Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Škorpije - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Škorpije! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Škorpijama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Škorpije ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Škorpija kada je karijera i posao u pitanju...
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Biće stvari koje će uneti u vaš život, a vama će možda biti problem kako da se nosite sa njima. Sa druge strane, biće perioda u godini u kome će samo vaš trud biti dovoljan za izgradnju solidnih finansijskih sredstava.
To je divan period da naučite i da prihvatite činjenicu da su vam nekada potrebne i druge osobe. Ali to su te međusobne potrebe između vas i drugih. Još jednom imajte na umu pravila i obavezno ih se pridržavajete.
    Početkom 2022. godine profesionalna aktivnost za Škorpije će biti daleko od izražaja. Umor koji je nakupljen prethodnih meseci i eventualno depresivno raspoloženje mogu uticati na vaše poslovne aktivnosti. Mnogi predstavnici znaka će pokušati ograditi se od problema i odgovornosti na poslu, što će ozbiljno da utiču na odnose u timu. Ukori i nezadovoljstvo od vaših nadređenih će naterati Škorpione da se saberu i usredsrede na radne obaveze i zadatke. U proleće će vam se pojaviti nove kreativne ideje, novi planovi i mogućnosti za samorazvoj. U letnjim mesecima moguće je još jedno zatišje u poslu.
    Jesenji dani doneće Škorpionima značajnu promenu. Neki od vas će uspešno promeniti radno mesto, neki će se uspeti na liderske pozicije, a drugima će se ponuditi lakše radno mesto. Poseban uspeh očekuje one koji su to dugo planirali organizujući sopstveni posao. Planete će imati blagotvorno dejstvo na pregovore sa partnerima i sponzorima, što će Škorpijama omogućiti zaključivanje profitabilnijih dugoročnih ugovora. Neki predstavnici znaka, zaposleni na vodećim pozicijama, moći će da pronađu načine za bolje upravljanje svojim resursima, što će da im obezbedi status talentovanog poslovnog menadžera.
    Početkom 2022. mnoge Škorpije mogu da se se suoče sa finansijskim teškoćama. Moraćete ozbiljno da uštedite ili da pozajmite. Na proleće ćete moći da dobro zaraditi i sebe častite nekom večom kupovinom. Neki od vas će se pobrinuti za štednju ili će moći uspešno da ulože novac. U leto, mogući su značajni troškovi, dok prihod neće premašiti predstojeće troškove, zato malo pripazite. Dolaskom jeseni finansijski prihodi neće biti samo stabilni, već će za neke od vas novac priticati u priličnim količinama. Premije, bonusi, dobici, dividende, vraćanje starih dugova, dobit od trgovačkih transakcija, sve je to u opticaju. 
    Obično se Škorpioni ne mogu nazvati rasipnicima koji troše na nepotrebne stvari, ipak, uspeh može okrenuti glavu mnogim od vas, zato se čuvajte bahatosti. Finansijski prihod u 2022. i dalje neće biti konstantan. Važno je izbegavati nepotrebne potrošnje i kupovine luksuzne robe, osim toga, trebali biste biti oprezni prilikom izbora načina ulaganja i akumulacije sredstava. U decembru, vaš zdrav razum će se boriti protiv nagona da se novac potroši na ispunjenje nekih vaših starih želja, ali želja za ugađanje samom sebi najverovatnije će pobediti.
    Istovremeno, savetuje vam se da ne patite od kajanja i da se usredsredite na primljene pozitivne emocije nakon dugo očekivane kupovine i ispunjenja želje. Ako je to vezano za vaš posao, položaj Saturna može stvoriti poteškoće, a vi ćete biti na iskušenju i testu u 2022. godini. Naići ćete na poteškoće čak i kada to ne očekujete. Obratite veliku pažnju na trošenje. Ako želite da pokrenete sopstveni posao, zvezde vam predviđaju da vam je potrebno da uložite dodatni napor kako bi sve proteklo u najboljem redu. Jupiterov položaj postaje povoljan u drugom delu godine, zbog čega posle meseca jula će se finansijska situacija značajno poboljšati, pa nema razloga za brigu. Iako će i dalje biti nekih problema, vaše finansije će biti stabilne.
    Dobro razradite i primenite nove strategije jer će vam one biti uspešne, što će doneti i finansijsko povećanje sredstava. Postoji i mogućnost da dobijete neko nasledstvo ili novac koji će doći nekom administrativnom odlukom. Budite potpuno profesionalni u januaru, jer sve neko gleda. Uprkos vašim nadama i snovima, do kraja januara moglo bi se desiti nešto sasvim drugo. Kroz veći deo februara, pazite dobro šta pričate u poslovnim krugovima, budite pravi diplomata, jer kako god mislili o tome, zidovi imaju uši, a ogovaranje kad krene može da se kreće vrtoglavom brzinom.
    Do sredine marta moraćete opravdati nova očekivanja i nemate vremena da odahnete. Od 21. marta do 20. maja blizu ste vrhunca svoje poslovne igre. Vodite beleške o svim koracima koje ste preduzimali da dođete do vrha, jer vam i kasnije mogu imati koristi. Budite pažljivi i smireni kada neka zbrka i konfuzija u aprilu potresu vašu oblast delovanja i gledajte da nešto naučite iz svega toga. Vaši partneri u poslu se mogu u tom periodu tako brzo povući da vam se može učiniti da ste odjednom ostali potpuno sami. Do sredine maja se očekuje da ćete to znanje i iskoristiti.
    Od sredine juna u svoj rad ćete ulagati više sebe i svi će imati koristi od vas u narednih nekoliko nedelja. Što više veza imate, to ćete biti bliže mestima moći u vašem poslovnom svetu. Biće vam veoma bitan dobar marketing, koji će uključivati besplatan rad kao i davanje dobrovoljnih priloga.
    Dobit, imidž, uvažavanje ili sve od toga, očekuje napredak u zadnjoj dekadi augusta. Od sada pa nadalje vi ste taj koji vuče konce. Do kraja septembra planirate da okupite tim koji će da prati vaše vizije, dok ćete vi donositi vaše dobre ideje. Ako imate nekog mentora, sve radite u saradnji sa njim, da bi pomogao u razvoju vašim potencijala.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA