Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

Horoskop za period od 27.11.2022.- 03.12.2022.

   Horoskop za ovu nedelju. Pogledajte vaš detaljni nedeljni horoskop, šta vam kaže horoskop za ovu nedelju. Nedeljni horoskop za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Najnoviji nedeljni horoskop. Pogledajte i vaš najnoviji dnevni horoskop, nedeljni ljubavni horoskop, mesečni horoskop i godišnji horoskop.

Horoskop za Ovna   
NEDELJNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3. - 20.4.)  ARIES
Posao - U ovoj sedmici mnogo toga će se dešavati nad čime biste voleli da imate ontrolu. Želećete da posaa odradit kako treba. Ne podnosite osećaj da neko želi da vas prevari, a ne pada vam na pamet da je taj neko možda u pravu. Očekuju vas aktivnosti koje iziskuju veoma mnogo strpljenja, istrajnosti i ozbiljnosti. Nemojte da žurite, jer bilo kakav nemir može da vam donese promašene ciljeve i ništa više. Imajte to u vidu kad god s zaletite da donesete neku veoma važnu odluku.

Zdravlje - Ne izlažite se previše stresu.


Horoskop za Bika
NEDELJNI HOROSKOP ZA BIKA (21.4. - 21.5)  TAURUS
Posao - Bikovi konačno dobijaju ono što im sleduje, a vi sigurno najbolje znate šta ste sejali u zadnje vreme. Prema tome, svakome će biti prema njegovim zaslugama. Nemojte da se iznenadite ako vaša očekivanja budu u nesrazmeri sa onim što ćete dobiti. Uostalo, sledeći put dobro povedite računa šta radite, a onda će i žetva biti adekvatna tome. I pored svega, ovaj period podstiče vašu energičnost. Tako biste rado svakog postavili na svoje mesto, ali znate dobro koju biste cenu morali da platite. Uz malo diplomatskog dara, prevagnuće praktična strana vaše ličnosti. Očekuju vas poveći izdaci, ali ne žalite novac koji dajete na neuobičajene kupovine ili tretmane. Ukoliko se radi o modernim metodama ulepšavanja, bićete više nego zadovoljni.

Zdravlje - Više se odmarajte.


Horoskop za Blizance
NEDELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5. - 21.6.)  GEMINI
Posao - Očekuje vas veoma mnogo posla, pa na neki odmor u ovom periodu nemojte da računate. Naprotiv, sakupite svu svoju energiju jer ove aktivnosti više ne možete da odlažete. Ukoliko ne date sve od sebe, može da vam se desi da sve ono čime ste do sada bili angažovani padne u vodu, a to svakako sebi ne biste dozvolili da se desi. Ukoliko ste se poigravali nervima poslovnih partnera, pod hitno se izvinite. Vratite dugove, platite račune, kupite poklone. Ko kaže da se ljubav ne može kupiti, u vašem slučaju može.

Zdravlje - Za promenu, prijao bi vam uredan život, po nekom ustaljenom ritmu.


Horoskop za Rakove
NEDELJNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)  CANCER
Posao - Nekima ovaj period može biti težak, a nekima plodonosan, sve zavisi šta ste radili u prethodnom periodu. Moraćete da donesete neke veoma značajne odluke. Nalazite se u stanju pripravnosti, kao da je opšta mobilizacija u pitanju, pa čekate da vas pozovu. Ne paničite, ništa nije nerešivo kako vam se čini, iako su se mnogi prilično urotili protiv vas. Dali ste im povod za takvo ponašanje, ali situacija može da se popravi. Razgovori o tome šta kome pripada od novca, nasledstva, nekretnina ili honorara samo će vam doneti razdor i glavobolju, pa je najbolje da ga izbegnete. Budite samouvereni, verujte sebi i nećete pogrešiti.

Zdravlje - Previše ste nervozni, odmarajte se i opuštajte što više.


Horoskop za Lavove
NEDELJNI HOROSKOP ZA LAVOVE (23.7. - 22.8.)  LEO
Posao - Morate da razvijete veoma snažan osećaj odgovornosti, naravno, ukoliko želite da tokom ovog perioda budete uspešni. Treba da imate u vidu ćete biti prozvani i za ono za šta realno ne bi trebalo da snosite nikakvu odgovornost. Zato budite i više nego oprezni. Ukoliko uspete u tome, vaši vidici će se proširiti neslučenom brzinom. Nervozni ste i često menjate raspoloženje što iritira vaše saradnike. Vaš autoritativni stav svima ide na nerve, ali vi se sjajno držite. Subjektivni osećaj zadovoljstva vam je najvažniji, pa na njih i ne obraćate pažnju. Uopšte ne brinete o novcu, jer ima ko to radi. Vi ste neko ko samo kaže kada i koliko mu treba i novac se stvori.

Zdravlje - Smanjite alkohol i duvan.


Horoskop za Device
NEDELJNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)  VIRGO
Posao - Početkom sedmice bićete opterećeni poslom. Pretpostavljeni je komunikativan, prijatan i vrlo zahtevan. Vi ste prilično koncentrisani na posao, ali biste ga rado zamenili. Za sada možete dobiti samo obećanja, ali ni to nije malo. Obuzima vas napetost jer imate utisak da nećete moći da postignete ono što se od vas očekuje. Međutim, baš ovako napeti, sigurno i nećete uspeti. Zato, pokušajte da se umirite i više verujte u sebe. Predstoji vam zaista veliki rad i trud, ali vama to nije strano. Ne razmišljajte isuviše unapred, budite prisutni sada, ovde u ovom trenutku. To je najvažnije. Ceo period je dobar kada je novac u pitanju. Nemate na šta da se žalite, jer vam pritiče sa više strana, pogotovo preko Jarca ili Bika.

Zdravlje - Smanjite obroke.


Horoskop za Vage
NEDELJNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.)  LIBRA
Posao - Period prilagođavanja kroz koji morate da prođete neće vam pasti toliko teško koliko se to vama čini u ovom trenutku. Naprotiv, veoma brzo ćete uvideti da vam novi saradnici nauporedivo više odgovaraju, kao i okolnosti pod kojima ćete raditi. Obnovite svoj entuzijazam, jer za brigu nemate ni razloga, a ni vremena. Ceo svet je vaš, posebno oni sa kojima radite šta hoćete. Ako ste žena, poslovno ljubavna kombinacija vam ide od ruke. Tamo gde je posao, tamo su i ljubav i novac. Uopšte se ne uzbuđujete zbog situacije na poslu gde svi gube nerve, vi ste samo hladnokrvni posmatrač. Dobar period za novac, pogotovo ako partner radi u privatnoj firmi. Uspećete da ubedite partnere da prihvate vašu poslovnu ponudu.

Zdravlje - Prijao bi vam odmor u krugu porodice.


Horoskop za Škorpije   
NEDELJNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.)  SCORPIO
Posao - Škorpije prolaze kroz nimalo naivne i beznačajne promene. Naprotiv, potrebna vam je velika pažnja, koncentracija, ali i energija da biste se uklopili u sve to na najbolji mogući način. To ćete ovog puta da učinite na najbolji mogući način. Mnoge Škorpije se prave kao da ne vole savete nego novac. Pošto novca ima, savete i te kako prihvata, pogotovo kada dolaze od mudrih osoba. Oko vas je mnogo onih koji vam govore šta da radite. Ako mislite da nemate dovoljno novca, razmislite koliko trošite i na šta.

Zdravlje - Ostavite se cigareta.


Horoskop za Strelca 
NEDELJNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11. - 21.12.)  SAGITARIUS
Posao - Povedite računa o vašim odnosima sa saradnicima. Nemojte da ulazite u bilo kakve rasprave, bez obzira koliko vam se činile opravdanim, pa i neophodnim. Tokom ovog perioda sve može potpuno da se preokrene, pitanje je samo da li u vašu korist ili na vašu štetu. Budite dovoljno budni i oprezni, pa će sve biti u najboljem redu. Niko više ne veruje u vaš izraz jadne i napuštene kuce koju niko ne razume i niko neće. Dovoljno je da se malo pokrenete s mrtve tačke, odete tamo gde treba i kod koga treba i stvar je gotova. I vrlo lepo plaćena. Duhovni ste znak, a pri tom još i avanturista. Šta će vam novac, ionako ga imate. Ukoliko ga nemate, samo što nije stigao.

Zdravlje - Više šetnje bi vam prijalo.


Horoskop za Jarca
NEDELJNI HOROSKOP ZA JARČEVE (22.12. - 20.1.)  CAPRICORNUS
Posao - Potrudite se da sve što radite, radite skoro sasvim samostalno. Ne računajte na neku pomoć i oslonac u drugima, čak ni od onih saradnika u koje imate poverenje. Jednostavno, period je takav da sve morate da radite sami i još ste sada vi taj koji će biti podrška drugima. Ipak, ovo je sjajan period za pravljenje planova, pisanje pesama, komponovanje, za sve za šta imate talenta. Glavna briga Jarčeva je novac, a za novac ste kao stvoreni, pravite ga, šta čekate.

Zdravlje - Koristite biljne čajeve.


Horoskop za Vodolije   
NEDELJNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.)  AQUARIUS
Posao - Još nije kucnuo čas ni za šta. Ovo je vreme čekanja na svim nivoima. Možete da odete na Internet i pronađete sve potrebne informacije o poslu, o osobi koja vam je draga. Pribojavate se da vas neko ne pita gde vam je novac. Pošto uvek imate više nego što bilo ko zna, ma koji iznos da je, plašite se da će se to otkriti. Stiže nova uplata, ne brinite. Ne smete da dopustite da vas situacija u kući toliko deprimira i utiče na vaš posao. Naprotiv, neka vam rad tokom ovog perioda bude dobar ventil za sve neprijatnosti kroz koje prolazite. Potrudite se, disciplinujte se i dajte sve od sebe. Uspeh u poslu će učiniti da se bolje osećate i na svim ostalim planovima.

Zdravlje - Opustite se od obaveza, šetajte u prirodi.


Horoskop za Ribe 
NEDELJNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES
Posao - Niko osim vas samih vas ne doživljava trenutno kao osobu koja nije kreativna ili je nemaštovita. Naprotiv, tokom narednog perioda zaista možete da se pokažete u punom sjaju, osim ako ne osujetite sami sebe. Malo više samopouzdanja i manje samosažaljenja ne bi vam bilo na odmet, a to opet, zavisi samo od vas. Vaša potreba da svima ugodite i da se svima nađete pri ruci, i kada možete i kada ne možete, neće vam doneti ničiju naklonost. Pametnije je da svu snagu usmerite na posao koji vam donosi najviše novca. Novi kolega ili koleginica biće vam od velike pomoći. Dobićete novac od Jarca, Škorpije ili Device. Ovan će pokušati da vas nečim kupi, a vi to nećete želeti.

Zdravlje - Ne opterećujte se nepotrebnim brigama koje nastaju samo u vašoj glavi.

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu