Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Nedeljni Ljubavni Horoskop Nedeljni Ljubavni Horoskop

   Ljubavni Horoskop od 03.03.2024.- 09.03.2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Ovnovi će ove nedelje biti u periodu kad će sa partnerom teže pronalaziti zajednički jezik, a oni sami mogu delovati neodlučno. Ako ste u braku, skloni ste razmiricama oko nebitnih pitanja. Ipak, partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi, a isto treba i vi da radite. Oni koji imaju pred sobom važnu odluku mogu se više puta predomišljati, a susreti sa osobama iz prošlosti i obnavljanje starih kontakata biće češći. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo koje može biti veoma značajno, naročito ako jedno od vas dvoje nosi neku vrstu uniforme na poslu, ili se bavi poslom koji podrazumeva susrete sa osobama koje su poznate u javnosti. Možda vam neće vam prijati udvaranje Device, mnogo više jednog Lava koji misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Bikovi će ove nedelje biti aktivniji u emotivnoj vezi i pokušavati da iz partnera izvuku neku reč. Neki stari emotivni problemi mogli bi ponovo da isplivaju na površinu i da zakomplikuju odnose. Dosledni ste sebi i svojim principima, što vas onemogućava da ostvarite kvalitetan ljubavni život. Treba da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Neki Bikovi mogu imati tajni susret sa osobom koju znaju preko posla. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga ko će vas zaintrigirati i sa kim je moguć početak burne veze osoba sa kojom ćete biti spremni da uđete u svakakvu moguću kombinaciju, da se javno prikazujete iako jedno od vas dvoje nije slobodno, ako nema sjajnu reputaciju, ili naprotiv prisutni ste u javnosti. Jedna Devica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje poruku.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  Bliznaci ove nedelje mogu osećati probleme u komunikaciji sa osobom do koje im je stalo, neki će delovati nervozno ili neće biti najbolje shvaćeni. Najbolje će proći oni kojim se u život može vratiti neka osoba od pre. Zauzeti će sa partnerom imati napetiji odnos. Možda bi trebalo da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete izgladiti nesuglasice i doživeti nezaboravne trenutke. Ako ste slobodni, krajem nedelje možete da upoznate osobu od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama. Ako vam se dopada jedan Rak, daćete mu na znanje da može da na vas računa i da ćete biti u prilici da mu se za nešto odužite. Osoba koja radi u medijima ili u velikoj firmi zaokupira vašu pažnju. Krajem perioda, vaš ljubavni život će biti nekako usporen. Možda ćete i vi biti manje brzi u donošenju zaključaka kada je ljubav u pitanju, bez obzira na to da li vam idu u prilog ili ne.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak  Rakovi će ove nedelje prolaziti napeto kroz emotivne situacije, a neki mogu i da se razočaraju. Pokušavate da shvatite partnera koji je maksimalno posvećen karijeri. Ipak, vrlo brzo popraviće se odnos sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i izlaziti, pa bi neki mogli da upoznaju pravu osobu za sebe. Osoba koju ste već upoznali na nekom poslovnom skupu, može da vam se udvara. Možete da upoznate nekoga sa kim ćete ući u vezu na duže staze koja može da se završi i brakom. Ako ste u vezi sa Bikom verovatno ste zadovoljni njegovom podrškom. Imate mogućnost da se lako snađete u društvu osobe koju ste nedavno upoznali i ona vam nogo znači i vi ćete je na svaki način pokušati da fascnirate. Takođe, možete upoznati nekoga ko je veoma ambiciozan ili poznat u javnosti. Do susreta može doći i na nekom putu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  Lavovi bi ove nedelje mogli češće sretati neke stare prijatelje, ali je moguć i susret sa osobom koja im je nekada značila baš u prijateljskom društvu. Neki mogu razmišljati i o obnavljanju stare veze. Neki pripadnici znak mogu biti skloni avanturama i tajnim vezama. Ukoliko partner bude želeo da idete na put u inostranstvo, verovatno ćete biti u stanju da ispunite želju, ali na putu su mogući manji problemi. Verujete da možete lako da rešite jedan porodični problem ako biste se drugačije postavili prema osobi sa kojim često dolazite u konflikt. Ako ste sami, na nekoj utakmici ili pozorišnoj premijeri, možete da upoznate jednog Strelca ili Vagu. Udvaraće vam se neko ko nosi uniformu na radu, moguće lekar ili naučnik. Mogu vas zainteresovati Strelca ili Vaga.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  Device ove nedelje mogu osećati veću napetost u odnosima sa partnerom i teško da će biti spremni na neki kompromis. Ne uspevate da izađete nakraj sa partnerovom nervozom koja je rezultate njegovog nezadovoljstva poslom ili odnosom sa kolegama. Neki će pogrešno tumačiti partnerove želje, tako da će u vezi biti napetosti, ali i razmirica. Ne dozvolite sebi da vas partner isprovocira komentarima i nemojte ulaziti ni u kakve rasprave o nekim pitanjima iz prošlosti. Slobodni pripadnici znaka će teže sklapati nove kontakte. Moguć je je poznanstvo preko posla sa jednim Jarcem koji je izrazito posesivan i pokušaće da vam učini uslugu, ukoliko vam je potrebna, u vezi sa vašom karijerom. Možete nekoga da upoznate na nekom seminaru ili predavanju, a može vas privući veoma uspešna i ambiciozna osoba.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Vage će ove nedelje biti u periodu povećane napetosti u emotivnim odnosima, iako kod onih koji žele da se pomire sa osobom koja im je pre značila ovo može dati i dobar ishod. Neke veze mogu nailaziti na prepreke. U odnosu sa partnerom biće nerazumevanja. Ako se radi o Ovnu, Jarcu ili Škorpiji bilo bi dobro da izbegavate uzajamna prebacivanja. Treba da partneru poklonite više pažnje, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste muškarac i ami ste, autoritativna partnerka je poslednje što vam je potrebno. a želite da se dopadnete jednoj ženstvenoj dami koja međutim ima mnogo svojih privatnih problema i nema mnogo snage da se bavi i nekim vašim problemima niti da sa vama izlazi u provod. ako ste dama, imate mogućnost za strastveni susret sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu. Lav misli na vas. Trebalo bi da izbegavate partnere koji su mnogo stariji od vas.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Škorpije ove nedelje mogu početi da osećaju veću potrebu da se osame ili će biti skloni preispitivanju emotivnih odnosa, ali prema partneru neće biti naročito otvoreni. Neki se odnosi mogu zakomplikovati. Nemojte se previše nervirati ako nise u stanju da nametnete partneru svoju volju. Trudite se da nađete najbolji način kao da prihvatite neke partnerove mane. Biće i onih koji bi mogli da se upuste u vrlo ozbiljnu, ali tajnu vezu. Ako ste sami, postoji mogućnost ulaska u vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Škorpije u zrelim godinama mogu da sretnu staru simpatiju ili nekoga ko im je bio vrlo drag. Svojim šarmom uspevate da obezoružate svakog ko vam se dopada. Ako vam se dopada Jarac, Bik ili Ovan budite spremni na kompromis. Ukoliko ste žena Škorpija, privlače vas umetnici ili sportisti.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Strelčevi ove nedelje intenzivnije osećaju svog partnera pored sebe, što će se u dužem periodu odraziti na emotivne odnose mnogih pripadnika znaka, naročito ako su u dugoj vezi. Ovo može bti period preispitivanja i ozbiljnih promena. U drugoj polovini nedelje, partner će se potruditi da vas obraduje pozivom na zajednički put koji odavno priželjkujete. Ako ste sami, na nekom poslovnom skupu možete da upoznate interesantnu osobu sa kojom ćete ući u vezu na duže staze. Dopada vam se mladolika osoba sa kojom možete lako da uspostavite komunikaciju. Nekome je stalo da vas osvoji na originalan način, a može doći do neočekivanog susreta s nekim ko i dalje nije ravnodušan prema vama, a verovatno je bio odsutan duže vreme. Nešto vrlo lepo trebalo bi da se dogodi slobodnim Strelčevima, može se javiti neka stara ljubav za željom da se vidite.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Jarčevi ove nedelje sa partnerom mogu imati kvalitetniji odnos ukoliko se i sami više potrude, iako neki mogu svojim postupcima komplikovati emotivne odnose. Pokušavate da se predstavite kao zadovoljna osoba koja upravlja svojim životom, ali dobro znate da to nije tačno. Slobodni će biti bolje sreće, imaće više šansi za nove susrete, a neki bi mogli upoznati osobu u koju će se zaljubiti. Damama Jarčevima može da se udvara šarmantna, duhovita osoba čije zanimanje podrazumeva česta putovanja. Krajem nedelje vašu pažnju može da privuče tajanstvena, harizmatična osoba, čijem ćete šarmu teško moći da odolite, ukoliko ste muškarac. Moguće da vam se dopada osoba koja nije slobodna ali sa njom možete ipak ostvariti dobru komunikaciju. Moguć je susret sa osobom koja vam je posebno veoma simpatična i koja će vam dati na znanje da možete da na nju računate po svim pitanjima. Nekome je potrebno da se sretne s vama da bi raščistio sa svojim emocijama i dilemama.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Vodolije će ove nedelje osećati neke čudne promene oko sebe, što može imati veze sa komplikovanjem emotivnih odnosa, pa ovo svakao neće biti naročito povoljan ljubavni period. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje vašu podršku, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Slobodne pripadnike znaka može ponovo da zainteresira stara ljubav, da obnovite vezu sa starom simpatijom. Dobro se osećate u društvu onih koji vas u svemu podržavaju. Nemojte se dvoumiti nego prihvatite poziv nekoga ko vam je oduvek bio simpatičan, i ako ste sami možete shvatiti da ste naišli na srodnu dušu. Dobro se slažete sa Lavom i Ovnom. Dobijate poziv na nečije slavlje i verovatno ćete ga prihvatiti jer vam mnogo znači osoba koja će vas pozvati. Imate mnogo načina kako da osvojite jednog Blizanca.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ribe ove nedelje osećaju veću napetost na privatnom planu, pa bi se partnerski odnosi ponekad mogli zakomplikovati, a kod nekih su moguće i razmirice. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, može da vas opterećuje partnerova ljubomora i posesivnost, naročito ako se radi o nekom Biku ili Raku. Treba da se potrudite da se posvetite partneru što više ako ste dugo u vezi ili braku i da preuzmete na sebe neke njegove obaveze. Ako je razlog partnerovoj uzdržanosti neki razlog koji nema veze s vama dvoma, strpite se i nemojte praviti scene. Neki pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja ih je nekada privlačila ili bi mogli da obnove staru ljubavnu vezu. Vašu pažnju može da privuče osoba koju već poznajete preko poslovnih kontakata. Osećate veliku privrženost prema onima koji se korektno ponašaju ali ako vam se dopada jedna Vodolija, najverovatnije da veza nije baš tako jednostavna. Spremni ste da uđete u novu vezu. Neka Škorpija misli na vas, a Devica vam šalje pozdrave preko zajedničkog prijatelja.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana