Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vodolija Godišnji Horoskop Godišnji Poslovni Horoskop Za Vodolije - 2024. Godina

   Posao i zvezde za Vodolije! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Vodolija zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2024. godinu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Vodolije su ljudi slobodnog, nazavisnog duha, vrlo često naprednih i revolucionarnih ideja. Privlače ih svi novi i na neki način ekstravagantni poslovi. Višestruko su obdareni i često među njima ima reformatora, pronalazača, ne retko i proroka. Najviše daju od sebe u poslovima u kojima se zahteva kreativnost i mnogo ličnog.
   Guši ih ustaljeni način života, posao od 7 do 3 i rutina uopšte. Često se bave društvenim naukama, umetnošću, ali i medicinom, politikom, prosvetom. Veoma im je važno da veruju u ono što rade i često su zainteresovani za ono što poboljšava opšte odnose.
    Vaš finansijski život će ove godine biti divan. Ove godine imate šanse za finansijsku dobit. Doći će vam novac koji će ojačati vaš finansijski položaj.
    Ove godine ćete biti uspešni i u štednji. Vaše finansijsko stanje će početi da se popravlja posle marta. Biće mnogo izvora prihoda i takođe ćete izgledati srećni zbog svoje finansijske strane. Finansijski ćete biti veoma dobri. Početkom godine verovatno ćete dobiti novčane beneficije ili možete dobiti neke dobre vesti u vezi sa finansijsama u ovom trenutku. Ova godina može biti dobra za poljoprivrednike, koji mogu imati finansijsku dobit od visokog prinosa useva.
    Ako ih imate, braća i sestre će osetiti takođe ekonomski napredak. Osim toga, postoje šanse za profit preko vaše rodbine. Ove godine možete kupiti novo vozilo, kuću ili stan. Okolnosti će vam biti najpovoljnije u poslednjem mesecu u godini. Ako ste se prijavili za kredit u banci, dobićete ga, ali savet je da kredit uzimate samo u najkrajnjoj nuždi.
    Imajte na umu jednu stvar, a to je - treba da trošite novac veoma mudro. Sve u svemu, ova godina će biti dobra za vas. Dobri rezultati će doći sa stanovišta poslovanja. Nemojte da činite nikome ništa loše, ne nanosite nikome štetu, niti se mešajte u tuđi posao. Bilo koji novi posao možete započeti ove godine. Šta god želite da dobijete, sigurno ćete to dobiti, pa nastavite sa svojim naporima.
    Ovogodišnje poslovanje će dati vrhunac vašoj karijeri. Ove godine ćete postići uspeh u svom poslu. Vaše odluke će pomoći da vaša karijera bude još bolja. Svojim dobrim odlukama stvorićete sebi izuzetne prilike. Vaši nadređeni će ceniti vaš rad i odluke koje donosite za dobrobit firme u kojoj radite. Ne dozvolite da vaš ego i nekakva sujeta raste u vama. U ovom trenutku vaše kolege će vas u potpunosti podržati. Uz njihovu pomoć, napredovaćete u karijeri.
    Ako ste biznismen onda ćete dobiti profit u partnerstvu sa drugim osobama. Meseci januar, avgust i decembar mogu biti veoma dobri za vas. Budite malo oprezni u junu i septembru. Ovo vreme neće biti baš povoljno za vas. Tokom toga nemojte ulaziti u bilo kakve sporove i pridržavajte se discipline na svom radnom mestu.
    Nakon ovog perioda, okolnosti će ponovo biti povoljne za vas i vaša karijera će ponovo krenuti glatko. Ako radite u bilo kom javnom sektoru onda će vam ova godina biti dobra. Izgledaćete zadovoljniji svojim radom. Vaš prelaz na radno mesto koje posebno želite je takođe moguć, iako ćete se za to morati dosta potruditi.
    Vaš naporan rad će biti razlog vašeg uspeha, zato svaki novi posao počnite sa velikim entuzijazmom. Možda ćete ove godine morati putujete na dalja poslovna putovanja, možda i u inostranstvo. U vašem radu i projektima neće biti nedostataka, povećaćete svoje poslovne kontakte, a zahvaljujući vašim prepoznatim veštinama, stižu vam nove poslovne ponude.
    U januaru možete dobiti dobru ponudu, ali početak godine može biti pun troškova. Zato će postojati potreba da budete oprezni sa novcem. Početak februara donosi mogućnost dobitaka naročito preko privatnog biznisa. U julu predstoji manja tenzija u odnosima sa Jarcem, Ovnom, Lavom. Jesen donosi ponovo mogućnost saradnje sa strancima, ovog puta postavljene na prave osnove i na duži rok.
    Vaš znak nije ugrožen u sferi finansija, ali možete od početka aprila do sredine avgusta nesmotreno napraviti neki finansijski aranžman koji neće biti baš najmudriji potez, zato pripazite. Možete se suočiti sa više opterećenja na radnom mestu između februara i marta.  Nakon toga postoji verovatnoća da će se vaš rad poboljšati i dobićete pristojni položaj između jula i avgusta. Između avgusta i oktobra takođe će biti puno mogućnosti za promenu radnog mesta. U poslednjem mesecu u godini moguće je i neko unapređenje, jer će vaši napori biti prepoznati.
    Sve u svemu, vaše finansije će biti bolje nego ranije. Ako razmišljate o investiranju u neku stranu zemlju ili da poslujete sa inostranstvom, onda će ove godine i to biti olakšano. Budite veoma obazrivi kod ulaganju na berzu, previše žurbe može biti uzrok vašeg gubitka.


Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana