Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

  Mesečni Horoskop za Oktobar 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Prvi deo meseca ukazuje da možete više planirati nego pokretati stvari i da ćete više živeti u bajci nego biti realni. Međutim drugi deo meseca donosi već nešto drugo, posao tada morate shvatiti ozbiljnije jer će postati zahtevniji. Ulagaćete mnogo vremena i snage u posao i to je i potrebno. Dobar je i period za zapošljavanje jer dogovori mogu biti trajniji. Sredina meseca vam donosi povoljnije stvari koje će vam ulepšati svakodnevicu. Novac u prvom delu meseca dolazi od stranaca i od mentalnog rada, dok se u drugom delu do novca dolazi težim pa i fizičkim radom. Štedite novac jer možete imati više troškova od izvora prihoda. Ovo je dobar mesec za sve one koji se bave javnom službom, politikom, rade u medijima, u većim kolektivima, rade kao menadžeri. Razmislite o davanju zaostalih ispita ili nastavka fakulteta. Takođe možete imati jaču potrebu da odete i živite u inostranstvu, međutim dobro se pripremite psihički jer se mnogo toga može isprečiti.
Zdravlje - Pripazite na nervni sistem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik Posao - Posao će biti aktivan i dolazi do određenih promena u poslu, organizaciji i načinu rada. Posao može samo na prvi pogled delovati stabilno. Već od početka meseca na poslu se mogu javiti manji problemi, a pogotovo među kolegama. Zato pripazite. Možete naći dodatan posao u nekoj grupi ili radom na internetu. Takođe je akcenat na unapređenju ili usavršavanju postojećeg znanja ali kako se radi o postavci koja donosi iznenađenja, poštujte pravila i nadređene jer može doći i do naglih negativnih promena. Novac vas može opterećivati u prvom delu meseca, a rashodi se pojačavaju. Takođe, vodite računa da ne trošite previše na stvari koje donose samo trenutni užitak, jer uskoro možete imati preče stvari na koje treba trošiti novac. Možete olako trošiti. Drugi deo meseca donosi pažljivije trošenje, štednju ali i problem sa novcem, neće ga biti u potrebnoj količini. Možete imati koristi od nekoga u inostranstvu. U drugom delu meseca imaćete želju da otputujete ali mogućnosti će biti malo. Jedan roditelj će dosta uticati na vašu budućnost svojim stavom i postupcima. Budite tolerantniji i nikako tvrdoglavi.
Zdravlje - Smanjite količinu hrane. Možda vam je potrebna dijeta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci Posao - U ovom mesecu će najbolje proći oni koji rade posao na internetu, čiji je posao vezan za inostranstvo i putovanja, strane firme i proizvode, advokati i menadžeri. U tim oblastima potražite posao ukoliko ga nemate. Bilo bi dobro da dopunite svoje obrazovanje i znanje jer vam to može mnogo pomoći u poslu. Radno okruženje može pretrpeti određene promene kao i kolektiv, ali i veću napetost. Dosta ćete biti okrenuti inostranstvu kao i planovima za duže putovanje. To lako možete i realizovati ali morate delovati brzo i energično, pomoć potražite od prijatelja muškaraca. Imaćete lepu podršku zvezda da budete uspešni kada su ispiti i obrazovanje u pitanju. Ukoliko imate kontakte sa strancima ili inostranstvom u ovom mesecu se sve može definisati i rešiti.
Zdravlje - Moguća malaksalost. Uzimajte vitamine i minerale.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak Posao - Ovo je mesec koji donosi mnogo izdataka zbog kojih možete biti pojačano nervozni. Ne preterujte u kupovini, jer vam mnoge stvari neće ni biti potrebne. Mogu se pojaviti neki dugovi iz prošlosti takođe. Ukoliko vam je posao vezan za finansije, ekonomiju, savetovanje, psihologiju, ezoteriju ili istraživanje onda možete imati dosta povoljnosti u ovom mesecu kao i povećanje posla. U ovim oblastima potražite posao ukoliko ste kvalifikovani. U prvom delu meseca povoljnost ćete imati najviše od sopstvenog rada i poslova vezanih za trgovinu i sport. U drugom delu meseca novac dolazi više od javnog posla, ali i od poslovnog partnera. Prijaće vam opuštanje u svom domu i sve ređe možete provoditi vreme van kuće. Ukoliko niste rešili bitnu dokumentaciju i papirologiju do sada, ostavite to za drugi deo meseca. Jedan prijatelj vas može iznenaditi poslovnom ponudom, ali i svojim javljanjem.
Zdravlje - Uradite analize koje su potrebne kako biste bili sigurni u svoje zdravlje, a pogotovo ukoliko imate neke simptome koji vam nisu najjasniji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav Posao - Ukoliko imate poslovnog partnera, vodite računa da je među vama sve jasno jer može doći do nerazumevanja, konflikta i razilaženja u mišljenju. Ukoliko sarađujete sa stranim firmama a bavite se trgovinom onda vam se prodaja povećava. Isto važi i ukoliko se bavite javnim poslom, ali u tom slučaju se poveća broj putovanja u inostanstvo. Ukoliko ste bez posla drugi deo meseca je mnogo povoljniji. U prvom delu meseca oprobajte se u igrama na sreću i takmičenjima a novac dolazi i od privatnog posla. U drugom delu meseca zarada dolazi isključivo od vašeg rada i radićete više nego do sada. Aktivirajte se više kada su javna dešavanja u pitanju jer vam mogu prijati. Uskoro se situacija u domu rešava a ako ste rešili da se preselite, obavite poslednje pripreme baš u mesecu. Ukoliko ste rođeni na samom kraju znaka Lava može doći do ozbiljnih prekida u vašem životu kada su odnosi i poslovi u pitanju. Budite svesni situacije i ne donosite odluke preko noći.
Zdravlje - Budite oprezni u sportskim aktivnostima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica Posao - Ukoliko imate privatan posao bićete zadovoljni najviše u prvom delu meseca. Međutim u ovom periodu vam se može roditi ideja kojom pokrećete sopstveni posao. Energija na poslu se pojačava i to podrazumeva mnogo više rada, posla i jurnjave po radnom okruženju. Ukoliko postoji napetost na poslu onda se i ona pojačava u ovom mesecu. Nemojte biti impulsivni i vodite računa kako komunicirate sa kolegama. U prvom delu meseca novac dolazi iz porodice ali i kroz privatan posao, dok ćete u drugom delu meseca više koristi imati od igara na sreću i sopstvenih talenata koje možete unovčiti. Sredite svu papirologiju pre isteka ovog meseca jer kasnije možete imati problem sa rokovima.
Zdravlje - Nagalašena je jaka nervoza. Nađite način kako da se opustite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga Posao - Drama oko novca se uskoro završava, vratite sve dugove i uđite koliko je god moguće bez dugova u sledeći period. Možete imati uspeha u poslovima u kojima u prvi plan dolaze vaši talenti i sposobnosti. Ipak, pripazite, jer komunikacija vam može predstavljati veći problem, kako vaše nerazumevanje drugih tako će i drugi teško razumeti vas. Ukoliko se bavite sportom to može takođe biti unosno. Javni poslovi vam idu u prilog kao i boravci na javnim mestima, skupovima, događajima. Ukoliko imate dugove pokušajte da uložite žalbu u prvom delu meseca. Drugi deo meseca možete se baviti nasledstvom ili će se sud aktivirati kao i neke stvari iz prošlosti koje nose nove rashode. Ukoliko se bavite sportom imaćete mogućnosti i energije da se dokažete maksimalno i na tom polju.
Zdravlje - Pojačajte imunitet.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija Posao - Ovaj mesec može biti prilično napet, težak i ozbiljan. Nijedna stvar koja se pokreće nije zanemarljiva. Budite oprezniji. Novac će biti vaš najveći pokretač u prvom delu meseca i sve ćete povezivati sa njim. Dugovi će vam bukvalno visiti nad glavom koliko god pokušavali da im pobegnete oni su tu i taj osećaj vas može držati ceo mesec. Gledaćete da možete da zaraditi više nego do sada, pa ćete tako imati neke olakšice. Međutim ukoliko imate privatan posao onda se on u mesecu pojačava mnogo. Naglašeno je dosta rada. Naučite da štedite jer će vam to biti potrebno u periodu koji sledi. U drugom delu meseca bavićete se papirologijom a ukoliko šaljete poslovnu biografiju proverite dobro podatke, kako vaše tako i podatke poslodavaca. Ako se bavite učenjem, bićete usmereniji na učenje u drugom delu meseca pa ispite ostavite za taj period.
Zdravlje - Moguća prehlada.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac Posao - Ovaj mesec je vrlo važan za vas jer vam se na ličnom planu može mnogo toga promeniti. Najbolji savet je da budete realni i da stojite čvrsto na zemlji kako se ne biste razočarali. Možete biti dosta napeti i teški za saradnju pa izbegavajte impulsivne reakcije i teške reči. Ukoliko planirate da upišete neki kurs onda je ovo pravo vreme. Drugi deo meseca nosi više troškova i rashoda i ne rasipajte novac jer ga nećete imati dovoljno za sve što ste planirali. Takođe, donosi vam dosta preispitivanja i suočavanja, a ključ svega je odgovornost. Kroz naporniji rad zaradićete i više novca i uzmite sve duple smene i bolje plaćene dane koji su na raspolaganju. Ukoliko imate stalan posao onda možete zaraditi više novca u mesecu ali samo kroz predan rad.
Zdravlje - Pazite na grlo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac Posao - Ceo mesec imaćete osećaj zadovoljstva i mira. Bićete zadovoljni postignutim, a uz to dolazi i dodatni optimizam za dalji rad. Novac će biti glavna tema za vas u ovom mesecu. Imaćete mnogo rashoda ali može biti i dodatnih prihoda. Ne puštajte novac da miruje a nemojte ni vi jer ćete uložiti dosta mentalnog i fizičkog rada u svoje načine zarade. Ukoliko vam je posao vezan za uniforme, mašinsku industriju, sport, dinamiku i kretanje i otrovne i opasne supstance i mašine onda možete profitirati u ovom mesecu. Dodatan posao takođe možete potražiti u ovoj simbolici. U prvom delu meseca spletke na poslu vam mogu sve otežati ali će biti kratkog daha. Možete sve više misliti o selidbi i domu u inostranstvu a i započeti ozbiljne pripreme.
Zdravlje - Obavezno ojačajte imunitet na sve načine.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija Posao - Posao je nešto što morate shvatiti ozbiljno, jer uskoro neće biti povratka nazad. Ukoliko postoji problem na poslu ili ograničenja u ovom mesecu se to sve rešava. Ako nemate posao, već od sredine meseca se možete zaposliti ali posao neće biti posao iz snova niti će sve ići lako, međutim ne birajte previše. Posao dosta zavisi od vas samih a to ćete osetiti u mesecu, ne odbijajte poslove i angažujte se mnogo više, ako to podrazumeva i manjak sna onda prihvatite i tu situaciju. Vaše želje i planovi u drugom delu meseca mogu delovati razočarajuće po vas pa pokušajte da budete realni. Ne donosite nagle odluke u prvom delu meseca. Možete biti dosta napeti i potrebno je trošite mnogo više energije nego do sada. U prvom delu meseca možete pozajmiti neki novac prijateljima ali i od prijatelja, dok je drugi deo meseca naglašen po pitanju dugova koje morate vratiti.
Zdravlje - Čuvajte se istegnuća mišića.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe Posao - Posao će biti ono što će vas okupirati u prvom delu meseca. Možete se potpuno posvetiti radu što je i neophodno, ali posla će biti, nemojte bežati od obaveza. Ukoliko nemate posao u ovom periodu ga potražite ukoliko on ne potraži vas. U drugom delu meseca prijatelj može uticati na vaš posao i odluke o zapošljavanju. Novac će biti posebno izazovna oblast u mesecu i naglašene su brige i problemi zbog njega. Mogu se pojaviti dugovi koje je nemoguće rešiti i isplatiti u celini. Ukoliko vam je posao vezan za internet i na neki način skriven od drugih onda u mesecu možete profitirati. Shvatite svoj posao ozbiljno a ukoliko vam otežavaju nemojte odustajati, sada je potrebno istrajati u svemu. Ukoliko boravite u inostranstvu izbegavajte ulazak u rizične stvari i situacije a pogotovo ako imaju veze sa novcem.
Zdravlje - Eliminišite stres i pojačajte imunitet.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse