Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Numerološki Mesečni Horoskop

Oktobar 2022.

    Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.
   Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Nemeroloski horoskop broja Jedan i numeroloski brojevi 
   
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - JEDINICA

   U ovom periodu imate potrebu za novim poslovima i maštate da počnete nešto iz početka, ali moraćete prvo da završite započete poslove. Podstaknuta je vaša želja za putovanjima. Ipak, ovog meseca bi bilo dobro da sebe podvrgnete disciplini, što se predstavnicima vašeg broja nikako ne dopada. Posle mnogobrojnog maštanja, priča i pravljenja planova, moraćete da pristanete na nešto što vam možda ne odgovara.
    Nemojte krivicu svaljivati na članove svoje porodice za obaveze koje morate da ispunite i dogovore koje morate da ispoštujete. Potrebno vam je strpljenje za njihove prevelike zahteve. Oni s pravom očekuju od vas da nešto učinite za njih. Društveni život može biti bogatiji, naročito ako budete negde putovali, predstoje nova poznanstva. Moguća je neka trgovina nekretninama. Za ljubav ovo nije baš sjajan mesec, jer ste nepostojani. Ipak, moguća je veza sa nekim parnim brojem, ako budete imali dobru taktiku. To može biti osoba koja je često prisutna u javnosti.


Nemeroloski horoskop broja Dva i numeroloski brojevi 
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - DVOJKA

  Vaš broj koji simbolizuje novac, emocije, poznanstva, susrete, ljubav i nestalnost, ovoga će perioda postati mnogo odgovorniji nego dosad. Trebalo bi da se više družite sa ženama, ma kog pola da ste i da vi budete inicijator ili organzator susreta ili nekih akcija, posebno ako ste žena. Rad u velikim firmama može da vam donese dobit u svakom pogledu. Pitanje novca i finansija može biti u prvom planu, a duhovni i društveni život u drugom. Spremni ste da ponovo dobijete poverenje nekog poslovnog prijatelja koji vas je dosta zaintrigirao novim poslovnim predlogom. Ako ste umetnik, ovo je jedan od vrlo plodnih perioda.
    Bićete sposobni da unovčite svoja znanja i talente. Što se ljubavi tiče, ovaj mesec vam donosi razne mogućnosti. Moguća je lepa, romantična veza sa nekim ko vam je po mnogo čemu sličan. Možda ćete pokušati da ponovo uspostavite komunikaciju sa osobom sa kojom ste nekada bili u lepim odnosima. Imaćete veliki uticaj na osobu koja vam je draga, možda se radi o nekoj Osmici. Vaše glavno oružje u ovom periodu su reči, kojima ćete na lep i privlačan način da izrazite ono što osećate.


Nemeroloski horoskop broja Tri i numeroloski brojevi 
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - TROJKA

   Prilično ste nestalni, a ovog meseca možete biti i preveliki idealista. Na vas je veoma lako uticati, a posebno bi to mogla da učini neka druga Trojka ili neka Jedinica. Pokazujete inicijativu da se sredi situacija u vašoj porodici, ali malo ko na vas obraća pažnju. Nemojte uznemirenost lečiti alkoholom, a takođe, ne bi bilo pametno da se bilo kome poveravate. Pazite, ljudi mogu pričati o vama da ste neozbiljni i neodgovorni i to će vas naterati da se često dokazujete pogrešnim načinima, možda upuštanjem u rasprave. Veoma ste osetljivi na spoljne utiske i kritike na poslu. Ukoliko budete dovoljno uporni uspećete da se nametnete pretpostavljenima.
    Mogući su poslovni razgovori puni emotivnog naboja. Za ljubav ovo može biti stresan mesec, jer ako ste u dugoj vezi ili braku, partner očekuje postojanost a ako ste od nedavno u vezi možete ostaviti utisak osobe kojoj je više stalo do slobode nego do ljubavi. Ne ulazite u paralelne veze a ni u rasprave sa partnerom, pogotovo ako u poslednje vreme niste u dobrim odnosima ili ukoliko vam nisu jasni neki njegovi postupci, naročito kada je reč o novcu ili nekim finansijskim ulaganjima.


Nemeroloski horoskop broja Četiri i numeroloski brojevi 

MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - ČETVORKA

    U ovom periodu podstiču se vaše ambicije što može delovati vrlo izazovno i opominjuće. Nemojte ulaziti u aranžmane za koje niste sigurni da su legalni. Može vam se ukazati prilika da započnete posao koji bi mogao da vam donese veliki novac, moguće od prodaje nekretnina i vi ćete se vrlo rado upustiti u to. Bilo kakav problem koji uključuje pitanje nekretnina kod vas može izazvati ljutnju i potrebu da isterate pravdu. Bilans može biti povoljan po vaše finansije, ali može uticati na vaše vaše zdravlje, a stres vam nije nikako potreban.
    Rasprave sa ukućanima i rođacima se ne preporučuju, isto kao ni uzimanje kredita za stambeni prostor. Što se tiće ljubavi bez obzira da li ste u braku ili ne, predstoji susret koji vas može u potpunosti izbaciti iz emocionalne ravnoteže. To može biti neko ko je na vašoj talasnoj dužini ili neko sa ko vam se ranije mnogo dopadao. Bićete veoma harizmatični za suprotni pol i gde god da se pojavite osećaćete se kao kod svoje kuće.


Nemeroloski horoskop broja Pet i numeroloski brojevi 
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - PETICA
   Ovo bi mogao biti veoma stresan period za sve one od vas koji nisu spremni da privedu kraju ono što su započeli ko zna kada i stalno su iz nekih razloga odlagali. Trebalo bi da što pre finalizujete sve što ste započeli u prethodnih nekoliko meseci. Može vam se učiniti da ste pod izvesnim pritiskom koji ne možete da izdržite i koji je za vas prevelik teret. Niste svesni a nemožete istovremeno da postignete sve što želite i na poslovnom i na privatnom planu. Treba da odlučite šta vam je od ta dva segmenta života bitnije u ovom trenutku i da nađete pravu ravnotežu. Ali, nemojte da se opterećujete onim što je prošlo, treba da živite u sadašnjosti, u ovom trenutku i da se potpuno fokusirate na njega.
    Jedna Petica ili Osmica će možda pokušati da vas provociraju ili da vas nateraju da uradite ono što oni misle da je za vaše dobro, a vi ćete to shvatiti kao napad na vaš lični integritet. Osećate pritisak sa svih strana, naročito od strane članova porodice ili šefova ako radite u velikoj privatnoj firmi. Sa ljubavnim partnerom se ne razumete baš najbolje jer vas verovatno privlači osoba koja je potpuno drugačija od vas. Možda ćete preterano da razmišljate o partnerovoj vernosti. One Petice koje nisu u vezi mogu biti prijatno iznenađeni nečijom pažnjom, to mo že da bude jedna Sedmica koja se stalno vrti oko vas. Moguće je da ste spremni za novu romansu sa nekim ko živi negde u inostranstvu.


Nemeroloski horoskop broja Šest i numeroloski brojevi 

MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - ŠESTICA

  U ovom mesecu energije ne deluju baš najpovoljnije na vaš broj, zbog čega možete da postanete nestrpljivi i prilično ratoborni, a što nije primereno predstavnicima vašeg broja. Neko će uspeti da vas izazove na raspravu i da vam da na znanje da treba da se suočite ili sukobite oko ključnih pitanja. Vi biste najradije sve to izbegli i priželjkujete da se dogodi neko čudo. Umesto toga, zavrnite rukave i što pre pristupite poslu.
    Izbegnite konflikte sa uniformisanim licima, jer možete imati neprijatnosti. Stariji članovi porodice postavljaju uslove koje verovatno nećete moći da ispunite. Pazite da ne postanete žrtva intriga i da vas neko na brzinu ne nagovori na nešto što vama nikako ne odgovara. Postoji mogućnost da uđete u vezu sa nekom osobom koju ćete upoznati preko posla. Ne treba da se plašite svojih osećanja, iskažite ih da bi vam se dogodilo nešto neočekivano i prilično lepo. Možda ćete dobiti poziv o kojem maštate.


Nemeroloski horoskop broja Sedam i numeroloski brojevi 
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - SEDMICA

   Buntovne i duhovno orijentisane Sedmice u ovom periodu počeće da se intenzivnije bave svojim emocijama što može izgledati kao pravo rešenje. Takođe će vam biti veoma važno da sredite praktična pitanja u vezi sa novcem i poželećete da budete drugačiji nego do sada. Imaćete potrebu za kvalitetnim porodičnim, ali još više i emotivnim životom. Najveća opasnost leži u vašoj popustljivosti, jer ako ne budete principijelni, to vam se može osvetiti. Kasnije ćete se možete kajati zbog svoje popustljivosti.
    Pokušajte da smanjite obaveze i da dovedete svoj život u red. Šestica vam može stvoriti osećaj krivice ili može očekivati od vas previše discipline, a Dvojka može odbiti vaše udvaranje. Bilo bi dobro da se posvetite nekom svom hobiju, druženju sa prijateljima i onima koji imaju pozitivan uticaj na vas, a ma kog pola da ste, prijaće vam društvo žena na poslu. Ukoliko planirate da uđete u neku tajnu vezu za koju niste sigurni kako će se završiti, mnogo ćete rizikovati. Imate mnogo mogućnosti za izlaske i flertovanje, ali budite oprezni. Moguća je romansa sa nekim strancem ili na nekom putovanju.


Nemeroloski horoskop broja Osam i numeroloski brojevi  
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - OSMICA
  Spremni ste da prihvatite sve što vam život nudi, ali tokom ovog perioda bilo bi dobro da budete što je moguće mudriji da ne biste imali bilo koju vrstu neprilika. Neko će pokušati da vas nečim zaplaši ili da vam pokaže da vam je dostojna konkurencija. Problem će biti u načinu na koji će vam se suprotstaviti, jer biće to naizgled naivno i lukavo. Mudrost vam neće biti od velike pomoći, kao ni otvoreno sukobljavanje. Najbolje bi bilo da ignorišete sve one koji vas nerviraju i sa kojima ne možete a nađete zajednički jezik. Jednostavno ih se klonite i idite svojim putem ne gledajući na njih.
    Pokušajte da nađete neki nov posao ako na trenutnom radnom mestu nemate nikakvu perspektivu. Bićete u situaciji da radite nešto zbog čega ćete viđati sasvim nova lica, moguće da ćete često putovati. U ljubavi ćete biti prilično zahtevni i skloni paralelnim vezama. Ako vaš partner često putuje, pokušajte da ne pokazujete otvoreno ljubomoru. Ako ste slobodni, bićete spremni da prihvatite udvaranje nekog stranca. Neki od vas će se suočiti sa nekom novom situacijom koja bi mogla da bude ono na šta ste već dugo čekali. Neka osoba čeka svojih pet minuta da vam se nametne.


Nemeroloski horoskop broja Devet i numeroloski brojevi 
MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP - DEVETKA

   Vaš privatni biznis, ako ga imate, biće u centru vaše pažnje. Moraćete da se priviknete na nešto što vam nikako ne odgovara. Moguće da će biti u pitanju disciplina. Tokom celog ovom perioda bićete posvećeni razmišljanjima o potezima koje bi trebalo da preduzmete. Previše rigorozan stav prema svima, uključujući tu vaše bližnje doneće vam probleme. Nekome je veoma stalo da vam nametne svoju volju i ako ste mladi, priželjkujete putovanja i zanimljive poslove, a radite nešto što vas u potpunosti ne ispunjava.
    Nemojte donositi odluku o premeni posla tokom ovog perioda. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim, a vi ćete možda to propustiti. Nikakve nenamirene račune iz prošlosti nemojte tokom ovog meseca namirivati, jer ćete vi biti gubitnik. U sferi emocija ste previše nekooperativni da biste bili dovoljno ubedljivi. Stalni partner može misliti da ste previše materijalno orijentisani i da ste zahtevni. Pokušaćete da mu nametnete neke teme koje će ga prilično intrigirati, pogotovo ako bude reč o nekom atraktivnom putovanju. Ako ste slobodni, u važ život može da uđe neka Jedinica sa kojom ste nekada imali kraću vezu.

Numerologija i Svet BrojevaNumerologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu