Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Astro Orgazmi

   Kako zvezde određuju vaše uživanje u ljubavi? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.

Detaljan opis horoskopskog znaka OvanHOROSKOP ZA OVNA - ARIES

ON – Uglavnommu nije posebno važno hoće li partnerka doživeti orgazam. Najvažnije mu je da ga on doživi. Ipak, ponosan je, pa mu je drago ako partnerka potpuno zadovolji. Prilično je samoživ, pomalo sebičan, makar se nekada, inata radi, može potruditi i dovesti partnerku do pravih vrhunaca.

ONA
– Kod ovih žena sve treba brzo, gvožđeo se ovde kuje dok je vruće. Mala stanka u trenutnom zanosu i ona gubi interes, nema više ljubavi, pa ni ostalog. Orgazam može postići i vrlo brzo i vrlo lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Kada je situacija za Ono onda Ono treba i napraviti. To je njen stav. Ipak, preporuka bi za pripadnice znaka Ovna bila pokušati ljubav shvatiti kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu trku na 100 metara. Trebale bi ljubav pokušati doživeti kao nešto lepo čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego skočimišu. Orgazam žene Ovna je u načelu prilično bučan. Loš odnos posve će je udaljiti od partnera, idući ga dan neće ni pozdraviti pri susretu.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA B I KA - TAURUS

ON – Vrlo jedostojanstven, želi ostaviti dobar utisak, trudi se, predigra mu je važna, ali se ne voli previše umarati. Može biti i vrlo nežan, a orgazam partnerke biće mu najbolja nagrada za uloženi trud i najbolja pohvala njegovom ljubavnom umeću.

ONA –
Pripadnice ovog znaka mogu se lako uzbuditi, ali to neće pokazivati. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju doživeti kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna duga veza. U dužoj vezi ostvare prisan odnos s partnerom, a to je preduvet i njihovog orgazma. Kada su sigurne u sebe i kada ih se ni na što ne tera, pa još uz to ako je partner u kondiciji i može izdržati malo duži napor, one će svakako doživeti ljubavni vrhunac. Njihov je orgazam popraćen previjanjem tela i tihim uzdasima. Nakon odnosa su sretne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju, ništa mu ne zameraju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci HOROSKOP ZA BLIZANCE - GEMINI

ON – Majstor je ljubavnih vratolomija, ali ih izvodi više radi sebe nego radi partnerke. To je predstava kojoj cilj nije njeno zadovoljenje, nego ispunjenje trenutka u kojem se nalazi. Ako je vreme za odnos, onda će to i raditi, ali čim to vreme prođe, on je već na nekoj drugoj temi.

ONA
– Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija, jer kako postići orgazam kada se one za vreme ljubavnog odnosa vole smejati, skakutati, ponekad čak i pričaju viceve, zbijaju šale. No, to ne znači da ne uživaju u odnosu. Naprotiv, uživaju i te kako. Da bi doživele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti, dovesti do toga da zaćute i prestanu misliti o bilo čemu. Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. No, to njima i nije važno. Važnije im je da je ljubavna igra lepa, maštovita, njima ugodna. Kada dožive orgazam, ponekad nesvesno ispuste suzu, a posve su tihe. Tu nema vrištanja ni grčenja. Ako je odnos loš neće zameriti partneru, jer čim se obuku, već zaborave što je bilo trenutak pre toga.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA R A KOVE - CANCER

ON – Može se silno truditi, posebno ako ima posla s dokazano pričljivom partnerkom koja će o njegovim ljubavnim sposobnostima govoriti svim svojim prijateljicama. Važno mu je stvoriti legendu o sebi kao vrhunskom ljubavniku.

ONA –
Lako bi pripadnice znaka Raka doživele orgazam kada ne bi odnos doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrisane na sebe. Njihova je fizička građa gotovo idealna za orgazam, imaju osetljive grudi, osetljivo i sve ostalo, tu bi već i sam dodir trebao puno toga napraviti. Međutim, žene Rakovi uvek intenzivno misle, ne mogu one u odnos tek tako, pa i dok odnos traje, one misle i misle. Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim je ženama najviše onih koje odglume orgazam. Odglume ga kako bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, zadovoljne su već samim tim što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.

Detaljan opis horoskopskog znaka LavHOROSKOP ZA L A VA - LEO

ON – Ovi muškarci partnerku mogu prilično izbezumiti. Imaju čudan pristup ljubavi. Učiniće sve kako bi partnerku uzbudili, u tome su pravi majstori, ali mogu, bez najave, odjednom stati i kao da se ništa nije dogodilo. No, ako su u pravom filmu s njima će partnerka lako doživeti orgazam.

ONA –
Ovde se događa bučni orgazam pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je dobro zatvoriti prozore, a ako se radnja događa u vozilu, onda valja otići podalje, tamo gde nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju ljubavnom užitku, beskrajno su samouverene, znaju što im treba i što im partner treba raditi. No, i one znaju što trebaju raditi partneru. Tu je puno oralnog, maženja, stiskanja. Ako ne dožive orgazam nisu nezadovoljne, partneru neće prigovarati, možda će ga povremeno bockati sitnim zafrkancijama, što nije za preterano osetljive tipove koji sve shvataju ozbiljno. Lavice, naime, nisu zajedljive, ne misle ništa loše, samo očekuju da će se kasnije stanje popraviti.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

ON – Sve radi po propisima, polako, staloženo, vođen logikom. Njegova logika govori kako je u ljubavi potrebno i normalno da partnerka doživi orgazam, pa će učiniti sve da tako i bude. Problem je samo što je previše sistematičan, što spontanijim partnerkama ne odgovara.

ONA –
Prave se nevinašca, odnos ih kao ne zanima, a uzbude se na svaku bezobraznu reč. Partner koji im u uho ne zna šaptati baš takve reči neće ih zadovoljiti, pa tako ni dovesti do orgazma. Za orgazam Devici treba snažan, pomalo grub partner koji će voditi igru i koji će je potpuno podčiniti. On mora biti vođa. Devicama treba dosta uhodavanja, ali kada krenu, onda je to zahuktala lokomotiva. Kada se dovoljno uzbude, trude se navesti partnera da im radi ono što znaju da će ih dovesti do orgazma. Njihov je orgazam dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali nema puno zvukova. Partneru teško opraštaju loš odnos. Ne govore o tome, ali misle svoje i procenjuju situaciju. U prostoru koji im se ne čini savršeno čistim u odnos se neće upustiti. Njima je najvažnija savršena čistoća. Ljubavni odnos u apoteci za njih bi bio najbolji i idealan.

Detaljan opis horoskopskog znaka VagaHOROSKOP ZA VAGE - LIBRA

ON – Puno priča, odlično zavodi, ali kada dođe do odnosa, onda se na neki neobičan način povlači. Partnerka nema dojam da daje sve od sebe. Potencijal mu se čini puno većim od ona što pruža. Ipak, uz malo više truda i zainteresiranosti, a posebno strpljenja, partnerku mogu dovesti do orgazma.

ONA –
Ove su žene stvorene za orgazam. Doživljavaju ga lako, uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju odnosu. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom, nekako daju više od sebe, trude se. Žele zadovoljiti sebe, ali ako partner nije zadovoljan, biće tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Partneru opraštaju pogreške, čak i ako za nešto nisu krive osećaju se krivima i samo žele da oboje budu zadovoljni.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

ON – Očekuje od partnerke potpunu podređenost. Ona mora samo pokazivati da joj je lepo sve što joj radi. Sposoban je za razne vrste ljubavnih igara, a što je grublji, to je znak da mu je to partnerice više stalo. Snažan je, uz malo više koncentracije, lako partnerku dovede do orgazma.

ONA –
Žena Škorpion je ljubavna mašina koja melje partnera dokle god ne doživi orgazam. Za nju nema prepreka, ne misli o tome što je i kako s njim, je li u kondiciji ili nije. To je ne zanima. Trza se, namešta, povlači partnera i na da mu se mrdnuti dokle god ne dođe do vrhunca. Može doživeti i nekoliko orgazama za redom. Treba sa ženom rođenom u ovom znaku biti izdržljiv. Lako se uzbudi, odnos je za nju nešto poput vazduha ili hrane, a orgazam je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i odnos promašen. Kako nema dlake ja jeziku, partneru koji je ne zadovolji jasno će reći što o njemu misli. Osetljivijem partneru lako nabije komplekse. Onaj ko ju je jednom zadovoljio u njenim je mislima uvek potencijalni partner, a ko nije, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacHOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS

ON – Potrebna mu je kvalitetna inspiracija. Na primer, da mu je partnerka ona koju su svi drugi hteli, a baš ju je on dobio. Ako toga ima, onda je u ljubavi odličan i partnerka će imati razloga biti zadovoljna. No, ako nije, onda će biti prilično nezainteresovan, zadovoljiće samo sebe.

ONA –
Njen je odnos kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli se pokazivati gola pa joj je zanimljiva svaka pomalo voajerska ili egzibicionistička situacija. Odnos na otvorenom, na primer. Može se brzo uzbuditi, a partner mora pratiti njene titraje kako bi je doveo do orgazma. Odnosu se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi. Partneru šalje lagane signale, a on se po tome putokazu mora znati snalaziti. Kada dođe do prave pozicije, počinje ono pravo. Dok ne doživi orgazam, ona ne dozvoljava promenu pozicije. Orgazama žena rođenih u ovome znaku može biti silno bučan, ali i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu previše zameriti, nadaće se da će idućeg puta biti bolje, a ako ne bude, tada će već ozbiljno razmišljati o promeni.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

ON – Vrlo je temeljan, a u ljubavnom mu odnosu pomaže to što je vrlo racionalan. Trudi se jer smatra da tako treba. Zato će i njegova partnerka uglavnom biti zadovoljna. No, ona nežnija, koja u odnos ulazi s više osećaja nego želje za zadovoljstvom, mogla bi se osetiti uskraćenom.

ONA –
Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti silno uporan, a samo je jedna pozicija s pomoću koje, barem nekako, mogu doći do orgazma. To je spoj leđa-trbuh, pri čemu su tu njezina leđa, a trbuh njegov. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, osnosu se prepuštaju vrlo lako, ali kada treba doći do orgazma, to je druga priča. No, one su vrlo racionalne, pa već vrlo rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave probleme. Ako i pate, čine to u sebi, o tome ne govore. Uporan partner ženu Jarca ipak može dovesti do orgazma. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti. Ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera kao da zaboravi. No, ne očekuje da će se to idućeg puta ponoviti.

Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaHOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS

ON – Njegovi su ljubavni nagoni vrlo izraženi, nastupa u trenu, deluje temeljito, brzo i snažno. Trudi se kako bi zadovoljio partnerku. Ipak neće ići protiv sebe. Ako je doživio vrhunac ili ako mu se više ne da, pokušat će se izvući.
ONA – Kod žena rođenih u znaku Vodolije sve su kombinacije moguće kao što sve mogu biti i nemoguće. Može se lako uzbuditi, a opet, u nekoj posve istoj situaciji, nikako. Može je silno uzbuditi dodir, ima jako osetljivu kožu, a opet, čak i dobra ljubavna igra može je ostaviti posve ravnodušnom. Partner nikada ne za što je ovoj ženi u mislima. Ipak, kada je s partnerom koji ju je spreman dugo i nežno milovati, može dostići ljubavni vrhunac. Kada doživi orgazam, žena Vodolija se prilično brzo oporavlja, brzo se oblači ili prelazi na posve običan razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak kao da joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije važno. To je pogrešan zaključak, jer njoj je orgazam prilično jak dokaz da je partner onaj pravi.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

ON – Posebno se trudi zadovoljiti partneru, učiniće sve kako bi je doveo do orgazma. No, nestalan je pa se neće naročito potruditi kao bi ponovio vrhunski užitak kojeg je jednom partnerki pružio. Uglavnom, kad je odnos u pitanju, partnerka mu je u prvome planu.

ONA –
Žene rođene u ovome znaku su silno osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav pa ako kod partnera osete ljubav već je i samo to dovoljno za doživljavanje orgazma. Odnosu se potpuno prepuštaju, zaborave na sve, samo uživaju. Noć i prva zora njihovo je vreme za odnos. Lepo im je pored mora, i u prirodi naročito. No, ako u partnera imaju poverenja onda im je svaka situacija povoljna za odnos. Poverenje im je jako važno, žele biti vođene, žele grublji odnos s malo reči i puno ljubljenja. Vole kada ih se veže, vole glumljenje silovanja i slično. Doslovno izgaraju u ljubavi. Orgazam im je pun izvijanja, mišići im se grče, zabacuju glavu, trzaju se, stišću partnera, ali ne ispuštaju previše zvukova. Iznimno su sretne nakon orgazma, a mogle bi se satima maziti. Tako zadovoljne idućeg će dana partneru pokloniti nešto lepo, a to čine samo onima koje vole.
Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje
Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi

Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana