Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

  Mesečni Horoskop za Oktobar 2023. - Pogledajte Vaš mesečni horoskop za ovaj mesec! Mesečni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Poslovni horoskop, ljubavni horoskop i horoskop vašeg zdravlja za ovaj mesec.

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPISPosao - Vaš znak je na prekretnici, tako da ćete biti spremni da napravite zaokret na poslovnom planu. Vi ćete najozbiljnije shvatiti sve ponude koje ćete dobiti, moguće od stranih partnera i bićete spremni da se maksimalno posvetite karijeri. Iako situacija možda još uvek nije sazrela da se pristupi realizaciji novih poslova, posebno za rođene u aprilu, svi predstavnici vašeg znaka će biti svesni dobrih prilika koje im se ukazuju. Mnogi, naročito rođeni u martu, biće spremni na raskid radnog odnosa i prelazak sa privatnog na državni sektor i obrnuto. Bićete u prilici da uz pomoć stranaca ili rada sa osobama koje rade u velikim stranim firmama napravite dobar posao. Moći ćete da sredite finansijsko stanje jer ćete verovatno potegnuti pitanje nekih zaostalih potraživanja i zahtevati svoja prava u pogledu isplate.

Ljubav
- Imate mogućnost da relativno lako sredite svoj ljubavni život, a nakon ovog perioda moraćete da budete mnogo taktičniji ako želite da i dalje budete sa stalnim partnerom. On će očekivati mnogo više pažnje s vaše strane i biće mnogo zahtevniji ali moguće i nervozniji. Ako nameravate da se udvarate osobi koju poznajete preko posla, moraćete da to učinite krajnje taktično, naročito ako ste u vezi sa Rakom, Vagom ili Devicom. Mogući su konflikti sa nekim drugim Ovnom ili Škorpijom, a ako ste u vezi sa Jarcem koga ste upoznali na poslu ili je slične struke vašoj, bilo bi dobro da budete prilagodljiviji. Posle sredine meseca nastupa mnogo bolji period u ljubavi, naročito ako vam se dopadne neko sa posla i bićete mnogo spremniji da svoje potrebe podredite partneru. Slobodni Ovnovi mogu se nadati poznanstvu sa Lavom, Vagom ili Vodolijom, a ako vam je podznak u Ribama, Jarcu ili Biku bićete najverovatnije veoma zaljubljeni i spremni na mnogobrojne žrtve radi osobe koja vam se dopada. Ako planirate venčanje, period je dobar, posebno za one netipčne Ovnove koji imaju pomalo staromodan pogled na ljubav i brak.

Zdravlje - Moguće su stomačne tegobe zbog jako začinjene i masne hrane.

BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Spremni ste da mnogo i naporno radite da biste uspeli. Nećete želeti da se bavite tuđim problemima, držaćete konce u svojim rukama i pokazaćete odlične organizacione sposobnosti. Radićetete sa mnogo entuzijazma. Imate potrebu da svemu što radite date svoj lični pečat i to traje već izvesno vreme, ali ma koliko da vas drugi hvale, vi želite da napredujete, da radite na nekom velikom projektu. Ako radite u državnoj firmi, možete očekvati povoljnu ponudu početkom perioda, a ako radite u privatnoj firmi ili radite za strance, to će najverovatnije biti oko sredine meseca. Budite oprezni u radu sa drugim Bikovima, Blizancima ili Devicama. Prijatelji rođeni u znaku Ovna, Strelca ili Vodolije mogu vam biti od velike koristi bilo da treba da započnete neki zajednički posao ili ako se bavite timskim radom. Kreativni Bikovi koji nameravaju da ulože novac u neki umetnički projekat mogu mnogo da zarade. Mogući su neočekivani dobici sa više strana, između ostalog i preko nasledstva ili nekih drugih potraživanja na šta polažete pravo.

Ljubav - Namojte prenagliti sa odlukama koje se tiču vašeg ljubavnog života, jer možete biti veoma nervozni, nestrpljivi ma kog uzrasta da ste. Ako ste u zrelom dobu, imaćete potrebu da sredite stanje u porodici, ali vam to neće poći za rukom tako lako, naročito ako budete previše zahtevni. Ipak, sve je moguće uz manje ustupke. Većina predstavnika vašeg znaka sa maštanja i želja prelazi u fazu realizacije, ali u tajnosti. Ako ste u braku, bićete sumnjičavi prema partneru, nećete baš sve što vam kaže prihvatati zdravo za gotovo ako ste u vezi sa nekim ko nije slobodan, bićete spremni na sve ili ništa. Mnogi Bikovi su rešeni da uzmu od života sve što im pruža ne obazirući se mnogo na društvene konvencije. Sve ono što je bilo dugo potisnuto u vama izbija na površinu i čak i ako budete želeli da se odreknete svoje ljubavi, to neće biti moguće, ona druga strana će se potruditi da budete zajedno, ma po koju cenu, makar i u tajnosti. Dopašće vam se jedan Ovan, Lav ili neki drugi Bik, uglavnom osobe koje su u podjednakoj meri posvećene i poslu i ljubavi koliko i vi. Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti, posebno žene i to u uglednog i atraktivnog muškarca koji često putuje i s kojim su možda nekada zajedno radili ili se poznaju iz razne mladosti.

Zdravlje - Proverite vid.

BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Ovaj period vam donosi mogućnost raznih promena na poslovnom planu. Ako radite u velikoj firmi možete očekivati unapređenje, ukoliko se bavite sportom ili nekim poslom zbog koga često da putujete, putovaćete još češće, a ako nameravate da započnete rad u stranoj firmi, to će uroditi plodom. Ovaj period je vrlo uzbudljiv za one koji se bave krupnim biznisom ili planiraju promenu posla. Najbolje ćete se razumeti sa osobama koje su rođene u znaku ili podznaku Strelca, Vodolije ili Ovna. Nalazite se na velikoj prekretnici, jer će, posebno za majske Blizance, ovo biti prilika na koju su dugo čekali.Na finansijskom planu možete imati dobitke razne vrste, mnoge srećne okolnosti ići će vam na ruku. Odgovara vam posao u sferi medija. Ovaj mesec može doneti mnogobrojne izazove kada je u pitanju ulaganje novca u nekretnine, neki nov projekat. Budite oprezni kod potpisivanja dokumenata, posebno ako se radi o nečemu što ste dugo planirali ili posao na koji ste dugo čekali. Kreće mnogo intenzivnija saradnja sa strancima, posebno sa nemačkim jezičkim područjem i skandinavskim zemljama.

Ljubav
- Mnogi mladi Blizanci se verovatno neće najbolje snaći u situaciji koja povremeno može izgledati obećavajuća a povremeno beznadežena. Ako ste u vezi sa Ovnom, Strelcem ili Vodolijom moraćete da taktizirita. Bilo bi najbolje da prvo raščisitite sa sobom i budete iskreni prema sebi da ne sedite na dve stolice. Moraćete da igrate otvorenih karata, da budete spremni na iskušenja razne vrste i da se postavite odgovorno prema partneru, ali i prema sopstvenom životu. Možda ćete imati potrebu za promenom parntera i neko ko je do sada bio možda samo vaš dobar prijatelj može postati za vas mnogo više od toga. Nekome ste veoma dragi ali ta osoba neće biti spremma da tolerišete neke vaše postupke a vi ćete biti nešto svojeglaviji, što može rezultirati tenzijom u odnosima sa parnerom.  Ako budete bili u prilici da upoznate nekog novog, moguće nekog ko radi za strance ili osobu koja često putuje, a imate stalnog partnera, bićete u velikoj dilemi za koga da se odlučite. Imaćete potrebu da uspostavljate kontakt preko Interneta, a bezazleno dopisivanje preko društvenih mreža se može pretvoriti u početak ozbiljne veze.

Zdravlje - Mogući su bolovi u grlu. Izbegavajte jako hladno i gazirano.

RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Kako ćete proći u ovom periodu zavisi od vaše sposobnosti da se prilagodite svim promenama koje će uglavnom biti za vas izuzetno pozitivne. Potrebno je da pokažete sposobnost za prilagođavanje i za saradnju sa osobama sa kojima inače nemate mnogo dodirnih tačaka kao što su jedan Ovan, neka Vodolija ali i neki drugi malo ekscentričniji tipovi saradnika. Saradanja sa strancima postaje više nego izvesna i mnogi predstavnici vašeg znaka imaće priliku da putuju, da razmenjuju iskustva. Mnogi Rakovi će dobiti unapređenje. Ako niste iskoristiti neku priliku, sada vam se ponovo ukazuje šansa. Sada bi moglo da nastupi vaše vreme po mnogim pitanjima. Ipak, imate jaku konkurenciju u vidu inventivnih mladih saradnika koji bi rado zauzeli vaše mesto. Finansijsko stanje nije loše, naprotiv, možete očekivati dobitke sa više strana, uključujući i familiju iz inostranstva ili preko ljubavnog partnera.

Ljubav - Nastupa period u kome mnogi predstavnici vašeg znaka neće umeti da se snađu, naročito ako im se dopadaju Ovan, Lav, Blizanci ili Vodolija. Potreba da napravite zaokret i na ljubavnom polju može vas naterati da činite pogrešne poteze i da u afaktu raskinete vezu koja vam ne odgovara ili da uđete u vezu sa nekim ko je mnogo jača ličnost od vas. Iz nekog razloga to vam može smetati ali, naročito ako ste žena i imponovati. Pokušajte da budete realni u svojim očekivanjima i ako ste u vezi sa kolegom, pokušajte da rešite konflikte što pre, jer će kasnije partner biti verbalno mnogo jači i sklon da vas kritikuje za svaku sitnicu. Ako ste rođeni u junu, imate više šanse da u drugoj polovini perioda uzmete stvar u svoje ruke, dok će rođeni sredinom jula biti prilično dezorijentisani na polju ljubavi. Jedna Devica se može pokazati kao lojalan partner i biće spremna da vam čini ustupke.Kod svih predstavnika vašeg znaka ovo je period najveće nesigurnosti u sebe i često bezuspešnih pokušaja da partneru nametnete svoju volju. Bilo bi dobro da promenite taktiku, naročito ako ste u braku i u lošim odnosima, ne samo sa partnerom, nego i sa njegovom familijom.

Zdravlje - Moguća nervoza.

LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Predstavnicima vašeg znaka odgovara ovaj period. Pokušajte da svoje planove sprovedete u delo jer imate poleta i volje. Moraćete da pokažete više strpljenja za neke saradnike sa kojima inače nemate baš sjajnu komunikaciju ili ćete želeti da se što je moguće pre osamostalite. U tom pokušaju možete činiti pogrešne poslovne poteze, posebno u saradnji sa Devicama, Blizancima i Škorpijama. Neko će vas nagovarati da radite za njega i mogući su odlični kontakti sa strancima, trebalo bi što je moguće pre da obnovite znanje stranog jezika, moguće nemačkog. Otvaraju vam se mnoga vrata, ali ćete imati ili jaku konkurenciju ili nezainteresovanost za vaše ideje osoba koje se nešto pitaju. Sve u svemu, predstoji borba za vaše mesto pod suncem. Period pogoduje onima koji rade u velikim firmama, sa mladima, u okviru obrazovanja i u medijima. Za sportiste nastupa naporan period ali vaša popularnost će biti sve veća, naročtio ako ste muški predstavnik ovog znaka.Čuvajte se slatkorečivih osoba koje će biti spremne da sa vama pričaju jedno, a vama iza leđa drugo.

Ljubav- Na prekretnici ste ne samo u pogledu posla već i kada je ljubavni život u pitanju. Pazite da u afektu ne donesete pogrešne odluke, jer će vaš ego biti prilično poljuljan. Neće vam biti baš jasno da li treba nastaviti vezu koja je prilično naporna i manje više ne vodi ka srećnom ishodu, naročito ako ste veoma mladi ili da se upustite u neku novu strastvenu avanturu sa osobom koja vam je po mnogo čemu slična. Lavovi muškarci vole žene dame, a žene Lavovi vole tip viteza, ni jedni ni drugi neće naći ono što im odgovara, već nekoga ko je prilično samovoljan, nepouzdan i verovatno egocentričan. Ipak i iza takve prirode krije se topla duša i velika doza iskrenosti prema kojoj nećete ostati ravnodušni tako da ćete se veoma zainteresovati za novog partnera. Ma koliko želeli nekakvu promenu u svom ljubavnom životu, prošlost će vas proganjati i ako se radi o nerealizovanoj ljubavnoj vezi, bolje što pre potražite tu osobu i recite joj šta vam je na duši.

Zdravlje - Period je dobar za rekreaciju.

DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Prilčno ste sumnjičavi i nepoverljivi, ali ipak dobijate vetar u leđa i krećet u neke nove poslovne poduhvate. Olakšavajuća okolnost je što se finansijsko stanje popravlja zahvljajući ne samo vašim aktivnostima već i zbog angažovanosti vašeg partnera, kako poslovnog tako i ljubavnog da popuni vaš, najverovatnije zajednički budžet. Ipak, vama novac pritiče i sa nekih drugih strana ili ćete dobiti sjajnu šansu da dođete do neke ekstra zarade. Ako budete pristali na saradnju sa osobama koje su po temperamentu potpuno različite od vas, posebno ako se radi o vatrenim znacima, Ovnu, Strelcu ili o nekoj Vodoliji, bićete rado prihvaćeni kao deo pobedničkog tima. Mnogo toga zavisi od vaše preciznosti, jasno razrađenog plana i iskustva, jer možete na mnoge ostaviti sjajan utisak. Malodušnost će biti vaše najgore oružje upereno protiv samog sebe. Kreativne sposobnosti moraju da dođu do izražaja i ne podležite panici, ma sa kakvim problemom budete suočeni. Imaćete podršku mnogih, naročito Jarca i Škorpije.

Ljubav - Vaš znak nije poznat po strpljenju kada je ljubav u pitanju, osim kada ste krajnje motivisani, a to se može dogoditi tokom ovog perioda. Neko veoma romantičan ali i preduzmljiv biće spreman da vam se udvara sve dok ne popustite. Bićete u prilici da se postavite kako treba prema nekoj veroma upornoj osobi ili prema stalnom partneru, naročito ako se radi o dugogodišnjem. U nečemu ćete biti popustljivi i to po onim pitanjima koja su za vas manje bitna, ali ćete se i dalje držati svojih principa i nećete dozvoliti nikome da se poigrava vašim osećanjima, jer ćete posebno biti osetljivi. Moguća je veza sa nekim ko nosi neku vrstu uniforme na radu. Postaćete mnogo romantičniji i spremniji da uđete u romansu sa osobom koja često putuje ili živi u inostranstvu. Mnoge Device mogu biti u prilici da uđu u paralelnu vezu, što će predstavljati dodatan stres. Veza sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem može se pretvoriti i igru mačke i miša. Žene Device će biti sklonije romantičnim ljubavima, a muškarci Device kratkim flertovima.

Zdravlje - Smanjite obroke.

VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Iskoristite ovaj period jer ste na velikoj prekretnici i najzad će ono što ste odavno planirali moći da se dogodi. Bićete mnogo aktivniji da tražite saradnike među onima koji imaju slične poglede na život kao i vi ali i slične ambicije i slične probleme. Shvatićete važnost izreke - zajedno smo jači, i bićete spremni na mnogobrojne kompromise samo da biste krenuli nekim novim putem ili ako treba, promenili u potpunosti posao, firmu i najbolje bi bilo da svoju energiju usmerite ka osobama koje zbog posla često putuju. Oni koji se ne snađu tokom ovog perioda, imaće dovoljno vremena da o svemu dobro razmisle. Dobićete neka nova saznanja o poslu koji bi trebalo da obavljate, moguće i nepoverenje ili oklevanje da prihvatite ponude. Dobijaćete podršku od neke druge Vage, Strelca ili Vodolije koji vam neće dozvoliti da robujete strahovima i sumnjama.Finansijsko stanje će se popraviti zahvaljujući Strelcu ili Lavu.

Ljubav- Mnoge Vage se osećaju kao da su na nekoj vrsti životnog ispita, da li nastaviti vezu, ozvaničiti je ili prekinuti. Osećate se kao neko ko mora da na nešto pristane što intimno ne želi. Vi ste ona strana koja postavlja uslove i koja dobro zna šta hoće. Ipak, pazite da partner ne primeti da niste baš istrajni i da je malo potrebno pa napravite nekakve ustupke. Mlade Vage mogu biti meta starijih, iskusnih zavodnika, a sredovečna gospoda Vage mogu biti privučeni atraktivnom, ambicioznom koleginicom koja će preko posla pokušati da se sa njima zbliži. Ako ste skloni tajnim ljubavima čuvajte se, one više neće biti tajne. Slobodne Vage treba da otvore četvore oči i da dobro paze s kim ulaze u vezu ili flert ali i da ne propuste neku dobru šansu za ljubav, posebno na putovanjima.

Zdravlje - Moguća je glavobolja ili vrtoglavica.

ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Predstavnicima vašeg znaka predstoji velika promena. Pokušajte da se prihvatite nekih novih poslova koji vam mogu doneti veliku materijlnu dobit ako se bude radilo o projektu sa strancima. Pokušajte da budete krajnje praktični u svojim razmišljanjima i da ne dozvolite konkurenciji da vam preotme ono što pripada vama, ma šta da je pitanju, pozicija, novac ili popularnost. Ako ste u poslednje vreme smanjili svoje aktivnosti, očekujući da nastupi neko novo vaše vreme, ono je već nastupilo, a naročito će to osetiti oktobarske Škorpije. Potreban vam je veliki elan, mnogo entuzijazma i za mnoge i dobre fizičke kondicije da biste izdržali sve što vas čeka. Možete očekivati neki poveći novac, ponudu iz inostranstva, a ponovo i novu šansu. Kod vas se sve vrti oko novca. Imate mogućnost obnavljanja saradnje sa nekadašim kolegama iz dobrostojećih firmi. Oni koji se bave turizmom, diplomatijom, sportom ili finansijama, mogu očekivati poveće dobitke. Nemojte potpisivati nikakva važna dokumenta ili ugovore ako ne morate.

Ljubav - Ovaj period za vas je naporan i stresan jer ste nešto ljubomorniji nego inače, a partner je upravo spreman da krene u društvo bez vas. Čuvajte se ljubomornih scena, jer možete nepotrebno doprineti lošoj atmosferi između vas i stalnog partnera, naročito ako ste slične struke, oboje ambicozni i samouvereni. Muškarci Škorpije su donekle u prednosti ako su inače skloni koketiranju jer se može dogoditi da se neki bezazlen flert pretvori u vrlo lepu ljubavnu priču. Mlade Škorpije mogu očekivati proširenje porodice, a one koje su duže u vezi, mogu planirati brak. Slobodne Škorpije će se zainteresovati moguće za javnu ličnosti ili za nekoga ko je veoma ambciozan i pomalo samoljubljiv. Uz dobru taktiku bićete u stanju da ga osvojite. Što vaše radno mesto podrazumeva više kontakata sa strancima, osobama koje često putuju ili su prisutne u javnosti, to imate više šanse da se u nekoga zaljubite. Vatreni znaci mogu biti za vaše nervni sistem prilično naporni, ma koliko bili šarmantni. Opredelite se za neki malo mirniji znak kao što je Riba, Rak, Bik ili neka druga Škorpija koja odavno pokušava da vas osvoji.

Zdravlje - Mogući problemi sa vidom ili vrtoglavica.

STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Vaš znak spada u one koji mogu očekivati najveću pozitivnu promenu na svim poljima, uključujući tu i vašu karijeru. Možete se nadati uspehu, naročito ako ste po prirodi veliki entuzijasta, ako čekate na svojih pet minuta i ako ste spremni da se maksimalno posvetite poslu. Početak meseca može doneti probleme na radnom mestu, posebno sa mlađim saradnicima ili sa konkurencijom. Moraćete da se ubeđujete sa onima koji su vam inače odani, jer će imati neke svoje ideje, naročito se to odnosi na Ovnove, Lavove, Device i Blizance. Sukobljavanje ideja i stavova biće veoma burno i ako ste deo velikog tima ili grupe koja radi na nekom povećem projektu, moći ćete da im postanete lider. Odnosi sa strancima, velikim korporacijama i stranim institutima donosi vam ne samo dobit nego i satisfakciju i kako vreme bude odmicalo, tako će ta saradnja postati sve izvesnija. Biće nagoveštena potreba za pravljenjem preciznog plana i strategije kada je vaša karijera u pitanju ali i za podrškom osoba koje su već afirmisane u poslu koji je sličan vašem.

Ljubav - Ako ste kojim slučajem slobodni, predstoji vam poznanstvo. Možete očekivati mnogo interesantnih susreta, Odnosi u porodici mogu u velikoj meri da utiču na vaš odnos sa partnerom, a kako se oni verovatno neće slagati sa vašim izborom, bilo bi bolje da ih mnogo ne obaveštavate o onome što se dešava između vas i partnera. Spremni ste da preuzmete veću odgovornost za svoje postupke, ma šta da je u pitanju, naročtio ako planirate brak, decu ili presljenje. Mnogi Strelci žele da odu za inostranstvo i to bi moglo da bude veoma mudra odluka bar za izvesno vreme. U prvom delu perioda možete pomisliti da su se mnogi urotili protiv vas i osobe koja vam je draga. Imate potrebu da ostanete sa sadašnjim partnerom ali i da nađete vremena za još neku osobu koja vam se dopada a da niko ne bude povređen. Ako ste rođeni pred kraj znaka mnogo ste trezveniji, a ako ste rođeni krajem novembra mnogo se više prepuštate osećanjima i impulsima, što može u krajnjem ishodu značiti i pogrešan izbor kada je u pitanju ljubav.

Zdravlje - Čuvajte se infekcija i oštrih predmeta.

JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Ako nameravate da započnete nov posao neko će vam pomoći da istrajete u ostvarenju svojih ciljeva. Tražite saradnike koji su vam najsličniji i u koje možete da se pouzdate. Nemate više vremena da gubite na priče o tome šta je moguće a šta ne, za vas je sve u igri i spremni ste da svakoga saslušate. Ipak, bićete prilično podozrivi i nespremni da prihvatite sve savete i ideje zdravo za gotovo. Početak perioda donosi nove ideje i mogućnost da o nečemu razgovararate samo sa uskim krugom prijatelja i pouzdanih kolega. Moguće je da se radi o velikom i značajnom poslu sa strancima. Moći ćete da se vratite negde na velika vrata ili da, ako ste mladi, donesete odluku koja će imati velikog uticaja na vašu karijeru. Moraćete da se odlučite između dve podjednako dobre opcije. Finansijska situacija može biti izuzetno povoljna za one koji rade sa strancima, za strano predstavništvo ili sa nekretninama, bave se sportom ili rade u državnoj firmi.

Ljubav - Ovaj period u najvećoj meri reflektujete se na porodični život Jarčeva. Ako su slobodni, mogući su susreti na kraćim putovanjima i povećane su šanse za flert i za kratke strastvene veze. Mnogi predstavnici vašeg znaka su skloni tajnim vezama i ovaj period donosi upravo takvu mogućnost. Imaćete mogućnost da ulazite u neke prilično rizične situacije koje se mogu odnositi kako na one koji rade u velikim firmama tako i na one koji često putuju ili imaju kontakt sa strancima. Nećete biti lišeni uzbuđenja, naprotiv, biće svega u ovom periodu, iznenadnih susreta, velikih i malih ljubavi, mogućnosti za paralelne veze ali, ako ste u stalnoj vezi ili braku, slede ljubomorne scene, prebacivanja i rasprave. Od vaše ubedljivosti sve zavisi, da li ćete nekoga uveriti u svoju ljubav iako ste u braku s nekim drugim ili bračnog partnera da vam je sve na svetu. Postajete verbalno veoma moćni i reči će biti vaše najjače oružje. Veoma ste zaljubljivi ili ako ste mladi i od nedavno u vezi, veoma ste privrženi stalnom partneru.

Zdravlje - Moguća sklonost ka povredama.

VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Ovo je odličan period za Vodolije koje žele promenu posla, za one koji se bave informatikom, sportom, trgovinom ili rade u medijima. Možete očekivati mnogo novih ponuda, sami ćete se potruditi da krajem maja uz pomoć Strelca, Ovna ili druge Vodolije nađete najbolje rešenje za sebe i da najverovatnije počnete da rešavate pitanje svog satusa. Razne situacije vam idu u prilog. Bićete mnogo komunikativniji i spremniji da o svemu pričate osim o novcu, vašim ulaganjima, planovima i finansijskim poslovima. Pazite da nešto ne uzimate na tuđe ime, kredit, kola, da ne budete nekome žirant, situacija se može iskomplikovati. Poslovna, posebno finansisijska dokumentacija će biti vaše najjače oružje i najslabija karika u velikom lancu vaših poslova ili vašim maštanja o nekim novim poslovima. Prvo razradite taktiku, nađite dobre finansijske konsultante, pa se upustite u veliki projekat koji će biti u opticaju. Studenti bi mogli da zablistaju uz malo truda i da dobiju očekivanu stipendiju.

Ljubav
- Oni koji su skloni da često menjaju partnere, flertuju ili su nesigurni u svoj izbor, postaće još manje stabilni, jer će izazova biti mnogo. To će biti naročito naglašeno kod onih Vodolija čiji posao podrazumeva kontakte sa strancima, umetnicima i osobama koje često putuju, zato će vam biti potrebna velika moć samokontrole da biste svoj ljubavni život držali u svojim rukama. Ako ste u dužoj vezi koja odavno pomalo, ali sigurno zapada u krzu, čuvajte se. Partner smišlja kako da vas veže za sebe, a vi ste naprotiv, previše iskreni i o svemu otvoreno pričate i zadovoljstvu i nezadovoljstvu. Malo više taktičnosti i taktiziranja pomoći će vam da vezu sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, dovedete u red. Ovaj period može doneti neko novo poznanstvo, mogućnost susreta na nekom romantičnom mestu ili susret sa Lavom ili Blizancima. Krajem meseca predstoji vam nerazumevanje, moguće razmirice i uz malo diplomatskog dara uspećete da ubedite partnera u svoju dobronamernost koju on odavno već dovodi u sumnju. Pokušajte da ne pristanete ni na kakvu provokaciju, reči će imati veliku moć, bilo da vi dajete obećanja bez pokrića ili ako naivno poverujete u ona koja vam partner daje.

Zdravlje - Čuvajte se brze vožnje.

RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS Posao - Za mnoge predstavnike vašeg znaka nastupa period na koji ste čekali, to jest, imate šanse da preko posla zaradite mnogo ali je potrebno da napravite veliki zaokret  i da osetite u kom grmu leži zec, to jest, novac. Mnogi će imati priliku da idu na stručno usavršavanje, neko ko ih ceni pružiće im šansu i većina Riba će to umeti i te kako da iskoristi. Neophodno je podneti neku žrtvu, posebno kada je u pitanju ekskluzivan posao, šansa na koju ste dugo čekali. Doživljavate veliku transformaciju i pokušaćete da uzmete maksimum od svega što vam se nudi. Nezavisno od godišta trebalo bi da vam krene nabolje. Ako ste ikada maštali o svetskoj karijeri, radu u velikoj korporaciji, o rukovodećem mestu, posvetite se poslu. Konkurencija će biti oštra i tek ulazite u period nečega što vas može prilično iscrpljviati, ali ćete morati da se na to naviknete i da se oštro suprotstavite, a najjače oružje su vam vaši kvaliteti i potencijali. Sredinom meseca dobićete ponudu za dobrostojeću privatnu firmu od strane nekog ko je mlađi od vas ili kao vrlo mlad postao uspešan..

Ljubav - Pošto će vas posao u velikoj meri angažovati i iscrpljivati, bićete vrlo lak plen za saradnike koji će biti oduševljeni ne samo vašim sposobnostima nego i vašim ličnim šarmom. Posaćete mnogo direktniji, elokventniji, doživećete neku vrstu lične transformacije što će okolina primetiti. Ako spadate u one Ribe koje su duži period bile suočene sa raznim sumnjama, dilemama i moguće problemima, kako zdravstvene prirode tako i u okviru ljubavnog i porodičnog života, bićete spremni da sada nešto presečete i to će biti dobro i za vas i za sve osobe sa kojima ste bili u emotivnoj vezi, jer ćete svakog postaviti na svoje mesto. Iako ćete imati mogućnst da bukvalno birate s kim ćete biti, vaši kriterijumi biće visoki i teško da ćete dopustiti bilo kome da uđe u vaš život. Mlade Ribe, posebno devojke, treba da se čuvaju laskavaca, slavom ovenčanih zavodnika, jer mogu lako poverovati u sve što će im obećavati. Džentlmeni Ribe u zrelom dobu biće poneti mladošću, a mladi muškarci Ribe, zrelošću svojih parnterki. Jednom rečju, otvorite četvore oči kome poklanjate svoje vreme i svoje srce.

Zdravlje - Čuvajte se opekotina.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu