Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Godišnji Poslovni Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za 2024.

 
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  Ova godina se može nazvati godinom ličnog prosperiteta i novih mogućnosti, onih na koje ste o davno čekali. Sredovečni Ovnovi mogu doživeti unaređenje, a mlade očekuje dobro plaćen posao. Iskoristie priliku da se dogovorite sa saradnikom u koga imate veliko poverenje ili sa šefom, naročito ako je rođen u znaku Strelca ili Vodolije kako da započnete nov posao. Mnogi Ovnovi će u toku leta dosta putovati u inostranstvo što iz ličnih razloga, tako i iz poslovnih, na primer, na stručna usavršavanja u inostranstvo. Prvi povoljni period počeće krajem januara i trajaće sve do marta kada možete doći u iskušnje da napravite poveći trošak, moguće u vezi sa kupovinom novog automobila ili nešto što odavno želite.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Ovnove

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    U toku biće vam potrebno dosta strpljenja. Verovatno ćete razmišljati o promeni posla, radnog mesta ili ćete imati potrebu da nađete posao u kome sve vaše sposobnosti mogu da dođu do izražaja. Ipak, oklevaćete. U martu možete biti u dilemi u vezi sa odlukama u vezi sa novim poslom naročito ako se bude radilo o nekom ko vam u mnogo čemu ne odgovara ili ako budete morali da napravite neku vrstu kompromisa na svoju štetu. U toku jula ćete imati prilike da pokažete šta znate i koliko vam je jaka volja, naročito u radu sa strancima ili ako vam se bude ukazala prilika da putujete u inostranstvo.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Bikove

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci    Merkur, vladalac vašeg znaka, kada ide retrogradnim hodom (pogledajte datume retrogradnog Merkura na vašem godišnjem horoskopu) utiče na vašu neodlučnost ili ćete biti skloni oklevanju kada bude bilo potrebno da pokažete odlučnost. Možete biti i nervozni i nestrpljivi. Oni koji rade u medijima ili se bave poslom u kome treba da dođe do izražaja njihova komunikativnost, ne bi trebali da oklevaju u vezi sa poslovnim ponudama koje će dobiti od kraja maja do kraja avgusta. Nalazite se u godini koja bi mogla da označi preokret za mnoge predstavnike vašeg znaka. Osim sjajnih šansi koje će vam se ukazivati u vezi sa inostranstvom, ako nameravate da gradite karijeru krenite odmah sa poslom u saradnji sa Ovnom, Strelcem, Vodolijom i Lavom.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Blizance

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    Ukoliko ste krajem prethodne godine ušli u neki nov projekat ili ste vodili razgovore o poslu sa Vodolijom, Jarcem, Škorpijom ili Ovnom, trebalo bi da pokušate da najveći deo posla završite do polovine marta jer je to za vas napovoljnije.Cela godina biće veoma uspešna, a u periodu od početka maja do sredine avgusta ukazuju vam se nove prilike u vezi sa poslom, posebno sa strancima. Bićete spremni da se prihvatite posla o kome ste dugo razmišljali i planirali ga i bićete spremni da ulažite dovoljno energije da biste videli rezultate svojih napora.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Rakove

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav    Početkom godine, partnerski odnosi donose dosta stresa, sumnju u mogućnost uspeha i moguće konflikte sa Lavom, Ovnom ili Rakom. Mnogima će se otvoriti vrata ka inostranstvu i poslovima sa strancima. U julu možete ulaziti u nepotrebne konflikte sa kolegama ili sa šefovima što može dovesti do potrebe za radiklanim promenama. Imaćete na koga da se oslonite, ali ipak, ako tokom prve polovine godine ne započnete posao koji planirate, nakon avgusta budite mnogo oprezniji u donošenju odluka u vezi sa tim.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Lavove

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica    Vaš znak je pod velikim stresom jer stalno strepite za materijalnu sigurnost. Pred vama je težak period u kome možete biti veoma angažovani bez obzira čime se bavite. Moguće je da ćete naći način kako da rešite probleme, najverovatnije u radu sa Vodolijom, Ovnom ili Ribama. Neko će vam ponuditi nešto na šta ste možda dugo čekali. Na vama je da prihvatite ponudu, ali pre toga proračunajte sav rizik koji nosi takva odluka sa sobom. Pod najvećim stresom biće Device rođene u poslednjoj dekadi jer će morati naporno da rade sa neizvesnim ishodom.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Device

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga    Bićete u prilici da mnogo toga uradite na lak način već do sredine marta jer oni koji vam inače prave probleme, mogu biti manje neprijateljski nastrojeni prema vama, tako da ćete moći da iskoristite povoljne okolnosti i imaćete podršku uticajnih prijatelja. Mnogo toga na šta ste odavno zaboravili sada je moguće i ako ste na svoju karijeru stavili tačku jer ste možda u zrelom dobu, moguć je napredak, prelazak na bolje plaćeno radno mesto. U aprilu, maju, junu i julu nemojte se previše opuštati, ali nemojte biti ni sumnjičavi u pogledu mogućnosti da svoje poslove obavite kako treba. 
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Vage

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija    Vaš znak prolazi kroz velika iskušenja. Ovo vas je načinilo nešto opreznijim, ali i upornijim da se izborite za svoj status. Ako ste mladi i pripadate generaciji 90-tih, teško će bilo kome poći za rukom da vas pokoleba. Oni koji su u zrelom dobu, posebno rođeni od sredine 60-tih do početka 80-tih mogu očekivati uspeh i krajnje je vreme da neke započete poslove okončate i opredele se za ono što vam može doneti najveću dobit. Tokom leta zbog ćete imati utisak da ne znate na čemu ste i da morate da u hodu rešavate probleme.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Škorpije

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac    Rođeni početkom znaka trebalo bi da očekuju inznenadnu šansu na poslu i to sredinom godina, a tako nešto će se nastaviti sve do jeseni kada ćete već znati na čemu ste. U stvari poslednjih meseci prethodne godine verovatno ste počeli neki projekat od koga očekujete mnogo, i novac i reputaciju i rezultate možete očekivati od druge polovine marta. Do tada vam je potrebno strpljenje, posebno u radu sa nekim drugim Strelcem, Rakom, Lavom, Ovnom. Vodolija vas podstiče da ostanete istrajni u svojim namerama, a od Jarca dobijate praktične savete ali i prilično kritički nastrojen prema vama.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Strelca

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    Sva vrata na koja ste zakucali u prethodnoj godini sada će se širom otvarati, i godina je podjednako dobra za one koji imaju svoju firmu ili rade u državnoj, ako poslovanje usmere ka inostranstvu. Postoji mogućnost brojnih putovanja, sklapanja novih poslovnih aranžmana, jedino što vam može nedostajati je energija i pouzdani saradnici, sve ostalo ćete imati. Imaćete potrebu da sve što se tiče vašeg posla držite pod kontrolom i nećete znati za odmor.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Jarca

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
   Nemojte oklevati nego u tom periodu uradite sve što treba, što želite i što se od vas očekuje. Ako ste rođeni početkom znaka, bićete spremni da o nekim projektima dobro razmislite, da promenite taktiku. Imaćete mogućost proširenja saradnje u domenu medija, trgovine, marketinga, sporta i komunikacija. Ako želite da osnujete svoju firmu, da poslujete sa strancima, da se usavršavate, moći ćete to u toku leta. Mnoga vrata će vam biti otvorena.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Vodolije

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe    Vašem znaku će da za izvesno vreme bude lakše, sklapaćete sjajne aranžmane sa strancima, bićete ponovo na svom terenu, ali ako niste zadovoljni radnim mestom, menjajte ga. Postoji mogućnost da otvorite svoju privatnu firmu, da počnete da se bavite nečim što vam može doneti veliku satisfakciju i mogućnost da se preko posla bukvalno proslavite. Mnoge Ribe ponovo kreću u osvajanje pozicija koje su odavno izgubile. Neko će vas podržati i nećete biti sami borbi za svoje mesto pod suncem.
- Pogledajte Godišnji Poslovni Horoskop za Ribe
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse