vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
    Još od pamtiveka, naši su preci posmatrali nebeski ples zvezda i planetea i psipisivali značenja njegovim koracima i ritmu. Mi danas znamo da je i Zemlja deo kosmičke družine, te da se i ona nalazi u trci svemirom oko centralnog Sunca i da nam zvezde predstavljaju vodič kroz život ...

22.11.2020.- 28.11.2020.

 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Ovih dana bićete u situaciji koja će zahtevati brzo reagovanje. Kako ste u pozitivnoj fazi, pokušajte da ne propustite nijednu poslovnu priliku - uspeh je gotovo zagarantovan. Tokom ovog perioda ukazaće vam se izuzetno povoljna prilika za napredovanje na radnom mestu. Takođe, očekuje vas nekoliko novih poslova sa inostranstvom. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Zvanično ste još u vezi, ali da biste u njoj ostali potrebno vam je nešto žestoko. Jako vas privlači druga osoba i ne znate za koga da se opredelite.

Zdravlje - Ukoliko ne smanjite alkohol, možete imati zdravstvenih problema.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao- Ne možete da nađete pravo rešenje za jedan važan posao, jer niste detaljno ispitali sve varijante. Problemi se nagomilavaju neverovatnom brzinom, pa vam je neophodno veliko strpljenje. Tokom narednih dana određene okolnosti navešće vas da intenzivno razmišljate o pokretanju privatnog biznisa. Zategnuti odnosi sa pretpostavljenima i loša atmosfera na poslu ubrzaće okupljanje ekipe sa kojom ćete to ubrzo realizovati.

Ljubav - Glavni problem predstavnika ovog znaka su emocije. Saznanje da ste prema nekome dugo gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo mnogo da vas opterećuje. Glavu gore, jer nove prilike su na vidiku.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade i virusa.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao- Ukoliko razmišljate o promeni posla, mpžda je nastupio je pravi trenutak. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema, a i okolnosti vam idu naruku. S lakoćom ćete prihvatiti obaveze koje obećavaju veliki napredak, ali ipak, pre svega dobro razmislite.

Ljubav - Previše ste opterećeni poslom, a malo je onih koji to primećuju i shvataju. Pripazite na voljenu osobu, jer neće dugo tolerisati vaše nervozno ponašanje. Ovih dana slobodni pripadnici znaka upoznaće izuzetno šarmantnu Vagu i bez dvoumljenja prihvatiće njen poziv za izlazak.

Zdravlje - Budite veoma pažljivi i pazite na zglobove.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao- Zaokupljeni ste detaljima, pa vam suština lako može promaći. Ali, prijatelji će priskočiti u pomoć i pomoći vam da sačuvate optimizam. Ukoliko se bavite administrativnim poslom, moguće je napredovanje. Ipak, izbegnite konačna rešenja, pogotovo krajem ovog perioda.

Ljubav - Već izvesno vreme partner vas kritikuje, ali to ne znači da ima loše namere. Svako na svoj način iskazuje pažnju, tako i vaš partner pokušava da vam kaže koliko brine o vama. Mnogi Rakovi mogu da sanjaju o pravoj ljubavi.

Zdravlje - Mogući su problemi sa reumom i nesanicom.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao- Ukoliko uspete da ostanete disciplinovani i nedelju započnete bez kašnjenja i odlaganja obaveza, tokom narednih dana moguće su interesantne poslovne mogućnosti, pogotovo ako je posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, pokušajte da ih rešavate sami.

Ljubav - U vašem ljubavnom maštanju glavnu ulogu igra osoba o kojoj imate iskrivljenu sliku. Mnogi Lavovi nastaviće vezu započetu u prošlosti, jer veruju da ništa nije slađe od isprobanog slatkiša.

Zdravlje - Umor je posledica prekomernog rada, ali i signal da poslovne aktivnosti svedete na razumnu meru i da malo usporite.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao- Volite ono čime se bavite, pa na tekuće probleme gledate bez panike. Ali, pred vama su i dani iščekivanja nekih starih dogovora koji bi trebalo da budu obnovljeni. Određena pozitivna odluka razrešiće jednu zavrzlamu, pa ćete u dalje poslove ući kao ravnopravan partner.

Ljubav - S partnerom se sjajno slažete, veza je puna romantičnih trenutaka i sitne pažnje. Pozitivan period koji je pred vama iskoristite za promene, iznenadiće vas podrška partnera jer ste mislili da će to biti glavni problem.

Zdravlje - Ne jedite između obroka.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao- Teško vam je da se sastavite sami sa sobom, ali najvećim delom to ste sami isprovocirali. Odavno je trebalo nešto da presečete, ali tešite se - nikad nije kasno. Ukoliko ste krenuli da povlačite određene poteze, makar pokušajte da u tome istrajete. To od vas svi očekuju.

Ljubav - Fizička razdvojenost od voljene osobe ne utiče na bliskost i toplinu kojom vas obasipa. Slatke ljubavne poruke i dopisivanja obeležiće kraj ove nedelje. Slobodne predstavnike znaka očekuje novo poznanstvo u malo neobičnim okolnostima.

Zdravlje - Uzimajte vitamine.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao- Većina poslovnih aktivnosti tokom ove nedelje biće vezana za projekat u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuje snalažljivost kojom ćete dokazati svoje mesto u timu. Ali, budite oprezni, jer je polje delovanja ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Posebno vodite računa o tome šta drugima pričate o sebi.

Ljubav - Bićete u prilici da kroz odnos s nepoznatim osobama naučite nešto novo o sebi. Iznenadiće vas neobičan gest kojim će vam partner pokazati koliko mu značite. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza sa Ribom.

Zdravlje - Manji problemi sa alergijom.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao- Mnogi Strelci veliku nadu polažu u novi posao od kojeg previše očekuju. Ukoliko uspete da ostvarite pola od planiranog, budite zadovoljni. Bićete u prilici da izgladite stare nesporazume i ponovo sarađujete sa osobama koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Većina poslova tokom ovog perioda zahtevaće vaše dodatno angažovanje.

Ljubav - U ovom periodu neki predstavnici znaka će kod partnera otkriti nove emotivne i erotske potencijale, dok će drugi razmišljati o novoj vezi. Srećom, raskorak u koji ste upali neće dugo potrajati.

Zdravlje - Izbegavajte začinjenu hranu i manje se nervirajte.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao- Smatrate da u životu dobijate manje nego što ste zaslužili. Ali, ne dozvolite da vas obuzme samosažaljenje, setite se da imate skrivene talente i moći, pa iz trenutne situacije, koja vam izleda sumorno, izađite podignute glave. Precenili ste svoje mogućnosti, pa ćete biti prinuđeni da deo odgovornosti prepustite saradnicima.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka planiraju velike promene, jer ih partnerovo ponašanje jako nervira. Problem je što se trudite da izdržite naporan period na poslu, a nedostatak partnerovog razumevanja može da dovede do zahlađenja odnosa.

Zdravlje - Mogući problemi sa zglobovima i reumom zbog vremena.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao- Sve što se oko vas događa prihvatate previše ozbiljno, zbog čega se često uzbuđujete bez razloga. Uporno pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje su naporne, ali to vam ne polazi uvek za rukom.

Ljubav - Ukoliko svoju nervozu i napetost budete preneli na partnera, sredinom perioda može doći do krize i zahlađenja u odnosima. Osoba koja vam signalizira da je zainteresovana za vas u stvari ni sama nije sigurna šta želi, pa budite vrlo oprezni.

Zdravlje - Zbog virusnih infekcija moguće su prehlade i problemi sa grlom.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao- Sve ukazuje na to da idete linijom prosperiteta, a biće vam ponuđeno nekoliko primamljivih poslovnih ponuda. I partner i šef vide u vama osobu od poverenja. Da biste u budućnosti uradili nešto, tokom ovog perioda trebalo bi da pripremite teren, a to se ne postiže maštanjem i teoretskim planiranjem.

Ljubav - Ovih dana očekujte rezultate svega što ste uradili na emotivnom planu. Partner će vas velikodušno nagraditi, ukoliko ste to zaslužili, u suprotnom očekuju vas ljubavne brige.

Zdravlje - Čuvajte se nazeba.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA