vrh
Meni

Nedeljni Horoskop
28.11.2021.- 04.12.2021.


    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
    Još od pamtiveka, naši su preci posmatrali nebeski ples zvezda i planetea i psipisivali značenja njegovim koracima i ritmu. Mi danas znamo da je i Zemlja deo kosmičke družine, te da se i ona nalazi u trci svemirom oko centralnog Sunca i da nam zvezde predstavljaju vodič kroz život ...
 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili sa onima koji su vam obećali neku vrstu pomoći. Ako ste sigurni u sebe, nemojte oklevati, dobićete priliku da se maksimalno istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju samo je potrebno da budete maksimalno strpljivi u radu sa nekim drugim Ovnom ili Škorpijom. Jarac vam postavlja nove uslove, a finansijska situacija vam je solidna.

Ljubav - Trudite se da osvojite nekog ko se ponaša kao da nije naročito zainteresovan za vas i moguće da ćete pokazati veće interesovanje za jednu Vagu. Ne bi trebalo da odustanete od nekog ko vas duže vreme već u priličnoj meri ignoriše.

Zdravlje - Mogući reumatski bolovi na mestu nekadašnjih povreda.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Postoji mogućnost obnavljanja nekih poslovinih veza ali nemojte mnogo računati na svoju intuciju jer će vas voditi u pogrešnom pravcu. Niste u stanju da pređete preko neke uvrede i to je razlog zbog čega ćete verovatno pokušati da se postavite mnogo odlučnije prema onima koji vas kritikuku ili vam daju dobronamerne savete.

Ljubav - Verujete da će vam se javiti osoba prema kojoj ste oduvek bili fer ili se radi o nekom ko je bio uvek veoma odan kao prijatelj. Ako ste slobodni, trebalo bi da uspostavite dobru komunikaciju sa nekadašnjim partnerom koji pokušava da sa vama obnovi odnos ili da nađete više vremena za ljubav. Imate visoke kriterijume što vas čini povremeno nepristupačnim.

Zdravlje - Mogućnost oteklina na nogama od dugog stajanja u mestu.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Verujete da nastupa vaše vreme. Neko vam pruža podršku i bodri vas. Potrebno je da pokažete više istrajnosti u onome što ste sebi zacrtali kao zadatk. Verujete da možete da se dokažete u tipično muškom poslu ako ste žena ili u tipično ženskom poslu ako ste muškarac. Podrška Vage i Jarca je od presudnog značaja da biste i dalje bili istrajni u onome što radite. Niste sigurni da li vam je neko naklonjen ili ne. Želećete da se dokažete pred nekim ko vas je možda u poslednje vreme u priličnoj meri ignorisao ili potcenjivao.

Ljubav - Ako vam se dopada jedna Devica ili neki Jarac, na vama je da se drugačije postavite i pokušate da uspostavite bolju komunikaciju. Ako ste u vezi dužoj od tri godine, verovatno imate već sasvim solidan odnos, naročito ako ste rođeni sredinom 80 tih godina.

Zdravlje - Smanjite obroke.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Trebalo bi da iskoristite ovaj period za obnavljanje nekih poslovnih odnosa koji bi mogli da se razviju u dobrom pravcu. Želite da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese popularnost ili na neki način povratak na neke poslove u kojima ste se već dokazali kao uspešni a kojima se možda ne bavite unazad najmanje tri godine. Trudite se da dobijete šansu o kojoj ste maštali kada je u pitanju veza sa jednim Jarcem, Škorpijom ili Lavom.

Ljubav - Ako vam se dopada Ovan koga viđate na poslu, trebalo bi da budete mnogo oprezniji kada donosite sud o njemu, moguće da ima mnogo toga o čemu ne znate. Veza sa Devicom može biti sasvim soldna ako joj ne budete ništa zamerali u vezi sa nekadašnjim nesporazumima.

Zdravlje - Moguća nesanica prouzrokovana nervozom. Relaksirajte se i nađite načina da se opustite.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Verujete da će vam pomoći jedan Jarac ili neki Ovan kada je u pitanju posao sa strancima ili neki nov projekat koji bi mogao da vam donese vanredni prihod. Poslovi sa onima koji se bave naučnim istraživanje, sportom ili rade u stranoj firmi mogu biti prilično stresni.

Ljubav - Dobro se slažete sa nekim ko ima nerava za vas jer svaki čas menjate raspoloženje. Trudite se da na diskretan način partneru nametnete svoju volju i da mu date na znanje da bi trebalo da prihvati vaše ideje kao uvećati zajedničke prihode. Ako je partner rođen u nekom zemljanom znaku, u priličnoj meri gubi strpljenje sa vama.

Zdravlje - Dobro se osećate.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Ovo vreme vam donosi obnovu nekadašnjeg poslovnog odnosa i mogućnost napredovanja u službi. Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu, naročito sa Lavom, Jarcem ili Škorpijom, morate napraviti prvi korak i pozvati ih. Verujte u dobronamernost jednog Jarca i kada vam govori ono što vam ne odgovara da čujete. Novi poslovni kontakti mogu doneti i neka nova poznanstva koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ljubav - Ako želite da osvojite jednog Lava koji je već duže vreme nedostupan ili jednog Blizanca, Devicu, biće vam potrebno manje napora nego što preptostavljate. Moguć susret na kraćem putu, moguće poslovnom koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Zdravlje - Pazite se povrede.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - U ovom periodu bi trebalo da budete strpljivi, svakako mnogo oprezniji nego u prethodnom jer vam slabi koncentraciju. Bilo bi najbolje da ste na odmoru. Ne možete biti sigurni kome da verujete naročito kada je u pitanju posao u privatnoj firmi ili posao u domenu nekretnina. Napravite svoj tim saradnika u koje imate maksimalno poverenje i samo se sa njima dogovarajte o svim bitnim pitanjima.

Ljubav - Dobro ste raspoloženi za obnovu nekih prijateljstava i vi ćete najverovatnije biti inicijator susreta sa nekim ko nije slobodan, naročito ako ste gospodin Vaga a ako ste dama Vaga malo ćete više oklevati po pitanju stava koji treba da zauzmete u toj situaciji. Moguća je romansa sa Ovnom ili sa nekim novim, moguće strancem na nekoj vrsti zabave zatvorenog tipa. Partneri koji su dugo u vezi ili braku mogu biti u lošoj komunikaciji.

Zdravlje - Više se odmarajte.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Postepeno ćete obnoviti saradnju sa onima koji su vam bitni trenutno za posao i dogovor je moguć u toku sledećih mesec dana. Sada krenite u akciju po svim onim pitanjima po kojima ste dugo već odlagali donošenje odluke ili ste se iz bilo kojih razloga kolebali. Postavićete se kako treba, posebno prema jednom, pomalo neodučnom ili svojeglavom saradniku.

Ljubav - Ovaj period vam donosi mogućnost proširenja kruga prijatelja i kontakte koji bi mogli rezultirati u početku jednog prijateljskog i ljubavnog odnosa. Ako ste i dalje zainteresovani za Lava, Bika ili Vodoliju, naoružajte se strpljenjem. Jedan Jarac čeka da mu se javite. Možete postići mnogo ljubaznim stavom.

Zdravlje - Dobro se osećate.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Neke uplate mogu vam kasniti. Nećete se baš najbolje snaći u brojnim obavezama. Moguć je nov posao u medijima sa mogućnošću da bude dobro plaćen. Hteli ne hteli, vi ste, gde god se pojavite u centru pažnje i ljudi žele da budu u vašem društvu.

Ljubav - Ne bi trebalo da se previše nervirate ako partner ne bude imao dovoljno vremena za vas. Ovo je prilično naporan period u svakom pogledu a vi ćete želeti da postignete više nego što možete. To se može loše odraziti na vaš ljubavni život. Slobodni Strelci mogu stupiti u vezu sa lekarom, umetnikom ili sportistom.

Zdravlje - Zdravije živite.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Imate mogućnost započinjanja novog posla sa sposobnim ali nedeovoljno organizovanim i nepouzdanim saradnicima. Neko vas može izneveriti i to bi mogao biti jedan Bik koji ne prihvata vaše sugestije a vi strepite da bi to mogao da tendenciozno uradi. Oslonac treba da potražite u Škorpiji i drugom Jarcu ali ne očekujete od njih da vam pomognu kod realizacije nemogućih želja.

Ljubav - Najverovatnije za partnera nemate dovoljno vremena ili strpljenja a mnogi parovi su razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ako spadate u one koji su u srećnoj vezi, verovatno ćete planirati zajendičko putovanje koje bi moglo da bude veoma prijatno. Oni koji putuju sami, mogu se sjajno provesti i upoznati neku novu, interesantnu osobu.

Zdravlje - Pojačajte imunitet prirodnim sredstvima.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Niko vas ne sprečava da krenete u ostvarivanje svojih planova, naprotiv mnogi vas podstiču. Neko će vam doneti mogućnost uspeha u medijima ili u sportu. Ako ste umetnik ili se bavite poslom u kome dolazite u kontakt sa mladim, imaćete prilike da shvatite koliko ste omiljeni i među kolegama i u javnosti.

Ljubav - Očekujete da vam se javi neko kome ste nedvosmisleno dali na znanje da ste mu veoma privrženi i da ste za tu osobu uvek na raspolaganju. Malo njih ima takav tretman kod vas a ako se radi o drugoj Škorpiji, Vagi, Biku ili Ribama, oni će iskoristiti vašu naklonost. Dobićete poziv da se vidite na nekom manje više tajnom mestu sa svojom simpatijom.

Zdravlje - Smanjite obroke.

  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Budite oprezni u saradnji sa Blizancima, Rakovima i Vagama, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Budite manje arogantni prema poslovnim prijateljima, pa će i oni biti drukčiji prema vama.

Ljubav - Prilično ste nestalni, često nespokojni i nedovoljno spremni da se angažujete u vezi u onoj meri u kojoj partner to od vas očekuje. Verujete da vam je Strelac naklonjen. Nepotrebno ste ljubomorni na Ovna koji vam daje šansu da se sa njim pomirite.

Zdravlje - Povremeno neraspoloženje. Opustite se i radite nešto što volite.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA