Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

Horoskop za period od 19.03.2023.- 25.03.2023.

   Horoskop za ovu nedelju. Pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju. Nedeljni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Najnoviji nedeljni horoskop. Pogledajte i vaš najnoviji dnevni horoskop, nedeljni ljubavni horoskop, mesečni horoskop i godišnji horoskop.

Horoskop za Ovna   

NEDELJNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3. - 20.4.) ARIES

Posao - Tokom narednog prioda Ovnovima će sve ići od ruke. Posebno se to odnosi na one koji se bave društvenim delatnostima i naukama. Mnogima predstoji i duže, veoma uspešno putovanje. Entuzijasta ste, ali bi trebalo da budete manje impulsivni, a malo više taktičniji, pre svega u odnosu na osobe koju su vam na bilo koji način podređene.
    Bićete veoma energični, ali samo na poslovima koji vas u potpunosti motivišu. Mnogi se slažu sa vama po mnogim pitanjima i spremni su da vam se nađu pri ruci, ali mnoge kolege prilično su opuštene i spore i u svemu zavise od vas. Situacija se značajno poboljšava uglavnom zahvaljujući praktičnosti i vašeg partnera, bilo poslovnog ili ljubavnog. Novac dajete na lična zadovoljstva.

Zdravlje
- Pripazite na grlo i na kičmu.


Horoskop za Bika

NEDELJNI HOROSKOP ZA BIKA (21.4. - 21.5) TAURUS

Posao - Prolazite kroz uzbudljiv period tokom kojeg će dominirati vaša spremnost da pristanete na neke kompromise. To može biti prilično neuobičajeno za vas, ali shvatate da je to samo jedan korak do cilja. Rezultati vašeg uloženog truda sada počinju da vam pristižu. Delom kroz očigledan napredak u karijeri, a delom putem većih finansijskih dobitaka. Naravno, uz sve ovo, i vaše nezadovoljstvo nestaje.
    Nemojte sebe da kočite, greške sada sebi ne smete da dopustite. Dobijate sjajnu ponudu. Stanje na vašem računu bi moglo da se znatno popravi ako sledite intuiciju. Pazite da ne potrošite nepotrebno mnogo novca za kućne aparate.

Zdravlje - Preveliko iscrpljivanje radom može vas slomiti kako u fizičkom tako i u psihičkom pogledu.


Horoskop za Blizance

NEDELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5. - 21.6.) GEMINI

Posao- Bićete veoma energični i za svaki oblik saradnje. Vaša mora da bude poslednja. Ipak, veliko angažovanje Rakova na poslovnom planu u narednom periodu, ne podrazumeva nužno i uspešnost. Nemojte da dopustite da vas ova činjenica razočara i da vas osujeti u vašem daljem radu, jer ipak, sve zavisi od vas.
    Imajte u vidu da je vaša vera najbitnija za uspeh. Imate mnogo tajnih neprijatelja. Da li su to ljudi iz vaše okoline ili iz vaših misli, otkrijte sami. Pazite kakve troškove pravite, jer ste impulsivni kada je u pitanju bilo koji oblik troška.

Zdravlje
- Moguć manji nazeb.


Horoskop za Rakove

NEDELJNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

Posao- Ulazite u fazu velikih uzbuđenja, jer će se na vašem radnom mestu dešavati mnogo toga što vam se neće dopasti, a što ćete želeti da promenite. Uspostavljate značajne kontakte sa strancima. Očekujete priliv novca i neke vanredne dobitke preko zajedničkih poslova sa strancima.
    Možete imati dobitke preko prijatelja. Za sada je najbolje da svoje ideje zadržite za sebe, što ne znači da ne treba da radite na njima. Naprotiv, radite predano, a onda čekajte strpljivo. u prvi mah nećete biti shvaćeni. Valiki uspeh vam tek predstoji.

Zdravlje
- Moguća upala mišića.


Horoskop za Lavove

NEDELJNI HOROSKOP ZA LAVOVE (23.7. - 22.8.) LEO

Posao - Ovo je vreme kada nemilice trošite energiju a da toga niste svesni. Angažujte se toliko koliko vam mogućnosti dozvoljavaju, a situacija je takva da vam nameće snažniji tempo i sve veću odgovornost, što je vaš subjektivan doživljaj, a realno je da ćete veoma uspešno da se izborite sa svim okolnostima.
    Napetost nećete moći da izbegnete, ali ćete naći načina da je kanališete veoma kreativno. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa Ovnom, ali to ide teže. Prilično preosetljivo reagujete na kritike, iako to nerado pokazujete. Ponuda od Jarca. Nemojte praviti nepotrebne troškove, ma o čemu da se radi, pokušajte da rešite finansijski problem na drugačiji način. Moguća je pomoć od Jarca.

Zdravlje - Zbog nepažnje ste skloni lakšim povredama.Horoskop za Device

NEDELJNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO

Posao- Prevelika želja ponekad vas vodi u grč koji samo može da onemogući sva pozitivna dešavanja. Vi ste sada upravo u toj fazi. Tek kada se oslobodite od svojih sadašnjih ambicija, postojaće realna mogućnost da se one i ostvare. A tokom narednog perioda se to neće obistinita, pa zato pokušajte da svoju energiju preusmerite na neke druge, za sada realnije stvari. Prijatelji nude sjajnu šansu za zajednički posao.
    Ako se radi o medijima ili nekoj firmi u kojoj uglavnom rade mlađi, dinamični muškarci, ma kog pola da ste, prihvatite je bez oklevanja. Preko partnera slede neočekvani dobici. Budite spremni da mu uzvratite istom merom, verovatno poklonom, mada će se on zadovoljiti i ljubaznošću.

Zdravlje - Moguća nesanica zbog nervoze.


Horoskop za Vage

NEDELJNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

Posao- Prijatelji nude sjajnu šansu za zajednički posao. Ako se radi o medijima ili nekoj firmi u kojoj uglavnom rade mlađi, dinamični muškarci, ma kog pola da ste, prihvatite je bez oklevanja. Preko partnera slede neočekvani dobici. Budite spremni da mu uzvratite istom merom, verovatno poklonom, mada će se on zadovoljiti i ljubaznošću.
    Prevelika želja ponekad vas vodi u grč koji samo može da onemogući sva pozitivna dešavanja. Vi ste sada upravo u toj fazi. Tek kada se oslobodite od svojih sadašnjih ambicija, postojaće realna mogućnost da se one i ostvare. A tokom narednog perioda se to neće obistinita, pa zato pokušajte da svoju energiju preusmerite na neke druge, za sada realnije stvari.

Zdravlje
- Moguća nesanica zbog nervoze.


Horoskop za Škorpije   

NEDELJNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.) SCORPIO

Posao- Tokom ovog perioda Škorpijama predstoje promene koje već duže vreme priželjkujete. Povedite računa da ih dočekate spremno i hladne glave, bez brzopletih misli i nepromišljenih akcija. Situacija će uskoro biti neuporedivo stabilnija i u vašu korist. Mogući su manji nesporazumi sa neposrednim saradnicima, ali više nije vreme za kompromise.
    Bićete veoma opterećeni poslom, ali i vrlo kreativni i spremni na neke ustupke, samo da bi se posao obavio kako treba i u roku. Pokušaćete da se pomirite s nekim od saradnika koji su prilično teški za saradnju. Privlačiće vas neki poslovi koji mogu neočekivano doneti vrlo lepe rezultate. Zdravlje - Nervoza je nešto prisutnija, a sve zbog zahteva koji vam se nameću. Nađite način koji vam najviše prija da se opustite.


Horoskop za Strelca 

NEDELJNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11. - 21.12.) SAGITARIUS

Posao- Ovaj period ćete imati jako dosta entuzijazma i pozitivne energije, a time ćete snažno uticati i na svoju okolinu. Ipak, nemotje da se iznenadite ukoliko se vaša potreba za aktivnošću ne prenese na sve vaše saradnike. Imajte u vidu da uvek postoje i skeptici, ako ni zbog čega drugog, onda radi ravnoteže. Moguća je promena posla, iznenadni put ili neka nova sjajna ponuda u vezi sa strancima.
    Sve što ste pričali da nećete da radite, sada ćete uraditi i bićete zadovoljni. Pretpostavljeni je malo naporan, ali šta je tu je. Novac očekujete iz inostranstva ili preko rada sa strancima. Trošite ga na muzičke uređaje, lična zadovoljstva, sve što vam predstavlja hobi.

Zdravlje
- Dobro ste raspoloženi.


Horoskop za Jarca

NEDELJNI HOROSKOP ZA JARČEVE (22.12. - 20.1.) CAPRICORNUS

Posao- Time što ćete biti odgovorniji i sa više savesti pristupiti svakoj svojoj delatnosti, apsolutno ne znači da će i vaša okolina biti takva. Naprotiv, oko sebe imate toliko zakulisanih radnji da je veliko pitanje da li postoji ijedan otvoren i jasan gest. Nemojte ni pokušavati da se snađete, sačekajte svoje vreme.
    Ako budete manje impulsivni, moći ćete da nemetnete svoje ideje, ali i da privedete kraju posao u koji ste uložili dosta napora. Pazite se, neko vam može ukrasti ideju ili realizovati vašu zamisao. Zajednički projekti donose veliku dobit. Trebalo bi da sretnete Lava, Bika ili Jarca preko kojeg predstoji dobro plaćen posao.

Zdravlje - Više se odmarajte.


Horoskop za Vodolije   

NEDELJNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.) AQUARIUS

Posao - Ulazite u izuzetno povoljnu fazu. Toliko pozitivnih inovacija u tako kratkom periodu gotovo da niste ni mogli da zamislite. Vanredan uspeh predstoji svima koji se bave bilo kojom umetničkom i kreativnom delatnošću. Možete da odahnete, jer bi jedna neprijatna situacija ili sukob s nekim poslovnim partnerom, trebalo uskoro da se povoljno razreše.
    Očekuje vas još povoljniji period nego što je bio do sada u radu sa Ovnovima ili Lavovima. Imaćete vanredne dobitke, moguće preko rodbine i prijatelja ili preko nekog umetničkog projekta. Budite spremni da rizikujete.

Zdravlje
- Pazite se moguće povrede na poslu.


Horoskop za Ribe 

NEDELJNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES

Posao- Nemojte nikada da gudite nadu. Bez obzira što većina vaših ideja neće biti shvaćena na pravi način i onako kako biste to vi želeli, sada nije trenutak za povlačenje. Maštoviti ste, krativni i imate preko potrebno samopouzdanje. Čak vam ni borbenost ne nedostaje. Pa, prema tome, sada zaista sve zavisi od vas.
    Trebalo bi da se uzdržite od nepotrebnih komentara na račun Ovna ili Lava, jer može doći do nepotrebnih konflikata, posebno ako su u pitanju koleginice. Svakodnevne aktivnosti vas prilično iscrpljuju. Nije vreme za neke veće troškove, posebno ne u vezi sa domom, stambenim prostorom ili zidanjem kuće, vikendice. Ako kupujete automobil, otvorite četvore oči.

Zdravlje - Pazite se moguće povrede u domu.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu