vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Januar 2020.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.
   Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - U ovom periodu ste veoma moćni, ali samo ako se budete ponašali netipično za svoj znak, možda poput neke Vodolije, koja simbolizuje javnost i društveni život. Bilo bi dobro da naučite da se prilagođavate svakoj situaciji, posebno u društvenim kontaktima da budete tajanstveni i neuhvatljivi. Imaćete prilike da se dobro snađete, i to uz pomoć Bika ili Vage. Prijatelj vam može javiti za neku veoma povoljnu situaciju u vezi sa poslom. Razgovore koje budete vodili, kao i poznanstva i poslovne kontakte koja budete obnovili, mogu vam biti od velike koristi kasnije, posebno kada su u pitanju finansije. Neko će jedva čekati na vaš poziv, ali budite nešto oprezniji kod zaključenja bilo kakve vrste ugovora ili započinjanja novog posla. Finansijska situacija će biti stabilna ako uspete da ukrotite troškove. Dobro je jer možete biti u prilici da dobijete neki dodatni posao koji će vam olakšati život.

Ljubav – Ovo je period priličnih dvoumljenja, dilema razne vrste, jer nekoliko osoba, najverovatnije prisutnih u javnom životu mogu biti u igri. Gde god da se pojavite, bićete u centru pažnje i plenićete svojom pojavom. Vašem znaku nije strana preterana samouverenost, ali ipak, ako ste muški predstavnik ovog znaka treba da budete posebno oprezni, možete postati žrtva iskusne zavodnice. Događaji se mogu odigrati tempom na koji niste navikli i može se desiti da položite koplje i pristanete na sve njene uslove. Ukoliko ste žena rođena u znaku Ovna, vašu samouverenost može opasno da poljuljaju neka Škorpija ili Jarac, prilično stariji od vas. Vi naprotiv, možete imati afinitet prema uspešnim muškarcima koji su prisutni u javnosti ili se bave privatnim biznisom. Društveni život će biti veoma sadržajan i može se desiti da neki drugi Ovan ili Vodolija budu veoma uporni u pokušaju da vas osvoje. Držite na distanci one koji vas interesuju dok se definitivno ne napravite izbor. Moguća je tajna veza sa lekarom ili osobom iz sveta umetnosti.

Zdravlje - Pripazite na grlo, krajnike i uho.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Ne možete ostati nezapaženi ili bez novca. Finansije su vam glavna preokupacija i veliki novac možete steći u radu sa strancima. Pomoć uglednih poslovnih ljudi je od presudnog značaja za vašu karijeru. Utirete put mnogim novim poslovima koji će se realizovati u o ovoj godini. Poslove treba da radite na preporuku ili uz pomoć prijatelja ili sa partnerima iz stranih zemalja. Treba da budete posebno podozrivi i oprezni u poslovnim razgovorima, a situacija bi mogla da se iskomplikuje zbog intriga u koje ćete biti upleteni svojom nesmotrenošću. Gotovo ceo mesec možete iamti manji pad energije i entuzijazma. Želećete da se bavite samo onim što vas u potpunosti ispunjava. U tom periodu možete biti skloni preteranom trošenju novca. Pazite šta kome pričate, čak i iz najboljih namera neko vam može napraviti neku spletku. Posle kreće period pojačane kreativnosti i naglašene potrebe za intelektualnim radom i umetničkim izražavanjem.

Ljubav - Za vas kreće period raznih uzbuđenja koji vam donosi tajne poruke, strepnju, nedoumice ali i vašu superiornost u odnosu na nekoga kome se dopadate. Možete misliti za sebe da ste ranjivi, ali ste u stvari veoma jaki. Vaša snaga leži u skrivanju a ne u eksponiranju. Jedan Jarac i Devica mogu biti posebo veoma uporni u pokušaju da vam se nametnu i neće tako lako odustati od vas, posebno ne Jarac, naročito ako ga dugo poznajete. Škorpija je takođe potencijalni partner ali nećete biti spremi da o svojim emocijama ni pričate niti da ih lako bilo kome otkrivate. Ako ste slobodni, verovano nećete uspeti da odolite šarmu jednog Ovna kome ne bi trebalo da verujete sve što priča, ili jednog Strelca koji ima poslvne veze sa strancima. Žene su ovom periodu mnogo moćnije od muškaraca koje mogu biti zbunjeni onim što osećaju, posebno prema nekom drugom Biku, Vagi ili Ovnu. Veoma ste podložni uticaju suprotnog pola, ali ćete se truditi da sačuvate prisustvo duha.

Zdravlje – Moguća glavobolja.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Puni ste ideja, energije, optimizma i entuzijazma. Ako se bavite nekim dinamičnim poslom u kome je potrebno da pokažete smisao za timski rad bićete u svom elementu. Period je dobar za sportiste, na neki način ćete biti u centru pažnje. Ukoliko se bavite umetnošću u sličnoj ste poziciji, gotovo da možete da birate i vi ćete izabrati ono najbolje. Dobijate šansu koju ne treba propustiti. Čako i ako ste rešili da napravite manju pauzu u radu ili strepite za svoje radno mesto, posebno ako radite u velikom kolektivu, ukazaće se neka nova prilika na koju ste dugo čekali. Biće vam omogućeno da iskažete sve svoje skrivene potencijale ako nameravate da započnete neki nov posao ili da osnujete firmu. Ukoliko se bavite bilo kojom uslužnom ili intelektualnom delatnošću, tada su mogući poveći dobici u novcu.

Ljubav - U toku ovog perioda podjednako su dobre situacije za porodični kao i za ljubavni život. Mladi Blizanci mogu rešiti da osnuju porodicu, mogu rešavati stambene probleme i to vrlo uspešno. Ako ste slobodni, trebalo bi da idete što češće na koncerte ili na neka dešavanja gde se okuplja mnogo sveta a druga opcija je put. Za šta god da se odlučite, društveni život i putovanja, posebno u inostranstvo, mogu igrati presudnu ulogu pri poznanstvu s nekim ko će vas na prvi pogled osvojiti. To će biti osoba izuzeto komunikativna, srdačna i moguće veoma ambiciozna. Nije isključeno i da se radi o nekom ko je poznat u javnosti. Nalazite se u periodu pojačane uzbuđenosti kada pomalo naivno možete ući čak i u paralelnu vezu s nekim ko takođe nije slobodan. Blizanci u zrelom životnom dobu mogu se osetiti kao da su se podmladili ili mogu posle mnogo godina sresti nekadašnju simpatiju i obnoviti vezu. Ako ste u stalnoj vezi, partner je izuzetno posesivan i možete očekivati ljubomorne scene. Vi međutim, svoju ljubomoru nećete pokazivati, ma šta da osećate. Mogu vam se dopasti Strelac, Ovan ili Vodolija.

Zdravlje – Pripazite, skloni ste povredama, posebno ako se bavite sportom.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Poželećete da negde putujete i to što dalje. Ako vam se i ne ukaže prilika za poslovno putovanje, najverovatnije da ćete posredstvom kolega uspeti da uspostavite kontakt sa partnerima iz inostranstva. Oni koji studiraju, mogu očekivati uspeh na ispitima. Možete sklopiti i dobre poslovne aranžmane, naročito ako ste u privatnom biznisu. Nemojte dopustiti nikome da vam nameće svoje stavove i uslove, pokušajte da budete istrajni do kraja u onome što želite. Pomalo ste popustljivi i naivni ali i intutivni, što će vam pomoći da na vreme prozrete nečije, najverovatnije neiskrene namere. Najverovatnije ćete najveći novac zaraditi preko ranije ugovorenih zajedničkih poslova ili preko bračnog partnera. Ako ste žena, partner će vas konsultovati za sve što se tiče njegovog posla. Možete biti suočeni sa oštrom konkurencijom, ma kojim poslom da se bavite. Pazite da nakon toga ne dođete u nepotrebnu konfliktnu situaciju s kolegama.

Ljubav – Veoma ste uporni, pa se tako i vama može svideti neko ko poseduje slične osobine. Ako ste žena, vaš partner je verovatno najviše okupiran svojom društvenom reputacijom i svojim statusom u firmi, ali takođe i svojim finansijama. Vama on imponuje, utoliko pre ako se radi o Škorpiji, Jarcu ili Ovnu. Jedan Bik takođe može biti veoma interesantan i uporan u želji da vas osvoji. Moguće je poznanstvo preko rođaka ili na putu, posebno ako idete u inostranstvo, ili negde na nekom sastanku ili preko poslovnih kontakata. Mnogo toga u vezi sa partnerom može za vas biti uzrok nerviranju, ma o kom segmentu njegovog života da se radi. Može vam se učiniti da on nešto krije od vas ili će možda zaista i kriti, a na vama je da mu verujete. Ako budete previše uporni da saznate njegovu tajnu, možda vam se neće svideti ono što ćete otkriti. Čak i ako je sklon bezazlenom flertu, poželećete da mu vratite istom merom. Pazite se da ne dođe do previše ljubomore i mogućih rasprava. Pokušajte da izbegnete namirivanje bilo kakvih nenaplaćenih računa iz prošlosti.

Zdravlje – Obratite više pažnje na svoju kondiciju.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Ulazite u stresan period, jer u priličnoj meri možete da gubite kontrolu nad događajima u sferi posla, a to znači i mogućnost brzopletih odluka ili priličnu dozu naivnosti. Morate da se naviknete na neke nove uslove rada i da se mnogo više trudite nego do sada da biste bili uspešni onoliko koliko biste vi želeli. Budite spokojni što se tiče novca, neko će vam verovatno isplatiti zaostali dug, naročito ako budete uporni da ga u tome podsećate. Preko ljubavnog partnera možete sresti neke nove saradnike, upoznati one osobe koje vam mogu biti od koristi u poslu ili obrnuto. Čuvajte se konkurencije i spletki na poslu. Vaša komunikativnost, šarm i dobrota mnoge ne ostavljaju ravnodušnim. Ako ste poslovna žena, ili ste na početku karijere, vaša srdačnost može biti presudna za dobijanje posla koji želite posebno u stranoj firmi.

Ljubav – Ljubavni život može biti povod brojnim uzbuđenjima, kako prijatnih tako i neprijatnih, sve zavisi od vas i vaše potreba da na polju ljubavi isterujete pravdu. Već početkom perioda imate priliku da popravite utisak u očima osobe koja vam se dopada. Ti dani su kao stvoreni za neko izvinjenje, a bolje da odolite svom porivu za koketovanjem sa drugima u društvu partnera. Tada, posebno ako ste muškarac, neka veoma atraktivna, zagonetna žena, rođena u znaku Raka ili Riba, može pokušati da vas osvoji, nezavisno od toga da li ste slobodni ili ne. Izgledaćete zanosno, šarmantno i malo ko će moći da vam odoli. Ukoliko ste žena, rođena u znaku Lava, osvajate neposrednošću, duhovitošću i direktnim nastupom. Pazite samo da ne budete žrtva nekog iskusnog starijeg partnera koga poznajete preko posla i čijem udvaranju dosta dugo odolevate. On čeka svojih pet minuta, a moguće da se radi o Jarcu, Ovnu ili Škorpiji. Poslovni kontakti vam pružaju sjajnu priliku da istaknete ne samo svoje znanje nego i svoje draži.

Zdravlje – Moguć je nazeb ako se ne budete oblačili onako kako treba u ovim vremenskim prilikama.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Za mnoge Device nastupa vrlo značajan period u kome ćete moći da se bavite rešavanjem ključnih problema u vezi sa vašim statusom, vašim poslom, ali ćete i poslovne partnere postaviti na svoje mesto. To vam neće teško pasti jer se verovatno radi o osobama koje dobro poznajete i sa kojima imate prilično zategnut odnos. Mnogi od vas priželjkuju promenu posla ili su već uključeni u neki nov projekat. Sa mnogo upornosti bićete u stanju da sprovedete svoje ideje u delo. Ipak, potreban je oprez jer možete malo nesmotreno ući u neke, za vas, ne baš najpovoljnije aranžmane i brzo se pokajati. Pokušajte da se više usredsredite na realizaciju svojih planova i izborite se za svoj autoritet u sredini u kojoj radite, ma koji da ste uzrast, jer dobro znate šta hoćete. Kontakti sa strancima mogu biti od velikog značaja za vašu dalju karijeru.

Ljubav – Mnogi predstavnici vašeg znaka vole da budu negde na putu, van mesta u kome žive. Energetski vas puni kontakt sa prijateljima, odlazak na put sa osobom koja vam je draga, a čak i ako to nije moguće, spremni ste za neku vrstu avanture ili ćete negde sami otputovati. Ukoliko ste u braku, stalnoj dužoj vezi i niste naročito zadovoljni svojim partnerom, nemojte se upuštati u rasprave, jer je moguće da on to upravo i želi da bi vam rekao nešto što vam neće prijati da čujete. Poštujete partnerovu ličnost, pa će i on vašu i onako umete da osmislite svoje vreme i bez njega. Bez obzira kakav vam je status, moguće je poznansto koje će biti za vas veoma značajno i koje može značiti početak interesantne veze. Privlače vas tajanstvene osobe koje se bave nekim neobičnim zanimanjem ili umetnici, osobe koje često putuju ili koje su medijski eksponirane. Jedan Ovan, Strelac ili Vodolija mogu predstavljati za vas pravi izazov u svakom pogledu. I vi ste jedan od znakova koji možda neće odeleti izazovu koji donosi paralelna veza. Ipak nećete dugo u njoj izdržati, moraćete da se opredelite a vaš izbor može pasti na Škorpiju ili Jarca.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta jer ste skloni povredama.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Vašem znaku ovaj period donosi posla preko glave. Ipak, spremni ste na neki nov izazov, na posao koji podrazumeva mali rizik a mogućnost povećeg dobitka. Partnerski odnosi mogu biti sjajna prilika da započnete neki projekat koji obećava lepu zaradu. Ipak, budite spremni i na konkurenciju, na neku vrstu čak i nekolegijalnog odnosa saradnika prema vama. Vage, ma koliko da su društvene, uvek su slobodni strelci i vole da drže konce svojih poslova u svojim rukama. Ako ste ikada želeli da radite u medijima, pruža vam se prilika za tako nešto, i to može biti posao u elektronskim ali i paralelno u štampanim medijima, tako da ćete imati prihode od najmanje dva poslodavca. Privatan biznis nije baš preporučljiv u ovom periodu osim ako se ne radi o nekom manje više neuobičajenom poslu, ili ako nameravate da ga zaopočnete u velikoj diskreciji. Imate podršku Vodolija, Ovnova i osoba koje vas dobro poznaju. Čuvajte se žena, ma kog pola da ste, jer će biti sklone intrigarenju.

Ljubav - Snaći ćete se već nekako da bar imate zadovoljavajući društveni život. Moći ćete da se družite na putovanjima ili na nekim društvenim događanjima sa interesantnim osobama iz sveta umetnosti. Potrebna vam je promena, ali želite da po svaku cenu sačuvate privatnost. Pošto ste skloni fatalnim ljubavima, moguće da ćete se zaljubiti početkom meseca i to u Ovna, Bika ili neku drugu Vagu. Imate želju da stupite u novu vezu, brak ili da upoznate nekoga ko vam je odavno opsesija. Ako ste žena imate veči uticaj na partnera nego on na vas. Nekoliko osoba koje su slične i po i temperamentu i po karkteru okupiraće vašu pažnju. Pazite da ne dođete u kompromitujuću situaciju jer možete nesmotreno ući u tajnu vezu sa kolegom. Ako vam se dopada Lav, možete imati dosta problema u komunikaciji jer ćete oboje biti nepoverljivi i prilično posesivni. U vaš život bi mogla ući osoba nešto mlađa od vas rođena u znaku Blizanaca.

Zdravlje – Pripazite na cirkulaciju i moguće bolove u nogama.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Ovo je vaše vreme, posebno kada je u pitanju iskazivanje vašeg kreativnog potencijala i bićete u centru pažnje, ma čime da se bavite. Bilo bi najbolje da radite u firmi sa mnogo zaposlenih, ili ako tražite posao, potražite u nekoj markatinškoj aganciji ili u medijima. Moguća je promena radnog mesta na vašu inicijativu, ili neka vrsta unapređenja. Po pitanju finansija, situacija bi se mogla značajno promeniti nabolje. Bilo bi dobro da tokom celog perioda budete oprezni u radu sa strancima ali i da iskoristite povoljne prlike koje će se pojaviti već početkom perioda. Sa Rakom, Lavom i Ribama možete napraviti dobar dogovor. Krajem perioda počinjete da vidite rezultate svog rada i da povlačite konce iz pozadine. Igrajte igre na sreću, možete biti prijatno iznenađeni dobicima.

Ljubav - Kao i za posao, ovo je povoljno vreme kada je u pitanju ljubav. Postajete mnogo prilagodljiviji, popustljiviji i spremniji da ugađate osobi koja vam je draga. Ma kog pola da ste, posebno ako ste muški predstavnik Škorpije, mogu vas nervirati preterano agresivne, ambiciozne žene i sa njima nećete biti u stanju da ostvarite dobru komunikaciju, moguće samo prolazni flert. Ako ste vezi sa Ovnom, Bikom ili Vagom, sačekajte da biste mogli da nekako uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga, jer će posle biti nešto popustljivija, inače moguć je rastanak. Više vam odgovaraju Ribe, Device, Jarac. Ukoliko ste slobodna Škorpija, imaćete pojačanu potrebu za izlascima, susrete na javnim mestima i grupnim druženjem. Mnoge mlade Škorpije mogu upravo u ovom periodu upoznati nekoga putem Interneta. Pazite da se ne zaljubite u nekoga ko u stvari krije svoj identitet.

Zdravlje – Pripazite se povreda u domu ili u blizini kuće.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Niste ni svesni koliko ste moćni i do koje mere biste, uz malo veću ličnu angažovanost, mogli da se izborite za svoje mesto pod suncem. Svi vaši snovi i želje su ostvarivi, samo vam je potrebno malo više hrabrosti, posebno u vezi sa poslovnim partnerima iz inostranstva o kojima dugo već razmišljate. Nemate jaku podršku osoba na položaju ili onih koji bi trebalo da vam se nađu pri ruci, posebno ako ste mladi. Verovatno nekome smetate ili u vama vidi opasnu konkurenciju. Javnim iznošenjem svojih stavova pravite sebi kontra uslugu. Delujete energičniji nego što ste. Imate mnogo planova i period je povoljan samo ako želite da započnete privatan biznis i to u strogoj tajnosti ili ako nameravate da se uključite u porodični biznis. Vaš znak je podložan stresu, vi tražite saveznike i podršku, a imate utisak da je ne nalazite. Treba da se uzdržite od bilo koje vreste konflikta. Podrška drugih, posebno kolega entuzijasta može vam biti od velike koristi.

Ljubav – Nalazite se u izuzetno interesantnom periodu u kome se vaši ljubavni odnosi bazirati druženju i zajedničkim izlascima. Slobodnim Strelčevima predstoje susreti u većem društvu, ali ako ste u stalnoj vezi predstoje i česte rasprave. Ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Blizancima ili Vodolijom pokušajte da izbegnete nepotrebne konflikte jer nećete baš birati reči. Moguće je da vaš partner pokazuje preteranu želju za izlascima ali bez vas ili vas pomalo zanemaruje. Slobodni Strelci mogu imati mnogo više šanse za uspešan ljubavni život od onih koji su u vezi, verovatno komplikovanoj. Najgore od svega bi bilo ako biste rešenje za svoje probleme našli u kraćem flertu ili paralelnoj vezi. Možete da sretnete nekoga ko će vam leći kao melem na dušu. Radi se o ambicoznoj, razdraganoj osobi koja bi mogla uneti mnogo radosti u vaš život. Blizanci su vam poput noćne more a jedan Rak konstantno vam stvara osećaj griže savesti.

Zdravlje – Najverovatnije vodite neuredan život i to je uzrok mogućim tegobama.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Problemi na poslu ne prestaju i vi koji ste do skora bili neodlučni ili ste oklevali da zauzmete energični stav, pokazaćete svakome svoje mesto. Možete steći neprijatelje u neposrednom okruženju ako ne budete birali reči jer imate neobuzdan temperament. Srećom imate šanse da sredite situaciju na poslu. Postaćete malo popustljiviji i istupiće se oštrica vašeg noža. Možete steći mnogo prijatelja posebno u inostranstvu. Saradnja sa osobama iz prekookeanskih zemalja koju započnete u ovom periodu može biti veoma značajna na duži rok. Dobićete pozive za saradnju ili možete imati interesantne poslovne susrete. Oni koji traže posao mogu ga naći u trgovinskim firmama, stranim predstavništvima ili na preporuku kolega. Dobijate nekoliko različitih ponuda, ali nemojte donositi oduluku bez konsultovanja sa jednom vam bliskom Škorpijom.

Ljubav – Bilo bi najbolje da odete negde na put. Bez obzira da li ste slobodni ili u dužoj vezi ili braku, putovanja donose mogućost za divne surete, romanse i tajne ljubavi. I vaš znak spada u one od kojih malo ko očekuje da bi mogao da uđe u paralelnu vezu, ali vam se upravo to može dogoditi. Moguć je susret ili razgovor telefonom koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Osobe koje ste upoznali preko posla ili u toku boravaka u inostrastvu, moguće povodom posla, su idealni partneri za vas. Inostranstvo i posao igraju veliku ulogu u vašem životu. Slobodni, mladi Jarci mogu ući u vezu sa kolegom bilo s fakulteta ili s posla. Zajednička delatnost i interesovanje može biti ono što će vas zbližiti s nekim ko vam je odavno drag. Možete biti posebno romantični i skloni zaljubljivanju ali ne i pokazivanju svojih emocija. Najveća mana može biti vaša uzdržanost ili neka vrsta stidljivosti. Budite sigurniji u sebe i poteraće vas sreća u ljubavi. Devica, neki drugi Jarac i Ribe su idealni partneri sa kojima ćete moći da uspostavite dobar odnos.

Zdravlje – Obratite pažnju na sinuse.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao- Vaš znak je i dalje u trendu. Imate dovoljno samouverenosti ali i pomalo lažnu sliku o sopstvenoj moći. Hiroviti ste, smeli i pomalo drski. Ne prezate ni od čega i bez problema sprovodite svoje planove u delo. Iako vam ovaj period donosi izvestan novac, može značiti i ispostavljanje nekih zaostalih računa. Ako dugujete nekome uslugu, što pre mu vratite da se ne nađete na crnoj listi. Imate mogućost kontakta sa strancima. Period je najbolji za umetnike i lekare dok oni koji se bave trgovinom treba posle da budu nešto oprezniji. Mnogi predstavnici znaka će se zaposliti zahvaljujući podršci osobe na položaju. Oni koji nemaju ovakve mogućnosti posao bi trebalo da potraže u spoljnoj trgovini, restoranu ili ustanovi za zabavu.

Ljubav - Vas baš ne drži mesto. Ne samo da ste prisutni na svim mogućim događanjima nego verovatno ne izlazite iz kafića, idete s koncerta na koncert, sve vam je bitnije osim partnera koji se oseća prilično usamljeno. Nemoguće vas je uhvatiti a partner je tada u fazi patnje, sumnji i svojih dilema, treba li da bude s vama u vezi ili ne. Vi to naravno ne primećujete i u svojoj samouverenosti možete misliti da ćete lako rešiti eventualni konflikt s njim. Ipak, nešto će vas naterati da malo preispitate svoje i ponašanje i ako se ne izvinite i na rečima i na delu, sledi moguć rastanak. Ako ste slobodni, nemojte pokušavati da ostavite utisak na osobu koja vam se svidi glumeći ono što niste. Nađite načina kako da joj date na znanje da vam se sviđa na krajnje spontan i prirodan način. Putovanja bilo u zemlji inostranstvu mogu doneti pre komolikacije u ljubavi nego zadovoljstvo, osim prolaznog flerta.

Zdravlje – Koristite biljne čajeve pre nego kafu.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao- Možete lakše da prebrodite krizu u ovom mesecu. Neko će želeti da se sretne sa vama ili da započne nov vid saradnje, možda ćete promeniti firmu ili saradnike. U svakom slučaju, možete postići mnogo, upravo uz podršku vatrenih znakova, Lava, Ovna, nešto manje Strelca ali i nekog Bika i Vage. Pazite da ne uđete u zamku preteranog trošenja novca, možda čak i na kredit pod navodno povoljnim uslovima. Ako možete da se uzdržite od nepotrebnog trošenja novca, bolje po vas. Krajem meseca bićete manje nesigurni u sebe, bićete pre skloni analiziranju i pravljenju planova nego konkretnoj delatnosti. Ipak, oni koji rade sa hemikalija, koji se bave medicinom, ili sportovima na vodi, mogu biti vrlo uspešni. Svaki individualni sport ili delatnost, donose uspeh. Za umetnike nastupa povoljan period.

Ljubav – Moguće da uz sebe imate posesivnog partnera koji očekuje od vas uvek više pažnje i više vremena, ali to je ono što vi upravo nemate. Ipak, vi imate želju za promenom, Ako ste od nedavno u vezi, verovatno ste veoma srećni, naročito ako ste partnera upoznali na putu. Oni koji su međutim u dužoj vezi ili braku mogu biti pod priličnim stresom kako da srede svoj privatni život koji im najverovatnije ne pruža dovoljno radosti. Jedna od opcija je flert ili romansa sa kolegom a druga je poznanstvo preko Interneta. Mnoge Ribe su sklone da ulaze u veze na slepo i da komuniciraju sa virtuelnim partnerima koje kada sretnu, zastane im dah od oduševljenja. Ma kog uzrasta da ste, nemojte se plašti mogućih promena na ljubavnom planu, jer je to ono što vam je potrebno. Nedostaje vam samo malo više odlučnosti da svoj život dovedete u red. Potencijalni ljubavi partneri mogu biti Jarčevi, Device i Škorpije.

Zdravlje – Obratite pažnju na eventualne upale.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT