Ponuda Tema

Podznak Kod Žena

   Važan u istoj meri kao i znak u kojem ste rođeni, podznak određuje vašu ličnost. Njegov uticaj na vaše ponašenje veoma je izražen. Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   I pored vaše ženstvenosti, u vama se kriju mnoge muške crte. Aktivni ste i brzi i šta šta god da radite, činite to punom snagom i ulažete mnogo energije. Na putu ka svom cilju, rušite sve prepreke. Međutim, često vam se dešava da u svojoj brzopletosti i pogrešite. U ljubavi volite fer odnos a kada vam se neko dopadne, ne stidite se da mu to date do znanja. Muškarac koji prema vama pokaže puno poštovanja i ljubavi, može da vas 'pripitomi'.

Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Iako ste vrlo ženstveni, u društvu muškaraca nikada se ne osećate kao pripadnica slabijeg pola. Sve radite polako, natenane, sistematski i retko grešite u procenama. Posedujete ogromne rezerve energije i ali je nikada ne trošite uzalud. Vaše rezerve vidljive su i na vašem bankovnom računu. Vaša odeća je vrlo elegantna i izrađena od najfinijih materijala, a vaša koža meka, glatka i vrlo osetljiva. U ljubavi ste tradicionalni i romantični, volite pametne, duhovite i emotivne muškarce sa snažnim rukama.

Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

    Vama je teško odrediti godine, jer uvek zračite šarmom i privlačnosšću. Vaša glavna osobina je umeće komunikacije. Vi ste uvek tamo gde se nešto dešava i uvek znate gde se šta dešava. Mobilni telefon, mejlovi, društvene mreže, skajpovi i vajberi, deo su sredstava preko kojih održavate brojne kontakte. Rutina i monotonija vas užasavaju. Stalno ste u potrazi za novim utiscima i doživljajima. Dopadaju vam se inteligentni i duhoviti muškarci koji vam neće ograničavati slobodu, jer život je isuviše lep da biste nešto propustili.

  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

    Nikada ne zna kako ćete da reagujete, sve zavisi od vašeg raspoloženja podložnog čestim promenama. Iako lako prasnete ili se uvredite i nadurite, nikada ne idete glavom kroz zid. Vašim nevidljivim antenama sve osećate, naročito kada vas neko uvredi ili vam nanese bol. Zahvaljujući naglašenoj intuiciji, retko donosite pogrešne procene. Poštujete tradiciju i porodičnevrednosti, rođeni ste za ulogu majke, a vaš idealan muškarac mora biti i dobar suprug i dobar otac vaše dece.

  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

    Kao rođena dama, imate kraljevski nastup, pompezan, sa puno stila, pa nikada ne možete da ostanete neprimećni. Uvek ste u centru pažnje i volite da se sve vrti oko vas. Novac vam je veoma važan, jer volite život na visokoj nozi. Vaš dom je vaš dvorac. Uživate u društvu intelektualnih i uspešnih muškaraca. Vaš idealan tip je onaj koji dobro zarađuje, uzdiže se na društvenoj lestvici i stalno vam deli komplimente.

  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

    Vama nijedan detalj ne može promaći, jer sve primećujete iako to ne dajete uvek na znanje. Iako ste prilično ekonomični, ne žalite da potrošite novac na neke ekstravagantne stvari. Pridajete veliku pažnju onome što volite, kao na primer, vašem lepo uređenom domu u kome je sve na svom mestu. Privlače vas osećajni i nežni partneri, koji umeju da pokaže svoju romantičnu stranu.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Vi zračite šarmom i diplomatskim taktom a ponašate se kao prava dama. Uvek ste elegantni i umete da izaberete ono što ističe vaše atribute. Rođeni ste diplomata koji uvek želi da čuje obe strane. Iako jako cenite prijateljstvo, neprestano tragate za idealnim bračnim partnerom. Često ste u dilemi kakvog partnera da izaberete, nekog 'mačo' tipa koji će vas vremenom sve više nervirati ili osećajnog, romantičnog muškarca koji će uvek imati lepe reči za vas.

  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Vaša intuicija je vrlo naglašena i prvi utisci su vam najbitniji. Izazovni ste, zavodljivi i erotični, čak i onda kada vam to uopšte nije cilj. Iz vas izbija magnetizam kojim 'žrtvu' umete da prikujete i hipnotišete. Vrlo ste tajanstveni i teško se otvarate pred drugima. Potreban vam je jak partner, dovoljno muževan, dovoljno izazovan, neko koga ćete teško moći da vrtite oko malog prsta, mada ćete pokušati.

  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

    Vas mesto ne drži a putovanja, jednostavno, obožavate. Što dalje to bolje, pa su vam koferi uvek poluspakovani. Prijateljstvo vam puno znači i stalno ste u potrazi za novim poznanstvima. Privlače vas neobične osobe i imate širok krug prijatelja među kojima ima dosta onih koji su vam veoma odani. U ljudima uvek tražite makar i zrno dobrote, koliko god da ste svesni u kakvom svetu živimo. Privlače vas intelektualci širokih vidika, a ljubav obožavate i ne ustručavate se da pokažete svoju inicijativu.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Iako delujete hladno i nadmeno, vrlo ste osećajni. Volite red i disciplinu i ne plašite se ni najtežih poslova, obaveza i zadataka. Što je teži cilj ispred vas, veći je izazov za vas. Vi ozbiljno shvatate život, nikada ne srljate i savesno obavljate svoje dužnosti. Posedujete dar za organizaciju i umete da baratate novcem. Na poslu ste efikasni i konstruktivni, puni ideja i strpljenja, a umete i da pregovarate sa poslovnim partnerima. Imate dosta dobrostojećih prijatelja na visokim položajima, a za jednog takvog priželjkujete i da se udate.

 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Volite život, druželjubivi ste i trudite se da budete okruženi zanimljivim i veselim osobama. Uvek ćete naći vremena za svoje prijatelje, čak i ako ste im potrebni u sred noći. Saosećajni ste i veoma humani, ali to nikada nevolite da ističete u prvi plan. Jake emocije vas zamaraju pa ih obično već na samom početku kanališete u pravcu koji vama više odgovara. Strastvenost vam nije jača strana, pa svog partnera često pretvarate u prijatelja ili brata.

 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Bez nadahnuća, vi ne biste mogli ni da zamislite svoj život. Posedujete bogatu maštu i naglašenu intuiciju. Vaša pesnička duša obožava romantiku, muziku, ples. Privlače vas i romantične strastvene avanture u kojima glavnu ulogu ima vaš junak iz mašte ili nekog filma. Iako ste veoma emotivni, mnoge stvari zadržavate za sebe zbog čega trpi vaše zdravlje. Žudite za muškarcem koji će vas razumeti i voditi vas kroz život.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA