Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 
BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Rak Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Rakove - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Rakove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Rakovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Rakove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Rakove kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Rakove
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER
    U ovoj godini biće raznih uticaja na vaš profesionalni život. Da biste postigli uspeh ili napredovali na polju karijere, morate da uložite više truda, jer u protivnom neće biti kako želite.
Saturn može dovesti do kašnjenja i nekih prepreka za ispunjenje nekih vaših želja. Držite se svoje ustaljene rutine i nemojte sebi da stvarate neprijatelje. Možete očekivati dobru volju vaših pretpostavljenih na radnom mestu. Oni koji se bave privatnim biznisom ove godine mogu imati dobre rezultate.
    Rakovi će ove godine sigurno dočekati profesionalni uspeh. Ova godina bi bila blagoslovena dobrim finansijama i opštim prosperitetom za Rakove. Ovo je dobar trenutak da iskoristite sve šanse za svoje  profesionalne ambicije i težnje. Međutim, potrebno je uložiti mnogo napornog rada i suočiti se sa izazovima, a nikako ne smete da se zavorite u sebe i da očajavate kod prve prepreke. Tokom godine treba da radite na poboljšanju svojih veština i talenata koje možete da iskoristite na najbolji mogući način u vašem polju delovanja.
    Budite oprezni u vezama sa kolegama na poslu, jer se predviđaju periodi nekompatibilnosti među vama za ovu godinu. Budite iskreni i ostanite lojalni svojim roditeljima. Možda ćete se postaviti agresivnije prema svojim ciljevima. Iako bi vaš lični život zahtevao veliki deo vašeg vremena, uspostavite dobar balans između posla i zabave. Profesionalni uspeh se favorizuje u drugom delu 2023. godine. Rakovi moraju veoma pažljivo da analiziraju svaki predlog, jer većina njih mogu da budu sumnjivi. Ova 2023. godina može da bude povoljna za one Rakove koji žele da pokrenu sopstveni biznis i a može doći i do unosnog partnerstva. Neki od Rakova će da preduzimaju velike korake u svojoj karijeri. Neki će zauzeti višu poziciju koja ima se može ponuditi u martu ili avgustu.
    Nakon pažljivog razmišljanja, neki će odlučiti da im sadašnji posao ne daje ono što im treba i odlučiće da ga promene, a to je takođe verovatno u martu i junu. Ova godina bi bila umerena sa gledišta ekonomskog aspekta. Može daoći do priliva bogatstva, ali zbog prevelike potrošnje kojoj ste skloni, nije verovatno da ćete nešto uspeti i da uštedite. Tako da, koliko god možete, izbegavajte rasipanje novca. Ova godina može biti odlično vreme za ulaganja u neke veće vrednosti, u nešto što vam je već duže vreme na umu. Eventualni imovinski sporovi bi se ove godine završili povoljno za vas. U ovj 2023. godini neće  vam nedostajati sredstava. Moći ćete da živite svoj život u okviru svog budžeta, prihod bi dolazio iz više izvora. Kako godina odmiče, može doći do nekih biće finansijskih previranja, pa se pripremite da se nosite sa tim. Kada imate novac, štedite. Neki mogu da steknu finansije brakom ili zajedničkim ulaganjem u posao. Koristite novac samo za svoje vitalne potrebe, nemojte se razbacivati za sada.
    Savetuje vam se da se držite dalje od kockanja i bilo kakvih špekulativnih poslova tokom godine, jer tu nema mnogo sreće i bogatstva za vas. Da biste izbegli probleme, idite polako i mirno. Saturn u vašem znaku može zahtevati da živite u okviru nekog ograničenog budžeta, bilo zato što su vam se obaveze povećale i opterećuju vaše finansije, ili zato što ulažete novac koji se neće mnogo vratiti dugi niz godina, ali vaše obaveze bi mogle biti visoke, posebno u oblasti nekretnina i kućnog budžeta.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu