vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?

14.10.2019.- 20.10.2019.

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Imate mnogo novih mogućnosti na poslu. Ovo bi moglo značiti i neku ponudu koja će vam biti data na način na koji nećete moći da je odbijete jer će izgledati veoma privlačno, naročito ako dolazi od jednog Raka ili Bika. Ne obraćajte pažnju na komentare jedne Škorpije ili Jarca, naročito ako se radi o konkurenciji. Mogući su dobici preko ljubavnog partnera ili ponuda od nekog ko radi za privatnu firmu za honorarni posao.

Ljubav – Jedan od uzbudljivjih perioda. Uvereni ste da partner nešto vam poručuje na posredan način ili da ono što pričaju vaši prijatelji dolazi od od njega. Nemojte se opterećivati razmišljanjima te vrste nego, ako vam je stalo do njega potražite ga lično. Član porodice vam daje koristan savet u vezi sa ljubavnim životom. Moguć razgovorom sa jednim Rakom koji smatra da niste dovoljno iskreni prema njemu

Zdravlje – Pazite se na ulici.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Možete biti veoma zadovoljni razvojem poslova iako se na vašem radnom mestu dešava mnogo toga na šta nemate nikakav uticaj ali biste mogli uraditi nešto za svoju karijeru. Imate utisak da vaši potencijali nisu pravilno iskorišćeni ili da neko ima nešto protiv vas pa vas kažnjava. Dobićete priliku da razgovarate sa osobom koja bi mogla da vas promoviše u inostranstvu. Nepovoljan dan jer ćete verovatno biti skloni troškovima i verovatno ćete biti previše darežljivi prema nekom ko to ne zaslužuje.

Ljubav - Usredsređeni ste na osobe koje žive negde u drugoj zemlji ili često putuju. Ne postoji mogućnost postizanja nekakvog kompromisnog rešenja naročito ako se radi o nekadašnjem kolegi. Postoji potreba za komunikacijom ali ne pokazujete dovoljno topline. Imate naglašenu potrebu za sigurnošću a možda partner malo vrda. Ne postavljajte mu zahteve za koje znate da neće ispuniti.Susret na ulici ili negde u prevozu.

Zdravlje – Moguća manja prehlada.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Dobro će vam doći susret sa jednim Ovnom ili Rakom sa kojima uvek razmenite svoja iskustva. Ako imate čest kontakt sa strancima, na pravom ste putu da ostvarite dobru komunikaciju i da se maksimalno adaptirate na neke nove oklonosti koje bi mogle da vam donesu šansu za uspeh. Igrajte igre na sreću, možete imati nekakve dobitke ili ćete danas dobiti povoljnu vest u vezi sa novcem.

Ljubav - Danas možete imati problema sa ambicioznim partnerom. Strpite se još malo, nastupa vaših pet minuta, ali morate biti veoma diskretni i ne vršiti pritisak na partnera. On je moguće prilično nervozan i ne ponaša se prema vama kako očekujete da bi trebalo. Imajte razumevanja za njegove potrebe, naročito ako vam se učini da je sklon nepridržavanju obećanja.

Zdravlje – Moguća nesanica.  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Dan može da donose probleme onima koji ne žele ni u čemu da popuste. Mogli biste biti veoma odgovorni čak i ljuti na one koji ne poštuju pravila igre. Verujete da je moguće da vam se ukaže prilika za napredovanje, naročito ako ste prisutni u javnosti. Ne oklevajte da zgrabite šansu koja vam se pruža a odnosi se na neke nove okolnosti u okviru kojih ćete imati priliku da zaradite neki dodatni novac.

Ljubav - Mnogi od vas pokušavaju da srede svoj ljubavni život, ali autoritativni stav kako vaš tako i vaše partnerke donosi rasprave posebno sa zemljanim znacima, Bikovima ili Jarcima. Moguća romansa sa osobama iz sveta medija. Moguć strastven susret o kome često razmišljate. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onoga što bi jedna Vaga mogla da priča o vama ili zbog saveta koje ćete dobiti a odnosi se na nekretnine.

Zdravlje – Pripazite na stomak.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Ovan bude kontrirao po nekim, za vas bitnim pitanjima. Ne oklevajte da pozovete jednog Raka iako vas nervira jer pokušava da vam nametne svoj stil u radu. Verujete u dobre namere jednog Bika koji ima mnogo veza i ideja. Dobro se snalazite u finansijskoj sferi ma koliko da imate ili nemate, ne brinete se mnogo, nalazite pomoć sa strane. Nemate razloga da se previše nervirate u vezi sa novcem, potrebno je samo malo da se bolje organizujete u vezi privatnim projektom.

Ljubav - Mogući su problemi u sferi komunikativnosti sa partnerom zbog potrebe za dominacijom. Ako ste žena Lav može vam se učiniti da je došlo vaših pet minuta i možete dati partneru na znanje da ste spremni da pređete preko nečega ali ipak pod nekim vašim uslovima. Slobodni Lavovi mogu naći način kako da se sretnu sa nekim ko retko boravi u njihovom gradu a dopada im se. Neko će vam se najaviti u posetu ili će želeti da se sa vama sretne. Dobijate priliku da razgovarate sa jednim Rakom sa kojim možete uspostaviti dobru komunikaciju.

Zdravlje – Dobro se osećate.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Odnosi sa poslovnim partnerom nisu sjajni jer nijedno od vas dvoje ne želi da popusti oko nekih sitnica, naročito ako ste u partnerskom odnosu sa jednim Ovnom. Moguće je da se zaista ne razumete jer svako ima svoje potrebe i svako vidi situaciju iz svog ugla. Ako ste dugo u poslovnoj vezi, vredi popustiti da se ne biste nepotrebno sukobvljavali. Pokušavate da popravite finansijsku situaciju koja nije baš sjajna ali ni tako loša kako vam se čini. Budite manje otvoreni prema onima koje ne poznajete dovoljno da ne biste morali da objašnjavate ono što želite da prećutite. Moguć susret sa rođakom.

Ljubav - Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog nečega što će vam partner reći a što se odnosi na vašu karijeru. Dobro se slažete sa Jarcem koji vas u svemu podržava i velika vam je pomoć kod donošenja važnih odluka koje se odnose na posao. Verujete u mogućnost susreta sa jednim Lavom koji vam je duže vreme opsesija iako je verovatno zauzet. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Ovnom i da biste postigli dogovor potrebna vam je podrška Raka ili Bika koji će se verovatno postaviti kao posrednici.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Dobro komunicirate i sa onima koje ne volite jer svakoga razoružate ljubaznošću i predusretljivošću. Neko će poželeti da se sa vama sretne negde gde će moći da vam ispriča najverovatnije neku svoju tajnu. Ne budite nepoverljivi nego mu pružite šansu. Ako jedan Rak ima velike planove u vezi sa vama, razmislite dobro pre nego što ih eventualno odbijete. Moguća je vest o povećem dobitku ili ćete energično rešavati svoje probleme na način na koji to ne očekujete.

Ljubav - Ako ste rođeni krajem znaka, možete biti prilično zbunjeni ponašanjem Device ili Vodolije. Imate utisak da se od vas očekuje više nego što ste spremni da date. Partner je prilično naporan, i stalno vas zove, ali vi priželjkujete da vam se javi neko drugi. Budite realni, posebno ako se radi o Raku ili Ovnu, može se desiti čak i da vam rade nešto iza leđa. Ako se radi o stalnom partneru, pitanje je da li vam je veran. Nemojte se previše nervirati oko kritike koju dobijate na svoj račun od jednog Raka ili jedne Škorpije.

Zdravlje – Dobro se osećate.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Posao sa strancima za vas je veliki izazov i jedva čekate da se čujete sa onima koji mogu da vam obezbede tako nešto. Pomalo ste naivni i mislite da će sve se sve odvijati bez problema, ali prvo se raspitajte o uslovima rada i načinu plaćanja. Dan vam donosi priličnu konfuziju po pitanju perspektive koju možete imati u vezi sa novim poslom. Nekome je veoma bitno da se sa vama objasni po pitanju novca. Ako se radi o osobi koja želi da vam vrati neki dug u nekom drugom roku ili prolongira to iz objektivnih razloga pokažite više razumevanja.

Ljubav - Ne bi trebalo da vas demorališe nečije ponašanje prema vama, naročito ako se raidi o nekom ko pokušava da vas ignoriše. Moguće je da se radi o koleginici koja ima više iskustva od vas i daje vam na znanje da niste savršeni ali nije ni ona. Budite spontani i ono što ste, ne nervirajući se zbog komentara na vaš račun. Nešto svakako ne radite kako treba i to primećuju oni sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu. Čućete za porodični trač ili za nešto što se priča o vama ili nekom ko vam je veoma blizak, najverovatnije član porodice.

Zdravlje – Ostavite cigare.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Ne ulazite ni u kakve nove poslovne aranžmane osim ako se ne radi o kompenzacionom poslu posredstvom jedne Vage ili Ovna. Novi kontakti koje ste nedavno uspostavili doneće mogućnost proširenja saradnje. Nemojte ulaziti u rasprave oko honorara, posebno u vezi sa poslom koji radite za strance ili u vezi sa inostranstvom jer možete isterati pravdu ali izgubiti šansu za nastavkom saradnje.

Ljubav - Ljubaznošću uspevate da pridobijete nekoga ko je bio u poslednje vreme prilično neprijatan prema vama ili ste ga vi doživljavali kao osobu koja vas zanemaruje. To može biti poslovni partner ali i osoba koja vam je draga, moguće i neki prijatelj. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Rak bude podsećao na srećne zajedničke momente ili ako Jarac bude insistirao na viđenju. Dobijate priliku da se istaknete u društvu jednog Ovna ili Lava.

Zdravlje – Opustite se više.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Trudite se da osvojite poverenje jednog Lava koji ume da da vam laska ali ne otvara karte pred vama ili vi ne umete da ga pitita ono što vas interesuje na disreketan način. Verujete da možete da ubedite jednog Strelca da vam pokloni poverenje kada je u pitanju posao sa strancima.Volite rizične poslove i situacije u kojima vaše znanje dolazi do izražaja. Nemojte se previše opterećivati pitanjima novca, možete imati više nego što pretpostavljate samo ako budete sproveli svoju ideju u delo.

Ljubav – Dobro se slažete sa Blizancima i Lavovima koji vas sjajno razumeju kada je posao u pitanju. Trebalo bi da se posvetite nekim svojim interesovanjima jer imate sjajne šanse da uspete u poslu koji vam je možda hobi ili kojim se povremeno bavite. Ovo bi mogao biti jedan od boljih perioda za one koji imaju pošten odnos prema sebi koji su kritički nastrojen i koji žele da otvoreno pričaju o svojim problemima.

Zdravlje – Više se odmarajte.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Nemate dobru komunikaciju sa Lavom ali ste prema njemu bolećivi. To se naročito odnosi na rođene u prvoj polovini februara. Možete očekivati da dobijete ponudu o kojoj ste maštali ali je pitanje da li ćete je prihvatiti. Neko želi da vas sretne jer vas dugo nije video. Vi to izbegavate. Imate veliku potrebu da se iskažete u oblastima koje su na neki način u vezi sa umetnošću, moguće da se radi o muzici. Očekujete uplatu koju vam je neko obećao. Verovatno ćete biti u stanju da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam da dobre savete u vezi sa dobro plaćenim poslom.

Ljubav - Dan vam donosi dosta problema u komunikaciji sa onima koji vam se dopadaju na poslu. Moguće su rasprave oko nečega što smatrate svojom privatnošću i verovatno ćete imati utisak da partner priča o vašoj vezi i ono što biste vi rado zadržali za sebe. Dan nije povoljan za one koji su skloni da se raspravljaju za svaku sitnicu. Imate na koga da se oslonite, verovatno na Jarca ili Škorpiju koje u poslednje vreme ignorišete.

Zdravlje – Smanjite nervozu.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Možete slobodno krenuti u nekakve poslovne poduhvate koji će vam se sigurno isplatiti, naročito ako se odnose na strance ili na rad u velikoj firmi koja posluje sa strancima. Vrlo ste pronicljivi i ta vaša osobina dolazi do punog izražaja na nekom većem skupu. Dobro se snalazite u finansijskim transakcijama koje bi trebalo da vam vrlo brzo donesu satisfakciju o kojoj ste maštali. Nekome je stalo da vam pomogne da ponovo stanete nas svoje noge.

Ljubav - Trudite se da ostavite dobar utisak na Vagu ili Blizance da bi popustili u vezi sa nečim do čega vam je veoma stalo. Možda možete da to završite i bez njih, nemojte se previše opterećivati nekim iracionalnim strahovima. Osećate se nemoćnim da rešite probleme vašeg partnera koji se odnose na njegove finansije. Nemojte se previše udubljivati u probleme vama bliskih osoba, onih koji bi mogli da i bez vaše pomoći reše neke važne probleme. Dobro se slažete sa jednim diskretnim rođakom koji zna mnogo o vama.

Zdravlje – Dobro se osećate u prirodi.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT