vrh
Meni

Mesečni Horoskop

August 2019.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Mesec vam donosi obnovu nekih prijateljskih veza i mogućnost nastavka saradnje sa onima koji su se pokazali kao lojalni i dovoljno stručni da možete da se na njih oslonite. Vreme odgovara onima koji rade u privatnoj firmi ili su privatnici. Dešavaće se mnogo toga interesantnog, posebno u domenu umetnosti medija ili trgovine. Postajete osoba od inicijative, i imate mogućnost da budete uspešni u sferi biznisa. Takođe, ovaj period pogoduje inventivnim, intelektualnim tipovima Ovna. Možete biti poneti velikim ambicijama ali i pomalo lakomisleni. Imaćete utisak da vam drugi prave problem ali problem je do vas i vaše povremene malodušnosti.

Ljubav - Ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, možete lako popraviti svoju poziciju u ljubavi, posebno ako ste u vezi sa nekim vazdušnim znakom. Međutim, postoji mogućnost da ne uspostavite emotivni odnos koji bi vama odgovarao. Vaša potreba da budete u sjajnim odnosima sa jednom Vagom ili sa nekom Vodolijom, može pokvariti neko ko će biti sa vama često u društvu ali radiće se o osobi koja neće uvek delovati pozitivno na vaše odluke. Može vas čak pokolebati kada je u pitanju veza sa nekim do koga vam je veoma stalo. Imaćete mogućnost novog poznanstva i verovatno ćete biti prilici da uspostavite dobre odnose sa nekim ko vam je odvano naklonjen a vi ste ga možda pomalo i ignorisali. Trebalo bi da budete mnogo smeliji nego do sada. Neko dugogodišnje prijateljstvo lako bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu, naročito ako se radi o Raku, Ribama ili Devici. Jarac vam je izuzetno naklonjen i lojalan, trebalo bi da obratite više pažnje na njega, naročito ako se radi o nekom ko vam je izuzetno drag, mogueće kolega.

Zdravlje - Moguća vrtoglavica.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Bićete okuprani razmišljanjima kako da na najbolji način realizujete svoje ambicije. Vaše ambicije postaju sve veće, vi ste nedovoljno realni po mnogim pitanjima. Skloni ste razmišljanjima o poslu sa strancima ili o tražnju nekih novih rešenja kada je u pitanju vaša karijera. Imaćete neke nove mogućnosti u radu sa dugogodišnjim saradnicima, čak i sa onima koje dugo niste videli. Rad sa Devicama i Blizancima može biti uspešan samo ako budete spremni da se maksimalno posvetite poslu u umetnosti. Oni koji imaju dobro razrađenu strategiju biće u stanju da ostvare svoje planove uz pomoć iskusnih saradnika. Vremeje povoljno za one koji se bave nekretninama i privatnim biznisom.

Ljubav - Ako ste u vezi sa vatrenim znakom, oboje ste skloni ljubomori i oboje ste izuzetno ambiciozni. Upravo te lične ambicije mogu vas odvojiti od osobe koja vam je draga, ali samo na kratko. Ako imate ozbiljne probleme u ljubavi, bilo bi dobro da ne ulazite u rasprave bez preke potrebe i da ne ignorišete probleme tako što ćete organizovati tajne zajedničke izlazake sa nekim s kim flertujete. Slobodni Bikovi mogu biti fascinirani šarmom jednog Raka sa kojima mogu ostvariti strastvenu vezu ali ako se to dogodi sa nekim na poslu, mogući su skandali. Oni koji često putuju zbog posla, moguće da će imati više želje za flertom ili avanturom nego za nekom ozbiljnom vezom. Vreme donosi mnogima tajnu ljubav ili neke manje privatne probleme. Ne ulazite u vezu sa Lavom jer ćete se vrlo brzo razočarati ili možete saznati o njemu nešto što vam neče odgovarati. Rak je u nekim svojim problemima zbog čega ćete mu biti potrebni. Veza sa Vodolijom i Ovnom može biti izuzetno stresna.

Zdravlje - Popravite imunitet.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Vaša karijera je u usponu, zahvaljujući podršci jednog Lava koji će biti voljan da finansira vaše planove. Vreme pogoduje onima koji žele privatan biznisa sa Devicom ili Ovnom. Možete očekivati svaku vrstu podrške sa njihove strane. Pravo je vreme da iznesete neke svoje nove, originalne ideje, jer će vam pretpostavljeni dati odrešene ruke u vezi sa poslom koji će biti jako isplatliv. Imate mogućnost da steknete dobru reputaciju u okviru posla koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti. Imaćete želju da se istaknete u radu sa strancima ili u domenu umetnosti ali trema može biti vaš najgori neprijatelj. Možete očekivati poveći priliv novca, posebno u radu sa Ribama, Rakom ili Bikom. Međutim, period se može odraziti loše na one koji su nesigurni u sebe. Imajte strpljenja za saradnike koji su zahtevni, biće na kraju zadovoljni vašim rezultatima.

Ljubav - Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti, uključujući i ambiciju. Ako se radi o vazdušnom ili vatrenom znaku, oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor. Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela ako vam se dopadne jedna Devica, Ribe ili neko ko je često odsutan, sklon promenama raspoloženja i nestrpljiv. Ako ste dugo i vezi ili braku, moguća je povremena razdvojenost zbog posla. Mladi Blizanci trebalo bi da budu oprezni jer se mogu strastveno zaljubiti ali i razočarati pošto će se raditi o nekom ko nije naročito taktičan. Ovo bi mogao biti izuzetio romantičan period ako volite uzbudljive ljubavne priče u kojima ste vi glavni junak. Što ste skriveniji od sveta i što manje drugi znaju o vašem ljubavnom životu to vam je uzbuđenje veće.

Zdravlje - Pripazite na grlo.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Dobar ste strateg i ovog meseca ćete dobro paziti kakve poslovne poduhvate preduzmate. Ono čega treba da se čuvate je nesmotrena kritika ili nepotrebno polemisanje oko nečega ili u vezi sa nekim ko vas nervira. Predstoji neka vrsta nerviranja u domu zbog obaveza mlađe osobe koja pravi problem. Potrebno je da se drugačije postavite prema onima koji žele sa vama da rade na nekom velikom projektu. Ne treba da insistirate na onome što znate da trenutno u okviru posla nije moguće. U finansijskom pogledu mogli biste imati dosta sreće. Verujete da se nalazite u periodu u kom možete mnogo da postignete kada vam drugi ne bi ograničavali ličnu slobodu ili slobodu odlučivanja. Možete biti veoma dobri u poslu sa strancima a toga niste svesni. Privlače vas teme iz domena medicine, nauke i psihologije. Umetnici takođe mogu očekivati veliki uspeh, naročito u radu sa strancima. Ako vam se dopada ideja o obnavaljanju saradnje sa Jarcem ili Škorpijom, morate im to dati jasno na znanje.

Ljubav - Ovo je period u toku kojeg lične ambicije, kako vaše, tako i vašeg partnera mogu izbiti u prvi plan. Potrebno je da prvih deset dana perioda budete spremni na neku vrstu ustupaka koja vam verovatno neće odgovarati. Slobodni Rakovi mogu očekivati udvaranje od strane Blizanca ili Vage. Ako spadate u one koji strpljivo čekaju da im se javi neko ko je moguće tokom prethodnog meseca bio u inostranstvu, bilo poslovno ili iz privatnih razloga, najverovatnije ćete im nešto zameriti. Možda ćete biti nedovoljno spremni da na zrao način rešavate kako porodične tako i emotivne probleme.

Zdravlje - Pripazite na ishranu.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Mogli biste dobiti prijatnu vest o novcu ili možete ugovoriti posao preko koga možete da ostvarite veću zaradu. Neka Devica ili Blizanci, pokazaće mnogo dobre volje da sa vama uspostave dobru komunikaciju ali vi možete biti prilično svojeglavi i pokušaćete da drugima nametente svoju volju. Pokazujete inicijativu u vezi sa poslom koji podrazumeva veliku odgovornost koja najverovatnije neće biti rado prihvaćena. Ukoliko ste u svom poslu orijentisani na druge, ukoliko se oslanjate na vaše saradnike, možete u njih imati neograničeno poverenje, posebno u jednog Ovna ili Vodoliju.

Ljubav – Ovo vreme vam može doneti susret sa nekim na kraćem putu koji bi mogao značti početak ulaska u prilično komplikovanu vezu. Takođe može doneti nove prilike kada je ljubavni život u pitanju, posebno kada je u pitanju veza sa osobom prisutnom u medijima. Ako ste upoznali nekog preko neke društvene mreže i očekujete da vam se javi, moguće da će doći do neke vrste nesporazume. Odnos sa Vodolijom može biti sjajan ako ste isto godište u protivnom, predstoje verovatno rasprave, naročito ako vam je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku. Moguća je obnova veze sa nekim ko vam je veoma drag i veoma značajan jer ste moguće izvesno vreme izlazili a zatim iz nekih razloga prestali. Ovo je mesec kada su moguće velike ljubavi, mnogi će želeti da uđu u brak ili će se angažovati u okviru veze koja ima sjajn perspektivu da preraste u nešto mnogo ozbiljnije.

Zdravlje – Smanjite nervozu.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Postajete mnogo prilagodljiviji i pokušaćete da sa poslovnim partnerom uspostavite dobru komunikaciju. Niste uvek baš dobro raspoloženi prema vatrenim i vazdušnim znacima jer ste prilično nervno napeti i to možda bez nekog razloga. Ako ste u zrelim godinama, dobro ste raspoloženi i spremni na razne vrste kompromisa posebno u sferi finansija. Postoji mogućnost putovanja u inostranstvo ili honorarni posao sa nekim ko je izuzetno darovit za ono čime se bavi. Da biste postigli sve što želite potrebna vam je pomoć jednog Raka ili Vage. Nećete biti previše spremni da se oslanjate na savete saradnika mada će jedna Vaga pokušati da zadobije vaše poverenje.

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, možete sresti osobu koja će vam se dopasti, najverovatnije će se raditi o jednom Strelcu koji će pokušavati da se ponaša kao da ste samo prijatelji, dok ćete sa Škorpijom i Jarcem lako uspeti da nađete zajednički jezik. Od neke druge Device ne odustajete iako vas ona u priličnoj meri ignoriše, naročito ako se vi bavite nekim konkretnim poslom a osoba koja vam se dopada je umetnik. Neko bi mogao da vam se svidi a da pri tom uopšte nije vaš tip i to bi mogao biti neki vatreni znak, i veza sa tom osobom ili eventalno sa Vodolijom koju poznajete preko posla može biti veoma stresna. Ako ste skloni da tražite osobe koje su slične vama i pokazujete naklonost ka tajnim vezama, budite sigurni da će se za to vrlo brzo saznati. Ako vam se dopada kolega ili neko koga viđate na poslu, morate biti spremni da se suočite sa realnošću. Moguće da osoba koja vam se dopada iz nekih razloga ne može više da bude sa vama.

Zdravlje - Više se odmarajte.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Vaša glavna preokupacija je novac i zarada ali mogući su prilično poremećeni partnerski odnosi i to najverovatnije sa osobom rodjenom u nekom vatrenom znaku ili u znaku Device. Ako se bavite umetnošču, dolazite u kontakt sa ljudima i imate o čemu da pričate. Možete biti na udaru šefova i onih koji će od vas mnogo očekivati. Ovaj period je dobar za poslove u domenu marketinga u sportu, u poslu koji podrazumeva da umete da na delikatan način ubedite one do kojih vam je stalo da prihvate vaše predloge. Prilično ste konfuzni i mnogi misle da tražite neki svoj put kako da iskažete svoj talenat. Imate utisak da tapkate u mestu. Dobićete poziv od nekog ko će vam pomoći da se snađete u poslovima koji imaju veze sa medijima, modom ili trgovinom. Tokom prvih dana meseca nemojte nepotrebno zatezati odnose sa saradnicima jer bi se situacija mogla pogoršati i verovatno ne biste postigli sporazum. U finansijskom pogledu možete sebe nepotrebno opteretiti nekim obavezama kao što su krediti ili ćete se prihvatiti nekog honorarnog posla jer vam nedostaje novac.

Ljubav - Ukoliko ste u dužoj vezi ili u braku ovaj period bi mogao biti prilično harmoničan, naravno ako uspete da sačuvate strpljenje u kontaktu sa jednim Rakom ili jednom Vagom ili Lavom i Ovnom. Ukoliko ste u vezi sa nekim zemljanim znakom ili vam se dopada neki zemljani znak, na primer, jedna Devica, morate biti taktičniji, ukoliko želite da je osvojite. Nemojte donositi prenagljene odluke u vezi sa privatnim životom, naročito ako imate utisak da se neko meša u vaš život ili da pokušava da vam nametne svoj stil koji vam nikako ne odgovara. Dame Vage su posebno veoma harizmatične u ovom periodu ali i pomalo lakomislene jer će želeti da se maksimalno potrude oko nekog ko nije osoba u koju mogu imati veliko poverenje. Vage rođene krajem 80-tih mogu doći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko se bavi javnim poslom ili je često prisutan u javnosti i to bi moglo dovesti do neke vrste skandala. Pošto možete biti nesigurni u sebe ili previše popustljivi, trebalo bi da budete mnogo oprezniji u odnosima sa onima sa kojima prvi put dolazite u kontakt.

Zdravlje - Pripazite na stomak.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Ovaj period donosi priličnu tenziju većini predstavnika vašeg znaka jer su vaše ambicije velike, posebno u domenu umetnosti, sporta i ekonomije. Spremni ste na svaku vrstu kompromisa jer se svesni koliko je potrebno taktičnosti i napora da uložite, da biste došli do cilja. Možda ćete morati da izdvojite popriličnu sumu za nešto što bi moglo pretstavljati ulaganje u vaš posao. To bi moglo biti nešto posebno povoljno, naročito ako se radi o poslu koji obavljate sa strancima. Nemojte se opterećivati nepotrebnim detaljima, prepustite nekim saradnicima da obave neophodne poslove umesto vas. Imate podršku Vage i Vodolije za ostvarenje vaših planova. Kraj meseca donosi neke nove mogućnosti u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se izuzetno isplati. Doći će do izražaja vaše umetničke sposobnosti i vaši talenti. Trudićete se da na fini način nekom date na znanje da se sa njim ne slažete ali ćete možda morati da budete i malo grublji, posebno u radu sa vazdušnim znacima koji neće pokazivati mnogo razumevanja za vašu suptilnost. Nećete biti tipičan predstavnik svog znaka jer ćete imati na neki način mekši stav prema kolegama.

Ljubav - U okviru posla možete upoznati nekog ko će vam se svideti, moguće da će se raditi o Ribama, Devici ili Jarcu koji će biti spremni da podrže sve vaše ideje. Međutim, nešto može da vas usporava u neku ruku i postajete prilično nervozni, nestrpljivi i nedovoljno tolerantni. Zračite odredjenom harizmom i skloni ste ulaženju u paralelne veze, naročito sa jednim Rakom ili Ribom. Period može da vam donese mnogo problema u sferi emotivnih odnosa, naročito ako ste partneru već dali povoda da bude sumnjičav ili ako u poslednjih nekoliko meseci pokušavate da mu nametnete svoju volju što on izričito odbija. Tokom ovog perioda većina predstavnika vašeg znaka želeće da zna na čemu je. Ne bi trebalo da se previše dvoumite ako ste planirali brak ili zajednički život. Ako ste već u braku. moguća je ljubomora, posebno ako ste dama Škorpija a partner je često odsutan od kuće.

Zdravlje – Pripazite, jer ste skloni povredama.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Interesantan mesec je pred vama u toku koga možete mnogo postići, naročito ako budete dovoljno spremni da pokažete smisao za dipomatiju i ako budete dovoljno komunikativni. Škorpija i Devica će vam dati interesantne predloge, moguće za neki novi oblik saradnje ili će vam dati vrlo koristan savet u vezi sa nečim što se tiče vašeg društvenog statusa i u vezi nekih problema sa koji ste duže vreme suočeni, a koji vas u priličnoj meri nerviraju. Jedna Škorpija, Bik ili Jarac u drugoj polovini meseca mogu biti od velike koristi, ne samo savetima, već i novcem. Vi ćete naći način da dodjete do potrebnog novca ili ćete uspeti da zaradite popriličnu sumu u radu sa onima koje dobro poznajete i koji će biti spremni da se sa vama upuste u ozbiljan posao. Možete očekivati da vam se javi neko ko živi u nekoj prekookeanskoj zemlji i verovatno će vas pozvati na zajednički put. Može se raditi o odnosu koji je poslovno ljubavne prirode. Vaše ambicije su velike ali ste prilično neorganizovani ili možete biti skloni odlukama u afektu. Mnogi mogu imati problem u komunikaciji sa zemljanim znacima u vezi sa nečim što se tiče nerešenog statusa bilo na poslu ili u okviru porodičnih odnosa.

Ljubav - Mnoge nove ljubavi su na vidiku. Slobodni Strelci mogu očekivati burne ljubavi, strastvene ali ako ne budu dovoljno strpljivi verovatno neće uspostaviti dobru komunikaciju naročito ako se radi o partneru koji je rođen u znaku Ovna. Društveni život može doneti prolazan flert ali i poznanstvo koje može polako da preraste u nešto ozbiljnije. Period je dobar za svaki oblik društvenog života, utoliko pre ako očekujete da vam se javi neko ko živi u inostranstvu. Pokazujete svoju dobru volju da se pomirite sa nekim ili da obnovite vezu sa jednim Ovnom, Lavom ili Vodolijom. Može vam se učiniti da ste sreli osobu vašeg života i to bi mogla biti neka Vaga koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Ne ulazite ni u kakve rasprave. Verujete da možete da odobrovoljite partnera, naročito ako je sklon čestim promenama raspoloženja ili ako ste vi ćesto odstuni i na nekom putu što vam on zamera.

Zdravlje - Trebalo bi da ostavite cigarete.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Ovo vreme vam donosi mnogo novih momenata u vašem poslovnom životu. Postoji mogućnost obnavljanja nekih poslovnih veza koje bi mogle biti za vas veoma korisne. Tokom ovog perioda najlošija osobina koja može biti kontraproduktivna je svojeglavost, impulsivnost i sklonost ka raspravama. Dobrom koncentracijom mnogo ćete postići. Ako je u vašem poslu potrebno znanje stranih jezika, ono u ovom periodu dolazi do punog izražaja. Dobro će proći novinari, inženjeri, sportisti. Od velike pomoći su vam merkurovski tipovi ljudi kao što su Blizanci i Device. U potpunosti možete da se oslonite na njih, naročito ako planirate rad sa strancima koji donosi nove poslovne mogućnosti, kako u umetnosti tako i u nauci i u sportu. Nemojte ulaziti u rasprave sa poslovnih partnerima i osobama koje su na položaju, naročito ako radite u velikim firmama. Pripazite, jer možete imati finansijski problem zbog loše procene situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav - Ovo je veoma naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one koji nisu spremni da naprave kompromis a u vezi su sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Ovo bi mogao biti za većinu predstavnika vašeg znaka i period romantike, naročito posle 20. aprila kada Sunce bude ušlo u znak Bika. Decembarskim Jarcima predsto. Rođeni sredinom januara na ljubavnom planu mogu biti prilično nesmotreni i nedovoljno taktični. Iskoristite ovo vreme da biste popravili odnos sa Vagom, Bikom ili Vodolijom. O vama se priča, traženi ste, mnogi vas zovu. Verovatno ćete imati vrlo interesantne susrete sa osobama koje su dosta mladje od vas, razdragane i veliki optimisti. Ako ste slobodni, upoznaćete nekog ko će vam se svideti i s kim ćete moći da uspostavite dobru komunikaciju ali je pitanje koliko će ta veza trajati. Period je dobar za druženje sa mladima i za vođenje neobaveznih razgovora, izlaske i za neku novu vezu sa osobom koja često boravi u inostranstvu. Nemojte olako ulaziti u vezu sa vatrenim znakom jer, ma kako vam predstavnici ovih znakova mogu izgledati strastveni i interesantni, biće veoma zahtevni i principijelni i vi nećete moći da sa njima uspostavite lako komunikaciju.

Zdravlje - Opustite se i odmorite od posla.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao- Ovo je sjajan period za one koji znaju šta žele. Potrudićete se da nađete dobre saradnike i verovatno će vam poći za rukom da se Ako ste ikada želeli da budete popularni, pruža vam se prilika za to. Moguće je da ćete voditi razgovore o prelasku na novo radno mesto ali budite oprezni jer mnogo toga se može promeniti u vezi sa poslom u inostranstvu. Možete doći u iskušenje da uradite nešto što je protivno vašim interesima, naročito ako radite u privatnoj firmi. Ovo je period u kome ono što kažete ima veći značaj nego šta uradite. Spremni ste da uradite i mnogo toga što nije dobro za vas, posebno kada je u pitanju sve što ima veze sa zakonodavstvom. Najviše biste voleli kada biste mogli dobiti neku vrstu uvećanja prihoda ili biste mogli da prisutpite novom projektu u okviru koga ćete biti veoma motivisani da pokažete svoje talente i sposobnosti. Potrebno je da u ovom periodu maksimalno usmerite svoje snage na učvršćivanje svoje društvene pozicije.

Ljubav - Vreme ne poguduje onima koji imaju ljubavne probleme ili koji su u nekoj vrsti dileme kada je u pitanju jedan Ovan, Škorpija ili neki Lav ili onima koji se često mire i svađaju. Potrebno vam je mnogo razumevanja i pažnje jer vam vreme donosi naporne razgovore i vezu koja može biti prilično iscrpljujuća. Ako ste dugo u vezi moguć je razgovor o braku ili o preseljenju. Mnoge Vodolije razmišljaju o braku, naročito ako su u dugoj značajnoj vezi. Slobodne Vodolije mogu biti privučene šarmom jednog Ovna ili neke druge Vodolije koji se bavi politikom ili sportom. Mlade dame Vodolije mogu biti u vezi sa nekim ko je dosta stariji od njih ili možda od nedavno razveden. Muškarci Vodolije su posebno veoma popularni u ovom periodu i ako su slobodni, mogu ući u značajnu vezu.

Zdravlje – Koristite biljne čajeve.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao- Prvi dani veoma su stresni za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno ako radite sa dosta dokumentacije, ako ste rasejani i ako imate mnogo obaveza ili nekoliko paralelnih poslova. Mnogo ćete postići diplomatijom i spremnošću da pređete preko nekih nesporazuma, posebno ako se radi saradnji sa Bikom, Ribama ili Lavom. Tek u drugoj polovini meseca postajete mnogo spremniji da se maksimalno posvetite nekome ko vam se izuzetno dopada. Moguće su izvesne finansijske brige ili nedoumice u vezi sa ulaganjem novca u nove poslove. Mnogim predstavnicima vašeg znaka teško će padati dodatna aktivnost ili neki vanredni izdaci. Može se dogoditi da budete predmet kritike onih koji vam zameraju da ste nerealni.

Ljubav - Na poslu se nalazi neko ko vam se dopada, ko vam se prilično direktno udvara ali i pored prividno vašeg nonšalatnog stava koji se pretvara da ne primećuje u stvari, nema nameru da odustane od vas. Možete biti iznenadjeni svojom reakcijom na udvaranje te osobe. To je neko vrlo ambiciozan i ko ima, najverovatnije, rodjake u inostranstvu ili često putuje u inostranstvo. Ako radite u finansijskoj instituciji utolko pre možete očekivati udvaranje od osobe na koju ste usredsređeni uglavnom posla radi. Prva polovina meseca može biti izuzetno stresna i može doneti mnogima ljubomorne scene. Sremni ste da uđete u vezu sa nekim koga upoznate na kraćem putu. Možete biti prilično iznenađeni nečijom upornošću da se sa vama sretne ili da započne vezu sa vama, moguće da se radi o nekom ko je stranac ili živi u inostranstvu. Ako ste u dužoj vezi ili u braku, moraćete da u priličnoj meri taktizirate jer je partner prilično opterećen poslovnim brigama.

Zdravlje - Bilo bi dobro da se bavite rekreacijom.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT