vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Jarca
2021. Godina


   Posao i zvezde za Jarčeve! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Jarčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Jarčeve ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Jarčeva kada je karijera i posao u pitanju...


    JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Godina 2020. za Jarčeve je bila teška godina, ali utešno za vas je da je bila teška za sve. Bilo je velikog opterećenja za vas, dosta ste radili i bavili se poslovima koje baš i ne volite. Ova sledeća 2021. godina biće godina u kojoj ćete pokušati da učinite nešto da sve to preokrenete i sebi malo olakšate život. Pred vama je puno truda koji trebate da uložite, pa je najbolje da sve to odmah započnete.
    Ako imate mogućnosti za neki dodatni posao onda iskoristite tu mogućnost, jer ćete imati dovoljno energije za to. Januar će biti pravo vreme za to. Ovo će možda biti i dobra prilika da vas mnogi primete. Možda ćete doći u iskušenje i da odustanete, ali sačekajte i nastavite da se truditi, a prave rezultate možete videti vrlo brzo. Koliko god sve ovo može biti dobro za vas na vašem poslu, to takođe znači da vas mogu primetiti i drugi poslodavci.
    Bez obzira da li imate posao ili ne, onda početkom marta možda ćete krenuti u traženje novog posla. Možda ranije niste razmišljali o preseljenju na drugu lokaciju zbog posla, ali sada ćete i o tome voditi računa. Možda ćete posle svih potraga za poslom shvatiti koji je to posao sa kojim biste se stvarno želeli da bavite.
    Budući da je ove godine tako često Mars u vašem znaku Jarca, verovatno ćete se osećati sigurnije i harizmatičnije. U izvesnom smislu, ponašaćete se kao prirodni vođa. To može uticati da vas primete na poslu a može vam i pomoći da poboljšate vaše poslovne performanse. Sve dok ne počnete da nervirate vaše nadređene ili niste ljubazni prema svojim podređenima, ove godine vam može biti na vidiku neko unapređenje ili povišica plate.
    Planeta Venera u znaku Jarcu ne pomaže samo u vašem ljubavnom životu već može da vam pomogne i u oblasti novca. Ovo je naročito tačno ako ste u braku ili na neki drugi način delite svoje finansije sa nekim drugim.
    Savetuje vam se da se udružite s nekim drugim da biste radili na poboljšanju vaših finansija. Ova druga osoba može biti vaš supružnik ili neki finansijski savetnik. U svakom slučaju, dve glave bolje misle nego jedna ako želite da poboljšate svoju finansijsku situaciju ove godine.
    U leto 2021. možda je savršeno vreme da se od svega malo izolujete, da odete na neko putovanje gde ćete se dodatno organizovati i dopuniti energijom. U međuvremenu, treba da budete pametni sa svojim finansijama, ne dozvoljavajući da emocije počnu da vladaju u toj oblasti. Trebalo bi da počnete i neko dugoročno planiranje za svoju budućnost.
    Tokom leta ćete razmišljati koliko se vaši poslovni snovi poklapaju sa vašim današnjim poslom i planiraćete kuda želite dalje da idete. Sve ovo kod vas može izazvati ne samo spoljne promene već i one unutrašnje. Ako ove godine sebi i ne obezbedite posao iz snova, barem ćete ove 2021. godine raditi na tome da sebi posao učinite lakšim. Sa svim ovim možete da se nosite na pravi način tokom cele godine.
    Izgledi za napredak u vašoj karijeri izgledaju prilično dobro tokom 2021. godine. Na putu su velike promene i doćiće do bolje sinhronizacije između vas, vaših nadređenih i vaših kolega na polsu. Ali imajte na umu da bi vas naporan rad i zalaganje odveli tamo gde želite, zato nemojte biti samozadovoljni i ne odmarajte se previše, već samo napred u nove pobede.
    Ove godine planete favorizuju sreću i bogatstvo u vašem profesionalnom području cele ove godine. Međutim, budite oprezni kod povremenih neuspeha. Postavite sebi uzvišene ambicije i radite na tome. U ovom periodu bi vas ohrabrile nove ideje koje bi vam pomogle da krenete napred u vašoj karijeri. Nekim Jarcima ova godina može biti prilično zahtevna i stresna. Ali, glavu gore, nemojte da klonete duhom, nastavite da se borite i radite i klonite se kojekakvih tračeva i nekakvih glasina u vašoj okolini, to nije za vas. Za sada glavne prepreke koje se pojave pred vam treba da shvatite kao poučne životne lekcije.
    Planete su povoljne, tako da vaš finansijski položaj bude siguran. Imaćete dobar priliv novca iz različitih izvora. Na vama je da odlučite da li ćete se okrenuti investicijama za budućnost  ili ćete se razmetati sa novcem i trošiti. Treba da budete oprezni u svojim potezima i odlukama. Jupiter bi vas mogao posebno blagosloviti finansijskim sredstvima tokom godine, uz povremene nalet sreće.
    Nekima od vas će se možda otpisati loši zajmovi, nekima će možda pasti veliko nasleđe, a drugima će možda doći do povećanja plate. Šta god da je, pokušajte da to dobro iskoristite, jer nekim Jarčevima će možda trebati rebalans budžeta oko sredine godine, jer ništa neće uraditi.  Obavezno ostanite čvrsto na zemlji, budite oprezni i ne popuštajte pred eventualnim iskušenjima.
    Proteklih par godina mnogi su bili na finansijskoj vetrometini, a posebno vi. Vi ste prebrodili mnoge finansijske oluje i često se niste osećali sigurnim. Možda vam i 2021. godina neće teći tako glatko, ali će vam biti relativno mirnija i dobićete odlične mogućnosti za vas. Moći ćete da lakše dišete ove 2021. godine, ali se nemojte uspavati, već vredno radite i držite svoj pravac. Iskoristite sve ovo kao priliku da istražite neke potencijalne investicije koje bi vam se mogle pojaviti. Uzmite u obzir savete koje možete da dobijete od pouzdanih prijatelja.
    Jarčevi su bili jedan od pametnijih znakova kada je novac u pitanju i ova 2021. godina će to dokazati. Krajem godine pogledajte gde ste i počnite da pravite svoje planove za 2022.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane