vrh
Meni

Mesečni Horoskop


Januar 2021.

   Vaša astrološka prognoza za ovaj mesec! Astrologija i zvezde su tu da vam pomognu koliko god mogu, naravno, onima koji će ih slušati.
   Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! Poslušajte šta vam zvezde kažu!
  OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES
   
Posao - Ovaj period je vrlo uzbudljiv za one koji se bave privatnim biznisom ili planiraju promenu posla. Donosi vam brojne mogućnosti i ponude sa više strana. Nećete znati za koju da se odlučite, a presudnu ulogu u pogledu vašeg opredeljenja imaće prijatna ženska osoba, bilo da je ljubavni partner, ako ste muškarac ili rođaka, dobra prijateljica, ako ste žena. Biće vam veoma važno kako vas prihvataju u novoj sredini. Vodolija koja odavano želi da sa vama proširi saradnju biće jedan od najozbiljnijih kandidata da vam postane desna ruka u svemu. Blizanci su vam takođe veoma naklonjeni. Donekle se mogu poremetiti planovi umetnicima i sportistima a postoji mogućnost konflikta sa Ribama, Devicama ili Rakovima. Finansijska situacija je prilično stabilna, mada su mogući neki manji izdaci na koje niste računali.

Ljubav - Može vam se učiniti da nemate dovoljno pažnje ili da vas partner zanemaruje. Što ste mlađi, to dramatičinije doživaljvate sve što se tiče ljubavnog života. Ne bi trebalo da se nervirate ako sa partnerom budete stalno pomalo na ratnoj nozi. Bilo bi dobro da promenite taktiku i primetićete da će i partner postati drugačiji. Kreće period intenzivnih viđanja najverovatnije u većem društvu, sa nekim koga ćete upoznati na putu ili ga površno poznajete. Nemojte se previše opterećivati komentarima vaših prijatelja na temu vašeg ljubavnog života, jer se može dogoditi da budete predmet raznih komentara. Ma kog pola da ste, privlačiće vas otvorene osobe ali ćete sa njima morati i da taktizirate, a naročito ako ste duže u vezi. Moraćete da im, ne bez razloga, polažete račune, jer ćete verovatno biti skloni paralelnim vezama. Ako ste muškarac, velike su šanse da vas privuče osoba koja će vas rado tešiti zbog svega što vam život priređuje. Čitava galerija likova biće oko vas, tako da vam neće biti dosadno.

Zdravlje – Pripazite se mogućih povreda u sportu.


   BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

   
Posao- Vrlo interesantan period u kome biste mogli mnogo da postignete na poslovnom planu, ali uglavnom ako radite sa kreativnim osobama, ako radite ono što volite ili nešto u sopstenoj režiji. Posao sa strancima će krenuti s mrtve tačke. Ipak, potreban je oprez u poslu, bilo da radite u privatnoj ili državnoj firmi. Ako nameravate da promenite posao, bilo bi dobro da sačekate sa odlukom o tome, ili, čak i ako je donesete, da ne prelazite na novo radno mesto u toku ovog perioda. Finansijska situacija biće relativno stabilna, čak i pored povremenih nepredviđenih izdataka. Postoji mogućnost da dobijete neki vredan poklon, nagradu ili neki vanredni neočekivani dobitak. Dobri saradnici biće vam Jarci, neki Ovnovi, Device, a pred kraj perioda i Lavovi. Škorpije vam mogu nuditi dobro plaćen posao koji verovatno nećete odbiti, ali se moguće na njemu nećete ni dugo zadržati.

Ljubav – Za tajne ljubavi, iznenadne susrete, strastvene veze, ovo je idealan period. Čak i ako imate partnera, predstoji mogućnost da se neko drugi umeša u vašu vezu. Sve što je nepredvidivo ili ono o čemu ste maštali, moglo bi se dogoditi. Mogli biste doći u situaciju da se dopadnete kolegi s posla, moguće negde na zajedničkom službenom putu. Počinje izuzetno povoljan period za ljubav sa strancem ili osobom koja živi u inostranstvu a pre toga, možete ući u tajnu avanturu sa Ovnom, Škorpijom, Strelcem ili Jarcem. Jarci su u stvari sve vreme najidealniji partner ali na neki način i najmanje na raspolaganju, ma šta osećali prema vama jer su preopterećeni obavezama. Moguće je čak da vam se istovremeno udvaraju dve osobe, jedan na poslu a druga sa kojim ste bili u vezi i povremeno se čujete a živi u inostranstvu. Možete biti u situaciji da ćete morati da poklonite više pažnje dešavanjima u vašem domu.

Zdravlje – Ne bi trebalo da imate ozbiljnijih problema.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI
 
Posao- Poslovna situacija se još uvek neće odvijati onako kako ste vi zamislili. Ipak, kako vreme bude odmicalo, možete očekivati mnogo povoljnije mogućnosti i za napredovanje u karijeri i za neke nove, bolje plaćete poslove. Ako dobijete ponudu od osobe koja je prisutna u javnosti, nemojte donositi prebrzo odluku. Na polju komunikacija treba biti oprezan, bez obzira da li radite za marketinšku firmu, medije, bavite se sportom ili zbog posla često putujete. Potrebno je da pokažete više kooperativnosti do pred sam kraj perioda, kada se otvaraju neke nove, povoljne mogućnosti, posebno rođenima krajem maja. Što se finansijske strane tiče, postoji velika šansa da se upustite u prilično rizičan, ali isplativ posao u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom.

Ljubav - Lavovi će na vas delovati poput oluje a možda i neka netipična Vaga. Bikovi takođe mogu biti veoma zanimljivi ali i zahtevni. Ako ste slobodni, krenite na put, a ako radite za neku marketinšku firmu, medije, u okviru posla vas čeka neko ko će vam se na prvi pogled dopasti. Potpuno ljubavo ludilo i vama sigurno u ovom periodu neće biti dosano na ljubavnom planu, posebno onima koji često putuju u inostranstvo. Žene će biti na meti lepih, zgodnih i veoma uspešnih muškaraca. Bićete spremni da rizikujete, ali već krajem perioda, ako situacija počne da se odvija drugačije od očekivane, malo diplomatskog umeća ne bi bilo na odmet. Neočekivana romansa je moguća i sa Vagom, Strelcem ili Škorpijom. Imaćete više mogućnosti nego vremena, mada će vas intrigirati svako na svoj način, ali nećete želeti da rizikujete i onog ko vam je najdraži izgubite. Krajem perioda moraćete da rešavate porodične probleme, i pri tom pokažite strpljenje i razboritost.

Zdravlje - Pripazite se oštrih predmeta.


   RAK (22.6. – 22.7.)   CANCER
   
Posao- Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati vašu ambiciju. Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka svetlokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke ali treba da budete maksimalno oprezni, čak i ako ponude budu izgledale izuzetno povoljne. Pred kraj perioda možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, i za to ćete imati podršku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju. Takođe postoji mogućnost da pređete u neku privatnu firmu koja još uvek nije naročito afirmisana, ali za koju možete čuti da ima dobre perspektive, posebno u radu sa strancima. Na momente možete imati potrebu za luksuzom, možete poželeti da potrošite novac na nešto što vam u stvari i nije naročito potrebno.

Ljubav - Početak perioda je karakterističan po intenzivnim uzajamnim osećanjima posebno između vas i Škorpije, Riba, Device ili Ovna, ali je moguća i izvesna doza ljubomore, kako vaše, tako i vašeg partnera, naročito ako preko posla dolazite u kontakt sa dosta ljudi ili oboje imate bogat društveni život. Jedan Jarac strpljivo čeka. Ako ste slobodni, bićete neko ko neće moći da odbije pozive u društvo, ko ima velike mogućnosti da nekoga sretne i zavoli. Mogu vam se svideti Vodolija ili Ribe, Lav ili Jarac. Ukoliko ste muškarac privlačiće vas atraktivna plavuša ili koleginica na radnom mestu, veoma ambiciozna, sa brojnim interesantnim ponudama i u vezi sa zajedničkim poslom i prekovremenim radom. Jedna Vodolija može vas navesti na greh. Nećete se kajati, posebno ako vas odavano intrigira. Ako ste žena, bukvalno će vas proganjati uspešan, moguće i stariji muškarac koji će smatrati da ste osoba njegovog života.

Zdravlje - Ostavite se poroka kao što su duvan i alkohol ili ih bar smanjite.


   LAV (23.7.- 22.8.)   LEO
 
Posao- Najverovatnije ćete imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama kojima neće ponestajati ideje i koje će vam nuditi saradnju. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će biti dominanta crta vašeg karaktera koja će doći do punog izražaja. Budite oprezni u radu sa Ovnovima ili drugim Lavovima. Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopostvenih grešaka.

Ljubav - Početkom perioda, verovatno ćete se zaljubiti, i to u Bika, Vagu, Raka ili Ribe. Spremni ste da donosite odluke od sudbinskog značaja, naprimer, možete se odlučiti da stupite u novu vezu, brak ili da upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan na duže staze. Jedan Ovan ili neka Škorpija i Strelac koje poznajete preko posla, polako ali sigurno pokušaće da grade put do vašeg srca i to će raditi sistematično. Ako pri tom, budete u ovom periodu radili, upravo radno mesto pruža najveći izazov. Pruža vam se mogućnost da vi budete dominantni u vezi, a teško ćete biti u stanju da kontrolišete emocije. Nekoliko osoba potpuno različitog izgleda i temperamenta okupiraće vašu pažnju. Ako ste u dužoj vezi koja je u manjoj krizi, ne posustajte pred preprekama, posebno ako se radi o nekome ko je mlađi od vas.

Zdravlje - Budite oprezni na vodi ili u blizini vode.


   DEVICA (23.8. – 22.9.)   VIRGO
 
Posao- U toku ovog perioda vaš znak će biti jedan od onih kojima neće ništa biti teško da urade. Mnogi će se baviti hobijem ili poslom koji vole i kome su potpuno posećeni. Moguća je promena radnog mesta, upravo zato da biste sebi omogućili da radite ono što želite. Potrebno je da tokom celog perioda budete oprezni u radu sa strancima. Pružiće vam se mogućnost da upoznate nove saradnike naše ljude koji rade za strane firme ili koji dugo žive u inostranstvu i, da utvrdite uslove pod kojima ćete raditi. Moguće da ćete lako prozresti namere nekoga ko vam nije naklonjen. Finansijska sitaucija biće prilično dobra i to zahvaljujući primanjima člana porodice ili bračnog partnera. Sve izdatke ćete brzo nadoknaditi ali ipak budite oprezniji kod kupovine nepotrebnih stvari.

Ljubav - Kao i uvek kada ste u ovom periodu u godini, kod vas je prisutna izvesna doza nestrpljenja, ali i nepoverenja prema partneru. Imaćete veliku potrebu za pažnjom i ljubavlju a i tada, bićete mnogo trezveniji po svim pitanjima i nećete se opterećivati nepotrebnim sumnjama. Ako ste mladi, bićete veoma šaramantni, pričljivi, duhoviti i zavodnički nastrojeni. Mnogi od vas mogu doći u iskušenje da stupe u paralelnu vezu, i to tajnu. Ako ste slobodni, neke druge Device, Škorpije i Jarci će pokušavati da vas osvoje. Vaš ljubavni život će biti tema u porodici i moguće da će vas kritikovati zbog brzopletih odluka koje ćete doneti u vezi sa ulaskom u brak ili u neku novu vezu. Impulsivnost, osobina koja nije tako karakteristična za vaš znak u ovom periodu doći će do izražaja. Brakovi mogu doći u krizu pred kraj perioda jer će partner sa vama u priličnoj meri gubiti nerve, na njega nećete mnogo obraćati pažnju, ili ćete mu, naprotiv, ako ste od nedavno u vezu, biti stalno za petama.

Zdravlje - Treba da izbegavate preterivanje u svemu, posebno kada je u pitanju hrana i alkohol.


   VAGA (23.9. – 22.10.)    LIBRA

Posao- U ovom periodu vam sreću donose Škorpije i Strelci, Blizanci i Bikovi. Krajem perioda sa njima treba da realizujete saradnju o onome o čemu ćete pričati tokom prethodnih sedmica. Pazite da ne budete malo brzopleti ili da budete preterani optimista u vezi sa nečim za šta nema osnova. Dobijate vrlo izazovne ponude koje vas ni malo neće ostaviti ravnodušnim, posebno ako očekujete poziv iz medija, marketinških firmi ili od neke Vodolije. Bićete sve vreme u priličnim oscilacijama kada je vaš optimizam u pitanju, od euforije do sumnjičavosti. Iako ćete možda izbegavati da pozovete koga treba, a to će najverovatnije biti neko na položaju, moguće jedan Lav ili Škorpija, pruža vam se mogućnost da u stvari preko te osobe mnogo lakše privedete kraju nešto što vas već dugo vremena opterećuje. Mnoge osobe neće biti u stanju da vam pomognu čak i ako to budu želele, jer će biti okupirane svojim ambicijama. Ne odustajte od cilja, ali će vam biti potrebna dobra strategija i čelični nervi. Krajem perioda postajete popustljiviji i prilagodljivi a finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Slobodne Vage neće moći da predahnu od izlazaka, poziva, a one koje su u braku ili dužoj vezi, imaće vrlo buran društveni život. Ako vam je opsesija neka markantna osoba sa posla ili ste je upoznali na nekom zvaničnom mestu, predstoji vam vrlo uzbudljiv period sa njom, ali ne i lišen manjih nerviranja. Što budete imali veću potrebu da je kontrolišete, to će ona biti tajanstvenija. Na momente možete osećati i gnev ili nemoć što se situacija u ljubavi ne odvija kako biste vi želeli, posebno ako ste u vezi sa Bikom, Rakom, Lavom ili Vodolijom. Ako vam se dopadne Ovan možete pomisliti da je previše neodlučan. Pokušajte da držite kontrolu nad svojim emocijama i što manje ih otkrivate, to ste na većem dobitku. Oni koji su u dugoj vezi, mogu osećati monotoniju ili pritisak porodice a nervoza će biti rezultat nemogućnosti da nad svim događajima imate kontrolu. Možda je baš to ono čime ne treba da se opterećujete.

Zdravlje - Manja nervoza. Šetajte i družite se sa prijateljima.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO
   
Posao- Nalazite se na prelomnoj tački u vašoj karijeri kada možete da mnogo dobijete ali i da mnogo izgubite. Sve zavisi od toga šta smatrate dobitkom a šta gubitkom. Može se desiti da nešto što ste žarko želeli da dobijete bude veliki teret na vašim plećima a saradnici prilično nepouzdani. Vrlo je važno, da ako ikako možete, ako ste neko ko se bilo šta pita kada je odabir saradnika u pitanju, budete pri tom krajnje. Ako ste u zrelim goidnama, birajte ili one koji su približno vaših godina ili mnogo mlađe kolege. Potrebno je da pokažete dobre organizacione sposobnosti. Možete biti u sumnji kojim putem da krenete. Mnoge nove šanse u vezi sa inostranstvom biće stalno aktuelne, ne pristajte ni na šta, čak ni na sjajnu ponudu od strane neke privatne firme. Krajem perioda jedna Riba i Devica će vas bukvalno moliti da pristanete da radite sa njima. Dajete im šansu, može vam se pozlatiti.

Ljubav - Početkom perioda možete biti previše nestrpljivi, posebno ako ste u braku. Bračna kriza može dostići nivo usijanja oko nekih tema koje su vam više nego dosadne. Ako ste mladi, ne idite pod isti krov sa roditeljima, čak i da su predivni. Vama je potrebno osećanje slobode, moguće i zato što ste dugo bili previše poslušni ili ste možda krili da ste u dvostrukoj vezi. Čak i ako to nije slučaj, bili ste skloni kompromisima i nikako da kažete šta vam smeta, da potražite onoga ko vam odgovora, a najverovatnije znate ko je to. Rešićete da se izborite za svoje mesto pod suncem i da krenete u osvajanje svoje slobode, ili veze sa onim koga vi smatrate koliko toliko idealnim za vas. Ako pripadate generaciji veoma mladih Škorpija, verovanto mislite na nekoga ko živi u inostranstvu ili vam stalno spominje mogućnost odlaska u inostranstvo ali bez vas. Ne nervirajte se unapred, život će već izrežirati ono što mora da se dogodi.

Zdravlje – Mogući su povremeni bolovi u leđima.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

   
Posao- Pokušajte da svoje poslove sredite prvih dana perioda i ne obavljate nikakve važne poslove sa inostranstvom. U principu nalazite se u vrlo povoljnom periodu, ali je potreban oprez. Imate veliku potrebu da finalizujete nešto što ste započeli i to će vam najverovatnije i doneti sreću, novac i moguće društveni status, naročito ako budete vodili mudru politiku sa Jarcem ili Devicom. Dobra saranja sa Lavovima vam je i te kako bitna, ali u stvari na njih nećete moći mnogo da se pouzdate zbog njihove preterane zauzetosti. Moraćete često da ih podsećate na data obećanja. Ako nameravate da menjate radno mesto ili da započnete nov posao posebno u vezi sa medijima, ili u nekoj većoj javnoj ustanovi kraj perioda je mnogo povoljniji. Podršku vam mogu pružiti Vaga ili neki Ovan na koje ne računate.

Ljubav - Duge ljubavi ili brakovi mogu biti u nekoj vrsti krize. Potrebno je izdržati razne vrste potresa u vidu mešanja sa strane, posebno partnerove rodbine i porodice. Ako ste iz bilo kojih razloga razdvojeni od partnera ili neko od vas dvoje mora na put, bilo bi dobro da to prihvatite što je moguće hladnokrvnije, jer ako pokušate da bilo šta s njim raščiščavate to će biti na obostranu štetu. Ako ste slobodni, idite na put, bilo gde, što dalje to bolje. Mnogi Strelci će više energije trošiti na karijeru nego na ljubav, ili će sa partnerom razmatrati mogućnost ulaska u zajednički biznis. Ako ste slobodni, moguća je veza sa strancem, osobom koja živi u inostranstvu, ili posluje sa strancima i često putuje. Upravo u inostranstvu može se desiti strastvena veza, koja međutim, ne obećava baš mnogo. Ljubav može trajati koliko i put. Trebalo bi da obnovite vezu sa jednim Lavom ili nekom Vodolijom koje su vam nekada mnogo značile. Ovan će najverovatnije krajem perioda biti uporan u pokušaju da vas zavede. Ako mu je još i podznak Vaga, teško da ćete mu odoleti.

Zdravlje - Uzimajte preparate za jačanje imunološkog sistema.

   JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posao- U toku ovog perioda dešavaće se mnogo toga što ćete smatrati izuzetno napornim na svim nivoima. Radićete do duboko u noć a saradnici će biti manje više nepouzdani ili promenljivog raspoloženja. Ipak, nadomak ste velikog uspeha i zato ne brinte. Mogući su konflikti posebno sa Rakom, Lavom i Vodolijom. Budite posebno oprezni u radu sa ovim znacima, a ako vam je podznak u Biku ili Strelcu, regulišite sva pitanja u vezi sa nekretninama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete imidžom koji ostavljate na druge. Vaša osnovna briga treba da bude kako da sprovedete ono što ste sebi zacrtali kao cilj sa što manje izgubljenih nerava, Najlakše će vam ići od ruke poslovi koje obavljate u nekoj vrsti tajnosti, kao rezultat razgovora u četiri oka i poslovi koji imaju veze sa inostranstvom. Krajem perioda postaćete manje direktni i shvatićete da je mnogo važnije da budete dobar diplomata nego iskreni. Blizanci ili Devica mogu pokušati da vas nagovaraju na neke poslove u vezi sa kojima ćete biti pomalo podozrivi.

Ljubav - Nalazite se u periodu kada bi ljubavni život mogao biti vrlo buran, posebo ako vam se dopadaju markantne osobe ili osobe orijentalnog izgleda. Susret sa nekim ko će delovati na vas poput manjeg zemljot oluje moguć je samo ako neko bude želeo da vas sa tom osobom upozna. Postoji izvesna prepreka između vas i nekoga ko vam se dopada. Druga krajnost je, da se, posebno ako ste žena , zaljubite u sedokosog ili muškarca plave kose. Ako ste skloni preljubi, a imate stalnog partnera, slede scene. Vas kao da malo šta dotiče što se tiče stalnog partnera, posebno ako ste duže godina sa istim partnerom. Mogoće je da ste negde u sebi nešto prelomili što mu baš i ne ide u prilog. Zabranjeno voće biće daleko slađe nego ikada. Ako ste mladi, slobodni, a sretnete nekoga ko vas oduševi, nećete želeti da svoju vezu obelodanite ili ćete biti toliko zaljubljeni da će to predstavljati više patnju nego uživanje. Jarci su inače skloni dramatizaciji što vam zaista nije potrebno. Jedna Devica čezne za vama, ali ne bi to priznala ni pod kojim uslovom.

Zdravlje - Skloni ste fizičkom iscrpljivanju, trebate dobro da se odmorite.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Posao- Fizički i niste u nekoj formi, i verovatno ćete planirati odmor. Moguće je da ćete se posvetiti nekom hobiju, da ćete se baviti umetnošću ili nečim što volite. Ako budete morali da radite, slede konflikte jer će vam saradnici ići na nerve. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao i neće odustajati, ali vama kao da ponestaje entuzijazma. Razmišljaćete o nekom privatnom biznisu koji nema veze sa velikim firmama, moguće da ćete ulagati novac u nekretnine, uzimaćete kredite i pravićete finansijske transakcije u kojima ćete sami vi uspeti da se snađete. Nikako nemojte kupovati stan, stavljati hipoteku na nekreninu ili praviti neki drugi aranžman. Jedan Rak ili Bik mogu vam ushićeni predložiti posao koji bi bio na staklenim nogama. Ako vi dođete tada na ideju koja vam se učini genijalnom, budite sigurni da nije.

Ljubav - Vaša sposobnost zavođenja će biti na zavidnom nivou. Naići ćete na partnera koji će moći u svemu da vam parira. Ne preporučuje vam se da se sa njim upuštate u polemike, ni ako smatrate to delom vaše šarmantne igre niti ako ste u braku pa jedno drugom pokušate nešto da dokazujete. Neće biti pobednika. Pošto vi sa bojnog polja uglavnom bežite, ovog puta ćete pobeći u zagrljaj neke Škorpije, Strelca ili Jarca, sa namerom da to bude na kratko, koliko dok se ne sredite. Možete sebi prilično iskomplikovati život, jer ta osoba neće pristati da bude vaš utešitelj. Imaće čak veće potraživanja od stalnog partnera, zato pazite šta radite. Ako planirate put u inostranstvo ili bar negde van mesta u kome živite, moguća je kratka strastvena avantura sa Vagom ili Ovnom. I će biti nešto nezaboravno. U svakom slučaju se pozabavite svojim stambenim pitanjem, biće vam potreban udoban smeštaj iako ste sami i ako ste u braku.

Zdravlje - Pazite na ishranu. Izbegavajte jako masno i začinjeno.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)   PISCES


Posao - Mnoge Ribe imaju sjajne ponude u vezi sa poslom, ali taman kada se ponadate da će se sve realizovati, mogu nastupiti problemi. Nije sve onako kako vam se čini. Mnoge ponude mogu biti bez realnog osnova, na nivou maštanja. Trebalo bi da se više oslonite na sebe i da razmislite o nekom samostalnom poslu u kome bi svi vaši kvaliteti došli do izražaja, posebno ako imate smisla za umetnost. Za vas je zapravo bilo koji posao koji ima veze sa javnošću najidelaniji. Ne bi trebalo da tragično doživite neki moguć manji neuspeh. Da li će do njega doći zavisi isključivo od ličnog horoskopa svake pojedinačne Ribe ili od vašeg podznaka. Ipak, čak i ako do toga dođe, na kratko ćete biti u krizi, a onda ćete postati još ambiciozniji. Dobijate mogućnost da sa nekom ženom, rođenom u znaku Vage ili Bika započnete privatan biznis. To će na kraju biti ono na šta ste čekali. Finansijska situacija i pored izdataka ima sve šanse da se stabilizuje.

Ljubav - Vaša izuzetno jaka potreba za ljubavlju i pažnjom naići će na dobar odjek i bićete neko ko stalno šalje pozitivne signale. Ako ste slobodni, bićete veoma popularni u društvu i stalno negde pozivani. Nemojte razmišljati o osobi koja je u braku ili ako ste duže u nekoj vezi a partner nema nameru da menja status, tj. da ulazi u brak, ne spominjite to. Zbog vaše emocije, to jest, vašeg nervnog sistema, nećete umeti da na pravi način dobijete ono što želite. Često možete biti skloni glumi da ne biste nekoga povredili, partnera ili čak njegovu porodicu. Možda je vreme da mislite na sebe. Možete biti privučeni šarmom osobe poznate u javnosti ili nekoga ko je nekada bio na nekom položaju ili je jako posvećen svom poslu. Pokušajte da rešite sve eventualne nesuglasice sa stalnim partnerom i nemojte u želji za nekom vrstom osvete ići često u društvo ili na put bez njega. U tom slučaju, krajem perioda dolazi do prilično neprijatnih scena s njegove strane.

Zdravlje - Mogući bolovi u leđima kao posledica reumatizma.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA