Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Nedeljni Ljubavni Horoskop Nedeljni Ljubavni Horoskop

Horoskop za period od 19.03.2023.- 25.03.2023.

   Ljubavni horoskop za ovu nedelju. Pogledajte vaš ovonedeljni ljubavni horoskop, šta vam kažu zvezde za vaš ljubavni horoskop za ovu nedelju. Nedeljni horoskop za sve znake - Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodliju i Ribe. Pogledajte i vaš najnoviji dnevni horoskop, nedeljni horoskop, mesečni horoskop i godišnji horoskop.

Horoskop za Ovna     

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA (21.3. - 20.4.) ARIES

   Ovnovi će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom biće strastveniji. Partnerovu naklonost imate, pitanje je samo da li je on jedini u vašem životu. Moguće je, posebno ako ste slobodni, ili volite paralelne veze, da se malo zanesete u toj igri. Odnosi sa partnerom su neuporedivo kvaliteniji nego što su bili, ali to nije razlog da se sada povučete. Vaša veza zahteva dobru volju i ulaganje da bi opstala.
   Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju neku interesantnu osobu. Nemojte da se nervirate zbog stalnih zahteva bliske osobe koja vam često traži novac, a što je još gore, sklona je gunđanju.


Horoskop za Bika  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BIKA (21.4. - 21.5) TAURUS

   Ovo je faza koja je povoljna za raščišćavanje nagomilanih problema u vašoj vezi. Bilo bi mnogo lakše kada biste priznali sebi da imate probleme. Nemojte da propustite nijednu mogućnost, bez obzira koliko bolno to može da bude. Gleajte da osećate više pozitivnih emocija i stabilnosti.
    Slobodni Bikovi ove nedelje mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnoge mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Bez ozbira na to da li ste slobodni ili ne, mnogi žele da budu u vašem društvu, naročito oni koji se deklarišu kao kućni prijatelji ili samo kao kolege. Ako imate partnera, on će biti prilično ljubomoran, jer će mnoge oči biti uprte u vas.


Horoskop za Blizance 

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5. - 21.6.) GEMINI

   Blizanci će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. I na emotivnom planu u ovom periodu dolaze neke promene u vaš život. Ovo je period u kojem ćete da utvrdite svoju vezu i u kojem će da izdrže samo prave ljubavi, a nekima od vas predstoje sudbonosni susreti.
   Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekima može da se dopadne osoba koju znaju preko posla. Neko koga ste slučajno sreli negde na putu, ili u nekom neobaveznom društvu, sada vas može neočekivano privući svojom ozbiljnošću. Ako se osećate usamljeno, organizujte zajednički izalazak s prijateljima.


Horoskop za Rakove  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Rakovi ove nedelje mogu raščišćavati svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti dinamičniji, a u vezi će se osećati više napetosti. Ukoliko vi niste spremni za otvoren razgovor, izgleda da vaš partner jeste. To što ćete biti iznenađeni njegovim kritikama, samo ukazuje na potiskivanje istine. Što je ranije prihvatite, to ćete pre biti u mogućnosti da je korigujete, kao i situaciju u kojoj se nalazite. Gledajte da zajedno sa partnerom rešavate sva sporna pitanja u vezi.
   Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Period može biti pun različitih uzbuđenja, naročito ako imate nekoga ovde i nekoga 'tamo'. To 'tamo' bi moglo biti inostranstvo, ili je reč o nekome na drugoj adresi na kojoj ne znate šta se radi. Dajete savete koje malo ko sluša.


Horoskop za Lavove      

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7. - 22.8.) LEO

   Lavovi koji su u vezi, ove nedelje sa partnerom mogu biti u nekom prividnom miru, delovaće popustljivije, ali neće odustajati od svojih stavova. Slobodni Lavovi mogu biti skloni idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu. Imate mnogo emocija, ali ih zadržavate u sebi, što vama nije svojstveno. Zbog toga i patite. Pokušajte da uočite šta vas čini nesigurnima i šta je to što vas sprečava da se izrazite.
    Kod vas obično varnice lete na sve strane. Lavovi su poznati piromani, ali nemojte samo da potpalite vatru pa da pobegnete. Neko u vama budi romantična osećanja. Previše ste brižni u vezi sa starijim članovima porodice. I oni su zabrinuti zbog vas. Samo prenosite negativnu energiju jedni na druge.


Horoskop za Device  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO

   Sputavate svoja osećanja, pa je vaš partner opravdano počeo da se pita da li vi nešto osećate. Iz straha od razočarenja, ovakvim ponašanjem možete upravo tamo istići. Ove nedelje Device trebaju da se maksimalno opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, pa će i međusobni odnosi krenuti u pozitivnom pravcu.
    Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju. Veoma lep period koji može značiti udvaranje u društvu sportista ili umetnika, sms poruke od nepoznatog obožavoca, prijatne momente udvoje i dosta strastvenih susreta. Neko, potpuno drugačiji od vas, moguće Ovan ili Lav, dopašće vam se na prvi pogled. Popustljivošću rešavate mnogo toga što vam nije pošlo za rukom na drugačiji način.


Horoskop za Vage  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Vage će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu, tako da će na emotivnom planu biti sve u gotovo savršenom redu. Partner je odan i spreman na svaku vrstu ustupka, jer je dobrog raspoloženja. Trebalo bi da mu posvetite više pažnje, jer ste skloni da vreme provodite u društvu pre nego sa njim. Uzmite u obzir savete partnera vezan za posao. Vrlo brzo će se pokazati i vrlo pozitivnim. Očekuje vas jako puno pozitivnih trenutaka.
   Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos. Mogu da upoznaju javnu ličnosti, bilo iz medija ili sporta. Neko će želeti da vas poseti. Moguće da se radi o dugogodišnjem prijatelju. Čućete mnogo interesantnih vesti.


Horoskop za Škorpije  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.) SCORPIO

   Škorpije ove nedelje mogu osećati prlično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Stanje na planu emocija se poboljšava. Istina da pomaci nisu veliki, ali su veoma sigurni. Zauzeti će ponovo da osete strast prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu ljubavnu vezu. Sa druge strane, duge veze i brakovi mogu biti u krizi, jer vi gubite strpljenje. Partner pokazuje tendenciju da komanduje ili da više sluša članove porodice nego vas.
    Ako ste slobodni, osoba prisutna u javnosti, na javnom skupu, otvoreno će vam se udvarati. Na porodični skup ili svadbu vam se možda ne ide, ali moraćete da napravite ustupak. U domu se sve vrti oko vas.


Horoskop za Strelca 

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA STRELCE (23.11. - 21.12.) SAGITARIUS

   Strelčevi će ove nedelje osećati više razumevanja u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom biti pozitivnog pomaka. Raščistili ste sve nesporazume koji su do sada postojali. Imate punu pažnju svog izabranika, a kako i koliko vi umete da pružite, vaš partner to najbolje zna. Iskoristite ove trenutke, ako već ne možete da ih zadržite na duže.
   Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, moguće preko posla, a biće i onih kojima će odgovarati tajne ljubavne kombinacije. Neko koga viđate na poslu uporno vas proganja, a pri tom vas ne privlači. Pazite samo da vam se previše ne približi pod nekim izgovorom što će vam u priličnoj meri iskomplikovati život. Roditelji vam daju i one savete koji vam nisu potrebni ili vi mislite da vam nisu potrebni.


Horoskop za Jarca  

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JARCE (22.12. - 20.1.) CAPRICORNUS

   Ove nedelje Jarčevi će imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Ipak, u vašem emotivnom životu kao da trenutno nema zadovoljstva. Reklo bi se da i na ovom planu funkcionišete po osećanju dužnosti. Da li su vaše emocije zaista zamrle, ili ste ih potisnuli, potrudite se da što pre otkrijete, jer što pre, to bolje za vas. Ako vam se učini da ste u prelomnom momentu svog života, jer vas neočekivano može privući neko koga ćete tek upoznati ili ste ga davno poznavali, ne morate da donosite važnu odluku, biće plod trenutnog zanosa. Sačekajte da vidite razvoj događaja.
    Kod onih pripadnika znaka koji su u dugoj vezi ili braku, odnos sa partnerom postaće strastveniji. Trebalo bi da se dogovorite sa članom porodice u vezi sa rešavanjem pitanja finansija, jer je moguće da to neće moći da uradi bez vaše podrške.


Horoskop za Vodolije   

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.) AQUARIUS

   Vodolije će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na realističniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume.
   Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte. Ukoliko budete strpljivi, situacija će se mnogo brže nego što to očekujete preokrenuti u vašu korist. Jedino pitanje je da li ste vi zaista svesni šta je za vas pozitivno u ovom trenutku. Potrudite se da pronađete iskren odgovor. Dobijate poziv na koji nećete ostati ravnodušni, posebno ako se radi o osobi koja vam se odavno dopada. Ovan, Blizanci ili Lav daju vam na znanje koliko im značite. Imate dovoljno vremena za vaše bližnje, ali i veliku potrebu za putovanjima jer vas domaća atmosfera baš mnogo ne privlači.


Horoskop za Ribe

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES

   Ribe ove nedelje osećaju više razumevanja u odnosu sa partnerom, ali i dalje neće biti preterano zadovoljne svojom emotivnom situacijom. Vaš partner je toliko napet i nečim blokiran, da je gotovo nemoguće da se to ne odrazi i na vašu vezu. Počinjete da bivate nesigurni, što je za vas sigurna alarm. Pokušajte da se distancirate i da ostavite dovoljno slobodnog prostora, kako nejmu, tako i sebi. Sada je to najpametnije što možete da uradite.
    Nekim Ribama pažnju može privući osoba koja ima veze sa inostranstvom i mogli bi sa njom da se upuste u ljubavnu vezu. Dobićete poziv od osobe koja odavno pokazuje interesovanje za vas ili koja bi želela da je sa vama, ali ako se radi o vaternom znaku, situacija nije sjajna. Nijedno od vas dvoje ne želi da popusti. Vaši bližnji vam zameraju da ne obraćate dovoljno pažnje na njih, a vi smatrate obrnuto. Česte sitne rasprave neće suštinski izmeniti vaš odnos.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu