Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Lavove - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Lavove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Lavovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Lavove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Lavova kada je karijera i posao u pitanju...
     HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)

    U ovoj godini uz male savete prijatelja i stručnjaka možete postići lep uspeh, posebno ako uspete da dominirate nad drugim osobama. Vaša popularnost u poslovnom svetu može da raste, što naravno može da pomogne vašu karijeru kroz neko unapređenje ili novu poziciju na poslu koja će izdignuti vaš status.
Međutim, možete se susresti sa činjenicom da vaš napredak neće svako primiti sa oduševljenjem, tako da možete dobiti neprijatelje među onima koji vam zavide na uspehu.
    Dobro je da vas ovo neće pratiti cele godine, a i mnoge od njih moći ćete da pobedite. Morate biti veoma pažljivi sa vašim protivnicima jer vam mogu prouzročiti izvesne probleme u životu. Pazite samo da vas se u ovoj borbi sa zavidnima ne nagomila stres koji može negativno da se odrazi na vaše zdravlje.
    Početak godine biće dobar za vaš posao i karijeru jer vam se prihod može povećati a mogu se pojaviti i neki novi izvori zarade. Poseban uspeh mogu imati Lavovi u oblasti mašinstva i bankarskih polsova. U prva tri meseca možete dosta putovati, a ta putovanja mogu vam doneti dosta koristi.
    Vreme između aprila i maja može za vas biti izazovno u poslovnom pogledu, jer vaš odnos sa nadređenima može da se pogorša. Ako ikako možete, gledajte da ovu situaciju izbegnete. Možda će poslovne prilike ovog proleća biti manje nego što ste se nadali, ali shvatite to kao izazov sa kojim trebate da se suočite. Morate pažljivo da odmerite svoje mogućnosti i da dobro odvažete odnos između nagrade i eventualnog rizika koje nosi neki poslovni potez i da shvatite da se takve prepreke mogu uvek pojaviti.
    U junu mesecu obratite posebnu pažnju na posao jer je moguće da se pojave neke prepreke, koje će od vas zahtevati odlučnost i dodatni napor da biste ih prevazišli. Izbegavajte sukobe na radnom mestu, jer neće proći nezapaženo od strane vaših nadređenih.

   Od kraja jula pa do novembra, priliv novca može biti malo sporiji nego inače, ali situacija se normalizuje krajem godine. Ako osetite da vam nedostaje energije za obavljanje posla, preporučuje vam se odmor. Kada su u pitanju finansije, ova godina može biti kolebljiva po tom pitanju za Lavove i može imati priličan uticaj na vaše finansijsko stanje zbog eventulanih troškova koji mogu nastati.
    Zbog svega ovoga, ove godine morate se više fokusirati na povećanje vaših prihoda i povećanje ušteđevine. Ako budete radili kako treba, između augusta i oktobra možete da skupite prilična sredstva, u čemu će vam pomoći i vaša porodica.
    Ako ove godine razmišljate da startujete sa nekim privatnim biznisom, onda je najbolje da to započnete sami, bez ulaženja u partnerske odnose, a pogotovo ne one sumnjive. Takođe, možete se uključiti u neki projekat koji se odvija u vašem mestu stanovanja i pokazati vaše liderske veštine. Radite na uspostavljanju veza koje vam mogu koristiti u budućnosti, kao i na planiranju važnih dogovora. Iskoristite sve što možete.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA