vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Ribe
2021. Godina


   Posao i zvezde za Ribe! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Ribama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Ribe ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Riba kada je karijera i posao u pitanju...


    RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Često maštate kako bi bilo lepo kad nebiste uopšte više morali da radite u životu, ali ne oslanjajte se na maštu. Moraćete ipak da nastavite i dalje da radite, barem do penzije. Ribe nikada nisu bile suviše zadovoljne konvencionalnim, običnim poslovima, tako da često pronalazite neke nekonvencionalne izvore prihoda. Budite spremni da i drugima pomognete u sličnim stvarima.
    U Januaru, na vašem radnom mestu mogu se dešavati svakakve turbulencije. Biće ljudi koji će ostati bez posla, kao i oni koji se bore za posao. A vi treba da radite ono što ste i dosad radili, ono što se od vas traži. Vaš posao ćete tretirati kao sredstvo za postizanje cilja, a on će vas dovesti tamo gde želite. Možda nije loše da vaš pogled skrenete i prema traženju nekog drugog posla, a Februar i Mart će biti period kada ćete posebno razmišljati o poslu.
    Ako vas neko pita šta je vaš posao iz snova, možda nećete znati šta da kažete. Umesto da pokušate da otkrijete šta je vaš posao iz snova, možda treba da shvatite šta u stvari želite da radite. Možda je problem što obraćate pažnju na poslove koji već postoje, ali da li ste razmislili o tome da vi sami izmislite neki novi posao?
    Sigurno ste dovoljno pametni za tako nešto. Ako se odlučite za ovo, možete da započnete na proleće, da biste krajem godine imali saznanje o tome šta želite, a to saznanje će vam omogućiti napredak u vašem poslu.
    Odlična prilika za zarađivanje novca može vam se pojaviti u martu, mada neće biti tako očigledna, tako da ćete morati da držite oči otvorene. Ova prilika vas možda neće učiniti jako bogatim, ali možda ćete biti malo više fleksibilniji kada su vaše finansije u pitanju. Možda ćete nešto donirati i u dobrotvorne svrhe, što će biti lepo ulaganje u vašu karmu.
    Verovatno ćete steći više zadovoljstva svakodnevnim radnim zadacima koji su vam možda u prošlosti bili malo i dosadni. To može biti zato što ćete raditi sa novim ljudima ili ćete naučiti nešto novo što vam može pomoći da svoj posao učinite korisnijim. U svakom slučaju, vaša karijera u celini će ove godine verovatno biti ispunjenija.
    Ako tražite još posla ove godine, razmislite o online radu na Internetu. Posebno za Ribe, 2021. godina je sjajna za dobijanje novca od kreativnih projekata urađenih na Internetu. Ako imate kreativni talenat, razmislite o kreativnom pisanju ili stvaranju nekih umetničkih dela.
    Ove godine iz nekog razloga od vas će se možda zahtevati da svoj novac i druge resurse delite sa drugima. Ako se to dogodi, pobrinite se da budete mirni i da mirno napravite kompromis. Ako ne naučite kako da pravite kompromise sa drugima na ovaj način, verovatno ćete se naći u nekim nelagodnostima koje su vrlo lako mogle da se izbegnu.
    Ako uspete da svoje finansije odvojite od svih ostalih, što je malo verovatno, ali se može dogoditi, onda je ovo sjajna godina za ulaganja. Međutim, pre nego što to učinite, obavezno zatražite savet o tome u koje investicije treba da uložite. Karijera bi mogla biti na vrhuncu za ribe u toku 2021. godine. Bićete veoma strastveni prema onome što radite.
A vaš naporan rad i entuzijazam prema poslu mogli bi biti nagrađeni putem povećanja plate ili nekog unapređenja. Postojaće nove mogućnosti za razvoj vaše karijere, ali imali biste i popriličan broj izazova na vašem putu.
    Čitava 2021. godina biće ispunjena fantastičnim finansijskim mogućnostima, pod uslovom da tačno znate gde da ih potražite. Neke mogućnosti biće očigledne, dok će druge biti malo zamaskirane i zbog kojih ćete morati malo da istražite. Možda postoji neka poslovna prilika u vašoj okolini koju drugi propuštaju jer je ne vide, a vi možda hoćete. To su sve stvari na koje morate pripaziti i videti šta možete da iskoristite od toga.
    Neće biti većih planetarnih uticaja na vaš poslovni sektor tokom godine, pa možete nastaviti sa vašim rutinskim poslovima. Povremene nevolje mogu nastati i bilo bi pravo vreme da planirate svoju profesionalnu budućnost. Naučite nove veštine i nadogradite svoje znanje i talente u ovoj godini, posebno kada pomislite da su vam izgledi sumorni. Ne ulazite u poduhvate koji uključuju višestruke rizike. Poslednjih nekoliko godina već ste imali svoje profesionalne rizike, zato budite oprezni.
    Kako godina bude odmicala, tako će i u oblasti vaše karijere doći do poboljšanja. Budite spontani i prihvatite promene i kompromise koji dolaze pred vas.
    U pogledu vaših finansijskih sredstava, 2021. godina obećava da može biti godina obilja. Planeta Jupiter, koja simboliše bogatstvo i sreću povoljno je postavljena tako da bi vam ruke ove godine bile pune dobitka. Može doći do poboljšanja vašeg načina života, a prihvatili biste i neke dugoročne investicione planove. Međutim, isti taj Jupiter bi vas mogao dovesti u iskušenje povremenim finansijskim rizicima.
    Bez obzira na sve, ipak se čuvajte neželjenih izdataka i preteranog prepuštanja vašim finansijama, jer ste skloni nerazumnom trošenju kad god imate više novca nego što je normalno. Bilo kakva vrsta rizika ili spekulacija može vas odvesti u probleme. Stoga koračajte oprezno i ne donosite impulsivne odluke o svojim finansijama tokom ove godine. 
    Blagosloveni ste dobrim finansijama tokom godine, stoga igrajte na sigurno i držite se vaših normalnih troškova.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane