Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Saveti za Dobru Kondiciju

   Saveti za dobru kondiciju. Astrologija je tu da vam da odgovor na mnoga pitanja. Svi znakovi se drukčije ponašaju, pa tako i po pitanju navika, kao i odogovarajuće kondicije. Kako da budete u dobroj kondiciji? Šta vam horoskop savetuje u vezi toga?
Astrolog MAstrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES


    Puni ste energije, ne drži vas mesto, a ni krevet, u kojem provodite najmanje vremena. Sve želite da uradite i završite što pre. Ako pri tome pijete mnogo kafe i ne možete da se odreknete cigareta, imate velike šanse da patite od glavobolja, migrena, upala sinusa i konjuktivitisa.
    Kako ste pod vlašću Marsa, planete akcije, metabolizam vam je najčešće ubrzan i skloni ste akutnim bolestima, upalama, visokim temperaturama i groznicama. Vašoj dinamičnoj prirodi odgovaraju sportovi u prirodi, vožnja bicikla, tenis, fudbal i auto-moto trke.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   
HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS


   Volite udobnost i uživate u svim životnim zadovoljstvima jer vama upravlja Venera, planeta hedonizma. Zbog usporenog metabolizma trebalo bi da pripazite na ishranu, što vam teže pada od bavljenja nekim sportom. Prijaju vam radovi u bašti, šetnja i vežba za vratni deo kičme u kojem vam se skuplja napetost. Sjajan osećaj za ritam može vas odvesti na časove plesa ili vežbanje u vodi. Kako ste veoma uporni, samo je pitanje vaše odluke kada ćete da počnete sa tim. Skloni ste infekcijama grla, a ponekad patite i od usporenog rada štitaste žlezde.


Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Kako preskačete obroke i jedete brzu hranu, prevelika aktivnost i brz način života dovode do umora i pada energije, stresa i nesanice. Dok vaš nervni sistem vapi za opuštanjem, u strahu od dosade stalno birate novu rekreaciju.
    Vašoj prirodi odgovaraju grupni sportovi povezani sa zabavom, košarka, tenis, stoni tenis i mačevanje, jer ste pod vlašću Merkura, simbola ruku i komunikacija. Ako vežbate jogu, posebno vodite računa o pravilnom disanju zbog vaše slabe tačke, a to su pluća.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Pod vlašću ste Meseca, simbola emocija i promenljivog raspoloženja, pa tražite sigurnost i kada vežbate. Odgovaraju vam vežbe koje možete da radite kod kuće sa nekoliko tegova, na sobnom biciklu ili traci za vežbanje. Vaš vodeni znak vlada grudima, pa je prsni stil plivanja odlična rekreacija za vas. Zbog sklonosti ka gojenju, leže vam i sportovi u kojima se sagorevaju kalorije, a ne povećava mišićna masa, na primer akvabik - aerobik u vodi. Više se krećite, pecajte ili šetajte pored vode, a preporučuju vam se i vežbe za stomačne mišiće.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO

   Dostojanstveni ste, dominantni i samouvereni. Posedujete ogromnu energiju, dar vašeg vladaoca Sunca, simbola vitalnosti koji podstiče i vašu želju za uzbuđenjima i aplauzima. Ipak, to ne znači da treba da preterujete sa rekreacijom i zaboravite na popodnevni san. Svaki sport, na primer biciklizam, koji vam daje priliku da pokažete svoju fizičku lepotu, može biti odličan izbor za vas. Odgovara vam kombinacija aerobnih vežbi i odmora jer ste podložni visokom pritisku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica       
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO

    Volite da se osećate korisnima i uvek ste drugima na usluzi, zbog čega na sebe često preuzimate veliki teret obaveza. Međutim, vaš urođeni perfekcionizam i iscrpljivanje radom, najčešći su uzroci vaših zdravstvenih problema sa stomakom, naročito crevima, koja su vaša osetljiva tačka.
    Merkur, planeta brzine, vlada vašim zankom, pa vam je potrebno svakodnevno opuštanje, bilo da šetate kroz prirodu ili brzim hodom šetate pored reke. Plivanje i planinarenje takođe mogu biti idealni za vašu rekreaciju, a prijali bi vam i češći odlasci na kraće odmore.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Vašim znakom vlada Venera, planeta uživanja, pa niste uvek raspoloženi za rekreaciju, naročito onu koja je naporna. Najbolje je da osluškujete svoje telo i da vodite računa o usponima i padovima energije.
Uzrok vašeg umnora i iscrpljenosti mogu biti i slatkiši kojima teško odolevate, pa bi zato trebalo da pijete što više vode, ali i da šetate. Ujutro vam mogu prijat lagane vežbe, posebno istezanje, kako biste ojačali donji deo leđa, što je vaša slaba tačka. Kako vaš znak ismbolizuje lepotu i harminiju, večeri mogu biti idealne za ples ili pilates.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija 
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Vašim znakom upravlja Mars, planeta akcije, pa je preporučljivo da ogromnu fizičku energiju oslobađate kroz bavljenje sportom. Vrlo ste izdržljivi, pa su za vas kao stvoreni adrenalinski sportovi, planinarenje i splavarenje.
    živate i u borilačkim veštinama i bksu, ali i u svim aktivnostima koje zahtevaju koncentraciju i pažnju, na primer, u streljaštvu. Idealno doba dana za vežbanje je jutro, kada ste puni energije. Namirnice bogate vlaknima, sa malo masnoće i dosta vode, receptu su za vašu dobru formu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
    HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


   Vaš avanturistički duh stalno vas tera na fizičku aktivnost  bavljenje sportom, pogotovo dok ste maldi. Međutim, vremenom ste skloni da se ulenjite, ali tada počinju i zdravstveni problemi.
Vaš vladalac Jupiter, simbol ekspanzije, odgovoran je za višak kilograma koji se najčešćelepe na vašim bedrima i butinama, što postepeno dovodi i do problema sa kukovima i lumbalnom kičnom.
Ako se ne krećete dovoljno, lako se možete razboleti, pa su pravi izbor za vašu rekreaciju brzo hodanje, trčanje, plivanje, tenis i joga.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Iscrpljivanje radom i snažan osećaj odgovornosti, dovode vas u stanje stresa i iscrpljenosti. Iako vašim zankom upravlja Saturn, planeta izdržljivosti, naporne vežbe ipak nisu za vas, pre svega zbog vaše slabe tačke, a to su kolena i zglobovi.
    O njihovoj zaštiti trebalo bi da vodite više računa, pogotovo ako volite fudbal, planinarenje i trčanje. Ako ste u zrelijim godinama, pokušajte sa laganim šetnjama ili plivanjem. Radi poboljšanja krvne cirkulacije i smirivanja upalnih i bolnih procesa u zglobovima, preporučuju vam se gimnastika, aerobik i klizanje.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


   Prija vam svaka aktivnost koja omogućava da krv brže prostruji vašim venama, slabom tačkom vašeg znaka, zbog čega često imate problema sa potkolenicama, posebno skočnim zglobovima i cirkulacijom.
Zbog uticaja vašeg vladaoca Urana, planete budućnosati, privlači vas sve što je novo, moderno i drugačije. Volite neuobičajene vežbe na otovrenom, kao što su: surfovanje, reonjenje, padobranstvo, ples, skijanje i gimnastika. Odgovraju vam i sportovi koji zahtevaju veštinu i razmišljanje, kao što su šah, tenis ili mačevanje.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Pod uticaje Neptuna i Jupitera, vaših vladalaca, možete imati probema sa zadržavanjem vode u telu, naročito u nogama. Vaš znak upravlja limfom i stopalima, vašom slabom tačkom, pa idealna rekreacija za vas može biti vožnja rolera, hokej ili klizanje na ledu. Ukoliko niste u mogućnosti da redovno plivate ili ronite, prijala bi vam neka od istočnjačkih veština opuštanja i istezanja, trbušni ples i li joga. Potrebno vam je dovoljno sna, dovoljno tečnosti, pre svega vode i barem jednom nedeljno, aromatična masaža sa toplim uljima, najbolje od bergamota i jasmina.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana