Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Strelac Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Strelca - 2024. Godina

   Posao i zvezde za Strelca! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Strelčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Strelci su izuzetno nezavisne, borbene osobe sa velikom potrbom da budu stalno u akciji.Ne podnose nikakva sputavanja, veoma su društveni i obožavaju ceremonije, zabave, spektakle uopšte, pa ih ima puno u šou biznisu. Privlače ih putovanja, odlični su trgovački putnici i vodiči, istaživači, arheolozi i reporteri.
   Vole da istražuju. Često su dobri savetnici, pravnici, pedagozi. Što se novca tiče, vrlo su široke ruke, pa iako mogu brzo da zarade, često još brže i nonšalantnije potroše.
    Ova godina će biti veoma posebna za vašu finansijsku stranu. Novac će vam doći uprkos manjem trudu, iako nećete propustiti ni naporan rad, što će vam doneti duplu korist. Ove godine će vas mnogo podržati i trud i sreća i počeće da se ostvaruju neki vaši snovi i nedovršeni zadaci koje ste dugo planirali da završite.
    Ova godina će biti mešovita za karijeru. Možda ćete videti uspone i padove u svojoj karijeri. Vaši rashodi će ove godine porasti, ali zato postoji mogućnost ogromnog povećanja prihoda. Bilo bi dobro da imate pravi pregled i plan svojih troškova. Ovo će smanjiti vaše nepotrebne troškove i uštedeti novac, samim tim imaćete novčanu korist. U ovom trenutku prilike u privrednom sektoru biće povoljne za vas. Finansijsku pomoć možete dobiti iz različitih izvora. Imovina vaše porodice će se povećati, a članovi vaše porodice će pomoći u jačanju vaše ekonomske strane. Ako se bavite bilo kojim trgovinskim poslom, onda ćete od toga dobiti lepu finansijsku dobit.
    Moguće je proširenje vašeg poslovanja. Vaši ekonomski odnosi biće bolji i u zemlji i u inostranstvu. Nećete se suočiti sa problemima dok donosite finansijske odluke. Ako morate da donesete veliku odluku, onda možete poslušati savete iskusnih i stručnih ljudi. Takođe se očekuje da ćete dobiti koristi od finansijskih ulaganja. Dobićete novac na tržištu akcija. Kada je vaše finansijsko stanje jako, možete sebi priuštiti novo vozilo ili bilo koju drugu imovinu. Vaš novac možete potrošiti i na kupovinu elektronskih predmeta, samo ne preterujte.
    Sa poslovnog stanovišta, ova godina će ostvariti bolji profit. Ipak, ne bi bilo prikladno donositi bilo kakvu odluku na brzinu. Biće ispravno bilo kakvu odluku doneti tek nakon dugog razmišljanja o svemu. Budite veoma oprezni dok donosite bilo kakvu odluku u poslu, inače ćete možda morati da pretrpite gubitke. Ove godine ćete pokušati da zaradite novac na neki vid nezakonitog poslovanja, ali nemojte to da činite, u suprotnom, umesto pozitivnih rezultata, možete dobiti negativne rezultate. Bićete zarobljeni u takvom lavirintu da će biti teško izaći odatle. Zato je održavanje transparentnosti u ekonomskim pitanjima jedino rešenje problema.
    Početkom godine, ćete dobiti dobre rezultate. Može doći dobra ponuda za posao. Dobićete podršku od pretpostavljenih, kao i od kolega. Završite svoj posao na vreme i čekajte rezultat svog napornog rada. U ovom trenutku možete biti unapređeni u svom poslu ili vam se može povećati plata. Ne ustupajte mesto egu, inače ćete se možda morati suočiti sa njegovim posledicama. Vaši protivnici mogu biti ljubomorni na vaš uspeh.
    Neprijatelji takođe mogu stvoriti zaveru protiv vas, morate voditi računa da ne budete zarobljeni u nekim njihovim planovima. Međutim, ove godine ćete možda morati da prođete i kroz takve situacije u kojima ćete morati da prođete kroz gorka iskustva poput razočaranja i neuspeha. Za to vreme možete postići suprotne rezultate u svojoj karijeri. Strah u vezi sa vašom karijerom takođe može da zaokupi vaše misli. U takvoj nepovoljnoj situaciji, ojačajte se i radite duplo više na radnom mestu. Tada vas ništa ne može sprečiti da postignete uspeh.
    Ova godina dolazi da uradite nešto novo u poslu, ove godine će biti vidljiv vaš trud i posvećenost u vašem radu, što će povećati prihode uz profit u poslovanju. Očekujte i da radite više od jednog posla. Vaš rad u partnerstvu će takođe biti pun profita ove godine. Za nove projekte morate povećati kontakte sa inostranstvom. Za zaposlene će doći nove ponude iz dobre kompanije i dobićete zahvalnost uz napredovanje tamo gde već radite. Mogućnosti za promenu posla biće posle maja ali i od oktobra. Budite oprezni sa svojim kolegama, ne pristajte ni na kave političke igre. u nekim momentima vaš um može odlutati od vašeg posla, gde ćete možda imati osećaj da niste stvoreni za svoj trenutni posao ili da niste primljeni na osnovu svojih kvalifikacija.
    Finansijski, ova godina bi trebalo da bude povoljnija od prethodne iako će biti oscilacija u sferi finansija. Nešto što očekujete, imate šanse da dobijete. Januar i februar kao i jun su veoma dobri za svaku vrstu dobitaka, posebno u radu sa strancima. Pritisak na poslu takođe može uticati na vas između aprila i avgusta, uzrokujući da se osećate preopterećeno i primorani da napustite svoj posao kao rezultat svih ovih problema. Zato budite oprezni i zanemarite ideju da ostavite svoj stari posao dok ne pronađete novi. U toku juna, jula i avgusta možete očekivati razne poslovne ponude, naglašena ambicija, bilo vaša ili vašeg šefa, biće povod poslu u sred leta.
    Neće vam nedostajati pomoć saradnika entuzijasta, a kontakti sa strancima doneće rezultat. Ipak od početka septembra do početka novembra budite oprezni jer imate jaku konkurenciju, a moguća su razna podmetanje i spletke.  Septembar će biti odličan mesec za napredovanje u poslu. Tokom ovog vremena možete se naći na visokoj poziciji, od koje ćete imati priličnu korist. Cenićete mišljenje onih kolega u koje imate poverenja. Međutim, trebalo bi da nastavite sa oprezom. Ne otkrivajte svoje ideje nikome, jer to može dovesti do ozbiljnih problema u budućnosti. Poslednja dva meseca 2024. godine, novembar i decembar, biće vam od velike koristi.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana