Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Vage - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Vage! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Vagama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Vage ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Vagea kada je karijera i posao u pitanju...
    HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

    Ako vaše godišnje odluke uključuju i promenu vaše karijere, treba da ozbiljno razmislite tokom prve tri nedelje januara. Pregledajte isplative planove i izbacite one koji nemaju svrhu. Budite spremni da donesete plan 21. januara i ako se vaša trenutna situacija iznenada popravi, to je još jedna dobra opcija.
Bićete ponosni na vašu poslovnu inteligenciju, sve dok se pred kraj februara ne poljulja vaše samopouzdanje. Posle 7. marta vraćate se procedurama koje su tako dobro funkcionisale pre dva meseca. Vaš oprez može da bude vrlo značajan, a strpljenje je velika vrlina, ne zaboravite to. Tokom većeg dela aprila, nećete biti ograničeni nekom odgovornošću i trebate biti zadovoljni time.
    Do 21. maja moguća je borbu između postizanja željenih ciljeva i raznih proceduralnih koraka treba da preduzmete. Vaši poslovni partneri i okolina će vas podržati u vašoj borbi, bez obzira da li vidi opravdanost vaših ciljeva. Do kraja maja rešićete neki kadrovski spor i tako bezbrižniji ući u sledeći mesec. Posle sredine juna, razni fondovi stoje vam na raspolaganju, a neki vidovi mentorstva, provere sposobnosti ili prekvalifikacija, mogu da uđu u vašu profesionalnu oblast krajem juna. Vaši saradnici se trude da uče od vas ili da se razumeju međusobno.
    Vaše kreativne snage se pokazuju krajem avgusta, a vaš se naporan rad svima će se isplatiti u septembru. Oni od vas koji su timski igrači, izbegavaće borbu za moć oko problema liderstva koji može da se pojavi sredinom oktobra. Neki vaši stari rivali želeće da rade za vas ili da naprave partnerstvo sa vama oko sredine novembra. Niste sigurni šta da mislite, ali to bi moglo da uspe, iako biste u to vreme da radije planirate neku prazničnu zabavu. Izdržite još malo i poklonite sebi slobodno vreme krajem decembra.
    Finansijska situacija će biti uravnotežena. Nećete biti bez novca, ali ne možete ni da kažete da ne znate šta da radite sa toliko novca. Postoje šanse da napravite planove koji će vam doneti uspeh u poslu. U horoskopu postoje i naznake koje predviđaju neočekivani dobitak 2022. godine. Čak i Vage koje nisu mogle da pronađu posao konačno će uspeti da pronađu onaj koji će se pokazati bar donekle zadovoljavajućim.
    Međutim, između juna i jula moguće je naići na neke poteškoće i nevolje u poslu, kada ćete verovatno morati da promenite posao. Posebnu pažnju obratite na potrošnju jer postoje šanse da dođete u iskušenje da potrošite više nego što zaradite. Ako ne obratite pažnju, novac će vam jednostavno skliznuti kroz prste, što će pokvariti neke važne planove. Ipak, povoljan položaj Saturna ukazuje na to da ćete držati situaciju pod kontrolom.
    Oni koji budu samouvereni 2022. godine, imaće hrabrosti da ispune svoje snove i biće puni optimizma. Počevši od drugog dela godine, uživate u mnogim uspesima u svojoj karijeri. Može se dogoditi neki manji sukob sa radnim kolegama, ali ako se prema njima budete odnosili diplomatijski, neće biti posledica.
    Preispitivaćete mnogo toga u ovoj 2022. godini. Stvari zbog kojih ste se čak i pre godinu dana osećali sigurno, stabilno, verovatno vam više neće pružati isti osećaj. Redefinisaćete šta je to što za vas ima značenje i važnost na svim nivoima, od emotivnog do finansijskog, i ova godina vam omogućava da više radite na tim stvarima u svom životu. Možda ćete imati novčanu dobit od rada obavljenog u prošlosti ili neko unapređenje povezano sa vašim radom i karijerom. Nastavite kretanje prema vašoj nezavisnosti i vašim sposobnostima da se samostalno snalazite i naći ćete dragocene resurse koji vas čekaju na vašem putu napretka.
    Sudbinski susreti mogu oživeti u bilo koje vreme. Dobro razmislite pre nego što bilo šta preduzmete impulsivno. Verujte u ono što vam kaže vaša intuicija samo ako to takođe možete intelektualno i logički podržati. Horoskop za Vagu ukazuje na to da će verovatno biti dramatičnih prekretnica tokom 2022. godine kada prošlost ispliva napolje i kada vas obuzme briga za budućnost. Postupajući logično, razumno i praktično može učiniti da gotovo sve radi za vas.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA