Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Nedeljni Ljubavni Horoskop Nedeljni Ljubavni Horoskop

   Ljubavni Horoskop od 17.03.2024.- 23.03.2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   Ovnovi se ove nedelje nalaze u povoljnijem i mirnijem emotivnom periodu. To može povoljno uticati na odnos sa partnerom i osvežavanje postojećih emotivnih veza. Zauzeti Ovnovi treba da izgrade još stabilnije odnose sa partnerom, bez turbulencija. Slobodni pripadnici znaka imati više šansi da se zaljube i da budu uspešni u osvajanju. Pokušajte malo delikatnijim načinima da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada. Kod vas je pojačana želja za izlascima i novim poznanstvima. Čuvajte se osoba koje su sklone porocima, može vam se svideti neko ko bi mogao da ima loš uticaj na vas, a da toga niste svesni.
Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   Bikovi ove nedelje ulaze u povoljniji emotivni period. Zauzeti mogu osećati veću bliskost sa partnerom. Postajete posvećeniji porodičnim odnosima gde možete preuzeti inicijativu i pozitivno uticati na dešavanja u svojoj ljubavnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka želeće da se više ističu i trudiće se da privuku pažnju osoba koje im se dopadaju sa priličnim uspehom. Period vam donosi šanse za nova poznanstva, pa bi se neki mogli zaljbiti, ili započeti novu ljubavnu vezu. Dobro se osećate u društvu harizmatičnih osoba na koje uvek možete da se oslonite. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka, imate pored sebe jaku ličnost koja je spremna da vam se uvek nađe pri ruci. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim, moguće sa Devicom ili Jarcem, a Škorpiji ste i dalje tiha čežnja.
Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  Blizanci se ove nedelje nalaze u mirnijem emotivnom periodu, ali mogu biti skloni sanjarenju ili maštanju o nekoj osobi koja im je trenutno nedostupna, ipak moguće su neke tajne ljubavi i veze. Blizanci polako postaju opušteniji u odnosima sa drugim ljudima, pa će im biti lakše da uspostave nove kontakte. Neki mogu biti pred ozbiljnom emotivnom odlukom i delovaće zamišljeno, ali će komunikacija sa partnerom biti bolja i neki se problemi mogu lakše rešiti. Kod zauzetih Blizanaca odnos sa partnerom krajem nedelje će postati još skladniji. Ako ste slobodni, ovo je jedan od boljih perioda, posebno ako vam se dopada neko s posla. Moguće je poznanstvo koje će brzo prerasti u vezu, a ako vam se budu dopali Vaga ili Vodolija, možete da doživite lepu ljubav.
Detaljan opis horoskopskog znaka Rak  Rakovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali odnos sa partnerom kod zauzetih i dalje će biti sasvim dobar. Zauzetim pripadnicima znaka prijaće partnerovo otvorenije pokazivanje emocija. Neke pripadnike znaka mogla bi da zainteresira osoba iz poslovnog okruženja, a kod nekih su mogući i tajni ljubavni susreti i paralelne veze. Ako ste slobodni, ovo je povoljan period za druženje sa prijateljima, preko kojih mogu uspostaviti neke nove kontakte. Više zabave i opuštanja mnogima će popraviti raspoloženje na bolje. Neki slobodni Rakovi mogu poželeti da uđu u brak.
Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  Lavovi se ove nedelje nalaze u veoma povoljnom emotivnom periodu, mnogi će poželeti da osveže ljubavni odnos sa partnerom i u njega unesu više emocija. Slobodni pripadnici znaka želeće da zablistaju u društvu, i veoma će se truditi da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Bićete naročito aktivni na emotivnom planu, pa će im se i mnogo toga dešavati. Biće vam omogućeno da ostvarite harmonične odnose sa osobom koja vam je draga. Oni pripadnici znka koji su u ozbiljnim vezama mogu doneti neku značajnu odluku. Krajem nedelje mnogi Lavovi biće opušteniji i potražiće zabavu u društvu prijatelja. Možete da započnete strastvenu vezu sa Vodolijom ili Ovnom.
Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  Device ove nedelje ulaze u povoljan emotivni period, naročito ako imaju vezu sa osobom iz inostranstva ili se nađu na nekom putovanju. Nekima će nova osoba potpuno okupirati misli. Zato će neke Device i ove nedelje biti opterećene svojim mislima, naročito ako treba da donesu važnu životnu odluku, ali će emotivni odnosi delovati opuštenije. Neki mogu maštati o tajnoj ljubavi, a upravo su takve veze i susreti mogući. Odnos sa partnerom biće ispunjen sa više emocija i sa više razumevanja. Ako ste sami ovo je jedna od interesantnijih nedelja u kojoj možete započeti vezu sa nekim koga ćete upoznati na poslu, ili ga možda već površno poznajete iz poslovnih krugova. Ako se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas, a vi ste, pri tom, zauzeti, budite oprezni, možete nesmotreno ući u flert.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   Vage ove nedelje nalaze u povoljnijem emotivnim periodu kada će im više prijati druženje i izlasci, a neka lepa poznanstva moguća su preko prijatelja, ipak neke bi mogle da budu sklone flertu i kratkim avanturama. Mnoge će privlačiti više pažnje okoline, što nekima može doseti lepe kontakte. Zauzeti će sa partnerom imati emotivniji odnos. Ipak, neki zauzeti pripadnici znaka mogu razmišljati o perspektivi veze, ali će odnos sa partnerom biti uglavnom stabilni. Ako ste slobodni, bićete vrlo taktični u pokušaju da osvojite naklonost osobe koja vam se dugo već dopada. Ako se radi o nekome ko je veoma uzdržan i ne pokazuje previše šta oseća prema vama, pokušaćete da ga osvojite ne samo šarmom nego ćete mu stvoriti utisak da ste mu neophodni na poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   Škorpije ove nedelje ulaze u povoljniji ljubavni period i mogu početi da pridaju više pažnje emotivnim odnosima, pa će zauzeti više da se potrude oko partnera. Zauzete Škorpije sa partnerom će treba da grade još bolji i nežniji odnos. Ovaj period bi slobodnim pripadnicima znaka u život mogao da donese više šansi za nova poznanstva, pa tako mogu imati šanse za neki značajan ljubavni susret. Bićete na meti mnogobrojnih udvarača. Mlade Škorpije mogu biti u vezi sa dosta starijim partnerom. Moguće je poznanstvo ili ljubav sa strancem. Izbegnite avanture na poslu, tajne veze ili udvaranje osoba koje nisu slobodne.
Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac   Još ove sedmice možete, koliko toliko, da izađete na kraj sa ljubavnim problemima. Strelčevi ove nedelje sa partnerom mogu da uspostave pozitivniji odnos i više će se truditi oko njega, a biće i onih koji mogu biti pred važnom emotivnom odlukom. Zauzeti Strelčevi u ovom periodu moći da stabilizuju svoju vezu i uvide njenu vrednost. Slobodni pripadnici znaka mogu imati šansi za neko uzbudljivo poznanstvo, naročito ako budu na nekom poslovnom putovanju. Iskoristite prve dane perioda jer nakon toga jedan Blizanac ili Devica mogu biti veoma neprijatni sa svojim zapitkivanjima. Oni će vas preslišavati, a vi ćete morati da polažete račune.
Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   Ove nedelje Jarčevi će imati veće šanse za nova poznanstva i susrete, pa u njihov život mogu ući neke nove interesantne osobe, a neki pripadnici znaka mogli bi i da se zaljube. Zauzeti Jarčevi mogli bi osvežiti svoju vezu i produbiti emotivni odnos sa partnerom. Treba da se potrudite da osvežite strasti u svojoj vezi. Slobodne Jarčeve ove nedelje može privlačiti osoba koja na neki način može biti nedostupna ili je sa njom moguća neka tajna ljubavna kombinacija. Biće zainteresovani za ozbiljne kontakte, ali će se i dosta premišljati. Neki mogu biti pred velikim ste dilemama, naročito ako ste mladi a dopadaju vam se istovremeno dve osobe, moguće Devica i Škorpija.
Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   Vodolije se ove nedelje nalaze u mnogo povoljnijem emotivnom periodu, odnos sa partnerom postaće emotivniji, a obe strane će se truditi da uspostave sklad u vezi. Vodolijama će ove nedelje prijati pozitivna atmosfera u porodičnom okruženju, što će pozitivno uticati i na odnose sa partnerom. Slobodni pripdnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, neki će se zaljubiti ili započeti značajnu vezu. Kraj nedelje mogao bi da donese još više uzbuđenja. Ako ste muškarac može vam se dopasti žena koja je dosta mlađa od vas, ali mnogo ambicioznija. Pazite da ne budete, na neki način, zapostavljeni u toj vezi. Ako ste u zrelim godinama, i žena, dopada vam se lekar ili osoba na položaju.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   Ribe ove nedelje kao da polako rešavaju stare probleme u vezi, iako i dalje može biti nekih dilema i manjih nesporazuma. Zauzete Ribe treba sa partnerom da grade pozitivan odnos, sa mnogo više međusobnog razumevanja i emocija. Stare veze i susreti sa ljudima iz prošlosti i dalje mogu biti aktualni. Neki pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva, uglavnom preko posla. Slobodne Ribe će ove nedelje ući u period kada mogu imati mnogo novih poznanstava i uživati u prijatnim druženjima, pa je moguće da ih neka nova osoba ozbiljno zainteresira. Ukoliko se osoba koja vam se dopada nalazi u inostranstvu, i najavi svoj dolazak, bićete više nego oduševljeni. Može vam se neočekivano dopasti jedan Jarac.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana