Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Blizanci Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Blizance - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Blizance! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Blizancima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Blizance ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Blizanaca kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Blizance
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
    U 2023. godini, mart mesec bi mogao dovesti do velikih promena. Vaši nivoi energije bi bili veoma visoki i imali biste pune ruke posla. Međutim, Saturn može ograničavati vaše performanse na radnom mestu, tako što bi odlagao i ometao sve vaše profesionalne težnje.
Mogao bi se pojaviti nekompatibilan odnos sa vašeim nadređenima i kolegama na radnom mestu. Ne bi sve išlo po planu, bilo bi truckanja na vašem putu. Suočite se hrabro sa svim preprekama i budite odlučni u svom stajalištu. Kako godina počne, Blizanci mogu ostvariti dobitke na polju karijere. Unapređenja i povećanja plata očekuju se otprilike početkom godine.
    Jupiter može doneti dobre dobitke, posebno onima koji se bave sopstvenim biznisom. Tokom poslednje četvrtine godine, povoljan je period za one koji žele preseljenje na neko drugo radno mesto. Za Blizance ovo je sasvim dobra godina za bilo kakve zajedničke poduhvate ili ugovore o partnerstvu. Pošto nema većih štetnih efekata, vaša profesija će biti stabilna i profitabilna tokom većeg dela godine. Nevolje koje su nastajale na vašem radnom mestu u protekloj godini sada bi se smanjile. Za one Blizance koji su skloniji promenama, godina može da donese nove položaje na radnom mestu kao i odgovrnosti koje ono nosi. Treba da imate srdačne odnose sa šefovima i kolegama na radnom mestu, inače biste mogli da upadnete u nevolje, ako ne budete kontrolisali svoju komunikaciju sa njima. Blizanci bi trebalo da budu motivisani cele ove godine da bi se njihov učinak poboljšao.
    Ova 2023. godina je takođe povoljan period da urarite temelj za neke vaše buduće poslove i projekte koje nameravate da preduzmete. Vašu finansijsku situaciju obeležava mnoštvo prilika, a šanse počinje već u martu 2023. Postojao bi dobar priliv sredstava, ali može doći do neželjenih rashoda koji bi mogli opteretiti vaše finansije. Blizancima se savetuje da izbegavaju da se prepuste trošenju tokom cele godine. Treba da trošite na svoje potrebe, ali ne i na svoje želje. Blagotvorni aspekti Jupitera mogu da donesu dobit preko poslova vezanih za zemlju. Oni Blizanci koji odluče da rade u oblastima za koje se pokažu talentovani, mogu imati veliko zadovoljstvo i unutrašnje ispunjenje, kao i zaraditi dosta novca. Saradnja sa drugim osobama se poboljšava počevši od septembra. Ako tražite veće plate, onda bi promena mogla da dođe u maju i junu. Najbolje je da tražite posao u kreativnim ili umetničkim oblastima. Jupiter, planeta finansija, daruje Blizance dobrim finansijama cele ove godine, a u maju bi moglo da vam se omogući da vam bude vraćen novac koji vam se već dugo vremena duguje, a i finansije počinju da rastu.
    Ovo bi bio dobar trenutak da uđete u neke dugotrajne investicije, ako pre toga o svemu dobro razmislite i sve dobro isplanirate. Još jednom pripazite da neki nepromišljeni troškovi ne odnesu deo vaših finansija. Neke prošlogodišnje investicije bi vam sada donele dobre povrate. Ako ste dovoljno oprezni sa svojim finansijskim potezima, vaša sredstva bi bila sigurna tokom cele godine, ali posebno vam se savetuje da ne ulazite u nikakve špekulativne poslove, jer bi to moglo narušiti vaš kapital. Takođe, poslovi sa nekretninama mogu da vam donesu dobar prihod. Nastavite vredno da radite, jer bi vam to donelo dobre finansije. Neki bi mogli da kupe svoju kuću iz snova ili luksuzno vozilo u četvrtom delu godine, ali opet razmislite o rasipanju para. Neke od odluka koje donesete od aprila do juna će biti biten za vaše finansijsko stanje, a neki zajednički finansijski poslovi mogu doneti neka poboljšanja, ali tek krajem godine.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu