vrh
Meni

Mesečni Horoskop
Septembar 2021.


   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati. Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu! 

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posao - Spremni ste da se uključite u neke velike poslove i verovatno da će fokus vašeg interesovanja biti na novcu. Dobijate šansu da uložite novac u neki poveći projekat, možda se radi o nekoj investiciji i bićete veoma zadovoljni iako posao nosi izvestan rizik. Neko će vam predložiti zajednički posao koji bi mogao da vam donese veoma lepu zaradu. Ako tražite posao imate sve šanse da ga dobijete. Dobićete priliku da upoznate neke nove osobe, one koji vam mogu dati mnogo korisnih ideja u vezi sa načinom na koji treba da usmeravate svoju karijeru.  Imate želju da se usavršavate i nova steknete iskustva koja će vam kasnije dobro doći u ostvarivanju vaših ciljeva.

Ljubav - Ako ste u braku i ako partner bude svadljiv, nervozan i tvrdoglav, gledajte da izbegnete sukobe, jer i vas opterećuje mnogo toga i najradije biste bili negde daleko od svih dešavanja. Imaćete potrebu da razmislite o nekim svojim postupcima, izborima i najverovatnije da ćete pokušati da razgovarate sa partnerom o onome što vas opterećuje. Trudite se da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa jednim vatrenim znakom jer bi trebalo da donesete odluku šta dalje po tom pitanju. Verovatno na sugestiju vama bliskih osoba donosite odluku koja bi mogla biti za vas veoma značajna. Moguće da ćete razgovarati o braku. Trebalo bi da se više bavite potrebama članova porodice, ali ne i da budete na bilo koji način njihova žrtva.

Zdravlje - Moguć pad imuniteta.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - Vi Bikovi ste poznati po upornosti, a ovaj mesec vam može doneti suočavanje sa raznim iskušenjima i moguće su neke vrste zamki od strane nepouzdanih poslovnih partnera, zato pripazite. Vi ne želite da stalno ispravljate nečije tuđe greške zbog neznanja, pogotovo ukoliko radite u većoj firmi. Treba da obratite pažnju na to šta se priča okolo, jer nekome ko nije stručan može da bude cilj da odgovornost za loše obavljen posao prebaci na vas. Prvu polovinu meseca morate da se potrudite da učinite maksimalno koliko možete za svoj status a poslu, naročito ako ste na istom radnom mestu oko godinu dana, jer je neko voljan da vas unapredi ili će vam se pružiti sjajna šansa za neki nov, dobroplaćen posao. Ipak, mnogo toga se odvija mimo vašeg znanja, imaćete utisak da se igraju mnoge zakulsine igre i verovatno ćete biti u pravu, a to se može loše odraziti na vaše poslove, naročito ako radite u privatnoj firmi a rođeni ste u prvoj dekadi znaka. Krajem meseca neke nove ponude vas mogu obradovati

Ljubav - Ako ste rođeni krajem znaka, početak perioda donosi nova uzbuđenja, poznanstva, mogućnost pomirenja sa nekadašnjom simpatijom ili partnerom, ali možete takođe biti predmet udvaranja mnogih. Veza sa Ribom ili Škorpijom je ono što vam trenutno možda najviše odgovara, naročito ako ste dama Bik. Ako ste gospodin Bik, spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim drugim Bikom, Vagom ili Jarcem koji je u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. Ako ste slobodni, u iščekivanju ste novih uzbuđenja, i spremni da se zaljubite. Dame Bikovi ne bi trebalo da prave planove za zajednički život sa mnogo mlađim partnerom jer mogu biti neprijatno iznenađenje razvojem situacije u ljubavi. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o nekom ko vam je veoma drag ali niste sigurni da li je slobodan. Ne komplikujete život vezom koja nema perspektivu. Neki od vas biće u dilemi da li da uđu u tajnu vezu ili da se zadrže samo na kratkom i prolaznom flertu.

Zdravlje - Pazite se u saobraćaju.


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Spremni ste da radite za strance ili planirate odlazak u inostranstvo. Sve zavisi od vas ili vam se tako čini. Ne dozvoljavate nikom da upravlja vašim životom. Toliko ste sigurni u sebe da ćete verovatno postići mnogo više od planiranog. Bićete spremni da se uključite u neke nove poslove ali nećete dozvoliti nikom da vam govori šta treba da radite. Bićete manje trpeljivi, otvoreniji i direktniji. Ovo je dobra pozicija za biznis, za one koji smeju da rizikuju, ali budite jako oprezni kada su u pitanju neki poverljivi poslovi, jer možete da se oslonite na neke osobe koje mogu da izigraju vaše poverenje i na kraju da vi budete odgvorni za eventualni poslovni neuspeh. Ma kog pola da ste, izbegavajte rasprave sa ženama, bilo da su prijateljice koje daju savete, bilo rasprave sa koleginicama na poslu. Finansije su promenljive ali idu uzlaznom linijom. Što ste mlađi, to ćete imati veću potrebu za osamostaljivanjem ali vašim roditeljima se to neće naročito dopasti. Sa šefovima nećete imati naročito dobar odnos ako ne budete tolelarntni.

Ljubav – Ovaj mesec vam donosi mogućnost romanse sa nekim koga često viđate na poslu naročito ako oboje radite u stranoj firmi. Takođe, moguća je iznenadna ljubav ali i problemi u sferi emocija ako se radi o nekom koga ne poznajete baš najbolje i viđate ga samo preko posla. Ako se radi o slučajnom susretu, možda nećete odmah pridavati značaj toj osobi, ali će ta osoba biti prilično uporna u pridobijanju vaše naklonosti, tako da na kraju možda nećete moći da joj odolite. Nemojte se na brzinu odlučiti za ulazak u brak ako nemate utisak da partnera dobro poznajete. Slobodni Blizanci mogu biti skloni paralelnim vezama, flertu i prilično lakomislenom ulaženju u avanture. Ovo je mesec burnih događanja jer ste vi ona strana koja režira svoj život i drugima to ne dozvoljava po cenu da budete sami. Možete negde otputovati i tamo upoznati neku interesantnu osobu li ćete nekog stranca upoznati u svojoj zemlji, možda u okviru posla kojim se bavite. Moguća je tajna veza sa nekim iz oblasti ekonomije, osobom koja nosi uniformu ili sportistom, vrlo moguće Lavom ili Ovnom.

Zdravlje – Pazite se brze hrane.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Moguća je stabilizacija na poslovnom planu jer će večina otežavajućih okolnosti tokom ovog perioda biće otklonjeni. Zato ćete imati mogućnost napredovanja na poslu i svakako pojačanu ambiciju, posebno u domenu sporta ili biste mogli naći način kako da preko nekih prijatelja ostvarite svoje ambicije. Niste osoba koja lako odustaje od svojih ciljeva ali bi trebalo da najveći deo poslova i dogovora u vezi sa nekim novim projektima završite do kraja meseca. Možda ćete morati da napravite ustupke koji vam nikako ne idu u prilog. Ako se bavite privatnim poslom, ovaj mesec možda se odlučite na sređivanje radnih prostorija, što ste već odavno planirali. U drugoj polovini meseca postajete mnogo opušteniji kada je u pitanju posao sa inostranstvom, a dobijate i nove poslovne šanse. Sa nekim Strelcem ili Vodolijom nećete lako naći zajednički jezik ma o kom pitanju da se radi. Neki od poslovnih partnera mogu vam praviti probleme u drugoj polovini meseca, naročito ako vas doživljavaju kao jaku konkurenciju. Pazite se neke osobe na koju niste računali. Verujete u dobre namere osoba sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju ali ne obavezno i da sklopite dobre poslove.

Ljubav - Trebalo bi da se više bavite porodicom, naročito ako ste dugo u braku, a gotovo sve probleme vam rešava partner. Nekome je potrebna vaša podrška, možda partner očekuje da ispunite obećanje ili da uradite nešto što se od vas očekivalo, ali vi to niste uradili, možda i pre godinu dana. Ako ste tada upoznali nekog ko vam se svideo, sada je momenat da nastupite ponovo i da učinite sve što tada niste. Moguće je novo poznanstvo sa Jarcem ili Škorpijom. Jedan od uzbudljivijih perioda je pred vama, naročito ako posao podrazumeva brojne susrete, pitanje je samo da li ćete umeti da ga iskorisite na najbolji mogući način. Skloni ste da idete iz krajnosti u krajnost u komunikaciji sa partnerom ili da se vezujete za one koje upoznate preko posla. Između ostalog, skloni ste tajnim ljubavima. Verujete da možete da držite konce vašeg života u svojim rukama, ali to ne ide baš tako lako. Rakovi koji su slobodni, mogu intenzivno razmišljati o osobi sa kojom su nekada bili u dobrim odnosima i verovatno ćete želeti da obnovite vezu.

Zdravlje – Pazite se infekcija.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je jedan od boljih perioda, naročito ako želite da obnovite saradnju sa strancima ili sa nekadašnjim kolegama ili da započnete nov posao. Ovaj mesec onima od vas koji žele da se upuste u nove poslove donosi mogućnost uvećanja zarade, posebno u radu sa osobama koje su izuzetno praktična duha, imaju smisla za marketing, umetnost ili sport. Ipak, nemojte se previše iscrpljivati preko svoje mere, jer bi moglo loše da utiče na zdravlje. I sa manje napora možete naći način da budete prilično efikasni. Pazite dobro kako ćete odgovoriti na ponudu od strane jednog Blizanca ili neke Device. Imaćete prilike da pronađete posao koji bi vam odgovarao. Nemojte se previše optrećivati nečin što vam ne donosi mnogo zadovoljstva, naročito poslova koji mogu biti prilično neprofitabilni. Imaćete jaku konkurenciju i mogućnost susreta sa onima koji mogu da vam pomognu u ostvarivanju vaših ciljeva.

Ljubav - Veoma ste aktivni i spremni da se posvetite nekom ko vam je veoma drag mada možda niste u vezi. Mislite da možete da osvojite koga poželite. Neki od vas će preispitivati svoj emotivni život, dok će neki maštati o velikoj ljubavi. Pazite da ne uđete u neku tajnu vezu koja vam može otežati život. Dame Lavovi su veoma romantično raspoložene i mnogo popustljivije prema stalnom partneru ili beznadežno zaljubljene u nekog ko se bavi naukom, umetnošću ili je maksimalno posvećen karijeri i zbog posla često odsutan, a s druge strane prisutan u javnosti. Možda se radi i o nekom sportisti. Veoma ste društveni, a osoba u znaku Strelca koju viđate na poslu može biti dobar izbor za vas, naročito ako vam se bude udvarala u prvoj polovini meseca. Krajem meseca imaćete šanse da se sretnete sa nekim koga površno poznajete, a ko će pokazati veliku potrebu da se sa vama zbliži.

Zdravlje – Dobro se osećate.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Čekaju vas veliki poslovi i bićete spremni da započnete neke nove poslove koji bi trebalo da vam obezbede velike prihode. Bez obzira da li se bavite privatnim biznisom ili radite u državnoj firmi, možete očekivati uspeh. Najveći problem može iskrsnuti kao rezultat vaše ličnosti i karijere jer imate potrebu za većom zaradom i koristite prvih pola meseca da biste uspeli u onome što želite. Nemojte komentarisati rad drugih kolega, najbolje je da se držite po strani. Druga polovina meseca donosi tako dobar prihod ako budete uporni i marljivi, a takođe i mogućnost da proširite krug saradnika. Bićete veoma energični i spremni da se posvetite nekom dinamičnom poslu zbog koga ćete možda morati i da putujete. Kraj meseca donosi vam mogućnost lakog postizanja uspeha, neke nove mogućnosti u poslu sa strancima i uvećanje prihoda.

Ljubav- Naporan period za one koji vole da kontrolišu svoj život u potpunosti i nerviraju se ako ne krene sve kako su zamislili. Ukoliko ste slobodni, možete sresti osobu koja će vam se dopasti, najverovatnije će se raditi o jednom Biku, ili Ribama. Biće to osoba koja se razlikuje od drugih po nečemu i zbog čega ste je i zapazili. Sa Ovnom i Vagom nećete uspeti lako da nađete zajednički jezik. Od Riba ne odustajete iako vas one u prilčnoj meri ignorišu, mogao bi vam se takođe svideti neki drugi zemljani znak jer ste skloni da tražite osobe koje su slične vama ali tempramentnije i pokazujete naklonost ka tajnim vezama. Možete biti preterano samouvereni, naročito ako često odlazite na ista mesta, gde susrećete neke osobe za koje znate da ste im tiha simpatija. Nemojte praviti ljubomorne scene samo zbog utiska, možda pogrešnog, da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje koliko vi mislite da bi trebao.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Već neko vreme očekujete promene na poslu, ali i dalje se ništa ne dešava. Ipak, imate dovoljno energije, samo je potrebno da je pravilno usmerite. Komunikativni ste, dobro raspoloženi i spremni na razne vrste kompromisa posebno u sferi finansija. Predstoji vam dogovor u vezi sa novim poslom koji bi mogao biti profitabilan. Da biste postigli sve što želite potrebna vam je pomoć jednog Raka ili neke druge Vage. U prvoj polovini meseca mnogo više ćete se oslanjati na savete Lava i Strelca, dok ćete u drugoj polovini meseca imati potrebu za samostalnošću i vodićete tajne pregovore. Ako radite u velikoj firmi ili u svom poslu susrešćete mnogo ljudi, mogli biste dati povoda nekome da vas ogovara, ali nemojte se zbog toga priviše nervirati. Finansijska situacija bi mogla da u drugoj polovini meseca bude stabilna, posebno ako vam neko nešto duguje. Takođe, možete razmišljati i o nekom honorarnom poslu.

Ljubav – Nemate ozbiljan razlog za nerviranje, ali vi se ponašate kao da ste zbog nečega uvređeni. Partner vas ne ignoriše iako vam se može povremeno to tako učiniti ili je prema vama veoma zahtevan, očekuje da ga u svemu podržite ali vas najviše opterećuje eventualno nemogućnost nalaženja rešenja za zajedničke finansije ili nekretine. Nešto u sferi nekretnina može postati ozbiljan problem za one koji su duže vreme u nekoj vrsti krize. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag i da se dogovorite oko zajedničkog izlaska. Ne bi trebalo da se previše upuštate u bilo kakvu avanturu ako niste sigurni da šta želite od te veze. Ako ste slobodni, predsoji vam interesantno poznanstvo koje bi moglo dovesti do flerta, a zatim i do ozbiljne veze ukoliko pokažete dovoljno inicijative i zainteresovnosti.

Zdravlje – Nervoza zbog posla.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Ovo je odličan period za Škorpije koje žele promenu posla, za one koji se bave informatikom, sportom, trgovinom ili rade u medijima. Možete očekivati mnogo novih ponuda, sami ćete se potruditi da uz pomoć Strelca, Ovna ili druge Škorpije nađete najbolje rešenje za sebe i da najverovatnije počnete da rešavate pitanje svog satusa. Bićete mnogo komunikativniji i spremniji da o svemu pričate osim o novcu, vašim ulaganjima, planovima i finansijskim poslovima. Vi hrabro odolevate svemu i malo ko može da vas nadmudri. Imate tajni izvor prihoda preko trgovine. Pazite da nešto ne uzimate na tuđe ime, kredit, kola, da ne budete nekome žirant, situacija se može iskomplikovati. Pazite da ne precenite svoje mogućnosti.

Ljubav - Oni koji su skloni da često menjaju partnere, flertuju ili su nesigurni u svoj izbor, postaće još manje stabilni jer će izazova biti mnogo. Bićete neodlučni za koga da se odlučite. To će biti naročito naglašeno kod onih Škorpija čiji posao podrazumeva kontakte sa strancima, umetnicima, ili osobama koje često putuju, zato će vam biti potrebna velika moć samokontrole da biste svoj ljubavni život držali u svojim rukama. Ako ste u dužoj vezi koja odavno pomalo ali sigurno zapada u krzu, čuvajte se. Partner smišlja kako da vas veže za sebe a vi ste naprotiv, previše iskreni i o svemu otvoreno pričate i zadovoljstvu i nezadovoljstvu. Malo više taktičnosti pomoći će vam da vezu sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, dovedete u red. Moguće da ćete se pomiriti sa nekim ko će biti veoma ljubomoran i podozriv prema vama. Škorpije koje su u braku treba da više pažnje posvete voljenoj osobi i postanete još bliskiji.

Zdravlje – Čuvajte se poroka bilo koje vrste.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Ovo je značajan mesec jer vam donosi mogućnost da sredite pitanje novca i nekih poslovnih odnosa. Većinu finansijskih problema počećete da rešavate odmah početkom meseca. Imaćete mogućnost sklapanja posla sa nekim ko je pomalo nesiguran u sebe i verovatno nećete imati previše strpljenja za tuđe sumnje i dileme. Daćete na znanje da treba da se svako izjasni šta želi, a vi ćete mnogo toga zadržati za sebe, a mnoge informacije mogu biti veoma važne. Ne bi trebalo da otkrivate sve svoje namere, a mnogi će želeti upravo da saznaju šta vi želite. U ovom periodu možete voditi brojne nekonstruktivne razgovore. Oni koji se bave umetnošču ili nekim inventivnim poslom mogu imatu mnogo uspeha jer vam je intuicija prilično izražena. Saradnici se pokazuju kao nedovoljno aktivni i preduzimljivi. Neki od vas razmišljaju o samostalnom biznisu koji bi vam doneo dosta slobode i nesputosti.

Ljubav - Možete biti u srećnoj vezi ali nećete želeti da o svojoj sreći pričate niti da previše dopustite da se neko meša u nju. Možete biti pomalo nesigurni po pitanju emocija i ako ne dobijete dovoljno dokaza ljubavi bi ćete prilično podozrivi i nedovoljno sigurni u sebe. Ponekad ste skloni ljubomori koja može opteretiti vezu sa voljenom osobom. Možda ćete imati povremene susrete i flert sa jednom ambicioznom ali i veselom osobom koja vam može biti podrška u poslu. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, moguće su i neke nepotrebne rasprave, najverovatnije zbog finansijskih problema. Možete imati utisak da između vaših odluka, emocija i ponašanja postoji neko razmimoilaženje.

Zdravlje - Više se krećite i pazite na težinu.


   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Ovo je veoma bitan period za vaš znak jer ćete imati prilike da uspostavite dobru komunikaciju sa onima od kojih očekujete podršku u vezi dugoročnih poslova. Potrebno je da budete krajnje trezveni i spremni da uđete u neke poslove koji bi tek trebalo da se razvijaju. Moguće je nerviranje zbog kašnjenja nekih stvari u vezi poslova koje je trebalo davno da završite, a niste. Ovaj period vam može doneti mnogo toga dobrog i vi ćete dobiti želju da se aktivirate i na polju društvenih aktivnosti. Veoma ste uporni i stabilni i nećete odustati od svojih planova. Ukoliko se bavite umetnošću, moguće je pomalo usporavanje nekih poslova. Kraj meseca donosi dobre poslovne šanse u radu sa jednim vodenim ili zemljanim znakom, kao i veliki kretativni potencijal.

Ljubav - Imate želju za stabilnom vezom koja bi mogla biti veoma izvesna ako se radi o vezi sa Škorpijom ili Bikom. Jedan Rak ili Ribe mogu doneti nove ljubavi, poznanstva i mnogo toga romantičnog i neočekivanog. Trebalo bi da uskladite misli i osećanja, da biste ostvarili unutrašnju ravnotežu koja vam je jako bitna. Kada je porodični život u pitanju, moguće da će Jarac rešavati veoma važne porodične probleme ili će rešavati pitanja u vezi sa nekretninama. Slobodni Jarci mogu ući u vezu koja će za njih biti veoma značaja i verovatno će biti u stanju da ostvare stabilnost i harmoniju o kojima maštaju. Jedan od značajnijih perioda za jednog Jaraca kada je u pitanju ljubavni život jer će mnogi biti spremni da naprave zaokret u svom životu, bilo da reše da uđu u brak ili da raskinu neke odnose koji im ne odgovaraju. Prijateljski odnosi mogu biti u iskušenju, mnogi će obnoviti veze sa Devicom ili Rakom, a drugi će imati potrebu za potpuno nekim novim kontaktima. Budite potpuno iskreni u izražavanju svojih osećanja, ona druga strana će to znati da ceni.

Zdravlje – Meditacija ili neki drugi vid opuštanja bi vam dobro došli.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Mogu vam biti ponuđeni poslovi koji će zahtevati veliko angažovanje sa vaše strane, ali će se na kraju isplatiti. Takođe, kontakti sa osobama koje se nalaze na nekoj funkciji mogu vam uvećati prihod. Ako se bavite privatnim poslom imaćete mnogo toga da završite od započetih poslova. Postajete mnogo slobodniji kada je posao u pitanju. Razmatraćete sve mogućnsti koje vam se pružaju. Moguće da ćete prekinuti neki aranžman koja vam ne odgovara. Ako se bavite nekretninama ili ako želite da započnete nov posao u vezi sa velikim projektima, nemojte žuriti, jer ste u zadnje vremeveoma nestrpljivi, a to vam neće doneti ništa pozitivno. Imate dobre šanse kada je u pitanju posao sa strancima. Mnogo toga će se dešavati u ovom periodu, a nešto od toga su i mogući problemi sa konkurencijom. Takođe, mogući su izdaci ali to neće značajnije poremetiti vaše finansije. Tu su i neke nove dileme, ali možda i šanse kada je u pitanju vaša karijera.

Ljubav- Pokušaćete da se vratite na neku staru poziciju kada je u pitanju veza sa osobom koja vam je izuzetno draga, iako ste možda imali dosta problema. Imaćete mogućnost nalaženja rešenja za problem koji izgleda prilično nejasan, jer će se kod vas emocije i razum preplitati i vi nećete biti načisto da li treba da budete racionalni kada je u pitanju ljubav ili da sledite svoja osećanja. Verujete da je moguće da napravite fer dogovor sa partnerom ali ako je povod raskid, razvod ili nešto slično tome i razgraničenje finansija, možete biti u velikoj dilemi. Nalazite se u periodu u kome biste mogli započeti novu vezu ili upoznati neku osobu koja će biti veoma značajna za vas. To može biti osoba koja će vas oduševiti svojim intelektom i smislom za humor.

Zdravlje - Mnogo ste se iscrpljivali, opustite se u društvu porodice.


RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Jedan veoma uzbudljiv mesec kada će vaši kontakti sa strancima biti uspešni, ali zbog vaše neodlučnosti, verovatno nećete moći da donesete definitivnu odluku, mnogo toga će se odložiti za kasnije jer nećete moći da se odlučite šta tačno hoćete. Možda će i vaši saradnici biti prilično nepouzdani ali imaćete prilike da se sretnete sa onima koji mogu da vam pomognu u svakom pogledu. Neko će pokušati da utiče na vaše odluke ali vi na to nečete obraćati pažnju. Mogući su manji problemi sa onima koji se bave trgovinom. Pokušajte da se ne zadužujete, a kredite uzimajte samo ukoliko je to baš krajnje neophodno. Maksimalno se fokusirajte na najvažnije stvari, a one sporedne ostavite za kasnije.

Ljubav - Dugo vremena želite da se zaljubite i ostvarite vezu o kakvoj sanjate. Ovo bi mogao biti veoma lep mesec ako ste slobodni, jer vam predstoji susret sa nekim na koga ćete moći da računate, naročito kada se radi o nekom na koga možete da se oslonite i u vezi sa poslovnim odlukama. Moguć je susret negde na putu u inostranstvu, naročito ako planirate odlazak u neke egzotične destinacije. Verujete da ste na pravom putu da se stabilizujete ako ste u vezi sa Bikom ili Jarcem, a susret sa jednom Škorpijom može iz korena promeniti vaš život. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja ima veze sa strancima ili živi u inostranstvu, moguće je planiranje zajedničkog života. Neki od vas će biti zaokupljeni svojim starim ljubavima i maštati o ponovnom susretu. 

Zdravlje – Ukoliko osetite da slabije vidite, ne odugovlačite odlazak kod očnog lekara, već krenite odmah.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA