Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Vodolija Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Vodolije - 2023. Godina

   Posao i zvezde za Vodolije! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Vodolija zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2023. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Vodolije godine i šta je to šta je najbitnije kod Vodolija kada je karijera i posao u pitanju...

Horoskop za Vodolije
GODIŠNJI POSLOVNI HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Ova 2023. godina bila bi veoma povoljan period za izglede za karijeru Vodolija. Kako godina počne, Jupiter i Saturn će vam osigurati veliki napredak i razvoj u vašoj karijeri ili profesiji. Tokom godine, pobrinite se da dobijete prava uputstva i savete od merodavnih za to.
Unapređenja i povećanja plata možda će vam izmicati i kasniti, ali na kraju godine bićete nagrađeni za vaš naporan rad. Tranzit Jupiter u maju i Saturna u martu donećevam više dobrobiti. Dobici su verovatni i za one u javnom sektoru kao i onima sa privatnim poslom. Bili biste u skladu sa vašim andređenima, kao i sa saradnicima i kolegama na poslu. Vodolije će ove godine imati podršku porodice u svom ličnom životu, kao i u karijeri.
    Vaš život bi ušao u potpuno novu fazu zahvaljujući vašem profesionalnom napretku i razvoju tokom godine. Dolazi vam bezbroj mogućnosti i moći ćete da požnjete dobre nagrade, međutim, savetuje vam se da izbegavaju donošenje ishitrenih odluka jer bi to moglo da ugrozi vaš trenutni položaj. Cele ove godine imali biste ubrzane aktivnosti što se tiče vaše karijere. Možda ćete morati i da se suočite sa nekim određenim kritičnim fazama. Ponekad biste mogli da osetite da su iznevereni ili da niste adekvatno nagrađeni za sav vaš trud koji preduzimate. Unapređenje možda može kasniti, ali ako ste ga zaslužili, treba asamo da sačekate. Ovo nije vreme da se sukobljavate sa kolegama i nadređenima u vašem poslu, to bi vas unazadilo. Kako se godina bude bližila kraju, tako ćete i vi na poslu biti nagrađeni, možda kao nikada do sada. Drugi deo 2023. godine, posebno kada nastupi jesen, u drugoj polovini oktobra i početkom novembra, budite oprezniji u ophođenju sa nadređenima jer može doći do nesporazuma koji može da ugrozi vašu funkciju. Ove godine neke Vodolije mogu odlučiti da pokrenu neki privatni posao, dok će drugi smatrati da je neophodno da pronađu neki posao koji će zadovoljiti vaše potrebe i želje. Krajem avgusta do sredine septembra i sredinom novembra vreme je kada se u vašem radnom području mogu desiti promene.
    Početak godine obećava dobre finansije u životu Vodolije. Jupitera osigurava da će postojati stalan priliv finansija.  Mogući su dobici preko rodbine ili preko vašeg partnera. Međutim, ovo nije vreme za ulaganja u neke velike vrednosti. Određeni troškovi oko kuće, poput renoviranja, ulaska u brak, rođenja deteta, zahtevale bi veliki deo vaših finansija. Bilo bi dobroda imate nešto u štednji radi rešavanje neželjnih troškova. Čak i u teškim vremenima bili biste blagosloveni  da održite dobru finansijsku ravnotežu. Ne prepuštajte se svojim finansijama, živite štedljivo i uštedite nešto za teška vremena. Kako godina odmiče, vaš priliv bi se takođe povećavao. Jupiter, planeta finansija bi obezbedila da imate dovoljno sredstava cele ove godine uprkos turbulencijama oko vas.
    Sredina godine predviđa finansijski priliv iz više izvora, čak i nekih neočekivanih, na vaše veliko iznenađenje. Nekim Vodolijama bi njihova kreativnost mogla da donese solidan priliv novca. Vodolije ne bi trebale da upuštaju u bilo kakve špekulativne poslove tokom godine, niti da pozajmljuju novac. Neki bi mogli videti minus na računu ako se ne budu držali planiranog budžeta.
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu