Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Ribe Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Ribe - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Ribe! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Ribama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Ribe ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Riba kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Ribe
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA RIBE - (20.2.- 20.3.) PISCES
    Ribama se predviđa dobar napredak u karijeri u 2023. godini. Ove godine biste naišli na uspeh u svim svojim profesionalnim poduhvatima. Došlo bi do solidnog povećanja vaših prihoda i različiti načini finansiranja su mogući zahvaljujući vašoj energičnosti.
U martu, Saturn, planeta ograničenja, mogla bi vam doneti  neke neprijatelje na vašem radnom mestu koji će  verovatno ometati vaše poslovne izglede i postaviti prepreke na vaš put daljeg nepredka. Međutim, vaša inteligencija, naporan rad i posvećenost će se pobrinuti da ostanete nepovređeni tokom tog perioda. Ne verujte šta god da čujete, proverite stvari pre nego što preduzmete bilo koji naredni korak. Steći ćete ugled u oblasti u kojoj se bavite na kraju godine.
    Određene Ribe bi ove godine dostigli vrhunac u svom profesionalnom životu. Ribe vole i razvijaju interesovanje za sve što rade na svom radnom mestu. Biće mnogo entuzijazma i motivacije okolo vas, pa ćete tako biti ohrabreni da radite još bolje i više u ovoj godini. Naporan rad i vaša iskrenost bili bi nagrađeni povećanjem plate, unapređenjem i preseljenjem na bolje radno mesto po vašem izboru. Pronašli biste nove tokove poslovanja kako biste usavršili svoja profesionalna interesovanja, ali ćete se susresti i sa raznim izazovima. Ne upuštajte se u bilo kakve rizične odluke u svojoj profesiji ove godine, možda ćete pasti u  iskušenje, ali oduprite se, biće bolje za vas. Usavršite svoje veštine, naučite nove lekcije, to će vam pomoći da brže dođete do dobrih pozicija. Promena je jedna stvar koju treba da prihvatite tokom godine ako vam je za sada potreban uspeh u profesiji. Godina 2023. će biti izazovna za Ribe, nudeći im brojne mogućnosti da se razvijaju i nauče nove stvari. Imaće priliku da promene svoj sadašnji posao za bolje plaćen. Ovo se može promeniti jer želite da znate da budete svoj šef, ili da imate više slobode u ovoj oblasti. Mart i jun donose neku novu priliku. Ova godina bi bila povoljna za finansijsku stranu Riba. Bili biste izvrsni u poslovanju i uslugama, uz dobar tok prihoda. Međutim, uprkos prilivu, uštede bi bile velika prepreka jer bi neželjeni rashodi dolazili sa mnogih strana ako budete nesmotreni. Neka situacija u domaćinstvu može da crpi vaše resurse.
    Ovo nije vreme za pozajmljivanje drugima. Sa štedljivošću možete spasiti mnoge neželjene situacije. Tražite od nekog proverenog prijatelja ili stručnjaka savet  pre nego što uložite svoja sredstva u neke vredne investicije. Uz pažljivo planiranje, ova godina bi bila period u kojem ne bi nedostajalo sredstava. Jupiter će vam obezbediti da ostanete finansijski dobri tokom cele godine. Klonite se svih špekulativnih poslova ove godine jer biste mogli završiti u nevolji.
    Čini se da za sada nema velikih planetarnih pozicija koje bi mogle negativno uticati na vaše finansije. Međutim, igrajte na sigurno, budite oprezni i držite se rutinskih troškova, trošite za svoje potrebe i zadržite svoje želje na čekanju za neki povoljniji period. Već od početka godine se pojavljuju ponude i prilike za povećanje zarade. Možda ćete imati osećaj da neki  projekat ne donosi očekivanu dobit, ali budite malo strpljivi, isplatiće se oko avgusta i septembra kada dobijete adekvatnu nagradu. Krajem jula do kraja septembra kreće dobar period za zajedničke poslove.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu