Ponuda Tema

Godišnji Ljubavni Horoskop Za Lavove - 2022. Godina

   Lavovi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Lavovima u ljubavi i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Lavova kada je ljubav u pitanju...
     HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

    Strastvenost će biti mnogo energičnija nego što je to dosad bilo. U vezi će se osetiti radost i zadovoljstvo. Bićete saglasni sa vašim partnerom tokom cele godine, a vaša kompatibilnost biće očigledna. Želećete da ojačate svoju emocionalnu sigurnost u vezi i da stvorite takav odnos koji će biti zadovoljavajući i za vas i za vašeg partnera.
Već sredinom februara će vas zapljusnuti snažan talas privlačnosti, senzualnosti i međusobnog razumevanja.
    Mnogi Lavovi koji su u vezi će ozbiljno produbiti ključne odnose u svojim životima, dok će oni koji su sami krenuti u nove flertove i akcije zavođenja. Ukoliko želite da zaprosite vašeg partnera, ovo će biti odlična godina za to. Najbolje vreme je maj, jul i novembar. Neki Lavovi će se pomiriti i raskrstiti sa nekom razočaravajućom vezom iz prošlosti i krenuti dalje, dok će neki naučiti lekcije o iskrenim emocijama i duhovnosti.
    Oni koji su sami, možda će biti oprezni prema novim vezama, verovatno od straha da ne budu povređeni ili možda samo zbog opreza, ali ovo može biti povoljna godina da nađu srodnog partnera sa kojim će deliti slična interesovanja i zadovoljstva, a sve to posebno krajem aprila. Neka osoba koju ste dugo očekivali, iznenada može da se pojavi u vašem životu.
    Posebno neka prijateljstva koja su započela na fakultetu, mogu ove godine da prerastu u nešto više. Uzajamna ljubav i saosećanje jednog prema drugom ojačaće vašu vezu i vodite je ka cilju. U toku leta možete odlučiti da živite zajedno sa vašim partnerom.
    Vi ste ekstravagantni i zaštitnički nastrojeni prema onima koje volite. Imate ljubav prema životu i toplinu koju vam daje Sunce. Sposobni za najekstremnije strasti kada je ljubav u pitanju. Izuzetno ste tolerantni prema onima koje volite, ali kad vas neko povredi, teško to opraštate. Srodne duše za Lavove su Ovan, Blizanci, Vaga i Strelac. Vage će biti posebno atraktivne za Lavove, koji će ceniti lepotu i gracioznost Vagi. Zajedno će imati mnogo lepih trenutaka, i biće rado viđeni u društvu i na zabavama.      Volite šarmantne osobe koje će vam dopustiti da budete u centru pažnje i koje će vas razumeti. Takođe, pošto ste prilično sujetni i one treba da su u centru pažnje i poštovanje, i da primaju komlimente od svoje okoline. Partner treba da vas tretira kraljevski, a kada se zaljubite onda ćete želeti da to svi znaju. Volite da zatrpavate partnera izjavama i dokazima ljubavi ali ste i posesivni i ljubomorni.  Oni koji su u braku iskoristiće ovo vreme da svoj brak još više poboljšaju. Ako i dođe do nekih izazova, tada će vaša upornost i inicijativnost da pomognu da se situacija smiri pre nego što izraste u neki veći problem.
    Generalno, uz neke periode uspona i padova, ove godine vaša ljubav može ići boljim tokom. Da biste održali vezu na željenom nivou i smanjili probleme na minimum, potrebno je da odvojite dosta vremena za vašeg partnera i da se međusobno dobro razumete. Ne žurite sa nekim zaključcima i ne pokazujte ravnodušnost. Veoma je bitno da razumete vaše sopstveno ponašanje i da razumete razloge zašto je došlo do neke situacije. Ako budete međusobno komunicirali kako treba i poštovali se, vaša veza će biti blagoslovena. 
    To će biti ključ uspeha ove godine, koja može biti najromnatičnija godina za vas u proteklih nekoliko godina. Verujte da je sve programirano tako da vam donese sve ono što najviše želite. U vašem životu ima puno ljubavi i sreće ove godine, iskoristite je na najbolji način.
    Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. Sa Ovnom možete izuzetno dobro da se slažete na svim nivoima, zbog čega vrlo lako možete da stupite u brak. Sa Vagom se takođe odlično slažete, s obzirom da ste oboje ekscentrici, volite luksuz i lepe stvari. Sposobni ste da u svemu zajednički uživate, a kao partneri ste verni i pažljivi jedno prema drugom. Blizanac vam odgovara jer vam se dopada njegova nestalnost i smisao za humor. Takođe, oboje ste oslobođeni od predrasuda, a isto tako i od ljubomore.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)
10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)
10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)
29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA