Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Lav Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Lavove - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Lavove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Lavovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Lavove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Lavova kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Lavove
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
    Do maja 2023. Jupiter, naglašava i poboljšava vašu karijeru. Poboljšava vašu odlučnost da naporno radite i borite se za sebe. Vaš nivo samopouzdanja bi bio prilično dobar i ovo je trenutak kada biste mogli da otkrijete svoj skriveni potencijal.
Sa tranzitom Jupitera, od vas se traži da se smirite u svojim ambicijama i ostvarite svoje zadatke. Nemojte preterivati sa stvarima, niti ulaziti u nespojive odnose sa kolegama i pretpostavljenima ovih dana. Prihvatite sve ono što dalazi pred vas i hrabro idite napred. Bili biste na pravom putu veći deo godine, dobijali biste što želite, stoga nemojte forsirati stvari bez preke potrebe.
    Ova 2023. godina je povoljna za karijerni aspekt Lavova. Moći ćete da obavljate svoje dužnosti bolje nego ikada ranije. Ovo nije period da idete prečicom i da skrenete sa glavnog puta, već se držite svog položaja i pravca. Kako godina počinje, možda će biti dosadnih trenutaka, ali kako bude napredovala, situacija će buiti bolja. Čuvajte se nevolja i i svih vrsta kašnjenja na svom radnom mestu, tada ne bi bilo negativnih uticaja na vas. Mogu se pojaviti neki nesporazumi sa kolegama i šefovima, tako da vam se savetuje da budete oprezni u rešavanju nekih komplikovanih situacija. Zdravstveni uslovi mogu da ometaju vaš radni učinak tokom godine, zato nemojte da dozvolite da stres i naprezanje pokvare vaše planove. Do kraja godine očekujte neke velike promene u profesionalnom polju. Iako vam se sreća osmehuje u finansijskom smislu, trebalo bi da usvojite prilično oprezne ili konzervativne strategije.
    Novac neće pasti s neba ili od nekog dobitka na lotou, već isključivo kroz naporan rad, produktivnost i inventivnost. Iako nemate razloga da budete stisnuti kada je novac u pitanju, ipak morate pažljivo i pametno da upravljate svojim budžetom prihoda i rashoda. Nema razloga za velike promene u vašem poslu, ali način na koji to radite moraće da bude profesionalniji ove godine. Maj bi mogao da donese neke promene, a najverovatnije uključuje putovanje ili neki boravak na otvorenom. Druga polovina godina možebiti bolja od prve. Početak 2023. godine predviđa dobre i povoljne uslove za finansije Lavova. Zbog blagotvornih aspekata Jupitera, vaš finansijski priliv bi bio dobar. Tokom godine mogli biste da uštedite nešto sredstava, ali će vas možda zadesiti i neželjeni izdaci.
    Mogli biste da se rešite dugova i kredita kako godina bude odmicala. Jupiter obezbeđuje dobre ekonomske rezultate sa vaše strane. Troškovi zbog dobrog razuma će takođe doći za vas. Lavovi su spremni da kupuju skupe stvari visoke vrednosti i takođe ulažu u ogromne investicije. Neke inostrane veze bi vam donele dobre finansije, a višestruki izvori prihoda su u opticaju. Vaša 2. kuća finansija nema nikakve velike planetarne uključenosti i stoga bi vaše finansije bile prilično stabilne tokom godine. Ne bi bilo većih problema, samo se klonite svih vrsta dugova i kredita. Negde sredinom godine, vaše finansije izgledaju bolje sa tranzitom Jupitera. Novac koji vam se dugo duguje sada bi mogao da vam bude vraćen. Takođe, u izgkledu vam je povećanje vaše plate ako se bavite nekom vrstom usluga, pa čak i ako biste se upustili u privatni posao, to bi vam donelo dobre prihode.
    Investicije napravljene u prošlim godinama takođe bi donele dobre povrate tokom ove godine. Kako se godina završi, vaše finansije će biti stabilne, ako se držite svog budžeta i izbegavate neke vrste popustljivosti. Imate priliku da ove godine povećate lični protok novca kroz posao koji radite. Septembar i oktobar su najbolji meseci, a tada i partnerski odnosi mogu da donesu korist.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu