Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Rakove - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Rakove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Rakovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Rakove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Rakove kada je karijera i posao u pitanju...
   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)

   Već početkom 2022. počnite da radite na sitnim popravkama nekih prethodno načinjenih grešaka i gledajte da za sve imate rezervni plan. Njime ćete pokazati koliko ste oprezni i snalažljivi. Možda će vam trebati vrlo brzo.
Poslovi koje ste radili u poslednjih par godina, ove godine bi trebala da dadu adekvatne rezultate, a pozitivna energija koja će vas okruživati podržaće promene na bolje u vašem radu. Kroz kontakte sa ljudima koje svakodnevno srećete, takođe možete uticati na vaš napredak.
    U ovoj godini moguć je i posao koji bi vam dao više slobode u radu, nego posao koji ste ranije radili. Možda će razvoj budućih događaja da malo ubrza vaš usporeniji tempo sa početka godine, ali stvari ćete držati pod kontrolom. Vaša samouverenost će biti ključna u ovom periodu, kada će vaš rad govoriti sam za sebe. Imaćete poverenje ljudi sa kojima radite, što će za vas biti dodatna pokretačka snaga.
    Neke bitne prilike mogu da vas zaobiću na proleće i ako se to desi, to vreme iskoristite za vaše usavršavanje ili za neki dobrotvorni posao. Što kažu, kad vam život u nekom periodu podari kiseli limun, ne očajavajte, već napravite lepu i ukusnu limunadu!
    Vaš rad bi trebao da pokaže pozitivne rezultate tokom marta i kraja aprila, kao i maja, kada ćete posebno raditi na izgradnji samopoštovanja, kao i uvećanju zarade i imovine. Gledajte da tokom ovog vremena, vaš odnos sa saradnicima na poslu bude kako treba. Ovaj period bi mogao biti i najbolji u godini za postizanje vašeg snažnog napretka. U aprilu mesecu dobijate poštovanje od vaše konkurencije na poslu, a na radnom mestu steći ćete nove saveznike. Sve to će vam omogućiti da u maju postignete nešto zapaženo u svom poslu. Morate jedino paziti da vam vaša velika poslovna želja ne donese neke velike troškove, zbog kojih možete da zapadnete u probleme. Radite u okviru svojih moći i ne preterujte u ničemu, jer vaša mašta zna često da vas odvede daleko od realnosti ovog sveta.
    Krajem juna i početkom jula bićete, što se kaže, na svom putu, a ovo može biti i najpovoljnije vreme za razvijanje vašeg sopstvenog biznisa. Neki će dobiti ponudu za promenu radnog mesta na neko profitabilnije, koju će iskoristiti samo oni najmotivisaniji da iskoriste priliku, dok ostali neće hteti da menjaju bilo šta. Nemojte se plašiti da potražite savet od iskusnijih kolega. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, vaše ideje mogu biti izuzetno cenjene zbog svoje lepote i korisnosti. Zbog toga u avgustu možete očekivati i neke nagrade za sve to, a sa druge strane i zavist nekih ljubomornih kolega sa posla. Možda sve ono neće trajati do u nedogled, ali biće dovoljno da steknete izvestan kredibilitet u vašem poslu, a možda i neku dodatnu zaradu.
    U prvoj polovini godine obratite pažnju da vam se novac jednostavno ne izmigolji iz ruku, jer su neki od vas sposobni da ga potroše i pre nego što ga zarade. U oktobru možete očekivati smirivanje situacije, a od vas se može tražiti, što se kaže, da se malo spustite na zemlju i da se okrenete obavljanju nekih rutinskih zadataka. Sa vašim kolegama radite i završavajte poslove koji podmiruju vaše trenutne potrebe, bez težnje za bilo čim višim.
    Do kraja novembra završavajte vaše najvažnije poslove, jer ćete biti prilično rastrzani posle ovog perioda. Iskoristite ovo vreme da u sebi prepoznate sopstvena ograničenja, sve ono što vas sputava, jer to saznanje vam u budućnosti može doneti mnogo koristi. Sve u svemu, ovo može biti dobra godina kada su u pitanju vaš posao, karijera i novac, ali da biste postigli veliki uspeh, treba mnogo i da se potrudite. Moguće je da neki od vas ove godine ne budu naklonjeni bogatstvu i možda naiđu na neke finansijske probleme, ali uz rad sve to može da se predupredi i da se poboljša vaše finansijsko stanje.
    Maštanje je lepo, ali mora biti praćeno konkretnim radom, a sa puno rada uklonićete sve prepreke koje se nađu pred vama. Budite istrajni i ne dozvolite da vas išta pokoleba na vašem putu napretka. Ako se potrudite rezultati će biti zadovoljavajući, a vi ćete napredovati.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA