Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Bik Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Bikove - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Bikove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Bikovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Bikove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Bikova kada je njihova karijera i posao u pitanju ...

Horoskop za Bika
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5) TAURUS
    Sam početak godine je odličan period za vaš posao i izglede za karijeru. Ako se bavite privatnim biznisom, kombinovani aspekt Jupitera i Saturna će vam doneti napredak, ali mogu doneti i neke troškove zbog kupovine kuće, zemljišta ili ulaganja u sadašnje mesto stanovanja.
    Imaćete dobru saradnju sa kolegama na radnom mestu ili vaših radnika, ako imate sopstvenu firmu. Možete imati i blagonaklonost nadređenih, ako i dobiti dobre savete od starijih i iskusnijih kolega. Porodica će vam biti velika podrška u karijeri. Saturn može da vas dovede do unapređenja i povećanja plata za one u javnoj službi. Međutim, tranzit Jupitera u maju bi mogao da ometa vaš napredak u karijeri na neko vreme. Ne preduzimajte nikakve ishitrene akcije, već idite polako, a o svemu dobro razmislite.
    Ova 2023. godina biće prosečna kada je u pitanju vaš profesionalni učinak. Neće biti velikih uzleta, ali ni padova. Tako da, gledajući na sve ovo, ova godina može biti pravi trenutak da usavršite svoje veštine i naučite nove tehnike u oblastima vašeg interesovanja. Sredina godine može da donese neke pozitivne pomake u vašem profesionalnom životu. To je takođe period u kome ćete trebati da donesete odluku da li da nastavite svojim sadašnjim putem ili da krenete nekim novim putem. Ako menjate svoje planove i svoj put, nemojte se plašiti, nešto sjajno se sprema za vas tokom cele godine. BIkovima se savetuje da nastave da vredno rade i da ne klonu duhom. Neke bogate nagrade za vaš trud su na vidiku na kraju godine. Do tada, možete naići na mnoge prepreke, kada će vaši narvi biti na ispitu i pitanje je da li će moći da se nose sa svim tim. Sada je neophodno da budete uporni i da zahtevate ono što verujete da zaslužujete. Možda će neki od vas da promene posao u 2023. godine, ako vam je dosadašnji dosadio ili ako nađete nešto finansijksi isplativije.
    Poslednjih meseci u godini treba da pokažete više ozbiljnosti i da ne mešate svoj lični i profesionalni život. Do neke promene u profesiji moglo bi doći početkom godine. Period od početka februara pa do treće dekade marta je vreme kada treba da preduzmete više aktivnosti u vašem poslovnom sektoru da biste ostvarili odličan napredak. Više poslovnih mogućnosti imaćete u periodu jun - jul. Blagotvorne planete Jupiter i Venera pobrinuće se da vaš novčanik bude pun veći deo godine. Međutim, od Bikova se traži da obuzdaju svoje troškove i izbegavaju ekstravagantan način života, jer nevolje zbog nepažnje vrebaju oko vas. Bilo bi bolje da se pridržavate svojih budžetskih planova i da nešto i uštedite. Pregovori koje vodite se nastavljaju sve dok se ne potpiše važan ugovor ili se donese odluka sredinom godine. Od kraja novembra do decembra imate podsticaj da godinu završtite na najbolji način, a tokom poslednjeg kvartala godine, očekujte i neke neočekivane dobitke.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu