vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Device
2021. Godina


   Posao i zvezde za Device! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Devicama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Device ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Devica kada je karijera i posao u pitanju...


   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

    Razne mogućnosti i prilike su vam na putu u 2021. godini. Ovo bi trebala biti vaša godina za veliki uspeh i profit. Ali, da biste ovo postigli možda ćete ove godine morati da napravite neke značajne promene u svom životu, ali vi ste spremni za izazov. Januar je mesec gde sve počinje. Na poslu ćete preduzeti projekat koji vas možda malo plaši i stvara nelagodu, ali u ovoj situaciji, nelagodnost vam može biti i dobra, jer iz nje možete dosta toga da naučite, a to je ono što i želite da uradite.
    Već u Martu može vam se pojaviti jedna odlična prilika, ali samo pod uslovom da držite oči otvorene i da ste spremni za to što ona nosi sa sobom i da budete otvoreni za svaku ideju koja dođe pred vas. Trebalo bi da saslušate sve koji dođu kod vas sa određenim predlozima jer se mogu pojaviti razne mogućnosti za investiranje.
    Da bi ste ​​izbegli situaciju da budete zatrpani poslom, najbolje je da naučite kako rasporediti posao i na druge, tako da će vam vaši saradnici i kolege biti prilično neophodni. Isto tako vam se savetuje da se ne bojite da zatražite pomoć od drugih.
    U kasno leto je vreme kada dostižete vaše vrhunske trenutke. Na poslu može biti dosta stresa i provešćete dosta vremena u svojevrsnom preispitivanju, pitajući se mnogo toga u vezi posla i karijere. Gledajte da kroz ovaj period prođete na najbolji način za vas. Ako vam treba malo odmora, uzmite ga, ali samo malo. Dobrobit koju ćete imati od ovoga može biti velika. Uživajte, jer ste vredno radili i borili se. Sve ovo će vam omogućiti mirniji Septembar, ali to na znači nikako da treba da se previše opustite.
    Tokom većeg dela 2021. godine planeta Mars će biti ili u Vodoliji ili u Jarcu. Ovo je dobra vest za vaše finansije i sjajna godina za ulaganje u nekretnine. Iako ćete najverovatnije možda morati da potrošite dosta fizičke i mentalne energije da biste postigli svoje ciljeve vezane za finansije i novac, ipak će vam se na kraju sve isplatiti.

    Tokom 2021. godine Uran se prebacuje između znaka Ovna i Bika. Kada bude u znaku Ovna, od januara do sredine maja, vaše finansije mogu biti manje stabilne nego u ostalim periodima  godine. Međutim, kada Uran uđe u znak Bika, vaše će se finansije tada stabilizovati. Zbog toga je najbolje da svoj novac sačuvate od maja do novembra da biste obezbedili finansijsku sigurnost.
    Ove 2021. godine Device će morati u svojoj poslovnoj sferi da se izbore sa jakom konkurencijom i moraće, što se kaže, da grebu rukama da bi opstali na površini u takvim trenucima. Prema tome, samo naporan rad i zalaganje će vas na najbolji način provesti kroz ovakav period. Iako vam planete pomažu da učvrstite svoj profesionalni položaj u druuštvu, određeni aspekti mogu da naruše vaš napredak dalje.
    Ipak, analizirajte svoj položaj u karijeri i nastavite. Nemojte se oslanjati na neke informacije iz druge ruke i na lažna obećanja koja možete dobiti od nepouzdanih prijatelja i kolega. Svoje ideje koje imate probajte da praktično primenite, što vam može pomoći da se uspnete više na putu napretka. Samo nastavite da radite, ne gubite nadu i volju. Planeta Saturn će vam obezbediti pune ruke posla tokom 2021. godine, a Jupiter će vam svojim blagotvornim naporima pomoći u mnogim situacijama. Ove godine bićete na pravom putu sa vašim finansijama i obećava da će biti jedan od najstabilnijih finansijskih perioda za Device u zadnje vreme.    Novac će vam dolaziti bez problema. Ipak, bitno je naglasiti da treba se držite svog budžeta i svog finansijskog plana i da se klonite od  nekakvih nepotrebnih troškova. Neke planete bi vas mogle navesti da zalutate sa svojim budžetom, zato pripazite kako rukujete sa njim.
    Možete verovati svojim finansijskim instinktima kad vam dođu. Vašim osećajem upravlja Jupiter, najveća planeta, a to znači da ste pametniji u pogledu novca nego što to vi mislite. Ako postoji vreme za neku veliku kupovinu, to će onda biti na proleće. Leto može doneti niz potencijalnih finansijskih problema za rešavanje koji većini vas izgleda da dolaze niotkuda.
    Pripremite se za ovako nešto koliko god možete. Finansije mogu i da vam rastu i da padaju, a vi ako je potrebno malo zategnite kaiš. Sada je korisno imati Jupiter kao saradnika koji će vam pomoći da ispitate šta možete da predvidite, a šta ne možete. Verujte svojim instinktima i ne brinite, jer lepo je znati da je Jupiter uz vas.
    Sve u svemu, ova 2021. godina je vreme kada treba da imate poverenja u sebe i da verujete da možete dobro da upravljate svojim finsnsijama, a samopouzdanje koje imate održite i u narednim godinama.
    Klonite se rizika i špekulativnih poslova jer vam neće doneti sreću. Ako ne budete oprezni, tada bi se finansijska situacija mogla promeniti na gore, a to sigurno ne želite. Igrajte na sigurno i pažljivo finansirajte ove godine. Samo naporan rad će vam doneti rezultat koji želite.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane