Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Lav Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Lavove - 2024. Godina

   Lavovi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Lavovima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vaš ljubavni život će ove godine biti izazovan, pa ćete ove godine morati da budete oprezniji. Može doći do razdora sa ljubavnim partnerom oko nečega ili zbog nekog nesporazuma postoji mogućnost problema u vezi.
    Ponekad ćete biti nezadovoljni svojom vezom. Ne potiskujte ništa u svom srcu u ovom trenutku. Ako postoji bilo kakva svađa sa partnerom, pokušajte da je rešite zajedno.
    Umesto da se ljutite, pokušajte da rešavate stvari hladne glave. U ovom trenutku nemojte vršiti bilo kakav pritisak na partnera, niti pokušavajte da mu nametnete svoje stavove. Razumeti osećanja ljubavnog partnera, to je ključno u svakoj vezi, pa i vašoj. Ako je partner uznemiren zbog vas, onda ga možete oraspoložiti tako što ćete mu dati neki lep poklon.
    Ipak, okolnosti neće uvek biti loše za ljubavni život. Doći će i mnogo takvih prilika u kojima ćete provoditi romantične trenutke sa svojom voljenom osobom. Zajedno možete otići negde na izlet, na duže putovanje koje će ojačati odnos između vas dvoje. Održavajte poverenje vašeg partnera.
Ako ste duže u vezi, neki će ove godine to obeležiti brakom. Ako ste sami, onda ne žurite u novim vezama i kontrolišite svoje emocije.
    Ako ste već u braku i imate porodicu, ova godina će biti divna za vaš porodični život u kojoj vlada atmosfera mira. Uz sve ovo će biti sreće u kući. Među članovima kuće vladaće sloga i jedinstvo. Ako i dođe do nekih blagih padova, ovakva situacija će biti samo za kratko. Ova godina takođe izgleda veoma povoljno za vašu braću i sestre, ako ih imate. Njihov učinak u obrazovanju i karijeri biće pohvalan, a neki mogu otići  u inostranstvo. Vodite računa o zdravlju svoje porodice. Ove godine možete ići sa porodicom na neko duhovno putovanje ili posetiti neko drugo mesto.
    Ove godine će vam svakako biti bolja nego inače. Ne samo da će odnos sa supružnikom biti bolji, već možete ove godine imati i fnansijsku korist od svog supružnika. Oni mogu postići neku vrstu velikog dostignuća. Ako supružnik negde radi, onda postoji mogućnost unapređenja ili povećanja plate.
    Početkom godine pazite na zdravlje partnera. Za dobro raspoloženje, idite negde zajedno, šetajte se, izlazite uveče. Vaš supružnik će ceniti vaša osećanja i biće dobra koordinacija između vas dvoje. Dobićete podršku životnog partnera na svakom koraku. Nemojte slomiti poverenje vašeg supružnika i posvetite im veći deo vašeg vremena.
    Ako imate dece, pazite na njihovo ponašanje. U ovom trenutku morate ih tretirati kao prijatelje. Pokušajte da ispunite njihove zahteve, ali ako nije moguće, lepo im sve objasnite.

ŽENE - Imaćete potrebu da komunicirate sa osobama koje žive u drugom mestu ili državi, a ako ste mladi, moguće je da ćete upoznati nekoga i to preko studija ili stručnog usavršavanja. Prva opasnost preti vam od jednog Jarca, nekog drugog Lava ili Raka. Pripazite, jer možete nesmotreno ući u vezu bez perspektive ili možete, ako ste u dužoj vezi ili braku, biti bezrazložno ljubomorni. Veoma ste aktivni i skloni da pravite prvi korak, ali često prema osobama koje su mnogo uzdržanije i možda stidljivije od vas. Imaćete uspeha kod nekog drugog Lava, Ovna ili Strelca, a ako znate da neka Vodolija s kojom se povremeno srećete odavno čezne za vama, ovog proleća je pravi momenat da joj date na znanje ako ni vi niste ravnodušni. Već u drugoj polovini godine, moraćete da budete mnogo trezveniji kod donošenja svih pitanja koja se tiču ljubavnog života, naročito ako ste u zrelim godnama i imate porodicu. Najveći deo energije ćete posvetiti vašim bližnjim, tako da u jesen možete biti prilično nervozni što vam neće ostaviti dovoljno prostora za bogatiji društveni život.

MUŠKARCI - Osećate se kao komandant, ali, ipak se potrudite da previše ne komandujte, naročito ne jednom Jarcu, Vodoliji ili Ribama, jer ćete zaista imati prilike za ratnu atmosferu. Januar je mesec pun opasnosti da kažete ono što ne treba ili da napravite pogrešan manevarski potez. Već u martu krećete u direktnu akciju, naročito ako ste rođeni krajem jula, i to u pravcu vrlo atraktivne osobe, koja će vas povremeno ignorisati. Od sredine aprila do polovine maja bićete možda u iskušenju da uđete u vezu sa Bikom, Rakom ili Vagom koje ćete upoznati na poslu. Možete provocirati partnera svojim nesmotrenim ponašanjem ili ćete biti skloni da se postavljate previše autoritativno prema članovima porodice, što će za one koji su u braku značiti i prilično nezadovoljstvo partnerke. Ako budete išli na odmor od početka juna do prvih dana jula, možete sresti nekoga s kim ste nekada imali kratkotrajan flert ili vam je izvesno vreme bio opsesija. Pazite da ne uđete u vezu koja može u priličnoj meri iskomplikovati vaš život naročito ako se radi o Devici, Blizancima ili Jarcu. Jesen i zima donosi priličan stres ako budete pokušali da nametnete svoju volju partnerki u znaku Vage, Bika ili Škorpije, zato pokušajte da budete manje nametljivi.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana