Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vodolija Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Vodolije - 2024. Godina

   Vodolije, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Vodolijama u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vaš ljubavni život će ove godine biti u suštini bolji nego inače, mada početak godine može biti malo usporen po tom pitanju. Možda ćete morati da se suočite sa usponima i padovima u ljubavnom životu do marta.
    Ali tokom ovog perioda, imajte puno poverenje u svoju ljubav i nemojte slomiti poverenje svog voljenog. U ovom trenutku možda će doći do neke zabunu oko vaše ljubavne veze. Nastaće neka konfuzija u vašem umu i ako je to stvarno tako, onda to rešite što pre i pokušajte da razjasnite zabludu.
    Ove godine možete ići na neko dugo putovanje sa svojim partnerom. Neka planina ili mesto uz more mogu biti vaša omiljena destinacija. Biće povoljnih meseci za vaš ljubavni život, a.postoje i šanse za brak. Ako želite da pretvorite svoju ljubavna odnos u bračni odnos, onda će ova godina biti najbolje vreme za vas.
    Uživajte u svom partneru i udahnite svežinu svojoj ljubavi. Imajte na umu jednu stvar, ako želite da testirate ljubav svoga partnera, onda to radite veoma pažljivo i neprimetno, jer može postojati mogućnost od pogoršanja vaše veze. Održavajte transparentnost u ljubavi. Ne skrivajte ništa od svog partnera i ne dajte mu razloga za ljubomoru.
    Sreća će ući u vaš porodični život u 2024. godini. Uživaćete u njoj sa članovima svoje porodice. I njihovo zdravlje biće u redu. Vodite računa o zdravlju svojih roditelja. Vodite računa o mlađoj braći i sestrama, ako ih imate i ispunite njihove potrebe. Ove godine u vašoj kući može da se završi neki povoljan posao, a ugled vaše porodice će se povećati u društvu. Ljudi će poštovati članove vaše porodice, ali morate imati na umu da se ne bavite poslovima koji će štetiti njihovoj reputaciji.
    Ove godine možete imati i prinovu u porodici. Razumećete svoje porodične obaveze i iz tog razloga će i članovi porodice biti ponosni na vas. Članovi vaše porodice će vas podržati u nekim za vas eventualnim nelagodnim okolnostima, a njihova podrška će vam dati samopouzdanje.
    Ova 2024. godina će biti posebna za vaš bračni život, koliko god izgledala izazovna. Ako se i pojavi neki manji problem, nemojte da paničarite, već se odlučno suočite sa tim izazovima. Možda ćete u nekom trenutku osetiti nezadovoljstvo u svom bračnom životu, ali u takvoj situaciji, ostavite aša osećanja po strani, a gledajte da u potpunosti razumete osećanja svog supružnika. Provoditi što više vremena sa njim, neka osete da stojite uz njih u svakoj situaciji, tako će i vaš partner da razume vaša osećanja, zbog čega će biti vidljiva harmonija između vas.
    Okolnosti će od maja biti povoljne za vaš bračni život. Vaš supružnik će izgledati potpuno posvećen vama. Međutim, u novembru-decembru, vaš supružnik će se možda osećati zapostavljenim. Pokušajte da izbegnete sporove i nemojte se svađati sa svojim supružnikom, već mu dokažite da nije u pravu. Ako imate decu, ova godina će im biti divna. Doći će do povećanja njihovog mentalnog razvoja. Međutim, posle marta dete može postati malo tvrdoglavo. U takvoj situaciji, tretirajte ga kao prijatelja i sa ljubavlju ga posavetujte o svemu.

ŽENE - Može vam se učiniti neka druga Vodolija, Strelac ili Bik veoma privlačnim. Možda ćete biti u manjoj krizi identiteta i prilično nesigurni, naročito ako ste u vezi sa Lavom ili Ovnom. Što vaš posao ima više veze sa inostranstvom ili medijima, sportom, ili ste zaljubljeni u sportistu ili novinara, to su veće šanse doživite nezaboravno proleće. U leto možete imati pojačanu želju za izlascima i novim poznanstvima. Čuvajte se osoba koje su sklone porocima, može vam se svideti neko ko bi mogao da ima loš uticaj na vas, a da toga niste svesni. Krajem jula, ukoliko radite u državnoj ustanovi možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa abicioznim muškarcem koji nije slobodan. Dobro se pazite, jer bi od sredine septembra situacija mogla da se značajno komplikuje i da budete umešani u skandal naročito ako je partner dosta stariji od vas.

MUŠKARCI - Vaš znak je u ovoj godini pred novim mogućnostima kada je ljubav u pitanju. Bilo bi dobro da se prilagodite potrebama partnerke koja može biti upravo onakva o kakvoj ste maštali, ali najverovatnije neće imati mnogo vremena za vas, bar ne u onoj meri u kojoj biste vi to želeli. Mlade, slobodne Vodolije mogu se nadati romansi sa osobom koju upoznaju preko Interneta i to može biti neka osoba koja živi u inostranstvu ali sa ovim prostora, ili ako budete često putovali, možda neka strankinja. Zajednički veliki projekti takođe donose mogućnost kada je u pitanju ljubav, a oženjene Vodolije ili one koje su u stalnoj vezi mogu doći u iskušenje da se upuste u flert sa nekom drugom Vodolijom, Vagom ili Strelcem. Privlačiće vas dinamične osobe, moguće neki Ovan, posebno u prvih šest meseci. Ako u julu budete u manjoj krizi zbog uzajamne ljubomore ili vi budete davali povoda partnerki, vi ćete biti i ona strana koja će morati da prva popusti. V dolije koje su u zrelom dobu ako su razvedene već nekoliko godina, mogu poželeti da ponovo stupe u brak. Najbolje će se razumeti sa jednim Strelcem, od jeseni sa Vagom ali sa Škorpijom i Bikom veza može biti veoma dinamična, a odnos bez potrenog razumevanja. Budite mudri i strpljivi ako želite da sačuvate naklnost osobe do koje vam je stalo.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana