Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Škorpija Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Škorpije - 2024. Godina

   Škorpije, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Škorpije u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova godina će biti dobra za ljubavne veze. Ove godine ćete dobiti mnogo prilika za romanse sa svojim ljubavnim partnerom i vaša veza će postati jača. Ako ste neoženjeni, biće stvorene šanse za brak.
    Svoje srce ćete podeliti sa svojom voljenom. Biće kdobr oordinacije između vas dvoje. Sa partnerom možete ići na prijatno putovanje, provoditi vreme na zabavama i zajedničkim izlascima. U februaru će biti razmene poklona između vas dvoje.
    U aprilu i maju imaćete veoma dobre rezultate. Ipak, treba i da pripazite, jer svaki nesporazum može pokvariti vašu vezu. U ovom trenutku nemojte vršiti bilo kakav pritisak na partnera, niti sumnjati u njega nepotrebno, jer može doći do male rasprave o trivijalnim stvarima, a rezultati neće biti dobri. Ako u ovom trenutku postoji bilo kakav spor između vas dvoje, pokušajte da ga rešite. Ako ste sami i ako postoji mogućnost za novu vezu, ne donosite nikakve odluke na brzinu.
    Ova 2024. godina će biti povoljna za vaš porodični život. Provodićete svoj život srećno,a u kući će biti mira i blagostanja. Članovi kuće će se dobro ponašati i među svima će vladati harmonično ponašanje. Za to vreme možete kupiti novu kuću ili vozilo. Pripazite da ne dođe do pada zdravlja članova porodice. Ako ih imate, braća i sestre će se možda morati suočiti sa nekom vrstom problema. U ovom slučaju, pomozite im. Oni će vama takođe pomoći. U ovom trenutku ćete razumeti odgovornost prema svojoj porodici i takođe ćete moći da je ispunite.
    Članovi porodice će imati mnogo očekivanja od vas. Ostvarite njihova očekivanja i ne činite ništa što će ih naterati da budu tužni. Ove godine vaše dete će napredovati u karijeri. Dobićete sreću kroz decu. Sve u svemu, ova godina je dobra za vaš domaći život. Poštujte starije u kući i tražite njihov blagoslov za neke vaše korake.
    Vaš bračni život će ove godine biti dobar, međutim, sa supružnikom će se pojaviti i sporovi oko malih stvari. Ali, i pored svega ljubav između vas dvoje će se takođe povećati. Dopunjavaćete jedno drugo.
    Zdravlje supružnika se takođe može poremetiti, što kod vas može da izazove određeni stres. Umesto stresa, vodite računa o zdravlju svog supružnika i pružite mu svoju emocionalnu podršku. Dobićete poštovanje od svoje dece. Vaša fascinacija njima će se povećati. Provešćete dragoceno vreme sa svojom decom i ona će napredovati u svojim profesionalnim oblastima.
    Deca će se dobro snaći u oblasti studija. Postoji mogućnost da zbog toga ode u inostranstvo. Uz posao ćete posvetiti vreme porodici, ali ponekad je moguće da ćete zbog zauzetosti manje vremena posvetiti bračnom životu. Ako želite da svoj bračni život učinite slatkim, onda morate da primenite neke stvari. Nemojte se svađati sa svojim partnerom, razumejte njihova osećanja i ispunite njihove potrebe. Ako postoji bilo kakav spor, onda ga rešite dijalogom. Ne sumnjajte u svog životnog partnera, već mu verujte.

ŽENE - Spremite se za godinu punu uzbuđenja. Nećete baš uvek biti sjajno raspoloženi prema stalnom partneru a ako ste slobodni, možete se dvoumiti između želje da se u vaš život vrati neko s kim ste nekada doživeli mnogo lepih i uzbudljivih momenata i potrebe da budete sa nekim nepoznatim ko će uneti u vaš život nove radosti. Preko posla, naročito ako radite u medijima ili nekoj državnoj, eventualno finansijskoj instituciji, moći ćete da upoznate nove interesantne osobe, ali je pitanje da li će biti slobodne. Poslovna putovanja, naročito u inostranstvo takođe pružaju priliku za susrete koji se pamte. U nekim periodima ćete verovatno biti skloni povrišnim poznanstvima i manjim razočarenjima. U ovoj godini veoma je važno kako komunicirate da partnerom, naročito ako se radi o Jarcu. Ipak, u drugoj polovini godine, prestaćete da po svaku cenu želite ono što je nemoguće i umesto da vi stalno nekoga zovete i podsećate na sebe, on će tražiti vas. Jesen takođe donosi romantične susrete, ali dobro se pazite, jer je moguća je strastvena veza i mnogo uzbuđenja, možda sa nekim ko nije slobodan.

MUŠKARCI - Svojim držanjem možete mnoge iznenaditi, jer ćete povremeno biti veoma impulsivni. Imate mogućnost zaljubljivanja, a posebno će na šarm suprotnog pola biti osetljive Škorpije rođene krajem 90-tih. Mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljaće o vanbračnoj zajednici ili se može desiti da neplanirano uđete u brak pošto je beba na putu. Ako ste u dužoj vezi ili braku, nešto može negativno uticati kako na vaše raspoloženje tako i na mogućnost da ubedite partnerku u ono što je njoj više nego jasno. Od marta do kraja juna nalazite se u periodu u kome bi bilo najbolje da provodite što je moguće više vremena sa stalnom partnerkom ili ako ste slobodni, da budete krajnje iskreni prema nekome koga ćete upoznati, a ko bi mogao iz vašeg držanja da posumnja da ste u paralelnoj vezi. Imate mogućost poznanstva preko posla. Veza može biti burna sa neizvenim ishodom, jer ćete u stvari i vi više vremena i energije posvećivati karijeri nego partnerki. Neka druga Škorpija može biti idealno rešenje za vas kao i jedna Riba ili Bik, ali tek u drugoj polovini godine, dok sa Jarcem možete imati nezaboravnu romansu tokom letnjih meseci.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana