vrh
Meni

Mesečni Horoskop
Maj 2021.


   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.
   Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu! 

  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posao - Ovaj mesec može da donese kašnjenje u isplati ili probleme sa novcem. Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umetnosti, ali i u sferi politike. Pošto ste izuzetno uzdržani i poslovni, ne bi trebalo da budete sumnjičavi prema svakome ko vam ponudi saradnju, naročito ponude dolaze od Jarca, Blizanaca ili Device. Pripazite na novac, stvari od vrednosti, možete biti pokradeni ili prevareni. Nemojte se nervirati ako vam neko bude pravio probleme u vidu čestih provokacija. Jedan Lav ili Vodolija ponudiće vam saradnju. Finansijska situacija vas prilično brine jer zarada verovatno nije onakva kakvu ste očekivali ali vi ćete biti u stanju da odvojtie bitno od nebitnog i verovatno ćete prihvatiti ponudu jedne Vodolije ili Blizanaca koji će vrlo brzo dokazati da su vam bili odani. Budite spremni na svaki novi izazov, makar morali da dosta radite i napravite poveće kompromise. Prihvatite savete prijatelja i nemojte prebrzo donositi zaključke ako se situacija ne bude odvijala baš onako kako ste želeli.

Ljubav - Rastrzani ste između koleginice i nekog ko često putuje. Budite raspoloženi jer imate pozitivne energije tako da bi bilo bolje da sa partnerom ne vodite nikakve ozbiljne razgovore, posebno ako se radi o Vodoliji, Strelcu ili Lavu. Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to upravo može biti neka Vaga ili Blizanac. Moguća je manja ljubomorna scena ili rasprava koja će se loše odraziti prvenstveno na vaš nervni sistem a ništa značajno neće se promeniti između vas i partnera. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi. Pred kraj meseca vaša osetljivost i netrpeljivost prema partneru može biti izrazita, posebno ako ste duže zajedno. Vama će smetati njegova indolentnost i nemarnost ali vaši pokušaji da ga menjate neće imati nikakvog efekta.

Zdravlje – Povremeno neraspoloženje


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao - U ovom periodu moguća je pojačana aktivnost jer ste usredsređeni na neke nove poslove i poslovne partnere od kojih mnogo očekujete. Svi koji se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja smisao za kontakt sa strancima, poznavanje stranih jezika, politiku, mogu očekivati uspeh. Mnogi koji su mislili da se situacije ne odvija povoljno po vas mogu biti prijatno iznenađeni nekim vašim velikih projekata. Vi ste inače skloni da stalno započinjete neke nove poslve ali pazite se. Možete biti preterano skloni ka uživanju ili traženju samo elitnih poslova ili vrhunskog položaja u onome čime se bavite. Ako je to privatni biznis, ćete da se dogovorite sa saradnicima kako da dalje usmerite svoju karijeru. Uspećete da uspostavite kontakte sa osobama koje su vam vrlo važne za nastavak saradnje koju ste ranije započeli, a koja je iz nekih razloga bila pod znakom pitanja, moguće zbog nedostatka novca ili vašeg entuzijazma. Možete imati povećanje rashoda ali ćete moći da sklopite dobar posao koji će vam se vrlo brzo isplatiti. U principu, trebalo bi da budete mnogo pažljiviji kod trošenja novca, jer biste mogli biti u minusu na računu.

Ljubav - Predstavnici vašeg znaka važe ne samo za veoma atraktivne i harizmatične nego su hteli ili ne hteli uvek u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Ako ste veoma mladi u centru ste pažnje i mnogi žele da budu sa vama, ako ste u zrelom dobu, popularni ste u društvu i ma kog pola da ste, oko vas se uvek nađe bar nekoliko osoba koje otvoreno pokazuju svoju zainteresovanost. Jedna Devica, Jarac i Ribe mogu biti veoma napadni u želji da budu sa vama. Rak sa čežnjom misli na vas ili vas se rado seća ako ste bili u vezi i pokušaće da vam se ponovo približi. Moguće je da budete u vezi sa partnerom koji je veoma ambicozan i spreman da se odrekne bar nekih zajedničkih momenata da bi postigao ono što je sebi zacrtao u karijeri. Period vam može doneti prijatne susrete sa onima sa kojima imate o čemu da pričate. Ma koliko pokušavali da sakrijete svoj privatan život, malo kome će to poći za rukom. Predstoji veza sa ambicioznom osobom koja dobro zna šta hoće.

Zdravlje - Pazite se nazeba.


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao - Dolazite u period pojačane poslovne delatnosti i velikih ambicija ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo. Potrebna vam je podrška osoba koje su starije i iskusnije od vas po mnogim pitanjima. Malo toga vam ide naruku jer kao da vaši saradnici nisu u stanju da prate vaš tempo. Mogući su problemi, mada imate jake ambcije ali ne i dovoljno realnosti. Trebalo bi da uradite sve ono što se od vas očekuje. Pokušajte da na nađete zajednički jezik sa nekim ma kako ta osoba izgledla naporno. Neko će želeti da se sa vama pomiri i obnovi saradnju. Moguća je potpuna promena neke sitaucije jer će vam se učiniti kao da su pred vama veliki problemi koje morate da prebrodite, posebno na finansijskom planu. Treba posebno da budete veoma oprezni da ne budete žrtva neke spletke. Mladi ambiciozni Blizanci, prilično gube nerve i razmišljaju o odlasku u inostranstvu a sredovečni o promeni posla čak i po cenu da ne bude tako dobro plaćen kao sadašnji ali bar da dođe do neke promene.

Ljubav - Imate osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje, naročito ako ste od nedavno u vezi. Moguća je izvesna napetost, naročito ako ne možete da uskladite sve svoje obaveze, kako prema poslu, partneru i porodici. Imaćete i osećanje nesigurnosti i potrebu za pažnjom. Može te biti samo providno staloženi ali u stvari možete biti skloni flertu i tajnim vezama. Ako putujte u inostranstvo, sjajna prilika da nekoga sretnete. Izbegnite osobe koje su nepouzdane ili previše zahtevne. Rođeni pred kraj znaka mogu se zaljubiti u Riba ili u nekog umetnika. Krajem meseca postaćete nešto strpljiviji i spremniji da se posvetite partneru u onoj meri u kojoj on to od vas očekuje. Pokušajte da održite obećanje koje ćete dati ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će partneru izgledati logično ako vam to ne pođe za rukom.

Zdravlje – Više se krećite u prirodi.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao - Ovo za vas može biti jedan vrlo naporan ali kreativan period. Smatrate da ste u situaciji da sve uradite onako kako ste želeli ali moguća je izvesna doza neisgurnosti, oklevanja i sumnju kako u sebe tako i u poslovne partnere. Bilo bi bolje da smanjite tempo, naročito kada je u pitanju fizički rad, iscrpljivanje u nekom intelektualnom poslu do duoko u noć jer nećete biti efikasni ako sebe ne dovedete u red. To se takođe odnosi i na sportiste. Potreban vam je oslonac a svi kao da gledaju u vas. Možete pronaći dobrog saradnika u Ribama ili Škorpiji. Ovo vreme vam donosi mogućnost uspostavljanja dobre saradnje sa nekim ko je prisutan u javnosti. U ovom periodu pokušajte da popravite odnos sa strancima jer bi to moglo biti od ključnog značaja za dalju karijeru. Moguće je uvećanje prihoda.

Ljubav - Ne možete da se žalite da nemate dovoljno pažnje, ali vas muči pitanje opstanka veze za koju iz nekih razloga mislite da nema perspektivu ili vam partner ne uliva naročito poverenje. Ovaj period može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim ili vazdušnim znacima, kao i nesigurnost i sklonost ka raspravama. Ako se radi o vezi sa osobom prisutnom u javnosti, verovatno ćete biti spremni brojne ustupke. Ipak vi ste ona strana koja mora da napravi prvi korak ili bar neki korak, ali vi to ne činite. Možete se zaljubiti u nekog ko vas odavno intrigira i privlači. Vaša očekivaja u ljubavi su velika i trudite se da nađete ono će vam odgovarati u potpunosti. Dobijate priliku da se upoznate se nekim ko često putuje u inostrastvo ili radi za strance. Moguće da vam se dopadne osoba sa kojom imate mnogo sličnosti i na koga možete da se oslonite po mnogim pitanjima.

Zdravlje – Smanjite fizičke napore.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao - Ovo može biti naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka. Možete dobiti ponudu koja vam nikako neće odgovarati ali ćete ipak shvatiti prednosti situacije u kojoj se nalazite, naročito ako nemate mogućnost da mnogo birate. Verujete da će vam neko dati priliku da obnovite saradnju. Nemate mogućnost da se mnogo cenjkate i postavljate svoje uslove. Imaćete neke nove mogućnosti na poslovnom planu, posebno oni koji se bave ekonomijom ili planiraju da se bave privatnim biznisom. Kako vreme prolazi, situacija je sve povoljnija po vas. Ako želite da započnete nov posao nemojte uzimati kredit ili bar sa mnogo opreza razmatrajte sve ponude koje ćete dobiti. Dobro se slažete sa Vagom i Bikom koji prave sa vama velike planove. Nemojte ulaziti u ozbiljne poslove ako nisite sigurni da možete da ih na duži rok obavljate. Dobićete poziv koji će vas iznenaditi i nećete biti sigurni kako da se postavite prema onima koji će želeti da rade sa vama, naročito ako ste do nedavno loše komunicirali.

Ljubav - Tokom ovog perioda možete biti neuobičajeno mirni i skloni da mnogo više vremena provodite u domu ili zajedno sa partnerom u nekim aktivnostima koje nisu primerene vašem znaku, da se povlačite u sebe iako ćete imati prilike da obnovite neke prijateljske veze i kontakte sa osobama koje su vam drage. Stalnog partnera može nervirati promena vašeg raspoloženja čemuj ćete biti skloni. Bićete skloni da kritikujete partnera i da ga stalno podsećate na neka neispunjena obećanja. Ako ste u vezi, prva polovina perioda može biti zanimljiva a vi previše opušteni, mada biste morali da se priviknete na neke uslove u vezi koje će vam ona druga strana postaviti. Bićete u situaciji da morate da se kontrolišete kada su u pitanju porodični odnosi i da kažete samo ono što znate da će partneru prijati. Ovo bi mogao biti naporan period za one koji žive u bilo kojoj vrsti zajednice, posebno za mlade Lavove koji su od nedavno u braku a žive sa roditeljima. Slobodni Lavovi mogu upoznati nekoga ko nije slobodan.

Zdravlje – Pazite se povede na poslu.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao - Ovaj period vam donosi mnogo novih mogućnosti na poslovnom planu ali vi nećete biti spremni da pravite dogovore i da previše popuštate pred nekim nerazumnim zahtevima saradnika. Odlučni ste i nepokolebljivi u želji da se situacija stabilizuje i da dođete do novih poslovnih mogućnosti. Trudite se da ostanete dosledni sebi i poći će vam za rukom da izbegnete jednu neprijatnu situaciju. Biće vam potrebno mnogo nerava i strpljenja da jednu delikatnu i veoma važnu situaciju rešite u svoju korist. Bićete mnogo određeniji u pogledu vaših dugoročnih ciljeva. U finansijskom pogledu može vam pomoći jedan prijatelj koji je spreman da vam se nađe pri ruci i da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa novim projektom na kome bi trebalo da budete duže vreme angažovani.

Ljubav - Vaša energija uglavnom će biti skoncentrisana na to kako da izbegnete neke moguće neprijatnosti na ljubavnom planu jer se najverovatnije mnogi mešaju u vašu vezu. Imate snagu, istrajnost i zavodničke sposobnosti. Osoba koja ima veze sa biznisom, medijima ili ekonomijom zainteresovaće se za vas i vi nećete moći da joj odolite. Moguće je poznanstvo sa Ribama, Škorpijom ili nekim Bikom a Blizanci bi takođe mogli biti vaš predmet izbora. Ovan ili Škorpija ukoliko su stalni partneri biće u pripravnosti i ništa im neće promaći, čak i ako ne prokomentarišu sve što im se ne dopada. Možda ćete biti stalno u nekoj vrsti pripravnosti i kao da čekate da bi nešto loše moglo krenuti u vezi sa jednom prilično nepredvidivom osobom. U ovom periodu jedan Jarac, ili neka vrlo ambiciozna i stabilna ličnost kojoj ćete se dopasti pokušaće da vas ukroti.

Zdravlje – Pripazite na ishranu i stomak.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao - Ovo je prilično aktivan period jer se od vas očekuje prilagodljivost a vi to trenutno niste u stanju. Mogući su problemi u komunikaciji sa osobama koje su vam bliske i sa kojima ste se do skora sasvim dobro razumeli. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim koga poznajete dosta dugo i ko će biti spreman da vam učini veoma važnu uslugu. Ipak, imate utisak da na poslu nije kao što je bilo i da vam je potrebno mnogo više energije da biste postigli ono što ste do skora radili sa lakoćom. Na neki način nemate ni oslonac koji ste imali ranije u radu sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Moguće je dosta problema sa autoritetima, zato pazite. Sledi vam dosta obaveza, naporan rad i mnogo straha da bi vaša pozicija mogla biti na neki način dovedena u pitanje, a i moraćete da se suočite sa konkurencijom. Nemojte praviti velike troškove bez preke potrebe.

Ljubav - Mnogi misle za vas da ste diplomata i u ljubavi ali vi ćete biti u ovom periodu izuzetno posesivni. Pokušaćete da na sve probleme gledate sa vedrije strane ali očekivaćete da partner isključivo pažnju poklanja vama a naročito da vam posvećuje mnogo više vremena. Veoma će vam biti značajan društveni život. Tokom većeg dela perioda možete biti prilično konfuzni u pravljenju planova koji se tiču vašeg privatnog života. Ipak, sve kreće nabolje i vi imate šanse da se stabilizujete na emotivnom planu, znaćete tačno na čemu ste. Lepa, romantična i strastvena veza moguća je sa osobama koje poseduju umetničku crtu a praktične su i umeju da svoj talenat unovče, ma o čemu da se radi. Volite partnera koji ume da rešava životne teškoće, ma koliko bio osećajan.

Zdravlje – Smanjite duvan.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao - U ovom periodu uazaće se prilika da uvećate prihode preko osoba koje se bave krupnim biznisom a koje odavano žele da sa vama započnu saradnju ili je prošire, a i saradnja sa strancima biće dobra. Početkom perioda oni koji rade u velikim firmama, trgovinskim organizacijama, imaju privatno preduzeće, bave se nekretninama, mogu očekivati povoljnu priliku u vezi sa zaradom. Možda ćete biti u situaciji da nećete znati da li da imate poverenja ili ne u one sa kojima ste pravili važne dogovore. Iskoristite povoljnu mogućnost koja će vam se ukazati u radu sa Devicom i Ribama. Period je posebno dobar za lekare, umetnike, sportiste i naučne radnike. Mlade Škorpije mogu očekivati uspeh preko timskog rada, posebno oni koj rade u medijima ili velikim trgovinskim firmama.

Ljubav - Društveni ste, sigurni u sebe i spremni da započnete nove veze. Ako ste slobodni, nemojte naivno pristajati na sve što vam neko predloži. Možete delovati izuzetno primamljivo i mnogi će pokušati da vas osvoje. Vaš šarm dolazi do punog izražaja i bićete otvoreniji prema onima koji vam se dopadaju. Bićete skloni da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i verovatno, ako ste slobodni, ući ćete u novu vezu. Ako ste u zrelim godinama, u braku, možda ćete biti spremni da žrtvujete svoju ljubav ili romansu radi mira u kući iako ćete biti prilično zagrejani i opčinjeni novim poznanstvom. Najviše problema možete imati u vezi sa nekim Lavom ili Vodolijom ali zato tu će biti privrženi Strelac da vas teši ili razveseli.

Zdravlje - Bilo bi dobro da započnete dijetu ako iamte problema sa telesnom težinom.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao - Ukoliko tražite posao, ne žalite truda, čak i po cenu da morate nekoga da za nešto molite jer ćete biti u situaciji da mnogo toga sprovedete u delo o čemu ste ranije mogli samo da maštate. Treba da budete oprezni i da osluškujete šta se dešava u vašoj okolini. Period vam može doneti dobre poslovne ponude i vi ćete verovatno pod uticajem nekog ko je mnogo višeg ranga od vas dobiti priliku da se istaknete u poslu do koga vam je veoma stalo. Imaćete zaštitu osoba na položaju. Imaćete osećaj da je došlo vaših pet minuta da nekome nešto date na znanje. Ako ste dobili od nekoga neko obećanje, verovatno će ga ispuniti i to posebno pogoduje onima koji rade u trgovinskim firmama. Kod većine predstavnika vašeg znaka, veliki novac će biti u igri, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili ako se nalazite na odgovornom mestu u velikoj firmi. Mnogim Strelcima predstoji napredak i poveći novčani dobici. I vaš znak je onaj koji će na najbolji mogući način uspeti da iskoristi saradnju sa strancima, naročito ako se radi o dugogodišnjim prijateljima koji su istovremeno kolege ili posrednici u poslu.

Ljubav - U ovom periodu bićete prilično zaljubljeni, možda pomalo naivni i skloni da zbog osobe koju želite da osvojite promenite život, odete u inostranstvo ili napravite neki značajan ustupak. Ne samo da će takav biti vaš pristup ljubavnom životu i ne samo da ćete očekivati od sebe da date maksimum u vezi, ma šta to značilo, od razumevanja, strasti do samokontrole, nego ćete to isto očekivati i od partnera, naročito ako pripada nekom od vatrenih znakova. Ako ste mušarac Strelac teško da ćete imati priliku i da se viđate sa partnerkom jer će ona biti veoma angažovana na poslu. Ako budete na putu, verovatno će vam se dogoditi romansa koju nećete moći da kontrolišete. Veoma ste raspoloženi za viđanje u tajnosti i neko ko vam je nekada bio veoma drag, ponovo će biti sa vama u vezi i naći će način kako da vam se približi.

Zdravlje - Bilo bi dobro da se što više šetate.


   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao - Ovaj period vam donosi jaku harizmatičnost i sposobnost dobre komunikacije. Možete reći nešto što vam nikako ne ide u prilog ali ipak bićete raspoloženi da obnovite saradnju sa nekim ko vam se veoma dopada kao saradnika. Ne dozvoljavate nikome da se meša u vaše poslove jer sumnjate u dobru procenu i dobre namere onih sa kojima biste želeli da sarađujete. Mnogo toga biće na vašoj strani osim možda prilično napornog odnosa sa nekim sa kim ste se do skora dobro razumeli. Neko može biti veoma zahtevan, jer može od vas očekivati nemoguće. Još ako se radi o šefu ili o autoritetu u porodici koji od vas očekuje nemoguće, neće vam biti lako. Ovaj period je za vas istovremeno i period isprobavanja vaših sposobnosti ne samo pred drugima već i pred samim sobom. Prijatelji vam mogu biti od velike podrške. Nekome ćete da izaćete u susret i shvatićete da je to lakše nego da pokušate da ih ubedite u nešto u šta ni sami mnogo ne verujete. Kraj perioda odličan je za one koji su izloženi pogledima javnosti i ako sebi postavljaju visoke ciljeve i možete doživeti neku vrstu satisfakcije kada je u pitanju saradnja sa upornim i ambicioznim osobama.

Ljubav - Kao i za posao, ovo je veoma naporan period za ljubav, bilo da ste slobodni ili u vezi. Pokušaćete da budete mnogo prilagodljiviji, spremni na ustupke. Ipak, mnogo toga se može dogoditi na šta ne računate i ako čeznete za nekim uzbudljivim situacijama, bolje prijatno iznenadite partnera priređujući mu neke zajedničke momente na koje odavno ne računa nego da on vama priredi nešto što bi moglo da vas u izvesnoj meri izbaci iz takta. Moguće su ljubavi na poslu, romanse sa umetnicima i poslovnim ljudima. Veza sa Lavom može biti veoma stresna a sa Vagom romantična. Slobodni Jarci su u prednosti nad onima koji su u vezi mada i jedni i drugi mogu biti zaljubljivi. Pazite da ne postanete žrtva opasnih zavodnika jer ste vi prilično naivni i ma koliko da imate godina, večito dete. Možete doživeti romansu na putu i imaćete mogućnost obnove saradnje ili veze koja će biti veoma značajna i najverovatnije uvod u brak.

Zdravlje - Smanjite alkohol.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao - Imaćete neki osećaj da su svi uspešniji od vas. Još uvek ne možete da dođete k sebi od raznih iskušenja kojima ćete biti izloženi na profesionlanom planu. Moguće je da su se za vas otvorila neka nova vrata na koja niste računali a neka druga su se zalupila ili vam se to samo tako čini. Oni koji rade sa strancima mogli bi imati dosta problema u radu sa onima sa kojima tek počinju poslovanje. Studenti mogu imati lošu koncentraciju a većini predstavnika vašeg znaka ovo može biti period prilagođavanja na neke nove okolnosti. Ako ste mladi verovatno strepite od kritike, međutim pružiće vam se šansa za nešto na šta niste računali. Dobićete poziv da učestvujete na nekim dogđajima, što će umetnicima posebno biti veoma izazovno i doživeće to kao jedinstvenu priliku. Oni koji se bave nekretninama mogu dobiti dobru poslovnu ponudu ili neki veći dobitak u novcu.

Ljubav - Ovo je jedan od boljih perioda za ljubav, bez obzira da li želite da ozvaničite dužu vezu veridbom ili brakom, maštate o tajnoj vezi koja će odjednom izgledati više nego moguća ili ćete pokušati da povratite naklonost neke osobe sa kojom ste raskinuli vezu u afektu. Predstoje vam izlasci, susreti na putovanjima i mogućnost prijatnih zajedničkih izlazaka. Slobodne Vodolije imaće priliku da uđu u tajnu vezu sa jednom Vagom ili neće želeti da se javno pojavljuju nigde. Na poslu vam se mogu udvarati neki Ovan, Blizanci ili Devica. Nemojte oklevati ako budete morali da donesete odluku u vezi sa stambenim prostorom, ako budete želeli da se osamostalite ili ako ste mladi, da se odvojite od roditelja. Moći ćete mnogo da postignte uz pomoć starije osobe iz porodice koja će vam pružiti podršku. Tokom ovog perioda veoma će vam biti važna podrška kako stalnog partnera tako i prijatelja kojima ćete imati potrebu da poveravate svoje ljubavne probleme. Usamljene Vodolije mogu se nadati strastvenoj vezi. Privlačiće ih osobe koje su diskretne ali veoma predane karijeri.

Zdravlje – Izimajte biljne čajeve umesto kafe.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Ovo bi mogao biti povoljan period čak i ako ste planirali posao koji je iz nekih razloga odložen ili radite sa napornim kolegama od kojih ne možete da očekujete mnogo pomoći. Možete doživeti mnoga prijatna iznenađenja. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko onoga što vas intimno mnogo ne dotiče, pustite druge da rešavaju pitanje svog statusa na poslu. Neko vam može dati na znanje da je spreman na rizičan posao zajedno sa vama. Kreće odličan period za proširenje poslova sa strancima, ma čime da se bavite, posebno je povoljan za sve one koji na neki način žele da se stručno usavršavaju. Privatni poslove će se odvijati bez trzavica. Imaćete novih interesantnih poslovnih susreta sa osobama u koje se možete pouzdati. Možete dobiti šansu o kojoj ste maštali. Kolege koje posluju sa strancima, predložiće vam da im se pridružite i obećavaće dobru zaradu.

Ljubav - Mislite na svoje želje, na sve ono čemu vi težite i šta očekujete od svog ljubavnog života koji je u poslednje vreme prilično uzdrman. Ma čime da se bavite imate priliku da preko posla upoznate nekoga ko će biti možda drugačiji od vas ali će vas apsolutno oduševiti po mnogim pitanjima. Pomalo ste uzdržani i sumnjičavi, očekujete od one druge strane da preuzme inicijativu. Možete biti nepoverljivi i nedovoljno tolerantni prema partneru koji često putuje i možete smatrati da vas zanemaruje. Nemojte po svaku cenu obnavaljati vezu koja svojevremeno nije donela ono što ste očekivali jer je partner okrenut sebi i svojim ambicijama. Moguć je susret koji će vas obradovati jer može značiti nastavak neke relativno skoro prekinute veze.

Zdravlje - Pazite na stopala.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA