vrh
Meni

Godišnji Ljubavni Horoskop Za Device
2021. Godina


   Device, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.
   Pogledajte šta zvezde predviđaju Devicama u ljubavi i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Devica kada je ljubav u pitanju...


      DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

       Vi Device imate snažnu emocionalnu vezu sa vašom mladošću i to je lepo imati. Postojanje veze sa vašom mladošću dobar je način da se uverite da su odluke koje donosite ispravne za vašu dušu i kada je u pitanju ljubav, tada ćete u 2021. godini slušati to vaše 'mlađe ja'. Godina 2021. za one rođene u znaku Device, dolazi sa intenzivnim izazovima i trenucima. Jasno je da će biti puno previranja na ljubavnom ovom području, a najveći rizik 2021. godine biće taj što će Device imati tendenciju da postanu preterano zavedeni i time poverovati da su upoznali svoju srodnu dušu.
    Ove godine planeta Neptun će imati dubok uticaj na vaše veze, posebno one sa partnerom, pošto će se ove godine verovatno vaš partner oslanjati na vas više nego što je to dosad bilo. Uradite najbolje što možete, ali ipak nemojte da dozvolite da vas partner iskorištava.
    U vašoj ljubavi ove godine ne bi trebalo biti većih šokova. Treba da više obratite pažnju na senzualnost i romantiku i ne provocirajte vašeg partnera za bilo šta, jer bi to moglo dovesti do nerazumevanja u vašoj vezi. Treba da vidite svog partnera u pravom svetlu, onakvim kakvim oni zaista jesu. Tek kada to učinite možete da odlučite da li je to ono što zaista želite u životu.
    Januar i Februar uneće u vas neke vrlo stare emocije vezane za ljubav koje mogu biti prilično snažne.  Ovo kod vas može pokrenuti dosta toga. Obratite pažnju na ono što izlazi na površinu, jer sve ovo se ne događa slučajno i vaš um sigurno pokušava da vam nešto kaže. Ti glasovi iz prošlosti biće još glasniji na proleće. Svi dobro znamo da je proleće vreme kada se ljubav bukvalno oseća u vazduhu. Ni vi Device niste izuzetak od toga, što je i normalno.
    Ono što će biti drugačije je da ćete težiti ljubavi koja je mnogo veća od vas samih. Čućete neke druge sile koje su na mnogo višem nebeskom nivou, a to je univerzum koji želi da vi u sebi pronađete izvor ljubavi i iznesete ga na videlo svima. Dosta nostalgije i osvrtanje unazad doći će vam na jesen, a to je savršeno vreme za razmišljanje. Možda ćete upoznaćete neku novu osobu sredinom septembra koja će potpuno uzdrmati vaš svet.
    Pripremite se da promenite vaše poglede na svet. Možda nećete biti zaljubljeni do ušiju, ali postaćete neverovatno radoznali u vezi sa ovom osoboma. Povezaće se sa vama na načine koje već dugo niste osećali. Najbolje od svega je što sada zaista nećete morati mnogo toga da menjate. Ova osoba će se uklopiti u vaš život kao da je bila u njemu sve vreme i kao da je samo na vas čekala.
    Ove godine za Device je na vidiku srećna ljubav kao i bračni odnosi. Možete se osećati bliže svom parneru nego što ste se ikada pre osećali. Biće i bolje razumevanje među vama, a vaš partner će biti očaran vama. Ipak, trebalo bi da se klonite rutine i da u vašu vezu ubacite romantiku i malo više avanture u kojoj biste zajedno uživali. Oni koji nisu u vezi mogu ove godine da nađu partnera i da donese velike ljubavne odluke kako se godina završava, pa čak bi mogli da stupe i u brak.
    Verujte vašim unutrašnjim glasovima kada je ljubav u pitanju. Možda neće stalno i u svakom momentu biti jasnog odgovora, ali odluke koje donosite biće iz dobrih izvora. Sve u svemu, mnogo strasti romantike je na vidiku za Device ove 2021. godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021. (Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane