajte da ih ne opterećujete.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Delujete pametno i brzo kapirate, ali budite sigurni da niste preskočili neke važne pojedinosti. Zaokupljeni ste poslom i novcem. Ide vam dobro trgovina i turizam i imate dobre poslovne kontakte sa partnerima iz drugih mesta. Završićete neke bitne poslove i ostvariti neke bitne kontakte. S obzirom da ste imali naporne prethodne periode, možete se malo i odmoriti. Uživajte dok se stvari sa lakoćom odvijaju. Bićete zadovoljni i smireni. Nekima će stići i povišica ili bonus na poslu. Bez obzira na sve, nemojte trošiti bez veze na nepotrebne stvari, već taj novac ostavite sa strane.

Ljubav - Nastaviće se ljubavne prijatnosti za vas. Ovo može biti mesec uživanja za vas. Nemojte se baš osiliti pa da se udvarate svakoj novoj osobi koju negde sretnete. Dobro razmislite šta želite od svog ljubavnog života i to ćete i dobiti. Ako je to neka neobavezna veza, to će onda i biti, ako je brak, može i to biti. Za one Vodolije koje su slobodne, ako žele da se zaljube ili vežu u ljubavi, biće dovoljan jedan lagani okret oko sebe. U vašoj okolini kriju se mnogi potencijalni obožavaoci, ali ne žurite sa izborom. Imaćete vremena da se javite svima onima na koje niste stizali da mislite u prethodnom periodu. Radiće Sms-ovi idruštvene mreže.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, ali vrlo brzo će vam se vratiti stara forma i vitalnost. Oni koji vole dobro da jedu, neka se malo obuzdaju.RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Ovo je pravo vreme da mislite na sebe i da isplanirate svoja buduća poslovna kretanja i želje. Jako je bitno da budete krajnje oprezni i da ne dozvolite vašoj naglosti da prevlada u vama, da posle ne biste žalili za nečim. Razmislite dobro o važnim stvarima, pripremite dobro teran za sve što želite da učinite i krenite sa laganim delovanjem, u početku, nigde ne žurite, jer mogli biste pogrešiti. Može se mnogo toga učiniti i pokrenuti u ovom periodu. Jedino što je važno , to je dobro odmeriti šta i gde pokrenuti. Kontakti sa psolovnim svetom su od velike važnosti. Izbegavajte da se bilo kome inatite. Moguć je veći priliv novca, što će neki od vas iskoristiti da deo daju nekome ko ima je posebno blizak.

Ljubav - Početkom meseca možete se osetiti više zatvorenim u sebe. Zbog toga nemojte da dozvolite da vas okupiraju negativne misli, posebno one koje nemaju veze sa stvarnišću. Jer, ljubav je tu oko vas, samo treba da je primetite i da joj se okrenete. Uživajte u onome što je oko vas, radujte se i krećite se. Možete blistati u ovom periodu i ostaviti pozitivan utisak gde god se pojavite. Bićete zaljubljivi i romantični. Ako niste u vezi, stižu vam sjajne prilike. Izgledaćete i osećaćete se dobro, vaš društveni život biće pun uživanja. Opustite se i pričinite sebi radost.

Zdravlje - Noge i stopala su vam slaba tačka. Posebno se pazite poledice. Takođe, opuštajte se uz omiljenu muziku, čitanje i razgovor sa bliskim osobama.

   RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA