Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Bikove - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Bikove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Bikovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Bikove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Bikova kada je njihova karijera i posao u pitanju ...
   HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Novi izvori zarade mogu iskrsnuti pred vas, a na vama je da ih iskoristite. Povećaće se poverenje u vas, a možete i napredovati u položaju. Neke od vaših velikih želja biće ispunjene. Takođe, mogući su i izvesni usponi i padovi u poslu, a sa takvim situacijama morate se čvstro uhvatiti u koštac.
Planetarne pozicije u aprilu i maju mogu biti veoma povoljne za vas. Možete doći do izvesnih sredstava koje ćete iskoristiti za kupovinu zemlje ili slično. Putovanja vezana za vaš posao takođe vam mogu doneti dodatna sredstva, a možda kupite i novo vozilo.
    Nije povoljno vreme da ulazite u neke partnerske odnose jer postoji mogućnost da vas partner prevari, što treba da svakako izbegnete. Kako godina bude napredovala, tako će se poboljšavati i vaše finansijsko stanje, a vi ćete postizati bolje rezultate. Nemojte da slepo verujete nekim nepoznatim osobama koje će se naći u vašim finansijskim oblastima.
    Dobro pripazite ako nekome pozajmljujete pare, jer postoji mogućnost da vam ne vrati. Neki Bikovi će razmišljati i o promeni radnog mesta, koje bi im donelo veći uspeh, napredak i profit u karijeri. Bikovi koje bave privatnim biznisom trebaju biti malo oprezniji tokom ove godine i da izbegavaju nesigurna partnerstva koja mogu da im donesu velike gubitke i dovedu u neugodnu situaciju. Imaćete uspeha u vašem biznisu samo ako uložite velike napore, pa na to obratite naročitu pažnju i nemojte tražiti neke lake prečice prema zaradi.
    Od jula meseca pa do novembra, obratite pažnju da ne trošite novac na neke luksuzne i nepotrebne stvari. Vaša supruga ili ljubavni partner mogu očekivati neki skup poklon od vas što može poremetiti vaše finansijsko stanje. Gledajte da zauzdate svoje troškove i savet vam je da unapred planirate da radite na štednji.
    Od sredine augusta do septembra posebno je povoljno vreme za one zaposlene u javnom sektoru. Dobre prihode možete da ostvarite u periodu od septembra do oktobra, jer možete imati podršku nekih značajnih osoba. Možda će biti trenutaka kada ćete se osećati prilično umorno usled viška posla i tokom tog perioda je bitno da ne žurite sa investiranjem u neki novi posao ili projekt.
    Sve u svemu, druga polovina januara, april, period od kraja maja do jula i septembar su najpovoljni za vas i u tom periodu možete najviše da napravite dobrih stvari po vas, dok posebno oprezni budite na početku januara, krajem septembra do novembra, jer to je period kad možete izgubiti novca.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA