Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Nedeljni Ljubavni Horoskop Nedeljni Ljubavni Horoskop

   Horoskop za period od 01.10.2023.- 07.10.2023. - Ljubavni horoskop za ovu nedelju. Pogledajte vaš ovonedeljni ljubavni horoskop, šta vam kažu zvezde za vaš ljubavni horoskop za ovu nedelju. Nedeljni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe.

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Prilično ste nervozni u odnosima sa partnerom, ali ćete krajem nedelje biti popustljiviji. Nećete moći da držite konce u svojim rukam,a, pogotovo ako ste duže sa istim partnerom. Ovnovi ove nedelje trebsa da deluju nežnije i romantičnije i više da se posvete partneru. Slobodni pripadnici znaka mogu biti skloni zaljubljivanju, ali će nekima ljubavna očekivanja biti nerealna, pa bi mogli i da se razočaraju. Sklonost ka upuštanju u avanture i tajne veze biće i dalje prilično naglašena.
   U fazi ste iščekivanja, šta bi to lepo moglo da vam se dogodi sa Vagom ili Vodolijom. Strpite se, dolaze bolji dani, a dotle utehu potražite sa Ovnom ili Lavom. Ne odbijajte pozive za izlazak početkom perioda. Popustićete pred šarmom jedne Vage, Lava ili Vodolije.
BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Ovaj period odgovara vam za ljubavni život, ali možete biti tema čaršijskih priča, naročito ako vam je partner u drugom mestu ili ste u nekoj paralelnoj vezi sa osobom koja nije slobodna. Nemojte da reagujete na ono što čujete o sebi i pazite da ne dajete previše materijala onima koji jedva čekaju da to zloupotrebe. Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje.
    Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu, a biće I onih sklonih tajnim vezama. Putovanja vam donose interesantne susrete, a mogu vam se svideti Lav ili Ovan. Bićete spremni čak i na avanturu, bez obzira na to da li ste slobodni ili ne. Na vas misli Strelac, a vi mislite na Jarca, Bika ili Devicu.
BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Blizanci će ove nedelje biti u svom svetu i teže će izlaziti na kraj sa emocijama, a odnos sa parteom biće sve napetiji. Neki mogu imati i manjih rasprava u vezi. Početkom ovog perioda bićete prilično posesivni, nepoverljivi i otvoreno ćete pokazivati nezadovoljstvo partnerovim ponašanjem, a on će se maksimalno truditi oko vas. Priznajte šta vas muči, jer ćete tako lakše naći zajednički jezik. Ako ste u braku, možete otići na neko kraće putovanje.
   Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, jer će imati više šansi da upoznaju neku novu osobu koja im se može prilično dopasti. Uspećete da vratite naklonost neke osobe koja jedva čeka da mu se javite, naročito ukoliko ste dugo bili u vezi. Okupirani se ljubavnim dilemama, pogotovo ako imate istovremeno više simpatija. Previše ste direktni u kontaktima s ljudima, pa tako možete sebi stvoriti probleme.
RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
  Rakovi ove nedelje mogu imati neko značajno poznanstvo sa osobom u koju bi mogli da se zaljube, a najviše šansi za tako nešto imaće oni koji se nađu na nekom putu, ili im se dopadne osoba koja ima veze sa inostranstvom. Zauzeti će želeti da provedu što više vremena sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi imaće sadržajan društveni život, pogotovo na putovanjima u inostranstvo. Veza sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme, moglo bi da bude ono pravo, ono na šta već dugo čekate.
   Imate mnogo planova u vezi sa nekim ko je staložen i ima dovoljno strpljenja za vas. Mnogo očekujete od osobe koja živi u inostranstvu ili često putuje. Moguće je da postoje uzajamne simpatije, ali druga strana se ponaša uzdržano. Trebalo bi da je zaboravite, naročito ako se radi o vatrenom znaku. Ne budite neraspoloženi zbog eventualnih ljubavnih problema.
LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Lavovi bi u toku ove nedelje mogu osećati emotivnu napetost i mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo. Ipak većina će imati više razloga da bude zadovoljna emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće više lepih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos. Ukoliko ste u dužoj vezi, predstoji vam zajedničko putovanje. Skloni ste tajnim vezama koje vam neće doneti ništa dobro.
    Slobodnima je moguće novo poznanstvo krajem nedelje. Ulazite u interesantan period tokom kojeg vas očekuju emotivna uzbuđenja i susreti sa poznatim osobama. Trebalo bi da se o njima više raspitate. Trudite se da budete zanimljivi i istovremeno tajanstveni, ali ukoiliko ste muškarac Lav i ukoliko vam se dopada znatno mlađa osoba, ona neće imati mnogo razumevanja za vaše česte promene raspoloženja.
DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Device će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu mašte. Zato je u vezi moguće je nerazumevanje. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji se nalaze u tajnim ljubavnim vezama ili bi se u njih mogli upustiti. Ako ste u stalnoj vezi, poklonite više pažnje partneru. Ako ste sami, u ovom periodu uspećete da obnovite jedno lepo prijateljstvo ili će vas pozvati neko ko vam je oduvek bio drag.
   Ma šta da radite, i dalje ste u centru pažnje. Malo koga interesuje koliko vas nerava košta da sačuvate harmoniju u svom porodičnom i ljubavnom životu. Očekujete neki susret, a najverovatnije ćete u krugu prijatelja upoznati Ovna, Strelca ili Lava koji će vam privući pažnju. U pitanju je osoba koja radi u privatnoj firmi, ili je na nekoj vrsti specijalizacije.
VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
    Vage će ove nedelje biti veoma romantične zaljubljive. Zauzete Vage želeće da osvare skladniji odnos sa partnerom i biće tolerantnije prema njemu. Pomalo ste nesigurni u ljubavi, jer ste zbog nečega ljuti na partnera i očekujete da on napravi prvi korak, a sada vam se čini da su sve manje šanse da će on u bilo čemu popustiti. Ukoliko želite da partnera napravite ljubomornim, nemojte se nepotrebno truditi, jer vas verovatno već dobro poznaje. Nije mudro da pokazujete ljubomoru, posebno ako ni sami niste sigurni u to šta očekujete od njega. Budite tolerantniji. Opasnost leži u vašoj samouverenosti i potrebi da držite kontrolu nad svojim ljubavnim životom, a to vam nikako ne polazi za rukom. Dobro se osećate u društvu Lava, Vodolije ili nekog Ovna koji vam se već duže vreme udvara.
    Slobodnim pripadnicima znaka ljubavna veza mogla bi da se dogodi na poslu. Neke Vage će previše idealizovati osobu koja im se dopada ili se upustiti u tajnu vezu.
ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
    Škorpije će ove nedelje biti tolerantniji prema osobi do koje im je stalo. Ono što je značajno je da mogu biti zaokupljeni rešavanjem privatnih problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnuh vezu. Veza sa vatrenim znakom donosi vam neprilike i mogućnost da se o vama ispredaju svakakve priče. Ukoliko ste u vezi sa mnogo mlađom osobom, takođe možete biti u prilici da morate da se pravdate za svoj izbor. Ako se bavite umetnošću ili ste prisutni u javnosti, nikako nećete uspeti da kontrolišete situaciju.
    Ako ste slobodni, udvaraće vam se dve osobe, različite po temperamentu i po izgledu, a zajedničko im je da imaju veze sa inostranstvom. Ako jednu od njih upoznate posredstvom rođaka, a uz to je još i Riba - ne oklevajte.
STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
    Strelčevi ove nedelje mogu osećati sve veću napetost u partnerskim odnosima, pa su u emotivnoj vezi mogući i manji nesporazumi. Ne snalazite se najbolje u situaciji koja vas već dugo pritiska svojom neizvesnošću. Kao da između vas i partnera postoje mnoga neraščišćena pitanja. Partner će biti sve više u svom svetu i sve ćudljiviji. Partner smatra da ste nerealni u vezi posla koji vam predlaže kao zajednički projekat, ali mu veoma imponuje vaša preduzimljivost. Trudite se da nađete način kako da ga uverite da nema razloga za ljubomoru.
    Slobodni pripadnici znaka mogu sresti osobu iz prošlosti, ili upoznati osobu sa kojom je moguća samo tajna emotivna veza. Bićete u prilici da sretnete nekadašnju simpatiju koja će vas oduševiti, jer se promenila nabolje. Svideće vam se Ovan ili Lav. Ne budite veliki kritičar prema njima.
JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
   Iako ste društveni i veoma predusretljivi, svoj ljubavni život držite u strogoj tajnosti. Moguće je da imate stalnog partnera i nekoga na koga često mislite. Ukoliko se radi o osobi koju povremeno viđate, nemojte pothranjivati svoje fantazije u vezi sa njom, jer će stalni partner osetiti da niste u potpunosti posvećeni njemu. Jarčevi se ove nedelje treba da smire situaciju u svojim emotivnim odnosima, pa će i partner biti smireniji i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor.
    Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo. Pokušavate da kontrolišete osećanja i umesto da ih ispoljavate, vi ih analizirate. Mnogi misle da imate tajnu simpatiju, ljubav ili nekoga ko vam je uvek u rezervi. Čak i da je tako, vi ste prilično pasivni. Susret u tajnosti.
VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
    Vodolije se ove nedelje nalaze u pozitivnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti emotivniji, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo do vas. Partner će pokazati strast na direktan način, a ukoliko ste u vezi sa osobom koja je zauzeta, često putuje ili živi u inostranstvu, nedostajaće vam njeno društvo. Moguća je avantura sa osobom na radnom mestu, sa strancem ili sa nekim ko često putuje.
   Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti, a mogući su susreti i sa nekom osobom iz prošlosti. Možete biti previše zahtevni i naporni jer pokazujete nestrpljenje, ili ste skloni da prigovarate drugima nešto za šta nema osnova. Dopašće vam se ambiciozni Strelac ili Lav, a Ovan misli na vas.
RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
    Ribe ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili vezi, a nekima bi mogla da se dogodi tajna ljubavna veza. Ne pokazujete mnogo razumevanja za partnerove probleme, naročito ako ste duže u braku ili vezi, jer mislite da je on previše okupiran sobom i svojim poslovima. Budite spremni na manje rasprave, ali i iskrenost u odnosima. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali će mnogi biti uporni da osvoje vašu pažnju.
    Ako ste slobodni, može vam se svideti osoba koja radi za strance. Preko posla moguća su poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama, što će vam jako imponovati.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu