Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vaga Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Vage - 2024. Godina

   Vage, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Vagama u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ove godine ćete postići dobre rezultate u svom ljubavnom životu. Godina 2024. može se pokazati kao sjajna godina za vaš ljubavni život. Nova veza može početi sa nekim ove godine. Videćete dobru koordinaciju sa svojim ljubavnim partnerom.
    Provodićete dosta vremena zajedno, na izletima, na putovanjima, na zabavama. Međutim, doći će i do mnogih situacija u kojima ćete se osećati razočarano. Možda ćete se morati suočiti i sa stresom. Vodite računa o sebi u takvim situacijama. Ne vršite nikakav pritisak na ljubavnog partnera. Ako morate nešto da im kažete, recite to direktnim rečima, nemojte da okolišate u prazogovru.
    Za one ljude koji su sami i traže ljubav, njihova ljubav će biti pred njima, ali ako postoji šansa za novu veza, onda ne žurite u njoj. Ne verujte slepo svom partneru u početku. Prvo dajte vremena svojoj vezi, shvatite navike partnera, a zatim idite dalje. Ove godine vaša ljubavna veza može da preraste u bračnu vezu. Za ovo će se i članovi porodice složiti, iako ćete ih morati ubediti u to. Ne dozvolite da sumnja ili nesporazum uđe u vašu ljubavnu vezu, i zadržite poverenje voljene osobe.
    Vaš porodični život će ove godine biti srećan. Sredinom godine neka velika sreća može da zakuca na vaša vrata. Dobro vodite računa o zdravlju starijih članova, onda će sve biti u redu. Bićete zauzeti poslom, u kom slučaju ćete moći da posvetite manje vremena porodici. Takođe je moguće da nećete moći da učestvujete u svim porodičnim dešavanjima. Moguća je i prinova u kući.
    Međutim, ponekad će u prodici doći i do trzavica, a u takvoj situaciji pokušajte da se nosite sa situacijom. Početkom 2024. godine može doći do napetosti u vašem bračnom životu. Tokom ovoga, pokušajte da održite korak sa svojim supružnikom i ignorišite njihove manje greške. Osim ovoga, bolje je da se ne ljutite na njih. Tokom ovog perioda, takođe treba da budete strpljivi. Okolnosti će se popraviti i u bračni život će se vratiti harmonija i dobro razumevanje između vas oboje. Supružnici ne samo da će razumeti vaša osećanja, već će ih i ceniti.
    Zdravlje dece će biti dobro i oni će biti energičniji. Njihov učinak na studijama će takođe biti bolji. U njihovom ponašanju će se videti svojevrsna odgovornost. Deca se mogu suočiti sa nekim problemom u avgustu, pa vodite računa o njima u ovo vreme. Ako su oko nečega tvrdoglavi, objasnite im s ljubavlju i u ovom trenutku se prema njima ponašajte kao prema prijateljima. Ove godine možete otići negde na izlet sa suprugom i decom. Tako će se među vama razvijati jedinstvo, ljubav i harmonija. Ovim će i neke međusobne pritužbe nestati.

ŽENE - Moguće je manji potres na planu ličnih odnosa, koji se može manifestovati kao naglo zaljubljivanje, oduševljenje, a za neke i potrebu za raskidom, do koga možedoći nakon žučnih rasprava. Ipak, većina Vaga osetiće olakšanje s prvim prolećnim danima, jer su mogući mnogo harmoničniji odnosi sa partnerom. Ako ste u dužoj vezi ili braku bićete potrebni partneru koji će znati da ceni vašu nesebičnu podršku a moguće i da će vas oduševiti načinom na koji će ponuditi da reši vaš zajednički problem. Ako ste u vezi sa uspešnim muškarcem, moguće da će odlučiti da odete za inostranstvo, da će vam prirediti neko iznenađenje. Mouća ljubav i prijateljstvo osobe koja nije uvek bila lojalna prema vama. Možete se pokolebati u pogledu odluka u sferi privatnog života ili možete biti ljubomorni zbog partnrovog čestog oduststva, neraspoloženja, ali već od sredine septembra do kraja godine situacija se normalizuje.

MUŠKARCI - Predstavnici vašeg znaka, poznati po prefinjenosti i suptilnom načinu izražavanja emocija, tokom prve polovine godine biće pod velikim pritiskom da pristanu na nešto što u stvari priželjkuju tako da će i sami zapitati zašto su gubili vreme. Partnerka će bita mnogo aktivnija i dikretnija, strastvenija i zahtevnija od vas. Pokazujete tendenciju ka povlačenjem u sebe ili ka preteranom radu, što se njoj neće dopasti, pa se bolje potrudite da ostavite utisak kakav očekuje, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Jarcem, Vodolijom ili Strelcem. Proleće donosi mnogobrojne mogućnosti i za one koji su slobodni i za oženjene Vage. U maju možete da doživite lepu ljubav posebno ako budete putovali negde u inostranstvo. Na proleće vam se može učniti da možete mnogo lakše da osvojite jednog Jarca ili Škorpiju. U tom periodu može doći do susreta sa nekim ko vam je bio drag pre nekoliko godina. U leto je moguće nerazumevanje sa partnerkom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi, a ako ste sami, moguća je iznenadna ljubav sa nekim ko nije slobodan. Početkom oktobra najverovatnije ćete biti pod izvesnim pritiskom da treba da donesete važnu odluku koja bi mogla da ima dalekosežne posledice na vaš ljubavni život.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana