Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Strelca - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Strelca! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Strelčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Strelca ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Strelca kada je karijera i posao u pitanju...
    HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Kako počinje vaša poslovna godina, tako možete da nailazite na izvesna ograničenja. Vaši nekada pouzdani saveznici, sada će možda sklapati druge aranžmane početkom januara. Bićete zatečeni i iznenađeni, ali nećete biti bespomoćni, jer ćete do kraja meseca znati gde da se obratite za pomoć i podršku.
    Pred vama su neke profesionalne promene i 2022. može biti godina odluka. Ako želite nešto novo, ako niste sigurni koja je oblast savršena za vas, 2022. godine ćete napraviti potrebne promene u svom profesionalnom životu. Savetuje vam se da u poslovnom svetu ne verujete svim novim poznanicima, i da svaku osobu posmatrate sa dozom skepticizma, jer dobrobit za vas nije svima na srcu. Neki od vas će povremeno osećati potrebu da sve napuste i da promene svoje polje aktivnosti. Uz sve ovo, 2022. godine ne očekuju se neka prekretnica u vašoj karijeri.
    Na proleće će biti moguće kombinovati rad i dobar odmor, što će se pozitivno odraziti na odnose u timu i produktivnost vašeg rada. Strelčevi će drugu polovinu godine pamtiti po pokušajima da razviju kreativnu stranu svoje ličnosti. Moguća  su učešća na raznim takmičenjima, tipa sporta i muzike. Neki predstavnici znaka će ići na dodatne kurseve za razvoj talenatasvog, dok će drugi pokušati da zarade uz pomoć umetnosti. U isto vreme, redovni kreativni poslovi mogu brzo dosaditi mnogim od vas.
    Do kraja godine moraćete da se fokusirate na svoje uobičajene aktivnosti. Tokom ovog perioda očekuju se važni pregovori, veliki poslovi, kao i unosni ugovori. Konačno, oni od vas posvećeni poslu, uživaće u dugo očekivanim plodovima višednevnog rada.
    Kada su u pitanju finansije, ova 2022. godina obećava stabilne novčane tokove. U periodima godine u kojima eventualno dođe do opadanja ličnih prihoda, imaćete materijalnu podršku voljene osobe. U zimskim mesecima zarada možda neće odgovarati količini energije koju ste uložili, tako da ćete imati želju da dođete do dodatnih sredstva. Međutim, ispunjenje planova biće prilično otežano, jer vremenom ćete shvatiti da je verovatnoća ostvarivanja velike zarade uvek jednaka i mogućnosti da se mnogo izgubi.
    Druga polovina godine biće mnogo bolja i bićete obradovani većim prihodima. Međutim, savetuje vam se da se uzdržite od velikih kupovina. Ulaganja u plemenite metale i poslovna ulaganja biće uspešniji. Ukoliko u tom periodu dođe do raskida nekog dogovora, nemojte da žalite. U 2022. godini trebalo bi da budete zaštićeni od finansijskih gubitaka, kao i od neprofitabilnih ugovora. U periodu uticaja retrogradnog kretanja Jupitera, planete zaštitnika vašeg znaka, veoma je važno da kontrolišete vaše troškove. Od kraja jula, pa do pred kraj novembra postoji rizik da budete preterano velikodušni prema osobi koja to ne zaslužuje ili da padnete pod uticaj lukavih prevaranata.
    Ukoliko se bavite trgovinom, veći deo februara ćete dobro prolaziti na tržištu, ali, ako projektovani prihodi budu odstupali od krajnjeg rezultata, onda pokušajte da pratite trendove i zbivanja, da biste jasnije sagledali situaciju. Nakon toga bićete više fokusirani na vaš cilj. Od maja meseca, pred vas dolaze nove mogućnosti. Ukoliko u vašem poslu na neki način raspolažete imovinom klijenata, tada pažljivo rukujte sa njom, jer vam klijeniti veruju i imaju poverenja u vas. Ako treba, organizujete neki zajednički izlet.
    Krajem jula, kad dođete sa odmora, pokrenite neke inicijative za unapređenje vaše karijere, ali shvatite da i ulog može biti veliki. Vaša želja za avanturom može da vas potakne da razmislite i o drugačijim pravcima u vašoj karijeri, što može da uzdrma vašu profesionaln u oblast delovanja. Budite spremni za spontane sastanke za ručak sa važnim ljudima jer nikad ne znate ko će vam od njih dati odličnu ponudu.
    Na jesen ste u odličnoj poslovnoj formi. Pregovori koje vršite teku bez problema, a neki stari posao sada počinje da donosi bogate rezultate, dok vi berete plodove svog rada kao nikada do sada. I sebe možete da nagradite sa nečim, kao i da darujte neke bliske osobe do kojih vam je posebno stalo. Krajem godine imaćete zdravu profesionalnu okolinu, što će za vas biti vrhunski poklon.
    Sve u svemu, horoskop vam predviđa povoljnu 2022. godinu u pogledu novca, karijere i posla jer će vas uticaj zvezda dovesti do visokog društvenog položaja, poštovanja i  većih suma novca, te do poslovnog uspeha. Mnogi Strelčevi imaju velike šanse da ove godine ostvare značajne finansijske dobitke. Oni koji su trenutno bez posla će ga najverovatnije pronaći, a oni koji žele da započnu sopstveni posao biće nezaustavljivi na putu ostvarivanja svojih ciljeva. Nakon juna, obratite pažnju na troškove, jer će u suprotnom vaše finansije doživeti deficit. Ali, svaki naporan rad se nagrađuje, pa zato ne odustajte od planova za vaš poslovni rast.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA