Ponuda Tema

Godišnji Poslovni Horoskop Za Ovnove - 2022. Godina

    Posao i zvezde za Ovnove! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju. Pogledajte šta Ovnovima zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2022. godinu. Kako zvezde opisuju posao za Ovnove ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Ovnova kada je karijera i posao u pitanju...
   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ovo je definitivno vreme da krenete sa vašim planovima i idejama. Sada možete da odlučite da napravite prvi korak prema onom šta želite, izgrađujući vaš život onako kako vi hoćete i želite, bez obaziranja na druge ljude.
Ovo je pravi period da ponovo otkrijete sebe, da pokrenete veliku kampanju za vašu popularnost, da osvežite vaš poslovni izgled. Možete početi da ispunjavate vaše lične želje u međunarodnim razmerama i da ova godina bude početak jedne nove profesionalne faze u vašem životu.
        Može doći do važnih poslovnih interakcija koje vam mogu doneti neku novu poslvnu svest i nove poslovne ciljeve. Takođe, fokus može biti i na podeli odgovornosti kao i u radu sa resusrsima drugih ljudi. Ipak, bez obzira na sve, uđite u novu godinu sa velikom pažnjom jer su mogući i neki finansijski izazovi i problemi, ali nakon kojih ćete kontinuirano ići napred. Razmislite dobro sa kojim saradnicima i klijentima želite da radite i kome možete da verujete u vašem poslovnom svetu. Početkom godine možete zbog nečega biti uvređeni i mogući su i manji problemi u vezi nekih lažnih optužbi na vaš račun, što može negativno da utiče na vaš imidž. U vezi toga budite malo više pažljivi da ne biste pretrpeli neku vrstu neplaniranog gubitka.
    Početkom godine, razumevanje tuđih motiva može da bude blagoslov za vas. Do 21 januara bilo bi pametno da ćutite na raznim sastancima. Jasnoća u vezi vaših sopstvenih ciljeva omogućiće vam da vidite pravu strategiju koju treba da primenite prema drugima. U februaru ćete biti zadovoljni sa rizicima koje ste preduzeli kao i sa nekim grupnim odlukama u vezi posla. Poistovetićete se sa firmom u kojoj radite, bez obzira da li volite svoj posao ili ne i želećete da date najbolje od sebe.
    Početkom marta gledaćete da se nikom ne zamerite na poslu, gradeći neka nova iskustva. Drugi deo meseca marta otvara vam razne mogućnosti gde će moći da se vidi vaš pravi potencijal. Razne nagrade i dugo očekivane šanse u karijeri dolaze pred vas. Budite spremni da ih prigrabite sebi. Iskoristite sve što možete tokom aprila, ostavljajući sebi na raspolaganje neke kritične odluke koje samo vi možete uraditi za vas. Možda ćete krajem meseca naići na neki otpor, ali tako će biti i ostalima.
    Moguće je rast prihoda u drugoj polovini meseca maja, gde treba da više razmišljante o nekom novom investiranju nego o neplanskom trošenju. Tokom juna su moguće neke kadrovske smene ako dođe do redefinisanja zadataka i nekog oblika reorganizacije na vašem poslu. Stvari mogu da idu i previše dobro preko leta sve dok vaša lična osećanja ne počnu da ometaju vaše racionalne odluke, što može da se desi od kraja juna do sredine jula. A od kraja jula vi počinjeta da grupišete sve svoje resurse i da gurate napred. U ovom periodu leta vaši talenti i posebne sposobnosti mogu biti izvor ekstra zarade ili novih mogućnosti u vašoj karijeri.
    Neke žalbe i prigovori vaših saradnika u početku vam neće biti važni, ali krajem avgusta njihovo mišljenje dobija na težini. Ako ne možete sebi da priuštite da donosite sopstvena pravila, onda morate da igrate po pravilima koja su drugi doneli. U septembru mesecu poslušajte dobro što vam imaju reći vaše knjogovođe. Budite spremni da odradite neki besplatan posao, čisto da vam se poboljša vaša poslovna karma. Krajem meseca ostavite po strani sve sukobe i borbe jer vaš napredak i profit može da dođe u pitanje.
    Sredinom oktobra pripremite se za mentalne aktivnosti koje treba da vas provedu kroz jedan teži period, jer je moguće da ćete u novmbru raditi sami, što ne znači i da ćete ostati bez saradnika i saveznika u vašem poslu. Oni će vam uskoro priskočiti u pomoć a vi ćete se oslobofiti mnogih vrsta mentalnih nevolja i stresa. Krajem novembra moguće je da neki dogovori neći ići kako ste hteli, ali nemojte biti previše uznemireni zbog toga. Vaša individualnost i snalažljivost doći će do izražaja kada vam to bude trebalo. Nemojte biti previše uznemireni ukoliko vas vaš poslovni partner ne bude finansijski podržao u vašim namerama.
    Saturn će ostati u vašoj desetoj kući tokom godine donoseći vam povoljne vizije u vezi posla, strane kontakte i nove poslovne mogućnosti. Takođe, imaćete prilike za razna poslovna putovanja tokom godine, koja će vam omogućiti da steknete profit.
    Uz se ovo, prisustvo Jupitera u vašem znaku će vam pomoći da budete sretni u vašem finansijskom segmentu života. Kraj godine će vam dati još neke mogućnosti da zaradite novac, ali i da ga potrošite. Zato obazrivo.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA