Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Jarac Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Jarca - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Jarčeve! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Jarčevima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Jarčeve ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Jarčeva kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Jarca
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS
    Ove godine, bogatstvo u karijeri Jarčeva bi bilo umereno. Kako godina počne,  zbog blagotvornih aspekata Jupitera, uživali biste u kompatibilnim odnosima sa saradnicima i nadređenima na radnom mestu.
Jarčevi će u ovom periodu dostići nove visine u svom profesionalnom položaju. Međutim, moguće je da postoje neke prepreke za vašu karijeru koje dolaze od Saturna. Ipak, pred nekima se nalazi unapređenje i povećanje plata. Velikih prilika ima na pretek, a na vama je da ih prihvatite. Bez obzira na sve, samo naporan rad i posvećenost bi vas odveli do novih visina. Međutim, pazite da se ne opterećujete previše, dajte dovoljno vremena i za lični rast. Previše naprezanja može da vas opteretiti i ometa vaše izglede za kvalitetniji život.
    Godina 2023. bila bi dobra godina za profesionalni razvoj Jarčeva. Ali čuvajte se povremenih problema koji ometaju vaš napredak. Ipak, tokom godine biste mogli da ostvarite svoje životne ambicije. Ostanite motivisani, budite pozitivni i neka nevolje ne uznemiravaju vaše raspoloženje. Ovo bi bilo zahtevno vreme kada bi se tražilo mnogo vašeg vremena, i kada treba da uspostavite ravnotežu sa vašim ličnim životom. Možda ćete naići na povremene sukobe sa kolegama, ali u tom slučaju ne gubite živce, budite srdačni i osvojite ih dobrotom. Držite se podalje od sebičnih namera i praktikujte dobru radnu etiku, bićete nagrađeni. Naučili biste neke važne životne lekcije u smislu vaše karijere, kako godina ide napred. Svakako postoje mogućnosti da novi posao od početka godine do početka februara. Imajte na umu da će od kraja septembra vaš trud biti prepoznat i pomoći će vam da poboljšate svoju poziciju. Neki od vas će možda smatrati da će se preseljenje na novo radno mesto kasnije tokom godine pokazati uspešnim.
    Može doći do sukoba na poslu koji mogu biti uzrokovani promenom rukovodstva, zbog čega i možete promeniti svoje radno mesto. Jarčevi će se dobro snalaziti sa svojim finansijama u 2023. godini. Priliv novca bi bio dobar, a vi biste namirivali zaostale obaveze, dugove i kredite. Međutim, ove godine može doći do rashoda zbog nekih porodičnih obaveza. U prvom kvartalu godine moguć je neki dobitak od ugovora o zemljištu. Priliv novca bi takođe ove godine dolazio putem zaostavštine ili nasleđa. Posao sa trgovinom donosi dobra novčana sredstva. Dobici od rodbine ili preko partnera su takođe u opticaju. Generalno, za Jarčeve se sprema bogat period kako godina odmiče. Većina planeta je povoljno postavljena za ovu godinu i stoga bi vaše finansije bile sasvim zadovoljavajuće. Postojao bi dobar priliv finansija iz više izvora, jedino što bi ih trebalo štedljivo koristiti. Investirajte u dugoročne planove koji bi služili vašim budućim svrhama. Iskoristite sve svoje resurse da izmirite svoje dugoročne dugove i kredite. Periodično prilagođavajte svoje budžetske planove kako bi odgovarali trenutnim situacijama, uvek napravite prostor za planove za neke vanredne situacije.
    Saturn bi vas ove godine mogao izmamiti da trošite nemilice, pa budite oprezni, može doći i do problema ako ne budete oprezni. Držite se podalje od pozajmljivanja novca prijateljima i rođacima, to bi dugoročno pokvarilo vaš odnos. Izbegavajte i lažne šeme koje obećavaju veliki profit u kratkom roku. Neki zajednički finansijski poslovi koje preduzimate sa drugim ljudima, mogu imati periode krize, pa i tu pripazite. U junu i julu je važan period za zajedničke odluke koje se odnose na finansije ili investicije koje delite sa drugima. Dobro sve prostudirajte pre donošenja bilo kakve odluke.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu