vrh
Meni

Mesečni Horoskop

Oktobar 2020.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.
   Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu! 

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Pokušajte da sprovedete sve svoje planove u delo, a zatim budite posebno oprezni do kraja meseca ako imate svoju firmu da ne donosete pogrešne odluke u brzini jer ćete biti skloni preteranom trošenju. Ipak, prema saradnicima budite na distanci. Sve ono o čemu ste razmišljali u prethodnih nekoliko meseci sada će moći da se finalizuje. Možete imati dosta uspeha u poslovima u okviru marketinga, poslova vezanih za javnost, sport, medije, arhitekturu. Ako spremate ispite, bićete uspešni i imate nove poslovne mogućnosti. Trebalo bi da planirate put u inostranstvo i ako vam iskrsne prilika da radite za strance, prihvatite ponudu, čak i ako vam zemlja koja vam bude ponuđena ne bude odgovarala u potpunosti. Trebalo bi da se oslonite na savete osoba rođenih u znaku Vodolije ili Riba. Imajte poverenja u svoje sposobnosti,jer će vam se ukazati lepa prilika i možete dobiti sjajnu šansu u vezi sa poslom. Mogući su vanredni dobici preko poslova vezanih za javnost ili preko umetnosti. Ukoliko ste bez posla, sam kraj oktobra nosi nove prilike za zapošljavanje.

Ljubav - U ovom mesecu ljubav se može aktivirati dosta, a oni koji su u ozbiljnijoj vezi mogu započeti priče o braku. Ukoliko ste sami ovo je odličan period da upoznate nekoga a pogotovo kada su javni skupovi i javna mesta u pitanju. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, biće naglašena posesivanost ili neka vrsta ljubomore. Partner bi mogao da se slično ponaša i da vam daje na znanje da neka vaša odsustvovanja ili putovanje njemu nikako ne prijaju. Partner u znaku Bika, vage ili Riba možda i neki Rak ili Škorpija mogu biti za vas veliki izazov, mada ćete biti skloni i maštanjima o nekom ko živi daleko ili ko nije slobodan. Možete iamti osećanje da treba da se tako postavite ako ste muškarac ili ćete, ako sta dama biti na meti nekog udvarača. Ovaj period vam može doneti brojne razgovore sa partnerom, promenu raspoloženja ili poznanstvo preko socijalnih mreža.

Zdravlje – Obratite pažnju na eventualne stomačne tegobe.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- U ovom mesecu bićete zadovoljniji poslom kao i radnom atmosferom jer se situacija na poslu poboljšava. Ukoliko nemate posao prilika će biti a najviše krajem meseca kada vas može pratiti i sreća. Takođe možete dobiti ideju da pokrenete neki manji privatan posao od koga dolazi dodatna zarada. Takođe, morate da mnogo više energije ulažete u sve što radite jer će se od vas očekivati da budete efikasniji. Ovaj period vam može doneti dobro raspoloženje, entuzijazam i potrebu da se iskažete na najbolji način a moguća je i neka konkretna ponuda za rad. Od Jaraca možete imati veliku podršku kao i od neke Škorpije ili Riba. Pokušavaćete da se maksimalno angažujete u okviru timskog rada a imate potrebu da se iskažete na najbolji mogući način. Pripazite na izdatke.

Ljubav – Manji flert dolazi od osobe koja je povezana sa vašim poslom. Komunikacija sa partnerom neće biti tako laka kao do sada i pokrenuće se teme koje vam neće biti prijatne. Možete ući u tajnu vezu sa nekim ko nije slobodan. Neko će vas na javnom mestu ili ko je poznat u javosti stalno podsećati na neka obećanja koja ste dali ili na neke zajedničke momente iz prošlosti. Spremni ste da napravite zaokret u životu i ako ste slobodni, to bi moglo značiti ulazak u brak ili u ozbiljnu vezu koja ima šanse da bude veoma burna. Moguće je da vam u život uđe neko ko radi za strance, ko često putuje i sa kim možete imati mnogo prijatnih zajedničkih momenata.

Zdravlje - Više vremena provodite na otvorenom, šetnji i rekreaciji.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Ovaj period van donosi mogućnost saradnje sa osobama koje rade za strane privatne firme ili ćete raditi od kuće, nešto ćete naći što će vam odgovarati i što će vam doneti satisfakciju za dalji napredak. Imate priliku da mnogo više zaradite nego ranije i mogućnost nalaženja rešenja za posao koji ima veze sa finansijama. Možete dobiti neke povoljne vesti iz inostranstva ako želite da idete iz zemlje ili da radite za neku stranu firmu. Imate razumevanje porodice za posao koji želte da započnete. Finansijsko stanje je bez većih promena.

Ljubav - Dobar je mesec za ljubavni život Blizanaca. Koristićete svaku priliku da budete sa partnerom. Ovaj priod vam donosi brojne mobućnosti na emotivnom planu naročito ako ste izrazito društveni a većina Blizanaca jeste i ako je krug vaših prijatelja na neki način povezan sa nekom vrstom umetnosti. Mnogi misle da imate nekog u inostranstvu, naročito ako ste slobodni ili ostavljate takav utisak. Neki drugi Blizanac, Devica, Lav ili Vaga mogu biti veoma zainteresovani da vama uspostave dobru komunikaciju. Romansa sa nekim ko nije slobodan neće se odvijati baš po planu, naročito ako niste sigurni da li je osoba koja vam se dopada slobodna ili ne. Trudite se da osvojite poverenje osobe koju viđate u društvenim krugovima ili koju poznajete preko posla. Možete očekivati romantične susrete koji će vam doneti šansu da doživite vezu o kakvoj ste maštali.

Zdravlje – Nervoza izazvana promenama vremena.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Oni koji imaju privatan posao mogu biti izuzetno zadovoljni ovog meseca. Ukoliko ste nezaposleni mogu vam se pojaviti nove ideje da pokrenete nešto sami jer ste spremni da se uključite u neke nove poslove i bićete posvećni aktivnostima koje vam se izuzetno isplate, posebno ako su u domenu medija, trgovine ili marketinga. Imate šanse da se bavite poslom u vezi sa nekretninama i verovatno će vam se pružiti prilika da rešite pitanje stambenog ili poslovnog prostora. Možetete imati utisak da imate jaku konkurenciju na poslu ili će vaši prihodi biti znatno veći ili ćete se potruditi da budu ali i vaši rashodi takođe. Neko vam može pružiti šansu o kojoj ste maštali.

Ljubav – Jedan prilično uzbudljiv mesec, naročito ako nemate prilike da često provodite vreme sa partnerom i često komunicirate samo preko telefona ili socijalnih mreža ili jedno od vas dvoje zbog posla često negde putuje. Spremni ste da o nečemu važnom razgovarate sa osobom koja vam je draga i da napravite dogovor, posebno ako se radi o Devici, Ribama ili Škorpiji a ukoliko ste u vezi sa nekim vodenim ili zemljanim znakom postajete mnogo odlučniji po pitanju rešavanja svog statusa u vezi. Imate prilike za interesantno poznanstvo ili mogućnost dogovora koga ćete se oboje pridržavati a koji se odnosi na vašu zajedničku budućnost. Ako vam se dopadaju Škorpija, Ribe ili Jarac, oni su za vas pravi izbor, dok Ovan i Vodolija mogu biti za vas priličan izvor stresa.

Zdravlje - Moguća nesanica.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Ovaj mesec je odličan da se pokrenu sve ideje iz prošlosti ali i da se one koje su ranije prekinute sada ponovo realizuju. Obnovićete neke kontakte i bićete zadovoljni postignutim. Ovo je jedan buran mesec koji vam može doneti neke nove šanse ukoliko se bavite poslom u kome morate da pokažete smisao za dobru komunikaciju ili radite u medijima. Pokušavaćete možda posle 10. da se ubacite u neki projekat ili uneku frimu koja dobro posluje i gde možete imati utisak da su baš na vas čekali jer ćete imati brojne ideje kako da se unapredi posao. Nekretnine su za vas poseban izazova a ako se profesiolano bavite sličnim poslom, bankarstvom ili trgovinim, inženjerstvom možete očekivati da dobijete dobre ponude i uvećanje prihoda. Možete dobiti novu poslovnu ponudu, novu šansu na poslu a možete očekivati povoljne vesti u vezi sa stipendijom ili poslom sa strancima.

Ljubav - Nekome je stalo da zna što više o vama. Možete biti i prilično nesigurni u sebe ili ćete biti u vezi sa nekim ko vam neće ulivati mnogo poverenje, možda ćete morati da se mnogo više trudite oko partnera nego što ste navikli. Ako vam se dopadne osoba koja je poslom vezana za inostranstvo ili često putuje ili ima veze sa inostranstvom na bilo koji način, možda je jedno vreme živela tamo a niste je dugo videli, moguće je pomirenje ili početak veze ako ste bili samo prijatlji. Prošlost igra izvesnu ulogu u vašem životu, prilično opstruktivnu i vi ste povremeno opterećeni razmišljanjima o propustima koje ste svojevremeno napravili.

Zdravlje - Pazite se moguće povrede, na poslu ili kod kuće.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- Period vam donosi nove šanse na poslu ali i mnogo obaveza, posebno ako radite neki posao koji ima veze sa ekonomijom, bankarstvom ili treba da uložite poveću svotu u neki projekat. Novac vam dolazi od stranaca ili nekoga ko je povezan sa inostranstvom. Možete dobiti priliku da se iskažete domenu umetnosti. Može vam se učiniti da imate jaku konkurenciju i da mnogi pokušavaju da vam protmu ideje ili da imate problema sa osoboma kojima ne možete da parirate. Trebalo bi da budete više orijentisani na one koji su vam oduvek bili naklonjeni. Škorpija, Rak i Jarac su standardno dobri saradnici i na njih se možete pouzdati i u sferi finansija. Ako planirate odlazak za inostranstvo, dobro razmislite da li vam se to u ovom momentu isplati.

Ljubav – Trebalo bi da budete tolerantniji prema nekom ko je pokazao do koje mere može da bude lojalan i da na njega možete uvek da računate. Ako ste u stalnoj vezi, partner od vas očekuje da mu izađete u susret po mnogim pitanjima i da se previše ne uzdate u njegovu spremnost da vam uvek sve prašta. Možete biti netolerantni i svojeglavi i možete biti prilično naporni u komunikaciji i nedovoljno spremni da preuzmete odgovornost za svoje postupke ili reči. Možete biti isprovocirani i verovatno ćete davati povod za rasprvu. Nova poznanstva mogu biti interesantna ali pitanje da li ste spremni za ozbiljnu vezu.

Zdravlje - Koristite više biljne čajeve.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- Možete se osećati nesigurnim i nedovoljno spremnim da se uključite u neke nove poslove. Možda će vas mnogi kritikovati ali vi ste ipak vrlo požrtvovani ali osećate da to niko ne primećuje niti poštuje kako treba. Dobro se slažete sa Lavom mada na momente možete imati utisak da vas i on opstruira, gotovo niko vam se neće naći pri ruci u onoj meri u kojoj je to vama potrebno. Mogući su poveći izdatci ali i mogućnost da imate izvor dodatne zarad i vi ćete to iskoristiti. Moguće su nove poslovne šanse o kojima ste maštali.

Ljubav – Ovog meseca partner će dosta uticati na vaše stavove i način razmišljanja pa vas može i pametno posavetovati. Mnogima se dopadate ali vas to kao da mnogo ne zanima i kao da želite da se vratite u neko vreme kada vam je sve izgledalo mnogo idiličnije i lepše. Možete se osećati u priličnoj meri iscrpljujuće jer možda zbog partnerskih odnosa imate neke vanredne izdatke ili morate da pružite partneru podršku koja vam ne odgovara. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji i pristupačniji kada se radi o udvaranju jednog Lava ili Ovna. Trebalo bi da budete spremni za neku novu romansu ili za poznanstvo sa osobom koja će moguće raditi za strance ili će imati neke rođačke veze sa strancima. Ukoliko ste sami možete naći nekoga za sebe putem društvenih mreža.

Zdravlje - Nemojte se nervirati za svaku sitnicu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - Nemojte oklevati da se prihvatite posla koji vam nude čak iako nije tako sjajno plaćen ili ako ima nekih zastoja u isplati jer biste mogli preko tih nekih novih poslova upoznati one koji će vam biti veoma važni za vašu dalju karijeru. Ako ste privatni preduzetnik ili slobodni umetnik, pružaju vam se šanse da dođete do neke ekstra zarade na koju niste računali ili ćete uspeti da se dogovorite sa Devicom, Blizancima ili Jarcem u vezi sa novim projekto koji bi mogao biti dobro plaćen. Poslovi sa strancima trebalo bi da se nesmetano odvijaju čak iako možda neko pokušava da ih opstruira. Možda dobijete vest koja vas može iznenaditi, moguća ponuda o kojoj trebate razmisliti.

Ljubav - Emocije i ljubav će biti aktivniji više platonski nego fizički i možete previše maštati o nekome ko je za vas nedostižan. Moći ćete da upoznate nekog ko bi mogao da vam bude na duže staze, sasvim solidan partnera ali ne radi se ni o kakvoj strastvenoj vezi već o prijateljskoj. Moguće su trzavice jer se partneru može činiti da od njega očekujete ono što on nije u stanju da pruži. Vaša posesivnost izbija u prvi plan i donosi probleme. Imate mogućnost da stojički izdržite sve provokacije i izazove u ljubavnom životu.

Zdravlje – Pripazite na stomak i čuvajte se brze hrane.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Vaše ambicije su velike i vi ste prilično superiorni ali moguć je izvestan pad pad energije i možda na nekin način neku vrstu izdaje od strane prijatelja na koga ste računali. Nemojte se previše nadati kada je u pitanju uvećanje finansja preko redovnog posla veća razmislite o samostalnom projektu koji bi neko finansirao ili u koji biste ako treba uložili i svoj novac što nije baš najmudrije. Ovo vreme vam donosi nove ideje i onoliko novca koliko vam je potrebno. Može doći do nekih novih razgovora koji mogu rezultirati sklapanjem unosnog posla sa strancima.

Ljubav - Možete razviti emocije prema nekome ko vam je bio samo prijatelj, a taj osećaj će biti jači kako mesec odmiče. Takođe možete dobijati neke otvorene ponude, pa razmislite o njima jer ih neće biti stalno. Ukoliko postoji problem u vezi partner će biti rešen da vam izađe u susret. Pokušavate da uspostavite dobru komkunikaciju sa nekim ko vam je veoma bitan, bilo da se radi o sadašnjem, bivšem ili nekom potencijalnom ljubavnom partneru sa kojim želite da imate solidne odnose. Nemojte se obeshrabriti ako bude u pitanju neko s kim je gotovo nemoguće komunicirati.

Zdravlje – Smanjite obroke.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- Ovo je jedna izuzetno dinamičan mesec u toku koga morate da mnogo toga uradite i da date na znanje između ostalog vašim šefovima i članovima porodice da su vaše ambicije velike i da ne odustajete od onoga što ste sebi zacrati. Jedan Lav može biti prilično naporan ali vi kao da ćete uspeti da uspostavite sa njim dobru komunikaciju i verovatno će vam se naći pri ruci kod rešavanja nekih vaših dilema. Period je povoljan ako ste angažovani na poslu koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti i verovatno ćete dobiti šansu da negde privučete pažnju, možda tamo gde će se odlučivati o vašem statusu. Ovo je period veilikih poslovnih ponuda i lične afirmacije samo je potrebno da drugačije organizujete svoj život i postavite se odlučnije prema saradnicima koji mogu biti prilično naporni i zahtevni.

Ljubav – Imate sve šanse da budete mirnoj vezi ali ovo vreme vam donosi i neke neprijatnosti u komunikaciji ako ste preokupirani poslom a partner to ne shvata na način kako biste vi želeli ili nema dovoljno razumevanja za vaš posao. Možda ćete upravo negde na nekom poslu upoznati oosbu koja će biti prilično zahtevna po pitanju vremena koje će želeti da sa njom provodite. Ako ste u vezi ili braku, pitanje inostranstva i odlaska na zajedički put biće veoma značajno za dalji tok vaše veze. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa nekim samo zato što je izrazito svojeglav jer imate mogućnost da sa tom osobom lako izađete na kraj.

Zdravlje – Odmor u prirodi odlično deluje na vas.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Većina predstavnika vašeg znaka pravi velike planove u vezi sa poslovima na duži rok. Vas privlači sve što je ekskluzivno i markirano. Nalazite se u periodu kada vam ne prija samoća. Dobićete brojne pozive da posetite bliske osobe, rođake, prijatelje i divno ćete se provesti u njihovom društvu. Ako posedujete neki talenat, onda gledajte da ga na svaki način unovčite ili da ga plasirate jer je pred vama lepa karijera. Vi ste oni koji nameću uslove, pazite samo da ne preterate u svojim zahtevima, jer bi poslovni partneri mogli da se okrenu prema nekome ko je malo popustljiviji i manje zahtevan. Svaka vrsta preterivanja na neki način se može pokazati kao loša po vas, bilo da se radi o prevelikoj ambiciji, fizičkom naprezanju ili potrebi da po svaku cenu pobedite konukurenciju.

Ljubav - Neko vas na poslu može zamarati svojim opsesivnim namerama i možete imati utisak da bi bilo mudro da budete popustljivi. Imate snagu da se postavite autoritativno i u ljubavi ste skloni da mislite da je jedno dugogodišnje prijateljstvo ili veza ono što vam je potrebno ma pred kakvim izazovima da ste, posebno kada se radi o jednom Lavu koji vas može podsećati na nekadašnju romansu. Pokušajte da budete mnogo smireniji kada rešavate privatne probleme da ne biste došli u situaciju da se raspravljate oko nekih u stvari nebitni pitanja.

Zdravlje - Moguća prehlada.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Moraćete da završite nekoliko vrlo važnih konkretnih poslova od kojih vam zavisi karijera ili koje mogu biti odskočna daska za dalje u budućnost. Vrlo ste analitični i precizni i potrebni su vam takvi saradnici. Dobar je period da zaradite i više od onoga što ste planirali ali pripremite se na naporan rad. Mogući su veći izdaci ali vrlo brzo ćete ih nadoknaditi. Trudite se da budete u svemu prvi ali vam to ne polazi za rukom jer imate konkurenciju koja se bolje sprema od vas za posao u kome vi želite da dominirate. Period vam donosi dobre poslovne mogućnosti u radu sa strancima.

Ljubav - Osećate se prilično sputano u situaciji u kojoj se ne snalazite baš najbolje, naročito ako ste odnedavno u vezi. Imate utisak da treba da uradite nešto što se od vas očekuje a što bi ste vi najradije izbegli, možda da ispoštujet neki dogovor sa partnerom. Vaše misli su negde u inostranstvu i planirate put sa osobom koja vam je draga ili negde gde mislite da ćete je ponovo sresti. Ako ste braku, pokušajte da ne provocirate svađu sa partnerom. Verujete da možete da se snađete u jednoj komplikovanoj situaciji, posebno ako ste slobodni a dopadaju vam se dve osobe istovremeno ili ste planirali da se pomirite sa nekadašnjim partnerom a niste sigurni da li je slobodan. Imate mogućnost da sredite svoj ljubavni život a ako ste u braku da uspostavite harmonične odnose samo što ćete morati da po mnogim pitanjima budete popustljivi.

Zdravlje - Smanjite stres i nervozu na svaki način.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA