vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Jun 2020.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.
   Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu! 

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Predstavnicima vašeg znaka neće biti dosadno tokom ovog perioda. Možete osetiti jak nalet energije i osećaj da je najzad počelo nešto da se dešava oko vas. Taj osećaj može biti mnogo jači kao i vaša potreba da uradite nešto što dugo niste. Imate svest o potrebi da uradite nešto potpuno samostalno. Svesni ste da ste znak na potezu, da se od vas očekuje mnogo ali ono što sami sebi postavljate kao cilj je previše grandiozno da biste postigli bez dobrog tima saradnika. Većina vas neće umeti da taktizira sa bliskim saradnicima ali će zato oni koji traže posao naći ono što im odgovara ili će dobiti izuzetno dobro plaćen posao upravo zahvaljujući ličnom šarmu i dobroj sposobnosti komunikacije. Moguće je značajno uvećanje prihoda u radu sa strancima, ali je potrebno da štedite novac jer vas mogu iznenaditi neplanirani troškovi. Izbegavajte donošenje odluka 'preko noći'.

Ljubav - Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv za mlade i slobodne Ovnove ali bi trebalo da paze da se previše slobodno ne upuštaju u flert ako nisu slobodni ili u paralelne veze, čak ni na par dana. Mnogi neće odoleti da na probaju zabranjeno voće i biće u afektu spremni i da raskinu vezu sa nekim ko je izuzetno kvalitetna ličnost ako se od njih očekuje da se previše obavežu ili da budu dosledni. U svojoj potrebi za romansom neće se snaći ni oni malo stariji i zreliji predstavnici ovo znaka osim ako im je partner Škorpija, Lav ili Blizanci. Bilo bi najbolje, ma kakav da vam je status u ljubavi, da negde otputujete bilo sami ili sa partnerom. Ovaj period vam donosi novu romansu ili romantičan susret. Bićete mnogo usmereni na ljubav i stvari koje vas čine srećnim i ispunjenim.

Zdravlje - Pazite se moguće povrede na ulici i saobraćaju.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Ovo je jedan solidan mesec u kome ćete dominirati po raznim osnovama i možete rešiti manji finansijski problem. Imaćete podršku Blizanaca, Jarca i Lava, ali nećete znati s kim pre da se sretnete jer će mnogi želeti da sa vama vode razgovore o poslu. Možete očekivati priliv novca a saradnja sa strancima biće odlična i vi ćete imati mogućnost proširenja saradnje sa onima u koje imate poverenja i sa nekim novim saradnicima. Imate mnogo načina kako da realizujete svoje planove u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Trudite se da budete toku događaja a izbegavajte rasprave sa Ovnom u vezi sa novcem. Sa Škorpijom možete sklopiti dobar trgovinski sporazum.

Ljubav - Ljubavni život koji je dugo bio u drugom planu, sada dolazi na prvo mesto. Možete praviti planove sa partnerom kada je zajednički život u pitanju. Ukoliko niste u vezi možete započeti jednu strastvenu vezu ali se ona može brzo i završiti. Afere su takođe naglašene ali u tom slučaju vi možete biti emotivno povređena strana. Teško da će bilo kome poći za rukom da vam stane na put jer ako budete spremni da se borite za osobu do koje vam je stalo, uspećete u pokušaju da joj se namtnete. Bićete sumnjičavi i povremeno ljubomorni. Čuvajte se i jednog Strelca ako vam se dopada ista osoba na poslu. Moraćete da se držite datih obećanja, naročito ako ste dugo u vezi, posebno sa nekim ambicioznim znakom koji se ne trudi da vam život učini lakšim. Stalni partner će biti zahtevan i pokušaće da sazna nešto iz vaše prošlosti. U fokusu će biti vaša tajanstvenost koju ćete uspešno maskirati druželjubivošću i šarmom. Spadate u veoma atraktivne znake koji su trenutno u trendu. Mnogi mogu doneti iznenada odluku o ulasku u brak.

Zdravlje - Pojačajte kretanje.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Večita potreba da se nešto dešava i da budete u pokretu sada se može promeniti jer se stvari mogu odvijati i prebrzo. Nemojte propustiti prilike koje vam se nude zato što su došle neočekivano, iskoristite ih. Od poznatih osoba iz vaše okoline, onih koji već imaju dobru reputaciju možete dobiti ponudu koja će vam biti veoma značajna i isplativa ali dogovore morate da sklapate u tajnosti i to posebno sa Bikom ili Vagom. Vodićete razgovore sa osobama na vrhu i započinjete neki nov posao, ali sa Lavom morate taktično jer ćete pokušati da mu nametnete svoju volju. Možete uspostaviti dobru komunikaciju sa nekim ko je veoma ugledan, iskusan ali ne želi da se sazna da vas podržava. Kod vas će naizgled sve biti transparentno ali u stvari prilično ćete mudro voditi svoje poslove. Moguće su i neke nove prilike posebno u radu u medijima, umetnosti ili u radu sa strancima. Poslednjih dani meseca bićete skloni promenama raspoloženja, prilično nervozni ako se situacija ne odvija kako biste želeli.

Ljubav – I kada je ljubav u pitanju kod vas je sve obavijeno velom tajne i malo ko zna do koga vam je stalo i s kim biste želeli da budete jer imate nekoliko simpatija. Trudite se da ostavite dobar utisak ali u stvari niste načisto kako želite da organizujete svoj život. Imate potrebu za odlaskom u inostranstvo i verovatno je vaša simpatija ili partner na neki način vezan za inostranstvo ili za vaš posao. Možete upoznati nekog ko ima veze upravo sa inostranstvom ili možete, ako ste u stalnoj vezi, poželeti da napravite nekakvu promenu u svakodenvnom životu. Pokušavate da budete u dobrim odnosima i sa osobom koja vam je nekada mnogo značila i verovatno ćete, ako ste slobodni razmišljati i o toj opciji da se pomirite sa bivšim partnerom. Krajem meseca imaćete mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja je poznata u javnosti. Privlače vas umetnici i osobe koje su ljubazne, iskrene i otvorene, ali upravo se može dogoditi da se zaljubite u nekog ko nije sasvim iskren. Moguć je flert sa kolegom sa posla.

Zdravlje - Pripazite na grlo, izbegavajte gazirano i hladno.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Imate potrebu za profesionalnom afirmacijom i okrećete se ka pouzdanm prijateljima. Ovo je period u kome morate da postavite temelje svoje buduće karijere ili da napravite zaokret ka pouzdanim saradnicima. Imaćete nove mogućnosti za napredovanje u poslu ili početak uspešne saradnje. Budite spremni na promene u radnom okruženju kao i ponudu za nov posao. U vaš posao dočaze sposobni mladi sradnici, posebno oni koji pokazuju inicijativu i preduzimljivost. Budite oprezniji ukoliko ste na nekoj odgovornoj poziciji jer su propusti vrlo mogući. Možete imati neplanirane troškove. Vodite računa o datim rečima i dogovorima. Vodite računa na poslu jer možete napraviti grešku, sve proverite više puta. Potrebno je da proširite krug prijatelja i da ovnovite neke veze i kontakte.

Ljubav - Ljubavni život je sasvim solidan iako ste možda u vezi sa jako ambicioznom ili jako posesivnom osobom. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekog ko će im biti veoma značajan i ovo bi mogao biti početak strastvene veze, neke koja pruža perspektivu. Bićete u prilici da vodite razgovore o braku i moguće je planiranje zajedničkog posla ili odlaska u inostranstvo. Možete stupiti u tajnu vezu sa mlađom osobom a u drugoj polovini meseca imaćete mogućnost da mnogo lakše uspostavljate komunikaciju sa onima koji su vam bitni, uključujući i partnera, naročito ako je i sam veoma drušven. Veza sa mnogo starijim ili veoma ambicioznim partnerom može povremeno doneti stres i osećanje usamljenosti.

Zdravlje - Moguća povreda na ulici.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Period planiranja je prošao sada je došlo vreme da se sve realizuje, pokrene i čekaju rezultati. Privatan posao se može pojačati i svu energiju trošićete na nove klijente. Predstavnici vašeg znaka su tokom ovog meseca suočeni sa mogućnošću da okrenu novi list, da se postave mnogo odlučnije i da se maksimalno zrelo prihvate nekih novih poslova ali mnogi mogu oklevati. Šteta bi bilo da ne preduzmete ništa po pitanju karijere. Rođeni početkom znaka pristupiće nekom novom poslu sa mnogo strasti i entuzijazma. Bićete u prilici da ugovarate velike projekte i ako budete dovoljno mudri, moći ćete da ugovorite dobro plaćene poslove sa nekim Rakom, ili Bikom. Period donosi odlučnost onima koji planiraju privatan posao.

Ljubav - Ljubavni život će biti kvalitetan ako budete aktivniji i vi ćete želeti da stupite u brak dok će oni koji su u braku planirati proširenje porodice. Mladi Lavovi će verovatno zajedno sa partnerom planirati posao u inostranstvu, kupovinu stana ili će započeti neki zajednički projekat. Ovo je odličan period za slobodne Lavove čak i za one koji su skloni flertu ili tajnoj vezi i koji treba negde da putuju, upoznaće najverovatnije stranca tj. strankinju. Ako spadate u one Lavove koji ne kriju svoju posesivnost ili ste u vezi sa posesivnim partnerom, trebalo bi da izbegnete rasprave, naročito ako se radio Škorpiji, Ovnu ili Jarcu. Ovo je mesec pun uzbuđenja za mlade slobodne Lavove koje mogu ući u tajnu vezu sa nekim ko možda neće biti prema njima sasvim iskren. Iskoristite vreme da se posvetite partneru i popravite ono što se očekuje od vas.

Zdravlje – Moguć višak težine, redukujte ishranu.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Bićete iznenađeni koliko lako možete da drugima kažete sve ono što vam smeta kod nekoga. Ovaj osećaj držaće vas i duže vreme ali možete rešiti mnoge nedoumice. Sve manje ćete imati strpljenja za prazne priče i ponovljenje greške drugih ljudi povodom kojih ste do sada ćutali. Možete ostvariti veliki uspeh u privatnom poslu ili u javnosti. Svaka vrsta kreativnog potencijala mora da nađe svoj put da se izrazi i vi ćete morati da se više pozabavite svojim talentima i znanjem jer vam oni predstavljaju veliki kapital koji treba da uložite u neke velike projekte. Možete biti prilično konfuzni i nespremni da prihvatite odgovorne projekte i možda bi bilo bolje da odete na odmor. Imaćete prihode iz nekoliko manjih paralelnih poslova. Ako maštate o nekom velikom poslu, moraćete dobro da razmislite šta imate da ponudite poslovnim partnerima. Naćićete nove načine da vratite stare dugove ali nemojte ulaziti u nove.

Ljubav - Tajne ljubavi su za vas mač sa dve oštrice tako da ne bi trebalo da flertujete sa nekim ko nije slobodan ili da šaljete poziv za izlazak nekoj novoj simpatiji ako ste vi u vezi ili braku. Nesporazum sa partnerom može prerasti u nepotrebnu svađu. SMS poruke su za vas mogu biti izvor problema. Moguće da će stalni partner preko njih otkriti nešto o vama što biste najradije sakrili. U drugoj polovini meseca postaćete i sami podozrivi i nesigurni po pitanju partnerove vernosti ili skloni da mu nešto prebacujete po tom osnovu bez ikakvih realnih pokazatelja da je vaš stav ispravan. Ako sa nekim nemate dobru komunikaciju, nećete znati šta da mislite o njegovom ponašanju, naročito ako se radi o osobi sa kojom niste dugo u kontaktu.

Zdravlje – Pazite da se ne povredite pri bavljenju sportom.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Imaćete utisak da što više zarađujete to više i trošite ali ne brinite. Možete imati novčanih troškova i manjih gubitaka a jedan prijatelj može biti razlog tome. Stvari se neće odvijati onako kako ste planirali i mogu vam nedostajati finansijska sredstva za realizaciju neke ideje. Tokom meseca za vas nastupa mnogo raznih promena na društvenom i profesionalnom planu. Posle mnogo godina, bićete ponovo u situaciji da obnovite neka poznanstva i veze koje su vam veoma bitne. Moguć je veliki uspeh u radu sa osobama koje su prisutne u javnosti koje od vas očekuju neku vrstu podsticaja ali će u stvari biti oubrnuto. Ako vaš posao ima veze sa inostranstvom ili sa velikim državnim firmama, institucijama, očekuje vas uspeh. Mnogi će se diviti vašim idejama i mnogi će se zainteresovati za vaše ideje i projekte. Moraćete da jasnije definišete svoje ciljeve i da ne dozvolite da vas bilo ko u tome spreči a konkurencija može biti u vidu Bika, Raka, Device ili Blizanaca.

Ljubav - Ljubav može stagnirati ukoliko ste sami. Ukoliko ste u braku, upravo bračni partner može prouzrokovati nepotrebne troškove koji vas mogu izludeti jer ih smatrate nepotrebnim. Međutim zadovoljstvo zbog velikih stvari koje vam se spremaju neće izostati, ali je za njih potrebno i malo vere. Verovatno zbog nekog patite ili sebe opterećujete nepotrebni sumnjama u pogledu partnerove vernosti i ljubavi. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada je u pitanju rešavanje vašeg statusa u vezi ili da zauzmete filozofski stav i da se mnogo ne nervirate ni oko čega. Ovo je mesec u kome će se događaji odvijati na način na koji ne očekujete. Možete biti iznevereni od strane nekog u koga imate veliko poverenje i na koga računate. Ne umete da iskažete emocije na najbolji način i zbog toga možete propustiti šansu da sa nekim budete srećni. Ne raskidajte vezu u afektu. Nemojte strepeti da bi neko mogao da vam se umeša u ljubavni život. Vi držite konce svog života u svojim rukama. Nemojte uskraćivati sebi sitna zadovoljstva jer upravo je u njima suština.

Zdravlje – Pripazite na stomak.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Sve one naizgled lude stvari i misli koje ste držali u sebi za tamo neki trenutak kada će se nešto desiti dešava se sada. Skinite prašinu, sedite malo sami sa sobom, dogovorite se i krenite da realizujete ciljeve, prilike će se same stvarati, volja i hrabrost neće izostati. Nema više osvrtanja jer sve što je trebalo da bude iza vas neka i ostane tamo. Predstavnici vašeg znaka mogu da odahnu. Najzad nešto kreće nabolje, bar na planu odnosa sa strancima. Iako su mnogi od vas osetili neko poboljšanje prošle godine ili se radilo o velikim promenama u žvotu, kako poslovnom tako i privatnom i iako mnogi nisu umeli da se snađu u raznim situacijama sa kojima su bili suočeni, sada će imati osećaj da su na svom terenu. Ovo je jedan od onih meseci u kojima možete sa podjednakim uspehom da započnete nov posao ili da uđete u novu vezu, brak ili da planirate proširenje porodice. Bićete pred velikim poslovnim izazovom, naročito ako se bavite privatnim poslom, trgovinom, umetnošću, nekretninama ili radite medijima. Ovo je odlično vreme za svođenje računa i započinjanje novog poslovnog odnosa. Na lak način možete da nađete povoljno rešenje za poslovne probleme ili da ugovorite neki nov, dobro plaćen posao.

Ljubav - Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv i verovatno ćete biti mnogo otvoreniji i pristupačniji zbog čega ćete biti jedan od najomiljenijih znakova. Mogući su harmonični odnosi sa stalnim partnerom ili neko novo poznanstvo koje bi moglo da iz korena promeni vaš život. Oni koji priželjkuju novu vezu to će im se i ostvariti, najverovatnije da će ući u vezu sa Bikom, Vodolijom, Ribama ili Devicom. Imate potrebu za srodnom dušom, praktičnom osobom koja mnogo ne komplikuje život. Mnogi će vrlo brzo nakon započinjanja veze želeti da stupe u brak ili da započnu zajendički život. Skloni ste popuštanju i to vam donosi simpatije u društvu. Moguća romansa sa nekim ko često putuje.

Zdravlje – U dobroj ste kondiciji.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Zbog sklonosti ka stresu i pokušaja da držite kontrolu nad događajima, možda ćete se nepotrebno trošiti na neke osobe koje ne zaslužuju vašu pažnju, ili na saradnike koji će u stvari u saradnji sa vama gledati svoj interes. Ako ste u zrelim godinama, ili ste već stekli dobru reputaciju, predstoji vam veoma dobar period i vi ćete pokazati potrebu za dobrom komunikacijom, bićete preduzimljiviji na privatnom planu. U tom slučaju, srešćete srodnu poslovnu dušu sa kojom ćete moći da napravite dobar i koristan dogovor. Ukoliko tražite posao, ne žalite truda, čak i po cenu da vam se neki posao ne isplati, ili da vam se čini da vam se neće isplatiti, ne brinte, nalazite se na nekoj vrsti velike probe, a ispit ćete položiti.

Ljubav - U prvoj polovini perioda možete biti skloni ispoljavanju posesivnosti i verovatno ćete želeti da osvojite jednog Raka, Bika ili Vagu i to po svaku cenu. Nećete birati sredstva čak i ako treba da nađete posrednika, da pravite ljubomorne scene ili primenjujete sva raspoloživa sredstva od romantike do ubeđvanja. Vaš partner može biti prilično prilagodljiv po nekim pitanjima ali u suštini bićete u vezi sa nekim ko bi rado započeo sa vama i vezu i zajedniči život ili ćete možda planirati proširenje porodice. Moguće su trzavice na emotivnom i porodičnom planu kao i nova simpatija na poslu. Možete ući u neku tajnu i zabranjenu ljubavnu vezu kojoj ćete teško odoleti. Ona sa sobom nosi i jake strasti i emocije koje teško možete kontrolisati.

Zdravlje – Mogući reumatski bolovi.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Vaš racionalni duh vam omogućava da budete mnogo ažurniji u svemu i da se ne predajete tako lako ako na poslu imate probleme. Vaši saradnici, kolege i konkurencija ni malo vas ne štede, naprotiv, imate osećaj velikog pritiska i bićete u prilici da se borite za svoje mesto pod suncem. Toliko ste ambiciozni da vas nije lako zaustaviti. S jedne strane ste veoma vredni i radite to što se od vas očekuje ali pravite i neke svoje planove o kojima nikom ne pričate i maštate o nekom velikom biznisu. Povoljne vesti su moguće od nekog bliskog prijatelja ili saradnika u drugoj polovini meseca i moguće je da ćete zbog posla često odsustvovati od kuće. Vodićete poverljive razgovore o nekretninama i ulaganju novca u neki nov veliki projekat ili će vaše znanje i talenat biti taj ulog. Poslednji dani meseca mogu biti veoma iscrpljujući i nećete biti u stanju da uvek kontrolišete impulse. Mnogi vam se dive i smatraju vas izuzetno vrednim i talentovanim.

Ljubav - Period vam donosi neko izenađenje ili ćete tada imati potrebu da uspostavite komunikaciju sa nekim na koga često mislite. Nemojte oklevati da preko prijatelja saznate ono što vas opterećuje ako osoba koja vam je draga ne želi da vam kaže to što bi trebalo da znate. Ako je partner Rak ili Devica nemate mnogo poverenja u njega jer mislite da nije iskren i da ne želi da sve sa vama podeli. Verujete da njegova porodica ima velikog uticaja na njega i da vama nisu baš naročito naklonjeni. Uvereni ste da kada ste iz bilo kojih razloga razdvojeni, partner koristi priliku da šarmira druge. Imate priliku da uspostavite kontakt sa Rakom Devicom ili Ribama. Osećate se dobro u društvu stranaca i najverovatnije će vam se udvarati neko ko ima neke veze sa inostranstvom.

Zdravlje - Pazite na ruke.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - U toku meseca bićete najviše okrenuti poslu i to zato što se pokreće nešto novo. Možete dobiti zaposlenje ali i promeniti posao. Bićete veoma zadovoljni poslom i spremni da radite naporno da biste postigli sve što ste planirali. Ukoliko vam je posao neizvestan i problematičan problemi se mogu pojačati a pogotovo komunikacija sa nadređenima. Mnogi vam smetaju na poslu i vi ćete se truditi da svojom ljubaznošću osvojite naklonost onih koji vam pomalo smetaju u poslu, moguće neki vatreni znaci. Imate osećanje odgovornosti i ozbiljnosti. Na mlade saradnike možete da se oslonite pre nego na one starije. Bićete raspoloženi da vodite razgovore o novom poslu sa vatrenim i vazdušnim znacima, a možete imati ozbiljnu ponudu u vezi sa nekim nastupanjem bilo u javnosti ili pisanju knjige, predavanja, neki honorarni posao. Ukoliko imate posao koji je usko vezan za klijente može doći do promena u dogovoru sa njima što vam neće ići u korist.

Ljubav – Možete da osvojite koga želite. Imate priliku da uspostavite izuzetno dobru komunikaciju sa solidnim i snažnim ličnostima koje će vas impresionirati. Verujete u svoju intuiciju i ne dozvoljavate drugima da utiču na vas. Moguća je obnova veze sa nekim iz prošlosti ko vam je bio veoma značajan i sa kim ste proveli mnogo lepih momenata. Razlika u godinama se kod pripadnika vašeg znaka pojavljuje kao bitna nezavisno kog ste pola ali to neće negativno uticati na vašu vezu. Poslednjih deset dana moguća je veza sa umetnikom, lekarom ili sportistom.

Zdravlje - Pazite se povrede.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Vi ste ili najuspešniji ili najkonfuzniji. Niko ne zna šta smerate. Možete biti detinjasto nesigurni u sebe a imate neke planove i želje koji su nerealni. Imate potrebu za boljom zaradom i verovatno ćete biti u stanju da radite nešto što vi volite sa mlađim saradnicima ili sa dobrim prijateljima. Možete očekivati poziv od nekog u koga ćete imati dosta poverenja, najverovatnije da će se raditi o nekom prema kome ćete biti prilično nepoverljivi bez pravog razloga. Period vam donosi interesantnu poslovnu ponudu posredstvom rođaka ili prijatelja a slede ozbiljni razgovori o novom poslu. Finansijsi niste u sjajnoj poziciji ako ste mladi, više razmišljate nego što stvarno činite da biste situaciju popravili. Ako ste planirali godišnji nešto ga može ometati. Izbegavajte ulazak u raspavu na poslu jer par nepotrebnih reči može izazvati veće posledice.

Ljubav – Sve ono što ste do sada učili samo za sebe, istraživali može dobiti nov smisao jer možete upoznati nekoga sa kime ćete to da podelite i podignete na viši nivo. Razgovori koji traju i ispunjavaju vas sa nekim strancem, nekim na internetu koga i ne poznajete ali mu verujete. Putovanja su takođe dosta naglašena i iskoristite svaku priliku za izlazak koja vam se ponudi. Vaše raspoloženje varira od povlačenja u sebe, nesigurnosti i neraspoloženja do optimizma i površnosti. Plašite se jakih emocija i niste sigurni da ste na pravom putu da ostvarite svoje želje. Treba da obogatite svoj društveni život i da se potrudite da uradite nešto za svoj ljubavni život. Veza sa Bikom i Škorpijom može biti za vas sasvim zadovoljavajća.

Zdravlje - Moguća melanholija. Razvedrite se.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT