vrh
Meni

Godišnji Ljubavni Horoskop Za Ribe
2021. Godina


   Ribe, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.
   Pogledajte šta zvezde predviđaju Ribama u ljubavi i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Riba kada je ljubav u pitanju...


    RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Uvek ste imali problema sa ispoljavanjem ljubavi. Možda se i neslažete ali je činjenica da nikada niste celog sebe smatrali dostupnim za ljubav, romantiku i sve drugo vezano za ljubav a što je dostupno drugima. Bili ste odvojeni od svega toga i kao rezultat toga bili ste pomalo ispražnjeni.
    Čak i ako u sentimentalnom životu Riba neće biti nekih posebnih događaja, Ribe će imati iskustva koja će im oživeti ovu godinu. Oni sami imaju priliku da upoznaju nove partnere na zabavama ili u profesionalnom krugu. Ribe koje su u vezi i koje su zapale u neku vrstu monotonije, sada će moći da prevaziđu rutinu i povrate strast. One Ribe koje su emocionalno ili finansijski zavisni od svog partnera možda će moći da se toga oslobode u 2021. godine.
    Godina 2021. je vreme kada ćete početi da preusmeravate to razmišljanje na nešto malo više ljubavi. Vi ćete promeniti taj svoj stav i početi da se ponašate malo bolje nego što to inače radite. Januar i Februar 2021. godine su odlični meseci za malo samoispitivanja a ovo ćete posebno želeti da uradite u oblastima ljubavi. Treba da započnete temelje za veliku promenu vaše perspektive  da gledate sebe što je moguće objektivnije. Pronaći ćete u sebi ljubavi, za koju možda ranije niste ni znali.
    A taj delić ljubavi biće gorivo koje će da vas nosi sve do maja 2021. Iskoristite tu snagu zauvek, koja će vas na talasu optimizma nositi i kroz najteže periode. Shvatićete da je to mnogo lakše i lepše nego stajati ispod tmurnog oblaka pesimizma. Leto 2021. godine je vreme kada ćete testirati ovu vašu novootkrivenu ljubav, kada ćete otkriti da postoje neki ljudi sa kojima ćete želeti da provodite više ili manje vremena u budućnosti.
    U ljubavi ćete imati najviše sreće od 25. februara do 20. marta, kada je planeta Venera u vašem znaku Riba. Bićete najkompatibilniji sa ljudima koji su kreativni i provode najveći deo svog vremena proširujući svoje veštine i znanje.
    Ova godina će za Ribe biti prilično divna u smislu njihovog braka ili ljubavi. Ljubav i romansa će da prevlađuju, a partner će vam biti odan i predan. Ribe koj nisu u vezi biće zadovoljne pronalaskom odgovarajućeg partnera. Oni koji su u braku ili u ljubavnoj vezi konačno će se skrasiti u prijatnoj atmosferi koju je stvorio njihov partner.
    Iako je bračno blaženstvo skoro zagarantovano, povremeno biste mogli imati udela u nesporazumima i razdorima sa vašim partnerom. Međutim, ako biste od srca razgovarali s partnerom, onda sve nesporazume možete izgladiti.
    Za one u vezi, moguće je i privremeno razdvajanje sa partnerom, a to može biti zbog porodičnih ili profesionalnih obaveza. Ipak, ova razdaljina sa partnerom možda će vas čak oboje još više emotivno približiti. Za neke Ribe, neki stari ljubavni plamen bi se mogao pojaviti niotkuda a neke Ribe će poželeti da se smire uz voljenog partnera.
    Ribama se savetuje da ne ignorišu svoje partnere ili njihovo udvaranje. Umesto toga, ako bi im posvetili vreme i pažnju, dugoročno bi učinili velika čuda u vezi. Držite na uzdi vaš temperament jer on može uticati na vaše veze.
    U Decembru ste spremni za ljubavni izazov. U prošlosti ste se suočavali i sa gorkim iskustvima koja su vas sada naučila šta treba da uradite. Uložite malo više truda i uberite plodove ljubavi.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021. (Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane