Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Držite Li Korak Sa Vremenom

   Neki horoskopski znaci prate trendove, drže korak sa vremenom pokušavaju da budu uvek u toku. Da li ste vi među njima ili ste od onih koje vreme gazi?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Rado prihvatate sve promene i volite sve što je novo i što vam omogućava prodor u neku novu oblast života. Televizor, plazma, tablet, skajp, mobilni telefon, govorna pošta, laptop, ajpod, ajfon, sve su to uređaji koje vi jednostavno obožavate.
Ali, kada se neki od njih pokvari ili zablokira nemate previše strpljenja da jurite majstore, a još manje da probate da ih sami popravite. Najradije biste kupili neki novi, bolji i savremeniji, jer vas užasava bilo kakvo čekanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Vi uopšte niste ljubitelj promena. Naprotiv, ceo život biste mogli da presedite pored istog televizora i da godinama telefonirate sa istog mobilnog telefona, naročito ako se radi o nekom modelu interesantnog dizajna koji vam je prirastao uz srce. Ukoliko vam se pokvari vaš stari fiksni telefon, lako ćete pronaći majstora koji će ga vratiti u život, a ako ne uspe zadržaćete ga kao ukras u stanu. Kako dosta vremena provodite u kući, televizor vam je omiljena kućna zabava.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Verovatno spavate sa mobilnim telefonom ispod ili pored jastuka, kako slučajno nešto ne biste propustili. Na vašem radnom stolu nalazi se i kompjuter i telefon, a u vašim džepovima ili tašni barem dva mobilna telefona koji se svaki čas oglašavaju 'pištanjem' podsetnika za neki sastanak ili drugu obavezu, kao i porukama koje stalno pristižu.
Onaj ko je u vašoj blizini vrlo brzo dobija želju da se i sam pretvori u neku tehničkuspravicu kako biste i na njega obratili više pažnje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Većina predstavnika vašeg znaka uopšte ne robuje savremenim sredstvima komunikacije i njihovu upotrebu svodi na razumnu, a to u vašem slučaju znači - na najmanju moguću meru. Televizor vam služi da se informišete o događajima u zemlji i svetu i da eventualno pogledate neku romantičnu komediju, dok slobodno vreme najradije provodite u prirodi sa porodicom ili sa nekim koga volite i u čijem društvu uživate. Kada ste zaljubljeni, volite romantične noćne razgovore, uz tihu i nežnu muziku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Volite novine i uspešno baratate tim malim čudima tehnike, jer zbog vašeg imidža i efikasnosti u poslu želite da u svemu budete najbolji. Kako bi to izgledalo kada vi ne biste bili u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima? Dok sedite sa društvom, stiže vam važan mejl na koji odmah morate da odogovirite, što naravno ne biste mogli bez vašeg novog ajfona. Osim aparata za ceđenje voća, kućni aparati vas previše ne interesuju, jer više vremena provodite napolju nego u kući.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su merkura, planete informacija i komunikacije, pa smatrate da vaš rad i doprinos poslu ne bi bio dovoljno značajan bez upotrebe što savremenijih i što savršenijih modela raznih uređaja i aparata. Na poslu ste tačni i precizni, važni su vam i vrednost i tačnost informacija, ztbog čega su sve novine kod vas uvek dobrodošle. Ali, kada stignete kući, sve zaboravljate i ne volite da robujete sredstvima komuniciranja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Rado prihvatate novine, a savremena sredstva komunikacije mogu samo da vam olakšaju i ulepšaju život. Volite da foto aparatom ili kamerom zabeležite sve lepe prizore, mesta, prirodu i razne događaje na kojima ste uživali.
Ukoliko ste dama, verovatno biste voleli da boja vašeg mobilnog teledona, ako već nije, bude neka nežna, pastelna, na primer, nežno roze. A, ukoliko ste gospodin, uživate da komunicirate preko tableta ili mini kompjutera u kolima, dok vas vaša šarmantna partnerka zadivljeno gleda sa sedišta pored vas.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Oduševljavate se neobičnim uređajima, odnosno spravicama koje služe za špijuniranje drugih, raznih malih mikrofona koji mogu da posluže za prisluškivanje... Interesuju vas najnoviji modeli kamera za podvodno snimanje tajanstvenog morskog sveta, a mobilni telefon je vaš stalni pratilac. Kada ste u kući ne volite da se javljate na telefonske pozive, to prepuštate telefonskoj sekretarici, dok u mraku sobe slušate ko vas zove i razmišljate da li da mu odgovorite ili ne.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
 HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Iako ne možete bez mobilnog telefona, niste uvek oduševljeni kada vas zahvaljujući njemu i pronađu. Onaj kome ste potrebni naći će vas pre na nekom sportskom terenu ili tribini, putovanju ili bilo gde, osim kod kuće.
Ne volite da duže vreme boravite na jednom mestu, pa su savremena sredstva komunikacije kao stvorena za vas, a tu je i vaš verni pratilac, fotoaparat ili kamera. Ukoliko nekome treba da se javite ili prenesete neku važnu poruku, šaljete SMS ili mejl, jer volite da ostavite pisani trag.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS
   Iako pod uticajem Saturna sporo prihvatate promene, onaj deo vas kojim upravlja vaš drugi vladalac Uran, odlično se snalazi sa svim 'čudima' novih tehnologija. Najviše koristite elektronsku poštu koja vam omogućava jednostavnije i brže dopisivanje. Slobodno vreme najradije provodite u kući, uz televizor, a verovatno još uvek imate i neki stri video rekorder. Iako uživate u pucketavom zvuku romantičnih pesama sa starog gramofona, muziku i filmove 'skidate' i sa Interneta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
 HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Komunikacija je suština vašeg života, jer vam pruža bezbroj mogućnosti za druženje, nova prijateljstva i susrete sa zanimljivim ljudima.
Bez telefona i najnovijih dostignuća savremene tehnologije, život vam verovatno ne bi bio tako zanimljiv. U prirodi, u kojoj inače provodite najveći deo slobodnog vremena, volite da slušate dobru muziku i družite se sa prijateljima. Naravno, sve zanimljive trenutke zabeležićete fotoaparatom ili kamerom od kojih se ne odvajate, naročito na putovanjima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Savremena današnja sredstva komunikacija i razni tehnički uređaji uopšte vam nisu strani, ali ih prihvatate sporo, dozirano, i to prvenstveno ono što volite i u čemu potpuno uživate. Na primer, prija vam jasan zvuk muzike koja se prostire sa nekog moćnog nosača zvuka, prelepe slike mora i podvodnog sveta koje ste napravili na odmoru, a gledate ih na svom laptopu. Pored telefona, neophodan vam je i skajp za tajanstvene noćne razgovore koji mogu da traju beskrajno dugo.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse