Ponuda Tema

Godišnji Ljubavni Horoskop Za Device - 2022. Godina

   Device, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Devicama u ljubavi i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Devica kada je ljubav u pitanju...
      HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Zimi će vaš porodični život biti miran i ujednačen. Voljeni od vas neće tražiti neku preteranu pažnju. Nekim vašim starijim rođacima možda će trebati pomoć na proleće. Leti ćete, uprkos zauzetosti, morati da provodite puno vremena sa decom, da im organizujete zabavu i rekreaciju.
Paralelno sa decom, pokažite brigu i za vašeg partnera, češće razgovarajte o osećanjima, dajte im lepe komplimente. Pre donošenja bilo kakvih odluka, važno je da se pitate i za mišljenje partnera. Tako ćete da izbegnete ozbiljne nesuglasice. Krajem leta konačno ćete biti u mogućnosti da se opustiti sa svojom porodicom na nekoj toploj obali. Moći ćete da se dobro zabavite i steknete pozitivne emocije.
    Usamljeni predstavnici znaka imaju sve šanse da upoznaju svoju srodnu dušu ove godine. Emocionalni napredak u ključnim vezama biće stabilan i nesmetan sve do približno sredine aprila. Očekujte da vas vaš partner obaspe ljubaznim rečima, obećanjima i predlozima, ali neće biti one prave akcije. Međutim, ne brinite, planetarna kretanja snažno ukazuju na to da će dramatičan i brz napredak stići ubrzo. Romantične strasti i zajedničke namere postaće očigledne. Iskoristite ovo vreme da voljene upoznate sa svojim unutrašnjim mislima i dugoročnim snovima. Pozitivna komunikacija, detaljni razgovori i neki novi nivoi intimnosti sada će pomeriti ključne odnose napred.
    Od kraja januara do kraja februara može biti posebno povoljno vreme za vas kada je ljubav u pitanju, dok u periodu od oktobra do decembra morate raditi na poboljšanju i jačanju vaše ljubavne veze. Ikoliko budete ulagali sve svoje napore u jačanje veze sa partnerom, tada možete očekivati da vas i sreća prati u ljubavi.
    Prva polovina godine podstiče vas da se uključite u značajniji razvoj i napredak vaše ljubavne veze. Ukoliko je veza strasna, drugi deo godine mogao bi da rezultira brakom, pogotovo ako spadate u poznate ličnosti u javnosti. Do kraja avgusta prilagićete se potrebama vašeg partnera a to će biti i ključno vreme za stvaranje novih zajedničkih navika, dogovora ili dugoročnih romantičnih planova. AKo je i bilo nekih komplikacija, sada se to privodi kraju. Vi i vaš partner ćete biti veoma motivisani da ove godine napravite dalekosežna poboljšanja u svom životu, kao i značajan napredak tokom jeseni i zime.
    Uslovi u vašem ljubavnom životu ostaće normalni u ovoj godini, ali za to vreme ćete morati sa vašim partnerom proći kroz brojne uspone i padove. Ova kolebanja će vam smetati samo sredinom godine i decembra. Između toga, situacije će biti normalne. Uprkos mogućim nesuglasicama, do kraja godine biće moguće postići harmoniju i međusobno razumevanje u vezi.
    Savetuje vam se da vašem partneru ponudite više prostora, da ga ne ograničavate u stvarima koje voli da radi, jednostavno da može da diše, da bi vaša druženja mogla da napreduju što više. Trebalo bi da razvijate međusobno usklađivanje mišljenja, ali u vašem tempu, koje vama odgovara, bez ikakvog forsiranja na silu. Neka impulsivna delovanja u ljubavnim vezama mogu se pokazati potpuno pogrešnim i mogu doneti neželjene efekte.
    Savet za sve zaljubljene je da se drže podalje od svake vrste rasprave sa voljenom osobom, u suprotnom, to se može pokazati uzrokom neželjenih situacija u vašoj vezi. Takođe, što češće pokazujte nežnost prema voljenoj osobi. Važno je na vreme pokazati sopstvenu inicijativu, pokazati simpatiju, ne izbegavati da priznate ljubav prema nekome i ne plašiti se promena. Gledajte da vas vaš posao kao i svakodnevni problemi ne odvrate od vaših dužnosti prama partneru.
    Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. Vi i Devica ste sličnog mentaliteta, volite sigurnost i ne zalećete se kada su bitne stvari u životu u pitanju. Bikova seksipilnost i erotičnost mogu da opuste uzdržanu Devicu, a vi Biku dajete potrebnu pažnju. Ova veza može dugo potrajati.
    Rak je veoma emotivan i osetljiv, voli kuću i porodicu i kao takav biće dobar partner Devici. Zajedno ćete raditi na obezbeđivanju lepe budućnosti, cenite tradicionalne vrednosti i obezbedićete dobar život sa toplom porodičnom atmosferom.
    Sa Jarcem će se Devica prilično dobro slagati, usaglašavajući svoje potrebe i želje. Vaša veza biće izgrađena na sigurnim temeljima, tako da ni eventualni mali potresi ne mogu da sruše vašu sigurnu građevinu.
   
RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

14. Januar 2022. (Vodolija) - 04. Februar 2022. (Jarac)
10. Maj 2022. (Blizanci) - 03. Jun (Bik)
10. Septembar 2022. (Vaga) - 02. Oktobar (Devica)
29. Decembar 2022. (Jarac) - 01. Januar 2023. (Jarac)

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA