Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Ribe Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Ribe - 2024. Godina

   Posao i zvezde za Ribe! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Ribama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Osobe ovog znaka su veliki humanisti sa razvijenom sposobnošću da razumeju druge. Maštovite su, pomalo nesigurne i veoma požrtvovane. Uvek su spremne da pomognu drugima, vredne su, ali i neodlučne i neumešne u finansijskim pitanjima. Veoma su kreativne, odlične memorije, što ih čini prikladnim za prosvetu, jezike, literaturu i glumu.
    Veoma su naklonjeni umetnosti, ali takođe, i medicini, dekoraterstvu, psihologiji, publicistici. Divni su saradnici, jer uvek misle i na tuđe interese.
    Možda ćete se morati suočiti sa finansijskim izazovima u 2024. godini, pa budite pažljivi sa svojom finansijskom stranom ove godine. Razmislite o toj odluci pre nego što preduzmete rizične korake, jer možete izgubiti novac.
    Vaši prihodi će biti dobri, ali zajedno sa vašim prihodima, verovatno će se povećati i vaši troškovi. U takvoj situaciji, moraćete da smanjite svoje troškove kako biste držali korak sa svojim prihodima i rashodima. Novac će vam stići početkom godine. Dok u avgustu i novembru verovatno ćete pretrpeti novčani gubitak. U ovom trenutku držite distancu od tržišta akcija, špekulativnog tržišta. Osim toga, ne verujte nikome više nego što je potrebno po pitanju novca.
    Ako imate privatni biznis onda očekujte  profit. Može postojati neki problem između vas i vaših poslovnih partnera koji neće biti dobar za posao, i koji treba što pre da rešite. Imajte na umu, klonite se pravnih sporova, inače vas to može koštati mnogo novca. Možete da kupujete skupe stvari, ali morate da obuzdate svoje skupe hobije, inače se možete suočiti sa finansijskom krizom. Uz pomoć supružnika, verovatno ćete dobiti ili uštedeti novac.
    Ove godine vas očekuje bolji profit, ali za ovo ćete morati da sačekate do oktobra. Nakon septembra postoji mogućnost rasta vašeg posla. Možete imati kontakt sa novim biznismenima i to morate iskoristiti. U vezi sa poslom do septembra, možda ćete morati da pozajmite novac da biste uložili u posao. Razmislite o svemu, pa onda donesite odluku. Kraj godine je povoljan za vas sa stanovišta posla, zato je dobro da ove godine budete strpljivi, a ne da srljate i donositi ishitrene odluke.
    Vaša karijera ove godine može da zablista, jer će uslovi biti povoljni za vašu karijeru. Ako ostanete psihički i fizički zdravi, ove godine vaša karijera može dostići velike visine. Pratiće vas novi imidž na radnom mestu, koji će vas predstavljati kao vrednog i poštenog radnika.
    Moguće je i vaše unapređenje u poslu. Možete dobiti dobre vesti vezane za promociju na bolje radno mesto. Ako se tako desi, nemojte da dozvolite da ego buja u vama, ne izdižite se nad drugima već se spustite na zemlju, jer je to najbolje za vas. Vaš prestiž u društvu će porasti. Doći će vam mnoge prilike. U takvoj situaciji budite spremni da iskoristite te mogućnosti. Budite pametni, mudri i pravi diplomata. Neki trenuci mogu biti i malo izazovni za vaš i karijeru. U takvim trenucima budite potpuno disciplinovani. Nemojte raditi takve poslove koji će naštetiti vašem imidžu. Držite se dalje od nepotrebnih sporova i sledite smernice svojih iskusnijih kolega i prijatelja.
    Ako se okušate u bilo kom poslu, onda ćete biti uspešni u tome. Ove godine će vaš posao rasti, a moguće je i njegovo proširenje. Učinite sebe uspešnim preduzetnikom i ne plašite se da probate nešto novo. Ove godine neće biti smanjene hrabrosti i samopouzdanja, zbog čega ćete lako obavljati najveće zadatke.   Posao ili projekat o kome ste razmišljali prošle godine, možete započeti ove godine. Bićete zapaženi od vaših nadređenih, koji će primetiti koliko se trudite na poslu.
    Početak 2024. godine biti bolji za vas nego prethodne godine. Svoje zadatke ćete obavljati sa revnošću i moći ćete da postignete svoje ciljeve. Od januara do marta možete dobiti važnu poziciju i imati uspeha na poslu. Kao rezultat vaših napora uspostavićete poseban odnos sa kolegama, koji će ceniti sve što radite. Meseci mart i april biće ključni za vas, jer ćete tada imati priliku da radite u inostranstvu, čemu ste se i nadali. Između avgusta i septembra biće još jedna takva prilika.
    Biće potrebno da donesete možda i neku radikalnu odluku u vezi sa kako radnim mestom, firmom, tako i sa mestom boravka. U julu u avgustu budite oprezni kod sklapanja poslova, naročito ako se bude radilo o mogućem dugoročnom partnerskom odnosu. Septembar je povoljan nove poslovne aranžmane. Predstavnici vašeg znaka mogu doživeti najveću promenu u sferi finansija. Neki će preći na odlično plaćeno radno mesto, ili će preko privatnog posla imati dobre prihode.
    Između oktobra i decembra trebalo bi da izbegavate bilo kakvu politiku na svom radnom mestu, a da istovremeno pazite šta govorite, jer pojedinci mogu pogrešno protumačiti vaše reči i izazvati vam probleme. Sve u svemu, trebalo bi da budete oprezni tokom ovog perioda.
    Ove godine trebate smanjiti vaše troškove i poboljšati ušteđevinu. Takođe, ulažite pametnije, zbog čega će vaše finansijsko stanje biti bolje u narednom periodu. Ove godine ćete imati koristi od ulaganja u zemlju, a takođe ćete imati koristi od nasledstva, kao i finansijske podrške roditelja.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana