Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Ljubav Je Slađa Kad Se Svađa

   Mnogo je lakše predvideti problematičnu vezu nego srećnu i tajnu. Evo zato nekih upozorenja na koje treba obratiti pažnju prilikom sklapanja novih poznanstava. Povedite računa koje bi veze trebalo izbegavati, a koje prihvatiti sa rezervom ...

Osmeh gore Osmeh na lice:  

   Astrolozima se često postavljaju pitanja: 'S kojim se znakom slažem? ko je moj idealan partner?' Da bi se na takvo pitanje moglo odgovoriti, moraju se znati svi podaci o osobi. Nije dovoljno poznavati samo horoskopski znak, jer u tom slučaju mogu se dati samo veoma uopšteni odgovori. Naravno, poznato je da se Vatreni i Vazdušni znaci slažu, kao i znaci Zemlje i Vode. Ali, to slaganje više znači početnu simpatiju i neposrednost u kontaktiranju, što još uvek ne znači duboko i trajno osećanje, kao što je ljubav.
    Paradoks je, ali istina da, ma koliko teško bilo predvideti i prognozirati ljubav, nije uopšte problem predskazati konflikte na osnovu samog horoskopskog znaka. Evo dakle, znak po znak, analiza problematičnih veza i nabrajanje osoba kojih bi, možda trebalo da se klonite. Naravno, ovo ne važi za vas koji mislite 'da je ljubav slađa kad postoji svađa.'

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNOVE (21.3. - 20.4.) ARIES
   Opasno je ako ste u vezi sa još jednim Ovnom. U početku vas očekuje burna strast, ali nakon izvesnog vremena ona prestaje, na vidiku se pojavljuje jedan Strelac i vaša ljubav se tu završava.
    Problematičan je i odnos sa Rakom, na mahove vam se čini da vas razume u potpunosti da bi se zatim iznenada pretvorio u stranca. Takva veza će u svakom slučaju biti veoma teška i konfliktna: jednom partneru će biti dosadno, drugi će umirati od ljubomore. Česta je veza, mada vrlo rizična i Ovan-Ribe. Ribe vas cene, ali se osećaju ugroženima zbog vaše jake ličnosti i zbog toga beže.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   HOROSKOP ZA BIKOVE (22.4. - 21.5) TAURUS

   Ako ste muškarac, najveću streću i najveći bol prirediće vam Blizanci i Škorpija. Ako ste žena, pripazite se Lava, jer takva veza je prepuna napadanja, svađe i mirenja. Zatim, pripazite se Strelca koji bi vam ubrzo dosadio, ali vam ne bi bilo lako da ga ostavite.
    A, tu je i Vodolija, sa kojom bi veza mogla čak i da potraje veoma dugo, ali pod uslovom da vi prihvatite ulogu 'mame' koja sve razume i sve oprašta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Na duže staze Lav bi vam se činio i suviše egocentričan i površan. Vodolija bi vas razočarala, varali biste je sigurno (u tome ne bi čak ni bilo ničega lošeg jer bi i Vodolija varala vas).
    Što se tiče Škorpije, mogli biste intelektualno dobro da se uklopite, ali tu nikada ne bi bilo prave strasti i uzajamne topline. Vama bi to možda i odgovaralo, ali Škorpija ne bi izdržala. Ona voli 'neponovljiva' osećanja. Zato s njom bolje ostanite prijatelj, inače eto jada!

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak       
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Veza sa OVnom bila bi snažna ali teška. Ako ste žena, verovatno će vas on ostaviti. Ako ste muškarac, na kraju ćete sami preduzeti korake da vezu okončate.
    S Rakom vas očekuje pravi pakao: naizmenično kidate jedno drugom živce, ne uspevate da shvatite grubu i okrutnu igru vašeg partnera koja je i vaša takođe... Očekuju vas problemi psihološke prirode i puno mazohizma. Sa Devicom takođe nema budućnosti uprkos uzajamnom poštovanju. Izbegavajte Vodoliju, razočaraće vas njena racionalnost, hladnoća i nedoslednost. Veliki rizik i moguća patnja u vezi sa Škorpijom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7. - 22.8.) LEO
   Sa Bikom vas očekuje duga veza, ali prepuna napetosti. Isto važi i za vaš odnos sa Blizancima, ali sve je to zanemarljivo za ono što vas očekuje sa Škorpijom. Tek tu ćete doživeti pravi otvoreni rat, eto u šta će se pretvoriti vaša velika strast. Neminovno je da na kraju jedno od vas dvoje bude zaista ranjeno i povređeno.
    Teško ostvarljiva veza sa Vodolijom, posebno ako je žena Lav. Muškarac Vodolija će vas lagati, varati, jednom reči poludećete ali sve to neće biti dovoljno da ga ostavite, pošto ćete i dalje misliti na njega i voleti ga i mrzeti istovremeno. Sa Ribam veza može biti intenzivna ali kratka.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Rak sigurno nije vaš idealni partner, s obzirom na njegovu strast za polemisanjem koja prevazilazi čak i vašu. Izbegavajte i Strelca. Istina je da bi mogao puno da vas voli ali ćete se teško složiti jer ste i suviše različiti i na sasvim drugim talasnim dužinama.
    Jarac će vam se na prvi pogled učiniti dostojan poverenja i inteligentan, ali će vam kasnije dosaditi. Naročito će vas nervirati njegova tvrdoglavost i nedostatak topline. Burna veza sa Ribama, privlačite se i odbijate istovremeno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Ako ste muškarac, neće vam biti ni malo lako da živite sa Bikom, a ni sa Vodolijom. Međutim, uz malo truda i dobre volje, ove veze bi mogle i da potraju.
    Ako ste žena, čekaju vas varnice sa Ovnom i prevare na sve strane, sa Rakom sa kojim ćete se rastati kao najljući neprijatelji i sa Škorpijom sa kojom da bi veza potrajala mora postojati snažna fizička privlačnost.
    Što se tiče Vodolije, bolje da odmah dignete ruke. Odnos žena Vaga - muškarac Vodolija veoma su česti, ali retko srećni.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.) SCORPIO

   Sa Bikom vas očekuju trenuci velike strasti, ali i iznenadni rastanci, nekorektan odnos i ponašanje zbog koga ćete patiti. Oprezno sa Blizancima i Rakom, jer mogu postati zli ukoliko se probudi njihov ponos i u igru uđu i finansijski interesi.
    Dramatične svađe sa Lavom - to je intenzivan i buran odnos, ali je i patnja zagarantovana. Ako ste muškarac, ne zalećite se sa Vagom, mnogo manje su popustljive i nežne nego što to na prvi pogled izgleda.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11. - 21.12.) SAGITARIUS
   Sa Devisom veza bi mogla i duže da potraje, ali uloge nisu ravnopravne: jedan partner više voli nego onaj drugi i prevara je naizbežna...
    Najproblematičnija veza je svakako sa Jarcem - trenuci velike strasti smenjuju se sa paklenim svađama, svaki put od muve pravite slona i jednom rečju patićete oboje i žestoko se namučiti.
    Sa Ribama je teško pronači zajednički jezik. Možda će veza potrajati ukoliko vas veže velika fizička privlačnost, ali će na kraju svakako Ribe nešto uraditi što će vam prouzrokovati puno, puno patnje.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1. - 20.1.) CAPRICORNUS

   Bez obzira što astrološka tradicija kaže suprotno, upozoravamo vas da je odnos sa Devicom težak i komplikovan, sa puno problema i neizbežnim razočarenjem na kraju. I sa Strelcem vas očekuju jadi i to brojni. Ali za utehu, tu je bar na početku velika strast. Zbog Vodolije često patite, jer one su obično već u nekoj vezi koju ne žele da prekidaju, osim toga sklone su laganjui veoma egocentrične.
    Škorpija će vas uvek na kraju ostaviti i zato ćete patiti, jer njena želja za promenom kad tad usledi, i to sasvim iznenada i neočekivano.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.) AQUARIUS
   Zbog vas drage Vodolije, svi pate. Ali malo je takvih zbog kojih ćete patiti i sami. Naravno, to ne znači da nema i onih svemogućih partnera koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Pripazite na Blizance i ne zatežite situaciju i suviše, jer bi mogli gadno da vam se osvete.
    Ni sa Vagom nije jenostavno, odlični su glumci i mogu lako da odrecituju ulogu žrtve, gde ćete vi biti glavni krivac. Jarac je takođe osvetoljubiv, a Bik i Škorpija neuhvatljivi, naročito će vam biti teško ako ste žena, pošto nikada neće postupiti onako kako vi želite.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES


   Ljubav sa Lavom počinje burno ali nije trajna, i na kraju sledi patnja. Sa Devicom bolje i da ne počinjete, i suviše ste različiti. U vezi sa Ovnom možda biste se osećali mirni i poštovani, ali tu uvek uleti neko treći zbog koga sve propadne. Ako ste muškarac, pripazite na ženu Ovna od koje ćete svakako pobeći jer ima prejak karakter za vas.
    Ako ste žena, veza će se završtiti onog trenutka kada jedno od vas dvoje pronađe novog partnera.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana