vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Blizance
2021. Godina


   Posao i zvezde za Blizance! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Blizancima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Blizance ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Blizanaca kada je karijera i posao u pitanju...


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

    Vi Blizanci imate ogroman neiskorišćen potencijal koji nosite sa sobom sve vreme i koji može da vam donese mnogo. Možda još niste shvatili, ali taj potencijal ste vi, koji ove godine treba da uložite u posao, a sve u cilju izgradnje vaše sreće. Vi ste najbolji resurs za zapošljavanje i posao koji imate. Iskoristite ga u potpunosti.
    U Januaru 2021. možete preduzeti neki oblik samo ispitivanja, da biste stekli osećaj koliko bogatstvo se krije u vama samima. Steći ćete osećaj koliko mislite da vredite i koliko drugi misle da vredite. Takođe, Januar može bit i malo finansijski zategnut jer može doći do nekih neočekivanih troškova ako ne budete pazili. Ali na ovo ne gledajte negativno, jer ovo može biti lekcija da naučite kako da se prilagodite nekoj finansijskoj situaciji koja nije idealna.
    Srećom, Februar će se malo preokrenuti u vaši korist, ali budite oprezni u svakom trenutku. Tokom ovog vremena Mars će biti u blizini vaše kuće, a to znači da u blizini boravi pretnja koje morate biti uvek svesni. To je u redu i nema čega da se bojite, ali uvek je dobro u ovakvoj situaciji biti siguran da ste potpuno spremni. To znači da treba da štedite koliko god možete i da eliminišete svaku nepotrebnu potrošnju.
    Proleće će vam doneti neke zanimljive mogućnosti i novac se skriva u vašem životu na mestima gde biste ga najmanje očekivali. Držite širom otvorene oči tokom ovog vremena i tokom celog leta. Može vam se javiti neko oko sredine maja 2021. godine ko vam nudi priliku koja izgleda previše dobro da bi bila istinita. U redu je biti skeptičan prema njima, ali saslušajte ih i razmislite šta imaju da kažu. Možda će to biti neki finansijski savet, prilika za investiranje ili možda ponuda za neki posao. Ne brinite: to nije ništa nezakonito, ali je neobično. Sve u svemu razmislite o tome šta kažu, a zatim odlučite.
    Ipak, 2021. godina trebala bi za Blizance biti blagoslovljena godina u pogledu finansija. Kako je Jupiter povoljno postavljen, to će vam dati odličnu finansijsku osnovu. Neki vaši prošli finansijski poslovi trebalo bi da vam donesu dobar dohodak.
    Oprezni potezi koje povlačite biće razlog da ćete imati solidan profit i veliki priliv sredstava. Savet vam je da ne pribegavate bilo kojim špekulativnim postupcima jer samo naporan rad i zalaganje će vas voditi ka boljim finansijama.
    Planeta Saturn uvešće vas u nova područja rada, a i Jupiter vam pomaže da postignete uspeh u svojim poduhvatima ove godine. Oni koji teže da promene posao ili promene trenutni položaj na sadašnjem poslu, treba da iskoriste ovaj period u svoju korist. Pošto često ne znate da držite usta zavorena, ona vas mogu dovesti u nevolju, pa pripazite na svoje reči. Tokom godine imaćete ćelju da postignete više i vaše ideje izbijaće u prvi plan. Ovo bi moglo biti vreme kada se moraju obaviti poslovi za vaš budući prosperitet u vašoj profesionalnoj karijeri.
    Postoji mogućnost da ćete u mesecu martu naleteti na nekoga ko će da promeni vašu percepciju viđenja samog sebe. Zamislite ih kao neku vrstu vašeg mentora, mada ćete se malo videti i možda ta osoba neće biti uopšte iz vašeg poslovnog kruga, ali će ona u potpunosti promeniti način na koji razmišljate o svom poslu. Uzmite u obzir sve ono što imaju da vam kažu i saznajte koliko god možete.
    U julu je moguć neki dodatni stres na poslu, ali to je nešto na šta ne možete da utičete. Ipak, važno je da držite oči otvorene i što je još važnije, da pomognete svojim kolegama na svaki način. To će se svima isplatiti do kraja godine. Mogući su i neki troškovi koji su vezani za porodice, kao što su kupovinu zemljišta ili vozila. Ova godina je dobro vreme da započnete sa štednjom novca jer nikada ne znate kada će vam zatrebati i dobro doći. Jupiter će se pobrinuti da ovo bude sjajna godina za vas u pogledu posla koji vam se mogu otvoriti.
    Možete izabrati one koji vam se nude ili se opredeliti za neki drugi posao koji obožavate da radite. Ova situacija je naročito moguća u januaru, a u oktobru može biti vreme kada ćete trebati da preispitate svoj rad i da osigurate da zaista radite ono što želite i volite. U novembru se možete više koncentrisati na način na koji idete napred i na ono što konačno trebate ostvariti, kao i na ciljeve da se godina završi kako treba.
    Ako već nemate neki dodatni posao, jesen je vreme kada trebate da radite na tome. To ne mora bude ništa komplikovano ili čak nešto posebno unosno. Ali i taj mali dodatak vašim finansijama biće dovoljan da u vaš život unesete malo više svetlosti. Ako sa ovim započnete u septembru, onda možete da očekujete neke lepe prihode  do kraja novembra.
    Krajem godine, početkom oktobra, posao može postati stresniji. Za vas ovo znači da ćete trebati da više radite i da češće sarađujete sa drugim ljudima. Saradnici će vam možda izgledati dosadnije ali i potrebnije nego što je to do sada bilo.
Međutim, pokušajte da se smirite dok budete sarađivali sa njima. Sve ovo će vam pomoći da naučite nešto i steknete veštinu rešavanja ovakve vrste sukoba.
    U Decembru će se videti vaša finansijska snaga. To ne znači da ćete biti truli bogataš, ali ćete biti sigurniji i stabilniji nego ikad ranije. Iskustva koja ste prošli dobro će vas voditi u narednu2022. godinu a i kasnije, ali što je još važnije, možete lakše disati znajući da ste pametniji u vezi s novcem.
    Sve u svemu, ova godina trebalo bi biti posebno srećna za finansijsko stanje Blizanaca. Venera će biti u Jarcu od početka godine pa do početka maja. Ovo je savršeno vreme da napravite neke finansijske korake, a to se posebno odnosi na one koje uključuju trgovanje, kao što je trgovanja akcijama od vrednosti. Bez obzira na sve, tokom cele 2021. godine Saturn će biti u konjunkciji sa Plutonom, a to znači da treba pažljivo da pratite svoje finansije. Ne dozvolite drugima da upravljaju vašim novcem. Ti drugi mogu biti i članovi porodice, kao i država, a ova 2021. godina nije najbolja godina da svoj novac poverite bankama.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane