Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Jarac Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Jarca - 2024. Godina

   Jarčevi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Jarčevima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ove godine ćete mnogo uživati u svom ljubavnom životu koji će biti posebno uzbudljiv. Ako želite da vaš ljubavni partner bude vaš životni, bračni partner, onda vam se želja može ispuniti ove godine. Vaša veza će ove godine biti jaka.
    Vaša bliskost i komunikacija sa partnerom će se povećati. Osim toga, oboje ćete se možda osećati nepotpuno jedno bez drugog. Oboje ćete mnogo uživati u svom društvu.
    Partner će razumeti vaša osećanja i ceniće vas. Takođe, potrebno je da zadržavate poverenje u njega i ne dozvolite da se njegovo poverenje prema vama slomi. Doći će mnogo takvih prilika u kojima će se vaša ljubav još više produbiti. Iako sa partnerom može doći do manjih sporova, ne sumnjajte u svoju ljubav i ne postavljajte nikakve uslove. Oni koji traže ljubav dobiće svoju ljubav. Ako postoji mogućnost nove veze, nemojte žuriti, dajte vremenu priliku da vidite da li to ono pravo za vas. Kontrolišite svoje senzualne misli, posebno na početku. Ako partner ima nesporazum oko nečega, odmah ga otklonite, inače može doći do raskola u vezi.
    Ako ste već u braku, ova 2024. godina biće veoma dobra za vaš bračni život. Videće se razumevanje između vas i vašeg supružnika. U svakoj situaciji, vaš životni partner će stajati iza vas kao vaš štit. Početkom godine u bračnom životu nije vidljivo ništa posebno, ali će se posle marta u njemu videti sreća. Dobićete neku vrstu koristi od svog supružnika, kao i neke dobre vesti. Supružnik će razumeti vaša osećanja i takođe će ih posebno ceniti. Nemojte raditi takav posao koji će povećati razdaljinu između vas dvoje.
    Udovoljavajte potrebama vašeg supružnika i dajte mu dovoljno vremena da čini srećnim.. S druge strane, ako imate decu, onda će ova godina biti dobra i za njih. Iako će možda morati da se suoči sa nekim zdravstvenim problemima, u potpunosti vodite računa o njihovom zdravlju tokom ovog perioda. Deca će biti razlog vaše sreće. Vaše dete će napredovati ove godine. Ako je oko nečega tvrdoglava, pokušajte to da objasnite sa puno ljubavi. Prioritet ćete dati intelektualnom razvoju vašeg deteta. Dajte dovoljno vremena svom supružniku da održi bračni život srećnim.
    Porodični život Jarca biće lep i provešćete sjajne trenutke sa članovima svoje porodice. Biće sreće u kući. Može postojati lepa harmonija između članova porodice i pokazaće se jedinstvo u porodici. Ljubav će se povećati među članovima kuće i oni će biti uspešni u svojim oblastima. Vodite računa o zdravlju roditelja. Ako ih imate, imaćete podršku braće i sestara, a preko njih možete dobiti i finansijsku pomoć. Imajte na umu, nemojte raditi bilo kakav posao koji bi štetio ugledu vaše porodice. Poštujte roditelje i volite mlađe ukućane. Ako želite da uradite neki dobar posao, onda će vas članovi porodice u potpunosti podržati. Ako dođe do problema između braće i sestara u kući, treba da preuzmete inicijativu i da ih otklonite.

ŽENE - Malo toga će biti jasno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Mnoge od vas će biti zbunjene svojim osećanjima, jer postoji mogućnost da budete veoma zaljubljene ili spremne da doživite nešto novo. Ma koje da ste godište bićete prilično detinjasti u svom očekivanju nekih novih događaja. Moguće su neprilike u domu ili ljubomorne scene, prebacivanja, moguće mešanje porodice u vaš odnos sa partnerom. Ipak, možete očekivati i da, naročito ako ste slobodni, doživite vrlo lepu vezu sa nekim ko je prisutan u javnosti. Predmet vaših želja može biti jedan Ovan, Lav ili Škrpija. Na proleće, predstoji vam vrlo lep period ako budete spremni da se prepustite uživanjima. Neki će zatečeni brzinom događaja, raznoraznih susreta, poznastava i moguće da će čekati tek kraj leta ili jesen da bi se odlučili šta hoće. Preko leta predstoji mogućnost veze sa Bikom, Vagom ili nekim drugim Jarcem koji možda nije slobodan.

MUŠKARCI - Pružiće vam se prilika da osvojite nekoga ko vas je oduvek privlačio, moguće nekog Bika, Vagu ili Devicu. Ako se radi o romansi sa posla, bićete u dilemi kakvu odluku da donesete kada je u pitanju izbor između dve podjednako privlačne osobe ili ako ste u braku, a imate simpatiju, nećete želeti da se odreknete ni bračne idile, a niti osobe koja vam je draga. Mladi Jarčevi biće vrlo dominantni i svesni sebe. I pored ličnih ambicija i potrebe da se istaknu na poslu, naći će dosta vremena za ljubav. Moguća je romansa na putu, zajednički odlazak na put sa osobom koja vam je draga kako ili poznanstvo preko Interneta. Ako ste skloni tajnim vezama ili avanturama na službenom putu, prilika će biti sasvim dovoljno a vi skoro da nijednu nećete propustiti. Na nezadovoljstvo stalnog partnera gotovo nećete obraćati pažnju, a kriza može nastupiti u leto. Moguća je šansa za
kratku avanturu sa nekim koga nećete moći tako lako da zaboravite, naprotiv, ako se bude radilo o Biku, Vagi ili Škorpiji, veza će se nastaviti do kraja godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana