Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vaga Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Vage - 2024. Godina

   Posao i zvezde za Vage! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Vagama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vage su obično vrlo šarmantne, blage i komunikativne osobe.Imaju izražene umetničke sklonosti i umeju da uživaju u životu. Ne vole veliki napor, kao ni ružan izgled radnog mesta. Veoma su osetljivi na boje, galamu, neprijatnu atmosferu. Ne mogu da žive bez lepote i harmonije koju traže svuda, naročito u ljudskim odnosima.
     Interesuje ih muzika, igra, visoka moda, kozmetika, slikarstvo, gluma, aranžiranje, kao i sve one profesije u kojima se traži dobar ukus. Odlični su kao diplomate, sudije, akviziteri, trgovci, frizeri i krojači. Više teže grupnom radu nego individualnom.
    Mnoge Vage doživljavaju renesansu u svakom pogledu, sve što su nekada želele, započele a nisu završile sada će biti moguće, one koje se nikada nisu usudile, treba da krenu u akciju. Kada je novac u pitanju, tokom prvih meseci više ćete brinuti za finansije vašeg partnera i pokušavati da mu pomognete da reši probleme, nego što ćete se baviti stanjem na svom računu. On bi mogao da se značajno uveća ako ste na vreme kupili akcije ili uložili novac u nekretnine. Prilično dobra godina i za one koji rade sa strancima. Ova godina će biti puna nade za Vage. U ekonomskom sektoru dobićete bolje rezultate od očekivanih. Sreća će vam takođe biti naklonjena u ovoj oblasti i dobićete mnogo prilika da ojačate svoju finansijsku poziciju.
    Vrlo je verovatno da ćete ove godine dobiti finansijsku korist. Posebno vreme u maju, avgustu i decembru učiniće vašu godinu divnom. U ovom trenutku postoji velika mogućnost finansijske dobiti za vas. Osim toga, možete ostvariti veliku zaradu do sredine godine, ali nakon toga, do jula, takođe se savetuje da budete oprezni. U ovom trenutku ne bi trebalo da donosite velike finansijske odluke, takođe izbegavajte rizična ulaganja. U ovom trenutku postoji mogućnost naglog povećanja vaših troškova. Vaš novac će biti potrošen iz raznih razloga. Pokušajte da ne trošite novac na kupovinu nepotrebnih stvari. S druge strane, manje više ista situacija će se videti iu novembru, pa i u ovo vreme pametno trošite novac. Postoji velika mogućnost povećanja imovine vaših bližnjih ove godine. Dobićete podršku članova porodice u finansijskim pitanjima. Ove godine ćete možda kupiti novo vozilo. Vidljive su i velike mogućnosti profita od spoljnih odnosa. Postoje šanse za veći profit u poslovnom sektoru.
    Možete započeti novi posao. Biće prilike da se posluje u partnerstvu sa nekim. Ako želite da napravite neku fabriku ili slično, onda je ovo povoljno vreme, trudite se za to i sigurno ćete dobiti profit. Novu nekretninu možete kupiti prodajom stare. Dobićete manje profita nego što mislite, ali nema potrebe za panikom. Ne investirajte na brzinu, poslušajte savete od svog pouzdanog prijatelja ili stručnjaka. Trošite tek nakon što napravite svoj plan.
    Ulagaćete u posao, a za to možete uzeti novac od banke ili od poslovnih partnera. Postoji mogućnost trošenja novca na povoljne projekte po vas. Ove godine možete raditi bilo koji posao u partnerstvu.
    U 2024. godini ostvarićete veoma dobre rezultate u karijeri. Posle marta, vaše nove ideje će vam dati uspešne rezultate. U ovom trenutku ćete postići bolje rezultate na terenu. Dobićete podršku kolega, ali ne onoliko koliko biste od njih očekivali, pa se nikako ne oslanjajte na njih. Možete dobiti sjajne vesti u svojoj karijeri. Tokom toga možete dobiti unapređenje na poslu ili je moguće povećanje prihoda.
    Vaš stil komunikacije može igrati važnu ulogu u napredovanju vaše karijere. Svoje stvari ćete moći lako da objasnite drugima, zbog čega ćete dobiti dobre rezultate. Ako radite u državnom sektoru, onda će rezultati biti još uspešniji, a ako radite u privatnom sektoru, dobićete i tamo dobre rezultate, iako ćete za ovo morati da se potrudite malo više. Ako tražite posao onda ćete verovatno dobiti posao. U junu, julu i avgustu dobićete posebno dobre rezultate. Zbog posla, dobićete priliku da putujete. Ova godina će biti puna novih nada za ljude koji rade u IT sektoru.
    Ove godine ćete dobiti nove mogućnosti zajedno sa novim predstavljanjem na vašem tržištu. Takođe ćete dobiti neke projekte u kojima ćete naučiti mnogo novih stvari, što će se u narednom periodu učiniti korisnim za neke vaše buduće poslove. Ove godine će se nastaviti i vaša putovanja u inostranstvo, a vaše poslovanje će i ove godine biti bolje sa inostranim kontaktima. Za zaposlene će biti veoma dobro vreme do maja, u kome ćete biti hvaljeni od strane vaših pretpostavljenih.  Ako razmišljate o promeni posla, onda ćete ove godine dobiti posao na željenom mestu. Biće bolje da posle maja ne razmišljate ni o kakvoj promeni.
    Ova godina može da vam pruži brojne nove izglede. Moći ćete da se suočite sa bilo kojom poteškoćom, a ovaj vaš kvalitet će vam pomoći da postignete uspeh. Koji god posao da dobijete na terenu, moći ćete da uradite dobro. Videće se kako vas nadređeni i kolege hvale. Možda ćete doživeti uspone i padove tokom meseca marta i aprila. Zbog pritiska posla na terenu u ovom trenutku, možda ćete razmisliti o promeni poslova. U maju i junu treba da budete obazrivi prema svojim protivnicima na poslu, jer oni mogu da izazovu probleme u vašoj karijeri, ali nakon toga, od avgusta do decembra, vreme će za vas biti puno radosti. Bićete ispunjeni samopouzdanjem. Uz čvrstinu u svojoj karijeri, dobro ćete obaviti svaki zadatak.
    Ova godina će biti dobra za vaše dugoročno ulaganje u nekretnine i možete dobiti novac za ulaganje u tržište akcija. Na neke izdatke računajte od oktobra.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana