Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Podznak Kod Žena

   Važan u istoj meri kao i znak u kojem ste rođeni, podznak određuje vašu ličnost. Njegov uticaj na vaše ponašenje veoma je izražen.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   I pored vaše ženstvenosti, u vama se kriju mnoge muške crte. Aktivni ste i brzi i šta šta god da radite, činite to punom snagom i ulažete mnogo energije. Na putu ka svom cilju, rušite sve prepreke.
    Međutim, često vam se dešava da u svojoj brzopletosti i pogrešite. U ljubavi volite fer odnos a kada vam se neko dopadne, ne stidite se da mu to date. Međutim, često vam se dešava da u svojoj brzopletosti i pogrešite. U ljubavi volite fer odnos a kada vam se neko dopadne, ne stidite se da mu to date do znanja. Muškarac koji prema vama pokaže puno poštovanja i ljubavi, može da vas 'pripitomi'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Iako ste vrlo ženstveni, u društvu muškaraca nikada se ne osećate kao pripadnica slabijeg pola. Sve radite polako, natenane, sistematski i retko grešite u procenama. Posedujete ogromne rezerve energije i ali je nikada ne trošite uzalud. Vaše rezerve vidljive su i na vašem bankovnom računu. Vaša odeća je vrlo elegantna i izrađena od najfinijih materijala, a vaša koža meka, glatka i vrlo osetljiva. U ljubavi ste tradicionalni i romantični, volite pametne, duhovite i emotivne muškarce sa snažnim rukama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Vama je teško odrediti godine, jer uvek zračite šarmom i privlačnosšću. Vaša glavna osobina je umeće komunikacije. Vi ste uvek tamo gde se nešto dešava i uvek znate gde se šta dešava.
Mobilni telefon, mejlovi, društvene mreže, skajpovi i vajberi, deo su sredstava preko kojih održavate brojne kontakte. Rutina i monotonija vas užasavaju. Stalno ste u potrazi za novim utiscima i doživljajima. Dopadaju vam se inteligentni i duhoviti muškarci koji vam neće ograničavati slobodu, jer život je isuviše lep da biste nešto propustili.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

    Nikada ne zna kako ćete da reagujete, sve zavisi od vašeg raspoloženja podložnog čestim promenama. Iako lako prasnete ili se uvredite i nadurite, nikada ne idete glavom kroz zid. Vašim nevidljivim antenama sve osećate, naročito kada vas neko uvredi ili vam nanese bol. Zahvaljujući naglašenoj intuiciji, retko donosite pogrešne procene. Poštujete tradiciju i porodičnevrednosti, rođeni ste za ulogu majke, a vaš idealan muškarac mora biti i dobar suprug i dobar otac vaše dece.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
    Kao rođena dama, imate kraljevski nastup, pompezan, sa puno stila, pa nikada ne možete da ostanete neprimećni. Uvek ste u centru pažnje i volite da se sve vrti oko vas. Novac vam je veoma važan, jer volite život na visokoj nozi.
    Vaš dom je vaš dvorac. Uživate u društvu intelektualnih i uspešnih muškaraca. Vaš idealan tip je onaj koji dobro zarađuje, uzdiže se na društvenoj lestvici i stalno vam deli komplimente.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


    Vama nijedan detalj ne može promaći, jer sve primećujete iako to ne dajete uvek na znanje. Iako ste prilično ekonomični, ne žalite da potrošite novac na neke ekstravagantne stvari. Pridajete veliku pažnju onome što volite, kao na primer, vašem lepo uređenom domu u kome je sve na svom mestu. Privlače vas osećajni i nežni partneri, koji umeju da pokaže svoju romantičnu stranu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Vi zračite šarmom i diplomatskim taktom a ponašate se kao prava dama. Uvek ste elegantni i umete da izaberete ono što ističe vaše atribute.
    Rođeni ste diplomata koji uvek želi da čuje obe strane. Iako jako cenite prijateljstvo, neprestano tragate za idealnim bračnim partnerom. Često ste u dilemi kakvog partnera da izaberete, nekog 'mačo' tipa koji će vas vremenom sve više nervirati ili osećajnog, romantičnog muškarca koji će uvek imati lepe reči za vas.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


    Vaša intuicija je vrlo naglašena i prvi utisci su vam najbitniji. Izazovni ste, zavodljivi i erotični, čak i onda kada vam to uopšte nije cilj. Iz vas izbija magnetizam kojim 'žrtvu' umete da prikujete i hipnotišete. Vrlo ste tajanstveni i teško se otvarate pred drugima. Potreban vam je jak partner, dovoljno muževan, dovoljno izazovan, neko koga ćete teško moći da vrtite oko malog prsta, mada ćete pokušati.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
    Vas mesto ne drži a putovanja, jednostavno, obožavate. Što dalje to bolje, pa su vam koferi uvek poluspakovani. Prijateljstvo vam puno znači i stalno ste u potrazi za novim poznanstvima.
    Privlače vas neobične osobe i imate širok krug prijatelja među kojima ima dosta onih koji su vam veoma odani. U ljudima uvek tražite makar i zrno dobrote, koliko god da ste svesni u kakvom svetu živimo. Privlače vas intelektualci širokih vidika, a ljubav obožavate i ne ustručavate se da pokažete svoju inicijativu.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


    Iako delujete hladno i nadmeno, vrlo ste osećajni. Volite red i disciplinu i ne plašite se ni najtežih poslova, obaveza i zadataka. Što je teži cilj ispred vas, veći je izazov za vas. Vi ozbiljno shvatate život, nikada ne srljate i savesno obavljate svoje dužnosti. Posedujete dar za organizaciju i umete da baratate novcem. Na poslu ste efikasni i konstruktivni, puni ideja i strpljenja, a umete i da pregovarate sa poslovnim partnerima. Imate dosta dobrostojećih prijatelja na visokim položajima, a za jednog takvog priželjkujete i da se udate.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Volite život, druželjubivi ste i trudite se da budete okruženi zanimljivim i veselim osobama. Uvek ćete naći vremena za svoje prijatelje, čak i ako ste im potrebni u sred noći.
    Saosećajni ste i veoma humani, ali to nikada nevolite da ističete u prvi plan. Jake emocije vas zamaraju pa ih obično već na samom početku kanališete u pravcu koji vama više odgovara. Strastvenost vam nije jača strana, pa svog partnera često pretvarate u prijatelja ili brata.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


    Bez nadahnuća, vi ne biste mogli ni da zamislite svoj život. Posedujete bogatu maštu i naglašenu intuiciju. Vaša pesnička duša obožava romantiku, muziku, ples. Privlače vas i romantične strastvene avanture u kojima glavnu ulogu ima vaš junak iz mašte ili nekog filma. Iako ste veoma emotivni, mnoge stvari zadržavate za sebe zbog čega trpi vaše zdravlje. Žudite za muškarcem koji će vas razumeti i voditi vas kroz život.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana