Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Strelac Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Strelca - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Strelca! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Strelčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Strelca ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Strelca kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Strelca
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
    Ove godine Saturn bi mogao da ometa i odloži vaše izglede za karijeru. Do sredine godine možete se suočiti sa problemima i preprekama koje ometaju kretanje napred. Međutim, ako radite, napredujete bez mnogo napora. Ostali biste optimistični i avanturistički raspoloženi i ovo bi vas odvelo na dobar položaj tokom godine.
Druga polovina godine bi bila prilično prosečna i bez posebnih događaja, iz perspektive vaše karijere. Ali tada biste osetili stalni pritisak da napredujete, nešto bi vas guralo napred. Planete oko vas nastavljaju da vas inspirišu na vašem putu. Ovo bi bio odličan trenutak da usavršite svoje veštine i da se uključite u lični razvoj.
    Strelac će ove godine mnogo dobiti kroz usluge. Vaša radna efikasnost se poboljšava kako godina odmiče i postoje šanse da se povežete sa vašim nadređenima na radnom mestu. Neki Strelci mogu ove godine tražiti novi posao tokom prvog kvartala. Ako tražite zamenu radnog mesta, onda bi to bilo idealno vreme. Oni koji se bave biznisom našli bi unosne ponude za svoje poduhvate. Projekti koji se bave tgovinom imali bi dobre povrate. Ova 2023. godina bi se pokazala kao prilično intenzivna godina za Strelce na polju karijere. Bili biste uspešni u svim svojim naporima zahvaljujući pomoći Jupitera. Nema drugih velikih planetarnih tranzita koji bi ometali vaše izglede za karijeru ove godine. Stekli biste dobar odnos i sa saradnicima i sa šefovima na radnom mestu. Nema mnogo izazova za vas i stoga bi to bio prilično dosadan period za vašu profesiju. Ako nameravate da se negde preselite, onda bi ova godina otvorila put ka tome. Ovo bi bilo idealno vreme da pronađete načine da poboljšate svoje lične veštine. Promocije i povećanja plata i dalje bi vam izmicali cele ove godine, ali nemojte na to da obraćate pažnju.
    Nastavite da radite, vaš rad i trud će vremenom biti nagrađeni. Strelac koji je u potrazi za poslom mogao bi da dobije važan ugovor u maju i junu 2023. Konačno će pronaći posao koji odgovara njihovom profilu. Prva 4 meseca je vreme za nove planove i za ovladavanje nekim novim veštinama. Od maja do kraja septembra ćete napraviti određeni napredak. Promena u poslu mogu da se dese tokom avgusta i septembra. Kako počinje 2023. godina, Strelci bi bili dobri u svojim finansijama. Jupiter garantuje da će vam doći malo sreće i bogatstva. Međutim, njegov tranzit može izazvati neke gubitke i neželjene troškove. Zato računajte na svoju štednju. Tokom druge polovine godine, postojao bi stabilan priliv finansija. Tada bi svi vaši finansijski problemi bili rešeni. Ugodni događaji kod kuće i školovanje dece bi mogli da zahtevaju popriličan deo vašeg novca, budite spremni da odvojite deo za to.
    U 2023. godini neki Strelci bi mogli da osete finansijski pritisak, a pojavljuju se neke problematične situacije. Međutim, Jupiter bi pomogao u oživljavanju njihovih finansija. Strelcima se savetuje da se drže podalje od svih vrsta popustljivosti i da budu štedljivi u životu. Ako zadrže striktan budžetski plan, ostali bi bezbedni, inače bi mogli dospeti u finansijske neprilike. Tokom druge polovine godine bio bi dobar finansijski priliv iz više izvora. Neki mogu da steknu novac kroz nasleđe ili zaostavštinu, dobit od roditelja. Ove godine ćete moći, ako planirate, da kupite zemljište nakon prvog kvartala. Vaša dosadašnja ulaganja i napori biće nagrađeni ove godine i bili bi vam blagoslov u teškim vremenima. Strelcima se savetuje da osmisle dugoročni finansijski plan tokom cele godine. Potrudite se da uravnotežite svoje finansije, za sada nemojte pozajmljivati niti obraćati pažnju na bilo kakve sumnjive poslove. Venera je takođe glavni igrač ovde jer upravlja novcem koji prolazi kroz vaše ruke. Partnerstva su ono što vam ove godine može doneti povećanje prihoda.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu