vrh
Meni

Nedeljni Ljubavni Horoskop
23.01.2022.- 29.01.2022.


    Vaša ljubavna astrološka prognoza za ovu nedelju. Šta vam ove nedelje zvezde kažu o ljubavi, šta vam savetuju i šta vam nagoveštavaju?
    Još od pamtiveka, naši su preci posmatrali nebeski ples zvezda i planeta i pripisivali značenja njegovim koracima i ritmu. Mi danas znamo da je i Zemlja deo kosmičke družine, te da se i ona nalazi u trci svemirom oko centralnog Sunca i da nam zvezde predstavljaju vodič kroz život...

 


 
    OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES


   Ove nedelje Ovnovi su manje komunikativni, tako da će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šanse da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti prilično velike. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati porast napetosti u svojoj ljubavnoj vezi.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Ovna


  
    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS


   Bikovi ove nedelje imaju bolju komunikaciju sa partnerom, a slobodni će imati veći broj novih poznanstava, pa im se neko vrlo lako može dopasti. Emotivna napetost u ljubavnim odnosima će se smanjiti, tako da će partnerski odnosi ući u mnogo opušteniji period.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Bika


 
    BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Blizanci ove nedelje postaju okupirani porodičnim dešavanjima, privatni odnosi će ući u mnogo mirniji period, a napetost u vezi se smanjiti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama biće skloni preispitivanju.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Blizanaca


  
    RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER


   Rakovi nedelje mogu da osete porast napetosti u privatnim odnosima, tako da će nekima biti potrebno više strpljenja. Ipak u vezi će još uvek biti doovoljno stabilnosti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati veći broj poznanstava, pa im se neko može dopasti.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Rakova


  
    LAV (23.7.- 22.8.)  LEO


   Lavovi ove nedelje mogu imati utisak da partner nije u potpunosti iskren, što bi moglo nepovoljno da utiče ne emotivene odnose. Slobodni pripadnici znaka imaće priliku da upoznaju neku novu osobu, ali će im više odgovarati kraće veze ber obaveza.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Lava


  
    DEVICA (23.8. - 22.9.)  VIRGO


   Device ove nedelje mogu osećati veću privrženost prema partneru, alii može biti i onih koji će početi da preispituju neke svoje emotivne odluke. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koj će im se dopasti, ali koja možda neće biti potpuno iskrena.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Device


  
    VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA


   Vage ove nedelje mogu početi da osećaju narastajuću napetost u svojoj vezi, ali će se truditi da održe stabilnost u emotivnim odnosima. Većina pripadnika znaka u trenutno nije raspoložena za nove veze, a već postojeće mogu prolaziti kroz period preispitivanja.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Vage


  
    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO


   Škorpije ove nedelje ulaze u mirniji emotivni period. Komunikacija sa partnerom biće povoljna, tako da se mnogi stari problemi mogu ponovo doći u prvi plan i početi da se rešavaju. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Škorpije


 
    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


   Strelčevi ove nedelje mogu biti okrenuti porodičnim odnosima, ali je moguće nerazumevanje sa partnerom, iako će se međusobna komunikacija popraviti. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nekih nedoumica vezanih za osobu koja im se dopada.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Strelca


  
    JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Jarčevi ove nedelje mogu početi da osećaju više napetosti u emotivnim odnosima, ali će se truditi da to reše. Slobodni pripadnici znaka će imati dovoljno šansi da sretnu osobu koja im se može dopasti, naročito ako se budu našli na nekom putovanju.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Jarca


  
    VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Vodolije ove nedelje može emotivno da zainteresira osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osećaće povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su moguća međusobna neslaganja.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Vodolija    RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Ribe ove nedelje mogu imati više sreće ukoliko priželjkuju da obnove staru vezu, dok bi one koje žele započeti novu trebalo da pričekaju sa tom odlukom. Kod zauzetih pripadnika znaka ljubavni odnos biće emotivniji, ali se mogu ponovo pojaviti neki stari problemi.

Pogledajte detaljne astrološke karakteristike Riba

   RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA
Povratak Na Vrh Strane