Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ribe Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Ribe - 2024. Godina

   Ribe, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Ribama u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu..

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova godina će biti mešovita za ljubavnu vezu. Ove godine možete ostati u stanju konfuzije u vezi sa svojim ljubavnim životom. U vašem umu će postojati neka vrsta sumnje u vezi sa vašom vezom.
    Može doći i do svađe sa voljenom oko nečega. U ljubavi može doći do situacije uspona i padova. U ovom trenutku, zbog nekog nesporazuma, može doći do raskola u vašoj vezi. Ako postoji nova veza, klonite se prljavih misli i ne pokušavajte da vršite bilo kakav pritisak na partnera. U ovom trenutku morate biti uzdržani. Dovođenje vašeg ega u ljubav može pogoršati stvari.
    U ljubavi će biti izazova, ali ćete takođe biti čvrsti prema svojim voljenima. Ne dozvolite da im se moral sruši. Ako je vaš životni partner ljut na vas zbog nečega, nemojte ponavljati tu grešku. Da biste održali bračni život srećnim, morate biti posvećeni svom bračnom životu. Dajte malo vremena partneru i pokušajte da razumete njihova osećanja. Vaš supružnik će shvatiti da imate razumevanja za njega. Dajte svom supružniku dovoljno prostora da se ispolji na najbolji način. Neka vaš bračni drug bude razlog za vašu sreću.
    S druge strane, oni koji su sami i traže ljubav mogu dobiti svoju pravu ljubav. Nova veza može započeti na poslu, kao i na fakultetu. Dajte malo vremena zaljubljenom partneru i pokušajte da razumete njihova osećanja. Shvatite šta partner želi od vas. Ove godine pred vama će se naći mnoge takve prilike u kojima ćete moći da prepoznate svoju pravu ljubav.
    Ove godine u vašem porodičnom životu biće uspona i padova. U kući može biti nedostatak koordinacije među članovima porodice. Možda ćete ostati malo razočarani svojim porodičnim životom. Zbog velike zauzetosti poslom možda ćete moći da posvetite manje vremena svom porodičnom životu, a zbog prirode posla možete i otići od porodice. Zato gledajte da nađete vremena za porodicu. Stvorite harmoniju u poslu i ličnom životu i pokušajte da rešite porodične sporove. Razumećete svoje porodične obaveze.
    Broj vaših prijatelja se može povećati, ali neki vam mogu okrenuti leđa baš kad vam zatrebaju. Zato se klonite takvih prijatelja koji su sa vama isklljučivo radi koristi i interesa. Dobićete podršku nekog rođaka u vezi sa nekim eventualnim problemom koji se može pojaviti. Poštujte starije u kući, njegovi blagoslovi su prava blagodat za vas.
     Ako imate decu, probuditi kod njih osećaj razumevanja, da razumeju svoje obaveze i biće vam drago da ovo vidite. Zadovoljite potrebe deteta. Ako je malo tvrdoglav, objasnite mu sve sa ljubavlju.

ŽENE - Verovatno ste vi ona strana koja postavlja uslove i koja s druge strane ne želi nikakve obaveze. Ove godine napravićete značajnu promenu u svom privatnom životu. Vi ćete biti ona strana koja će nametati drugima svoj sistem vrednosti Ne oklevajte ako treba da otvoreno kažete partneru šta želite, moža će podržati vaše smele planove, naročito ako ste mladi i želja vam je da zajedno odete za inostranstvo. Trudićete se da stignete na sva mesta gde vas budu zvali, bićete hiper aktivni i teško da će i jedna Riba ostati slobodna. Moguć je početak fatalne veze sa jednim Jarcem, Škorpijom, Lavom ili Rakom. Neke dame Ribe mogu razmišljati o pomirenju sa bivšim partnerom, ali ako bude nasatvio po starom, da bude preterano posesivan i ljubomoran, veza će se verovatno prekinuti. Jesen ponovo donosi mogućnost romanse sa Bikom, koji će ovog puta biti mnogo spremniji na svaku vrstu kompromisa. U tom slučaju idila može da potraje.

MUŠKARCI - Vaš znak važi za jedan od najromantičnijih a u ovoj godini imaćete priliku da pokažete i strastveni deo svoje prirode. Poželećete da budete drugačiji nego do sada, mnogo aktivniji i direktniji. Skriveni deo vaše priorde dolazi do punog izražaja ukoliko budete u vezi sa partnekom koja je sušta suprotnost vama, ozbiljna, diskretna i moguće mnogo mlađa od vas. Blizanci ili Devica će pokušati da vas pridobiju za sebe, ali bi vam veza sa ovim znacima mogla doneti dosta glavolje jer će biti nestalni i nikada nećete znati na čemu ste sa njima. Službeni putevi, bez ozbira da li u zemlji ili u inostranstvu nude bezbroj prilika za flert, romansu i poznastva. U leto se pazite trača na poslu, naročito ako budete u ljubavnoj vezi sa koleginicom ili ako vam se bude udvarao neko s posla. U jesen nećete moći da odolite nekome kome će poći za rukom da vas osvoji na prvi pogled.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana