Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Device - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Device! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Devicama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Device ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Devica kada je karijera i posao u pitanju...
   HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

    Možda ćete insistirati na promeni vašeg posla ili prelaska na neko novo radno mesto. Ovo može pogotovo biti izgledno sredinom godine, između aprila i septembra, kada ćete odlučiti da pređete na novo radno mesto gde ćete dobiti bolje mogućnosti.
Drugi deo godine i tako nagoveštava da će biti prilično aktivan. Neke od vas mogu pozvati bivši poslodavci da se vrate kod njih na posao. U tom slučaju dobro razmislite o uslovima koje vam nude.
    Veoma ste metodični i praktični i možda ćete trebati malo da promenite vaše navike i rutine, a sve u cilju vašeg osnaživanja, kao i da na najbolji način iskoristite ovogodišnju poslovnu ponudu. Visoka produktivnost rada može da poveća vaš autoritet na radnom mestu što može rezultirati da ćete konkurisati za višu poziciju u firmi.
    U martu će kolektivni sastanci i događaji za odnose s javnošću biti uspešni. U aprilu vam se preporučuje da radite na angažovanju u privlačenju investicija za razvoj vašeg poslovanja, traženje partnera i sponzora, kao i druga finansijska pitanja vezana za posao.
    Najpovoljniji meseci za vašu karijeru biće početak godine, maj i maj jer će neki od vas dobiti željno radno mesto. Budite posebno obazrivi u mesecu aprilu jer su mogući neki poslovni problemi, najverovatnije sa kolegama sa posla. Zato popravite odnos sa njima da biste predupredili izvesne nesporazume i probleme koji mogu nastati zbog loše komunikacije između vas.
    Ako se bavite trgovinom, vreme od početak godine do sredine aprila može biti posebno pogodno za vas. Od maja do septembra moraćete biti veoma pažljivi prilikom donošenja odluka. Oni koji se bave privatnim biznisom trebalo bi da izbegnu bilo kakvu veliku investiciju u ovom peiodu. Ako donosite odluke, onda bi bilo dobro da se posavetujete sa starijim kolegama ili da uzmete savet od nekog proverenog stučnjaka.
    Od septembra do kraja novembra uslovi će početi da bivaju bolji, i možete se dokopati nekog dobrog posla. Od sredine novembra, pa do kraja godine, najbolje bi bilo da trgujete sami, bez posrednika i bez partnera. Neka poslovna putovanja, putovanja u svrhu obuke ili razmene iskustva su verovatno u novembru. Zanimljive i dugo očekivane ponude poslodavaca očekuju se do kraja godine.
   Inače, zimski meseci mogu doneti i neku vrstu zatišja u vašem profesionalnom životu, tako da tokom ovog perioda bićete u mogućnosti da se usredsredite na druge oblasti života.
    Samohrane Device ove godine mogu očekivati da se reše neka ključna pitanja oko preseljenja, kao i vezi nekih finansijskih promena. Ne očekuju vas veći novčani problemi 2022. Ipak, povremeno ćete pribegavati merama štednje jer ćete ograničavati potrošnju na svoje potrebe. Sredstva koja uštedite možda ćete potrošiti na potrebe dece ili bliske rodbine.
    Na proleće, mogući su značajni novčani prihodi povezani sa profitabilnim trgovinskim poslom, nasledstvom i premijama. Deo ovoga možete odvojiti da uštedite za budućnost. U leto su moguće razne popravke u kući, planirani budžet za to može biti i premašen. Gledajte da ne uzimate jeftine usluge, jer postoji verovatnoća da dođete u ruke šarlatana koji vas mogu prevariti i tako nanesete štetu vašem novčaniku.
    Sve u svemu, ova godina može da postane period kada ćete se osloboditi od nekih starih barijera i zabluda koje su vas sputavale na vašem putu napretka. Pokažite malo više svog duha i samopouzdanja vašim nadređenima i uticajnim drugima. Podelite svoje ideje tako da ih mnogi čuju i postanite neka vrsta vođe, ako vam se za to ukaže prilika. Preuzimanje kontrole nad svojim radom i svim mogućnostima koje vam se nude, može biti pozitivna transformacija u sferi vaših poslovnih napora koja mođže dovesti do uzbudljivih promena u vašoj profesiji ili poslu. Imajte veru i budite sigurni u sebe da ste više nego spremni da prihvatite ono što vam se nudi.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA