vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
   Oduvek su zvezde i planete pokazivale ljudima put kojim treba da idu, a tako će biti i ubuduće...

18.11.2019.- 24.11.2019.

 
      

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Početak sedmice biće odličan za otpočinjanje novog posla. Nove ideje, novi saradnici i nove mogućnosti inspirisaće vas da poslu pristupite sa mnogo entuzijazma. Za novac ne brinite, redovna primanja će se uvećati, mnogo je onih koji treba nešto da vam plate, a imaćete i vanredne prihode u ovoj sedmici.

Ljubav – Ovo je odličan period za ljubav. Postoji nagoveštaj velike ljubavi i burne veze, najverovatnije preko posla. Ako ste rođeni krajem marta, nemojte biti uzdržani nego pokažite emocije.

Zdravlje – Budite pažljiviji, moguće su povrede.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao- Za vas počinje vrlo naporan period, naročito ako ste aprilski Bik. Rođeni u drugoj polovini maja mogu očekivati sjajne poslovne ponude, upravo onakve kakve su priželjkivali. Dobra saradnja sa Ovnovima, Strelčevima i Škorpijama od velikog je značaja. Ne da nećete imati finansijskih problema nego možete očekivati uvećanje prihoda, i to posredstvom Vodolije i Škorpije, a ukoliko vam je potrebna pozajmica potražite je od Vage ili Ovna.

Ljubav – Tokom ove sedmice šteta je da sedite u kući, ili previše energije da trošite na posao. Do susreta, koji dugo čekate, najverovatnije će doći na nekom većem skupu ili proslavi. Moguća je veza sa osobom poznatom u javnosti.

Zdravlje – Ako budete patili od glavobolja, proverite krvni pritisak.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao- Ovo je period kada možete da lako rešite probleme. Previše ste se fizički trošili u poslednje vreme, što se odražava i na vašu psihu. Ne plašite se da li ćete uhvatiti tempo sa konkurencijom, malo je onih koji mogu da vam pariraju. Dobar period za ulaganje novca u neke trajne vrednosti, posebno pod uticajem Ovna, Vage, Vodolije ili Strelca. Očekujte poveću sumu novca iz inostranstva.

Ljubav – Ako jedno od vas dvoje često putuje, obradovaćete se susretu i razgovaraćete o zajedničkom životu. Ukoliko ste slobodni, na putu u inostrastvo ili preko daljih rođaka, negde na nekom većem skupu, možda simpozijumu, možete sresti nekoga ko će vas oduševiti.

Zdravlje – Hranite se zdravije.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao- Omogućeno vam je da sklopite značajne poslovne kontakte, i to posredstvom prijatelja ili osoba koje se profesionalno bave marketingom. Imate mnogo ideja kako da unapredite postojeći posao, ili da započnete novi koji bi vam se brzo isplatio. Iako ćete imati veće izdatke, to neće ugroziti vaš budžet. Ukoliko ste u braku, partneru predstoje dobici na koje nije računao, ali im se potajno nadao.

Ljubav – Jedno nežno prijateljstvo sa osobom koja vam je oduvek bila veoma draga i sa kojom ste imali nedefinisan odnos, na granici ljubavnog, može prerasti u lepu ljubavnu priču. Ženske Rakove privlače mačo-tipovi muškaraca.

Zdravlje – Pripazite, jer ste skloni povredama oštrim predmetima.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao- Imate velike planove u vezi sa karijerom, ali prvo morate da rešite mnogo nagomilanih problema o kojima ne želite čak ni da razmišljate. Osoba u znaku Blizanaca je spremna da u nečemu popusti, ili joj je to taktika. Nebitno, vama će preko te osobe krenuti nabolje. Dobar period za umetnike i sportiste. Finansijska situacija počinje da se smiruje. Ukoliko ste muškarac, pored sebe imate partnerku koja voli da troši više nego što vaš budžet može da podnese.

Ljubav – Možete imati problema u ljubavnoj vezi sa dugogodišnjim partnerom, a ukoliko ste slobodni lako ćete se upustiti u vezu sa nekim koga ćete upoznati posredstom prijatelja.

Zdravlje – Čuvajte se povrede.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao- Ono na šta ste dugo čekali, razrešenje situacije u kojoj niste znali na čemu ste, najzad će se dogoditi. Ovaj period omogućava vam da se bavite poslom u kojem ćete moći da se istaknete. Predstoji vam novi honorarni posao ili uvećanje plate. Ako niste zaposleni, konačno ćete dobiti dobro plaćen posao. Očekuje vas i veoma lep poklon.

Ljubav – Ambiciozna osoba sa kojom se poznajete relativno kratko pozvaće vas na izlazak. Ne budite previše zahtevni u ljubavi nego sačekajte da vidite kako se situacija odvija. Sviđa vam se Jarac ili Vodolija.

Zdravlje – Moguća je nervna napetost zbog novih obaveza.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao- Neko koga poznajete ponudiće vam zajedničku saradnju, a očekuju vas i nova zaduženja na poslu. To bi moglo značiti početak nove, vrlo unosne saradnje. Ne budite malodušni ako Ribe bude pokušale da vam naprave scenu na poslu. Možete imati neočekivane dobitke u igrama na sreću. Ukoliko se bavite umetnošću, očekujte prihode.

Ljubav – Vašem znaku nije lako jer morate da raščistite mnogo toga s partnerom koji vam stalno kontrira. Ukoliko vam se bude udvarao neko nepoznat, nećete misliti na partnera nego ćete poslušati svoje srce.

Zdravlje – Bavite se rekreacijom.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao- Moglo bi početi nova fazu u vašem poslovnom životu. Spremni ste da rizikujete i uložite novac u neku nekretninu. Mnogi se dive vašoj smelosti da radite s mnogo energičnosti i entuzijazma. Neko će vam pomoći da dođete do novca koji vam je potreban da biste započeli novi posao, ili ćete zajedno s nekim napraviti dobru finansijsku transakciju.

Ljubav – Mnogi će vam se udvarati, ali vi ćete biti ljubomorni jer ste veoma sumnjičavi. Ako ste mladi i pri tom ženski predstavnik ovog znaka, veoma ste zaljubljeni u ambicioznu i veoma uspešnu osobu. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije.

Zdravlje – Pazite se povrede u kući.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao- Rešeni ste da uspete, i to je vaša prednost u odnosu na konkurenciju i one s kojima sarađujete. Nije vam teško da radite do duboko u noć i imate dobre organizacione sposobnosti. Mladi priželjkuju posao koji bi im omogućio da putuju. Možete imati dobitke preko rada u medijima ili u marketingu. Više honorarnih poslova doneće vam sasvim lepe prihode.

Ljubav – Ne možete da taktizirate, naprotiv, sve što mislite kažete partneru, a to mu se nimalo ne dopada. Moguća je nova veza ili poznanstvo, naročito ako ste novembarski Strelac. U svakom slučaju, reči su vaše najjače oružje, ali pazite – mogu se okrenuti protiv vas.

Zdravlje – Ako se bavite sportom, pazite se povrede.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao- Žuri vam se da započnete novi posao, zbog čega ćete biti veliki entuzijasta, posebno po pitanju privatnog biznisa. Finansijska situacija se znatno popravlja, pa ćete biti u situaciji da platite sve zaostale račune i troškove, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav – Vi ste ona jača strana u vezi. Partneru to može zasmetati, ali osim manjih primedbi i gunđanja, ništa značajno se neće dogoditi. Ako ste slobodni, predstoji poznanstvo sa jakom ličnošću.

Zdravlje – Posvetite se više sebi i svojoj kondiciji.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao- Imate razne ideja u vezi sa novim poslom u koji biste uložili izvesna sredstva i vrlo brzo možete ostvariti dobit. Neko će od vas očekivati da ga uključite u taj posao, ali poverenje možete imati samo u veoma bliske osobe, najverovatnije članove porodice. Nije loša situacija, naprotiv, možete imati ne samo dobitke nego ćete pronaći novi, značajniji izvor prihoda, najverovatnije nekog sponzora.

Ljubav – Pod velikim ste uticajem partnera, a ukoliko ste slobodni, ovo je sjajan period za svaku vrstu poznanstva. Dopašće vam se osoba koja je samo prividno slična vama, a u stvari je mnogo jača ličnost i mnogo zahtevnija nego što to trenutno izgleda.

Zdravlje – Pojačajte imunitet.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao- Ulazite u fazu pojačane aktivnosti sa mnogo entuzijazma, jer počinju pozitivne promene na poslu. Ne budite impulsivni nego se strpite i sačekajte da vidite kako će se odvijati situacija. Podržavaju vas Jarac, Škorpija, Vaga i Ovan. Predstoje vam mnogobrojni dobici, moguće od privatnog biznisa, trgovine i sporta. Novac trošite nemilice.

Ljubav – Posle perioda romantičnog viđanja u tajnosti ili maštanja o nekome, krećete u akciju. Moguća je vrlo burna i strastvena veza sa osobom koja vam je po mnogo čemu slična. Ukoliko ste žena, pazite da ne budete previše napadni, a ako ste mušakarac bićete opčinjeni novom partnerkom.

Zdravlje – Više se šetajte u prirodi.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT