vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Rakove
2021. Godina


   Posao i zvezde za Rakove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Rakovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Rakove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Rakove kada je karijera i posao u pitanju...


   RAK (22.6. – 22.7.)

   Godina 2021. može biti za Rakove možda malo čudna godina u vezi sa vašom karijerom, ali polako ćete se prilagoditi i pronaći svoje puteve. Vaše pretpostavljene ćete iznenaditi ekstremnim radom. Bićete veoma moćna snaga, preuzimajući projekat za projektom, a radićete i dodatno vikendom. Jednostavno, želite da odlučno i snažno započnete ovu godinu i da shvatite koliko ste tereta spremni da podnesete.
    Iskoristite ovu godinu period i nastavite da radite prema ispunjenju vašeg cilja. Od vas se traži mnogo truda i zalaganja, a imaćete sve resurse na raspolaganju da dođete do svog profesionalnog cilja. Pokažite i iskoristite svoje posebne veštine ili talente.
    Neke nevolje su moguće sa pretpostavljenima, kao i kolegama na radnom mestu. Budite oprezni i jaki. Najbolje bi bilo da nađete neki kompromis sa njima, ali ne sklapajte neke sumnjive dogovore. Kako godina ide, tako će se buditi vaše ambicije u životu. Planeta Mars bi vas mogla učiniti malo agresivnim u vašoj profesiji. Nađite dobru ravnotežu između ličnog i profesionalnog života.
    U 2021. godini Saturn i Jupiter mogu se poigrati sa vašom kreativnošću. Ako radite na poslu koji podstiče kreativnost, onda imate sreće, jer će vam posao biti mnogo lakši a to sve dok ste u stanju da budete disciplinovani. Ako nemate posao koji zahteva kreativnost, verovatno ćete biti malo više pod stresom na poslu nego što je to obično slučaj.
    Projekti na kojima radite mogu potrajati malo duže da se završe, što u krajnjem slučaju može na vas delovati malo stresno. Pokušajte da nađete način da dodate malo kreativnosti u vaše poslovne projekte. Ovo će vam olakšati posao a i biće vam mnogo zabavnije raditi.
    Gde god je novac, tu znate biti i vi. Finansijske nevolje nikada vas nisu poremetile, znate da one dolaze i odlaze i to je vaša dobra osobina na koju ćete se možda morati osloniti u 2021. godini, s obzirom na moguće finansijske turbulencije koje mogu zadesiti ne samo vas nego i čitav svet.
    Već u Januaru 2021. godine svet može videti velika finasnijska previranja u vi naravno protiv toga nemožete ništa. Ali, vi kao da ste navikli na ovakve situacije, samo što ćete sada hteti da pomognete onima koji se u ovakvim prilikama ne snalaze kao vi.
    Februar i Mart 2021. godine biće vreme kada ćete moći malo da usporite vaš naporni tempo i da tokom ovog perioda dobro prostudirate stvari oko vas, da pogledate kako rade ostali ljudi, vaše kolege i šefovi, koji su vaši naredni ciljevi i kako da ih postignete. Potencijalni poslodavci su zainteresovani za vas, ali ne žurite, jer o svemu treba dobro da razmislite.
    Leto 2021. je vreme kada će se vaš tempo joiš više usporiti i kad ćete moći da uživate u svom okruženju. Dobar deo Jula ćete provesti, kako se popularno kaže, u kuliranju.
Na proleće finansijska situacija počinje da izgleda dosta bolje, tako da početkom aprila možete da donirate neka sredsta u dobrotvorne svrhe. Možda ovo doniranje za vas neće biti neka velika motivacija, ali vaša okolina će to primetiti i drugačije će vas gledati. eptembar će biti period relativne smirenosti za vaše finansije, tako da ovo vreme iskoristite za štednju i obratite pažnju za na neke mogućnosti za zaradu o kojima ranije niste razmišljali.
    Od kraja jula do kraja decembra, Jupiter će biti u Vodoliji. Ovo je sjajno vreme da se usredsredite na svoje talente. A dodatno, Vodolija će takođe poboljšati vašu kreativnost. Ovi vaši talenti bi vam mogli pružiti dodatna finansijska sredstva tokom ovog dela godine.
Nemojte biti kruti u razmišljanjima, već vma je savet da malo razmišljajte izvan okvira da biste poboljšali svoje finansijsko stanje.
    Tokom 2021. godine, Rakovi ipak ne bi trebali imati nekim eksta posebnih problema sa svojim finansijama. Vi ćete se striktno držati planova u vezi sa vašim budžetom. Priliv novca može vam dolaziti od mnogih neočekivanih izvora tokom godine. Međutim, kako godina bude tekla, mogli biste se susresti sa finansijskim poteškoćama ako ne budete rukovali novcem kako treba.
    Vaše finansije bi mogle da se uvećaju i preko nasleđa, kao i preko braka. Po prirodi ste diplomata i to vam može omogućiti da zaradite više novca. Međutim, od vas se traži da budete obazrivi kada su finasije u pitanju, jer se često znate zaneti, pa se zato čuvajte  neočekivanih troškova. Pošto su moguće nestabilnosti u vašim finansijama, mudro bi bilo da budete što više štedljivi i da igrate na sigurno. Koristite novac za ono što vam je baš potrebno, klonite se pohlepe kao i bilo kakvih špekulativnih i rizičnih poslova.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane