Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Sagledajte Sebe u Pravom Svetlu

   Koliko znamo o sebi? Kažu da su mali saveti velika pomoć. Mahom svi pamtimo bar nešto od onoga što su nam govorili roditelji, babe, dede, braća, sestre, prijatelji - imaj svoj stav, mladost se ne ponavlja, jutro je pametnije od večeri, sa svojima jedi i pij, ali ne trguj, važno je biti uporan, odelo ne čini čoveka… i mnogo toga što je, u samo nekoliko rečenica, često našim životima davalo smer.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
    Prestanite sebe da posmatrate očima drugih. Ne iscrpljujte se time što ćete forsirati stav kako ste baš nesebični i baš dobrica, prekinite da isterujete pravdu i zauzmite malo stav 'oko za oko – zub za zub'.
    Razvijajte nezavisnost, samosvest, poverenje u sopstvene impulse i u sebe, hrabrost, umerenost u davanju, brigu o sebi i najvažnije - usmerite se na konstruktivno ostvarivanje ličnih interesa i tada ćete zaista doživeti sreću, sklad i podršku. Osećaj ravnoteže i snage potiče od vere u sebe i poštenja prema sebi samom, tj. zadovoljenja sopstvenih osnovnih želja.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA BIKA - TAURUS

    Ne budite nestrpljivi, ne gledajte u tuđu livadu misleći da je tamo kvalitetnija ispaša i ne brinite tuđe brige. Ne osuđujte druge i ne opterećujte vaše moždane vijuge pitanjima šta je nečija motivacija da bude baš sa vama. Ne budite opsesivni i skloni tome da uništite sve samo zato što vam smeta jedan detalj. Razvijajte osećaj za lojalnost, budite svesni svojih granica i sopstvene vrednosti, radite stvari postepeno, strpljivo i naučite da istrajavate. Poštujte potrebe, kako sopstvene tako i tuđe, uživajte, budite više zahvalni i naučite da opraštate.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE - GEMINI


    Prestanite da mislite da unapred znate šta i o čemu drugi pričaju i šta hoće da kažu, a da ih pri tom uopšte ne slušate. Prekinite da pretpostavljate da drugi znaju na čemu su, izbacite opsesivnu potrebu da ste večno u pravu, kao i ideju da treba sve da radite onako kako vas intuicija vodi, već malo proverite činjenice.
    Ne odbacujete sve ono što se kosi sa vašim uverenjima i naročito smanjite ishitreno donošenje zaključaka i odluka. Razvijajte zdravu radozalost, postavljajte pitanja jer tako ćete jedino otkriti kako i o čemu razmišljaju drugi. Razvijajte taktičnost, logiku, pozitivan pristup životu i drugim ljudima, naučite da iznosite sopstvene ideje bez ugrožavanja drugih i budite više otvoreni za nove ideje i iskustva.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA R A KOVE - CANCER

    Ne preuzimajte potpunu odgovornost baš za svaku situaciju, ne skrivajte osećanja i ne gajite strahove od bliskih odnosa. Ne radite ništa samo da biste bili viđeni, ne zanemarujte sopstvena osećanja i emocije, prilagodite se društvu i prekinite da sebi na leđa tovarite više nego što možete poneti, samo zato što mislite da je važno da stvari budu teške da biste se vi osećali važnim. Razvijajte saosećajnost i naučite da vidite i vrednujete osećanja. Razlikujte emocije od nesigurnosti. Vežbajte i da budete blago ponizni i prihvatajte tuđe slabosti bez osuđivanja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
    Ne bežite od emocija, ne povlačite se, nemojte uvek iščekivati da vas drugi na nešto podstaknu. Takođe, nemojte večno čekati da saznate nešto više, pa tek onda da krenete u akciju jer ćete zakasniti; ne sanjarite baš previše.
    Razvijajte individualnost i spremnost da budete u centru pažnje, kao i spremnost da se upustite u rizik. Jačajte snagu volje, samopouzdanje i entuzijazam. Naučite da uživate u životu i da se zabavljate, gledajte na život kao na igru i razvijajte stav – od mene sve zavisi. I na kraju, uvek postupajte onako kako vam srce govori.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

    Izbacite osećaj da ste žrtva i velikomučenik, počnite da planirate kako se ne biste osećali dezorjentisano, ne bežite od stvarnosti a pogotovo ne u krajnosti, ne izbegavajte obaveze, ne sumnjajte u sebe, ne odustajte. Radite na stvaranju rutine, usmeravajte se uvek na sada i ovde, delujte sa saosećanjem. Naučite da pravilno analizirate i kategorizujete, kao i da pravilno primećujete i vrednujete detalje kako se ne biste rasplinjavali, naučite kako se precizno i svrsishodno pomaže drugima, stičite samopouzdanje iskustvom, razvijajte umerenost. Rizikujte, bez obzira što osećate strah. Ako se skoncentrišete i napravite plan, čitav univerzum će vam otvoriti put ka uspehu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
    Ne budite impulsivni, izbacite poznate izlive gneva, prekinite da se nepromišljeno dokazujete i shvatite da i drugi imaju neke potrebe, a ne samo vi.
    Tačnije, ne budite egocentrični i sebični i ne očekujte da drugi budu kao vi. Pazite koliko trošite i na šta, ne budite bolesno ravnodušni jer to iritira i ne odbijajte kompromis. Razvijajte smisao za saradnju, diplomatiju i takt. Budite nesebični kada pružate pomoć, jer to mora biti bez očekivanja. Delite sa drugima i naučite da stvari vidite i očima drugih. Kada tim pobeđuje i vi pobeđujete, kada delite sa drugima i sami ćete imati više.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

    Prestanite da budete toliko posesivni i tvrdoglavi. Zaboravite prošlost i prekinite da stalno 'vrtite film' šta je bilo i šta vam je neko uradio. Malo više se bavite poslom, a manje čulnim zadovoljstvima. Ne opirite se promenama i ne ponavljajte uvek iste greške. Razvijajte samodisciplinu, oslobađajte se svega što vas koči i kada birate promene - neka budu konstruktivne. Uživajte u stvarima bez potrebe da se one poseduju. Naučite da prihvatite pomoć i podršku drugih bilo da se radi o idejama, novcu ili prilikama. Naučite da postanete svesni želja, potreba i motiva drugih i budite otvoreni za saradnju. Tada ćete zasigurno uživati u situacijama koje čine da se čovek oseća živim i lakše ćete ostvariti i vašu ljubav prema situacijama visokog rizika. Prihvatanje promena dovodi do vitalnosti. Alternativa promeni je - stagnacija.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
    Izbacite neodlučnost, prekinite da tri sata nakon što vam neko nešto kaže preispitujete šta je 'veliki pesnik hteo da vam kaže'. Prekinite da postavljate trilione dodatnih pitanja i ne trudite se da smišljate rečenice za koje mislite da bi drugi baš hteli da ih čuju.
    Ne ubijajte intuiciju logikom i ne forsirajte da neko trenutno nešto uradi ili odgovori na vaš zahtev ili pitanje. I ne verujte uvek tuđim zapažanjima o sebi. Naučite da se oslanjate na intuiciju, pa čak i na proročke sposobnosti ili takozvano nevidljivo vođstvo koje vam se obraća iz više svesti. Razvijajte spontanost, osećaj za avanturu i slobodu. Komunicirajte direktno i bez samocenzure. Verujte sebi, ako se osamljujete neka to bude u prirodi, razvijajte strpljenje i intuitivno slušanje – osluškivanje značenja koje je skriveno iza reči. Pobeđujete kada verujete intuiciji i kada govorite ono što vam se trenutno događa, a slobodni ste kada dozvolite drugima da budu ono što jesu.


Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

    Ne menjajte raspoloženja svetlosnom brzinom, zaboravite na nesigurnost koja vodi u lenjost i zavisnost. Ne sputavajte sebe imaginarnim strahovima, ne živite u prošlosti, a najmanje ne u izolaciji, ne izbegavajte rizik i prekinite da dramite pred drugima. Radite i razvijajte osećaj za samokontrolu, kao i samopoštovanje. Pristupajte životu zrelo i odraslo i vežbajte razuman pristup rešavanju problema. Ne treba da se oslanjate ni na koga, osim na sebe. Ispunjavajte obećanja i obaveze, oslobodite se prošlosti kako biste se uspešnije bavili sadašnjošću, više brinite o sebi i naučite da prihvatate odgovornost za uspeh. Ne možete da kontrolišete druge, ali zato možete sebe. Uvek kada preuzmete odgovornost - pobeđujete. Naučite da imate cilj.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
    Ne uvodite promene samo da biste se dokazali ili pokazali autoritet, izbacite avanturizam ili ga bar prepolovite, ne budite tvrdoglavi, niti melodramatični.
    Sledite sebe i sopstveno 'ja' i nikako ne radite ono što se od vas očekuje, ne idite u krajnosti, obuzdajte strasti i postanite ponekad svesni da i drugi imaju identitet i da niste samo vi najvažniji. I ne vraćajte 'loptu' pošto-poto, da drugi ne pomisle da se bojite. Radite na objektivnosti i sagledavanju potpune slike. Razvijajte želju za prijateljstvom i donošenje odluka koje su u najboljem interesu grupe. Budite spremni da delite ideje i razvijajte humane odnose. Stvarajte situacije u kojima su svi na dobitku i naučite da priznate da su i drugi, svako na svoj nači, posebni. Oslobodite se svojeglavosti, kao i želje za dominacom nad drugima, i čim odlučite šta želite - univerzum će vam to i doneti.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

Otarasite se osećaja nespokojstva, kao i preteranog cepidlačenja i traženja igle u plastu sena. Rešite se opsesivne zabrinutosti, kao i preuveličavanja sitnica. Vaša prva reakcija je da kritikujete i da nalazite mane drugima, kao i verovanje da drugi uvek greše. Ako napravite grešku, ne budite uznemireni kao što imate običaj i zapamtite da niste u obavezi da trpite loša stanja i situacije. Razvijajte osobinu da ne osuđujete. Razvijajte saosećanje, a nespokojstvo predajte u ruke višoj moći. Oslobađajte um meditacijom i samoposmatranjem. Usredsredite se više na duhovnost i duhovne puteve i verujte u pozitivne ishode. Ne opirite se promenama. Setite se rečenice 'da Božija i duhovna vlada nikada ne može da padne'. Sve je u redu i sve se odvija kako treba. Izvor: Treće Oko - Piše M. Sasic



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana