Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Blizanci Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Blizance - 2024. Godina

   Blizanci, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Blizancima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova godina će biti posebna za vaš ljubavni život. Možete uživati u ovom vremenu sa svojim ljubavnim partnerom. U ovom trenutku ćete se osećati veoma srećno u vezi sa svojim ljubavnim životom. Početkom godine ćete tražiti takvu priliku u kojoj možete biti sa svojim voljenim i podeliti svoje srce sa njima.
    Možete razmišljati o tome da svoju vezu odvedete korak dalje, pa biste želeli da vaš ljubavni partner bude vaš životni partner. Mesec april će još više ojačati vašu ljubavnu vezu. Tokom ovoga perioda, u vašem ljubavnom odnosu će biti najviše intenziteta. S druge strane, za ljude koji traže pravu ljubav, njihova potraga može se završiti u avgustu, tako da vaša nova ljubavna priča može početi u ovom trenutku.
    Međutim, može doći do napetosti sa voljenom osobom oko nečega. Možda ćete se morati suočiti i sa poteškoćama u ovome. Možda postoji nedostatak koordinacije sa supružnikom. Takođe je moguće da se raspravljate sa njim u mnogim prilikama. Zbog nekog nesporazuma, vaš  odnos može biti slab, pa odmah otklonite svaki nesporazum ili sumnju. Kada se to dogodi, nemojte praviti veliku stvar od toga i pokušajte da kontrolišete situaciju.
    Ako postoji bilo kakav nesporazum, onda je najbolji način da ga otklonite, iskrenim razgovorom. U oktobru će stvari ponovo postati normalne. U slučaju vaše nove ljubavi, članovi porodice mogu imati prigovore, ali će kasnije i oni prihvatiti vašu vezu. Ako ste slobodni, upoznaćete novog partnera do aprila ili će vam se u život vratiti stari partner.
    Ako ste već u braku, vaš bračni život će početkom godine biti pun ljubavi, imaćete dobar odnos sa supružnikom i razumećete osećanja jedno drugog. Provodićete dosta vremena zajedno. U svakoj situaciji, vaš životni partner će stajati ispred kao vaš štit. Oni će takođe doprineti vašim uspešnim naporima. Ipak, pripazite krajem godine, jer od oktobra međusobno otuđenje može  pokvariti vezu i zbog nesuglasica se može stvarati distanca između vas.
    Ova godina izgleda dobro za decu. Njihov učinak u obrazovanju biće za svaku pohvalu. Njihov napredak će biti razlog za vaš osmeh. Vreme januara, aprila i oktobra biće povoljno za decu.  U ovom trenutku morate voditi računa o njihovom zdravlju. Pazite i na njihove aktivnosti.
    Ove godine porodični život Blizanaca biće nešto bolji od uobičajenog. Iako će u porodici biti uspona i padova sa kojima ćete se morati suočiti, u većini slučajeva u kući će vladati atmosfera mira i sreće. Kada je reč o početku godine, vreme januara i februara može biti malo slabike za porodicu. Tokom ovoga, u kući se može videti situacija napetosti i polemike, neće biti koordinacije između članova porodice. Može doći do spora između članova porodice oko imovine. Ne brinite, stvari će se vratiti u normalu i ponovo će biti sreća u porodici. Služite i poštujte starije članove kuće. Njihovi blagoslovi će biti faktor povoljnih rezultata za vas.

ŽENE - Na najtežem ispitu biće rođeni u prvoj i poslednjoj dekadi znaka jer ime sledi izazov i iskušenje. Ako ste u stalnoj vezi, vaša duša traži uzbuđenja, a ako ste slobodni, očekujete da se pojavi neko ko će vas u potpunosti očarati po svim pitanjima. Iskusnije i zrelije pripadnice ovog znaka koje iza sebe imaju dužu vezu ili brak proći će najbolje, umeće da cene partnera s kojim su u vezi ili onoga koga će tek sresti. Postoji opasnost da u prvoj polovini januara kao i od polovine aprila do polovine maja budete previše autoritativni i zahtevni, čak i neverni ili se možete ponašati previše slobodno, što će i okolina i stalni partner pogrešno protumačiti, a ako ste u braku, druga polovina avgusta i prva polovina septembra donose tenziju u okviru porodice. Pokušajte da svedete na minimum mešanje bilo koga u vaš života čak i vaše majke, naročito njegove majke, ma kako bile dobronamerne. Majski Blizanci su u prilici da upoznaju nekoga na putu u inostranstvu ili da se emotivno vežu sa strankinju. Jesen donosi brojna iskušenja jer ćete u podjednakom iskušenju biti i vi preko svog posla i partner preko svog da uđete u kratak flert koji može ozbiljno ugroziti vašu ljubav. Od avgusta pa sve do kraja godine predstoji period iskušenja, kako u pogledu mogućnosti da uđete u novu vezu tako i da sačuvate ono što imate.

MUŠKARCI - Muški predstavnici vašeg znaka predstavljaju velike šarmere i imaju potrebu da budu veliki dečaci kojima se uvek sve prašta. Ipak, u ovoj godini, bilo bi dobro da budete što je moguće zreliji i odgovorniji jer ako ste u vezi sa ambicioznom i odgovornom partnerkom, zahtevaće od vas da i vi budete slični njoj, naročito da joj poklonite dovoljno pažnje. Možda ćete u nekim trenucima imati osećaj da nistedovoljno shvaćeni ili možete doći u iskušenje da uđete u paralelnu vezu. Mnogi Blizanci najviše pažnje će posvećivati karijeri i ako ste jedan od onih koji zbog posla često putuju, naročito u inostranstvo, možete očekivati romansu, posebno sa Ovnom, Vodolijom, Strelcem, Vagom ili Jarcem. Nemojte olako ulaziti u veze sa osobama sa posla, naročito od polovine septembra do kraja godine, jer će za većinu predstavnika vašeg znaka to biti prilično stresan period u ljubavi. Moguć je neočekivan susret sa nekim koga površno poznajete i mogućnost flerta. U jesen nemojte donositi brzoplete odluke u pogledu ličnog života, naročito ako nameravate da uđete u brak ili menjate mesto boravka.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana