Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Devica Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Device - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Device! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Devicama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Device ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Devica kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Device
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO
    Ova 2023. godina bi počela tako što Mars može da ometa vaš rast i napredak u profesionalnom životu. Nedostaje vam energije i motivacije da nastavite dalje i to se proteže u prvoj četvrtini godine.
Nakon toga perioda, okruženje postaje povoljnije gledano sa profesionalnog stanovišta. Jupiter će vas blagosloviti dobrim dobicima. Možete započeti nove poduhvate ako se bavite sopstvenim poslom. Uspostavili biste bolje veze sa poznanicima koji mogu da vam podignu profesionalni ugled. Partnerski ugovori iće će u vašu korist, a vi ste u stanju da sebi obezbedite ugled i prestiž na radnom mestu. Nakon što se završi prvi kvartal 2023. godine, ako ne budete pazili, zdravlje bi moglo da ometa vaš uspeh u karijeri.
    Čuvajte se skrivenih neprijatelja na radnom mestu, jer bi vam stvarali prepreke i smetnje. Saturn može izazvati i neke negativne uticaje. Oni koji se bave raznom vrstom tehnikw bi ove godine imali dobre dobitke. Device u potrazi za dobrim poslom takođe bi mogle da se skrase u istom. Ambiciozne Device po svoj prilici mogu da započnu sopstveni biznis ili rade na uspostavljanju svog sopstvenog brenda. Prva polovina godine ne bi bila toliko isplativa i samo će vas naporan rad nagraditi. Povremeni pogrešni koraci mogu ometati vaše kretanje napred tokom godine. Čuvajte se lažnih prijatelja i prevaranta koji se motaju i zadržavaju oko vas, mogli bi vam napraviti prilične probleme. Ne zadržavajte se na svojim strastima i ambicijama, već ih prevedite u praktičnu akciju. Saturn će vam doneti više odgovornosti i odložio bi sve napore sa vaše strane ove godine.
    Jupiter će vas voditi svojim blagotvornim aspektima, a kraj godine će vas videti u novom svetlu u vašem profesionalnom životu. Oni koji su rođeni u znaku Device imaće veoma aktivnu godinu, gledano profesionalno. Definitivno, moraćete da vredno radite, da biste mogli polako da se penjete stepenicama uspeha. Bićete veoma zainteresovani za postizanje dobrih rezultata, ali ne i nužno da zaradite više novca. Profesionalno, sve što se tiče istraživanja, razvoja, inovacija i marketinga je dobro zastupljeno kod vas ove godine. Oni koji se bave sa umetnosti, mogu postići više nego odlične rezultate. Mnoge Device će ove godine raditi dva posla paralelno, posebno u periodu od aprila do avgusta. Od sredine avgusta do kraja septembra ćete naći dodatni entuzijazam za posao i bićete najzaposleniji u ovom periodu. Finansijske nagrade mogu doći u septembru.
    Ova 2023. godina počinje povoljnim ekonomskim položajem za Device. Jupiter brine da postoji stalan priliv sredstava za vas. Nastavite da radite i pronađite sve načine i sredstva za sticanje profita. Planete vam pomažu da idete na svim frontovima ka finansijskoj stabilnosti. Vi ste spremni da kupujete zemljište i da sklapate poslove sa nekretninama koji bi poboljšali vaš finansijski položaj. Mogući su troškovi zbog raznih situacija oko kuće. Saturnov položaj bi vam ove godine podario dobit preko nasledstva. Od Devica se traži da osmisle dobar budžetski plan i da ga se pridržavaju kako bi njihove finansije bile u redu tokom cele godine. Ponekad okolnosti mogu da traže da odstupite od svog budžeta, ali ne popuštajte. Klonite se svih špekulativnih poslova ove godine jer vas za sada ne očekuje mnogo sreće sa njima. Ovo bi bila jedna od stabilnih finansijskih sezona za Device u poslednje vreme. Tok prihoda bi bio prilično ustaljen. Ove godine nemojte kupovati stvari velike vrednosti. Igrajte na sigurno i živite u okviru svojih mogućnosti. Nastavite da štedite pare, malo po malo, one će vam pružiti pomoć u trenucima potrebe.
    Godina se završava pozitivno za vas na finansijskom planu, iako vam ruke ne bi bile toliko pune novaca. Ove godine možete napredovati zahvaljujući ličnom trudu i malo sreće koja postoji u zajedničkim partnerstvima. Takođe možete ući u novo finansijsko partnerstvo, a ako se to desi, razgovori o tome mogu da počnu u aprilu. Pročitajte sva sitna slova prilikom potpisivanja ugovora.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu