vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Vage
2021. Godina


   Posao i zvezde za Vage! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Vagama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Vage ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Vagea kada je karijera i posao u pitanju...


    VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

    Vi Vage odavno ste poznati kao pouzdane osobe na vašem radnom mestu i često ste ona osoba kojoj se drugi obraćaju kada im treba nešto dobro da se odradi. Početkom godine želećete da vidite da li se prema vama na poslu postupa pošteno i da li ste nagrađeni adekvatno uloženom trudu. U prošlosti vam je novac često ispadao iz ruku, a u 2021. godini trebaćete da se bavite novčanim pitanjima pre nego što iskrsne problem što će podrazumevati i promenu vašeg stava prema novcu.
    Vaš prvi zadatak za 2021. godinu je da pronađete neki sporedni posao, koji možda može da nastane i od nekog vašeg hobija. Možda vam neće doneti brdo novca, ali možda donese barem nešto. Ako ne krene sve kako treba, ne odustajte, već nastavite dok ne pronađete ono što vam odgovara.
    Prvo tromesečje godine je savršeno vreme da iznesete svoja potraživanja i započnete bilo kakve razgovore o naknadi koja vam pripada kao i vašem položaju na radnom mestu. U svemu ovome mogu dosta da vam pomognu vaše kolege na poslu, posebno u Februaru i početkom Marta.
    Do proleća ćete biti u dobroj formi da pravilno procenite sebe i svoje vrednosti. Početak aprila biće vam najbolje vreme za potragu za novi i bolji položaj na na poslu i bićete izuzetno atrkativni za buduće poslodavce, tako da iskoristite ovaj period na najbolji mogući način.
    Oko Juna meseca, planeta Merkur će da obrati posebnu pažnju na vas, jer će se u ovo vreme desiti kretanja na nebu koja imaju svoj uticaj na vaš profesionalni život. Zvezde i planete se zanimaju za vašu karijeru, tako da Merkur i Venera samo žele ono što je najbolje za vas i žele da budu sigurni da možete da brinete o sebi i svojoj porodici, što uopšte nije loše. Ove planete rade na tome da vas pripreme za bilo kakve promene ili preokrete koji vam se mogu dogoditi na poslu. Pripreme koje napravite početkom leta doneće rezultat krajem avgusta i početkom septembra. Ovo je upravo trenutak kada se u vašem poslovnom okruženju mogu dogoditi neka velika dešavanja, a od čega planete žele da vas zaštite.
    U mesecu Julu treba da vam dođe i malo sreće, jer može da vam dođe neki priliv gotivine iz nekog neočekivanog mesta. Ovo može biti od rodbine, od isplate osiguranja ili možda čak lutrija. Ali, ipak, ako se to desi, budite oprezni da ne potrošite sve odjednom, već pametno iskoristite taj novac za eventualnu otplatu dugova ako ih imate, a ako ne, za štednju.
    Ove godine ćete verovatno biti izuzetno zauzeti, posebno od marta do jula, kada će Jupiter biti retrogradan u znaku Škorpije. Za to vreme pokušajte da ostanete profesionalni što je više moguće. Ovo vam može otvoriti nove mogućnosti, poput putovanja i upoznavanja novih ljudi.
    Tokom cele 2021. godine Saturn će biti u Jarcu. Ovo može otežati upravljanje vašim finansijama ako se prepustite nekim materijalnim iskušenjima, što će dovesti do toga da ćete uštedeti novac teže nego inače. Ovo nije zbog manjeg novčanog priliva već zbog povećanja vaše potrošnje. Pokušajte da smanjite trošenje na nebitne predmete kako bi vaše finansije bile dobre ove godine.
    Godina 2021. može biti period kada će se od Vaga tražiti da preduzmu neke teške odluke u vezi sa karijerom. Ovo bi bilo povoljno vreme da zatražite prebacivanje na neko drugo radno mesto, a ako niste zadovoljni, zamenite posao pre sredine godine. U ovom periodu bi mogli sa vašim ambicijama da polako krenete u akciju. Imaćete dobre kontakte sa nadređenima za ono što vas bude interesovalo.
    Planete mogu da vam pomognu da povučete neke važne poteze. Jupiter vam može doneti neke načine za proširenje vašeg posla. A inače, čeka vas period kada ćete biti prilično zauzeti i imati pune ruke posla. Budite oprezni zbog nekih problema koji mogu nastati od vaše konkurencije u poslu. Takođe budite oprezni kod svake vrste stresa i naprezanja koji bi vas mogli iscrpiti.
    U poslednje tromesečje trebali biste ući u dobroj poslovnoj formi, čak i ako to nije posao sa kojim ste započeli godinu. Treba da znate da nisu sve promene loše, ova vaša može da ispadne na dobro bez obzira koliko vam stresa može eventualno doneti. Ovo je lekcija iz koje trebate da naučite da neke promene mogu doći u bilo kom trenutku i kad se najmanje nadate, ali da trebate da učiniti sve da je prepoznate i da budete spremni za prilagođavanje novonastaloj situaciji. Vi to odlično radite i zato se ljudi pouzdaju u vas.
    U Decembru sedite i sve svoje finansije stavite na papir da bidite gde ste. Možda ćete biti iznenađeni pozitivnim rezultatom.  Uloženi trud tokom godine će vam se isplatiti a poslovni plan kojim ste se rukovodili tokom godine može vam služiti i u narednim godinama.
    Ova 2021. godina obećava da će biti godina boljih finansija za Vage. Međutim, planeta Pluton i dalje može da opustoši vaše finansije, zato budite oprezni sa vašim potezima. Klonite se svake vrste špekulacije i kupovine stvari od velike vrednosti. Tokom godine Vage mogu biti sklone da povuku neke pogrešne poteze. Zbog toga je potrebno da napravite finasijski plan za vaš budžet i da se držite njega. Iako nema većih planetarnih uticaja koji bi mogli uticati na vaš finansijski položaj ove godine, ipak igrajte na sigurno i budite pažljivi.
   Ostanite na solidnim osnovama, nemojte da prekoračite svoje troškove koji su iznad vaših mogućnosti. Stvari bi polako počele da idu na bolje sredinom godine kada se predviđa i finansijski uspeh za Vage. Zahvaljujući Jupiteru zadesiće vas neke srećne okolnosti. Biće dobar priliv stedstava iz mnogih izvora, ali oslanjajte se samo na legitimne izvore. Neki drugi resursi neće trajati dovoljno dugo iako bi vas mogli primamiti.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane