vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
   Oduvek su zvezde i planete pokazivale ljudima put kojim treba da idu, a tako će biti i ubuduće...

27.01.2020.- 02.02.2020.

 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, pogotovo vama! Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Ukoliko to ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Izuzetno komunikativan i uspešan period trenutno je pred vama.

Ljubav - U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Imate osećaj da nešto tu ne štima kako bi trebalo.

Zdravlje - Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loše ni na finansijskom planu. Konflikt sa saradnicima biće više nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postići ćete sve što ste zamislili, čak i više od toga.

Ljubav - Ljubavna energija je izuzetno jaka. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, ali i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti.

Zdravlje - Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Kako biste se iz krize izvukli na najbolji mogući način, poželjno je da budete diplomatični. Sve je u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim se mirite. Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa epohalno ne dešava. Blizanci vole promene.

Ljubav - Sa stalnim partnerom - konstantno rivalstvo i verbalna prepucavanja. Međutim, spontana avantura vreba u potaji. Nećete odbiti takav izazov.

Zdravlje - Svi problemi su posledica preterivanja u hrani i piću.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Saradnici će po svaku cenu nastojati da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im neće poći za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe.

Ljubav - Na slavlju ili sedeljci možete upoznati interesantnu osobu, čak se i zaljubiti. Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Uživajte dok možete i ne opterećujte se glupostima. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite.

Zdravlje - Relativno se dobro osećate. Pokušajte da zadržite ovaj način razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Završićete gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Trenutno je naglašena vaša moć da drugima prenesete znanje, pa shodno tome funkcionišite. Samo strpljivim i istrajnim potezima izaći ćete iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu.

Ljubav - Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna vaša pokretačka snaga je ljubav.

Zdravlje - Malaksalost je posledica nerviranja. Pokušajte da opuštanjem prevaziđete ovaj problem.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege i nemar vas izluđuju.

Ljubav - Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Zašto ste nakraj srca? U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pesama bilo pravo rešenje.

Zdravlje - Moguće su povrede na poslu. Budite oprezni, ali se i ne nervirajte.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Niko ne ume da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao što to umeju Vage. Ne dozvolite sebi da uletite u tu zamku.

Ljubav - Potrebno je malo topline u ovim zimskim danima. Odnosi sa partnerom su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Smatrate da ste zaslužili više.

Zdravlje - Dalje od slatkiša, ali i od jake hrane! Bićete i zdraviji i lepši.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada je na pomolu!

Ljubav - Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno!

Zdravlje - Zaljubljen čovek je i srećan i zdrav, a to ste vi trenutno.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Ne možete da se požalite ni na posao ni na zaradu. Sve se odvija na više nego zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u svom elementu.

Ljubav - Strah od ljubavi je strah od promena. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se bacite u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na emotivnom planu.

Zdravlje - Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi vezani za kilažu.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni, ali i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.

Ljubav - Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono u kreativnom radu. Pošto ste po prirodi praktični, pokušaćete da ove segmente života objedinite.

Zdravlje - Ljubav je pravi način da uspostavite ravnotežu u organizmu.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - sujetom, ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste malčice preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme.

Ljubav - Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

Zdravlje - Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični po tom pitanju.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi da uprskate stvar. Samo direktna akcija vodi ka uspehu. Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

Ljubav - Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke glupostima.

Zdravlje - Što više šetnje, a manje zadržavanja u zatvorenom i zagušljivom prostoru. Počnite da razmišljate o sportu.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT