Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Horoskop za period od 01.10.2023.- 07.10.2023. - Horoskop za ovu nedelju. Pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju. Nedeljni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Najnoviji nedeljni horoskop.

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Potrebno je mnogo taktičnosti i dara za diplomatiju da biste rešili problem koji vas muči, ili da biste ostvarili cilj. Budite više praktični, a manje ponosni, pogotovo pred pretpostavljenima. Možete biti na kraj srca ako se situacija ne bude odvijala kako ste vi zamislili. Imćet priliku da napravite izbor između dva podjadnako atraktivna radna mesta ili između saradnje sa Blizancima, Rakom ili nekim drugim Ovnom. Ukoliko se bavite nekim privatnim biznisom i želite a naplatite potraživanja, moraćete da budete malo uporniji nego dosad. Mogući su neplanirani izdaci na nešto što ste zaboravili da platite, ili će vam doći zaostali računi. Ali, uz pomoć rođaka ili prijatelja naći ćete način kako da to regulišete. Ne raspravljajte se sa onima za koje znate da su u pravu.
Zdravlje
- Pripazite na stomak i noge.
BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Ne umete da uživate u onome što imate, jer su vaše ambicije sve veće i veće. Nemojte da se nervirate ako čujete nešto na svoj račun što vam ne odgovara, a verovatno je u pitanju neki novi angažmna. Očekujte vesti o novcu ili zaostaloj uplati. Najbolje bi bilo da ništa novo ne započinjete što vas dovodi u manje više zavisnu situaciju u odnosu na kolege. Za ono što ste planirali biće vam potrebna dodatna sredstva. Tražite način kako da dođete do dobro plaćenog posla ili radnog mesta koje bi vam omogućilo da se istaknete. Od prijatelja iz inostranstva očekujte predlog u vezi s poslom. Moguća ponuda za rad u inostranoj firmi, što može predstavljati bitan zaokret u vašoj karijeri. Pokušajte da smanjite troškove i budite oprezni prilikom uzimanja kredita ili prodaje nekretnine. Važne odluke ne donosite bez konsultacije. Čuvajte se navodnih prijatelja, mogu vas izneveriti.
Zdravlje - Skloni ste alergijama u ovom periodu.
BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Spremate se za period koji će tek doći, jer osećate da vas uskoro očekuje veoma naporan posao. Trebalo bi da se sretnete sa nekadašnjim kolegama, pogotovo onima koji rade u inostranim predstavništvima, jer preko njih možete naći posao koji vam odgovara. Ovaj period vam doneosi mogućnost za proširenje saradnje sa mlađim saradnicima, pogotovo uoliko radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima. Ne želite da pristajete na tuđe uslove rada ali vešto izbegavate da im to pokažete. Tokom ovog perioda vi ćete određivati kako poslovi treba da se vode. Ili imate mnogo novca i planirate kako da ga uložite u neku nekretninu, ili ste u velikom minusu.
Zdravlje
- Čuvajte se stresa.
RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Nastupa povoljan period za vas, ali pod uslovom da energiju usmerite na poslovanje sa onima koji žive daleko od vas. Očekujete poziv osobe koja vam je nekada omogućila odličnu zaradu. Ako planirate da pređete na drugo radno mesto biće vam potrebna pomoć, najverovatnije Jarca ili Škorpije. Imate mogućnost da ostvarite lepe prihode radeći poslove koji podrazumevaju znanje stranih jezika. Neko će vam ponuditi poslovnu saradnju. Ne budite nesigurni u sebe, naprotiv. Bilo bi dobro da se među vašim saradnicima nađu i osobe koje žive u inostranstvu. Početak i kraj perioda u svakom pogledu su povoljni, ali čuvajte se rođaka koji računaju na vašu bolećivost, pa možete imati vanredne troškove uvezi s njima.
Zdravlje
- Premoreni ste.
LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Ako ste već krenuli, idite do kraja, i to po svaku cenu, jer niste u mogućnosti da birate. Žuri vam se da što pre obezbedite solidno radno mesto i dobre saradnike. Privatni poslovi doneće satisfakciju samo ako ste u zrelim godinama. Potrebno je da budete diplomata i da taktizirate, a vi u tome niste mnogo uspešni. Možete da uradite nešto što je protivno vašim interesima. Mogli biste napraviti sjajan posao zajedno sa Ovnom i Strelcem. Vrlo ste ambiciozni i posao i karijera su vam na prvom mestu. Početkom perioda novac ćete trošiti više na poslovne potrebe nego na lična zadovoljstva. Obnovite znanje stranih jezika, biće vam potrebno. Mladi Lavovi su prilično nestrpljivi kada je posao u pitanju. Možete dobiti neki novac iz inostranstva na koji niste računali.
Zdravlje - Moguća glavobolja i ukočenost vrata.
DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Imate utisak kao da vas svi opterećuju svojim problemima i da vam postavljaju uslove koji vam ne odgovaraju. Moraćete da se naviknete na novi tempo na poslu. Sigurni ste u sebe, ali se ta sigurnost zasniva na nerealnim očekivanjima. Trudite se da se sprijateljite sa osobom koja vam je do juče bila velika konkurencija. Imate potrebu za finansijskom sigurnošću, ali ne strepite u vezi s novcem jer ćete uspeti da rešite sve probleme. Sa mnogo šarma i bez mnogo muke uspevate da ostvarite svoje zamisli, pre svega zahvaljujuće podršci Bika. Jedna Riba ili Rak ponudiće vam posao pod veoma povoljnim uslovima.
Zdravlje
- Promenite način ishrane i budite fizički aktivniji. opustite.
VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Početkom ovog perioda pokušajte da manje kritikujete, da imate više razumevanja za saradnike i da budete manje uporni. Očekuju vas nove šanse u vezi s poslom, pojačana kreativnost i podrška Vodolije. Veze sa osobama koje se bave nekim odgovornim poslom ili rade za strance, mogu vam biti dobri saradnici. Ukoliko želite da započnete novi posao, dobićete ponudu koja će vam sasvim odgovarati. Ovo bi mogao da bude izuzetno povoljan period, ukoliko budete obnovili saradnju sa strancima. Bićete u prilici da ostvarite lep prihod od nekog honorarnog posla. Vrlo ste ponosni i ne pričate mnogo o tome koliko imate. Očekujte bolji finansijski period.
Zdravlje
- Bićete podložni prehladama. Nemojte da vas vreme zavara.
ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Ovo je povoljan period za Škorpije. Svojim autoritetom i upornošću izborićete se za ono što odavno želite. Nekome je stalo da vas uveri u svoju odanost i ponudiće vam zajednički posao koji će vam i te kako odgovarati. Ukoliko budete ograničili troškove, verovatno ćete biti u prilici da uštedite onoliko koliko ste planirali, ili da uložite novac u nešto vredno o čemu ste dugo razmišljali. Početkom i krajem perioda mnogima ćete dokazati da ste po nekom vrlo važnom pitanju bili u pravu. Moguća je uspešna saradnja sa kolegama koje često putuju, a i sami ćete biti u prilici da odete na put koji će vam doneti satisfakciju. Spremni ste da uložite novac u nešto što članovi porodice smatraju rizičnim. Vi ćete uraditi po svome, i to će biti pun pogodak.
Zdravlje
- Budite pažljiviji sa oštrim predmetima. Premoreni ste.
STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Pokušaćete da ubedite neke osobe da vam daju šansu. Imaćete mnog susreta i razgovora o nastupajućem poslu, ali teško ćete postići dogovor kakav bi vama odgovarao. Prihvatite neki predlog, pogotovo ako dolazi od neke Škorpije. Nalazite se u nezavidnoj situaciji ukoliko niste načisto šta da očekujete na sadašnjem radnom mestu. Ipak, pronaći ćete način kako da rešite problem koji ima veze sa strancima, velikim projektima ili velikom zaradom, ali nećete izabrati najlakši put. Poželećete da kupite neki električni aparat, možda kompjuter, ili da novac uložite u privatni biznis. Stiže vam poveća količina novca.
Zdravlje
- Mogući su stomačni problemi zbog preterane hrane.
JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Veoma ste angažovani na poslovima koji imaju veze sa velikim firmama i velikim timovima, a glavna preokupacija vam je kako da uspete u poslu koji bi vam omogućio da završite sve započete projekte. Ne obazirete se na umor nego sledite svoj cilj, pa šta bude. Ma šta vam drugi savetovali, nećete ih poslušati, naročito ako se radi o vatrenim znacima, a možda baš oni imaju rešenje za vas. Nako će vam pomoći na način koji vam savršeno odgovara, a možete računati na pomoć Bika ili Ribe. Ma koliko da imate novca, gotovo da vam ništa ne znači, jer ne možete da ga potrošite na ono što biste želeli. Ispunite sebi neku želju. Poslušajte one koji vas dobro poznaju, naročito kada je posao u pitanju. Mogući su prihodi od osoba koje žive u inostranstvu.
Zdravlje
- Dobro se osećate. imuniteta.
VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- Ovaj period se manifestuje u vašem velikom angažovanju na poslu, ali je pitanje da li ćete rezultate odmah videti. Bilo bi dobro da mnoge dogovore završavate u četiri oka i da se ne opterećujete previše šta drugi o vama pričaju. Prva dva dana perioda mogu biti prilično naporna, jer nećete biti u stanju da prihvatite istinu ma kakva ona bila, a nije tako loša kako se vama čini. Naprotiv, mnogo toga je na vašoj strani, samo treba bolje da se organizujete. Nestrpljivi ste u očekivanju nekog novca bilo od prijatelja, zajedničkog posla ili preko osobe koja vam je draga. Prihvatite poslovnu ponudu jedne Vage ili Ovna. U ovom periodu ukazaće vam se šansa za posao koji će biti dobro plaćen. Predstoji prijatno iznenađenje.
Zdravlje
- Rekreirajte se redovno.
RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
Posao
- U ovom periodu bićete mnogo ambiciozniji i organizovaniji. Ipak, bićete nedovoljno mudri po pitanju nekih poslova koje nećete moći da završite bez tuđe pomoći. Pažljivo osluškujte sebe, jer vas intuicija ne vara. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ribe koje se bave umetnošću, postaće veoma popularne. Sredite odnose s Bikovima i Jarčevima, jer bi dobar dogovor sa njima mogao značiti dugoročan posao i vrlo uspešnu saradnju. Ukoliko budete spremni da se uključite u potpuno novi posao, očekuje vas veliki uspeh. Pazite na šta trošite i kome dajete novac. Mnogo trošite, a brinu vas i troškovi članova vaše porodice na koje ne možete da utičete. Možete olako ući u neki finansijski aranžman koji neće ispuniti vaša očekivanja. Ne suprotstavljajte se autoritetima.
Zdravlje - Najvažnije je da pojačate imunitet.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu