Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Numerološki Mesečni Horoskop  Numerološki Mesečni Horoskop

   Numerološki Mesečni Horoskop za Jul 2024.

 
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
   Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Nemeroloski horoskop broja Jedan i numeroloski brojevi     Tokom ovog perioda nemojte žuriti ni u čemu. Budite prilagodljivi posebno prema onima koji su vam slični jer će biti mudriji i biće spremni da se sa vama obračunaju. Poslovni kontakti pružaju odličnu mogućnost za susrete sa osobama koje su komunikativne, ambiciozne, naročito ako ste na poslovnom putu u inostranstvu. Želećete da po svaku cenu započnete nov posao koji bi mogao značiti mogućnost čestim putovanja ali i avantura, posebno sa ekscentričnim ambicioznim osobama. Ne ulazite u vanbračnu vezu ako niste spremni na sve što ona podrazumeva. Slobodne Jednice mogu biti oduševljene nekim ko često putuje ili je prisutan u javnosti. Mogući su iznenadni poveći dobici u novcu ali vi se nećete potruditi da bilo šta uštedite, naprotiv, bićete skloni pravljenju velikih troškova. Odnosi sa nekom Trojkom mogu biti mnogo bolji naročito ako imate zajednički hobi.

Nemeroloski horoskop broja Dva i numeroloski brojevi     U ovom mesecu neki novi poslovi mogu biti vaša opsesija. Imaćete potrebu da fascinirate vašu okolinu, da uđete u nov poslovni ili finansijski aranžman očekujući poveću zaradu. Ovo je mesec za završavanje poslova a ne za započinjanje novih, osim ako se ne radi o poslu preko koga  možete uspostaviti kontakt sa strancima. Ne propuštajte dobre prilike zbog preosetljivosti. Ukoliko ste žena, teško ćete se snalaziti u kontaktima, posebno sa drskim osobama bez obzira da li se radi o poslovnom ili emotivnom odnosu. Starija osoba iz doma, naročito žena može vam biti od velike koristi bilo savetima ili finsnsijskom pomoći. Mladi muškarci Dvojke biće posebno buntovni i neprilagodljivi kada su zahtevi porodice u pitanju. Nemojte donositi na prečac odluku u vezi sa poslom zbog ličnog nezadovoljstva. Ako vam se dopada neka Osmica sa posla i to vrlo atraktivna, i ako ste pri tom slobodni, onda je na vama da napravite neki manevarski potez koji bi doneo željeni rezultat. Možete iznenada dobiti vest o nekom novcu ili o stipendiji za inostranstvo ili neki drugi poveći dobitak u novcu.

Nemeroloski horoskop broja Tri i numeroloski brojevi     Ovo može biti buran mesec u toku koga možete započeti nov posao, najverovatnije u vezi sa putovanjima. Biće vam od velike koristi poznavanje stranih jezika. Trudićete se da što pre uđete u nov projekat sa osobama koje su sklone rizicima i ni na kakva upozorenja nećete se obazirati. Vaša dinamičnost, komunikativnost i spremnost da pređete preko nekih ranijih nesporazuma biće osobine koje će nailaziti na oduševljenje kolega. Ispod lepršavog stava kriće se autoritativnost i jasno određeni ciljevi od kojih nećete odstupiti. U ljubavi možete imati dva lica, jedno za stalnog partnera, drugo za javnost i društveni kontakti će biti povod za flert. Vaša potreba za dominacijom može smetati ukućanima iako ćete prividno biti popustljivi, oni neće biti tako popustljivi prema vama. Ako vam je simpatija neka Šestica, potrebno je dosta strpljenja da biste uspeli da sa njom ostvarite harmoničan odnos. Pazite se povreda, posebno oštrim predmetima.

Nemeroloski horoskop broja Četiri i numeroloski brojevi     Pokušavate da se ne nervirate oko nečega što ste čuli i ako vam neko bude preneo nešto o vašem partneru što znate da nije tačno. Smisao za toleranciju i prilagođavanje biće vam od velike koristi. Malo koga će interesovati vaše iskustvo, znanje, prošlost, moraćete da idete korak ispred svih da biste uspeli da uhvatite tempo sa događajima. Nekome će biti veoma bitno da vas nagovori da radite skupa, ako se radi o tamnokosoj ženskoj osobi, budite oprezni ma kog pola da ste. Na kraju ćete najverovatnije popustiti u zahtevima koje ćete postavljati pred okolinu, posebno u drugoj polovini meseca. Vaša intuicija će biti vaš unutrašnji vodič ali o svojim problemima nemojte ni sa kim pričati, naročito ne sa ukućanima jer neće biti voljni da vas u  u mnogo čemu podržaju, posebno ako ste  u zrelom dobu i želite da napravite zaokret u karijeri. Sa novcem možete biti prilično nesmotreni i možete napraviti poveći trošak u vezi sa kupovinom ili renoviranjem stambenog prostora. U ljubavi ćete biti hiroviti i malo ko će moći da se osloni na vas. Možete se zaljubiti u nekog s kim nemate nikakvih dodirnih tačaka.

Nemeroloski horoskop broja Pet i numeroloski brojevi     Mnoge odluke donesićete mnogo lakše nego inače. Mnogo aktivnosti, putovanja, susreta, planova i na kraju vas čeka iscrpljenost. Najverovatnije pre psihička nego fizička. Pokušajte da uspostavite što bolju saradnju sa strancima, posebno sa nemčakog jezičkog područja. Neće vas držati mesto, stići ćete da se vidite sa onima sa kojima inače niste imali prilike dugo da se sretnete ili niste imali za njih vremena. Vaša prava priroda dolazi do izraćaja u društvu jedne Sedmice, Trojke ili Devetke. Parni brojevi će vas u priličnoj meri ograničavati i davati vam na znanje da morate da im se prilagodite, naročito u porodičnim i ljubavnim odnosima. Sa Četvorkom ćete biti blizu nervnog sloma jer će biti ogledalo svih vaših nestašluka i često impulsivnih reakcija. Mlade Petice treba dobro da razmisle da li žele stalnu vezu ili brak jer stalni partner neće imati razumevanja za njihovo ponašanje. Sa Osmicom možete ostvariti dobar odnos a sa drugom Peticom ili Sedmicom možete započeti nov posao posebno u sferi medija ili u okviru sporta.

Nemeroloski horoskop broja Šest i numeroloski brojevi     Ovo mož biti jedan prilično naporan mesec jer će vam se na momente činiti da možete da napravite iskorak iz svakodnevnice koja vas u velikoj meri opterećuje i pritiska, naročito po pitanju posla i obaveza. Dobićete poslovnu ponudu za koju možete pomisliti da je ono što ste odavno želeli ali će vam biti jasno da se radi o previše odgovornom i rizičnom poslu u koji nećete želeti da se upuštate. Pokušajte da budete što praktičniji. Ne bi trebalo da iskačete iz svakodnevnih okvira bilo kada je u pitanju posao ili ljubavni život a izazova će biti mnogo. Nećete biti u stanju da odolite šarmu jedne Jedinice ili Petice. Ako nameravate da uđete u privatan posao, trebalo bi da se oslonite na nekog ko je mnogo iskusniji u tom poslu, naročito ako se radi o jednoj Četvorci ili Osmici. Ne ulazite u poslove sa nekretninama, nemojte izlagati sebe nepotrebnom stresu zbog prejakih ambicija.

Nemeroloski horoskop broja Sedam i numeroloski brojevi     Predstavnici vašeg broja su pod velikim stresom jer vas unutrašnji nemir tera da radite preko svojih mogućnosti. Neko pokušava da vas spreči da uradite nešto što vam zaista ne ide u prilog, možda ne bi bilo loše da tu osobu poslušate. Ako ste spremni da se uključite u posao sa nekom drugom Sedmicom ili Peticom, bićete uspešni ali postoji mogućnost da budete previše autoritativni, pa će vam kolege zameriti da ste prilično naporni za svaki oblik saradnje. Imate mnogo ideja ali ne i mnogo poverenja u druge. Dajete na znanje da sve najbolje sami obavite zbog čega vam predstoji velika iscrpljenost, ali i uspeh. Odlazak za inostranstvo makar i na kratko biće za vas spas, naročito za one koji su dugo opterećeni raznim brigama, od poslovnih do emotivnih. Flert ili avantura sa Peticom, Jedinicom ili Trojkom može vam izgledati zgodan način da zaboravite do koje mere niste sposobni da rešite pitanja u okviru duže veze. Slobodne Sedmice mogu biti privučene nekim ko im je po mnogo čemu sličan, bilo da je slične struke ili senzibiliteta.

Nemeroloski horoskop broja Osam i numeroloski brojevi    Ako ste se prethodnih meseci iscrpljivali radom, nošeni ambicijama u vezi sa zaradom ili slavom, sada je vreme da se malo opustite jer vam mnoge okolnosti neće ići naruku pa možete nailaziti na nerazumevanje okoline. Pokušavate da nekome nešto oprosite jer vam je tako lakše. Budite manje kivni na one koji vam protivureče. Ako radite posao koji ne volite, izgledaće vam kao da je došao poslednji minut da promenite radno mesto ali će se ipak dogoditi nešto zbog čega ćete ostati. Moguće da će pretpostavljeni od vas očekivati da mu izađete u susret i nađete se pri ruci ili se vaša porodica neće slagati sa vašom odlukom. Osećaj sputanosti pratiće vas i u okviru emotivnog života naročito ako ste u vezi sa Dvojkom, Trojkom ili Sedmicom. Jedna Četvorka će pokušati da vam bude od konkretne pomoći i uz njenu pomoć možete naći odgovarajući posao. U sferi emocija najverovatnije ćete biti neuobičajeno pasivni, zaljubljivi i spremni da svoju volju potčinite partneru. Pripazite na zdravlje, posebno na imunološki sistem.

Nemeroloski horoskop broja Devet i numeroloski brojevi    Ako ste želeli da putujete, posebno ako se radi o iznenadnoj poslovnoj ponudi ili šansi koja vam se ukazuje o kojoj ste maštali, nećete je propustiti. Bićete preokuprani svojim ambicijama i nećete imati mnogo strpljenja za osetljive i previše zahtevene osobe iz vaše okoline, čak i ako se radi o članovima porodice. Potreba za slobodom i za raznim vrstama doživljaja činiće vas prilično ekcentričnim i povremeno egoističnim. Ako ste u dugoj vezi ili braku partneru će biti teško da komunicira sa vama na uobičajen način naročito ako se radi o Dvojci, Šestici ili Osmici. Sa Peticom ćete pokušati da uspostavite dobar kontakt ali teško će vam biti da joj potčinite svoju volju. Oni koji se bave poslom koji im dozvoljava svaku vrstu ekscentričnosti biće skloni preterivanju, ali će steći i popularnost i biće u centru pažnje, moguće i zbog svog privatnog života. Dobro se snalazite u društvu veselih osoba koje uspevaju da vas oraspolože.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Numerologija i Svet BrojevaNumerologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse