vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
   Oduvek su zvezde i planete pokazivale ljudima put kojim treba da idu, a tako će biti i ubuduće...

31.05.2020.- 06.06.2020.

 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Početak perioda donosi neslućene mogućnosti u vezi sa novim poslom sa strancima i u vezi sa dogovorom koji ćete tek za izvesno vreme realizovati. Znači da ste pred veoma bitnom poslovnom odlukom. Imate veliku podršku Bika i Vage.

Ljubav - Tek pred kraj perioda osećaćete se kao da ste na svom terenu. Do tada, možete misliti da ulažete uzaludne napore da biste osvojili nekog ko je prilično uzdržan i nekomunikativan. Ipak, rođeni u martu imaju priliku da oprobaju svoje zavodničke moći na uspešnoj osobi koja nije nimalo ravnodušna prema njima. Slobodni Ovnovi mogu ući u vezu sa nekim ko živi u inostranstvu.

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkohola.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Pred vama je buran period u kome možete biti opterećeni i obavezama i razmišljanjima o novim izvorima zarade. Mnoga vrata će vam se sama otvarati i bićete svesni svega što se dešava oko vas. Ne odugovlačite odluke koje se tiču posla sa strancima na duži rok. Ribe će želeti da obnove kontakt sa vama.

Ljubav - Harizmatični ste i spremni da uđete u avanturu, najverovatnije sa nekim koga poznajete preko posla. Što se više budete kretali u društvu poznatih ili ambicioznih osoba, veće su šanse da doživite romansu, bez obzira da li ste slobodni ili ne.

Zdravlje – Dobro se osećate.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Idu vam od ruke poslovi koji imaju veze sa novcem, ekonomijom, građevinom, umetnošću i sportom. U hodu stvarate prijateljstva i kontakte, pa možete ući u nekoliko paralelnih poslova od kojih će vam se gotovo svi isplatiti. Jedina mana koja može doći do izražaja je brzopletost i naivnost. Dobra saradnja moguća je sa Jarčevima i Vagama.

Ljubav - Situacija se ne menja, naročito ako ste junski Blizanac. Ne znate šta hoćete, dopadaju vam se najmanje dve potpuno različite osobe i pokušaćete da nekako istovremeno izlazite sa obe, sve dok ne budete sigurni da je to ono što vam je potrebno. I dame i gospoda Blizanci privučeni su šarmom veoma ambiciozne osobe. Ako se radi o Vodoliji, pazite, možda ste sreli nekog ko je još konfuzniji od vas.

Zdravlje – Smanjite obroke.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Nemojte sumnjati u mogućnosti koje se tiču nekog novog posla sa strancima. Ako se bavite poslom zbog koga morate često da putujete, bićete u prilici da proširite poslovanje. Oprezno u radu sa Ovnom ili Vodolijom, moguće je da se neće držati dogovora.

Ljubav - Spremni ste da uđete u vezu sa nekim ko je često odsutan ili ko mnogo putuje. Ako ste i vi u poslu orijentisani na inostranstvo, moguća je romansa na putu. Dame Rakovi mogu biti fascinirane šarmom jednog Bika, Jarca ili Vage. Slobodni Rakovi mogu upoznati lekara ili umetnika.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Period je dobar za umetnike ili one koji žele da započnu neki posao o kome su oduvek maštali, a nisu se usuđivali. Moguća je promena firme ili razgovor sa poslodavcem oko novog posla ili u vezi sa povećanjem honorara. Moguć je posao sa Devicom, Bikom ili Jarcem koji će na duži rok biti dobro plaćen.

Ljubav - Dobro se slažete sa osobama koje od vas ne zahtevaju previše ni u kom pogledu. Bilo bi dobro da se pomirite sa jednim Strelcem ili Lavom koji će želeti da sa vama poslovno sarađuju. Ako ste u drugoj vezi ili braku, pokušajte da izbegnete nepotrebne rasprave i nemojte davati partneru povoda da sumnja u vašu vernost.

Zdravlje – Promenite način ishrane.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Može se desiti da vam neko predloži posao u čiju isplativost nećete biti sigurni, pa ćete ga verovatno odbiti. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku, posebno ako vam posao predlože Bik, Rak ili Vaga.

Ljubav - Dobro se slažete sa umetnicima i onima koji ne žele jake emotivne veze niti obaveze. Može vam se desiti da se zaljubite u nekog sa kim ćete poželeti brak i porodicu, pa ćete zaboraviti sve što ste do skora pričali. Susret sa simpatijom iz mladosti, posebno sa Bikom, Strelcem ili Rakom može kod vas probuditi davno zaboravljena osećanja.

Zdravlje – Nesanica od premora.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Ovaj period može za vas značiti izlaganje velikim fizičkim i psihičkim naporima. Možete biti primorani da često menjate mesto boravka, da neplanirano odete na put, ali ćete u tome verovatno videti šansu za napredovanje. Neko kome ste jako simpatični predložiće vam saradnju koja će biti veoma profitabilna. Moguća obnova saradnje sa Bikom.

Ljubav - Romantične ljubavi su na vidiku ali i mnogo konfuznih misli, emocija, pošto će vam se najverovatnije udvarati nekoliko osoba istovremeno. Ako ste u vezi ili braku, nećete znati kako da se postavite prema jednom Raku, Lavu ili Strelcu. Neke osobe koje niste ni primećivali, sada vam mogu izgledati izuzetno atraktivne.

Zdravlje – Pazite na ispravnost namirnica.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Ovaj period vam donosi dobru saradnju sa strancima, ali pazite se ako radite sa ženama. Neke do skora odane koleginice mogu vam nehotice napraviti problem. S druge strane, trebalo bi da svoje probleme podelite sa jednim Bikom, Rakom ili Vagom. Ako budete u prilici da negde putujete, sklopićete izuzetno povoljan aranžman.

Ljubav - Slobodne Škorpije mogu očekivati romantične susrete, mnogo novih poznanstava, a one koje su u vezi ili braku, najverovatnije će planirati preseljenje ili kraći put. Vaš znak je jedan od onih kojima se dešavaju filmske ljubavi, od nemogućih, zabranjenih do pomirenja na koja niste računali. Dobro se slažete sa Rakom, Bikom, Jarcom i Ribama.

Zdravlje – Više se odmarajte.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - U ovom periodu dobro pazite jer bi poslovi mogli da se iskomplikuju. Moraćete da pokažete više strpljenja za saradnike i bićete uvereni da će vas neki od njih izneveriti ili da nisu iskreni. Ne pričajte nikome o svojim planovima.

Ljubav - Ne donosite odluke u afektu, jer možete biti previše brzopleti, nesigurni i nedovoljno lojalni partneru. Ako dođe do rasprave u domu, brzo ćete se pokajati, jer ćete reći nešto što u stvari ne mislite. Slobodni Strelci mogu se nadati interesantnom susretu sa nekim ko međutim neće reći punu istinu o sebi.

Zdravlje – Smanjite masnu hranu.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - U ovom periodu ne rizikujete ni u kladionici, ni u životui čuvate se ulaganju novca u nesigurne poslove. Ipak, vaše kreativne sposobnosti dolaze do izražaja pa bi bilo dobro da sledite svoju intuiciju, ako želite da uspete u velikom projektu koji planirate.

Ljubav - Može doći do susreta o kome ste maštali ili možete neočekivano sresti nekog ko je oduvek bio vaša tiha čežnja. U zavisnosti od godišta i statusa, moguće je da ćete krenuti u akciju i najverovatnije ući u neku vrstu tajne veze ili obnove ljubavi. Jedna Škorpija pomno motri na vas.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Povoljan period za umetnike i one koji žele da započnu nov posao. Ipak, ništa ne treba činiti u afektu ili zato da biste sebi ili drugima nešto dokazali. Potrebno je da pokažete mnogo strpljenja za rad sa ženama ma kog pola da ste, jer biste preko njih mogli doći do velike zarade. Ako ste mladi, možete očekivati da vas pozove nekadašnji poslodavac i ponudi vam bolje plaćen posao.

Ljubav - Romantičan period u toku koga treba da sačuvate prisustvo duha. Ne preporučuje se donošenje odluka koje bi mogle biti od velikog značaja za vašu budućnost, posebno po pitanju braka ili razvoda. Previše ste impulsivni da biste doneli pravilnu odluku. Slobodne Vodolije, najverovatnije će na poslu upoznati nekog ko će im se izuzetno dopasti.

Zdravlje – Moguća nervoza.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Ovaj period vam može doneti uvećanje prihoda i mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Ako dobijete poziv za put, bićete u prilici da sklopite dobre poslove, posebno na arapskom jezičkom području. Moguća je ponuda za zajednički posao od strane Device ili Vage.

Ljubav - Ovo bi mogao biti izuzetno romantičan period i za one koji su slobodni i za one koji su u braku ili dužoj vezi. Ako ste planirali zajednički put, lepo ćete se provesti a ukoliko idete sami, moguća su lepa poznanstva. Romantični susreti predstoje i onima koji se bave umetnošću i zbog posla često putuju. Jedan Bik, Devica i Škorpija bi vam najviše odgovarali, a flert je moguć sa Rakom.

Zdravlje – Dobro se osećate.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT