Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

Horoskop za Mart 2023.

   Pogledajte Vaš mesečni horoskop za ovaj mesec! Mesečni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Poslovni horoskop, ljubavni horoskop i horoskop vašeg zdravlja za ovaj mesec. Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Mesečni horoskop za Ovna 

MESEČNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posao - Buran početak perioda, zbog čega neka isplata može kasniti, ali većina Ovnova naći će način kako da izađe nakraj sa nelojalnim saradnicima ili dužnicima. Početak perioda obeležen je velikom tenzijom i u svakoj vrsti partnerskih odnosa, posebno za one čiji posao podrazumeva sklapanje ugovora, putovanje, rad u medijima, sportu.
Bilo bi dobro da budete precizniji u svemu što radite. Nemojte zarad obećane dobre zarade propustiti ponudu nekog drugog Ovna ili Jarca. Posebno je veoma bitno da budete koncentrisani na ono što radite. Imaćete mogućnost sklapanja novih poslova, posebno u sferi privatnog biznisa. U toku ovog perioda možete osetiti preterani entuzijazam bez pokrića, pa pripazite, jer možete u mnogim situacijama ispasti prilično naivni. Najviše štete imaće oni Ovnovi koji su skloni lakovernosti i nepromišljenosti. Ovo nije vreme za velike odluke nego za prikupljanje svih potrebnih informacija i saradnika.

Ljubav - Ne bi se moglo reći da je ovo naročito povoljan period jer nećete imati nikakve garancije u ljubavi i mogući su posebno komplikovani odnosi početkom meseca. Oni koji su skloni flertu, mogu očekivati, naročito na putovanjima, prijatne susrete, mogućnost novog poznanstva sa nekim ko nije slobodan ili ko je pomalo lakomislen i spreman za avanturu. Vi se možete preterano zainteresovati za osobu koja je prilično nepouzdana. Sredinom meseca možete biti skloni flertu sa nekim ko živi u drugom gradu ili državi. Može se raditi o stranom državljaninu ili o osobi koja je profesionalno vezana za putovanja. Neki Ovnovi mogu biti skloni ne samo zaljubljivanju nego i ulasku u paralelnu vezu. Rođeni početom i sredinom 80-tih mogu očekivati neke veće promene na ljubavnom planu, moguće i poznanstvo koje bi moglo biti veoma značajno na duži rok. Nećete biti usmaljeni osim ako to, iz nekih razloga nije vaš izbor. Neki Ovnovi mogu biti na prelomnoj tački u vezi sa važnim odlukama koje se tiču njihovog ljubavnog života.

Zdravlje - Smanjena vam je pažnja, pazite se povreda i opekotina.


Mesečni horoskop za Bika  

MESEČNI HOROSKOP ZA BIKA (22.4.-21.5) - TAURUS

Posao - Predstavnicima Bikova ovaj period može da donose velike promene u životu, za mnoge nabolje. Ako ste u poslednjih godinu dana napravili neko veliko spremanje u svom poslovnom životu, napravili dobru ekipu saradnika ili raščistili sa sobom šta su vam profesionalni prioriteti, možete očekivati da ćete sa mnogo manje napora uspeti da dođete do dobre zarade. Imaćete priliku da nešto započnete, a neki i da uhvate poslednji vagon za nešto. Ne ulazite u konflikt sa pretpostavljenima, budite odmereni, vredni i uključite se u rešavanje finansijskih problema tu gde radite čak i ako vas to uopšte ne zanima ili nemate smisla za novčana pitanja, iz nekih razloga to će biti za vas veoma bitno. Imaćete mogućnost uspešne saradnje sa ženama kao i sa privatnim firmama a oni koji rade u državnoj službi mogu biti pod stresom da li će njihov položaj biti ugrožen. Imaćete potrebu da budete darežljivi i da ulažete novac u nove projekte sa mnogo entuzijazma. Dobro pazite na šta trošite novac, pazite da se ne zamerite nekom pretpostavljenom, naročito ako se radi o Lavu, Ovnu, Vagi ili Vodoliji.

Ljubav - U ovom periodu moguća je povremena malodušnost po pitanju ljubavi, naročito ako ste slobodni, kao i kolebljivost, nestalnost u emocijama i spremnost da se upustite u paralelnu vezu. Sredina meseca donosi velika uzbuđenja, naročito damama Bikovima. Ako ste jedna od njih, zaljubljena u nekog ko je na položaju, ako se radi o uticajnoj osobi sa kojom ste povremeno bili u vezi, sada dolazi vreme da otvarite karte. Dame Bikovi su i dalje fatalne zavodnice koje su sposobne da u okviru posla naprave haos gde god se pojave, a mnogi će se otimati o njihovu naklonost. Žena ratnik, zavodnica i poslovna, uspešna dama, to ćete biti vi bez i malo sentimentalnosti prema partneru. Zahtevaćete od njega da vas bude dostojan. Muškarci Bikovi su takođe u nekoj vrsti ushićenog raspoloženja, poneti svojim poslovnim planovima, spremni da obećaju i što mogu i što ne mogu da ispune. Mnogim slobodnim predstavnicima vašeg znaka predstoji mogućnost interesantnih susreta, novih ljubavi i poznanstava kako na putu tako i u okviru posla sa strancima.

Zdravlje - Nemojte se izlagati preteranim fizičkim naporima i uzbuđenjima.


Mesečni horoskop za Blizance  

MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Posao - Vi ste ovog meseca na potezu, ali dobro pripazite, jer biste mogli napraviti pogrešnu procenu poslovnih mogućnosti. Što je posao kojim se bavite zahtevniji u pogledu poznavanja građevine, arhitekture, ekonomije, to ćete biti u većem iskušenju da uradite nešto o čemu bi trebalo dobro razmisliti. Rođeni krajem maja biće pod velikim pritiskom da izdrže tempo koji je iscrpljujući.
   Ne ulazite ni u kakve poslovne kombinacije sa muškim članovima porodice ili sa kolegama Lavovima, Rakovima ili Vodolijama. Možete biti pod pritiskom da pristanete na saradnju sa nekim ko je već afirmisan u inostranstvu, ali vama situacija može biti predstavljena u iskrivljenom svetlu zbog čega bi bilo dobro da se sami rasapitate o kakvom se poslu radi. Mladi Blizanci, rođeni početkom perioda mogu dobiti dobru poslovnu ponudu za rad sa strancima.

Ljubav - Na ljubavnom planu ovo je takođe period velikih uzbuđenja.Vaša procena situacije neće uvek biti sjajna. Najverovatnije ćete biti prilično naivni po mnogim pitanjima, posebno ako ste od nedavno u vezi ili ako tokom ovog perioda upoznate nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Mnogi će biti skloni da se previše emotivno vežu za nekog koga ne poznaju dovoljno i ako vam se dopadnu jedan Rak ili Lav, moguće da će veza početi burno ili veoma strastveno a oni koji su dugo u vezi ili braku mogu biti u manjoj krizi. Ne bi trebalo da se previše opterećujete prošlošću, ali će vas najverovatnije potražiti neko s kim ste nekada bili u vezi što može vas podstaći na razmišljanja koja želite da potisnete. Ako se nađete na nekom putu, najverovatnije će vam se dopasti osoba koja je popularna ili poznata u okviru svoje profesije ili ćete preko posla upoznati nekog ko bi mogao postati neka vrsta vaše opsesije. Postoji mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu, posebno će tome biti sklone dame Blizanci kojima se dopada uspešna osoba, Lav, Ovan ili Vodolija.

Zdravlje - Pripazite na grlo, posebno je osetljivo na hladno.


Mesečni horoskop za Rakove      

MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6. – 22.7.) - CANCER

 Posao - Tokom ovog perioda moguće je dosta promena na ličnom planu. Za stresne tipove Raka, ovo može biti previše, jer oni vole mirnu atmosferu na poslu, nemaju veliku toleranciju na stes a mnogo toga može na najveći deo Rakova delovati opterećujuće. Ako spadate u nežne tipove Raka kojima je za svaku odluku potrebna podrška, potražite je od Jarca ili Škorpije. Bikovi neće biti dobri saradnici jer će biti okupirani svojim ličnim ambicijama i neće imati mnogo sluha za vas. Ribe mogu biti od velike koristi Rakovima, a ako ste gospodin Rak koji je već sasvim afirmisan, na pravom ste putu da napravite dobre poslovne poteze. Veze sa osobama koje žive u inostranstvu, bilo na nemačkom jezičkom području ili u nekoj prekookeanskoj zemlji mogu vam biti izuzetno značajne, posebno onima koji su okupirani velikim projektima koji im mogu biti neka vrsta ulaznica za dugoročnu saradnju sa strancima. Možete imati osećaj da radite izuzetno važan posao koji je od opšteg interesa čak i ako se radi o nekom vašem privatnom projektu koji bi mogao da vam se izuzetno isplati.

Ljubav - Rođeni pred kraja znaka biće pod većim iskušenjem kada je u pitanju ljubavni život, naročito početkom perioda. Moguća je iznenadna zaljubljenost i to u nekog koga poznajete preko posla, ali možda će se pre raditi o zanosu nego o ljubavi. Osoba prisutna u javnosti ili neko ko se bavi umetnošću, radi u medijima ali i najverovatnije nije slobodan, može vam se dopasti na nekom kraćem putu ili na nekom seminaru,. Za mnoge će vaš ljubavni život biti veoma tajanstven, ali ne bi trebalo da i vama mnogo toga bude nepoznanica u vezi sa vašim partnerom da ne bi došlo do razočaranja. Ovaj mesec može doneti u vaš život umetnika ili javnu ličnost, nekog ko je mnogo komunikativniji od vas. Oni kojima je podznak u vazdušnom znaku imaće veće šanse da lako reše ljubavne probleme dok će Rakovi kojima je podznak u zemljanom ili vodenom znaku biti preosetljivi i nesigurni. Podznak u vatrenom znaku, većini predstavnika vašeg znaka donosi mogućnost ostvarenja solidne veze i to na vašu inicijativu. Kraj meseca donosi mogućnost poznanstva na putu sa nekim ko je mlađi od vas ali ko najverovatnije neće biti tipičan veran tip osobe kakva je vama potrebna.

Zdravlje - Više se krećite u prirodi.


Mesečni horoskop za Lavove  

MESEČNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)   LEO

Posao - Može vam se učiniti da ulazite u povoljan period, naročito ako ste rođeni početkom znaka. Ipak, dobro razmislite šta je za vas najbolje, možda da se posvetite projektu koji vam nude Strelac, Ribe ili Vodolija. Od vaše odlučnosti zavisi i uspeh projekta. Pripazite, jer su kasnije mogući problemi u komunikaciji, naročito rođenima krajem znaka.
Moguća je lakomislenost kada su u pitanju nove kolege ili možete biti previše popustljivi prema onima koji to ne zaslužuju. Ovaj period vam donosi izvenu dozu nerealnih očekivanja od onih sa kojima nameravate da uđete u velike projekte. Budite obazrivi u drugoj polovini meseca koji može biti prilično stresan, zbog čega i vaši poslovi mogu krenuti nepredviđenim tokom. Dobro pazite kakve ugovore sklapate jer možete biti prevareni od strane nekog u koga imate veliko poverenje. Nikakve trgovinske transakcije vam se ne preporučuju u ovom periodu. Pokušaj da sledite svoju intuiciju kod donošenja odluka može biti loš savetodavac. Trenutno se više oslonite na zdrav razum, a manje na svoje šesto čulo.

Ljubav - Niko vam neće biti od pomoći kada je ljubav u pitanju, ako budete pokazali svoje slabosti. Sve do sredine meseca događaji će se smenjivati takvom brzinom da nećete moći da se snađete šta vam se događa. Bićete spremni da se olako upustite u vezu sa nekim koga poznajete iz prijateljskih krugova i moguće da će se raditi o jednom Lavu, Strelcu ili Ovnu. Vaše nestrpljenje biće glavna prepreka na putu ka sreći koju ćete pošto poto želeti da sebi priuštite ali će vas neko i dalje podsećati koliko vam je bitan, moguće da se radi o bivšem partneru. Oni koji su dugo u vezi ili braku, najverovatnije neće imati mnogo razumevanja za zajedničke momente osim ako njihov posao ne podrazumeva da budu često razdvojeni. Verovatno ćete biti spremni da se upustite u paralelnu vezu ili da flertujete sa nekim koga ste upoznali u većem društvu ili na putu. Ako nameravate da zavedete jednog Ovna koga poznajete preko posla, biće vam potrebno mnogo bolja taktika nego ona koju ste primenjivali do sada ili u prethodnim vezama. Lavovi rođeni pred kraj znaka mogu očekivati ozbiljnu ljubavnu vezu sa Jarcem koji je maksimalno posvećen karijeri.

Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta.


Mesečni horoskop za Device  

MESEČNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)   VIRGO

Posao - Ovaj period vam savršeno odgovara ako se bavite poslom zbog koga dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, ako ste po prirodi netipična Devica, dinamični i preduzimljivi. Vaš intelekt izbija u prvi plan i verovatno ćete uspeti da nadmudrite neke osobe koje će početkom perioda pokušati da vam nametnu svoju volju. Sredinom meseca postajete manje efikasni, osim ako se ne bavite poslom koji ne zahteva preterano intelektualno angažovanje. Finansijska situacija tokom celog perioda neće biti tako sjajna osim ako ne budete u prilici da sklopite neki kratkoročni posao ali čak i tada vaši rashodi mogu prevazilaziti vaše prihode pa ćete možda razmišljati i o zaduživanju. Čeka vas naporan rad uz mogućnost stabilizovanja situacije na poslu, ali ako ste rođeni početkom znaka dobro pazite u kakve aranžmane ulazite jer neke situacije deluju na vas izuzetno izazovno i pa se i vama mogu neke ponude učiniti sjajnim, a zapravo pri njihovoj realizaciji možete biti i te kako suočeni sa realnošću koja vam se neće dopasti.

Ljubav - Rođenima početkom perioda ovaj period može doneti mladim damama Devicama udvaranje od strane nekog ko je ugledan, uticajan ali ne naročito postojan. Veze mogu biti dovedene u pitanje zbog ličnih ambicja, kako vaših tako i vašeg partnera. Imate relativno povoljne mogućnost da svoj život organizujete kako vama odgovara, naročito ako ste bilo vi ili partner orijentisani preko posla ka inostranstvu. Ipak mnogim predstavnicima vašeg znaka glavni problem će u stvari i biti organizacija porodičnog života. Oni koji žele da uđu u brak ili da postave na neke nove osnove svoj odnos sa partnerom, suočavaju se sa nekim energijama zbog čega će entuzijazam verovatno biti na nerealnim osnovama a uspeh kratkotrajan. Razlog za to može biti udvaranje od strane nekog ko je isuviše atraktivan i šarmantan da biste mu odoleli. Ali, neće biti i veran, što vama može u priličnoj meri kvariti planove u vezi sa zajedničkom budućnošću. Nemojte ni u kom slučaju donositi neke preuranjene zaključke, naročito poneti ljubomorom jer možete imati želju za nekim radikalnim potezima zbog kojih se kasnije možete kajati.

Zdravlje - Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima. Potreban vam je odmor.


Mesečni horoskop za Vage      

MESEČNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) - LIBRA

Posao - Ovaj mesec ne mora obavezno značiti dobre prilike koliko god vaš veliki i često nerealan entuzijazam u vezi sa nekim novim projektima vam obećava. Mnogo toga će se nakon burnih dana pomeriti s mrtve tačke. Iskoristite maksimalno svaku situaciju koja vam pruža mogućnost da napravite neki dobar dogovor sa strancima ili u okviru firme koja bi mogla da vam omogući da češće putujete u inostranstvo ili bar da budete angažovani na poslovima koji vas u velikoj meri u duhovnom smislu ispunjavaju.
Partnerski odnosi i dalje ostaju prilično komplikovani, pa mnoge potencijalne saradnike možete doživeti kao konkurenciju. Finansijska situacija će biti relativno stabilna čak postoji mogućnost da preko nekih vanrednih, honorarnih poslova dođete do poveće zarade ili unapređenja. Ovaj period će najviše moći da iskoriste mladi, oni koji rade na stručnom usvaršavanju ili koji planiraju odlazak za inostranstvo. Saradnja sa inostranstvom može biti veoma uspešna.

Ljubav - Ovaj mesec donosi snažne emocije, uzbuđenja, zadovoljstvo i mogućnost veze sa strancima, naročito ako ste mladi i nameravate da svoj profesionalni život usmerite ka inostranstvu. Oni koji ove godine upisuju fakultet, upravo na prijemnim ispitima mogu upoznati budućeg partnera. Ako ste u vezi sa Blizancima, Lavom ili Rakom, predstoje manje rasprave i nesuglasice sredinom perioda, a posle toga kreće period u toku koga vam mnogi problemi mogu izgledati lakše rešivi. Bilo bi najbolje da u odnosima sa stalnim ili nekim novim partnerom budete iskreni jer svaka vrsta taktiziranja, može doneti zahlađenje odnosa. Mnogima se dopadate i bićete verovatno predmet udvaranja, kako na poslu, tako i u nekim novim sredinama u kojima ćete zbog posla često boraviti. Blizanci će dati sve od sebe da vas osvoje, ali vi ćete u priličnoj meri taktizirati. Moguće da očekujete od jednog Ovna ili Škorpije da vam daju na znanje koliko ste im dragi na romantičan i neuobičajen način.

Zdravlje - Pripazite šta jedete, osetljiv vam je stomak.


Mesečni horoskop za Škorpije  

MESEČNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Posao - Naoružajte se strpljenjem. Pred vama su veliki poslovi, veliki planovi koje želite da realizujete ali i prepreke na sve strane. Imaćete osećaj pritiska od strane Lava, Jarca i Bika. Malo ko će imati razumevanja za vas osim Riba, poneke Device ili druge Škorpije. Imate veliku potrebu da poslove koje ste duže vreme već odlagali započnete i realizujete u domenu umetnosti, medija, filma, sporta ili estrade. U konkretnim poslovima koji se odnose na trgovinu, građevinu, arhitekturu moraćete da pokažete mnogo smisla za dogovor, strpljenje i na kraju ćete možda i odustati i okrenuti se nekim drugim poslovima koji vam se više isplate ili vam donose više zadovoljstva. Prva polovina perioda nije povoljna ni za kakvu vrstu partnerskog odnosa. Bilo bi dobro da budete taktični i da pokažete dobru volju za saradnjom bez želje da namećete svoju volju drugima. Imaćete nekoliko ideja u vezi sa rešavanjem finansijskih problema i verovatno ćete imati dosta uspeha, naročito ako se bavite pisanjem ili izdavaštvom. Može da vam se otvari jedno novo polje poslovanja koje nosi mogućnost velike zarade. Dobro pazite da ne napravite pogrešan potez usled lakomislenosti ili naivnosti. Imajte poverenja u Devicu i Raka.

Ljubav - Veze sa mladim ili mladolikim osobama koje karakteriše dobra moć komunikacije, društvenost, želja za putovanjima donose vam mnogobrojna uzbuđenja, ali ne i stabilnost i sigurnost koja vam je potrebna. Ribe, druga Škorpija i Devica mogu biti solidni partneri čak i kada su kritički nastrojeni prema vama. Jedna veza koja verovatno nije do kraja raščišćena moguće da će biti u prvom planu čak i ako budete s nekim drugim parnterom. Iako ćete svesno želeti da se okrenete nekoj novoj vezi, dugogodišnja ljubav, čak iako je sa razlogom raskinuta često vam neće dati mira. Budite spremni za avanturu na putu a na otvoreno udvaranje jednog Lava ili Raka ne reagujete. To može biti flert koji vam može u priličnoj meri iskomplikovati život. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu ući u novu vezu ili započeti vanbračnu zajednicu a oni koji uđu u brak tokom ovog perioda mogu se nadati mnogim burnim događajima, promenama, putovanjima i selidbama. Oni koji su pred drugom vezom ili brakom možda će želeti da dobro razmisle kako da se postave u odnosu ne samo na partnera nego i njegovu porodicu, jer će ona verovatno biti povod nekim manjim nesuglasicima sa partnerom. Ako ste gospodin Škorpija, partnerka će otvoreno pokazivati posesivnost, a ako ste dama Škorpija, možete imati paralelno dva udvarača.

Zdravlje - Mogući problemi sa grlom. Ostavite duvan.


Mesečni horoskop za Strelca 

MESEČNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Posao - Poslovi se u priličnoj meri komplikuju, naročito za one predstavnike znaka koji nisu spremni da se angažuju na poslu koji od njih zahteva da svoju volju podrede drugima. Ako spadate u one samostalne tipove ovog znaka koji uvek znaju šta žele, moraćete, bar do sredine meseca da budete spremni na svaku vrstu kompromisa, posebno ako radite na institutima, fakultetu, u velikim firmama i ako radite sa strancima.
    Neke osobe mogu biti posebno veoma naporni za vas, ali oni koji su rođeni početkom znaka mogu upravo u to vreme pomisliti kako nastupa neko njihovo vreme kada će moći da na svaki način iskažu svoje talente, znanje i sposobnosti. Imate jaku konkurenciju i to u vidu neke komunikativne i ne naročito iskrene saradnike koji će pokušati da sa vama uspostavi dobru komunikaciju što bi trebalo da bude na obostranu korist. Ako ste dama Strelac, trebalo bi da budete posebno veliki diplomata u radu sa muškarcima koje doživljavate kao svoju konkurenciju. Mnogo toga će se dešavati na vašem radnom mestu što može biti naznaka nekih novih promena koje bi mogle da vam donesu nove poslovne šanse. Bilo bi dobro da obnovite znanje stranih jezika, jer bi poslovni putevi mogli da vas odvedu u tom pravcu. U finansijskom pogledu nemojte previše rizikovati.

Ljubav - Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao biti izrazito stresan period jer nećete biti načisto kom carstvu da se privolite. Vaša okolina će vršiti na vas neku vrstu pritiska i pokušavaće da vas ubede da treba da se drugačije postavite prema osobi koja vam je draga, bez obzria da li se radi o stalnom partneru, nekadašnjem s kim želite da se pomirite ili o nekom s kim želite da započnete vezu. Trudićete se da fascinirate nekog ko neće biti tako iskren prema vama ili predusretljiv kako ćete vi to u početku očekivati. Ako ste rođeni početkom znaka, prvi dani ovog perioda donose velika uzbuđenja a ako ste rođeni pred kraj znaka, možete biti pomalo i razočarani nekim kome ste verovali, a ko će se verovatno pokazati kao nelojalan. Krajem meseca možete biti u priličnom emotivnom haosu, bilo da ste slobodni ili u vezi, pa bi jedno prijateljstvo ili kolegijalni odnos mogao prerasti u nešto mnogo značajnije, ali je pitanje koliko bi ta romansa potrajala. Možete biti inferiorni u pogledu partnera koji će vam servirati priče koje on želi, a vi ćete biti spremni da sve to prihvatite samo da biste bili zajedno.

Zdravlje - Potreban vam je neki izduvni ventil. Neki hobi ili rekreacija.


Mesečni horoskop za Jarca      

MESEČNI HOROSKOP ZA JARCA (22.1.-20.1.) - CAPRICORNUS

Posao - Naporan period je pred vama i vi ćete morati da se organizujete na sasvim drugačijim osnovama ako želite da nastavite započete poslove. Ovaj period donosi velike probleme na poslovnom planu, uglavnom zbog nekooperativnosti onih na koje računate ili zbog mnogobrojnih objektvnih problema sa kojima ćete biti suočeni. Došli ste do krajnje crte izdržljivosi po pitanju strpljenja sa nekim od saradnika i bilo bi dobro kada biste se orijentisali na neke nove poslove u kojima bi vaše lične sposobnosti i vaša inicijativa mogli da dođu do punog izražaja. Bilo bi mudro da sve što treba, ma po koju cenu završite što pre. Mnogi od vas će se odvažiti da uđu u velike privatne projekte ili da započnu obimne poslove sa strancima što će se pokazati kao dobar poslovni potez. Ma čime da se bavite nećete imati onoliko slobode u donošenju odluka koliko biste želeli što može biti otežavajuća okolnost. Pokušajte da postavite osnove nekih novih poslovnih odnosa i da nađete adekvatne saradnike. Budite oprezni kod ulaganja novca i maksimalno smanjite troškove.

Ljubav - Najveći broj predstavnika vašeg znaka, naročito onih koji nisu u prvoj mladosti, ima osećaj da ih niko ne razume, energiju ulažu u posao, a o ljubavi ne razmišljaju mnogo. Plašite se razočarenja i verovatno se ne usuđujete da se previše emotivno vezujete za bilo koga. Jedan Ovan, Devica, Rak, Škorpija ili Ribe imali bi šta da vam ponude, ali vas to kao da mnogo ne zanima. Ovaj mesec bi mogao doneti u vaš život nekog s kim ste nekada bili u vezi, slične ste struke ili ste radili na istom radnom mestu. Rođeni sredinom 90-tih u nekoj su manjoj prednosti jer mogu očekivati nova poznanstva koja će im doneti mnogo prijatnih momenata. Daleka putovanja, kontakti sa strancima, takođe donose razne interesantne susrete ali većina predstavnika vašeg znaka ne koristi se ono što bi mogla. Previše teoretišete, analizirate kako partnera tako i vaš odnos a malo se prepuštate zadovoljstvima u strahu da biste mogli po ko zna koji put biti prevareni u svojim očekivanjima ili razočarani ishodom događaja. Može da vam se otvori za vas jedna nova mogućnost u vidu susreta sa mladom ili mladolikom osobom koja će biti dovoljno tolerantna i komunikativna da vas zainteresuje, naročito ako se poznajete od ranije sa posla.

Zdravlje - Iscrpljeni ste, ne idite preko svojih mogućnosti. Treba vam odmor, i fizički i psihički.


Mesečni horoskop za Vodolije  

MESEČNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo bi mogao biti dobar period ako budete uspevali da držite kontrolu nad sobom, svojim postupcima, izjavama pa i željama. Na vas bi se mogla primeniti poslovica koja kaže da, ko visoko leti, taj nisko pada, ali vas kao da to mnogo ne brine i kao da ne obraćate pažnju na upozorenja onih sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu, čak i ako znate da su vam iskreni prijatelji.
Možda ćete morati da napravite drugačiji raspored svojih obaveza i plan rada koga ćete se strktno pridržavati jer za vas kreće veoma naporan period u toku koga možete pomisliti da je uspeh na dohvat ruke ali najverovatnije sledi otrežnjenje. Nemojte biti previše samouvereni, jer bi to moglo doneti razne probleme, naročito u radu sa Škorpijama, Jarcima ili Strelcima. Ako uspete da zadržite smisao za realnost, možete sebe smatrati uspešnim, jer ćete biti na pola puta do rešenja problema. Kontakti sa strancima, ma koliko bili primamljivi, mogu biti za vas mač sa dve oštrice, naročito ako niste vični sklapanju ugovora ili previše lakomisleno pristupate donošenju odluka.

Ljubav - Povoljan period kreće za vas polovinom meseca. Ipak, za mlade, bezbrižne, previše samouverene predstavnike ovog znaka teško da će biti moguće da drže svoj život pod kontrolom. Bilo bi dobro da na samom početku perioda ne padate u afektivna stanja, ne zanosite se previše nečim što možda nije realno ili moguće i ako vam se javi neko s kim ste nekada bili u vezi sa željom da dođe do pomirenja, dobro razmislite da li je to mudro ili ne. Ovo može biti naporan period ne zato što će biti nepovoljan, koliko zbog mogućeg preterano optimističnog stava koji možete imati prema jednoj situaciji koja neće biti tako obećavajuća kako se to vama može činiti. Mnogo toga se može okrenuti protiv vas, naročito možete biti izloženi kritici partnera ako niste u poslednje vreme ostavljali utisak verne osobe. Slobodne Vodolije biće u nekoj vrsti zanosa i spremne da se upuste u flert, avanturu, da poveruju da su zaljubljene, a zapravo neće želeti da se suoče sa samim sobom i sa realnošću. Ako vam se dopadnu Blizanac ili neka Vaga, veza može biti prilično uspešna kao i sa nekim Strelcem koji će biti spreman da vam mnogo toga obeća samo da biste bili zajedno.

Zdravlje - Dobro se osećate.


Mesečni horoskop za Ribe  

MESEČNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao - Nastupa povoljan period za one koji se bave privatnim biznisom ili koji već imaju dobro razrađene firme. Opasnost dolazi od preteranih ambicija i želje da se po svaku cenu prošire poslovi na strance o kojima ne znate ništa, od želje da se prihvate ponude bez detaljne analize i od svake vrste ushićenosti i nerealnih očekivanja. Ako ste već razmišljali o privatnom poslu, trebalo bi da što pre krenete u akciju i za to će vam biti potreban savet Škorpije, Strelca ili nekog Ovna, ali nemojte ulaziti po svaku cenu u poslove koje ste planirali ako imate osećaj da nešto nije kako treba. Rođenima pred kraj znaka će poći za rukom da uvećaju svoje prihode, dok će rođeni početkom znaka biti pod mnogo većim stresom. Neki će biti u dilemi, da li da ostanu u državnom sektoru il ida krenu privatnim biznisom. Većina Riba ima bar dva izvora prihoda ili bar dva rezervna rešenja. Saradnja sa strancima može biti veoma uspešna i vi ćete veroatno biti u prilici da vodite razgovore o nekim velikim poslovnim poduhvatima sa osobama koje žive u zapadnoj Evropi. U finansijskom pogledu situacije će biti prilično stabilna, a mogući su neki vanredni dobici.

Ljubav - Veze sa umetnicima postaju za vas pravi izazov, kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi imati sve veću potrebu da se angažujete oko nekog ko će vas možda u početku čak i malo nervirati ili ga poznajete duže vreme, ali mu niste dali povoda da misli da ste spremni na vezu. Oni koji su u braku, planiraju proširenje stambenog prostora, mnogi koji su dugo u vezi mogu planirati ulazak u brak i verovatno su okupirani praktičnim problemima. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka pokušaće da organizuje bar neko kratko putovanje zajedno sa osobom koja im je draga. Mnoge slobodne Ribe neće to više biti i verovatno će upoznati nekog ko će na prvi pogled izgledati nepouzdan, ali će se raditi o osobi koja je spremna da se mnogo više angažuje u okviru ljubavnog života nego što to na prvi pogled izgleda. Svadbe, skupovi, proslave rođendana, mature, predstavljaju sjajnu priliku da početak veze sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati. Ipak, ako spadate u one ozbiljnije Ribe koje planiraju brak, a partner ne želi da o tome razgovara, nađite način da mu date na znanje šta očekujete od njega, jer ćete u protivnom skrivajući svoje nezadovoljstvo ostaviti utisak da ste ljuti ko zna zbog čega. Iskrenošću ćete ga pre pridobiti nego preteranom taktičnošću.

Zdravlje - Radite na vašoj psihi, jer kada je ona dobro, onda kod vas sve funkcioniše kako treba.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu