Naslovni baner
Ponuda Tema

Podznak Kod Muškaraca

   Horoskopski znak u kojem je podznak smešten govori mnogo o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas okolina doživljava. Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

      Puni ste energije i inicijative i idete samo napred. Iskreno verujete da dobro može da pobedi zlo. Po glavi vam se motaju razne ideje i često započinjete nov posao, a da još niste završili prethodni. Kada vam se neka dama dopadne, dobijate još veću snagu i dišete joj za vrat. Osvajate snagom svoje strastvene prirode. Međutim, kada osvojite nečije srce, igra vam više nije interesantna i bacate se na novi 'plen'.

Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Spori ste i smireni a žurba vas samo zbunjuje i tera na greške. Najvažniji su vam bogata trpeza i siguran krov nad glavom. Štedljivi ste i uvek nešto imate u rezervi, čuvate bele pare za crne dane. Veoma ste tvrdoglavi i teško menjate svoje stavove. Ipak, pravi prijatelji uvek mogu da se oslone na vas. Privlače vas emotivne i privlačne partnerke, a onoj koja osvoji vaše srce, zauzvrat nudite divan i udoban život.

Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Mladoliki ste, ne drži vas mesto, stalno ste u pokretu. Volite da komunicirate sa svojom okolinom i o svemu ste obavešteni. Ne podnosite dosadu i monotoniju i stalno hrlite u neke nove doživljaje. Sva vrata su vam otvorena pa ulazite i tamo gde je to gotovo nemoguće. Volite paralelne veze. Vaše srce može da osvoji lepa i oštroumna dama sa kojom ćete moći da pričate o mnogim temama.

Horoskop za Rakove   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

    Tihi ste, povučeni i tajanstveni. Vaše emocije su naglašene, a vaše raspoloženje promenljivo. Osećanja vam uvek preovladaju nad razumom. Iako brinete o onima koje volite, jako dobro umete da brinete i o sebi zbog čega možete da budete prilično egoistični. Porodica vam mnogo znači i najbolje se osećate kod kuće. Privlači vas materinski tip žene sa stavom, koja je kao i vi veoma romantična.

  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

    Volite da budete u centru pažnje, da vam se dive i da vam aplaudiraju. Vas ne treba pozivati na podijum, sami ćete se popeti, i to u jednom skoku. Iako ponekad na prvi pogled možete delovati kao pravi egoista, u suštini ste veoma velikodušni. Ambiciozni ste i stalo vam je do uspešne karijere. Nemate ništa protiv timskog rada, ali tako da ste vi na čelu tima. Može da vas osvoji partnerka koja zrači elegancijom, šarmom i individualnošću.

  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

    Vaš cilj je savršenstvo u svemu a kvalitet vam je uvek na prvom mestu. Rođeni ste perfekcionista. Na poslu ste uvek, makar za nijansu bolji od drugih, zato što obraćate pažnju na detalje. Iako delujete ozbiljno, prijatan ste sagovornik i veoma zabavni u duštvu. Iako ste vrlo privlačni, veliki ste čistunac zbog čega ste u krevetu malo stegnuti. Imponuju vam partnerke koje su u ljubavi 'slabije' od vas, da biste mogli da ih podučavate.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Pravi ste džentlmen finih manira koji pleni svojom elegancijom. Posedujete diplomatski takt i svakome umete da ugodite. Druželjubivi ste i veoma šarmantni. Vaša miroljubivost često zna da vam se obije o glavu, pa dok smirujete jedan konflikt, dešava se da izazovete drugi. Privlače vas osećajne i romantične partnerke, sa kojima možete da delite svoja osećanja. Osećate se ispunjenim, tek kada pronađete osobu sa kojom možete da delite zajednički život.

  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Vi ste prilično zatvoreni i nije vas lako prozreti. Ipak, zračite nepresušnom energijom i harizmom. Nikada ne gubite vreme i stalno težite nekim novim ciljevima. I sa malo energije, umete mnogo da postignete. Imate 'njuh' za biznis i relativno lako dolazite do novca. U ljubavi umete da pokažete i nežnu i strastvenu stranu svoje prirode. Privlačite šarmantne, čulne žene koje su zainteresovane i za okultne teme.

  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Vi ste najveći optimista među pripadnicima jačeg pola i u životu uživate punim plućima. Veoma ste praktični i sposobni da zaradite novac koji rado trošite na razna životna zadovoljstva. Veran ste prijatelj na koga svi mogu da se oslone. Iako vi niste previše romantični, privlače vas nežne i emotivne partnerke. Ukoliko vam neka od njih pokloni svoju pažnju, uzvraćate vrlo strastveno. Ali, pošto mnogo više volite svoju slobodu, često se ponašate kao 'slobodan strelac'.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Veoma ozbiljno shvatate život i veoma ste ambiciozni i vredni jer želite da se popnete što više na društvenoj lestvici. Iako delujete distancirano i izdržano, niste isključivi. Puni ste ideja koje umete vrlo brzo i da realizujete. Vaša osećanja su veoma i jaka i kada se vežete za jednu partnerku, to je obično zauvek. Privlače vas nežne i osećajne žene pune razumevanja. Vaše vrline dolaze do izražaja u porodičnom krugu a dosta pažnje posvećujete i vaspitanju svoje dece.

 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Sve vaše reakcije, uglavnom, su prijateljske. Humana crta vašeg karaktera dolazi do izražaju u svemu što radite. Zainteresovani ste za sve što je novo, naročito tehniku. Novac vam nikada nije cilj, već samo sredstvo do nekog cilja. Iako imate sreće s novcem, niste previše ekonomični. I pored vaše komunikativnosti i druželjubivosti, mali je krug vaših prijatelja koji su na istim talasnim dužinama kao i vi. Niste previše romantični, ali zato vas privlače romantične partnerke.

 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Posedujete jaku intuiciju, bogatu maštu i pronicljiv duh. Vaša osećanja su veoma duboka a vi jako ranjivi. Pravi ste umetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i muziku. Iako niste previše praktični, imate 'njuh' za biznis. Monotonija vas 'ubija' a najviše vas privlače romantična putovanja vodenim putevima. Kada pronađete partnerku koja vam odgovara, držite je kao malo vode na dlanu. Pošto vi niste neki organizovan tip muškarca, potrebna vam je žena koja će brinuti o vama.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA