vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
   Oduvek su zvezde i planete pokazivale ljudima put kojim treba da idu, a tako će biti i ubuduće...

30.03.2020.- 05.04.2020.

 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Poželećete da krenete u nove poslove od kojih očekujete ne samo dobru zaradu nego i društveni status. Karijera vam je trenutno na prvom mestu i osećate da ste na pragu velikih promena. Mogući neočekivani dobici.

Ljubav - Ako ste u tajnoj vezi, postoji mogućnost da se ona obelodani, možda čak i da namerno isprovocirate okolinu svojim ponašanjem. Partner je prilično ekscentričan i spreman da pristane na vanbračni život, ili će vas nekim svojim gestom prilično iznenaditi. Postajete mnogo otvoreniji za svaku vrstu kontakata i poznanstava, a ukoliko ste u braku nemojte se ljutiti na partnera za svaku sitnicu.

Zdravlje – Manji nazeb.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Ne bi trebalo preterano da se opterećujete novcem, naročito ako vaši prihodi na bilo koji način zavise od Jarca ili Škorpije. Dobro ste raspoloženi, iako neke vesti koje do vas stižu nisu sjajne, naročito ako imate utisak da ste u nekoj vrsti rivalskog odnosa sa Ribama, Vodolijom ili Lavom. Privatni poslovi su, zasada, malo potisnuti u drugi plan.

Ljubav - Neko staro prijateljstvo je na ispitu. Nemojte dopustiti bilo kome da se meša u vaš odnos s nekim ko vam je veoma drag, pogotovo ako se radi o Vodoliji ili Jarcu. Preko posla imaćete priliku da se upoznate s nekim ko nije slobodan, ali će pokazati veliko interesovanje za vas. Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, moguć je susret.

Zdravlje – Dobro se osećate.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Može da vam sledi neki nov poslovni početak. Ne dozvoljavate sebi da vas sporost u realizaciji planova na bilo koji način demorališe, pa će vaša upornost na kraju uroditi plodom. Jarac pokušava da vam nametne neki svoj predlog i možda ne bi bilo loše da ga prihvatite. Tokom ovog perioda imaćete više manjih dobitaka.

Ljubav - Ako ste mladi, pomalo ste uzdržani i ne pokazujete koliko vam je stalo do osobe koja vas je prilično zaintrigirala. Kada je u pitanju ljubav, budite podjednako uporni kao što ste u poslu. Možete očekivati da neko kome se dopadate napravi prvi korak tako što će vas iznenaditi nekim prijatnim gestom.

Zdravlje – Dobro se osećate.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Trebalo bi što pre da odreagujete na poziv za saradnju i da ne dopustite sebi da vas uhvati strah, jer se može raditi o velikom projektu. S nekim drugim Rakom, Lavom ili Ribama možete uspostaviti dobru saradnju, pogotovo ukoliko se radi o umetnosti ili poslu sa strancima. Vaša temeljnost oduševljava nekoga ko želi s vama da sarađujete na duži rok.

Ljubav - Vrlo ste romantični i pokušavate da osvojite nekoga na originalan način. Ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu ili bi trebalo negde zajedno da putujete na duže, lepo ćete se provesti. Mladi Rakovi koji su u drugoj vezi ili braku verovatno će planirati odlazak u inostranstvo. Ukoliko ste slobodni, jedan prijatelj će biti uporan da vam se nametne.

Zdravlje – Stabilizujte nervni sistem.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Nalazite se u periodu kada možete započeti veliki posao, projekat sa strancima ili novim saradnicima koji će biti oduševljeni vašim idejama, pa vam se može ukazati šansa o kojoj ste maštali. Mnogi Lavovi se spremaju za veliki povratak u okviru poslova za koji su sposobni i verovatno iskusni. Sve što radite je u velikom stilu i predstoji vam veliki uspeh.

Ljubav - Partner pokazuje više interesovanja za vas i vaš posao ili se bar trudi da ostavi takav utisak na vas. Ovo je početak izuzetno povoljnog perioda za Lavove koji su u dugoj vezi ili braku, ali i za one koji su slobodni. U prvoj polovini sedmice upoznaćete nekoga ko često putuje u Nemačku. Ako je partner ljubomoran, nemojte mu davati povoda da sumnja u vas.

Zdravlje – Odmarajte se više.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Ako ste dobili poslovnu ponudu o kojoj ste maštali ili ste započeli nov posao u okviru partnerskog odnosa, trebalo bi da imate više razumevanja za one s kojima ćete na duži rok morati da sarađujete, dopadalo se to vama ili ne. Pokušajte da nagovorite Ribe, Vodoliju, Lava ili Ovna da pokažu više razumevanja za vaše ideje. Dobici u igrama na sreću.

Ljubav - Žene Device će pokazati veću posesivnost i zaljubljivost od gospode Devica. Ukoliko želite nekoga da osvojite, biće vam potrebna mašta i veliko strpljenje, pogotovo ako se radi o nekome ko je veoma ambiciozan i pomalo svojeglav.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Ulazite u period kada ćete biti prilično uzdrmani razvojem događaja na poslu, naročito ako ste zaposleni u državnoj firmi. U ovom periodu od Jarca, Ovna, Device ili Blizanca dobićete dve poslovne ponude. Za koju god da se odlučite čeka vas naporan rad.

Ljubav - Iako ostavljate utisak da ste popustljivi, dosledni ste sebi i radite ono što hoćete, ali vas ni to ne čini preterano srećnim. Slobodne Vage imaju najviše mogućnosti da budu srećne, pogotovo ako im se dopada neko mnogo mlađi od njih. Ako ste u vezi sa sportistom ili osobom koja deluje mladoliko, na početku ste burne ljubavi. Lav je ljubomoran ali to ne pokazuje, a Vodolija čeka da joj se javite.

Zdravlje – Moguć nazeb.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Vaš znak je pod najvećim stresom jer očekujete promene na poslu za koje niste sigurni da će za vas biti povoljne. Sve što ima veze s inostranstvom ili osobama koje žive u inostranstvu doneće vam dobit, ali ne znate na koje saradnike možete da se oslonite. Najpouzdani saradnici su vam Lav, Ribe i Škorpija.

Ljubav - Pokušavate da budete maksimalno diskretni po pitanju ljubavnog života, ali mnogi su radoznali kada ste vi u pitanju što vam prilično smeta. Verovatno ste u procepu između bivšeg i sadašnjeg partnera. Pokušavate da se priviknete na neku situaciju koja vam u stvari ne odgovara. Slobodne Vage mogu se zaljubiti u ambicioznu osobu.

Zdravlje – Manja glavobolja.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Predstavnici vašeg znaka mogu očekivati odlične poslovne ponude. Neko će vam pomoći da započnete biznis koji bi za vas mogao da znači posao sa strancima na duži rok, ili projekat koji bi bio izuzetno dobro plaćen. Ma kojom delatnošću da se bavite, nemate razloga da strepite da bi bilo šta moglo da krene nizbrdo. Finansijska situacija se poboljšava.

Ljubav - Ljubavni život postaje mnogo bolji, jer ste verovatno uspeli da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena i za porodicu i za partnera. Slobodni Strelčevi mogu da očekuju poznanstvo sa Blizancima, Devicom, Ovnom ili Vodolijom koje bi moglo značiti početak lepe veze. Moguća je romansa na kraćem putu sa drugim Strelcem.

Zdravlje – Bavite se sportom.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Ovo je prilično teško vreme za vas jer morate da donesete važne odluke i da napravite spisak prioriteta. Mnogi će pokušati da vas ometaju u ostvarenju plana, ali nikome nećete dopustiti da se meša u vaše odluke. Od vaše principijelnosti mnogo toga zavisi, naročito ako ste bili spremni na kompromise a kolege to nisu umele da cene. Vaša karijera je na prelomnoj tački.

Ljubav - Ukoliko planirate brak, razmišljate o osamostaljivanju ili odlasku iz kuće, budite spremni na neprijatne razgovore, scene, čak i ucene. Prilično ste svojeglavi po pitanju privatnog života i partner vam zamera da mislite samo na sebe. Nedostaje vam ljubav, ali to ne želite sebi da priznate.

Zdravlje – Moguća glavobolja.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Period je dobar kada je u pitanju novi posao, stalni aranžman, prelazak u drugu firmu ili ako nameravate da započnete privatan biznis. Lav je spreman da vam izađe u susret i da vam učini ustupke na koje niste računali. Spremni ste da se adaptirate na nove uslove rada koje vam postavlja Jarac.

Ljubav - Situacija postaje mnogo harmoničnija, pogotovo ukoliko ste dugo imali problema ili nesuglasica sa partnerom oko načina života i ako ste vi bili ona strana koja nije želela da pravi ustupke. Ako ste slobodni, očekujete poziv od Riba, Strelca, Ovna ili Vodolije. Udvaraće vam se neko koga ćete upoznati na poslu.

Zdravlje – Pazite se gripe.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Osećate se sigurnim u sebe. Iako ste postali veoma aktivni na poslovnom planu, morate da budete veoma taktični u poslovnim pregovorima, naročito sa Škorpijom, Ovnom ili Devicom. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Ako ste na početku veze, primenite taktiku koju vaš partner najbolje razume, nemojte mu nametati svoje želje jer ste previše autoritativni. Pred vama je buran period. Ne ulazite u polemiku sa dugogodišnjim partnerom na temu ljubomore, bilo da je on taj koji vama nešto zamera ili obrnuto.

Zdravlje – Više se krećite u prirodi.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT