Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Devica Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Device - 2024. Godina

   Device, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Devicama u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova 2024. godina će biti odlična za vaš ljubavni život. Početak godine možda neće biti ništa posebno za vaš ljubavni život, međutim, nakon ovoga će doći do poboljšanja uslova.
    Izbegavajte da pokazujete nezadovoljstvo u svakom razgovoru i vodite svoju ljubav u pravom smeru. Dajte punu važnost partneru u ljubavnoj vezi i razumejte njihove misli. Ljudi koji su u vezi, njihova ljubavna veza će biti još jača.
    Biće dobra koordinacija između vas oboje. Period od januara do marta može doneti preokret u vašem ljubavnom životu. U ovom trenutku možete biti odvojeni od partnera. Nemojte se svađati sa svojim ljubavnim partnerom. Ako u vezi postoji bilo kakav spor, pokušajte da ga rešite ljubavlju i razgovorom. Jun i decembar biće najbolje vreme za ljubavnu vezu. Za to vreme neko može da dotakne tvoje srce, pa nova veza takođe može početi, ali ne prepuštajte e nikome prebrzo, dok ih detaljno ne upoznate. Ne bi bilo prikladno da žurite u bilo čemu.
    Ove godine ćete dobiti meštovite rezultate u porodičnom životu. Možda ćete morati da se odselite od kuće zbog posla. Možete se brinuti o članovima svoje porodice. Ako dođe do razdora među članovima porodice, nemojte se svađati i pokušajte da rešite situaciju. Možda imate nesuglasice sa ocem oko nečega kod kuće. Vodite računa o zdravlju svojih roditelja i održavajte komunikaciju sa njima. Početak godine je bolji za porodični život. U tom periodu u kući će vladati sreća i u porodici će se videti solidarnost među članovima.
    Tokom godine, neki izazovi će nesumnjivo doći u bračnom životu, ali sa razumevanjem vašeg supružnika i vašim razumevanjem, moći ćete lako da se suočite sa tim situacijama. Vaš bračni odnos sa supružnikom biće jak. Ako je vaš supružnik na poslu, onda će se njegov trud isplatiti.
    Tokom ovoga, on možda neće moći da vam posveti dovoljno vremena, ali morate da se prilagodite tome. Dajte svom supružniku njegov deo vremena. Ako iamte dece, do marta, njihovo ponašanje može biti promenljivo, mogu se iznervirati zbog malih stvari, a mogu biti i tvrdoglavi oko nečega. Vodite računa o njihovom zdravlju.

ŽENE - Vaš prividno uzdržan i racionalan znak tokom ove godine će i te kako imati potrebu za uzbuđenjima, posebno ako vam se od kraja prošle godine dopadaju neki Ovan, Škorpija, Jarac ili Lav. Nemojte donositi brzoplete odluke u sferi privatnog života ako ste slobodni, a vaš partner nije, a obećava da će to biti. Predstavnice vašeg znaka prolaze kroz prilično naporan period, posebno ako su pokušavale da naprave neki pomalo šokantan potez za okolinu. Ako ste u vezi sa oženjenim muškarcem koji vam obećava da će se razvesti nemojte pokušavati da ga naterate da se promeni. Ukoliko ste već shvatili da to nije dobra taktika i da nije naročito verovatno, pokušaćete da nađete bar nešto što vam odgovara u vezi. Vaše samopouzdanje će biti od proleća do jeseni pomalo poljuljano, ali u stvari počećete od oktobra da sebe više vrednujete i da shvatite da ste vi ona strana koja postavlja uslove. Možda ćete promeniti vaš stav prema sopstvenim vrednostima. Vaši meseci mogu biti februar, april, a i junu je moguća manja kriza, jer možete biti u vezi sa šefom ili nekim ko je mnogo stariji od vas, ali ta veza ne pruža veliku perspektivu. Jesen može biti vrlo uzbudljiva, posebno ako radite u banci ili državnoj ustanovi, moguća je veza sa ozbiljnom i ambicioznom osobom koja će biti spremna da istrpi vaše male hirove.  

MUŠKARCI - Nemojte se nervirati ako ovo bude stresna godina, posebno prvih nekoliko meseci. Imaćete utisak da, ma šta da učinite, partnerka neće biti zadovoljna pa ćete najverovatnije prestati da se trudite, jer je tako najlakše. Bolje nemojte očekivati od prijatelja podršku ili da agituju za vas. Neće vam biti potrebni posrednici, a možete potražiti utehu u društvu nekoga koga možete sresti u većem društvu ili na nekoj zabavi. Ako budete imali osećaj da vam nedostaje pažnje i ljubavi, od početka marta do kraja aprila obratite pažnju na jednog Bika jer se može potruditi da vas osvoji ili će biti spreman na mnoge ustupke. Ako ste rođeni pred kraj znaka, nemojte započinjati akciju osvajanja Raka, Lava, Jarca ili Škorpije, možete ostati kratkh rukava. Jedna Riba može rešiti da vas osvoji od proleća, pa sve do sredine avgusta, možda ne bi trebalo da odolevate njenoj taktici. Jesen donosi nova uzbuđenja od polovine septembra, pa sve do kraja godine, spremite se za velika uzbuđenja, naročito ako vam se dopadne neko ko je vaše struke ili ga upoznate na poslu, naročito ako se bude opet radilo o Biku, možda nekoj Vagi ili Škorpiji.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana