Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Bik Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Bikove - 2024. Godina

   Bikovi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Bikovima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vaš ljubavni život može imati mešovite rezultate u 2024. godini. Početkom godine nećete videti neku posebnu promenu u svom ljubavnom životu. U ovom trenutku može doći do raskola sa ljubavnim partnerom u vezi sa nečim.
    Ne pridajte previše značaja stvari i pokušajte da kontrolišete situaciju. Pri tome nemojte davati mesta egu u ljubavi, niti vršiti bilo kakav pritisak na ljubavnog partnera. Ne postavljajte nikakva pitanja svom partneru tako što vas neko drugi obmanjuje u vezi nečega, možda su ljubomorni na vas.
    Možda ćete imati zanimljive kontakte sa osobom sa posla. Ipak, budite oprezni u ljubavnim pitanjima u maju. Za to vreme neko može da se igra sa vašim osećanjima, tako da neće biti dobro po vas da nekome odmah se prepostite u celosti, budie malo podozrvi i strpljivi.
    Ako započinjete novu vezu, vaša komunikacija će se povećati, osim putem telefona, proces komunikacije će se nastaviti i putem društvenih mreža. U ovom trenutku takođe možete planirati svoju budućnost sa svojom voljenom osobom.
Ako ste već u braku, može biti manjih sporova sa supružnikom, ali njihov efekat će biti veoma mali i moći ćete potpuno da kontrolišete situaciju.
    Međutim, možda će doći i takve situacije, zbog kojih možete biti razočarani u svoj bračni život, pa vam u takvim trenucima mogu pasti na pamet neka negativna osećanja u vezi sa bračnim životom. Možda ćete imati osećaj da se držite podalje od svog životnog partnera, ali nemojte činiti nijedan takav korak, zbog emocija zbog kojih ćete kasnije morati da žalite.
    U takvim trenutcima, ako ih uopšte i bude, pokušajte da se nosite sa stvarima hladne glave. Vreme ide dalje, pa ćete uskoro izaći iz ove situacije i vaš odnos sa supružnikom ponovo će biti jak. Supružnik će vam biti odan, a vi takođe imate istu odgovornost prema njemu. Ne dozvolite da se poverenje u vašeg supružnika naruši.
    Porodični život Bikova ove godine će biti dobar. Ako se ostave mali sporovi, onda će u kući vladati atmosfera mira i sreće. Osećaj ljubavi prevladavaće u članovima porodice u kući. Biće dobra koordinacija među članovima i međusobna solidarnost. Neki mogu napraviti ili kupiti novu kuću u martu. U avgustu mesecu neka lepa vest će ulepšati vašu porodicu, moguće neko nasledstvo. 
    Nađite dovoljno vremena da provedete sa članovima svoje porodice. Vodite računa o zdravlju roditelja i poštujte ih. Uz njihove blagoslove ići ćete napred u životu. Ako imate decu, ona će vas slušati, ali moraćete da pokažete i ozbiljnost u njihovom vaspitanju. Pazite na njih i vodite računa o njihovom zdravlju.

ŽENE - Imaćete potrebe za ličnom slobodom i često ćete biti nedostupni onome kome je stalo do vas. Čak i ako ste u stalnoj vezi ili braku vaša potreba za romantičnim doživljajima neće vas napuštati sve do aprila kada krećete u nešto direktniji način izražavanja svojih emocija. Ako vam se dopadaju Ovan, Jarac ili Škorpija, teško da ćete uspeti da im nametnete svoj stil. Devica ili Blizanci mogu povremeno izgledati kao pravi izbor za vas ali njihove česte promene raspoloženja i nestalnost dovodiće vas do izbezumljenosti. Nećete nikada znati ni šta osećaju ni šta žele niti kako da im ugodite. Najburniji će biti periodi od polovine februara do prvih dana marta, april kao i od polovine septembra do kraja godine. Od polovine jula do polovine avgusta ne ulazite u tajne avanture, posebno ne sa Ovnom ili Jarcem jer je moguć skandal, naročito ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Počektom avgusta možete biti izloženi velikom stresu ako ste u ljubavnoj vezi sa kolegom ili ako ste mladi, a udvara vam se kolega koji je znatno stariji od vas ili na mnogo višem društvenom položaju.

MUŠKARCI - Ovo bi mogla da bude jedna od uzbudljivijih godina, bez obzira da li ste oženjeni ili slobodni. Na proleće nemojte donositi odluke u afektu koje se tiču ljubavnog života, posebno ako ste mladi ili ste u vezi sa mnogo mlađom partnerkom ili je ona u znaku Device, Blizanaca ili Jarca. Vaša potreba za uzbuđenjima može vam doneti problema početkom godne ako ste u vezi
ili braku a budete skloni da flertujete sa Ovnom, Lavom ili Škorpijom i to naočigled svih, pa i vaše partnerke. Preterana samouverenost vas može skupo stajati. Mladi slobodni Bikovi ili oni koji se tako osećaju mogu doći u iskušenje da uđu u tajnu vezu sa Strelcem ili Vodolijom i opasost za tako nešto traje od početka februrara skoro do kraja godine a utoliko je naglašenija ako se radi o slobodnoj osobi koju poznaju preko posla ili je mogu upoznati na nekom putu. Bikovi će biti pred velikim iskušenjem od polovine januara do kraja jula da obnove sećanja na romantičnu vezu iz prošlosti.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana