Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Šta Vas Najviše Rastuži?

   Šta vas najviše rastuži? Astrologija i horoskop objašnjavaju mnogo toga, pa tako i kako ljudi reaguju na razne situacije. Pogledajte šta je to što može najviše da rastuži svaki horoskopski znak!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

    Vama upravlja Mars, planeta strasti i ljubomore, pa vam teško pada kada vas neko koga volite i kome verujete, na bilo koji način razočara, prevari ili izneveri.
Tada, uprkos svojoj naglašenoj sujeti, ne krijete ni suze, ni za vas neobičan nedostatak želje za osvetom, jer prema toj osobi još uvek gajite neka osećanja. Pogađa vas i nasilje, naročito prema nedužnima, deci i životinjama, što u vam može istovremeno da izazove i bes i tugu, pogotovo ako ste u tom trenutku nemoćni da pomognete na bilo koji način.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Uporni ste i tvrdoglavi, čvrsto stojite na zemlji i deluje kao da vas ništa ne može izbaciti iz ravnoteže, ali to je samo varka. Vaša nostalgična priroda pod uticajem Venere, planete koja simbolizuje ljubav, teško se bori sa prošlošću i uspomenama na neke sentimentalne veze koje nisu imale srećan kraj kakav ste priželjkivali. U takvim situacijama, lek za vašu dušu, saveznik i najbolji prijatelj uglavnom je muzika - opere i balade i sve ono što podseća na nekoga ko je odavno napustio i vaše srce i vaš grad.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Pod uticajem vašeg vladara Merkura, planete koja simbolizuje logiku i biznis, može da vas rastuži činjenica da niste dobili nešto na šta ste imali pravo, bilo da se radi o nasledstvu ili novcu, pogotovo ako niste u mogućnosti da to promenite.
Međutim, događa se da vam se raspoloženje iznenada promeni i zbog neke nevažne sitnice. Onoi što vam pada teško je i nedostatak poštovanja i brige za starije osobe, jer na neki način najbolje može da ih razume najveće dete Zodijaka - a to ste vi.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Kada neki član vaše porodice ima bilo kakvih problema, naročito sa zdravljem ili mu je potrebna vaša podrška i savet, ni olujna kiša i grad neće vas zaustaviti da mu pomognete. Vaša saosećajna priroda, pod uticajem vašeg vladaoca Meseca, simbola doma i porodice, teško reaguje na tuđu patnju, a najviše mogu da vas rastuže muke najbližih članova vaše porodice. Ipak, promene vašeg raspoloženja najteže padaju vama, pa ukoliko vas neko u pogrešnom trenutku popreko pogleda, u stanju ste da se rasplačete.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO

    Pod uticajem vašeg vladaoca Sunca, simbola života, snage i vitalnosti, vaša plemenita priroda teško reaguje na patnju onih koji nemaju ničiju pomoć, a tada na scenu stupate vi.
Velikodušni ste i saosećajni, pa ćete se potruditi da date sve od sebe i učinite sve što je u vašoj moći, bilo da pomažete deci, bolesnima ili životinjama. Može vas, takođe, rastužiti ako iz bilo kog razloga ne možete da zaštitite člana svoje porodice ili poboljšate tešku situaciju u kojoj se našao neko ko vam je drag.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO

    Iako vas bije glas najvećeg zodijačkog hipohondra, vas će pre rastužiti sudbina neke druge osobe nego vaša, naročito kada su u pitanju stariji, bolesni i bespomoćni. Zbog uticaja vašeg vladaoca Merkura, planete logike i komunikacija, svesni ste da lepa reč ponekad može da bude najveća pomoć koju neko očekuje od vas. Ipak, i to smatrate malim delom onoga što vaša požrtvovana priroda može da pruži onome kome je vaša pomoć potrebna, a među njima su i napuštene i bespomoćne životinje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
    HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

    Vaša pravdoljubiva priroa vrlo burno reaguje na svaku vrstu nepravde ili izdaje, naročito partnerske, bilo da se radi o voljenoj osobi ili poslovnom partneru.
Ipak, teško ćete to pokazati ili pustiti suzu, naročito u javnosti, jer ste suzdržani i distancirani, ili barem želite tako da delujete. Pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete koja pored ljubavi simbolizuje i novac, unosite mnogo emocija u vaš posao, zbog čega vam se najčešće događa da vas razučaraju ili rastuže osobe sa kojima sarađujete.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


    Oči vam često zasuze pri pomisli na nazbrinutu, napuštenu i bolesnu decu, kao i pri pomisli kakva će biti njihova sudbina, ako im vi na neki način ne pomognete. Vaša duboka emotivnost skrivena ispod ponekad stroge spoljašnjosti može i da zavara, ali ne one istinske poznavaoce humane strane vaše ličnosti. Pod vladavinom ste Marsa i Plutona, planeta koje simbolizuju velike strasti, pa vas može rastužiti izdaja vašeg ljubavnog partnera koga i dalje volite, a svesni ste da mu prevaru nikada nećete oprostiti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
    HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

    Vašim znakom vlada Jupiter, planeta prosperiteta i humanosti, pa vas rastužuje i sama pomisao da je mnogo stanovnika naše planete koji stradaju zbog bede, bolesti, nemaštine, prirodnih katastrofa, a u isto vreme neki drugi ne znaju šta će sa parama.
I vi ste tužni kada vaša finansijska situacija krene nizbrdo, i hvata vas panika zbog toga, jer ne volite da budete bespomoćni. Domovi za decu bez roditeljskog staranja i azili za napuštene životinje, na vrhu su liste vaših životnih prioriteta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


    Iako sa vama upravlja Saturn, planeta discipline i strogosti, ispod vaše distanciranosti krije se toplo srce ispunjeno bujicom najjačih emocija koje pokazujete na svakom koraku, naročito u porodičnom krugu, prema deci i životinjama, ali i prijateljima. Vaš vladalac Saturn simbolizuje i prošlost, pa vas vraćanje u nju često rastužuje, naročito kada vam u sećanje navru reči koje vam je izgovarao neko čija setna pisma ili ljubavne SMS poruke ili mejlove još uvek čuvate u nekom delu svoga pamćenja.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


   Vi važite za jedan od najhumanijih zodijačkih znakova što na delu često i dokazujete pomažući siromašnima, ugroženima, izbeglicama, nepravedno osuđenima, a naročito napuštenim i bolesnim životinjama.
Najviše mogu da vas rastuže ljudska bezosećajnost, vesti o ostavljenim bebama i zlostavljanoj deci. Vaš vladalac Uran, planeta promena, promenljivog raspoloženja i flerta, često izaziva haos u vašem ljubavnom životu, pa vas raskid sa partnerom jako može pogoditi, što je na vama teško primetiti.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Pod uticajem ste Neptuna, planete nežnih i romantičnih emocija zbog čega vam nije teško izmamiti suze, ni kada gledate ljubavnu seriju na televiziji, a ni kada vas vaš emotivni partner ili neko ko vam je drag izneveri ili pokuša da zloupotrebi vaše poverenje. Ipak, najviše vas može pogoditi kada čujete da neko maltretira nedužnu decu i životinje koje nisu nikome ništa skrivile. Ako niste u mogućnosti da im pomognete, često od te ružne stvarnosti bežite u neki svoj svet mašte ili putovanja.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana