vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Škorpije
2021. Godina


   Posao i zvezde za Škorpije! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Škorpijama zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Škorpije ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Škorpija kada je karijera i posao u pitanju...


    ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Dosta vremena već radite do iznemoglosti, a to je zato što ste dobra osoba i želite dobro da obavljate svoj posao. Rad sa drugim osobama može samo da vam odvrati pažnju od posla. Ipak, ne izbegavajte timski rad ako nešto morate da uradite zajedno, ali posle toga nemojte ulaziti u projekte koji su povezani sa timskim radom.
    Od januara do marta, zatim posle od sredine jula do novembra, Jupiter će biti u znaku Škorpije. Ovo će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mestu. Verovatno ćete imati pred vam neki izbor šta treba da radite, pa zato treba da budete sigurni da ste odabrali ono pravo, nešto u čemu ćete da uživate. Ovo će vam pružiti prilika da pronađete sreću na poslu, kao i da naučite nešto novo.
    Već u Januaru ćete krenuti sa prekovremenim radom i na sebe ćete preuzimati više dodatnog posla kao i neke dodatne projekte. Posle 31. Januara zaustavite vaše napore tako da vem Februar bude period za vaše slobodno vreme. U stvari, uskoro ćete i sami zatražiti malo odmora. Glavno je da samo malo usporite.
    Bez obzira koliki poslovni zamah uzmete, treba vam malo odmora, bez obzira što vam pomisao na ovo može doneti i nešto strepnje. Vi jednostavno uvek držite mozak napunjen mislima o poslu. Vi Škorpije nikada niste bili osoba koja je preterano materijalistička nastrojena. Ali u 2021. godini možda ćete imati neki poseban odnos sa novcem. što uopšte ne znači da ćete postati  pohlepni i bogati, već samo da želite da postanete pametniji kada je rukovanje novcem u pitanju.
    Sredinom marta 2021. srešćete nekoga ko će vam pomoći da shvatite šta želite od novca, a pritom ćete početi da formulišete i neke sopstvene planove o onome što želite da radite sa vašim novcem. Na proleće ćete ponovo ubrzati vaš radni tempo, ali možda u malo promenjenoj perspektivi. Možda je vreme kada trebate da nađete ravnotežu između posla i odmora. U kom god pravcu da krenete, vreme je za neke promene. Vaš radni život već neko vreme ima jedan ustaljen tok, a vi ste spremni da to promenite.
    Možda je vreme da razmislimo o nekom totalno drugačijem pravcu. Čak i ako uživate u svom poslu, možda možete da razmislite koje bi druge mogućnosti mogle biti u opticaju. Možda treba sebe da zamislite u nekom drugom okruženju i vidite da li vam tako nešto odgovara. Ovakvu mentalnu vežbu praktikujte češće, tako da ćete na jesen možda imati neka saznanja o tome šta vam je trebalo i na kakve ste promene spremni.
    Pošto vam već neko vreme treba neka ravnoteža u radnom, ova 2021.  godina možda je pravo vreme kada konačno možete da napravite neke promene u svom ponašanju i stavovima da biste ostvarili tu ravnotežu.
    Ove 2021. godine, bićete izuzetno zauzeti i verovatno će vaše misli biti zaokupljene većinom vremena. Ovo za vas može biti opterećujuće, ali isplatiće vam se i to doslovno. Verovatno ćete dobiti veliki bonus ove godine i na taj način imati stabilne finansije. Posle retrogradnog Jupitera u Škorpiji koji se završava sredinom jula, možete da iskoristite malo svog teško stečenog novca da biste sebe i vaše najmilije malo počastili.
    Ovo će biti prilično dobra godina za vašu karijeru. Moguća su unapređenja i razni bonusi, mada ćete imati i više odgovornosti. Svakako treba da nađete vremena i da pronađete karijeru koja najviše odgovara vašoj sposobnosti i talentu. Većinu Škorpija čeka priznanje za njihov naporan rad kao i naklonost pretpostavljenih. Planete su ove 2021. godine naklonjene Škorpijama da dokažu svoj karakter i svoju sposobnost. Neki će imati mogućnost da započnu svoj sopstveni posao ove godine. Bićete u odličnom profesionalnom položaju tokom cele godine, sa posebnim zadovoljstvom koje dolazi u svim aspektima vašeg rada.
Na vašem radnom mestu će da prevladava srdačna atmosfera. Ali, nemojte da se opuštate, već nastavite da vredno radite jer imate dobre izglede za biznis.
    Ove godine Škorpije bi mogle da imaju povoljno finansijsko stanje. Možete imati dobar priliv novca i nisu na vidiku nikakvi neželjeni izdaci. Razmislite i da malo uštedite, ne morate kupovati skupe kuće i automobile. Ova godina je dobar period za izradu nekih dugoročnih investicionih planova koji vam mogu doneti korist nakon nekoliko godina.
    Planete su povoljne za vas ako ćete se držati uravnoteženog budžeta tokom cele godine. Ako slučajno nekom dugujete neki novac, iskoristite vašu finansijsku situaciju da rešite taj dug. Takođe, gledajte i da drugi vama vrate novac koji ste im pozajmili.
    Decembar je mesec kada možete da osetite smanjenje fizičkih tegoba, kao i posebnim osećajem blagostanja, a sve to je posledica uspostavljanja ravnoteže između posla i vašeg privatnog života. Sve u svemu, u 2021. godini napredujte u poslu i uživajte u njemu.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane