Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Nedeljni Horoskop od 03.03.2024.- 09.03.2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - U ovom periodu najviše će vas privlačiti društveni život, ali i mogućnost unapređenja na poslu. Ukoliko budete želeli da započnete novi posao sa Ovnom, Vagom ili Jarcem, moraćete da pristanete na njihove uslove. Finansijska situacija nije ni dobra ni loša, možete se nadati uspehu u poslu sa hartijama od vrednosti. Ali ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije, nemojte rizikovati nego igrajte samo na sigurnu kartu. Klonite se rasprava sa kolegama. Imate veliku podršku članova porodice u vezi sa nekim vašim projektom koji vam može doneti lepe prihode. Period je posebno povoljan ako vaše zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili medijima.
Zdravlje - Pazite se povrede na poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka BikPosao - U ovom periodu možete imati spremnost da se prihvatite posla koji na duži rok može biti unosan, ali sam početak neće biti lak. Ako radite u državnoj službi, nemojte dolaziti u konflikt sa šefom. Trudite se da budete fer prema onim kolegama koji to od vas očekuju, čak iako vas nerviraju svojim ponašanjem jer vam ne daju mogućnost da sa njima razgovarate na fer osnovi. Možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate. Može vam se ukazati prilika da kupite nešto po vrlo povoljnim uslovima.
Zdravlje - Razmislite o promeni režima ishrane.
Detaljan opis horoskopskog znaka BlizanciPosao - Vaš optimizam je veoma u fokusu. Pokušajte da se adaptirate na nove uslove rada, koji zahtevaju bolju organizaciju. Ostajete pri stavu da je povoljan trenutak za kupovinu kola, ali ne činite to na brzinu. Neko će vam ponuditi honorarni, dobro plaćen posao. Mnogi vam ugađaju a vi toga niste svesni ili smatrate to normalnim. Pokušavate da ih uverite da bi trebalo da poslušaju neke vaše savete u vezi novcem. Trebalo bi da izbegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savet jednog Bika.
Zdravlje - Nemojte se izlagati velikim naporima.
Detaljan opis horoskopskog znaka RakPosao - Dobar period za Rakove koji planiraju službeno putovanje, jer će sklopiti dobar posao, pogotovo ako se radi o inostranstvu. Dobro razmotrite poslovnu ponudu Ovna, Raka ili Vage pre nego što odlučite da je prihvatite. Veoma ste štedljivi, jer nameravate da kupite nekretnine, ili da uložite novac u privatan posao. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Blizancu ili Devici. Moguća je manja rasrava u vezi sa novcem. Članovi vase porodice su ponosni na vase uspehe ili na posao kojim se trenutno bavite jer veruju da vodi ka uspehu. Član porodice ili rodbine verovatno će vam zatražiti poveći novac na zajam.
Zdravlje - Pazite na stomak i disajne puteve.
Detaljan opis horoskopskog znaka LavPosao - Ovaj perioda vam donosi veći entuzijazam i želju za isticanjem. Pokušavate da završite sve poslove koje ste započeli u saradnji sa Bikom, Devicom i Vagom. Neko će vam ponuditi zajedničku saradnju sa strancima. Bilo bi dobro da povedete više računa o tome šta potpisujete. Sredinom perioda, možete da očekujete ponude za nove poslovne angažmane, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. Uvereni ste da se vaši pretpostavljeni previše svi oslanjaju na vas i da im je uvek malo vaše pažnje. Činite sve što je do vas da odnosi sa njima budu harmonični. Spremni ste da uložite novac u novi posao, verovatno sa Ovnom ili Jarcem. Poslušajte finansijske savete Vodolije.
Zdravlje - Više se krećite. Izbegavajte stresne situacije.
Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaPosao - Sve započete poslove završite do kraja sedmice, jer posle možete imati ležerniji stavu prema obavezama. Vaše ambicije su prilično velike i spremni ste da se prihvatite novog posla koji će zahtevati veliko angažovanje. Troškovi se gomilaju, a vi ne znate kako da izađete na kraj s njima. U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje morate da potpišete. Možete da uspostavite nove kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Vaši bližnji vas podržavaju kada su u pitanju vaši poslovni planovi. Možete obnoviti saradnju koja vam je donela dobru reputaciju. Ne uzimajte kredite ako baš ne morate.
Zdravlje - Budite oprezni sa oštrim predmetima.
Detaljan opis horoskopskog znaka VagaPosao - Pod velikim ste opterećenjem. Morate da uradite nešto značajno, ali imate utisak da vas u tome sprečavaju Ovan, Devica ili Ribe. Ako treba da obavite razgovor sa Rakom, sačekajte kraj sedmice. Bićete uspešni, ako ste umetnik, političar ili ukoliko radite u medijima. Aktivirate se na polju privatnog biznisa. Pokušajte da uštedite nešto, iako vam sve vezano za novac deluje kao brzi potok. Ne ulazite u bespotrebni sukob sa nadređenima ili sa poslovnim partnerima. Nije povoljan trenutak za ulaganje novca, niti uzimanje kredita. Članu porodice potrebna je vaša pomoć.
Zdravlje - Moguća malaksalost. Potreban vam je odmor.
Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaPosao - Ovaj period vam donosi mnogo više angažovanja na profesionalnom planu. Rastu vam šanse za napredovanje u karijeri, naročito ukoliko se bavite nekom intelektualnom delatnošću. Ipak, za sada saradnici imaju glavnu reč, a vi kao da ste u drugom planu. Potreban vam je neko na koga možete u potpunosti da se oslonite i ne ulaziti u nove poslove sa saradnicima za koje nemate preporuku. Preko rođaka ili prijatelja iz inostranstva stiže vam novac, ili postoji mogućnost da naplatite neka potraživanja. Pripazite na dokumenta i izbegavajte rizične finansijske transakcije. Dužnici će vam vratiti novac u ratama.
Zdravlje - Pazite da ne uganete zglob.
Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacPosao - Vaši kreativni potencijali doći će do punog izražaja u radu sa starijima, ili strancima. Ako se borite za svoj status, sačekajte kraj sedmice, sve će doći na svoje mesto. Situacija nije ni približno dramatična kao što mislite, iako vas neko procenjuje i morate se dokazivati iznova. Bolje je da se prilagodite i da ostavte dobar utisak, nego da uzalud pružate otpor i time sebi smanjujete šansu. Finansijska situacija kreće nabolje. Ipak, trebalo bi da povedete više računa o važnim dokumentima, ključevima, ali i telefonima i punjačima. Darežljivi ste posebno prema suprotnom polu. Predstoji vam veliki poslovni izazov.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljan opis horoskopskog znaka JaracPosao - Tek što ste se rasteretili nekih briga, stigle su nove, jer ste veoma ambiciozni. Ipak, ovaj period vam donosi obnovu ili proširenje saradnje sa strancima. Ipak, budite oprezniji ako planirate da potpišete neki ugovor. Budite istrajni u onom što ste započeli. Imate potrebnu energiju i upornost, ali ne i objektivnost. Zbog nekog vašeg nezadovoljstva saradnicima, neki poslovi su usporeni. Nemate razloga da brinete, jer i pored velikih izdataka bićete u prilici da nadoknadite sve što ćete morati nekome da isplatite. Novac stiže od rođaka u inostranstvu ili bračnog partnera.
Zdravlje - Povremeno neraspoloženje. Pijte biljne čajeve.
Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaPosao - Bićete veoma energični i uporani, ali i racionalniji, jer ne želite da gubite vreme na ono što vam se ne isplati. Želite miran posao, a dobićete suprotno, posao koji će podrazumevati komunikaciju sa mnogo ljudi. Neko će vam ponuditi posao za koji nećete znati da li je isplativ ili ne. Izdaci u vezi sa putovanjem u inostranstvo. Imaćete mogućnost obnove ili uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Studenti mogu da dobiju stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. donoseći vam zaradu preko poslova u vezi sa osiguranjem, deonicama i kupoprodajom nekretnina. Predstavnici vašeg znaka rođeni u prvoj i trećoj dekadi trebalo bi da izbegavaju rasprave sa šefovima.
Zdravlje - Moguća glavobolja.
Detaljan opis horoskopskog znaka RibePosao - Ove nedelje nećete moći da dignete glavu od posla, pa očekujete i neki vid unapređenja na poslu. Posredstvom Jarca možete dobiti posao o kojem ste maštali. Od starijeg saradnika dobićete praktične savete kako posao da završite u što kraćem roku. Saradnja sa strancima donosi vam profesionalnu i materijalnu satisfakciju. Imaćete šanse za proširenje poslova sa strancima. Ipak, trebalo bi da izbegavate potpisivanje ugovora. Možete da obnovite kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac pristiže preko paralelnih poslova, a krajem nedelje očekuje vas važan razgovor sa šefom. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama. Sredinom perioda povedite više računa o tome šta potpisujete.
Zdravlje - Nemojte biti malodušni.
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana