Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Nedeljni Horoskop od 21.07.2024.- 27.07.2024.

 
Pročitajte i horoskop vašeg podznaka. Podznak možete da pogledate u tabelama dole.
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Ambicije su velike, ali vam posao ne donosi mnogo satisfakcije. Neko vas ograničava ili vam ne omogućava da vaši kvaliteti izbiju u prvi plan. Može doći do promena razne vrste kako u načinu na koji sagledavate probleme tako i u odabiru saradnika. Treba da postanete spremniji za neke promene o kojima do skora niste želeli da razgovarate. Bilo bi dobro da odete na odmor. Ne opterećujte se ogovaranjima na radnom mestu. Dosta trošite, ali iz porodice pritiču neka sredstva. Ako ste mladi, imate na koga da se finansijski oslonite. Ako vam se javi jedan Rak, neki Bik ili neka Vaga, prihvatite poziv za saradnju. Moguće uvećanje prihoda. Dobijate poziv od Lava.
Zdravlje - Potreban vam je odmor.
Detaljan opis horoskopskog znaka BikPosao - Kreću obaveze. Najverovatnije ćete raditi sa vrlo ambicioznim i zahtevnim osobama. Neko vam pruža šansu i ima veliko poverenje u vas. Ipak, ne morate da osvanete radeći. Ako ste rođeni početkom znaka bićete veoma ambiciozni i prilično naporni kao saradnik, jer ćete insistirati na nečemu što nije tako lako ostvarivo. Verovatno ćete pokušati da nađete nov izvor prihoda. Ako vam se dopada ideja o proširenju saradnje sa Ribom, iskoristite tu mogućnost. Budite oprezni u pregovorima sa novim poslovnim partnerima a donošenje važnih odluka odložite za neki bolji period.
Zdravlje - Smanjite obroke.
Detaljan opis horoskopskog znaka BlizanciPosao - Mnogo želite i mnogo planirate, ali biste mogli biti suočeni sa pomalo neprijateljskim stavom okoline ili neodobravanjem vaših planova, ili sa sopstvenim strahom i ograničenjima koja vas sputavaju da budete uspešniji. Ne bi trebalo da se previše opterećujete dilemama u vezi sa prihvatanjem novog posla, biće to za vas prava stvar, nešto na šta ste dugo čekali. U vezi novca, ne bi trebalo da imate ozbiljnijih problema, mada neki od članova vaše porodice verovatno imaju neke finansijske brige. Ako možete, pomozite im. Vreme je da počnete da se bavite nečim što vas u svakom pogledu ispunjava zadovoljstvom. Mogli biste naći dobar izvor prihoda u okviru honorarnog posla u medijima.
Zdravlje - Pripazite na stomak.
Detaljan opis horoskopskog znaka RakPosao - Čime god da se bavite nije vam lako. Nove obaveze, ali za mnoge predstoje i unapređenja, povećanje plate, ili promena posla. Vi svaki svoj dinar zaradite ili ste svojevremeno bili dovoljno mudri i uložili u stvari od vrednosti. Osećate veliku potrebu da dokažete onima koji nisu verovali u vas i mogućnost da ćete ostvariti sve ono što ste obećali. Ako radite u velikoj firmi i veliki deo tereta je na vama kako po pitanju finansija tako i u vezi sa organizacijom posla, potražite savet jednog Bika koji vam je desna ruka u svemu. Možete se nadati pozivu od prijatelja koji živi u inostranstvu. Ne bi trebalo da imate problema sa novcem, naprotiv. Mogući su dobici preko rada sa prijateljima.
Zdravlje - Ostavite duvan.
Detaljan opis horoskopskog znaka LavPosao - Postajete direktniji i spremniji da prihvatite poziv jednog Blizanca ili Device koji vam mogu ponuditi saradnju u vezi sa nečim što je veoma bitno. Ostajete dosledni svojim ciljevima i željama nezavisno od svega što možete čuti na svoj račun. Rasteretićete se tenzije i izlaganja nepotrebnim naporima. Ipak, predstoji ponuda u vezi sa obrazovanjem ili inostranstvom koju ne bi trebalo da olako odbacite. Dobićete poziv od Vodolije ili Lava koji vam mogu pomoći da se sretnete sa nekim ko vam može pomoći. Kada je novac u pitanju, pred vama je period velikih troškova, ali i mogućnosti za zaradu. Pazite kako ugovarate poslove da vas neko ne prevari.
Zdravlje - Smanjite obroke.
Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaPosao - Lako vas je izbaciti iz takta, jer već dugo priželjkujete neku pozitivnu promenu, a ona nikako da se dogodi. Ako imate smisla za privatan biznis, dobro razradite plan, ali ne ulažite još novac, mada će neko da pokuša da vas nagovori na unosan biznis. Prijatelji vam predlažu zajednički posao ili čak finansiranje vašeg projekta. Nezadovoljni ste primanjima i očekujete poboljšanje situacije. Mogući su i novi saradnici, autoritativni i spremni da se sa vama upuste u ozbiljne poslovne projekte. Ipak pripazite i ne ulazite u konfliktne situacije sa saradnicima.
Zdravlje - Kontrolišite vid.
Detaljan opis horoskopskog znaka VagaPosao - Vi hrlite ka uspehu po principu sad ili nikad. Moguće da ste zaista u prilici da uradite nešto veliko za sebe nešto što malo ko može, ume i da će vam to doneti ne samo uvećanje prihoda nego i dobru reputaciju. Ipak, prilično ste nepoverljivi prema raznim ponudama koje stižu sa različitih strana. Pokušajte da iskoristite svoje šesto čulo koje često zanemarujete, a uvek vas upozorava u kom pravcu treba ići. Ovaj period savršeno odgovara ambicioznim Vagama koje žele ako treba i spor ali siguran uspeh. Period je dobar i za rad sa nekretninama. Pomalo vas brinu finansije, jer nikako da naiđe dobro plaćen posao koji željno očekujete, a osećate da će se i to uskoro dogoditi. Budite optimista, ma kako situacija izgledala.
Zdravlje - Uzimajte više tečnosti.
Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaPosao - Na nekoj ste vrsti prekretnice, bez obzira na to da li ste zadovoljni radnim mestom ili ne. Pod velikim ste pritiskom da što pre uradite nešto što se od vas očekuje. Osećate se kao neko kome u susret ide voz koji mora da uhvati. U pitanju je vaša karijera od koje ne odustajete čak i ako su mnogi već pomalo digli ruke od vas i mogućnosti da ostvarite svoje planove. Imaćete korist od saradnje sa osobom koja je na visokom društvenom položaju. Očekujte neku novu ponudu ili vrlo brzo započinjete posao koji ima veze sa strancima. Možda neki vrlo poverljiv i odgovoran. Novca imate dovoljno, a da li ga pravilno koristite, drugo je pitanje. Moguć je priliv novca iz inostranstva. Imate mnogo veza i korisnih saradnika. To je vaša odskočna daska, pravilno je iskoristite.
Zdravlje - Mogući bolovi u kolenu.
Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacPosao - Nalazite se u retko povoljnoj situaciji u kojoj možete sjajno da profitirate samo ako budete dovoljno mudri i dobar diplomata. Vaši šefovi su vrlo naporni i ambiciozni i očekuju i od vas da date maksimum od sebe. Morate da uradite ono što se od vas očekuje, a mnoge su oči uprte u vas. Niko ne može da vam pomogne da rešite dilemu sa kojom ste suočeni ako ne priznate sebi koji je vaš glavni problem. Predmet ste priča i ogovaranja, što vas naročito ne nervira. Inostranstvo je za vas spas, u svakom pogledu. Sledi vanredna zarada. Drugi Strelac vam savršeno odgovara za saradnju kao i jedna Vaga, Ovan, Lav i Vodolija.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljan opis horoskopskog znaka JaracPosao - Verujete da možete da izađete nakraj sa problemima koji su vam trenutno najaktuelniji, moguće da se tiču organizacije vašeg posla. Sistematski radite na građenju imidža i pošlo vam je za rukom da se dopadnete nekom ko odlučuje o vašem statusu. Rođeni krajem decembra i počektom januara mogu računati na podršku Vage, Bika ili Raka. Neki iznenadni poklon obradovaće vas, jer će vam biti dat od srca. Mogući su i neki vanredni izdaci u vezi sa inostranstvom. Ako putujete van zemlje, budite oprezni u svemu, čuvajte dokumenta. Radite na svom usavršavanju, posebno stranih jezika.
Zdravlje - Radite vežbe za kičmu.
Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaPosao - Moći ćete da se odlučnije postavite prema onima na koje ste računali. Imate mnogo obaveza, ali vi kao da priželjkujete odmor i trudite se da se što bolje pripremite za period koji je pred vama. U finansijskom pogledu mnogo bolje stojite nego ranije. Nije uopšte tako loša kako vam se može učiniti, u stvari može vas uhvatiti panika da ste na nečijoj nemilosti, ali nije tako. Verujte u sebe i svoje mogućnosti. Može se desiti da vam se ostvare želje.
Zdravlje - Pazite se povrede u sportu.
Detaljan opis horoskopskog znaka RibePosao - Osećate se dobro u društvu vodenih znakova, naročito jednog Raka koji se trudi da vam pomogne koliko kog je to moguće. Ako budete u prilici da odlučujte o nečemu veoma bitnom, bićete izloženi kritici, ali vi se na to nećete obazirati. Dajete od sebe maksimum i imate mnogo kreativnih ideja kako da unapredite svoj posao. Maštate o nekom novom poslu koji bi bio dobro plaćen i da sve bude po vašoj meri. Da bude dinamičan, ali da vi diktirate tempo. I ako je moguće, da saradnici budu na vašim talasnim dužinama. Teško je vama udovoljiti. Ne ulazite u nepotrebne polemike ni sa kim. Moguće je uvećanje prihoda.
Zdravlje - Opustite se psihički.


Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse