vrh
Meni

Nedeljni Horoskop

    Pogledajte vašu astrološku prognozu za ovu nedelju. Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja...?
   Oduvek su zvezde i planete pokazivale ljudima put kojim treba da idu, a tako će biti i ubuduće...

05.07.2020.- 11.07.2020.

 

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Dolazi do promena razne vrste kako u načinu na koji sagledavate probleme tako i u odabiru saradnika. Postajete spremniji za neke promene o kojima do skora niste želeli da razgovarate. Ako vam se javi jedan Rak, neki Bik ili neka Vaga, prihvatite poziv za saradnju. Moguće uvećanje prihoda. Dobijate poziv od Lava.

Ljubav - Romantičan i uzbudljiv period posebno za one koji su skloni flertu, za martovske Ovnove i za one koji se bave sportom. Nekom je izrazito stalo da se sa vama pomiri. Bićete mnogo direktniji i spremniji da se pomirite sa nekim ko je odavno želeo da vas osvoji. Moguća romansa na kraćem putu.

Zdravlje - Potreban vam je odmor.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Ako ste rođeni početkom znaka bićete veoma ambiciozni i prilično naporni kao saradnik jer ćete insistirati na nečemu što nije tako lako ostvarivo. Verovatno ćete pokušati da nađete nov izvor prihoda. Ako vam se dopada ideja o proširenju saradnje sa Ribom, iskoristite tu mogućnost. Budite oprezni u pregovorima sa novim poslovnim partnerima a donošenje važnih odluka odložite za neki bolji period.

Ljubav - Period u toku koga svakako treba da izbegavate bilo kakva uzbuđenja i provokacije naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Možete očekivati promenu taktike nekog ko vam se u poslednje vreme intenzivno udvara, naročito ako niste odgovarali na njegove pozive. Dobijate vest o osobi koja vam je nekada bila veoma značajna i koja želi da se sa vama sretne.To se može dogoditi u većem društvu u prisustvu zajedničkih prijatelja.

Zdravlje - Smanjite obroke.  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Jedan od boljih perioda u toku koga možete postići više nego u prethodnom. Ne bi trebalo da se previše opterećujete dilemama u vezi sa prihvatanjem novog posla, biće to za vas prava stvar, nešto na šta ste dugo čekali. Mogli biste naći dobar izvor prihoda u okviru honorarnog posla u medijima.

Ljubav - Ovaj period povoljno na predstavnike vašeg znaka, naročito ako ste u vezi sa Vagom ili Jarcem. Trebalo bi da nađete način kako da izađete iz problema koje ste sami sebi napravili, najverovatnije pokušavajući da svoj život dovedete u red. Partner je strpljiv i pruža vam svaku vrstu podrške, ali zbog nerealnog sagledavanja odnosa sa partnerom, bićete podložni euforiji i impulsivnim reakcijama.

Zdravlje - Mogući stomačni problemi.
  RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Osećate veliku potrebu da dokažete onima koji nisu verovali u vas i mogućnost da ćete ostvariti sve ono što ste obećali. Ako radite u velikoj firmi i a veliki deo tereta je na vama kako po pitanju finansija tako i u vezi sa organizacijom posla, potražite savet jednog Bika koji vam je desna ruka u svemu. Možete se nadati pozivu od prijatelja koji živi u inostranstvu. Dobijate vest od jednog Lava u vezi sa novcem.

Ljubav - Trudite se da pridobijete naklonost osobe koja je po mnogo čemu vama slična. Moguće da se radi o jednom Raku, nekom drugom Biku ili Jarcu. Ukoliko se u tajnoj vezi, pazite se. Za mnoge ona više nije tajna i moraćete da u velikoj meri taktizirate ako želite da je prekinete. Stalni partner najverovatnije nešto sumnja a drugi partner ne želi sa vama da prekine. Slobodni Rakovi mogu očekivati poziv od jednog Bika.

Zdravlje - Ostavite duvan.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Postajete direktniji i spremniji da prihvatite poziv jednog Blizanca ili Device koji vam mogu ponuditi saradnju u vezi sa nečim što je veoma bitno. Ostajete dosledni svojim ciljevima i željama nezavisno od svega što možete čuti na svoj račun. Dobićete poziv od Vodolije ili Lava koji vam mogu pomoći da se sretnete sa nekim ko vam može pomoći.

Ljubav - Nekom je potrebno da se sa vama sretne. Trudite se da svima izađete u susret, kako članovima porodice tako i osobi koja vam je draga. Ako ste od nedavno u vezi sa nekim ko nije po volji vašim bližnjim ili je predmet kritike članova vaše porodice, uvažite i njihovo mišljenje ma kako bili zaljubljeni. Moguće da su po nekim pitanjima realiniji od vas.

Zdravlje - Smanjite obroke.


 DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Jedan Rak ili Jarac pokušaće da vas nagovore na unosan biznis. Imate mogućnost ulaska u unosan posao krajem perioda. Mogući su i novi saradnici, autoritativni i spremni da se sa vama upuste u ozbiljne poslovne projekte. Mogući su i znenadni dobici na lutriji.

Ljubav - Neko je emotivno veoma zainteresovan za vas ali moguće da nije slobodan. Mnogo toga tajanstvenog dešava se u vašem ljubavnom životu što druge intrigira. Veoma ste romantični, mnogo više nego u prethodnom periodu što će se veoma svideti jednoj Ribi ili Škorpiji. Pazite šta pričate, jer neiskrenost može dovesti vašu vezu u ozbiljnu krizu.

Zdravlje - Kontrolišite krvni pritisak.   VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Vi hrlite ka uspehu po principu sad ili nikad. Moguće da ste zaista u prilici da uradite nešto veliko za sebe nešto što malo ko može, ume i da će vam to doneti ne samo uvećanje prihoda nego i dobru reputaciju. Ovaj period savršeno odgovara ambicioznim Vagama koje žele ako treba i spor ali siguran uspeh. Period je dobar i za rad sa nekretninama.

Ljubav - Verovatno ćete biti 'žrtva' nečijeg udvaranja na poslu ali to nećete doživeti kao mobing nego kao romantični flert. Predmet ste udvaranja mnogih čak i ako niste slobodni. Ako ste slobodni, postoji mogućnost ulaska u vezu, dok jedan broj pripadnika znaka ima mogućnost obnove stare ljubavi.

Zdravlje - Uzimajte više tečnosti.   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Pod velikim ste pritiskom da što pre uradite nešto što se od vas očekuje. Osećate se kao neko kome u susret ide voz koji mora da uhvati. U pitanju je vaša karijera od koje ne odustajete čak i ako su mnogi već pomalo digli ruke od vas i mogućnosti da ostvarite svoje planove. Imaćete korist od saradnje sa osobom koja je na visokom društvenom položaju.

Ljubav - Ako imate tajnu ljubav ili bar tajnu simpatiju a malo koja Škorpija je nema, dobićete priliku da se sretnete negde, najverovatnije na putu i želečete da se o svemu dogovorite nejverovatnije o mogućnosti da vezu nastavite. Ako uspete da iz te situacije izađete bez skandala, veza će se nastaviti. Ribe, Rak i Vaga su vaša tiha simpatija od kojih ne odustajete.

Zdravlje - Mogući bolovi u kolenu.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Morate da uradite ono što se od vas očekuje a mnoge su oči uprte u vas. Niko ne može da vam pomogne da rešite dilemu sa kojom ste suočeni ako ne priznate sebi koji je vaš glavni problem. Predmet ste priča i ogovaranja, što vas naročito ne nervira. Drugi Strelac vam savršeno odgovara za saradnju kao i jedna Vaga, Ovan, Lav i Vodolija.

Ljubav - Nešto što je bio bezazlen flert pretvara se u romansu ili u ljubav sa nekim ko vam je izrazito naklonjen ali je veliko pitanje da li je slobodan. Oni koji su u vezi pokušaće da se maksimalno lepo provedu negde na nekom putu zajedno sa partnerom a ako budete morali da putujete sami na službeni put, čekaju vas razne zamke.

Zdravlje - Dobro se osećate.   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Verujete da možete da izađete nakraj sa problemima koji su vam trenutno najaktuelniji, moguće da se tiču organizacije vašeg posla. Sistematski radite na građenju imidža i pošlo vam je za rukom da se dopadnete nekom ko odlučuje o vašem statusu. Rođeni krajem decembra i počektom januara mogu računati na podršku Vage, Bika ili Raka.

Ljubav - Ako budete želeli da se sretnete sa Bikom, rođenim posle 15. maja, predstoji vam strastvni susret sa neizvenim ishodom, nezavisno od toga ko je od vas dvoje slobodan a ko ne. Ako ste u poslu orijentisani na Raka, Bika ili Vagu moguće da će se dogoditi romansa koja će se pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Dobijate poziv od jednog Strelca.

Zdravlje - Radite vežbe za kičmu.   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Moći ćete da se odlučnije postavite prema onima na koje ste računali. Imate mnogo obaveza ali vi kao da priželjkujete odmor i trudite se da se što bolje pripremite za period koji je pred vama. U finansijskom pogledu mnogo bolje stojite nego početkom godine.

Ljubav - Posle duže monotonije, situacija na ljubavnom planu se postepeno popravlja. Neko mlad ili mladolik trudi se da privuče vašu pažnju, da vam da na znanje da bi trebalo da mu pružite šansu,čak iako niste slobodni. Dobićete poziv sa više strana u vezi sa izlascima a ako imate stalnog partnera nemojte mu davati priliku da bude ljubomoran. Moguća je romansa sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom.

Zdravlje - Pazite se povrede u sportu.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Osećate se dobro u društvu vodenih znakova, naročito jednog Raka koji se trudi da vam pomogne koliko kog je to moguće. Ako budete u prilici da odlučujte o nečemu veoma bitnom, bićete izloženi kritici ali vi se na to nećete obazirati. Dajete od sebe maksimum i imate mnogo kreativnih ideja kako da unapredite svoj posao. Moguće je uvećanje prihoda.

Ljubav - Neko će želeti da vam učini po volji i verovatno će pristati na sve vaše uslove, uključujući i odlazak na zajednički put. Ako ste mladi ili prvi put u ozbiljnoj vezi a pri tom ženski predstavnik ovog znaka, bićete prilično iznenađeni galantnošću i pažnjom kojom će vas obasipati partner. Muškarci Ribe su na neki način papučari u kući ali njima to ne smeta.

Zdravlje - Dobro se osećate.     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA