Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Sreća i Horoskopski Znaci

   Kako je vama, po zvezdama, naklonjena sreća i koju igru vi igrate?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)
    Igra je za vas velikiizazov, sve ćete da stavite na kocku samo da pobedite, pa za vas vredi izreka 'ko rizikuje, taj dobija'.
    Ako 'namirišite' borbu, borićete se do poslednje kapi krvi. Najviše volite sportske kladionice u kojima umete da ostavite dosta novca. U pokeru možete da budete uspešni ako se prepustite instinktu, a na hipodromu treba uvek da se kladite na najboljeg konja. Odlično vam ide i u strateškim igrama, kao što je 'Monopol'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik  HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)

   Sreća vam je naklonjena bilo da se radi o dobitku u kazinu ili na kartama. Rulet je igra koja vas motiviše, ali ne možete da odolite ni 'Monopolu'. I mala svota novca zavas je dovoljan razlog da se zagrejete za igru, ali čim osetite da bi hazarderstvo moglo da pređe granice, povlačite se jer ste oprezni. Dobro vam idu individualne igre, ali i klađenje na konjskim trkama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Posedujete veliku maštu za izmišljanjeigara, naročito onih u kojima do izražaja dolazi vaša inteligencija, spretnost, snalažljivost i racionalni duh.
    Iako kockicu u jambu okrećete velikom brzinom, nemate previše strpljenja za kockarske igre. Ipak, privlače vas slot mašine na kojima možete da zaradite velike sume novca sa malim ulozima. Najbolje od sebe dajete u igrama inteligencije i kvizovima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) 

   Sreča zna da vam se osmehne onda kada to najmanje očekujete. Događa vam se da samo pomislite na određene brojeve i onda ih u snu ugledate kako se pojavljuju, zbog čega je kazino idealno mesto za vas. Međutim, zbog vaše opuštene i ležerne prirode ne preporučuju vam se igre na otvorenom ili one koje zahtevaju posebnu mentalnu aktivnost. Slobodno prognozirajte sportske utakmice i pustite da vas vodi intuicija.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
    Za vas ne važi Pjer de Kubertenova izreka da je dovoljno samo učestvovati, jer vi pos svaku cenu morate da pobedite.
    Zahvaljujući snazi volje to vam često polazi za rukom i tada dominirate igrom. Ipak, više sreće imate u igram udvoje, a stoni tenis je kao stvoren za vas. Takođe, možete da imate uspeha u hazarderskim igrama, pogotovo ako pogledom uspete da zbunite protivnika.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)

    Kompjuterske igrice, slagalice, ukrštenice i igre koje zahtevaju posebnu koncentraciju kao stvorene su za vas. I šah je igra iz koje često izlazite kao pobednik, pre svega zato što možete da predvidite potez svog protivnika. Kada se mentalno zadubite u neku igru, i po nekoliko sati možete da zaboravite na poslovne brige. Sjajni ste i u igrama koje zahtevaju dobru memoriju. Što se novca tiče, hrabri ste i umete da investirate.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.)
   U svet igre unosite i urođeni smisao za lepo, mnogo takta i ležernosti koje negujete u odnosu prema drugima. Privlače vas društvene igre, naročito one koje su organizovane u toku nekog slavlja.
    U nedostatku omiljenih mondenskih događaja, zadovoljićete se i porodičnom tombolom, ali pre svega volite javna mesta. Sreća vam je naklonjena i na takmičenjima lepote. Čak i prodaju umetničkih slika doživljavate kao svojevrsnu igru.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)

  S takvom ozbiljnošću i strašću ulazite u igru da se ni i u najjednostavnijim igrama ne opuštate u potpunosti. Iako niste direktno privučeni materijalnim dobitkom, ipak je novac za vas dodatni motiv. San koji ste sanjali prethodne noći može vam otkriti dobitnu kombinaciju u loto igrama. Zbog vaših psiholoških i parapsiholoških moći možete da predvidite pokrete protivnika, naročito u kartaškim igrama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)
   Iako ste srećne ruke i češće dobijate nego što gubite, najveća mana vam je nestrpljivost. Dobro vam idu igre koje se odnose na sport i turizam, mada i u kvizovima možete da pokažete zavidno znanje.
    Takođe, imate predispozicije za dobitke na konjskim trkama, pa bi trebalo češće da posećujete hipodrom. Kocka kao da vas sluša, pa nemojte da propuštate ni tu vrstu igre, a u 'Monopolu' često imate vodeću ulogu.


Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)

   Efikasno i smisao za praktično čine vas sposobnim za organizovanje bilo koje vrste aktivnosti, pa i igra u kojoj vas najviše zanima metodološki i organizatorski aspekt. Zbog takvog stava često ne možete da se opustite. Ipak, postoje igre koje vas posebno stimulišu zbog konkretnih sadržaja. Interes za antikvitete čini vas uspešnim u nadmetanjima koja imaju veze sa kolekcionarstvom, a dobre šanse imate i u loto igrama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)
   Svaka igra brzo vam dosadi, iako često izlazite kao pobednik. Sreća vam se osmehne svaki put kada vas vladalac Uran natera da rizikujete sve menjajući stil igre i praveći nepredvidive poteze.

    Tada do izražaja dolazi vaša buntovna priroda kojom umete da porazite protivnika. Privlače vas kompjuterske i telefonske igrice, naročito one koje su zasnovane na brzini, a uživate i u mađioničarskim trikovima, bilo da ih pokazujete lično ili ste samo posmatrač.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)

   Intuitivni ste, skloni porocima i uvek znate neki tajni 'trik' kako da dođete do novca. Privlače vas različiti rizici, a najviše vam odgovaraju kartaške igre i takmičenja vezana za likove iz mitologije i legendi. Iz svih igara koje se dešavaju oko vode ili u njoj, kao što su, na primer, vaterpolo ili odbojka u vodi, često izlazite kao pobednik. A zahvaljujući dobrom sluhu i smislu za ritam, imate šanse i u muzičkim igrama i slagalicama.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse