Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Strelac Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Strelca - 2024. Godina

   Strelčevi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Strelčevima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova 2024. godina biće dobra za ljubavnu vezu, ali ponekad će doći do situacije spora sa voljenom osobom. Ali, biće mnogo takvih prilika u kojima ćete moći učvrstiti svoju ljubavnu vezu.
    Ako dođe do bilo kakvog spora sa partnerom, onda ne pojačavajte problem, već ga rešite razgovorom. U ovom trenutku vaša ljubavna veza će biti intenzivnija. S druge strane, ljudi čija je ljubavna veza na početku, njihova ljubav će cvetati u ovom periodu.
    Bićete potpuno posvećeni svojoj voljenoj. Doživećete trenutke blaženstva sa svojim ljubavnim partnerom. Osim toga, ovo će biti odlična sezona za romantiku. Svojoj voljenoj ćete pokloniti poseban poklon na njen rođendan. Osim toga, možete organizovati i sjajnu zabavu za njihovu proslavu. Doći će i mnoge prilike u kojima ćete se možda morati suočiti sa razočarenjem i frustracijom u svom ljubavnom životu. Voljeni se može naljutiti na vas zbog vašeg ponašanja, a u takvoj situaciji pokušajte da ih oraspoložite ljubavlju.
    Ove godine ćete videti neke novine u svom porodičnom životu. Ove godine ćete moći da posvetite manje vremena porodici zbog zauzetosti svojim profesionalnim obavezama na poslu. Zbog toga, vaš porodični život može biti malo poremećen. U takvoj situaciji moraćete da uspostavite ravnotežu između svog profesionalnog i porodičnog života. Ako uspete u tome, biće sreće u vašoj porodici. Postaćete razlog za sreću članova vaše porodice i odlično ćete razumeti obaveze vaše porodice.
    Veći deo ove godine pružiće vašoj porodici sreću. U kući može ostati atmosfera mira i zadovoljstva. Među članovima porodice biće harmonični odnosi. Zdravlje članova porodice kod kuće biće dobro, mada vaši roditelji mogu imati manje zdravstvene probleme. Zato vodite računa o njima i služite im. S druge strane, vaša mlađa braća i sestre će napredovati u svom poslu. Uz pomoć članova porodice možete kupiti ili izgraditi novu kuću. Sve u svemu, 2024. godina pokazuje se kao veoma dobra za vaš porodični život.
    Godina 2024. pokazuje promenljive znake za bračni život. Ove godine ćete morati da se suočite sa usponima i padovima u svom bračnom životu. Pokušajte da razumete osećanja vašeg supružnika u nepovoljnim okolnostima i imate osećaj posvećenosti njima. Ako dođe do bilo kakvog nesporazuma, odmah ga uklonite, inače stvar može eskalirati. Shvatite svoje odgovornosti prema supružniku i ispunite njihove potrebe. Ovo će učiniti vaš bračni život srećnim.
    S druge strane, ove godine vaša deca će provesti svoj život srećno i mirno. Ali vodite računa o njihovom zdravlju u junu i avgustu. Biće dobar učinak dece u oblasti obrazovanja. Vodite računa i o zdravlju svog supružnika. Ne bežite od obaveza bračnog života i ne pokazujte ravnodušnost prema supružniku. Oni koji traže srodnu dušu u 2024. godini mogu dobiti željenog partnera kome ćete biti potpuno posvećeni. Doživećete trenutke blaženstva sa svojim ljubavnim partnerom.

ŽENE - Predstavnice vašeg znaka verovatno maštaju o nekome ko se nalazi na visokoj funkciji, ko je poznat, ambiciozan ili radi za strance. Može se desiti i da živi u inostranstvu. Mnogo raznoraznog dešavanja, poznastava i raznih obrta u ljubavi obeležiće celu godinu, naročito vam povoljna prva polovina. Ovo bi moglo doneti nekog sportistu u vaš život ili bar osobu koja je veoma dinamična, atraktivna, nešto sasvim novo čemu nećete moći da odolite. Ne oklevajte ako vam se ukaže šansa za posao sa strancima. Predstoji vam ne samo putovanje već i mogućnost čestih, dužih boravaka što može produbiti odnos sa partnerom. Ako planirate stručno usavršavanje, kraj školovanja, početak usavršavnja, predstoje mnogi interesantni susreti. Stalna veza može biti povod povremenom nerviranju jer ne spadate u znak kome bil ko može da ograniči slobodu, a povremeno će partner, naročito ako ste duže u vezi, bar godinu i po dana, pokušavati da u vašem životu zavede red, jer neće biti u stanju da vas prati. U januaru, martu, juna i julu predstoji manja tenzija u odnosima sa stalnim partnerom, a tema može biti mešanje sa strane njegove familije.

MUŠKARCI - Vaše mogućnsti da ostvarite srećnu ljubavnu vezu prilično su velike tokom cele godine. U život može da vam dođe plemenita i razdragana osoba čija će jedina mana biti to što je ne drži mesto. Nikada nećete znati na čemu ste se njom, nećete biti u stanju da držite tempo sa njom. Ako ste u vezi sa Rakom ili Jarcem, veza može biti prilično komplikovana. Ipak, pokušajte da izbegnete sukobe sa partnerkom, a ako ste u vezi sa mnogo mlađom osobom, pri tom se radi o Blizancima ili Devici, mogući su česti sukobi. Ipak, ima šanse da brzo dođe do pomirenja. u jesen, možete biti u prilčnoj emotivnoj konfuziji. Povod tome može biti jedna Vaga, Bik ili Riba, kojima nećete uspeti da uvek nametnete svoju volju. Bićete u prilici, ako ste mladi, da sretnete i nekog Jarca koji će se potruditi oko vas.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana