Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Koliko Će Vam Trajati Veza

   Ako ste se pitali koliko dugo će da traje vaša veza sa novim partnerom, onda će vam horoskop možda odgovoriti na to pitanje. Evo koliko dugo će da traje vaša veza sa novim partnerom...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan 
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
Odlazi čim nestane strasti – Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka.
    U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte, pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik  
BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS


Ne voli da ostavlja – Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to – U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore.
    Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak  HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.)  CANCER

Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za ceo život – Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su verni.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)  LEO
    Veze obično traju od jedne do dve godine – Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah.
    Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica
 HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) - VIRGO


Ceni sigurnost u dugim vezama – U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.)  LIBRA
    Duge veze utemeljene su na prijateljstvu – Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu.
    Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Jedan od najodanijih znakova – Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Dugo razmišlja pre nego što se veže – Neodlučni su po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore.
    Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   HOROSKOP ZA JARCA (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Očekuje apsolutnu vernost – Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje celog života. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar seks i deca su lepak koji Jarca drži u vezi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
    Potreban je stalan izazov – Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života.
    Ipak, mogu da se predaju i zaljube, ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Najvernije među horoskopskim znacima – Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi. Izvor: Treće Oko

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse