Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Horoskopski Znak Ribe - Pisces

   (Ribe 20. Februar - 20. Mart)  Horoskopski znak Ribe. Ribe u horoskopu. Detaljan horoskop Ribe! Sve o Ribama u horoskopu! Karakteristike horoskopskog znaka Ribe, ljubav Ribe - kako osvojiti Ribe, osobine horoskopskog znaka Ribe, podznak Ribe, izgled Ribe, zdravlje Ribe, zanimanja Ribe, slavne osobe rođene u znaku Ribe, jelovnik Riba, kako se slažu Ribe i drugi znaci horoskopa, brak sa Ribama, idealan partner za Ribe ...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Vladajuća planeta Riba:Neptun i Jupiter.
Kvalitet Riba: Promenljiv.
Element Riba: Voda.
Suprotni znak od Riba: Devica.
Fraza: Ja spajam.
   Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak... Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.
    Ribe uvek vide više rešenja za jedan problem, i teško im je da se odluče za jednu soluciju, sem ako ona nije idealna. Pošto se ideali retko kada potpuno ostvare Ribe često prihvataju mnoga kompromisna rešenja potpuno svesni svoje žrtve. Plivajući svojim dubokim morima, Ribe na čudan način mogu puno da postignu intuitivno, birajući prave stvari i prave momente za realizaciju.
   Ali, takođe, zbog sebi neobjašnjivih razloga mnoge povoljne prilike, na raznim poljima, propuštaju i pasivno se odnose prema njima. Mnoge Ribe su u stanju da dugo pate, a da se pri tom ne pobune protiv toga, ili protiv nekog ko im nanosi te nedaće. Žive u svom izmišljenom svetu i samo za ručak svrate u realnost. Tragaju za osobom sa kojom će da podele snove i otkriju najsuptilnija osećanja. Ribe su maestri ljubavi, kao da su od nje sačinjeni. Božanska ljubav je more u kome žele da plivaju. Vole avanture, ali samo povremeno, dok ne pronađu biće iz svojih snova. Ako im se snovi ne ostvaruju ne treba da krive druge za to, ljubav je lavirint u kome samo jedan put vodi do iskonske sreće.
    Znak Ribe simboliše, između ostalog, žrtvu, ali važno je znati zašto, ili za koga se čini žrtva, u suprotnom je ona besmislena. To je ono što mnoge Ribe znaju, ali bez obzira na to puštaju da život ide mimo njih. Međutim, one dobro znaju, koristeći oklne puteljke, da se neprimetno probijaju svojim životnim putem koristeći nonšalantne prilike koje im život pruža. Znaju da oproste, pomirljive su i uslužne. Sa njima nije teško napraviti bilo kakvu zajednicu. Njihova mora su velika za sve, isto kao i njihova srca, a snove koje vam nude su jedinstveni doživljaji koji vas mogu, ako imate sreće snaći.   

IZGLED RIBE
Kod njih osobeni znaci nisu posebno izraženi. Imaju okruglo, mesnato lice i miran pogled, bezazlen izraz lica, vodnjikave oči sa velikim podočnjacima, meke pokrete. Hodaju nečujno i zamišljeno, slabi su u nogama, imaju finu kožu i bledo lice zbog loše cirkulacije krvi.

TEMPERAMENT RIBE
On je flegmatičan, sa primesom melanholije. Oni su mirni, ljubazni, ponekad depresivni, prema drugima samilosni i hoće da pomognu. Poštuju svoja uverenja, u teškim situacijama lako podnose nedaće, ali i druge hoće da uvuku u to.

OSEĆANJA RIBE
Ona su veoma razvijena, psiha im je rasuta i haotična. Preosetljivi su, ali saosećaju i žele da teše drugoga. Podložni su impesijama i bojama, psiha im je sva u vizijama, rasplinuta u širinu.

VOLJA RIBE
Ona je pod uticajem osećanja, ali su prilagodljivi jer su plašljivi i stidljivi, povučeni u sebe i nenametljivi. Postupaju po intuiciji, tihi su, prihvataju sve poslove i tovare ih na sebe, ali uspevaju da isplivaju iz svake situacije. I u najtežim vremenima snalaze se kao riba u vodi, izlaze nepovređeni jer su snalažljivi. Ponekad blefiraju te govore tiho i nerazumljivo, obilaze oko nezgodnih odgovora.

INTELEKT RIBE
On je podređen osećanjima, nemaju smisla za logično rasuđivanje, što donekle intelekt čini komplikovanim. Oni mnogo govore, ali su bez samopouzdanja, što prikrivaju na razne načine. Pažnja im je rasplinuta, a sebe često podcenjuju.

ZDRAVLJE RIBE
Ono je nežno. Srce i nervi su nemirni i slabi, loše spavaju, noge ih ne drže, ali oni umeju da se odmaraju, te ne troše mnogo energije. Labilne su psihe, te lako padaju u histerična raspoloženja. Boluju od vena i gihta.

LJUBAV RIBE
Kod njih ona je više platonska, više im je stalo do duše partnera nego do njegovog izgleda, vole duboko i tiho, romantično, teško se zaljubljuju. Vole miran, porodični život, čak lako praštaju neverstvo.

ZANIMANJE RIBE
Najčešće su to: slikar, ribar, muzičar, arhitekt, ručni radovi, sva zanimanja koja traže preciznost i predan rad, ali i poslovi koji podrazumevaju požrtvovanje.

VRLINE RIBE
To su: zahvalnost, marljivost, trpeljivost, izdržljivost bez roptanja, tolerantnost, poverljivost i poštenje.

MANE RIBE
One su: izvesna indolentnost, sporost, nemarnost u odevanju, oklavanje, povlačenje u sebe i preterana skromnost.

RIBA VOLI
Boje, slike, folklor, pesništvo, tradiciju i narodno predanje, crkve i obrede, tajna udruženja i sve sšto je tajnovito i mistično.

RIBA MRZI
Visoko društvo, uobraženost, nadmenost, formalizam, vojsku, prazno ćaskanje.

VIŠI TIP RIBA
On se bavi istraživanjem, misionarstvom, slikarstvom, spreman je da se žrtvuje za opšte dobro i ideologiju, ima plemenito držanje, pomaže drugima, putuje daleko, ali pati od nostalgije.

NIŽI TIP RIBA
On je licemoeran, zajednljiv, voli i da laže i da krade, bez inicijative je, pun predrasuda, lakoveran i neuredan.

SUDBINA RIBE
Kod Riba sudbina je da provode život pun rada i napora, ali često ne ispune svoja očekivanja te im život uludo prođe. Ako se posvete odgovarajućem zanimanju, odavljaju ga sa najvećim žarom, a ako se od njih traži žrtva ne prezaju da daju i život za stvar u koju veruju.

ŽENA RIBA U HOROSKOPU I MUŠKARAC RIBA U HOROSKOPU

ŽENA RIBA:
Romantična je i stidljiva. Ljubav gotovo nikada ne iskazuje rečima, jer to ne zna. Jako voli erotiku. Boji se čestih veza zbog tračeva. U tajRomantična je i stidljiva. Ljubav gotovo nikada ne iskazuje rečima, jer to ne zna. Jako voli erotiku. Boji se čestih veza zbog tračeva. U tajnosti drži svoju zaljubljenost, a u ljubavnim odnosima traži dosta nežnosti i pažnje.
    Ako su vam dosadile muškobanjaste feministkinje i dosadna gunđala, u ženi Ribi ćete pronaći sve ono o čemu ste do sada sanjali. Prvo, nikada vas neće muvati laktom i kritikovati kako niste dovoljno ambiciozni. Drugo, nikada vam neće rušiti muški ponos i dokazivati da sve ume sama i to bolje od vas. Treće, možete se pred njom do mile volje hvalisati, uveličavati uspehe i predstavljati se u božanskom svetlu, ona će vas samo divno slušati i gledati razrogačenim okicama. Njoj je potrebno samo da je štitite, pazite i mazite i to je dovoljno. Za sve vaše neuspehe biće kriv neko drugi, a verovaće vam svaku reč. Uz sve to, ženstvena je u svakom trenutku.
    Vrlo je verovatno da neće znati ni jednu jedinu stvar iz ekonomije, pa bi bilo lepo od vas da je i u tom pogledu ne zamarate. Naravno, ona je ipak martovska (i februarska) devojka, što znači da će joj i raspoloženja biti promenljiva kao martovski dani. Onako preosetljivoj, kada su joj osećanja povređena, liće suze kao kiša. Pazite kako joj se obraćate, da joj se reči ne zarivaju duboko u srce. Ponekad će vam ličiti, onako nežna i krhka na malog, preplašenog zeca. Sklona je i depresiji, pa je i volite, jer je tako beznadežno neopremljena za snažne životne bitke. Ona sluša okean i on joj govori i usred velikog grada. Zapljuskuju je talasi Neptuna i šapuću nenom Ribljem srcu. Zaronite hrabro za njom i ne plašite se da će voda biti hladna.

MUŠKARAC RIBA:
Romantičan, stidljiv i čeka priliku. Ljubav gotovo nikada ne iskazuje rečima. Veoma mu je važna erotičnost i sitne nežnosti. Retko će vas prevariti, a vaše izlete, obično prašta.
    U njega je tako lepo zaljubiti se! Ni jedan muškarac u celom Zodijaku nije toliko romantičan. Ni jedan vam ne može prodreti dublje u dušu nego on. Ni sa jednim ne možete tako roniti po okeanima snova kao sa njim, ali ni lupati glavom o zidove realnosti kao sa njim. On je tako divan, poseban, osećajan, da se može destiti da dugo držite zatvorene oči pred činjenicom da je totalno nepripremljen za svakidašnji, prozaičan život.
    Ali, pogledajmo istini u oči i konstatujmo da postoje dve velike teškoće u ćivotu sa ovim divnim, dragim stvorenjem. Prvo, u situacijama kada se zahteva čvrsta odluka i akcija, može se desiti da mu snovi spreče uspeh. Drugo, ono što je potrebno njemu je komad hleba i bokal vina, što ne mora važiti i za vas jer, isključuje sitnice tipa: kozmetika, sijalice, cipelice i slično. Naravno, postoji rešenje i za tu muku - budite bogata naslednica i vaši problemi su rešeni. Onda se slobodno prepustite čarima svoje ljubavi. Ribe su izmislile romantiku i nikada je nećete biti željni. Za uzvrat, pružite mu beskrajno puno razumevanja, podrške i poverenja. Nikada ne rušite njegove snove, ne gunđajte i ne zanovetajte. Vaš muškarac Riba vas može obasuti ogromnom i začuđujućom srećom ako ga nežno negujete. Koliko god ga voleli, bićete voljeni dvaput više. Nikada vas neće boleti njegovo nerazumevanje, grubost i ravnodušnost. Pored toga, bićete jedina sedokosa Julija među vašim prijateljicama.

RIBA I PODZNAK

RIBE - OVAN:
  Interesuje vas sve što je vezano sa ljudskom suštinom i neprestano istražujete dubine ljudske duše, kako svoje tako i tuđe. Neumoljivi ste i težite ostvarenju svog ideala. SAVET: Ne odustajte od svog ideala koji je borba za dostizanje viših ciljeva, ali u službi ličnih interesa.


RIBE - BIK:
  Romantični, humani i osetljivi pažljivo plovite kroz život, trudeći se da drugima ugodite kako bi vas prihvatili. Imate puno umetničkih talenata. SAVET: Reagujete usporeno i prepuštate šansu, koje vam život nudi - pasivnost je vaš najveći neprijatelj.

RIBE - BLIZANCI:
  Snalažljivi ste i u životu uvek imate više alternativa, ali je vaš problem odlučiti se za jednu od njih. Vrlo vešto postižete uspehe, ali se naknadno pitate koliko vam sve to znači. SAVET: Vi dobro znate da u životnom slalomu ne zakačite ni jednu zastavicu. Ali, bilo bi najbolje da otkrijete šta vi u stvari želite.

RIBE - RAK:
  Vrlo ste intuitivni, osetljivi, saosećajni i požrtvovani i imate čvrsto rame za plakanje. Drugi ljudi vas ne shvataju, shvatate vi njih - vaši su ciljevi uzvišeni.  SAVET: Nemojte se žaliti, sami ste izabrali ulogu patronažnesestre, to se vašom voljom može promeniti.

RIBE - LAV:
  Varirate izeđu optimiste i pesimiste i na prvi pogled se ne vidi vaša potreba za dominacijom, koju na čudan način sprovodite. Unapred osećate namere drugih ljudi i prema tome se i postavljate.  SAVET: Vi ste vladar najvećih dubina i vaše spoznaje nisu i ne moraju biti bitne ljudima koji plivaju po površini.

RIBE - DEVICA:
  Imate rafiniran intelekt. Na spontan i neposredan način uspostavljate kontakt sa ljudima, ali vam teško pada da kažete 'Ne' i onda kada bi trebalo da to stvarno uradite.  SAVET: Puno vam znači podrška ljudi do kojih vam je stalo i oni vam prosto daju energiju za akciju - pokušajte se toga odvići.

RIBE - VAGA:
  Vrlo ste emotivni i osetljivi, lelujate se po talasima života, puštajući da vas voda nosi. Vaši umetnički talenti neće biti razvijeni, ako ne uzmete sudbinu u svoje ruke.  SAVET: Vi ste prototip časne sestre, ali koja može i da posrne - čuvajte se svojih slabosti.

RIBE - ŠKORPIJA:
  Vrlo intuitivni, iz hobija rešavate misterije ovog sveta. Znate kako da sprovedete ono što ste sebi postavili za cilj i to radite vrlo lukavo, menjajući strategiju po potrebi.  SAVET: Izigravate zlatnu ribicu, ali znate da budete prava pirana kad to zatreba. Intuicija je važe oružje.

RIBE - STRELAC:
  Vaš duh je stalno na putu, ako već ne može telo, ali najbolje se osećate kad to možete spojiti. Previše popuštate drugim ljudima zato što lakše podnosite prividan mir nego konkretne probleme.  SAVET: Uvek se osećate bolje, ili autentičnije, kada imate neki cilj u perspektivi - nalazite da je lepše tamo gde niste.

RIBE - JARAC:
  Osećate se na neki način dužni prema bližnjima, ali i prema celom svetu. Vaši su ciljevi vrlo jasni i visoki i velog života tražite pravi način kako biste ih ostvarili. SAVET: Preuzimate i tuđe obaveze, smatrajući da je to vaša dužnost. Žrtva nije ničija dužnost, već izbor.

RIBE - VODOLIJA:
  Veoma ste humani i često činite manja ili veća dobročinstva iz vama poznatog razloga. Ljudi vas često potcene, misleći da mogu lako sa vama, ali ih vi na perfidan način brzo razuverite.  SAVET: Pokušajte da ne izigravate lažnu skromnost, budite ono što jeste, manje ćete imati nesporazuma sa drugima.

RIBE - RIBE:
  Preterano se prilagođavate do granice popustljivosti. Želje drugih su vam uvek na prvom mestu, a na vaše često zaboravljate. Ciljevi su vam nejasni, takođe, kao i vi sami.  SAVET: Zapamtite: Vi niste čiviluk na koji drugi mogu da okače ono što im trenutno ne treba.

RIBE I LJUBAV


Idealan partner za Ribe:
Devica
Dobar brak sa: Bikom i Jarcem
Erotska privlačnost sa: Rak i Škorpija
Opreznost sa: Blizancima i Strelcem
Erogene zone Riba:  Stopala

KLJUČ ZA USPEŠNO OSVAJANJE RIBA

ONA:
Njena nežnost i sanjalački izgled u prvom trenutku razoružavaju i od muškarca prave njenog doživotnog roba. Treba da sačuvaju malo od svoje tajnovitosti, da priguše blaženi osmeh, da partner pomisli da nema šanse, jer otvorena igra u njenom slučaju znači siguran gubitak.


ON:
Dovoljno je da se zaljube i već su neodoljivi, obožavaju tada ceo svet, ali zbog zanosa ne bi trebalo da zakažu sledeći sastanak. Ne treba da preteruju sa lirikom da ne bi izgledali izveštačeno. Ne bi trebalo da odmah svojoj ljubavi skidaju zvezde sa neba, da ne pomisli da ste lak muškarac.

KAKVOG PARNERA ŽELE RIBE

ONA:
Želi strastvenog muškarca koji će znati da aktivira njena čula, da uživa u njenom duhovnom bogatstvu, da je poštuje i čuva od zla koje vreba njenu krhku ličnost. Ne treba nikada da zaborave da su sakupile iskustva svih astroloških znakova i da u sebi nose mudrost ovog sveta.
ON:
Želi sigurnu i jaku ženu koja će znati da organizuje njegov život, a istovremeno da ga čuva i neguje. Treba da bude nežna i senzualna, da mu pruža sigurnost i podršku u trenutcima slabosti.

KAKO ZAVESTI JEDNU RIBU? - KOMEDIJA U TRI ČINA

    Nema važnosti da li je muškarac ili žena. Ovaj znak je temeljit, jedan neizlečivi romantičar. Ne može mu se nikada verovati da li je stvarno tako 'tvrd', ili samo želi da se pokaže superiornijim. Samo ako ga obasipate sa hiljadu pažnji, moći ćete da ga osvojite, a oni samo kada su upecani - ispunjavaju želje. Ali, moraćete vi prvi da delujete, nemojte suviše dugo vremena da čekate njega. Obično nije tip koji je mnogo pokretljiv, bar tako izgleda. Stoga je čest slučaj da se kaže: 'Onaj ko spava neće moći da pridobije jednu Ribu'!
    Kada se zaljubi postaje nerazdvojan od partnera, ali i vrlo nepoverljiv. U njegovoj duši će se razbuktati neposredna i nekontrolisana ljubomora. Svaka 'kriva' fraza moći će da promeni njegovo ionako promenljivo raspoloženje.


PRVI ČIN:
Želite da saznate do kojeg stepena ga interesujete? Dobro, zapazite kako vas osmatra. Ako je njegov pogled 'pospanog' tipa, onda nema sumnje, za vas ga baš briga. Ako je suprotno, njegove zenice su fiksirane na jedan skoro hipnotički način, onda tu nema dvoumljenja. Pokušava da vas očara. Njegova  tehnika je dobro znana. Pogledi 'igre' za muškarca, pogledi 'superizazovni' za nju. Bićete očarani, a da to niste ni primetili. Beskorisno je da probate da vi njega očarate. Suviše je lukav i poznaje dobro tehniku.

DRUGI ČIN:
Jedanput kada je zainteresovana, naša Riba vas smatra kao jednu vrstu čuda prirode. Bićete preplavljeni ljubaznim frazama tipa: 'Ti si me zavela', 'Ti si me opčinila'. Ukratko, naš čarobnjak će ostati opčinjen, a i žrtva vašeg preslatkog ljubavnog ugriza. u ovom momentu, postaćete nezamenljivi i vrlo dragoceni, baš kao zlato. Tražiće vas svuda i želeće vas uvek pored sebe. Vama neće ništa drugo preostati sem da vodite odnos sa vedrinom i znalački. Skoro uvek će dozvoliti da se vodi bez problema. U ovoj drugoj fazi ćete biti vi ti koji će imati uzde situacije u svojim rukama.

TREĆI ČIN:
Neće oklevati ni časak više. Apsolutno će želeti da se venčate, po svaku cenu. Bićete vi ti koji treba da odlučite da li ćete definitivno da ga izgubite ili ćete krunisati vašu ljubav na zvaničnom mestu. Neće biti sredine! Ako kažete 'Da', u istom momentu će zakazati venčanje u crkvi, naći fotografa i sve što je eventualno potrebno. Zaista je teško da jedna Riba može da odoli iskušenju braka. Porodica daje toplinu, zaštitu... ili je bar on ubeđen u sve to. Zatim dolaze deca i sve ostalo što čini da se konačno formira porodični kvadrat. Neće nedostajati ni televizor... ni kućne papuče.

POSVEĆENO ONIMA KOJI ŽELE DA ODVEDU RIBU U KREVET

    Obično rođen u znaku Riba propoveda dobro, a iščeprka loše. Na prvi pogled, veliki moralista koji je spreman da osudi onoga ko se udaljava od porodice i prihvata puteve poroka. Nasuprot tome, prvi je koji bi pao u vir grehova i pohote. Dakle, ne bi trebalo da bude teško odvesti ga u krevet, osim ako baš ne oseća odbojnost prema vama.
     Voli milovanja, nežnost i osećajnost. Počnite i da ga obasipate time i ne dozvolite da vas prekida. Videćete da će ubrzo prihvatiti vaše laskanje. Uzvratiće vam ustostručene emocije koje ste vi njemu poklonili. Okolišavajući i zaštitnički.... treba ga upoznati. Tako-reći, zna da deluje!

ASTRO LJUBAV RIBA

    Žena Riba, zajedno sa ženom Vagom, spada u najlepše, najzgodnije i najprivlačnije žene. Žene Ribe imaju jednu neobičnu, mističnu, noćnu čučmnost, tamnu put, izrazitu senzalnost i veoma zavodljivi prefinjen eros. Putene su i teško mogu ostati verne. Vođenju ljubavi predaju se celim bićem, a promenljivost njihovih osećanja i erotska čulnost odvode ih u najrazličitije situacije. Moglo bi se reći da su žene ovog znaka skone tome da imaju više brakova i ljubavnih avantura. Teško mogu odoleti iskušenju jer im je erotski potencijal zbilja veliki. Od ljubavnih položaja teško je izdvojiti onaj koji ovim ženama najviše odgovara jer one vole sve moguže poze i ljubavne vratolomije i akrobacije.
    Muškarac Riba je manje strastan i privlačan od žene Ribe sem u slučaju ako mu je podznak Lav ili Škorpion. On pleni svojom saosećajnošću, voljom za drugarstvom, finoćom, ali ne i vernošću, jer se kod njega kao i kod žene Ribe osećanja menjaju bez mnogo poteškoća. Ponekad je on vrlo vešt i talentovan zavodnik, sposoban za najdelikatnija zavođenja žena. No, on je često lenj da koristi te svoje talente jer su mu strasti i čulnost manje naglašeni. Od ljubavnih položaja muškarac rođen u ovom znaku najveće zadovoljstvo postiže u položajima Tenuka asana i Viparata asana.

TENUKA ASANA
Žena stoji gronjim delom tela savijenim unapred, dok rukama dodiruje pod ili krevet, pomalo savijenih nogu. Pri tom ona ne kleči. Muškarac je nagnut iznad nje i rukama obavija njen struk.

VIPARATA ASANA
Žena leži na ispruženom muškarcu, pritiskajući celim telom njegovo, grudi uz grudi, struk uz struk, bedra uz bedra. Ona može priljubiti noge i kretati se napred-nazad, prvo sporo, a zatim sve brže. Takođe može praviti i kružne pokrete bedrima.

RIBA  I OSTALI ZNACI HOROSKOPA U LJUBAVI

RIBE I OVAN:
Imaju šanse za lep život, samo pod uslovom da tanana Riba energičnost Ovna ne protumači kao grubost. Ribe obožćavaju erotiku, a Ovaj je, kao što je poznato, jedan od znakova koji se najviše zanima za ljubav. Mogu da budu srećni zajedno. Ribe su te koje obožavaju erotiku i često se prepuštaju egzotičnim fantazijama. Budući da je Ovan, pored Škorpije, jedini znak koji se izuzetno interesuje za ljubav, ova će veza biti idealna, pod uslovom da Ovan grubošću ne povredi romantičnu Ribu.


RIBE I BIK:
Ovo je sasvim solidna kombinacija. To će se znati ko je ko. Nežna i strastvena Riba će se diviti svom Biku i rado će mu se potčinjavati. U ljubavi su maštoviti, izuzetno se dobro slažu zbog izrazite strastvenosti i imaće dugotrajnu zajednicu. Njihova deca će rasti bezbrižno, obasipana brigom i ljubavlju. Posesivni Bik pruža Ribama zaštitu uz dovoljno nežnosti.

RIBE I BLIZANCI:
Blizanca može da privuče Ribina maštovitost, a Ribu Blizančeva duhovitost, ali teško da će moći da izgrade zadovoljavajuću vezu, jer su njihove želje različite. Često mogu nenamerno da povrede jedno drugo, tako da za osetljive Ribe i prevrtljivog Blizanca ova veza može da bude pogubna. Blizanac ponekad neće moći da udovolji ljubavnim apetitima erotski nastrojenih Riba, i ako do toga dođe nevera je neminovna.

RIBE I RAK:
Biće privučeni jedan drugim magnetski. Ovaj par se dobro slaže, i u ljubavi, i u ljubavi. Erotski život Raka i Riba, ako para, izuzetno je senzualan. Obično po čitavu noć vode ljubav. Lako se zaljubljuju. Ali, problemi nastaju kasnije, kada prvi zanos prođe. Oboma je neophodna zaštita i smatraće da je onaj drugi taj koji treba da je pruži. Preosetljivi su i mogu da budu jako nesrećni ukoliko ne prestanu da se dure i bockaju. Tako im je malo potrebno da budu srećni, a ipak...

RIBE I LAV:
Ovaj par ima dosta toga zajedničkog, pre svega ljubavi i želje za ljubavi. Kako Lav u ovoj vezi neće biti u potpunosti erotski zadovoljan, on će se upuštati i u paralelne veze ili sitne avanture. Ostvariće lepu vezu samo pod uslovom da je Lav suprug. U protivnom, Lavica neće moći da podnese Ribinu pasivnost i nesigurnost. Žena Riba, nežna kakva je već, umeće da pruži svom Lavu beskrajno obožavanje, poštovaće ga i bodriti. Lav će se, opet, ponositi svojom izuzetno ženstvenom, prefinjenom, erotičnom suprugom koja mu nikada neće praviti scene.

RIBE I DEVICA:
Vrlo dobra veza. Realna Devica odgovara Riobama koje su neprekidno u oblacima, dok Ribe čine Devičn život zanimljivijim i dinamičnijim. U ljubavi se takođe dobro slažu, uz dosta nežnosti i razumevanja. Riba je sposobna da svojom jednostavnošću i erotikom jako uzbudi Devicu, dok se ova veoma rado prepušta spontanim Ribama. Oboje su izuzetno intuitivni, a maštovitost Ribe i iskričav um Device mogu da stvore divnu atmosferu. Idealno će se dopunjavati. Devica će biti očarana sanjajući Ribine snove, a Riba će biti sigurna pored svoje Device koja će joj snove pretvarati u javu. Imaće jedno drugome da probude najlepše osobine. Njihov erotski život je izuzetno nežan i romantičan. Oboje su taktički i pomalo stidljivi, tako da će retko dolaziti do svađa.

RIBE I VAGA:
Ovo je idealan spoj. Vaga je erotična i senzibilna, a Ribe romantične. Oboje su tanani, umetnički nastrojeni, erotični, maštoviti i sanjalice. U ljubavi se odlično slažu. Vaga ima dominantnu ulogu u ljubavi, jer su Ribe popustljive. Uživaju u predigri, da bi pod Vaginim instrukcijama doživeli orgazam. Biće očaravajući za okolinu. Umeće da izgrade vezu kakva se sreće samo u ljubavnim romanima!

RIBE I ŠKORPIJA:
Ovo je dobra kombinacije. Partneri sa ovim znakovima se dobro razumeju i slažu. Kada se jednom nađu, uroniće u najdublje vrtloge strasti, bez imalo šanse da ikada isplivaju! Oboje su krajnje emotivni, strastveni i moći će da imaju skoro telepatski odnos. Riba je celog života sanjala o nekome kao što je Škorpion koji bi je naterao da mu se potpuno preda i prepusti, dok će Škorpija uživati posedujući je. Najveći deo slobodnog vremena provode u vođenju ljubavi, prosto obožavaju ljubav! Moglo bi da bude nazaboravno!

RIBE I STRELAC:
Imaće izuzetno neobičnu vezu! Malo im treba da se spoje, ali isto toliko da se raziđu. Spajaće ih romantika, snovi, entuzijazam i avanture. Riba je sentimentalna, ali Strelac nije u stanju da joj pruži potrebnu pažnju. U ljubavi se slažu, jer je Strelac energičan, a Riba izdržljiva.Obožavaju ljubljenje i maženje. Za kraće druženje, može im biti divno. To se ne bi moglo reći za brak. Ribi je potreban neko ko će joj se posvetiti, neko pouzdan i uvek njen. Strelac, opet, ne trpi bilo kakvo svojatanje i nerviraće ga Ribina plačljivost.

RIBE I JARAC:
Ovo je divna veza. Nežna i sentimentalna Riba uz ozbiljnog Jarca - dobar život. Poljubac im je nežanm a erotska veza kao najlepša pesma. Najbolje bi bilo da je Jarac muškarac. U tom slučaju, uživaće u umiljatosti i tananosti kojom zrači Riba, a pošto obožava da nekoga štiti, čuva i usmerava, naći će osobu koja će to jedva dočekati. Samo ukoliko se Jarav ne pretvori u despota, a Riba u razmaženu devojčicu, mogu da imaju predivnu vezu. Žena Jarac sa muškarcem Ribom ne bi bila srećna, jer ona ceni snagu, moć i uspeh, što joj Riba ne može priuštiti.

RIBE I VODOLIJA:
Šta bi moglo da bude zajedničko romantičnoj princezi iz nekog bajkolikog zamka i kosmonauta iz trihiljadite godine? Izuzev fantastike, malo šta drugo. Skoro je sigurno da će biti očarani jedno drugim i poželeće da ostvare nešto duboko i trajno, ali je to vrlo malo moguće. Princeza će početi da očajava čekajući svog kosmonauta koji će jurcati po galaksiji sav srećan i detinjast. Njih dvoje nikako neće moći da shvate šta ih toliko razdvaja ako su im duše u vezi. Tako da, ovo je osrednja kombinacija. Ribe su romantične, a Vodolija nestalna, pa neće biti u stanju da zadovolji Ribine erotske potrebe. U njihovoj vezi se stalno smenjuju periodi mira i bure. Ljubavni odnosi su dosta neuredni, da na kraju od veze ne bi ostalo ništa.

RIBE I RIBE:
Kad se sretnu, biće presrećne! Oduševljeno će se praćakati po okeanima svojih snova, emocija i senzualnosti. Njih dvoje su tako tanani i nežni da kada počne da ih šiba neumoljiva stvarnost, neće znati šta da rade. Kada bi neko treći mogao da brine njihove svakodnevne brige, nikada se ne bi budili. Tako da, nije baš najbolja kombinacija, jer oboje mnogo maštaju. Kada dođe do ljubavi dobro se slažu i prilično su verni.

SCENE IZ BRAKA - ILI KAKO RIBA ZAMIŠLJA IDEALAN ŽIVOT

    'Večeras baš imam želju da budem s tobom, bez ikoga ko bi nam smetao'. Glas vašeg partnera razbija tišinu koja vam je dozvoljavala da čitate svoju omiljenu knjigu. Ustajete iz fotelje, dostojanstveno kako to čini jedna Riba i grlite ga. 'Slažem se ljubavi, kako hoćeš, naručiću jednu večeru preko telefona' - odgovarate. Toliko godina živite zajedno, ali uvek je sve kao prvi put.


     Vaša deca su već velika, imaju običaj da izađu uveče. Uz svetlost sveće večerate uz šampanjac. Kasnije ćete polako do spavaće sobe gde ćete strasno voditi ljubav. Tako strasnu ljubav, još iz vremena kada ste bili verenici, kada roditelji nisu smeli da znaju, doživljavate ponovo sa partnerom. Plače vam se koliko ste srećni.

SCENE IZ PAKLA - ILI ŠTA JE ZA RIBU GROZAN ŽIVOT

    Dan je godišnjice vašeg braka. Vraćate se kući blistajući, raspoloženi ste za večeru sa vašim partnerom. Otvarate kućna vrata i širom otvarate oči. Koja elegancija! To zaista niste očekivali! Jedna prosto neverovatna naredba dopire do vaših ušiju: 'Spremi se, slavimo sa prijateljima u diskoteci! Šta? Vaša priroda Ribe je doslovno uzbunjena. Mogli biste da se posvađate, ali... nije vreme.
    Spremate se zlovoljno i stižete u poznati lokal. Na ulazu, bučna muzika probija vam glavu. Svi prijatelji su već tamo i posle kraćeg vremena, prepuštaju se uzbudljivom igranju. Pokušavate da uhvatite ritam vašeg vatrenog partnera na podijumu. 'Volim te' - vičete iz sveg glasa. 'Šta? Ne čujem te'! Kroz gaženje i oblake dima, neutešno se posmatrate na jednom ogledalu, pokušavajući da igrate. Lice vam je umorno i jedina stvar koja se pokreće i koja izgleda kao da se zabavlja je... vaša zadnjica!

JELOVNIK RIBA

    Emotivnoj sanjalici rođenoj u znaku Ribe važnije je s kim jede od onoga šta je u tanjiru. Ipak, ne jede bilo šta. Brižljivo odabrana hrana, razne vrste sireva, dosta povrća i začina u obliku običnih sendviča zadovoljiće rafiniran ukus Riba. Domaću rakiju, dobro vino ili koktel nikada neće odbiti.

IDEALNI DOM ZA RIBE

    Među svim znacima zodijaka, Ribe su te koje više vole unutrašnje uređenje u modernom stilu, linearne forme ili slaganje boja kao belo-crno ili plavo-žuto. U kući Riba ne nedostaju topli i udobni prostori, široke fotelje i jedna velika biblioteka sa pregradama. Obično, uvek postoji neki ugao namenjen muzici.
    Šepuriće se jedan muzički instrument ili hi-fi uređaj poznate marke. Melodija je, zaista, jedna velika ljubav osoba rođenih u znaku Riba. Kada se osećaju napetim, slušanje njihove omiljene muzike za njih predstavlja pravu relaksaciju. Od ambijenta, bez sumnje, najviše vole salon. Uprkos tome što mnogo vole dobar sto, ne vole da budu dugo blizu štednjaka, tako da će se retko desiti da organizuju večere u kući.

ČITAJMO IZMEĐU REDOVA...

AKO JEDNA RIBA KAŽE:
TO U STVARI ZNAČI:
Ne plašim se ničega, a ti...
Očajnički želi da zna šta imate na umu!
Pet puta ti već telefoniram, a ti nikada meni. Kladim se da si suviše zauzet...
Luda je za vam i ne uspeva da prihvati da može da se desi da vas ne interesuje!
Vrlo sam besna...
Isplati vam se da pobegnete. Zar niste znali da u njoj ima nečeg malo luckastog?
Nemam ništa drugo da dodam (posle više satima ne priča)
Biće uzdržana dok ne položite oružje. Ništa delimično, želi totalnu predaju.
Večeras ću zakasniti, ponedeljkom izlazim zbog posla
(i druga slična izvinjenja)
Verovatno na vašoj glavi počinju da rastu - rogovi!

KADA STAVI TAMNE NAOČARE JEDNA RIBA NE ŽELI DA VIDI...

SOPSTVENE NEUSPEHE ILI SOPSTVENE SLABOSTI
U ovakvim momentima pokušava da se brani svaljujući svu krivicu na druge.
UTOPIJE
Verovanje u jedan drugačiji svet je lepo, ali veoma naporno. Mnogo je bolje prilagoditi se komforu i udobnostima.
GLAD I DRUGE NEPRAVDE U SVETU
To je jedna osoba koja poseduje više osećajnosti nego što je uobičajeno.
RAČUN KREDITNE KARTICE
Suviše lako ulazi u prodavnice i upotrebljava karticu. Zatim, kad stigne konačni račun... nastaju bolovi i glavobolje...
DOKAZIVANJE SILOM
Ne voli da se vraća unazad. Veoma je samokritična osoba. Ne bi trebalo nikada da bude napadnuta ili da se s njom postupa upotrebom sile.

RIBA ĆE RADITI RADO KAO...

NOVINAR
Samo ako može da posećuje važne i neobične ljude. Privlače ga nesvakidašnji ljudi.
TRENER
Samo ako prima adekvatnu nagradu koja će mu omogućiti da pobedi svog najvećeg neprijatelja - urođenu apatiju!

KOMERCIJALISTA
Samo ako bi radio za jednu važnu firmu, jer ne voli da pravi račune od ujutro do uveče.
POLITIČAR
Samo ako bi uspeo lično da se afirmiše.
MESAR
Samo ako bi u njegovu radnju stizale već zaklane životinje. Onesvestio bi se pri pomisli na ideju da mora da ubije!
TRGOVAČKI PUTNIK
Samo ako bi bio plaćen visokom provizijom,

MOJE ISTINE, SVE ONO ŠTO BIH VOLEO DA KAŽEM,
ALI NE MOGU TO DA KAŽEM...

POSTAJEM JEDNA AJKULA:
Kada se praviš da me slušaš, a u stvari misliš na nešto drugo, ako me teraš da gledam film koji mi se ne dopada, ako mi uzimaš iz ruke desetu čašicu... ako se prema meni ponašaš loše, zato što moram da ti vratim onih 100 eura koje si mi pozajmila pre deset godina.
POSTAJEM JEDNA MEDUZA:
Ako dokazuješ moje laži... ako me ljubiš pre nego što saznaš kako se zovem...
POSTAJEM JEDAN JEŽ:
Ako mi se suprotstavljaš, ako želiš da me odvučeš od prijatelja. Ako me ne pomaziš svakih pet minuta. Kada želiš da donesem neki sud. Kada me pozoveš na večeru i ponudiš mi jedan bajati čips.
POSTAJEM DIVNA SIRENA:
Ako ostaviš sve i kreneš sa mnom na put oko sveta sa jednim parom čarapa i pasošem. Ako nastaviš da me obasipaš poklonima osim što mi poturaš mesečni ček. Kada me ujutro, pošto si me ostavila da spavam do dva po podne, pozdravljaš sa jednim poljupcem i osmehom.

USPEH RIBA - IMAĆE USPEHA KAO:

TRGOVAC:
Ako bude imao hrabrosti da naplati račune i onome ko to ne može da plati. Suviše se lako razneži. Srve i novčanik ne slažu se uvek...
PSIHOLOG:
Ako prevaziđe svoju težnju da se poistoveti u problemima sa drugima.
POLICAJAC:
Ako uprkos pištolju koji nosi, bude imao snage da se bori sa svojim strahom.
ČINOVNIK:
Ako uspe da umiri veliku ambiciju koja je uvek prisutna u njemu.
ČASOVNIČAR:
Ako bude imao snage da u sebi samom uspostavi red i disciplinu. Uostalom, poseduje urođeno strpljenje.
KRITIČAR:
Ako uspe da bude zao i drzak. Izgleda da je to danas jedini način da se postigne uspeh na ovom polju.
MUZIČAR:
Ako prevaziđe prirodnu sklonost da sebe omalovažava i da uvek bude demoralisan. Moraće da nađe snage da sam sebe predloži nekoj diskografskoj kući.

DESET SAVET DEVOJKAMA ROĐENIM U ZNAKU RIBE

Nežna si i lepa. Mladići vole da su utvom prisustvu. Ostani takva što duže i uživaj u lepoti zajedničkog druženja.

Često te obuzmu mračna raspoloženja. Kao da preplave tvoje misli, osećanja i postupke. Tada ne možeš da se izvučeš sama iz svega toga. Potreban ti je neko u blizini. Prihvati pruženu ruku prijatelja.
Osetljiva si previše. Ružna reč, zajedljiva primedba i ti već padaš u depresiju. Budi jača i spremnija za razne životne potrese.
Voliša da se brineš o drugima. To je osobina koju ljudi izuzetno cene. Spremna si da svima pomogneš u bilo kojoj situaciji. Samo nastavi tako.
Ti si prava romantična devojka. Voliš večere uz sveće, tihu muziku i prigušena svetla. Zaista uživaš u tim trenucima. Ali, moraš znati da ćitav život nije uvek romantičan, i da možeš osetiti i njegovu gorču stranu. Moraš biti spremna i na to.
Težiš harmoničnim odnosima. Ne voliš svađu. Sve bi dala da možeš da pomiriš sve ljude i ispraviš razne greške. Ali, to ne možeš u vek i svugde.
Potrebna ti je nežnost, dodiri, pažnja i iskrena ljubav. To isto želiš da pružiš i onome drugome. Ipak, moraš da oceniš prava i iskrena osećanja da ne bi doživela razočarenja.
Voliš životinje. Kada bi mogla najviše bi volela da tvoja kuća bude mali zoološki vre. Ne preteruj u tome. Životinje možeš da voliš, neguješ i hraniš, ali ipak da ih ne dovodiš sve u kuću.
Član si bar nekog dobrotvornog društva. Svoje dobre ideje i humane postupke, propagiraš u nekom od tih društava. Tu si veoma aktivna. Samo nastavi tako.
Uživaš u svim vrstama umetnosti: muzici, filmu, pozorištu, slikartvu... Ako se već sama ne baviš nekom od njih, onda si bar aktivna kao slušalac ili gledalac. To je zaista lepo, oplemenjuje kako tebe tako i ljude koji se druže sa tobom.

DESET SAVET MLADIĆIMA ROĐENIM U ZNAKU RIBE

Tako je lepo biti u tvom društvu. Dobar si, nežan i pažljiv. umeš da saslušaš druge, da ih razumeš i da im pomogneš. Svi bi želeli tebe za prijatelja. Ostani takav uvek.
Hteo bi svima da pomogneš. Ta tvoja pomoć nekada podrazumeva i žrtvovanje samog sebe. To ponekad nije dobro. Trebalo bi da razmisliš gde je tvoja pomoć najpotrebnija i koliko možeš da pomogneš.
Često si zamišljen. Kao da odlutaš u neki svoj imaginarni svet. Pokušaj da ti sse to ređe dešava. I ovaj realan svet je pun interesantnih ljudi i dešavanja.
Voliš muziku. Najsrećniji bi bio kada bi mogao stalno da je slušaš. To ipak čini pažljivo i sa merom. Tvojim najbližim ponekad smeta glasna muzika i radio ukljčen celog dana.
Romantičan si tip, u koga se devojke veoma brzo zaljube. Umeš da napraviš najlepšu i najromantičniju atmosferu na svetu. Mnogi mladići ti zavide na tome i to nemoj da zaboraviš.
Sa tobom je milina živeti, raditi, družiti se. Naizgled kao da nema svađa, mučnih prepirki i prebacivanja. Težiš da u svim odnosima napraviš sklad i nebeski mir.
Ponekad u nekim situacijama oklevaš, odugovlačiš, izbegavaš rešenja, a odluke donosiš posle dugog razmišljanja. To može da se shvati kao slabost volje. Budi malo aktivniji i na poslu i u privatnom životu i sve će biti mnogo bolje.
Veliki si ljubitelj prirode. Zelena polja, bistre reke, čista mora... Ekologija je za tebe ispunjenje duše i nešto najlepše u čemu uživaš. Samo tako nastavi. Tvoje ideje i aktivnosti u ovoj oblasti svima su nam potrebne.
Loš aspekt planeta u tvom horoskopu može lako da te dovede na stranputicu duševnog života i podložnost alkoholu i drogi. Tu moraš biti naročito obazriv. Izbegavaj ih, čak i u mislima.
Pravi specijaliteti za tebe su: sveže voće i povrće, morska hrana i mnogo tečnosti. Ako se tako hraniš celog života nećeš imati problema sa zdravljem.

JEDNA POUČNA PRIČA ZA RIBE

    Bio jednom jedan čovek rođen u znaku Ribe, koji se uslovljavao samo životom. Njegovi strahovi bili su neosnovani i često iracionalni. Ipak, bili su u njemu i činili su ga nervoznim i oduzimali su mu energiju. Kako bi mu se tek dopalo da je mogao da ima uzde vremena u svojim rukama i da upravlja njime onako kako bi se njemu dopadalo.
    Bilo je veče, obično, kao i svako drugo. On je ispružen na ležaju čitao spokojno. Iznenada, ukaza mu se jedna providna, nebeska figura. Iz dubokog mraka mu je pružila jedno klupko i rekla: 'Konac koji je u ovom klupku predstavlja tvoj život. Svakog momenta ćeš biti uplašen ili ćeš misliti da postojiš da bi živeo samo teške momente. Preseci ga i, u jednom momentu u zavisnosti od dužine, ići ćeš napred za jedan sat, za jedan dan, za jedan mesec'.
    Sve je izgledalo kao predivan poklon, ali ubrzo se ispostavilo da je to mač sa dve oštrice. Počeo je da seče momente kroz koje nije ni prošao, pa čak i one doživljene sa sopstvenom ljubavlju. Na kraju stiže do tačke da upotrebi makaze, samo da bi predvideo doživljavanje jednog burnog momenta bez temeljne sigurnosti. Za kratko vreme, klupko se istanji, a njegovo postojanje proteče u vrlo kratkom vremenu. Zaustavio se da razmisli jedan trenutak. Možda je pogrešio u svemu. Došao je do zaključka da je život mogao da bude lepši, ako se s njim suoči bez straha i nesigurnosti.
    Bilo je to baš u momentu kada se odjednom probudio. Bio je to samo jedan vrlo ružan san, jedna strašna mora. Klupko je bilo netaknuto. Od tog momenta počeo je da ceni svaki trenutak svog postojanja. Štaviše, stekao je iskustvo za življenje na jedan lep i srećan način.

POZNATE LIČNOSTI ROĐENE U ZNAKU RIBE

SLAVNE ŽENEROĐENE U ZNAKU RIBA:
Roza Luksemburg, Ana Manjani, Araseli Arambula, Džoan Vudvord, Dru Barimore, Džejn Marč, Dženifer Lav Hjuit , Elizabet Tejlor, Holi Hanter, Ivana Tramp, Kristin Dejvis, Leticija Sabatela ('Zabranjena ljubav'- Latifa), Lili Tejlor, Petsi Kensit , Rejčel Vajs, Tea Leoni, Usula Anders, Šeron Stoun, Sindi Kraford, Žilijet Binoš, Žovana Antoneli, Snežana Savić, Vesna Trivalić

NAUČNICI:
Galileo Galilej, Nikolas Kopernik, Čarlas Darvin, Edvard Kuk, Dmitri Mendeljejev 

POLITIČARI, FILOZOFI, PISCI, JAVNE LIČNOSTI:
Konstantin I, Bela Kun, Artur Šopenhauer, Svetozar Miletić, Prota Mateja Nenadović, Danilo Kiš, Matija Hunjadi, Roza Luksemburg, Džon Štajnbek, Mihail Gorbačov, Aleksandar Grejm Bel, Aleksandar Vučić, Gabrijel Garsija Markes, Amerigo Vespuči, Jurij Gagarin, Vladislav Petković, Dis, Ratko Mladić, Legija, Koča Popović, Miroslav Antić, Branko Radičević, Miloš Obrenović Miša Anastasijević ( zadužbinar – Kolarčev univerzitet). 

UMETNICI, SLIKARI, MUZIČARI, REŽISERI, KOMPOZITORI, GLUMCI:
Robert Altman, Mikelanđelo Buonaroti, Andres Segovija, Sandro Botičeli, Danilo Kiš, Georg Fridrih Hendl, Đoakino Rosini, Antonio Vivaldi, Smetana, Frederik Šopen, Rudolf Nurejev,Stanislav Vinaver, Mihailo Milovanović, Enriko Karuzo, Johan Štraus, Džordž Harison, Elizabet Tejlor, Džejn Marč, Brus Vilis, Dru Barimor, Milivoje Živanović, Dženifer Lav Hjuit, Kurt Rasel, Olivera Katarina, Majkl Kejn, Ursula Anders, Milić Vukašinović, Žilijet Binoš, Vesna Trivalić, Viljem Hart.

SPORTISTI:
Bobi Fišer, Niki Lauda, Goran Vujević, Milenko Tepić, Jelena Janković, Dušan Vujošević, Željko Obradović, Dejan Bodiroga.

ONO ŠTO VOLIM...
CVEĆE:
Plavi đurđevak, poljsko cveće, orhideja, ruža.
ŽIVOTINJA:
Pas, panda, ali i sve druge životinje.
SPORT:
Ronjenje.
PREVOZNO SREDSTVO:
Podmornica.
JELO:
Supa, čorba.
DRAGO KAMENJE:
Safir, akvamarin i kristal.
BOJE KOJE OBOŽAVAM:
Tamnoplava i plava u svim nijansama (naročito za džempere od kašmira, ali čistog molim vas, inače ću dobiti alergiju)
MOJ DAN:
Četvrtkom sam zavodljiviji i veseliji. Ali, takođe i manje ratoboran. Kada je htela da otkrije moje laži, moja mama mi je tada postavljala zamke - pitanja .
PARFEM KOJI SE PRILAGOĐAVA MENI:
 Timijan.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana