Ponuda Tema

Nedeljni Horoskop

26.06.2022.- 02.07.2022.
    Nedeljni horoskop, pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju. Najnoviji nedeljni horoskop. Šta vam kažu zvezde i šta vam predviđaju ove nedelje u vezi posla i zdravlja? Poslovni nedeljni horoskop i horoskop vašeg zdravlja za ovu nedelju. Pogledajte i vaš najnoviji dnevni horoskop, nedeljni ljubavni horoskop, mesečni horoskop i godišnji horoskop. Markica za RSS-feed za nedeljni horoskop
Horoskop za Ovna
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

 Posao - Tokom ovog perioda imaćete uspeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Pokušavate da proširite obim delatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, zbog čega su poslovne procene i greške evidentne. Nećete imati poverenja u svoje saradnike i gledaćete i voditi računa šta pred kim pričate, jer mislite da svaka vaša reč može biti iskorišćena protiv vas. Ne prenagljujte u donošenju odluka.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti najbrže ćete otkloniti ukoliko razmislite šta ih je uzrokovalo i to otklonite.


Horoskop za Bika  
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA BIKA(21.4.-21.5)-TAURUS

 Posao- Ne oskudevate u volji i energiji, pa sve što zamislite uglavnom sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Možda čak malo i preterujete. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos zastojima, rešili ste da ostvarite jedan projekat, a da biste u tome uspeli neophodno je da budete smireni i da ne donosite brzoplete odluke. Koliko god okolnosti bile teške, vi se trudite da napravite pozitivan pomak. Za neke stvari bi možda najbolje bilo da se primirite i sačekate neki povoljniji momenat. Na vama je da procentite situaciju. Obratite više paćžnje na finansije i nepotrebne troškove.

Zdravlje - Grlo vam je osetljiva tačka.


Horoskop za Blizance 
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.)  GEMINI

 Posao- Istrajni ste i izdržljivi, ali vam okolnosti dosta ne idu na ruku da biste bilo šta mogli sada da učinite. S obzirom da vam je okolina u kojoj radite maksimalno nefleksibilna, pokušajte da vi to ne budete, jer vam u suprotnom može biti samo još teže. Ukoliko niste dorasli situaciji, pokušajte da je izbegnete i ne prenagljujte u poslovima vezanim za komunikaciju.

Zdravlje - Neka vam ishrana bude što bogatije vitaminima.


Horoskop za Rakove 
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)  CANCER

 Posao- Mnoge teškoće sa kojima se suočavate se dešavaju zbog izvesnih promena na globalnom planu. Zato je iluzorno da se osećate toliko dogovornim zbog poslovne situacije. Većina vaših poslovnih projekata usmerena je na uvećanje materijalnih prihoda, jer ste u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Ali, zbog mogućih zastoja u poslu, potrebno je da se naoružate strpljenjem. Povremeno ćete biti toliko okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Za važnije dogovore sačekajte povoljniji momenat. Strpite se još malo, ubrzo će se situacija iskristalisati.

Zdravlje - Dobro se osećate.


Horoskop za Lavove  
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA LAVOVE (23.7.- 22.8.)  LEO

 Posao- Imate osećaj da je situacija na poslu bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa imate negativan pristup tekućim problemima. Bez obzira na sve, možete da napredujete, ali samo ako sve što je potrebno da uradite, uradite sasvim sami. Ne možete da se oslonite na one koji ne dele vaše mišljenje, a takva je trenutno većina oko vas. Svoje ideje zadržite za sebe, sve dok ih ne realizujete. U suprotnom, možete veoma lako da budete i osujećeni. Pokušajte da bolje organizujete vreme i da odete na godišnji odmor.

Zdravlje - Smanjite duvan i alkohol.

Horoskop za Device
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA DEVICE(23.8.-22.9.)-VIRGO

 Posao- Device mogu sada da učine i neke pozitivne pomake. Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete izuzetno motivisani za posao, a svaki trenutak doživljavaćete kao slavlje. Najzad ste uspeli da sagledate vlastite slabosti i da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Uložite mnogo truda i svu svoju energiju, čak i ako vam se učini da nema šansi za neki uspeh. Rezultati će uslediti mnogo brže nego što očekujete. Ipak, vodite računa o tome šta je realno, a šta nije.

Zdravlje - Pokušajte da vratite optimizam, a u tome će vam najviše pomoći boravak u prirodi i pozitivno društvo.


Horoskop za Vage
  
NEDELJNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.)  LIBRA

 Posao- Mnogi poslovni projekti su u zastoju. Za sada su skoro sve vaše ideje nerealne i neostvarive i pokušavajući da ih realizujete samo biste gubili energiju i vreme. Potrudite se da završite poslove koji su zaostali i budite zadovoljni ako to uradite i ne budete imali komplikacija oko njih. Strpite se još malo i sačekajte povoljniji trenutak za akciju. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

Zdravlje - Ukoliko ste preterali sa hranom i pićem, krajnje je vreme da krenete sa dobrom dijetom.


Horoskop za Škorpije  
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

 Posao- Tokom perioda moguće su prekretnice na planu. Neki pripadnici znaka promeniće radno mesto, dok će drugi pronaći novi honorarni posao. Kada biste bili dovoljno smireni, ovo bi bio period tokom koga biste mogli da učinite mnogo toga pozitivnog. Nemojte da ga propustite i da posle kažete da niste imali vaših pet minuta. Vaša želja za uspehom je toliko snažna da vas može učiniti brzopletim i nepromišljenim. U svakom slučaju, ovo je početak nove i svetlije faze. Najzad ste rešili da se promenite, pa ćete na mnoge stvari staviti tačku.

Zdravlje - Pokušajte da budete opušteniji, jer uzalud trošite i fizičku i psihičku energiju.

Horoskop za Strelca 
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

 Posao- Volja vam je izuzetna, snažna i stabilna, ali mogu da se pojave i neke sputavajuće okolnosti. U poslove unosite ono čega imate u izobilju, a to je intuicija. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Krajem perioda bićete u situaciji da nešto slavite, zbog čega ćete se osećati fantastično, jer ćete sreću podeliti sa dragim osobama iz okruženja. Pokušajte da budete fleksibilni. Ne propuštate ništa, samo čekate svoj, što povoljniji trenutak. I ne sumnjajte, jer će on doći, mnogo brže nego što očekujete. Da biste stabilizovali finansijsku situaciju potrebno je da obuzdate potrošačku groznicu i da pazite u kakve investicije ulazite.

Zdravlje - Sklonost ka piću, slatkišima i cigaretama veoma loše utiču na vaše zdravlje. Očistite organizam od toksina.


Horoskop za Jarca
  
NEDELJNI HOROSKOP ZA JARČEVE(22.12.-20.1.)-CAPRICORNUS

 Posao- Nestrpljivost i brzopletost nisu vaše karakterne osobine, ali izgleda da i vi, povremeno prolazite kroz ovakve faze. Sada bi ovakvo ponašanje predstavljalo čist luksuz, a vi se tako i ponašate. Pokušajte da kontrolišete svoje reakcije, umirite se u razmišljajte objektivno. Ovo je jednini način da postignete ono što ste naumili, a to nije nemoguće. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Na poslu želite da izbegnete neugodnosti, ali teško ćete u tome uspeti ukoliko ne promenite ugao sagledavanja situacije - pokušajte da budete optimista. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Zdravlje - Napetost neutrališite fizičkim aktivnostima.


Horoskop za Vodolije  
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

 Posao- Kada ste pomislili da ste najveći deo posla ostavili za sobom, pojavio se novi projekat koji zahteva još više truda i pažnje. Ne ustručavajte se da potražite pomoć od sradnika, bez obzira što vas oni doživljavaju suviše direktno. Smeta im česta promena u vašim stavovima. Ali, to je njihov problem, a ne vaš. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova, što vam je na umu, to na drumu. Budite istrajni u poslovima koje ste već započeli. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za bilo koji vid dokumentacije, budite dodatno oprzni. Imajte više poverenja u sebe i ne dozvolite da vas obeshrabre mali neuspesi.

Zdravlje - Zbog prevelikog nerviranja i stresa, moguće su zdravstvene tegobe.


Horoskop za Ribe 
   
NEDELJNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

 Posao - Imate mnogo ideja koje je moguće realizovati, ali samo ako ne upadnete u neko od svojih apatičnih stanja. S obzirom da ne postoji ni jedan razlog zašto biste se tako osećali ili bili pasivni, malodušni i depresivni, nemojte to sebi da dozvolite. Disciplinujte sami sebe, koliko god vam to neobično zvučalo i stupite u akciju. Osećaćete se mnogo bolje. Poslovi koje budete započeli narednih dana, urodiće plodom, potrebno je samo da se naoružate strpljenjem. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa, a neki član domaćinstva priprema vam veliko iznenađenje.

Zdravlje - Izbegavajte alkohol i mnogo slatkoga.


Twiter dugme Facebook dugme  RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA