Ponuda Tema

Mesečni Horoskop

Jun 2022.
   Pogledajte Vaš horoskop za ovaj mesec! Poslovni horoskop, ljubavni horoskop i horoskop vašeg zdravlja za ovaj mesec. Poslušajte šta vam zvezde kažu! Markica za RSS-feed za mesečni horoskop
Mesečni horoskop za Ovna 
MESEČNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)   ARIES


 Posao - Tokom ovog perioda neće vam biti lako da uradite sve što želite a ambicije su vam prilično velike. Svesni ste da morate da napravite nekakav zaokret u svom poslovnom životu i imate dovoljno energije za tako nešto, ali pazite se. Najviše će sve ovo osetiti predstavnici vašeg znaka koji se bave krupnim biznisom, politikom ili nameravaju da promene firmu. Prelazak sa državne u privatnu firmu ili iz državnog u privatni sektor, moguće i obrnuto donosi priličan stres. Može vam se učiniti, kako vreme bude promicalo, da se oko vas steže sve veći obruč. Ako se bavite privatnim biznisom ili radite za privatnu firmu, pred nekom ste vrstom odluke koju nije lako doneti. Članovi vaše porodice će takođe pokušati da utiču na vas. Ovaj period vam može doneti neočekivane rivale, sukobe i neprijatne susrete. Morate biti veoma taktični ako želite da ne napravite sebi štetu. Izbegavajte sukobe sa autoritetima, šefovima ili, ako ste mladi, sa roditeljima.

Ljubav - Ljubavni život tokom ovog perioda može biti podjednako naporan baš kao i poslovni. Imaćete želju za avanturama, putovanjima, flertu i imate potrebu da napravite neku promenu u ljubavnom životu. Moraćete da budete mnogo prilagodljiviji, ma kakav da vam je status. Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga ko nije slobodan što može dodatno iskomplikovati njihovu situaciju a ako ste u vezi ili braku, moraćete da donosite važne odluke. Može vam se udvarati ambicozna, energična i vrlo atraktivna osoba koja zna šta hoće i zbog koje možete biti spremni na velike odluke. Odnosi sa strancima i putovanja igraće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Na nekom od njih čeka vas interesantno poznanstvo.

Zdravlje – Nemojte se nepotrebno izlagati suncu.

Mesečni horoskop za Bika  
   
MESEČNI HOROSKOP ZA BIKA(22.4.-21.5)-TAURUS

   
 Posao - Ovo je period velikih odluka, dilema i razmišljanja u kom pravcu treba da se odvija vaša karijera. Sve ono što je izgledalo moguće i obećavajuće tokom prethodnog perioda moglo bi da se pomalo iskomplikuje pod uticajem nekih osoba. Nemojte da zaključujete ugovore sa strancima, niti da potpisujete nikakvu važnu dokumentaciju koja se tiče trgovinskih transakcija, ukoliko niste potpuno sigurni da će sve ispasti dobro. Osobe koje rade u medijima ili čiji je posao u vezi sa marketingom, propagandom, predavaštvom, izdavaštvom, mogu imati manjak samopouzdanja ili se poslovi mogu komplikovati. Imaćete zaštitu osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage ili Raka, a jedan Lav može vršiti na vas veliki pritisak da pristanete na rad sa njim. Nemojte odmah odbijati takvu ponudu, posebno ako se radi o osobi poznatoj u javnosti, atraktivnoj i veoma komunikativnoj. Izbegnite pravljenje velikih troškova, posebno na luksuzne stvari, mada, ako u to vreme budete negde u inostranstvo, teško da ćete tome odoleti.

Ljubav - Putovanja će biti veoma značajna i kada je ljubav u pitanju, posebno tokom prvog dela perioda. Moguće su tajne avanture ili veze sa partnerima koji nisu slobodni. Komunikacija preko Interneta i mobilnog telefona može napraviti haos u vašem životu. Pazite da ne pošaljete pogrešnoj osobi poruku koja može otkriti mnogo toga o vama što upravo njoj ne biste voleli da saopštite. Možete biti posebno posesivni i kako vreme bude odmicalo sve više ćete sebe opterećivati nepotrebnim sumnjama. Slobodni Bikovi, posebno žene, mogu se nadati poznanstvu koje može u priličnoj meri da uzdrma temelje njihove sigurnosti u sebe i ako maštate o susretu sa nekim ko bi mogao da vas natera da promenite svoj život iz korena, pruža vam se takva prilika, naročito ako upoznate nekoga ko putuje u inostranstvo. Ipak, dobro razmislite da li vredi da se emotivno vezujete za nekoga ko nije slobodan ili za osobu za koju niste sigurni da li je u potpunosti iskrena prema vama.

Zdravlje – Čuvajte grlo od prehlade.

Mesečni horoskop za Blizance  
MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 
 Posao - Moguća je neka neizvesnost kada je stalno radno mesto u pitanju ali i manja doza revolta, jer će malo toga da se odvija kako ste vi želeli. Vi ste ona strana koja će na neki način dati završnu reč po pitanju važnih odluka i pokušajte da izbegnete uticaj žena. Nemojte razmišljati o propuštenim prilikama, možda ćete čak pomisliti kako su mnogi bili nepravedni prema vama. Nemojte pre donositi nikakve važne odluke u vezi sa poslom. Bićete izloženi mnogobrojnim izazovima ali je prisutana i velika konfuzija u pogledu toga šta treba da uradite, za koju opciju da se opredelite. Možete neoprezno izgubiti poveću svotu novca ili možete uložiti novac u projekat za koji će vam mnogi govoriti da nije isplativ. Možete biti previše osetljivi na kritike, čak i osoba za koje ste sigurni da su vam naklonjene. Bićete spremni na suprotstavljanja koja će rezultirati prekidom neke saradnje. Period nije dobar za započinjanje privatnog biznisa, uzmanje kredita ili ulaženje u bilo kakve partnerske odnose.

Ljubav - Vaš sistem vrednosti može biti uzdrman, jer ćete imati potrebu da svoj život sagledate u pravom svetlu. Partner vam se može učiniti veoma zahtevnim, ambicioznim i možda nedovoljno zrelim. Imaćete utisak da ste vi ona strana od koje se očekuje više nego što je spremna da pruži. Mogući su neprijatni razgovori, a vi ste pri tom veoma ljubomorni. Tokom ovog perioda ako budete imali želju za revanšizmom, partner će vam vratiti vam istom merom. Članovi porodice će se mešati u vaš život i vi nećete shvatiti da su u pitanju dobre namere, žestoko ćete se boriti za svoje mesto pod suncem. Što ste mlađi to je situacija teža jer će zahtevi vaših roditelja ili roditelja vašeg partnera biti previše veliki a vi skloni buntu. Zapitajte se zašto je uopšte potrebno da vam bilo ko postavlja bilo kakva ograničenja. Blizanci koji su u brak u mogu biti opterećeni ljubomorom kako svojom tako i partnerovom. Bićete u situaciji da odmeravate snage i da jedno drugo nadmudrujete što neće doneti ništa novo, osim ako nemate rezervnu varijantu, koja vas na kraju takođe može izneveriti.

Zdravlje – Nervna napetost. Opustite se.

Mesečni horoskop za Rakove  
   
MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6.–22.7.)-CANCER

   
 Posao - Nemojte potcenjivati snagu neprijatelja, ali ni precenjivati svoje ideje. One se mogu ostvariti ako budete bar malo uporniji. Nešto će se dogoditi što će vas omesti u pokušaju da nekom drugom Lavu ili Raku nametnete svoju volju a može se desiti i da pomislite kako je u pitanju neka vrsta zavere protiv vas. Ako planirate posao sa strancima, ne žurite sa odlukama iako ponude mogu izgledati veoma povoljne, posebno na nagovor jednog Blizanca, Device ili Ovna. S druge strane budite otvoreni za neke nove ideje posebno ako se radi o saradnji sa Vagom, Jarcem ili Strelcem. Ukoliko dobijete istovremeno dve ponude, po mnogo čemu slične, dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Nećete moći tako lako da se odlučite kom poslu da date prioritet. Bićete uporni da se izborite za svoja prava kada su u pitanju fiansije i sve ono što vam neko duguje moraće da vam plati. Ipak, pazite da ne izgubite nešto dragoceno, novac, dokumentaciju, lične isprave. Ako nameravate da negde putujete, raspitajte se o stanju u zemlji u koju idete, da ne biste bili suočeni sa nekim nepredviđenim oklonostima.

Ljubav – Trebalo bi da budete spremni da neka iznenađena u ljubavnom životu. Ako vam se dopada neki drugi Rak trebalo bi da pokažete više razumevanja za njega, naročito ako se radi o osobi sa kojom vas deli veliki broj godina ma kog pola da ste. Ukoliko vam se dopada neko ko ima veze sa inostranstvom ili često putuje u inostranstvo, možda ćete na nakom zajedničkom putu shvatiti šta jedno drugom značite. Ako ste mladi, mogući su konflikti sa članovima porodice jer se možete osetiti ugroženim i možete pomisliti kako vam neko osporava vaša prava. Dobro ćete se slagati sa drugim vodenim i sa nekom Devicom koja će pokuašti da vam daje za pravo da bi osvojila vašu naklonost. Ovan koga viđate na poslu biće oduševljen vama i pokušaće da vas impresionira. Ako ste žena i bavite se nekim praktičnim poslom, možda ima šanse da vas osvoji, ali ako ste muškarac, teško da će bilo kome poći za rukom da vam se nametne. Moguća je romansa sa osobom koja se bavi umetnošću, posebno muzikom.

Zdravlje – Smanjite obroke.

Mesečni horoskop za Lavove  
MESEČNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)   LEO

 
 Posao - Karijera vam je u usponu ali vaše ambicije je teško zadovoljiti. Možda to i nije loše, ali treba da napravite taktiku kako da se postavite prema saradnicima, jer umete da budete pomalo nadmeni a da toga niste svesni. Tako se ponašate i prema dugogodišnjem poslovnom partneru, jer ste uvereni da ste po mnogim pitanjima u pravu, ali on nije voljan da se pokori vašoj volji, naročito ako se radi o Ovnu ili o nekom Raku koji će biti posebno osetljivi. Pazite da nekom izjavom ne napravite sebi lošu uslugu, posebno ako ste umetnik ili očekujete poziv za saradnju od ugledne osobe. Ulazite u vrlo buran period kako u poslu tako i u sferi društvenih događanja. Ipak, bićete manje više pošteđeni nekih većih skandala moguće je da ćete inicirati nešto što se neće baš dobro završiti po osobu do čijeg vam je mišljenja stalo. Poslovne veze sa vodenim znacima mogu biti za vas veoma stresne i možda ćete smatrati da su prema vama mnogi neopravdano strogi. Potrudite se da osvojite njihovo poverenje. Pokušajte da izbegnete konfliktne situacije, jer na poslu kreće jedan mnogo naporniji period za koji će vam biti potrebno mnogo više strpljenja i dobra koncentracija. Finansijski možda nećete biti baš sasvim zadovoljni, ali situacija se polako popravlja.

Ljubav – Najzad vam kreće nabolje i uspećete da se oporavite od neke stresne situacije kojoj ste bili izloženi u prethodnom periodu. Postoji pokušaj pomirenja sa osobom koja vam nije bila naklonjena, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Trebalo bi da shvatite da je sudbina u vašim rukama i da možete mnogo da postignete strpljenjem i taktičnošću ali vi ćete biti nestrpljivi i previše zahtevni. Ne bi trebalo da bilo šta skrivate od partnera, to će vam se vratiti kao bumerang. Iskren odnos sa više romantike može vam doneti njegovu ljubav i poštovanje. Imate mogućnost prijatnih zajedničkih momenata sa partnerom, naročito ako ste duže zajedno. Kod slobodnih pripadnika znaka su mogući neočekivani susreti ili ponude za izlazak od osoba za koje ste namanje očekivali da biste im se mogli dopasti. U poslednje vreme ste previše bili okrenuti karijeri i niste imatli mnogo vremena da se bavite svojim emotivnim životom. Sada je došlo vreme za to. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete i pokažite pred osobom koja vam se dopada smisao za humor jer je to jedan od vaših glavnih kvaliteta.

Zdravlje - Čuvajte se infekcija.

Mesečni horoskop za Device  
MESEČNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)   VIRGO

 
 Posao - Vaši napori na poslu biće primećeni, ali trebalo bi da se zapitate da li ste dovoljno plaćeni. Verovatno ćete dobiti pohvalu od šefa, ali vi ćete i dalje biti nezadovoljni statusom. Mogući su sukobi sa kolegama ako radite u privatnom sektoru. Možete biti pomalo ljuti i vaše raspoloženje će varirati od entuzijazma do malodušnosti a ukoliko treba da se pojavite na nekom javnom mestu bilo da izlazitite na ispit ili da negde nastupate, bićete pomalo nesigurni u sebe i demoralisani. Vaša sumnjičavost će se loše odraziti na odnose sa kolegama jer im neće biti jasno šta je uzrok vašem nezadovoljstvu. Ipak, predstavnici vašeg znaka imaju najviše šanse da sretnu interesantne osobe, da preko poznatih i uspešnih javnih ličnosti uspostave značajne veze. Pazite da ne previdite značaj jedne ponude koja može doći od nekog Jarca koji vam je već nudio saradnju. Ribe i Vodolije su vam takođe naklonjene, posebno ako je neki umetnički ili privatni projekat u pitanju. Budite rezervisani prema jednoj Vagi ili Ovnu za koje znate da su pomalo zavidni ali su u suštini ipak odani i na njih možete da se oslonite.

Ljubav – U ljubavi ste promenljivog raspoloženja, nestrpljivi ste i nestalni. Ne bi bilo loše da partneru posvetite više pažnje jer on misli da vi njega zanemarujete što je moguće i tačno. Ovo je vreme vaše ekspanzije na svim poljima i svoj entuzijazam koji ćete pokazivati na poslu, prenesite i u sferu emotivnog života. Od vašeg raspoloženja zavisi kvalitet veze a da vi toga niste svesni. Moguće su trzavice u odnosima roditelji-deca ili se to može odnositi na pitanja koja se odnose na stambni prostor. Bilo bi najbolje kada biste mogli da se oslobodite nepotrebnih poslova i odete bar na kratko negde u inostranstvo sa osobom koja vam je draga. Imate veliku podršku u partneru koji može krajem meseca biti pomalo nezadovoljan vama, ali i sobom i svojim poslovima što će se osetiti u vašim odnosima jer ćete više vremena posvećivati poslu nego njemu. I vi ste pomalo ljubomorni, jer imate pored sebe izrazito atraktivnu osobu. Slobodne Device su i dalje jedan od najpoželjnijih znakova. Društveni život se značajno poboljšava, ali pazite se spletki.

Zdravlje - Pazite na stomak.

Mesečni horoskop za Vage  
   
MESEČNI HOROSKOP ZA VAGE(23.9.–22.10.)-LIBRA


 Posao - Tokom ovog perioda vaš znak je u nekoj vrsti zavetrine, jer ništa neće značajno uticati na vaše poslove ni na vaš ljubavni život ali hoće na vaš nervni sistem. Ne bi trebalo da se žalite da vas je sreća zaboravila. Mnogo toga u šta niste verovali da je moguće, počeće da se odvija u vašu korist i to posredstvom jedne Device i neke Škorpije ali samo ako joj budete dali za pravo. Budite spremni na iznenađenja i na saradnju sa onima koje dugo poznajete a izvesno vreme niste sarađivali. Nastupa vaše vreme. Neko će vršiti na vas veliki pritisak da pristanete na njegove uslove rada ili da pređete u njegovu firmu, posebno ako se bavite trgovinom ili radite u medijima. Kako vi inače osećate potrebu za nekakvom promenom, potražićete nekadašnje saradnike koji sada rade za strance i možete biti prijatno iznenađeni saznanjem da su oduševljeni vašim pozivom. Mnogima imponujete i imaju visoko mišljenje o vama ali čuvajte se provokacija. Finansijski problemi će se uspešno rešiti, a krajem perioda možete očekivati napredak.

Ljubav – U ovom periodu možete imati mnogo lepih momenata u društvu prijatelja, posebno onih iz inostranstva i ovo je dobar period za odlazak na odmor jer ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo sa nekim ko je stranac a moguće da se baviti poslom sličnim vašem. Bićete u dilemi jer će vam se udvarati dve osobe, prilično različite po izgledu ali slične po temperamentu i trebalo bi da prihvatite sve pozive zalaske i zabave a najbolje ćete se najbolje u društvu osoba sa kojima ste bliski. Odnosi u vašem domu i dalje su izuzetno napeti, jer vi niste u stanju da ispunite očekivanja vaših bližnjih posebno ako ste roditelja vaša deca očekuju od vas više nego što možete da pružite. Bunt mladih može pokvariti idilu sredovečnih i obrnuto ako pripadate srednjoj generaciji imajte razumevanja za potrebe mladih. U ljubavnom životu pokušavate da zavedete red, ali vam to teško polazi za rukom, naročito ako ste u vezi sa vatrenim znacima ali se dobro slažete sa nekom Vodolijom ili sa Lavom. Ovan je za vas standardno dobar izbor. Mlade Vage mogu poželeti da stupe u brak.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Mesečni horoskop za Škorpije  
MESEČNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

   
 Posao - Predstavnici vašeg znaka bi trebalo da u ovom periodu budu posebno oprezni. Ako budete dovoljno mudri, uspećete da situaciju okrenete u svoju koristi i da, uz pomoć prijatelja nadmudrite one koji vam rade iza leđa. Mnogi pokušavaju da vam preotmu posao, da vas istisnu sa 'tržišta' na koje ste ušli na velika vrata. Verovatno niste ni svesni koliko imate različitih mogućnosti za isticanje svojih kvaliteta i talenata a ima ko i da vas podrži. Omogućeno vam je da budete uspešni, posebno u radu sa strancima. Najverovatnije ćete dobiti mogućnost da napredujete na poslu. Budite spremni da se uključite u posao koji može vrlo brzo da vam neko ponudi i da od vas očekuje maksimum. Pazite na šta trošite novac.

Ljubav – Dobro se snalazite u ljubavnom životu, bar za sada, iako imate brojne nerešene probleme. Posebno vas mogu zaintrigirati jedan Jarac, Bik ili neka Riba. Lav ili Vodolija ne odustaju od želje da budu sa vama ali vam verovatno postavljaju neka ograničenja ili uslove. Ukoliko vam je partner ljubomoran, to kraj meseca može obeležiti česte rasprave ili polemisanja oko suštinskih razlika između vas dvoje. Ovo nije lak period, naročito ne za one od vas koji su uvereni da se problemi mogu lako rešavati čak i oni koji traju malo duže. Situacija vam izmiče kontroli. Tu su Ovan, Jarac, Škorpija, Bik da vam daju savete koje nećete slušati ili će biti vaši utešitelji sa mogućnošću da postanu potencijalni ljubavni partneri. Slobodni pripadnici znaka će vrlo lako potpasti pod uticaj zanosne, tajanstvene osobe koja ima šta da taji i možda bi bilo bolje da je što pre razotkrijete da ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Oni koji putuju u inostranstvo, sreću veselu, razdraganu osobu i možda počnu vezu.

Zdravlje – Izbegavajte jako začinjenu i masnu hranu.

Mesečni horoskop za Strelca 
MESEČNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
 Posao - Vaš znak bi trebalo da krajem meseca bude oprezan, naročito ako je nešto od nedavno krenulo nizbrdo ili tempom koji vas iscrpljuje. Kod decembarskih Strelčeva njihova sigurnost u sebe može biti dovedena u pitanje. Radno mesto je mnogima dovedeno u pitanje a ako ste jedan od njih, borite se za svoje mesto pod suncem jer vam neko sprema manju podvalu. Kako će se problemi rešiti zavisi od nekog Jarca, od podrške jedne Škorpije, Lava ili Raka. Možda ćete imati oštar stav prema kolegama, potrebu za isticanjem po svaku cenu i nepoštovanje tuđih stavova. Razmislite da li vam se to isplati. Kada je posao u pitanju bićete spremni da u afektu prekinete saradnju sa nekim preko koga biste uz malo strpljenja mogli doći do dobre zarade. Poslovni partner je u većoj krizi i ako mu pružite ruku spasa nikada vam to neće zaboraviti. Moguće je uspešno rešavanje posla u vezi sa nekretninama. Nemojte uzimati kredit.

Ljubav – Vaš znak spada u one nostalgične ali i praktične. Možda pokušavate da negirate emocije i odbijate svaku mogućost da doživite romansu, a čeznete za tim. Tajne ljubavi, čežnje za nekim vremenom u kome ste bili u vezi sa osobom koju sada smatrate hladnom, distanciranom i nedostupnom mogu vas u potpunosti okupirati. Moći ćete da obnovite odnos sa nekim s kim ste možda bili i kućni prijatelj, koga ste viđali možda i pre više godina i ko vam je bio izuzetno drag. Poslovni odnosi mogu da prerastu u kvalitetnu vezu ako budete prilagodljiviji. Nemojte pothranjivati ni lažno samopouzdanje zbog komplimenata koje dobijate niti svoju nesigurnost da li bi vas prihvatila osoba na koju mislite. Pasivnosti i čekanje da vreme učini svoje može vas učiniti osobenjakom i usamljenikom bez ljubavi. Kod vas mogu da se podstaknu fantazije u pogledu veze koja je moguća čak i ako se partner ponaša distancirano, nadmeno i pomalo arogantno. On to isto misli o vama. Može doći do mnogih neočekivanih susreta, poznanstava ali ćete, ako ste u braku ili u dužoj vezi biti izloženi i iskušenju da napravite iskorak iz svakodnevnice koja vam izgleda pomalo sumornom.

Zdravlje – Moguća nesanica.

Mesečni horoskop za Jarca  
   
MESEČNI HOROSKOP ZA JARCA(22.1.-20.1.)-CAPRICORNUS


 Posao - Obratite pažnju na svoju dokumentaciju, pazite kakve ugovore i s kim potpisujete. Ponude mogu izgledati više nego privlačne, ali nije vreme da ih prihvatate sve do pred kraj period. Pokušavate da uhvatite tempo i da završite sve ono što vam je ostalo još iz prethodnog perioda ali vam to baš i ne polazi sjajno za rukom jer ste najveroatnije pomalo zakasnili, posebno ako ste mladi ili ste se dvoumili u vezi sa nekim veoma unosnim poslom koji je trebalo da započnete sa jednim Blizancem ili Ovnom ili Strelcem. Finansije su vam slaba tačka, a ako nameravate da idete u inostranstvo pazite da ne upadnete u neku nevolju, da ne izgubite novac ili pasoš. Ceo period bi mogao da bude za vas pun raznih izazova. Najbolje će proći studenti i naučinici, oni koji su maksimalno posvećeni svom poslu. Ipak, ne otkrivajte svoje ideje i planove nikome, zaštitite svoju intelektualnu svojinu.

Ljubav – Svesni ste da se mnogima dopadate i teško da ćete odoleti raznim izazovima naročito kada je u pitanju neka Riba ili Devica. Vaši kriterijumi mogu biti dovedeni u pitanje, možete doživeti razočarenje u osobu sa kojom ste dugo u vezi. Takođe se ne preporučuje ni kratak flert jer se možete zaljubiti u nekoga ko će vas kasnije ostaviti, dobro pazite s kim ulazite u bilo kave emotivne aranžmane. Vaša mana je samouverenost koja je često na staklenim nogama. Možete biti skloni opsesivnim mislima u vezi sa osobom koja vam ni na koji način ne pokazuje da vas gleda drugačije nego kao prijatelja. Ako se radi o nekome ko se bavi muzikom, sportom, ko često putuje, posebno u inostranstvo, činićete sve samo da budete zajedno. Stalne veze mogu lako da dođu u krizu i vi ćete pokušavati da se izborite za svoj status na pogrešan način. Predmet ste mnogih priča jer vaša okolina dobro vidi sa se sa vama nešto čudno dešava. Ako budete išli na odmor mogli biste se sasvim lepo provesti u društvu osoba koje su vam slične, moguće umetnici ili pomalo ekscentrične osobe sa kojima ćete imati prilike da nastavite druženje i posle povratka sa puta.

Zdravlje – Pripazite, jer ste skloni povredama.

Mesečni horoskop za Vodolije  
MESEČNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS


 Posao - Sredinom perioda biće vam ponuđeni poslovi koji će zahtevati od vas veliko angažovanje, ali će se na kraju sve finansijski isplatiti. Za bilo kakve poslovne odluke sačekajte kraj meseca, jer ćete tek tada imati jasniju sliku o tome kako da se opredelite. Razni kontakti sa osobama koje su na funkcijama mogu vam doneti proširenje poslovne saradnje, nove projekte i uvećanje vašeg prihoda. Da biste u svemu tome uspeli najvažnije je da imate dobar tim saradnika. Intenzivno ćete razmišljati o saradnji sa strancima. Mogli bi se pojaviti i nepredviđeni troškovi, kao i problemi oko naplate nekih dugovanja. Jedan prijatelj će vam priskočiti u pomoć i rešiti novčane probleme. Period nije povoljan za privatni biznis zbog sve veće krize, pa ukoliko ne krenete u reorganizaciju pitanje je da li ćete uspeti da opstanete. Sve vam stvara tenziju i napetost, a osobe koje su vam konkurencija, stalno su ispred vas i što će vas dodatno nervirati.

Ljubav - Zaokupljeni ste željom da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, ali ćete razmišljati i o zajedničkom životu. Ukoliko ste u vezi bez mnogo emocija i strasti, možda je bolje da svako krene svojim putem. Ovo je period kada ćete želeti potajnu ljubav ili flertovanje sa mlađim partnerom. Slobodni predstavnici znaka verovatno će ući u vezu sa osobom koja će ih intelektualno oduševiti. Imate potrebnu harizmu i privlačnost za suprotan pol. Iznenadiće vas strasti koje će se neočekivano probuditi, kao i naglašena potreba da osvojite i budete osvojeni. Pokušajte da budete opušteniji i nemojte strahovati u ljubavi koja vam donosi zadovoljstvo. Godine nisu bitne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da nastavite vezu sa voljenom osobom.

Zdravlje - Mnogo ste se iscrpljivali u proteklom periodu. Potreban vam je dobar odmor i oporavak.

Mesečni horoskop za Ribe
   
MESEČNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


 Posao - Nalazite se u periodu u toku koga ćete biti izloženi raznim izazovima, naročito ako ste umetnik, ako ste veoma ambiciozni i rođeni početkom znaka. Martvoske Ribe su manje više stabilne, znaju šta hoće dok rođeni u feburaru mogu u zanosu i poneti entuzijazmom sklopiti ugovore na svoju štetu. Ipak, vama se mogu otvoriti oči u vezi sa nekim kolegama i prijateljima koji će se pokazati u pravom svetlu. Posle manjih razočarenja idete dalje i vi ćete već jasno znati na čemu ste. Možete biti prilično ljuti na sve koji vas opstruiraju i bićete spremni za borbu. Mogli biste dosta toga uraditi na poslovnom planu ako budete dovoljno kooperativni i spremni da se priklonite volji jakih, vatrenih znakova. Vi ćete pre imati potrebu za saradnjom sa Škorpijom, Jarcm ili Rakom u koje imate veliko povrenje. Moguć je posao u nekom drugom mestu ili ćete imati uspeha u radu sa nekretninama, u okviru poslova koji zahtevaju preciznost i veliku dozu izdržljivosti. Može se desiti da odbijete ponude od jedne Device i Ovna i započnete samosalan biznis. Nemojte u afektu donositi odluke u vezi sa inostranstvom, ma o kakvom poslu da je reč. Mogući su poveči dobici u novcu.

Ljubav – Želećete da nađete nekoga na koga možete da se oslonite u svakom pogledu. Ali, umesto toga možete naći nekoga ko će od vas očekivati uspeh, moć, novac i to i nije tako loše jer će vas motivisati da budete sve uspešniji na poslu. Ako ste žena rođena u znaku Riba možete se emotivno vezati za biznismena ili sportistu, za nekoga ko često putuje a ako ste muškarac Riba, predstoji vam emotivna veza sa energičnom, preduzimljivom partnerkom koja će se pokazati kao dobar savetodavac u pogledu vaše karijere. Ne popuštajte pred izazovima u vidu atraktivnih kolega, jer ako imate stalnog partnera i poželite mali izlet, sačekaće vas kofer ispred vrata. Ako ste mladi, vrlo ste zljubljivi, ali se može dogoditi da vam roditelji postave nekakve zabrane ili uslove koje niste voljni da ispunite. Imate moćnog, uticajnog partnera o čijoj prošlosti ne znate mnogo, na vašu sreću ili žalost. Ne upuštajte se olako u nešto čemu niste dorasli. Poslovni sastanci, putovanja i susreti, donose nove šanse za poznanstva.

Zdravlje – Pazite se sunčanice.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA