vrh
Meni

Godišnji Poslovni Horoskop Za Vodolije
2021. Godina


   Posao i zvezde za Vodolije! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.
   Pogledajte šta Vodolija zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Vodolije godine i šta je to šta je najbitnije kod Vodolija kada je karijera i posao u pitanju...


    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Možda vam se čini čudno, ali u 2021. godini stvarno može da vas čeka neki savršeni posao. Vi na to već dugo mislite pitajući se da li ćete jednom raditi vaš posao iz snova. Ali, da li ste se zapitali, da li je vaš posao iz snova baš ovaj što ga sada radite. Možda ćete ove 2021. godine napraviti samo nekoliko prilagođavanja koja ćete trebati da uradite da biste osetili da radite posao iz snova.
    U Januaru je pravo vreme da se prihvatite svog trenutnog posla i radite najbolje što možete bez obzira na druge. Ovo je vreme da učinite neko poboljšanje da vam život bolje funkcioniše. Pronađite način kako da uštedite novac ali i kako da ga zaradite. U vašoj poslovnoj branši možete primetiti buđenje vaše konkurencije oko proleća, u martu i početkom aprila.
    Imaćete više šanse za uspeh na poslu ako budete tražili pomoć od drugih, umesto da pokušavate sve da uradite sami. I vaši pretpostavljeni kao i vaši podređeni sigurno će vam biti zahvalni ako odvojite vremena za njih ove 2021. godine.
    Mart i April 2021. može biti period težak za vaše finansije. Svima će biti teško, kao i vama. Ovaj period će biti savršen test za vaše finansijsko stanje. Mnogi ljudi će se nositi sa usponima i padovima na, pa tako ćete i vi to osetiti. Sve ovo uzmite sa izvesnom rezervom i prihvatite to kao deo života.
    Mars je u vašem znaku od sredine maja, proširujući vašu vitalnost, nagon i uzbuđenje, da bi se vratio u vaš znak od sredine septembra do sredine novembra kada konačno možete pokrenuti neke od svojih planova i pokušati povući potez koji ste imali u mislima. Jupiter ulazi u vaš sektor maštarija početkom novembra, a godinu možete provesti koncentrisani na traženje šansi da utičete na svoje maštarije kako bi se odvijale onako kako očekujete. U isto vreme, Merkur će biti retrogradan, pa ćete možda morati prvo da se skoncentrišete na vaše stare snove pre nego što pređete na nove.
    Obavezno budite pažljivi sa vašim finansijama ove godine. Planeta Neptun u znaku Riba može vam otežati zadržavanje novca kod vas. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne. Iako se zbog kupovine novih stvari trenutno možete osećati dobro, taj osećaj neće potrajati. Umesto toga, pokušajte da uštedite svoj novac kako biste ga mogli bolje koristiti u narednim periodima kada vam bude potrebniji.
    Vaš put u karijeri biće dobro osvetljen tokom 2021. godine. Nove ideje i nova područja posla dolaze u obzir i vaš posao ili usluge koje pružate mogu se dosta razviti. Nebrojene mogućnosti vam se nalaze na putu, iskoristite ih na najbolji mogući način po vas. Ipak, u ovom godini nemojte donositi impulsivne odluke niti velike rizike, jer bi to moglo uticati na vašu trenutnu profesionalnu reputaciju i dalji napredak u karijeri. Većina Vodolija može imati prilično naporni period, ali jednostavno morate biti zauzeti poslom da biste ostali na površini kada je karijera u pitanju.
    Takođe, neki od vas mogli bi pomisliti da ne dobijaju dovoljno pažnje ili nagrade za svoj naporan rad, a moglo bi doći do određenih kašnjenja i smetnji u vezi sa potencijalnim unapređenjima na poslu. Bez obzira na sve, nastavite da se borite, uspeh vam prirodno dolazi s vremenom, samo ne odustajte.
    Za sada ćete možda morati da utvrdite i vaš profesionalni položaj. Iskušenja i nevolje su moguće na profesionalnom frontu kako godina odmiče. Ne puštajte se u bilo kakvu svađu sa vašim pretpostavljenima, već pronađite načina da na pozitivan način privučete njihovu pažnju i iskoristite njihovu dobru volju. I sreća može biti uz vas, otvarajući vam put za svetliju karijeru.
    Tokom 2021. godine, finansijski položaj Vodolija trebalo bi da bude na čvrstim osnovama. Međutim, planete bi mogle povremeno da poremete i uzdrmaju vaše finansijsko stanje ako ne budete pažljivi. Zato se Vodolijama savetuje da žive u skladu sa svojim mogućnostima i da se za sada ne prepuštaju nepotrebnom luksuzu. Kako godina bude odmicala, priliv novca biće bolji, vaše finansije bi se učvrstile, a rutinski troškovi biće podmireni. Da li će vam nešto ostati za uštedu, to zavisi od vas.
    Ove godine u vašem životu se može pojaviti neko ko može imati ogroman uticaj na vaše finansijske odluke. Taj neko vam može reći svoje životno iskustvo, da biste vi shvatili da imate sve što vam je potrebno za postizanje vaših ciljeva. Videćete se u novom svetlu i imaćete više samopouzdanja za samostalno donošenje bitnih finansijskih odluka. Sve ovo može biti sjajna prekretnica za vas i ovo može oblikovati vaše postupke u narednih nekoliko godina. Možda nećete odmah videti novčanu dobit od ovih promena, ali promena vašeg stava će biti ono najbolje u ovom momentu.
    Vodolije će ipak imati sredstava i mogućnosti da poprave svoje finansije u ovim teškim vremenima. Nekima od vas će možda biti teško da upravljaju finansijama i drže se svog budžeta, ali ovo će vas kasnije spasiti od finansijskih tegoba. Jupiter, planeta sreće i prosperiteta pomoćiće vam da ostanete na površini. Otprilike sredinom godine mož doći do priliva novca iz nekoliko izvora. Bavljenje nekim dodatnim kreativnim poslom moglo bi vam doneti neke finansijske dobrobiti, a tu je i moguće povećanje plate, kao i moguće nasledstvo.  Ovo bi osiguralo da budete finansijski dobro obezbeđeni tokom godine, uprkos teškim vremenima.
    Ništa vas neće sprečiti da se istaknete. Ovo je u osnovi vaša godina. Uradite sve što vam je potrebno i to će u velikoj meri biti korisno za vas. Bićete savetovani od starijih a vaš rad će biti cenjen.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane