Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Numerološki Mesečni Horoskop  Numerološki Mesečni Horoskop

   Numerološki Mesečni Horoskop za Mart 2024.

 
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
   Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Nemeroloski horoskop broja Jedan i numeroloski brojevi  Tokom ovog meseca glavni problem koji ćete rešavati odnosiće se na finansijska pitanja i najverovatnije da ćete razmatrati mogućnost uzimanja kredita. Ako nije neophodno da pravite velike troškove izbegnite nepotrebne kupovine, a ukoliko želite da uložite novaca u neki biznis konsultujte se sa Osmicom ili Devetkom. Ukoliko želite da planirate putovanja u inostranstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini meseca, a prijaće vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. Moguća je realizacija velikih poslovnih planova i priliv novca iz inostranstva. Poslovna partnerstva vam mogu koristiti i povoljno je poslušati druge, pogotovo krajem meseca kada je moguć uspeh uz pomoć drugih ljudi. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni vanrednim uplatama. Za mnoge predstavnike ovog broja ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv na ljubavnom planu naročito ako ste skloni avanturama i flertu. Nespretni ste, pazite da se ne povredite nekim oštrim predmetom.

Nemeroloski horoskop broja Dva i numeroloski brojevi    Veoma značajan mesec za one koji su tokom prethodnog perioda vredno radili, posebno za one koji su ulagali u svoje stručno usavršavanje kako novac tako i vreme ili su imali ikakve poslovne veze sa inostranstvom. Situacije i prilike koje zahtevaju vaše mentalno aktiviranje možete privesti kraju i staviti tačku na to poglavlje života jer se uskoro pokreću novi prioriteti. Mlade Dvojke, studenti i postdiplomci mogu očekivati uspeh kao i oni koji očekuju da dobiju stipendiju za inostranstvo. Svaka vrsta kontakata sa strancima naročito posredstvom jedne Trojke ili Sedmice može doneti kako moralnu tako i materijalnu satisfakciju. Bilo koja vrsta kontakata sa Peticama ili Osmicama može biti za vas veoma stresna, naročito u drugoj polovini meseca kada ćete biti skloniji buntu i potrebi da za slobodnim izražavanjem vaših ideja. Svako ko bude pokušao na bilo koji način da opstujira realizaciju vaših planova biće suočen sa vašom odlučnošću i nepokolebljivim stavom. Moguća romansa sa jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao sa nekom drugom Dvojkom.

Nemeroloski horoskop broja Tri i numeroloski brojevi   Ovo bi mogao biti mesec karakterističan po velikoj aktivnosti, kako fizičkoj tako i mentalnoj a glavna opasnost vam preti od preterane žurbe u svakom pogledu. Ako vozite kola budite oprezni, ako inače spadete osobe koje su sklone nepromišljenim postupcima možete imati neprijatnosti kako na poslu tako i u okviru porodice. Uspeh mogu očekivati mlade Trojke koje se bave sportom, naročito muški predstavnici ovog znaka dok će mlade dame, Trojke, biti uspešnije u drugoj polovini ovog meseca. Mnogi će imati primedbe na vaše ideje a u okviru timskog rada nećete biti baš kooperativni. Sedmica i Petica će imati razumevanje za vaše planove naročito ako se odnose na kreativni posao i biće spremne da sa vama uđu u rizičan posao. Tokom druge polovine meseca možete biti pomalo emotivno nestabilni tako da ljubavne probleme u tom periodu nemojte rešavati u afektivnom stanju. Krajem meseca vas mogu mučiti manji strahovi, a planovi možda neće ići baš kako ste zamislili. Ali, glavu gore, to je prolazno.

Nemeroloski horoskop broja Četiri i numeroloski brojevi    U prvoj polovini meseca uglavnom ćete biti orijentisani na rešavanje praktičnih problema, kako finansijske prirode tako i onih koje se odnose na vaš stambeni ili poslovni prostor. Možete biti zatečeni sa manjkom energije, a ona vam je upravo potrebna kako biste obavili sve zadatke koje ste isplanirali. Ukoliko u vašoj numerološkoj kombinaciji dominiraju Dvojke ili Osmice možete se nadati povećem dobitku i trebalo bi da igrate igre na sreću. Sa Peticama možete planirati posao sa strancima a u dugoj polovini meseca trebalo bi da budete oprezniji kod sklapanja poslova sa predstavnicima neparnih brojeva. Na ljubavnom planu ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv posebno za dame Četvorke koje su pred drugim brakom, razvedene ili u srednjim godinama. Mlade dame Četvorke mogu biti u vezi sa sredovečnim gospodinom pripadnikom neparnog broja koji je poslom vezan za inostranstvo. Muškarci Četvorke će uglavnom tom celog meseca biti posvećeni poslu.

Nemeroloski horoskop broja Pet i numeroloski brojevi   Nervna napetost, mnogo obaveza, česta putovanja, brojni poslovni sastanci su ono što će biti karakteristično za ovaj mesec, naročito u prvoj polovini kada ćete želeti da budete što je moguće efikasniji. Pravu podršku i pomoć dobićete ma kog pola da ste, u drugoj polovini meseca od strane iskusnih, situiranih osoba dobrog renomea. Situacija će se posetepeno stabilizovati uz pomoć druge Petice ili druge Devetke koja će vam poslužiti kao posrednik u poslu naročito sa strancima. Možete dobiti neku poslovnu ponudu, a ukoliko vam se rodi neka ideja, nemojte je ignorisati. Što se ljubavi tiče možete biti prilično nestalni, naročito ako ste gospodin Petica a u vezi ste sa damom predstavnicom padnog broja. Jedna Osmica vam neće lako oprostiti neverstvo i najverovatnije da ćete u drugoj polovini meseca rešiti da vodite mirniji život, a ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku moguće je planiranje zajedničkog puta negde u inostranstvo.

Nemeroloski horoskop broja Šest i numeroloski brojevi   Dame Šestice će tokom prve polovine ovog meseca biti veoma angažovane oko svojih partnera i oko rešavanja problema sa stambenim prostorom. One koje se bave privatnim biznisom mogu biti veoma uspešne tokom celog meseca, što ih neće sprečiti da pruže dovoljno pažnje osobi koja ima je draga. Muški predstavnici ovog broja mogu biti veoma uspešni ukoliko se bave umetnošću, naukom ili građevinom. Posao se može poboljšati i još samo malo trebate sačekati kako biste obavili važan poslovni dogovor. Možete biti aktivniji , ali izbegavajte impulsivne odgovore, jer se od vas može očekivati odgovornost pre svega pa dobro razmislite kakve odgovore dajete. Situacija može biti pomalo nestabilna u finansijskom smislu u drugoj polovini meseca i najverovatnije se neće najbolje slagati sa Jedinicama i Peticama koje će pokušati da vam nametnu svoju volju. Ma čime da se bavite obratite pažnju na zdravlje, možete sebe izlagati fizičkom iscrpljivanju i možete biti skloni povredama, posebno kolena, zglobova i tetiva. U finansijskom pogledu bilo bi najbolje da svoje troškove ograničite na one najneophodnije i da ne ulazite u rizične finansijske transakcije.

Nemeroloski horoskop broja Sedam i numeroloski brojevi Ukoliko imate privatan posao on se može poboljšati, međutim jedna osoba vas može neprijatno iznenaditi pa i pokrenuti veću nervozu kod vas. Ukoliko trebate pokrenuti neki posao ili ideju, sačekajte još neko vreme jer uslovi mogu biti vremenom još bolji. Sa Peticom ma koliko da vam je od koristi najverovatnije ćete dolaziti u konflikte dok će jedna Devetka imati dovoljno razumevanja i strpljenja za vaše ideje. Jedinica će se pokazati neobičajeno plemenitom i strpljivom jer ćete je zainteresovati za vaše poslovne planove koji bi ako uspete da ih do kraja meseca delimično realizujete mogu doneti lepe prihode. Ne bi trebalo da odbijate pomoć jedne Dvojke koja je često u stanju da vas izvede iz takta, a ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Osmicom ili Šesticom najverovatnije ćete morati pred njom da položite oružije i da pristanete na njene uslove. Ako ste slobodni najverovatnije do kraja meseca menjate status i ulazite ili u burnu vezu ili u brak, ali je pitanje koliko će oni trajati.

Nemeroloski horoskop broja Osam i numeroloski brojevi  Mesec vam započinje sa pojačanim emocijama, pa i preosetljivošću. Mnogi će biti iznenađeni vašim ponašanjem tokom prve polovine meseca jer ćete biti mnogo kooperativniji i introvertniji nego inače. To ne znači da ćete biti manje aktivni, naprotiv, sve vreme ćete vredno raditi kao krtica ali o svojim poslovima nećete želeti da pričate, barem ono što ne morate, pa ni članovima svoje porodice. Razlog za ovako ponašanje može biti storogo poverljiv posao koji ćete dobiti da radite za veliki novac ili ćete biti zaljubljeni, rasejani i skloni povlačenju u sebe. Ako situacija na poslu ili u ljubavi krene tokom koji niste planirali u drugoj polovini meseca možete pokazati negativnu stranu svoje ličnosti, impulsivnost, sklonost raspravama. Kolege vam mogu u isto vreme praviti problem ili bar otežavati situaciju. Bićete mnogo intuitivniji kako vreme odmiče i nećete želeti da se zavaravate već ćete biti spremni da istini pogledate u oči. Ne bi trebalo da sebe iscrpljujete napornim intelektualnim radom jer to može dovesti do pada imuniteta.

Nemeroloski horoskop broja Devet i numeroloski brojevi   Ovo bi mogao biti jedan od boljih meseci za predstavnike vašeg broja naročito za one koji su poslom vezani za inostranstvo, rade u velikim firmama ili se bave poslom preko koga dolaze u kontakt sa mnogo ljudi. Sa jednom Sedmicom i Trojkom možete uspostaviti dobru komunikaciju i možete planirati zajednički posao koji bi mogao u drugoj polovini meseca da vam donese dobru zaradu. Inostranstvo igra značajnu ulogu u toku ovog perioda kako na profesionalnom, finansijskom tako i na emotivnom planu. Možete biti okupirani raznim idejama i planovima kao i pozivima prijatelja na koje ste i zaboravili. Ma kog pola da ste, moguća je romansa sa mlađim partnerom koji će vam intelektualno savršeno odgovarati. Oni koji se bave sportom ili nekim dinamičnim poslom biće zadovoljni postignutim rezultatima. Slobodne Devetke će najverovatnije upoznati stranca, negde na putu ili preko Interneta i veza će imati perspektivu naročito ako se bude radilo o predstavniku nekog parnog broja.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Numerologija i Svet BrojevaNumerologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana