Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Blizance - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Blizance! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Blizancima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Blizance ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Blizanaca kada je karijera i posao u pitanju...
   HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

    Moguće je i da će vaši pretpostavljeni ili firma u kojoj radite tražiti neku dodatnu obuku i usavršavanje. Pojaviće se i nove poslovne ponude kao i zanimljive perspektive u vašoj karijeri, mada neće svi predstavnici vašeg znaka biti spremni za promene.
Pre nego što iskoristite sve mogućnosti treba da budete pravilno fokusirani i nastavite da vredno radite. Biće mnogo pozitivnih promena u vašem životu i vi ćete pronaći mnogo novih načina za zaradu. Trebalo bi da imate dobru zaradu i da nemate nekih nestašica kada je novac u pitanju. Iskoristite svaku mogućnost za dobru zaradu i unapređenje. Vaš napor i trud biće veoma cenjeni na vašem radnom mestu. Bićete u mogućnosti da uđete u
neke nove projekte ove godine koji mogu vašu karijeru da podignu na jedan viši nivo.
     Zbog Jupitera ćete možda morati da se suočite sa nekoliko prepreka i finansijskih gubitaka tokom tog perioda. U takvoj situaciji morate da se usredsredite na praktično obavljanje vaših zadataka, a ne samo na razmišljanje o poslu, kako i kada ćete ga obaviti.
    Počev od januara, pa februar, april, maj i septembar, biće najpovoljniji za vas, zato što ćete tokom ovih perioda biti u mogućnosti da svojim radom zaradite solidan novac, koji će popraviti vaše finansjijsko stanje. Takođe, neki novac koji vam se duguje još odavno, mogao bi neočekivano da vam stigne u oktobru ili novembru. Vaše dugo čekanje će se isplatiti. Ali, sa vašim sposobnostima na poslu, vi možete lako prevazići ove probleme, jer ako uložite potreban trud, onda će i sreća biti na vašoj strani, a u periodu od aprila do septembra, čak možete očekivati i neki vid unapređenja na poslu. Jupiter vam može dati i izvesnu prednost nad vašom konkurencijom u poslu.
    Ako ste u partnerskom odnosu sa nekim u poslu, tada sredinom godine možete očekivati veliki uspeh, ali septembru i novembru trebate da budete na poslu malo obazriviji, jer u sličnom slučaju, ako ste u nekom privatnom biznisu sajedno sa nekom drugom osobom, tada morate biti pažljivi i mudri sa vašim partnerom, jer postoji mogućnost da on iskoristi vaše poverenje i da vam naškodi na neki način u tom periodu.
    Ako je vaše poslovanje loše zbog partnerskih odnosa, onda razlog može biti taj što slepo verujete ljudima. Čuvajte se sumnjivih ljudi jer postovji velika šansa da naletite na prevarante  i tako se upletete u neke nevolje koje kasnije mogu da vam donesu finansijske probleme.
    Ukoliko ste zaposleni u nekoj firmi koja nije vaša, tada ove godine morate da budete fokusirani na korektno obavljanje posla i da izbegavate bilo kakvu vrstu nepažnje na poslu i da stalno pokazujete vaše sposobnosti. Izbegavajte svađe sa kolegama u kanselariji i gledajte da stvorite dobre odnose sa ostalim saradnicima na poslu. Sve u svemu, u pogledu vaše karijere, ova godina može biti malo čudna, ali ona može da vam bude i korisna ako ne bude žurili, nego se kretali umereno i strpljivo prema vašem cilju. U tom slučaju 2022. godina će vam dati željene rezultate i doneti definitivnu korist. Ako je vaš posao vezan za umetnost ili zabavu, možda ćete ove godine kupiti kuću ili stan ili nova kola. Možete dobiti više profita nego što ste očekivali, pogotovo u periodu između aprila i juna.
    Pripazite, jer u junu i avgustu, kao i u decembru mogu nastati izvesni troškovi koji mogu da se brzo povećaju, jer možete trošiti novac na neke luksuzne stvari. Pokušaćete da preduzmete kontrolu nad vašim troškovima, ali i pored toga oni mogu rasti ako se ne zapitate šta vam je od svega toga stvarno potrebno. Razmislite dobro, jer zbog toga možete kasnije ući u finansijsku krizu. U augustu nemojte investirati novac u nešto i nemojte ga pozajmljivati. U decembru će vam novac najverovatnije odlaziti na neka duga putovanja u inostranstvo. Sve u svemu, u ekonomskom smislu ovo bi trebala biti odlična godina za vas, a vi ćete uživati u životu i uspešno ćete se nositi sa složenim zadacima koji budu pred vama.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA