Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Nedeljni Horoskop od 14.04.2024.- 20.04.2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Svoje intimno neslaganje sa pojedinim kolegama pokazujete otvoreno, ali bez obzira na to nemate moć da utičete na njih. Krajem perioda možete ostvariti jedan značajan kontakt sa strancima. Pazite da zbog ponosa ne budete na gubitku. Ipak, neko će vas nagovoriti da dobro razmislite o tome. Ako ste rođeni početkom znaka bićete u situaciji da napredujete. Ako ste, međutim, rođeni krajem znaka, imate ideju u vezi sa privatnim poslom. Veoma ste trezveni u pogledu odluka koje donosite. Finansijsko stanje se poboljšava, a na neku finansijsku ponudu nećete ostati ravnodušni. Uz pomoć prijatelja najbrže rešavate eventualni problem.
Zdravlje - Uzimajte više tečnosti.
Detaljan opis horoskopskog znaka BikPosao - Očekujte lepe prihode, ako budete dovoljno istrajni i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove. Trebalo bi da sa više optimizma gledate na karijeru koja ide uzlaznom linijom. Pazite u ovom periodu na vaše nestrpljenje i moguće brzopletosti. Ovan ili Vaga mogli bi vas nagovoriti na nešto što je protivno vašim interesima. Trošite nemilice računajući na novac koji tek treba da stigne. Nemojte žuriti sa odlukom o tome u šta biste mogli uložiti poveću svotu. Osoba koje će vam ponuditi posao u inostranstvu mogla bi da vam uveća prihode. Bilo bi dobro da se što pre odlučite da li pristajete ili ne.
Zdravlje - Moguća prehlada.
Detaljan opis horoskopskog znaka BlizanciPosao - Očekujete da vam se to što radite u neku ruku posreći. Može se desiti da preko prijatelja ili rođaka koji radi u inostranstvu nađete dobar posao. Ipak, iskoristite ovaj period da uhvatite tempo sa konkurencijom, jer ste malo posustali. Ako imate dosta novca, razmišljate o ulaganju u nekretnine. Ukoliko ga nemate, pravite planove kako da poboljšate materijalnu situaciju. Pokušajte da budete praktičniji u rukovanju novcem. Ne brinite oko izdataka jer vas uskoro očekuju neočekivani dobici.
Zdravlje - Smanjite fizičke napore.
Detaljan opis horoskopskog znaka RakPosao - Po pitanju nekih konkretnih akcija koje treba da preduzmete prilično ste tvrdoglavi ili nekome zamerate da vas ne ceni dovoljno. Bilo bi dobro da zaboravite na konflikte iz prošlosti, naročito sa Ovnom, utoliko pre što se to loše odražava na vašu sadašnju saradnju. Imate utisak da vam neko nameće nešto što biste vi najradije izbegli. S druge strane, vi činite sve da biste postigli svoj cilj, najverovatnije uz pomoć osoba koje žive u inostranstvu. Ako tražite posao, naći ćete ga u stranoj firmi. Partnerski odnosi, poslovni, ali i ljubavni donose nespokojstvo u vezi sa novcem. Izgleda da je partner sklon preteranom trošenju, što vama smeta. Međutim, situacija se poboljšava zahvaljujući prijatelju koji će održati obećanje koje vam je dao u vezi sa dobro plaćenim poslom, ili finansijskom podrškom.
Zdravlje - Ne izlažite se vetru, pogotovo ako ste nervozni i neraspoloženi.
Detaljan opis horoskopskog znaka LavPosao - Prilično ste nezadovoljni razvojem situacije do sada na vašem radnom mestu i mislite da vam neko daje obećanja bez pokrića. Budite veći optmista, jer vas čekaju bolja vremena, već od sredine sedmice. Računate mnogo na lojalnost mlađih saradnika koji su sličnog mentalnog sklopa vašem i koji dobro znaju vaš sistem rada. Objektivno niste baš u sjajnoj poziciji, jer imate manje nego što ste želeli ili planirali. Ipak, posao koji radite na duži rok će vam se isplatiti. Ako ste mladi, možete očekivati od nekoga ko je stariji od vas finansijsku pomoć ili neku vrstu pozajmice
Zdravlje - Prilično ste premoreni. Smanjite nervozu.
Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaPosao - Najverovatnije vam na kraćem putu predstoji susret sa osobom koja bi mogla biti ona na koju dugo čekate, posebno ako se radi o nekome ko vas dugo već u poslovnom smislu intrigira i od koga imate šta da naučite. Očekujete poziv od Vage ili Škorpije u vezi sa zajedničkim projektom koji želite da što pre započnete. Dobijate ponudu od Vodolije prema kojoj ste prilično sumnjičavi. Moguć je i vanredni dobro plaćen posao. Očekujete da vam neke osobe pozajme novac ili vam vrate iznos koji vam duguju ili da vam se redovna primanja uvećaju.
Zdravlje - Bavite se rekreacijom.
Detaljan opis horoskopskog znaka VagaPosao - Prva dva dana bićete veoma aktivni i pokazivati inicijativu u vezi sa poslom koji odavno planirate. Cela sedmica je karakteristična po mnogobrojnim pozivima za saradnju, kontaktima i susretima sa saradnicima. Uz vašu inicijativu može vam se poboljšati stanje na računu. Sledite intuiciju i savete starijih kolega i mogući su vanredni dobici. Nemojte biti sumnjičavi prema saradnicima koji mogu napraviti pogrešan poslovni potez ne konsultujući vas ili ako donesu odluku sa kojom se vi ne slažete. Sve može ispasti na dobro. Predstoje dobici preko Oosoba koje su spremne da se upuste u privatne poslove.
Zdravlje - Mogući reumatski bolovi.
Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaPosao - Ulazite u odličan period kada počinju da vam se otvaraju mnoge mogućnosti u vezi sa zaradom. Bilo bi dobro da što pre realizujete sve svoje zamisli, posebno u vezi sa novim poslom za koji vam je potrebna velika odlučnost. Uz malo taktike mogli biste postići sporazum, ili doneti neku vrlo važnu odluku koja se tiče uzimanja kredita, ili nekog novog posla. Bilo bi bolje da se konsultujete sa kolegama, moguće Vagama, Vodolijama, koji se bolje razumeju u tu problematiku, posebno ako se radi o poslu sa strancima. Verovatno ste se na vreme obezbedili ili ste spremni da malo prištedite za neke vaše buduće planove, koji su prilično smeli. Ako ste nekome pozajmili poveću svotu, ne brinite, uskoro će početi da vam vraća, makar u ratama.
Zdravlje - Pripazite na grlo, izbegavajte hladno.
Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacPosao - Raspoloženje će vam oscilirati u toku sedmice od nepoverljivosti i nezadovoljstva do optimizma i povećane ambicije. Može vam se učiniti da nemate dovoljno energije za upuštanje u veliki projekat. Ne budite nesigurni, i nemojte razmišljati o zaradi, važnije vam je da započnete ono što vas zaista interesuje. Pokušajte da svoju situaciju sagledate realno i ne maštajte o nečemu što možda trenutno nije moguće. U periodu ste kada treba grabiti svaku priliku za zaradu, posebno u radu sa strancima, ali ne i nepristojne ponude. Neko će vam upravo takvu dati. Nepredviđeni troškovi u vezi sa stanom ili nekretninama nerviraće vas, kao i vaši neposredni saradnici.
Zdravlje - Opuštajte se rekreacijom.
Detaljan opis horoskopskog znaka JaracPosao - Pred vama je mogućnost da vaši kreativni potencijali dođu do punog izražaja. Dobićete ponudu od Bika koji računa na vas i više nego što pretpostavljate. Nećete moći da utičete na stavove Raka, jer je prilično nepoverljiv. Pokušavate da ubedite saradnike da slede vaše zamisli i da požure sa realizacijom projekta. Dobijate ponudu koja možda nije tako isplativa kako vam se to može učiniti na prvi pogled. U ovom periodu podsetite sve dužnike na svoje obaveze, a ako ste mladi, prihvatite posao koji vam nudi Strelac. Biće dobro plaćen, pa se poboljšava situacija u sferi finansija.
Zdravlje - Nemojte da se iznervirate zbog sitnica.
Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaPosao - Vaše mogućnosti su velike, a i planovi prilično smeli, ali ste prilično neorganizovani i rasipate energiju na susrete sa osobama koje vam samo kradu vreme. Ponašate se kao da ste pronašli skriveni zlatan ćup, jer ste se dosetili nečega o čemu malo ko razmišlja. Pokušajte da se prilagodite sadašnjim okolnostima i priznajte sebi da vas je neko pretekao u nečemu. Ima nade da ga sustignete. Dosta se dobro snalazite u sitauciji u kojoj se nalazite. Izbegnite uzimanje kredita.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljan opis horoskopskog znaka RibePosao - Napeti ste u očekivanju vesti od Strelca ili Jarca koji žive u inostranstvu. Podstiču se vaše ambicije i moguće je da ste postali sigurniji u sebe, što svi na poslu primećuju. Trebalo bi da se dogovorite sa Bikom ili Devicom oko saradnje u koju biste kasnije, možda, uključili i Škorpiju. Ne budite malodušni. Timski rad vam odgovara iako mislite suprotno. Naprotiv, u timu zablistate. Preko rada u medijima ili preko pisanja, podučavanja, predstoje dobici. Dobici slede iz nekih neočekivanih izvora prihoda, moguće iz partnerskih odnosa od kojih ste već digli ruke. Rođaci vam takođe mogu ponuditi posao u svojoj firmi.
Zdravlje - Više se šetajte i družite sa prijateljima.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana