Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Rak Godišnji Horoskop Godišnji Ljubavni Horoskop Za Rakove - 2024. Godina

  Rakovi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi. Pogledajte šta zvezde predviđaju Rakovima u ljubavi i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ova godina će biti nezaboravna za vaš ljubavni život, jer ove godine ćete napraviti još jedan korak u svom ljubavnom životu i dati novu snagu vašoj vezi.
    Rezultat toga će biti da će vaš odnos sa voljenom biti jači nego ranije i da će se međusobno poverenje između vas dvoje dodatno povećati. Planete kažu da ćete se ove godine približiti svojoj voljenoj osobi. Za to vreme ćete razumeti osećanja svog partnera i dati važnost njihovim stavovima. To će biti veoma dobro za ljubavne veze. Imajte na umu da tokom ovog perioda ne pokušavajte da nametnete svoje misli svom partneru, u suprotnom može doći do napetosti u vašem ljubavnom životu.
    Ako dođe do takve situacije, budite strpljivi i pokušajte da sve izgladite iskrenim razgovorom. Ove godine ćete imati mnogo interakcija sa raznim osobama preko društvenih mreža. Tokom ovoga, delićete svoja osećanja i emocije jedni sa drugima. Pri tome budite malo oprezni, jer neko drugi može znati i vaše lične stvari.
    Ako ste zaposleni, onda možete da se zaljubite u kolegu na radnom mestu, međutim, imajte na umu da niko ne sme da zna za vašu vezu u kancelariji, inače ćete se možda morati suočiti sa nepotrebnim tračevima. S druge strane, ako studirate na fakultetu, onda vaše srce može da kuca za osobu koja sa vama studira. U početku, to može biti ljubav samo sa vaše strane, ali nakon što toj osobi otvorite svoje emocije, i ona će se okrenuti vama.
     Vaš porodični život će ove godine biti divan. Ove godine u vašem porodičnom životu vladaće mir i sloga. Uz milost i blagoslov vaših roditelja, u kući će biti sreće i blagostanja, a i vaši roditelji će takođe biti srećni tokom ovog perioda. Početak godine će biti dobar za vaš porodični život. Za to vreme mogu se dobiti neke dobre vesti. S druge strane, tokom februara i marta biće potrebno posvetiti posebnu pažnju zdravlju roditelja. Ove godine možete ulepšati kuću, kupiti novu kuću ili kupiti auto.
    Takođe, može doći do spora među članovima porodice oko nečega, iako će se, nakon prvobitne rasprave, situacija ponovo normalizovati. Šta god da se desi, okolnosti će vam ići u prilog. Zadržite veru u svog supružnika i pomozite mu u potpunosti.
    Nastavićete da dobijate podršku braće i sestara u porodici. Ako se ukaže potreba, biće spremni i da vam pomognu finansijski. Na kraju godine možete sa porodicom na lepo zajedničko putovanje. U skladu sa stanjem planeta, ovo putovanje sa porodicom će biti povoljno za vas. Ove godine kod nekih su moguže takve prilike, kada zbog preteranog rada nećete moći da posvetite potrebno vreme porodici. Ove godine treba da vodite računa o partnerovom zdravlju.
    Ako ste sami, u ljubavi su vam potrebne promene i akcija. Ljubav koja nije aktivna vam ne prija. Pre proleća, moguć je napredak na polju ljubavi, a neki će situaciju konkretizovati veridbom, brakom ili prinovom. U vašem životu nema mesta za pasivnost.
    U leto, imate blistav provod i vaš ljubavni život je sasvim zadovoljavajući.  Čuvajte vezu i postupajte mudro sa supružnikom. Tokom ovog perioda, vaša veza je blizu savršenstva. Vaši sastanci vas duhovno, živite u izuzetnim avanturama, gradite jake veze. Jesen može doneti označava malo razočaranja u ljubav. Međutim, u narednih nekoliko meseci nemate čega da se plašite.
    Ako imate dece, od juna do septembra više pažnje moraće da se posveti zdravlju dece. Za to vreme deca mogu imati problema sa infekcijama i sezonskim bolestima. Ove godine nemojte biti nemarni po pitanju zdravlja dece, inače ćete se možda morati suočiti sa mnogo nevolja.
    Ove godine ćete napraviti još jedan korak u ljubavnom životu i dati novu snagu vašoj vezi. Rezultat toga će biti da će vaš odnos sa voljenom biti jači nego ranije i da će se međusobno poverenje još više povećati između vas dvoje. Bićete uz svoju srodnu dušu, nekima će prijateljstvo prerasti u ljubav, zbog koje će vaša usamljenost ove godine nestati. Provodićete romantično vreme sa onim koga volite.

ŽENE - Predstavnice Raka su pod uticajem Meseca i iako može izgledati kao da često menjate raspoloženje, ne menjate mišljenje ni stavove, zbog čega vas, posebno u ovoj godini mogu smatrati za jednu od stamenih dama. Moguće su prilične tenzij u odnosima sa stalnim partnerom. Slobodne predstavnice Raka, mogu pomisliti kako su srele čoveka svog života. Moguće su važne promene u vaš život. Prva j da bi u vaš život mogao da ušeta izvsni gospodin, to jest, osoba koja će zaista imati vrlo dominantno držanje, veoma ambciozna i prepoznaćete po tome što će verovatno često putovati ili imati poslovne veze sa inostranstvom. Ako i vi radite u firmi koja posluje sa strancima ili često putujete, moguća je ljubavna veza sa poslovnim partnerom ili sa osobom koju ste upoznali preko Interneta. Kraća putovanja, posebno poslovne vrste mogu takođe doneti romansu sa Bikom, Vagom ili Škorpijom od početka avgusta do sredine oktobra. Idila može potrajati do kraja godine, a ako ste u stalnoj vezi sa Jarcem ili Vagom od proleća do kasne jeseni, naoružajte se strpljenjem.

MUŠKARCI - Vašim znakom vlada Mesec zbog čega vas smatraju veoma osećajnim i porodičnim tipom muškarca. Budite posebno toleratni prema partnerki, naročito ako se radi o Lavu, Jarcu, Blizancima ili Devici. Od samog početka godine počinjete da gradite odnos pun poverenja ili nepoverenja sve zavisi od vas, da li ćete dozvoliti da se u burnim dešavanjima tokom proleća bilo ko umeša u vaš život. Bićete prilično posesivni ali i romantični u aprilu tako da je to pravo vreme za romansu. Poslovni kontakti kao i ženama Rakovima tako i vama predstavljaju veliki izazov kada je ljubav u pitanju, posebno ako radite sa nemačkim jezičkim područjem. Iako malo ko od vas očekuje da ste skloni tajnim vezama, prilike za tako nešto će se ukazati više puta tokom godine, a prva će biti u januaru zatim od polovine aprila do polovine maja kada vam se može dopasti jedan Ovan koji vas je odavno opčinio, a zatim se povukao ili ste oduvek imali utisak da igra izvesnu igru sa vama. Iako ste znak koji podleže emocijama i spontanom ponašanju, u leto će vam biti potrebno dosta strpljnja, jer ćete biti skloni preteranoj sumnjičavosti i lošoj komunkaciji sa stalnim partnerom.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U 2024. GODINI

   Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2022. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA U 2024. GODINI:

13. Decembar 2023. (Jarac) - 02. Januar 2024. (Strelac)
01. April 2024. (Ovan) - 24. April 2024. (Ovan)
05. August 2024. (Devica) - 28. August 2024. (Lav)
26. Novembar 2023. (Strelac) - 15. Decembar 2024. (Strelac)


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana