Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

Horoskop za Decembar 2022.

   Pogledajte Vaš mesečni horoskop za ovaj mesec! Mesečni horoskop za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Poslovni horoskop, ljubavni horoskop i horoskop vašeg zdravlja za ovaj mesec. Poslušajte šta vam zvezde kažu!

Mesečni horoskop za Ovna 
MESEČNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)   ARIES
Posao - Početkom meseca će vam sa otvoriti mogućnost da pokrenete realizaciju jedne vaše ideje u vidu novog poslovnog projekta. Sam početak možda će malo da se oduži, jer će vam trebati više vremena oko organizacije i dogovora sa učesnicima u projektu i saradnicima. Do sredine meseca ćete uspeti da prevaziđete početne prepreke i zastoje, što će vam doneti i prve očekivane rezultate i dobitke. Imaćete dobar osećaj za detalje, a dobro ćete se pokazati i u svim poslovima i zadacima koji su povezani sa statistikom, finansijama, tehnikom, organizacijom i ispitivanjem tržišta. Poboljšaćete svoj učinak kroz sprovođenje anketa u vašem domenu delatnosti. To će vam dati bolji uvid kako da predstavite vaše usluge i privučete zainteresovane kupce i korisnike. Biće vam olakšano da uvećate saldo na vašem računu i da imate više koristi od investicija. Isplatiće vam se investicije u dugoročne poslove, nekretnine, građevinarstvo i tehnologiju. U drugoj polovini meseca budite pažljivi u vezi bilo čega što vam nije dovoljno poznato u poslu. Čuvajte se spletki konkurencije i osoba koje bi mogle da vam rade iza leđa u cilju da se okoriste na vaš račun. Vaše platežne mogućnosti će biti ograničene, zbog čega je poželjno da ne ulazite u nove investicije i da izbegavate obimnije troškove. Ako budete pratili ove savete, uspećete da održite stabilno poslovanje i svoje finansije. Nezaposleni Ovnovi će imati koristi od pružanja razne vrste usluga, što im može doneti siguran posao na određeno vreme, a moguće i za stalno.

Ljubav - Ako te u vezi, tada veliki deo onoga što ste planirali sa voljenom osobom možete ostvariti tokom ovog meseca. Dobro ćete se razumeti i oko svega ćete uspeti da se dogovorite, a na svim poljima zajedničkog života ćete dobro sarađivati. Jedno drugome ćete pružati pozitivne podsticaje i podršku. Vaša emotivna veza će biti skladna. Imaćete potrebu za više bliskosti u odnosu. U drugoj polovini meseca nije preporučljivo da imate tajne, da nešto prećutkujete partneru, jer bi vaš partner to mogao da sazna, što bi izazvalo ozbiljnije nesuglasice. Dobro bi bilo kada biste sa partnerom obavili važne razgovore o onome za šta smatrate da može da ometa vašu emotivnu vezu i da dovede do problema. Tako biste ublažili mogućnost teškoća. Ako ste slobodni, bićete u mogućnosti da osvojite osobu koja vas privlači. Imate proverene načine da privučete njenu pažnju. Na prvom mestu ćete zablistati svojim izgledom, pojavom i ličnim nastupom. Nakon toga je važno da ostavite utisak nekog ko je ozbiljan, stabilan i ima jasne životne ciljeve. To sve treba i u praksi da potvrdite jer će osoba u koju ste zaljubljeni lako ustanoviti da li ste ozbiljni ili se samo pravite da jeste. Mogućnost veze na duže staze vam je na dohvat ruke. Oni stariji Ovnovi će postati malo više izbirljivi. Mada volite da donosite odluke bez mnogo premišljanja, ovog puta će vam trebati više vremena da se odlučite kojoj ćete osobi prići. Nećete biti zainteresovani za prolaznu avanturu, već za nešto ozbiljnije.

Zdravlje - Više pažnje ćete posvetiti svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Započećete novi sistem treninga i vežbi. Treniraćete ne samo svoje telo, već i snagu svoje volje, što će vas činiti efikasnijim u ostvarivanju kako boljeg zdravlja, tako i svih drugih ciljeva u životu. Pijte više tečnosti. Potrebno vam je više B vitamina.

Mesečni horoskop za Bika  
MESEČNI HOROSKOP ZA BIKA (22.4.-21.5) - TAURUS
Posao - U prvoj polovini meseca ćete biti u mogućnosti da se bolje organizujete i pripremite za ono što planirate na poslovnom polju. Biće vam omogućeno da imate više strpljenja sa sitnicama koje zahtevaju osećaj za detalje. Treba da najpre dovršite zaostale i odložene obaveze pre nego što pokrenete nove projekte, a to ćete uspeti relativno lako i brzo da obavite. Moći ćete da učvrstite vaše pozicije i proširite vašu poslovnu ponudu. Uspeh vas očekuje ako se bavite industrijskom proizvodnjom, oblastima obrazovanja, računovodstvom i ekonomijom. Kroz saradnju na ovim oblastima ćete takođe imati mogućnosti za bolje poslovanje. U drugoj polovini meseca budite pažljivi u odnosima sa saradnicima jer će se neki od njih pokazati nepouzdanim. Na poslovnom polju ćete nailaziti na promjenljivu i manje stabilnu situaciju. Sačekajte još neko vreme sa novim investicijama i važnim finansijskim transakcijama. Pre toga se potrudite da rešite veći deo zaostalih dugovanja prema vašim poveriocima i naplatite sopstvena potraživanja, kako bi ste uspeli da donekle stabilizujete saldo na vašem računu. Budite posebno pažljivi sa novcem, jer možete imati gubitke u slučaju nepažnje i pogrešnih procena. Nezaposleni Bikovi će trebati da ulažu više energije u traženje novog posla. Pratite konkurse i na što više mesta konkurišite, kako biste bili primećeni.

Ljubav - Ako ste u vezi, unećete više dinamike u odnose sa partnerom. Pokazećete inicijativu za više zajedničke zabave, izlazaka i provoda. Bićete u svemu tome praktični i predlagaćete svom partneru samo ono za šta ste sigurni da ga iskreno zanima i što možete da sebi priuštite lako i jednostavno. Vašem partneru je pri tome najvažnija vaša pažnja i želja da unapredite vašu vezu. U drugoj polovini meseca ćete više vremena provoditi sa prijateljima, što vašem partneru neće biti po volji jer neće moći da se uklopi u ono što volite da delite sa prijateljima. Zbog toga je važno da nađete način da provodite dovoljno vremena sa partnerom, a da vam ostane vremena i za vaše potrebe i druženje. Tako ćete održati sklad u vašoj vezi. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja je različita u odnosu na osobe koje vam obično privlače pažnju. Ovo će biti neko ko ima slična interesovanja kao i vi ali ih ispunjava na nesvakidašnji način, zapravo drugačije nego što vi upražnjavate vaša interesovanja. Ova osoba će vas upoznati sa drugačijim pristupima i doneće vam nova i zanimljiva životna iskustva. Inspirisaće vas svojim iskustvima. Mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu sa tom osobom je vrlo verovatna. Oni stariji Bikovi će zaključiti da je osoba koja im se dopada previše zahtevna, nakon svega par sati provedenih u njenom društvu. Možda je istina da ste vi u ovom periodu previše ležerni da se potrudite. Biće vam žao ako propustite šansu.

Zdravlje - Potrebno vam je više odmora, kao i psihofizička relaksacija. Lako ćete se umarati ako se budete bavili nečim što od vas zahteva ozbiljnije fizičke ili mentalne napore. Da biste to ublažili potrebno je da bolje organizujete vaše aktivnosti i uzmete neophodan odmor.

Mesečni horoskop za Blizance  
MESEČNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.)   GEMINI
Posao - Iskoristite početak meseca da još jednom razmotrite vaše planove za naredni period, kao i mogućnost da pokrenete nešto novo što ste još ranije počeli da planirate. To je važno kako biste mogli da uočite eventualne propuste u vašim planovima, koji su u vidu sitnica na koje niste obratili potrebnu pažnju. Ako to ne budete na vreme ispravili, kasnije ćete imati zastoje, a moguće i gubitke. Zbog toga je bolje da reorganizujete vaše planove ako je to neophodno i da ih još neko vreme odložite. Kasnije ćete imati dovoljno vremena da sve detaljno proverite, pripremite i organizujete. Potrudite da obavite važne dogovore. Od vas će se zahtevati da se bavite detaljima, a vi često nemate dovoljno strpljenja za to. Kako biste mogli da izbegnete teškoće i da uspete da postignete planirane ciljeve, bićete primorani da se bavite finansijskim kalkulacijama. Treba da budete što realniji u pogledu vaših poslovnih ali i finansijskih mogućnosti jer u protivnom možete da postanete žrtva sopstvene zablude ali i nečije prevare. Posebno pazite na novac i izbegavajte bilo kakva nova ulaganja i bilo kakve finansijske ili poslovne mahinacije. Ulazak u rizične poduhvate, čak i manjeg obima vam se ne preporučuje jer vam mogu naneti gubitke. Na finansijskom polju ćete imati promjenljivu situaciju. Potrebno je da vodite računa o svakom delu vašeg poslovanja. Naročitu pažnju treba da poklonite sitnicama i rokovima. Nezaposleni Blizanci će biti promenljive sreće, što im ne donosi sa sigurnošću novo zaposlenje, već samo privremeno.

Ljubav - Ako ste u vezi, vašem partneru je potrebno više pažnje sa vaše strane i više podrške. Kako ćete imati dobar osećaj kako da se postavite u vezi toga, uspećete da partnera zainteresujete za nove zajedničke ciljeve i da unesete više optimizma i vedrine u vašu emotivnu vezu. Ako niste do sada imali vremena za putovanje i odmor sa partnerom, iskoristite sredinu meseca za to. Potrebno vam je više zabave u odnosima sa partnerom, što ćete biti spremni da organizujete jer ćete tokom meseca imati dosta raznovrsnih izbora za zajedničku zabavu. Vašem partneru će prijati koncerti, bioskop ali i druženje sa zajedničkim prijateljima. Obradovaće ga vaš predlog da preuredite i ulepšate zajednički životni prostor. Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu koja će vam odgovarati kao partner na duže staze. Otkrićete kako sa tom osobom delite mnogo stvari i zajednička interesovanja, a uvidećete da su vam i životni ciljevi slični. Jedino na šta treba da pripazite je da ne idealizujete previše osobu u koju ste zaljubljeni, već da budete svesni i njenih nedostataka. Sredina meseca vam je najbolji period za ulazak u novu vezu. Bićete ispunjeni obostranim emocijama i uživaćete jedno u drugom. Oni stariji Blizanci će znati dobro da procene ko im odgovara od potencijalnih udvarača ali i od osoba koje privlače njihovu pažnju. Kako ćete biti u mogućnosti da mudro odaberete, bićete zadovoljni ishodom, a to je početak srećne veze.

Zdravlje - Svom zdravlju ćete posvetiti veći deo svog slobodnog vremena. Psihofizička relaksacija će biti sastavni dio vašeg programa zdravlja. Izbacićete iz ishrane namirnice za koje zaključite da mogu da budu štetne po vas.


Mesečni horoskop za Rakove      
MESEČNI HOROSKOP ZA RAKA (22.6. – 22.7.) - CANCER
 Posao - Ovaj mesec vam donosi pogodne prilike za pokretanje jednog novog poslovnog projekta, a takođe će vam doneti i mogućnost ostvarivanja dobitaka iz neočekivanog izvora. Biće vam potrebno još neko vreme da reorganizujete planove koje ste bili primorani da odložite zbog zastoja na koje ste nailazili sticajem okolnosti. Bićete u mogućnosti da započnete nove poslovne pregovore koji mogu da vam donesu napredak i ubrzaju ostvarenje vaših ciljeva. Uspeh vas očekuje u svemu što je povezano sa oblastima komunikacija, informatike, prosvete, trgovine i usluga. Više nego obično ćete biti u pokretu i učestvovati na raznim poslovnim sastancima gde će vaši predlozi biti zapaženi. Bićete predusretljivi i ljubazni prema svima. Izbegavate nove investicije i bilo kakve finansijske mahinacije i rizike. U protivnom biste mogli imati gubitke. Nećete umeti da realno procenite vaše mogućnosti na polju novca. Do sredine meseca ćete pažljivim i mudrim potezima uspeti da poboljšate saldo na svom računu i da ostvarite finansijsku stabilnost. To će vam omogućiti da ostvarite profit i da deo zarade uložite u obnavljanje poslovnih resursa. Dobitke ćete imati i ako se bavite nekretninama i investicionim fondovima. Budite umereni u troškovima jer ćete nalaziti na ograničenja u platnom prometu. Nezaposleni Rakovi će znati da se u povoljnom svetlu prikažu potencijalnim poslodavcima. Mogu dobiti novi posao u oblasti komunikacija i medija.

Ljubav - Ako ste u vezi, potrebno je da razrešite sa emotivnim partnerom nesuglasice koje duže vreme ometaju sklad u vašoj vezi. Ako budete sa tim odugovlačili rizikujete zahlađenje i nedostatak razumevanja. Obratite pažnju na emotivne potrebe svog partnera i porazgovarajte o onome što ga opterećuje. Tako ćete bolje razumeti kako da se postavite da biste rešili teškoće. Vaša emotivna veza će se poboljšati i uspećete da ostvarite više bliskosti ako osmislite kako ćete provoditi zajedničko vreme. To ne mora da bude samo zabava, već i nešto korisno što biste zajedno mogli da praktikujete, a što bi uticalo na poboljšanje vašeg zajedničkog budžeta. Izlasci na koncerte i poneki izlet u prirodu bi vam dobro došao. Ako ste slobodni, razrađivaćete taktiku kako da osvojite osobu koja vam se dopada. Pri tome budite spremni na svakakve teškoće jer se radi o nekome kome je teško prići i kome je teško privući pažnju. Šta god budete pokušali, delovaće vam kao da vas dotična osoba ignoriše. U stvari, reč je o tome da je vaša simpatija povučena i stidljiva i ne snalazi se dobro sa emocijama. Biće vam potrebno strpljenje i upornost. Kada pokrenete reakciju kod vaše simpatije, biće vam lakše da dođete do veze. Onim starijim Rakovima će nepažnja prema nekome koga su ranije voljeli i sa kim bi hteli da obnove vezu biti velika prepreka. Postavite se kao da krećete iz početka i ne ponavljajte greške iz prošlosti. Budite svesni da neke stvari ne možete ispraviti.

Zdravlje - Vaša fizička kondicija je slabija, što zahteva da se pozbavite vežbama. Neophodna vam je laka i zdrava ishrana. Vreme je pogodno i za čišćenje organizma od štetnih materija. Biljni čajevi će vam dobro doći.


Mesečni horoskop za Lavove  
MESEČNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)   LEO
Posao- Ljubazan nastup, pridržavanje poslovnog bontona i vođenje računa o ličnom izgledu će biti aduti koji će vam doneti povoljne rezultate na poslovnom polju. Bićete zapaženi i vaši talenti i potencijali doći će do izražaja. Više uspeha ćete imati ako se bavite oblastima zabave ili estrade. Ako se bavite umetnošću, imaćete dobru inspiraciju koja će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat koji će biti zapažen i doneti vam na popularnosti, a doneće vam i dobitke. Ukoliko se bavite nečim gde je vaš lični nastup važan, kao što je posao manekena ili osobe za odnose sa javnošću, poboljšaćete svoje poslovne veštine. Sredina meseca će vam doneti stabilnost i bolje pozicije, kao i dobitke pod srećnim okolnostima. Isplatiće vam se učestvovanje u velikim i dugoročnim projektima. Ostvarićete korisne dogovore i imaćete uspeh u poslovnim pregovorima. Umećete uspešno da trgujete. Započećete da sređujete vaše finansije koje su bile u neredu u proteklih par nedelja i tražićete način da izađete iz zastoja i eventualnih blokada na tom polju. Počećete da vodite računa o svakom detalju vaših transakcija i bićete više nego obično proračunati. Izbegavaćete rasipnost i uspostavićete kod sebe zadivljujuću disciplinu u pogledu rukovanja novcem. Budite pažljivi u drugoj polovini meseca. Izbegavajte rizike i pazite se da vas neko ne prevari. Suočićete se i sa manjim prilivom novca od očekivanog. Nezaposleni Lavovi će biti šarmantni i znaće da privuku pažnju potencijalnih poslodavaca, što će im doneti povoljne šanse da dobiju posao koji žele.

Ljubav - Ako ste u vezi, potrebne su vam nove ideje kako da osvežite vašu emotivnu vezu i izbegnete monotoniju. Unesite više dinamike i strasti u vaš odnos sa partnerom jer je to ono što vam najviše od svega trenutno nedostaje. Sredinom meseca ćete postići više sklada, a to će potvrditi vrednost vaše veze i ojačati njenu trajnost. U drugoj polovini meseca ćete praviti nove planove u vezi zajedničkog života ali se nećete moći oko svega složiti. To će dovesti do zastoja u komunikaciji i međusobnog nerazumevanja. U takvoj situaciji je najbolje rešenje da odložite ono oko čega ne uspevate da postignete dogovor, a da se bavite samo planovima u vezi kojih ste potpuno saglasni i složni. Ako ste slobodni, vaša strastvenost će biti pojačana početkom meseca i pružiće vam se prilika za uzbudljivu avanturu koja će se zasnivati na snažnoj privlačnosti između vas i vaše simpatije. Nešto više od toga nije sigurno da ćete uspeti da postignete, ali će vam prati dok bude trajalo. Jedna osoba će pokušati da vam priđe i daće vam do znanja da joj se dopadate. Nećete ostati ravnodušni na njena udvaranja ali ako i dođe do ulaska u emotivnu vezu, verovatno će to biti prolazno. Onim starijim Lavovima će biti potrebno više pažnje i dokaza da su potrebni osobi koja je često u njihovoj blizini. Kako od te osobe nećete dobiti dovoljno jasnu potvrdu koju očekujete, nećete se ni vi potruditi da dođe do emotivne veze.

Zdravlje - Osećaćete potrebu za odmorom i psihofizičkom relaksacijom. Bićete više nego obično podložni stresu. Izbegavajte velike fizičke napore i bilo šta što može da vas umara više nego što ste navikli.

Mesečni horoskop za Device  
MESEČNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)   VIRGO
Posao - Ovaj mesec vam donosi više motivacije i energije da se upustite u suočavanje sa izazovima koji vas očekuju na polju posla. Do boljeg izražaja će doći vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete spremni da preuzmete više odgovornosti. Umećete da pokrećete ljude oko sebe i da na njih pozitivno utičete. Povećaće se vaše radne sposobnosti, a vaša praktičnost će vam omogućiti da rešavate komplikovane i složene radne zadatke. Bićete u mogućnosti da ponovo pokrenete neke stare ideje i jedan važan posao koji ste strpljivo i istrajno planirali i u vezi kojeg ste obavljali veći broj sastanaka i dogovora. Teškoće su moguće u odnosima sa poslovnim partnerima. Finansijska situacija će vam biti nešto bolja u prvoj polovini meseca u odnosu na protekli mesec. Imaćete bolje i stabilnije prihode i uspećete da popravite svoje platežne mogućnosti. Stići će vam dugo očekivani dobitci i profit od ranijih investicija. Bićete u mogućnosti da isplatite neka svoja dugovanja. U drugoj polovini meseca treba da budete pažljivi sa novcem i troškovima. Priliv novca na vaš račun će biti umanjen. Zarada vam dolazi kroz oblasti građeninarstva i prometa nekretninama. Nezaposlene Djevice će biti promenljive sreće u nalaženju posla. Većinom će im se nuditi privremeni poslovi, po učinku.

Ljubav - Ako ste u vezi, obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Tako ćete biti u mogućnosti da iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti da ostvarite jednu veliku želju u ljubavi. Umećete da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Potvrdićete njene vrednosti i uverićete je u svoju ljubav prema njoj. U drugoj polovini meseca ćete biti prilagodljivi u odnosu na želje i potrebe vašeg partnera. Krajem meseca ćete biti zbunjeni jer vam neće biti sasvim jasno šta je vašem partneru stvarno potrebno. Imaćete utisak da se ponaša čudno i kontradiktorno. Bićete skloni razočaranjima u ljubavi. Ako ste slobodni, tragaćete za kvalitetom i moći će da vas privuče samo neko ko se po nečem razlikuje od većine ljudi koje poznajete. Površne osobe će vam biti previše dosadne i takve ćete zaobilaziti. Privući će vas neko ko je dobro informisan, obrazovan, ko će vas zainteresovati za neke nove teme koje su u skladu sa vašim životnim interesovanjima. Sve će započeti razgovorom kojim će vas druga osoba fascinirati, a završiće se u krevetu. Postoje šanse i za vezu na duže staze. One starije Djevice će privući neko ko će znati da pokrene u njima potrebu za romantičnim trenucima. Mada često nalazite izgovor kako niste romantični, ovog puta ćete biti prijatno iznenađeni. Nova veza je moguća.

Zdravlje - Bićete stabilnog zdravlja zahvaljujući disciplini koju ćete sebi nametnuti. Upražnjavaćete fizičke vežbe i aktivnosti, koji će doprineti da imate više energije, da se osećate odmorno i sveže.


Mesečni horoskop za Vage      
MESEČNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) - LIBRA
Posao - Ovaj mesec će vam doneti bolju saradnju sa osobama koje se nalaze na višim poslovnim ili društvenim položajima. Vi sami ćete da više šarma i ljubaznosti pristupati svojim saradnicima čime ćete poboljšati vaše odnose ali i poslovnu efikasnost. Bićete u mogućnosti da se bolje organizujete u timskom radu i u saradnji sa raznim poslovnim i društvenim organizacijama i institucijama. Uspećete za kratko vreme da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Uspeh vas očekuje ako se bavite računovodstvom, administracijom, kao i poslovima koji zahtevaju smisao za detalje. Imaćete uspeh u važnim poslovnim pregovorima koji će doprineti boljoj stabinosti vašeg poslovanja. Uspeh vas očekuje u projektima koji su na duži rok i koji su povezani sa industrijom, građevinarstvom i dizajnom. Treba da budete pažljivi prilikom rukovanja novcem i da izbegavate finansijske rizike. Imaćete više strpljenja i discipline u rešavanju novčanih pitanja. Bićete skloni tajnovitosti u pogledu materijalnih resursa kojima raspolažete, a vaše planove o investicijama ćete čuvati u tajnosti. Pripazite na kraju meseca, jer ćete biti skloni greškama u proračunu i nećete umeti realno da sagledate vaše finansijske mogućnosti. Jedna greška bi lako mogla da vam nanese gubitke. Imaćete teškoća u odnosima sa podređenim osobljem i kolegama na poslu. Nezaposlenim Vagama će se pružiti mogućnost da uz pomoć preporuke jednog prijatelja dobiju nov posao. Svakako će trebati da se dokažu poslodavcu.

Ljubav - Očekuju vas romantični trenuci, a to je ono što najviše volite. Vaš partner će biti raspoložen i imaće predloge kako možete provesti zajedničko vreme. Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od strane partnera. Sredinom meseca ćete biti u prilici da započnete sa ostvarivanjem zajedničkih planova koje ranije niste bili u mogućnosti da sprovedete u delo. Druga polovina meseca vam donosi više zabave i opuštanja uz voljenu osobu. Prijaće vam više zajednički intimni trenuci od izlazaka na mesta gde je bučno i gde se okuplja veliki broj ljudi. Vaš partner će imati zanimljive predloge za razne vidove zajedničke zabave, a vi ćete ga dopunjavati, pa ćete oboje uživati i biti ispunjeni obostranim emocijama. Ako ste slobodni, privlači vas osoba koja povremeno zalazi u zajedničko društvo i na mesta gde obično izlazite. Znate se iz viđenja i nekoliko puta ste kratko razgovarali. Primetili ste da je to inteligentna osoba sa lepim manirima koja se razlikuje od raznih koji vam prilaze, a koje doživljavate kao preslikane ustaljene šablone. Problem je što niste sigurni kako da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Savet je da budete spontani i prirodni. Tako imate najviše šansi za uspeh. One starije Vage bi trebale da malo više istaknu svoje skrivene potencijale, umesto što ističu svoje fizičke atribute. To će vam pomoći da privučete osobu koja vam se dopada. Vašu simpatiju više privlači komunikativnost od fizičkog izgleda.

Zdravlje - Praktikovaćete fizičku rekreaciju koja vam najviše prija. Odgovaraće vam svakodnevna šetnja i povremeni boravak u prirodi na čistom vazduhu. Hranite se zdravo i vodite više računa nego obično o svojoj ishrani.

Mesečni horoskop za Škorpije  
MESEČNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
Posao - Ovaj mesec će vam doneti više uspeha u poslovima koji su povezani sa lepotom, kao što su modna industrija i kozmetika, bez obzira da li se bavite oblastima proizvodnje ili trgovine. Pokazivaćete više osećaja za formu. Ako se bavite poslovima dizajna bilo koje vrste, imaćete pojačanu inspiraciju i zanimljive ideje koje će biti zapažene i kojima ćete privući više klijenata. Vaše usluge će biti traženije nego obično. Moći ćete da se reorganizujete i osmislite novu taktiku u cilju ubrzanja ostvarenja onih ciljeva koje ste sticajem nepovoljnih okolnosti bili primorani da odložite u prethodnom mesecu. Imaćete više motivacije da učestvujete u timskom radu, bez obzira što to obično izbegavate. Uspećete da se istaknete, čak i da budete izabrani za vođu tima, koordinatora zajedničkog posla ili nešto slično. Ostvarićete bolju saradnju sa nižim rukovodiocima. Na finansijskom polju vas očekuje stalan i stabilan priliv novca u prvoj polovini meseca, a neke važne prihode očekujte sredinom meseca. Ostvarićete dobitke koji će uvećati saldo na vašem računu, a koji će doći zahvaljujući mudrim ulaganjima, a delimično i pod srećnim okolnostima. U drugoj polovini meseca izbegavajte da se upuštate u rizike, jer ćete biti skloni nepromišljenim potezima. Lako vam se može dogoditi da izgubite poveću svotu novca i nađete se u dugovima. Nezaposleni Škorpioni će umeti da istaknu svoje kvalitete i radne veštine. Dobiće posao u oblastima gde se traži iskustvo i gde su ranije pokazali dobre rezultate.

Ljubav - Ovo je pogodan mesec da se usmerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva koje ste prethodno dogovorili sa voljenom osobom. Oko onoga što želite da poboljšate u vašem zajedničkom domaćinstvu i budžetu ćete se u potpunosti slagati. Kupovina nečeg novog će ulepšati prostor u kojem boravite najveći deo zajedničkog vremena. Sredinom meseca vas očekuje velika sreća u odnosima sa voljenom osobom. Vaš odnos sa partnerom će dobiti na kvalitetu. Ako ste slobodni, bićete u prilici da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i da joj se približite. Nećete morati da se mnogo trudite, pratiće vas sreća više nego što ćete imati uspeha koristeći bilo koju taktiku koje se setite. Dovoljno je da budete spontani i da se prikažete takvi kakvi jeste, bez mnogo ulepšavanja. Osoba kojoj se dopadate zavoljeće vas takvim kakvi jeste, a lako će joj biti da prozre vaše maske i nastojanja da se prikažete u boljem svetlu. Imate povoljne šanse da uđete u vezu. Oni stariji Škorpioni će zračiti harizmom koju samo oni posjeduju i koja i čini privlačnim. To može da se pokaže kao mač sa dve oštrice, jer ćete osobi koja vam se dopada delovati nedostižno, pa ćete morati da se potrudite da je uverite u suprotno.

Zdravlje - Praktikujte lakše fizičke vježbe i promenite nešto u svom načinu ishrane. Obratite više pažnje vašoj ishrani i tragajte za sistemom zdrave ishrane koji odgovara vašem organizmu.

Mesečni horoskop za Strelca 
MESEČNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS
Posao - Biće vam omogućeno da nadoknadite ono što ste sticajem nepovoljnih okolnosti bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Poboljšaćete poslovne kontakte i saradnju. Poslovna putovanja koja ste imali u planu protekli mesec i niste uspeli da ih realizujete, bićete u prilici da uspešno obavite na početku meseca. Osećaćete priliv energije i pojačanu motivaciju da pokrenete nove poslovne projekte ali ne bi bilo dobro da sa tim započnete isti dan, već prvo da se potrudite da nadoknadite odloženo i da dovršite zaostale obaveze i zadatke. Uspeh vas očekuje ako se bavite medicinom, računovodstvom i u bilo kom poslu gde se od vas zahteva usmerenost na rešavanje komplikovanih stvari i uvid u detalje. Bićete istrajni, što će vam pomoći da lakše prevazilazite prepreke i izazove na poslu. U drugoj polovini meseca treba da izbegavate oblasti koje ne poznajete dovoljno dobro, kao i da više pažnje obratite na administrativni deo posla kojim se bavite, jer ćete na tom polju nailaziti na prepreke. Na polju novca ćete ući u stabilniji period. Dobici će vam dolaziti kroz saradnju sa inostranstvom i prosvetnim institucijama, trgovinu uvoznom robom i kroz saradnju sa turističkim agencijama. Krajem meseca će biti otežan priliv sredstava na vaš račun, pa se jedan vaš plan neće moći realizovati zbog nedostatka potrebnih finansija. Nezaposleni Strijelčevi će pokazati istrajnost i upornost u učestvovanju na konkursima za zaposlenje, što će im omogućiti da brže i lakše dođu do novog posla.

Ljubav - Potrudite se da nađete vreme za zajedničke aktivnosti sa partnerom, kako se ovaj ne bi osećao zapostavljenim. Potrebno je da nadoknadite vreme koje niste mogli da posvetite partneru. Ako ste planirali zajedničko putovanje i morali da ga odložite, krenite na put. Biće vam teško da se uskladite sa voljenom osobom u vezi raspodele zajedničkih obaveza. Nailazićete i na nesuglasice u odnosima sa članovima uže porodice. Svoje poslovne obaveze nećete moći da uskladite sa porodičnim, što će izazivati nesklad u odnosima. Ako ste slobodni, u vama će se probuditi strasti. Privući će vas osoba sa kojom ćete otrkiti mnogo zajedničkog, najviše od svega ćete imati slične poglede na život i ono čemu težite. Mada su najveći izgledi da ovo bude avantura koja se zasniva na fizičkoj vezi, postoje izgledi da se pretvori u daljoj budućnosti u vezu na duže staze, ali ćete za to oboje trebati da se potrudite. Vaša nova veza će prolaziti kroz promjenljive faze. Oni stariji Strijelci će upoznati kroz poslovne aktivnosti osobu koja će im se dopasti i sa kojom će raditi na zajedničkom projektu. Izvan posla će nastaviti da se viđaju i na pomolu je nova avantura, a moguće i tajna veza.

Zdravlje - Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Potrebno vam je više kretanja, fizičkih vežbi, šetnji na čistom vazduhu. Takođe je potrebno da se malo više odmarate i da izbjegavajte aktivnosti koje vas previše fizički ili mentalno iscrpljuju.

Mesečni horoskop za Jarca      
MESEČNI HOROSKOP ZA JARCA (22.1.-20.1.) - CAPRICORNUS
Posao- Razmotrite vaše planove pažljivo, kako biste uočili eventualne nedostatke i obavite od ranije dogovorene i zbog nepovoljnih okolnosti odložene pregovore sa poslovnim partnerima. Tako ćete uspeti da se bolje organizujete i da eliminišete ono što bi moglo da vam pravi smetnje i zastoje kada započnete sa realizacijom planiranih projekata. U poslu će vas pratiti srećne okolnosti, a imaćete i dobar osećaj kako da pristupite klijentima i osobama koje su vam važne. Nove projekte ćete započeti uspešno, a oni imaju dosta dobre izglede da se razvijaju onako kako ste planirali i da vam donesu očekivane dobitke. Uspeh ćete ostvariti u poslovima koji su povezani sa putovanjima, turizmom, prosvetom, automobilskom industrijom i trgovinom. Budite pažljivi u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija jer ćete nalaziti na nejasne informacije. Na polju novca vas na početku meseca očekuju neočekivani dobici, što će uticati na uvećanje vaših finansijskih sposobnosti, pa ćete uspeti da isplatite veći deo dugovanja vašim poveriocima, a ostaće vam dovoljno i za nkeu novu investiciju. Sredinom meseca nije pogodno vreme da ulazite u velike troškove i da izdvajate veća novčana sredstva. Na samom kraju meseca, bićete suočeni sa nepovoljnim situacijama na finansijskom polju, pa vam se preporučuje štedljivost, strpljenje i racionalno rukovanje novcem. Izbjegavajte svaki oblik rizika na ovom polju. Nezaposleni Jarčevi će koristiti stara poznanstva kako bi se ubacili na posao u struci ili nastavili saradnju tamo gde su već jednom bili zaposleni.

Ljubav - Osmislićete nove načine da provedete zajedničko vreme sa partnerom i otkrićete nova zajednička interesovanja. Upražnjavaćete zajednička interesovanja više nego obično i tako ćete spojiti zadovoljstvo sa korisnim. Oboje ćete biti dovoljno praktični da biste vašu emotivnu vezu poboljšali i otkrili kako da prevaziđete prepreke i smetnje. Najviše će vam trebati dobre volje i strpljenja kako biste se prilagodili potrebama voljene osobe, ali ćete za to biti višestruko nagrađeni. Uvidićete šta je to što vas najčešće ometa da se prepustite zadovoljstvu i uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom, pa ćete uspeti da to većim delom eliminišete. Postići ćete više bliskosti u odnosu. Ako ste slobodni, više osoba je zainteresovano za vas i to vam pokazuje svaka na svoj način. Vama to imponuje, ali niste sigurni da li želite da odaberete nekoga i da se upustite u novu emotivnu vezu. Imate utisak da je sve to već viđeno i da ni jedna od osoba koje pokušavaju da zaokupe vašu pažnju nema ništa kvalitetno novo. U drugoj polovini meseca pojaviće se neko ko će vam delovati da poseduje ono za čim tragate. Budite pažljivi jer ćete biti skloni da idealizujete tu osobu. Onim starijim Jarčevima će prijati samoća i uporno će izbegavati poziv na izlazak i viđenje sa osobom sa kojom su ranije imali avanturu. Na kraju će popustiti ali će i dalje biti oprezni jer će im iskustvo govoriti da postoji nekakva zamka.

Zdravlje - Potrebno vam je kreatnje i boravak na čistom vazduhu, bar nekoliko puta nedeljno. U tu svrhu bi vam koristila šetnja u prirodi ili fizičke vežbe. Poboljšajte ishranu sa više svežeg povrća.

Mesečni horoskop za Vodolije  
MESEČNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS
Posao - Bićete preduzimljivi u odnosima sa poslovnim partnerim i klijentima. Nastupaćete ljubazno i umećete da se adekvatno postavite u odnosu na njihove potrebe, što će vam doneti više uspeha u zajedničkim poslovima. Ostvarićete bolju saradnju sa osobama koje se bave lepotom, kao što su kozmetičari ili frizeri, a svoj uspeh ćete uvećati ako se sami bavite navedenim oblastima. Ono što ste silom prilika bili primorani da odložite u vezi dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerima i sklapanja novih ugovora, sada ćete moći da nastavite i da nadoknadite propušteno. Nemojte da gubite vreme, već se potrudite da obavite sve potrebne pregovore oko novih zajedničkih projekata. Krajem meseca izbegavajte sumnjive ljude i njihove poslovne ponude. Potrudite se da poboljšate priliv novca na vaš račun i da umanjite vaša dugovanja poveriocima. Sve će zavisiti od vašeg truda, upornosti, plana koji napravite i taktike. Dobru zaradu ćete biti u prilici da ostvarite kroz saradnju sa inostranim partnerom, a poslovna putovanja će vam takođe doneti željene rezultate. Krajem meseca vas očekuju izazovne situacije na polju novca i platnog prometa, pa vam se savetuje da izbjegavate rizične investicije i velike transakcije jer su mogući gubici. Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se oprobaju u oblasti usluga, posebno onih vezanih za lepotu i dizajn, gde će dobiti i šansu za stalan posao.

Ljubav - Imate povoljne uslove da uživate u zajedničkim trenucima uz voljenu osobu i ostvarite najlepše želje u ljubavi. Iznenadite partnera putovanjem na egzotičnu destinaciju. Odlično ćete se provesti. Drugu polovinu meseca ćete najbolje iskoristiti ako se posvetite zajedničkim ciljevima. Znaćete kako da voljenu osobu pokrenete i ulijete joj podršku i dobro raspoloženje. Iskoristite vreme za više zajedničke zabave i aktivnosti u kojima oboje uživate. Važno je da slobodno vreme provodite tako što ćete jedno drugom pružati podršku za nova životna ostvarenja. Ako ste slobodni, susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u emotivnoj vezi probudiće nekadašnje simpatije i navešće vas da razmislite o tome da li bi bilo dobro da joj pružite novu šansu. Iz kraćeg razgovora tokom susreta ćete lako zaključiti da je vaša bivša simpatija zainteresovana i dalje za vas. Savet je da dobro razmislite i da ne žurite. Ono što je u prošlosti dovelo do razilaska i dalje je negde prisutno kao potencijalna pretnja. Ne očekujte previše da se ne biste razočarali. One starije Vodolije će dobiti šansu da započnu novu emotivnu vezu, jer postoji osoba koja želi vezu sa vama. Vi nećete biti dovoljno zainteresovani, pa ćete odugovlačiti. Ako se ubrzo ne odlučite, neko drugi će zauzeti vaše mesto.

Zdravlje - Kako biste izbegli zdravstvene tegobe, potrebno je da poradite na fizičkoj kondiciji i da izbegavate ono što kod vas izaziva stres. Više odmarajte i praktikujte sistem lakših fizičkih vežbi i šetnju na čistom vazduhu. To će pozitivno uticati na vas.

Mesečni horoskop za Ribe  
MESEČNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Posao - Sam početak meseca će vam biti vrlo dinamičan. Može vam doneti neočekivane dobitke na polju poslovnih usluga i od nečega što ste ranije započeli, a niste očekivali veći uspeh. Treba da obratite pažnju na odnos sa osobama od autoriteta i one na visokom poslovnom i društvenom položaju jer ćete nailaziti na nesuglasice, nejasnoće i neslaganja u odnosima sa njima. Još jedno vreme će biti potrebno da sačekate pre nego što započnete nove poslovne pregovore u vezi novih projekata jer ćete prethodno biti primorani da razrešavate nešto što kasni sa realizacijom. Imaćete više snage i motivacije za sastanke i za rad sa raznim tipovima ljudi, a umećete i da izađete u javnost i ostvarite korist od prezentacija vaših usluga. Od sredine meseca ćete imati povoljan period da započnete nove projekte i sklopite nove ugovore. Vaša zarada u mesecu će zavisiti od uspeha vaše saradnje sa poslovnim partnerima i vaše uspešnosti u privlačenju klijenata koji će vam plaćati za vaše usluge. Kako ćete biti dobro motivisani da poboljšate saldo na vašem računu, uložićete adekvatan trud i prvi značajniji prilivi novca će se pokrenuti od sredine meseca. Budite pažljivi u trečoj dekadi meseca, jer može dovesti do zastoja u odvijanju važnih i dugoročnih projekata, pa će to ograničiti i vaše platežne sposobnosti. U tom periodu se koncentrišite na rutinske poslove i izbegavajte veće troškove. Nezaposlene Ribe će lako da se povezuju sa osobama koje im mogu pomoći da nađu novi posao. Mogu da se zaposle u oblasti javnosti.

Ljubav - Bićete dinamični u pristupu voljenoj osobi. Imaćete više inicijative i umećete da razveselite partnera vašim predlozima o odlasku na zabave, izlaske, ali i za rad na zajedničkim ciljevima. Najvažnije je da o svemu razgovarate i da se pridržavate zajedničkih dogovora. Da bi sve bilo kako treba, izbegavajte tajne, a naročito se čuvajte toga da se viđate sa nekim drugim partneru iza leđa, jer to može ozbiljno narušiti vašu vezu i dovesti do razilaska. Ako ste slobodni, ovaj mesec će vam biti uzbudljiv po pitanju avantura koje su prolaznog tipa. Ako želite ozbiljnu vezu, neće vam biti lako da je započnete jer ćete osobi koja vam se dopada trebati da pružite čvrste dokaze da ste ozbiljni i na svom mestu. Kako nećete delovati dovoljno ozbiljno i često ćete biti promenljivo raspoloženi, to će otežavati mogućnost da vas vaša simpatija shvati ozbiljno. Posebno će vam biti teško krajem meseca kada ćete biti skloni da sve idealizujete i budete ishitreni. One starije Ribe će biti prilagodljive u odnosu na zahteve i očekivanja osobe koju će pokušati da zavedu. To će od vas zahtevati dosta strpljenja. Budite pažljivi da se ne razočarate jer ćete biti skloni da drugu osobu idealizujete.

Zdravlje - Dobro bi vam došlo da obavite neki preventivni sistematski pregled koji će doprineti stabilnosti vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Potrebno vam je i više odmora i psihofizičke relaksacije. Preporučuje vam se hrana koja sadrži dovoljno kalorija kako bi vaša fizička kondicija bila u dobroj formi.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu