Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Jarca - 2022. Godina

   Posao i zvezde za Jarčeve! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Jarčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Jarčeve ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Jarčeva kada je karijera i posao u pitanju...
    JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   U proleće je moguća određena pauza u poslu, međutim, što se približava leto, biće potrebno da se preduzme intenzivniji tempo rada. Od 4. jula, pa do 23. oktobra, retrogradno kretanje Saturna, vaše planete zaštitnika, najavljuje još jedan težak period.
Moraćete da smanjite svoje inače uvek velike ambicije, da se strogo pridržavate pravila i discipline, i da ne prekoračujete zadate rokove.
    Uprkos dosadašnjim dostignućima, više se neće moći sakriti ni jedna greška. Ovo će se promeniti u decembru kada će uticaj planeta doneti uspeh u poslu i dugo očekivanu nagradu za naporan rad. Krajem prošle 2021. godine nadoknadili ste mnogo toga što vam ranije nije uspelo. Ovaj trend biste trebali nastaviti i ove 2022. godine, a on će vas pratiti cele zime, krajem januara možete uzeti i mali predah. Vi i vaši saradnici i dalje ste snabdeveni realnim optimizmom. Krajem februara, vaša besprekorna intuicija kada je poslovanje u pitanju postavlja vas za lidera i počinjete da gradite vaše malo carstvo. Znati ono što je potrebno, je isto dobro kao i znati to uraditi.
    U martu mesecu moraćete da branite neke vaše stavove, a čak i oni saradnici koji su na vašoj strani, u aprilu će od vas tražiti da učinite više. Krajem meseca dolaze dugo očekivane pogodnosti, a vi ćete se osećati dovoljno cenjenim u vašem poslovnom svetu. Početkom maja možete da proširite opseg svog delovanja. Bićete u situaciji da vidite šta se dešava sa ljudima koji se ne mogu prilagoditi promenama. Na vama je da iz toga izvučete poučne lekcije da se vi ne biste našli nekada u sličnoj situaciji.
    Početkom juna možete imati neka pomešana osećanja prema određenom projekta, ali jedan nelagodan mesec može ili umanjiti ili poboljšati vaše performanse, sve to zavisi od vas samih. Krajem jula gledajte da ne reagujete preimpulsivno ako se osećate obezvređeno ili nepoštovano. To je samo prolazna situacija, a sredinom augusta sve dolazi na svoje. Početkom septembra ćete se posebno isticati, jer mnogo toga što vi radite, ne može niko drugi da uradi. Bićete nadahnuće mnogima koji u vama vide poslovnog uzora. Krajem septembra moguće da ćete voditi neku bitku sa vašim klijentima, a sredinom oktobra ćete biti zadovoljni postignutim. Određene investicije mogu biti zaključene do 10. novembra, što će vašu konkurenciju dovesti na muke, a to je ono što priželjkujete.
        Kraj godine vam donosi određeni bonus, kao i zadovoljstvo dobro odrađenim poslom.  Želećete da se pridružite nekim dobrotvornim akcijama, a htećete i druge da uključite u to. Ova 2022. godina je dobra za žene Jarce u pogledu bogatstva i poslovanja. Možda će doći do povećanja vašeg izvora prihoda i steći ćete društveno divljenje. Šanse za uspešnu karijeru ove godine su prilično velike za vas. Solidna finansijska zarada, poslovi za one koji još nisu zaposleni, i uspesi u politici, samo su neki od pozitivnih efekta na vas ove godine.
    Vaši neprijatelji i konkurencija će se uplašiti, a posao će početi da se uvećava brzo i bez problema. Čak i oni koji su zaposleni u društvenim firmama mogu biti uspešni, penjući se na neku višu poziciju zahvaljujući svom radu ili usavršavanjem znanja. Tokom 2022. godine Jarčevi ne očekuju finansijske teškoće iako su mogući neočekivani troškovi. Neće uvek biti moguće uštedeti i investirati, ponekad ćete morati da potrošite prethodno ušteđen novac, ali definitivno nećete morati da pribegavate drastičnim merama štednje. Predviđaju vam se stabilni novčani prilivi i razni bonusi za obavljeni posao.
    Nemojte očekivati neku naročitu finansijsku podršku od vaših voljenih, pre ćete vi morati da pomognete nekome iz porordice ili bližoj rodbini. Potraga za nekim dodatnim prihodom verovatno neće biti uspešna, ali to nije nešto što treba da vas zabrine. Bitno je da zadržite vaš glavni izvor prihoda. Drugi ljudi i njihova imovina mogu da igraju veoma važnu ulogu u finansijskim zbivanjima u 2022. godini. Obratićete pažnju na vaše partnere i na ono šta oni mogu doprineti vašem poslu i ulaganjima, jer velike poslovne odluke nekad ne možete donositi sami. Vaš princip je da novac uvek treba iskoristiti na najbolji način.
    Krajem godine može se vratiti u opticaj neki vaš stari cilj koji ste hteli da ostvarite. To bi se moglo pokazati finansijski uspešnim, ali sve dobro proverite kada dođe vreme. Trebate da imate na umu da ponekad dobro obavljeni posao neće biti adekvatno plaćen. Štaviše, trgovinske transakcije ne donose uvek željeni profit. U isto vreme, u ovom godini neke će se kupovine pokazati vrlo uspešnima, jer ćete biti u mogućnosti da kupite nešto vredno po znatno sniženoj ceni.
    Ako želite da uzmete kredit u banci, važno je da uzmete u obzir sve prednosti i nedostatke, uzimajući u obzir iznos kamate. U mnogim slučajevima, nakon procene situacije, Jarci će se moći snaći svojim vlastitim sredstvima, bez ulaska u kredit. Što se troškova tiče, oni su moguću za poboljšanje uslova stanovanja, kupovinu savremenih kućnih aparata i komunikacija, poput mobilnog telefona, kao i na neko luksuzno putovanje. Međutim, neće se svi predstavnici znaka odlučiti na tako ozbiljnu potrošnju, ima vas i onih štedljivih.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA
PovratakNa Vrh Strane