Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Kakvi Ste Na Fejsbuku?

   Da li se mnogo nervirate kada neko kači selfije po ceo dan, ili slike svog vege obroka? I ko je tu lud- vi što ključate ili onaj kome se nije desilo, ako nije slikao i okačio da svi vide? Da li je išta od ovog vaša krivica, ili vam je samo takav horoskop?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
    Ovnovi su pravi Fejsbuk manijaci. Kao i u realnom životu, tako i na Fejsu, teže da stalno budu okruženi pratiocima.
    Skupljaju 'prijatelje' kao salvete i izbegavaju bilo šta što ih može izdeprimirati, pa makar to bio samo negativan komentar. Takve odmah stavljaju na blok. Religiozno fotošopiraju svaku fotku na kojoj su i očekuju da se ljudi pred njihovim likom klanjaju kao pred ikonom. Obožavaju igrice. Fejsbuk shvataju kao zabavu, a sa zabavljanjem za njih nema šale.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA BIKA - TAURUS

    Bikovi su materijalisti, pa su im takvi i postovi. Vole da kače slike kojekakvih luksuznih enterijera, skupih destinacija i najnovijih gedžeta. Hvale se svime što kupe i koriste svaku priliku da sebe predstave kao da plivaju u lovi i udobnosti. Takođe su hiper-osetljivi, pa u glavnom brišu sve negativne komentare na svoje postove.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Kako god da se osećaju, Blizanci na Fejsu teže da stvore iluziju da se konstantno fenomenalno zabavljaju i da im je život jedna beskrajna žurka.
    Postuju beskrajno mnogo fotografija kao dokaz tome. Imaju tendenciju da beže iz realnog sveta u svoj savršeni Fejsbuk život i onda da iz tog ugla sude o drugima.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA RAKOVE - CANCER

    Pošto su konstantno na emotivnoj klackalici, njihovi statusi su često međusobno kontradiktorni. U istom danu cveta cveće, planira se budućnost, mogućnosti su neograničene, a onda nastaje potpuno pomračenje, usamljenost, beznađe… Nostalgični su, pa su im postovi često posvećeni nekim starim dobrim vremenima. Albumi su im puni porodičnih i slika iz detinjstva, a neretko koriste i aplikacije za foto-kolaže. Manično kače slike slatkih pufnastih životinja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
    Lavovi vole da se slikaju sa drugarima. Fid im je pun fotografija sa raznih proslava, izlazaka i okupljanja. Na njima Lav, naravno, mora ispasti naj-kul od svih.
    Pošto je egocentričan, sigurno ima negde i album prepun selfija na kojima izgleda fantastično. Tag i haštag manijak.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

    Device su poznati perfekcionisti. Kao i sve što rade u životu, tako i fejsbukovanje mora biti plansko i promišljeno do tančina. U stanju su da satima razmišljaju o statusu koji žele da izbace. Sto puta ga prepravljaju, prekrajaju, proveravaju greške. Isto je i sa fotkama. Ako nije perfektna, fotografija jednostavno ne sme ugledati svetlost dana. Da ne govorimo o mukama oko naziva, kada već jednom odluka padne koja će fotka biti objavljena. Kao što su teške na objavama, tako su teške i na lajkovanju. Dobro će razmisliti o smislu života pre nego što kliknu na lajk.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
    Vage besomučno kače fotografije na kojima su sa izabranikom/com srca svoga. Možda čak imaju i zajednički profil.
    Konstantno im je potrebna podrška lajkovanjem. Lake su na slike sa motivacionim sadržajem i srceparajuće citate. Kada su singl, fid im je zatrpan čežnjivim fotkama i izanđalim izrekama.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

    Škorpion je veoma emotivan, ali i takmičarski nastrojen. Kači tone i tone citata i sličica samo da bi dobio gomilu lajkova, a najsrećniji je kada je lajkovaniji od svojih drugara (protivnika). Podrazumeva se da je ljubitelj mačaka, a nije imun ni na cirkularne poruke i izazove.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
   Strelci vole viceve i šale. Lajkuju i šeruju raznorazne smešne statuse, tvitove, ispale, fejlove...
    I nije ih briga da li će nekoga uvrediti. Oni samo žele da se zabave i da zasmeju svoje drugare.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

    Jarčevi su preopterećeni svojom pojavom i svaki lajk im je bitan. Okačiće čak i nešto što im se ne dopada preterano, samo ako namirišu da će da pljušte lajkovi. Fid im otprilike izgleda ovako: Red sisa, red dupeta, Balašević, Đoković, selfi sa citatom Bukovskog i sličn...

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
    Oni ne mare mnogo za tuđe mišljenje i kače šta im se sviđa, kad im tako dune. Objaviće neki kontraverzni status ili izazovnu fotku, bez premišljanja, griže savesti ili stida.
    Gde god da odu, Vodolije nose foto-aparat i ukoliko mogućnosti dozvoljavaju, odmah kače fotke na Fejs, ali ih pre toga provlače kroz razne filtere, da što bolje dočaraju svoj doživljaj situacije. Kreativne su, pa im nije problem da izbace tonu statusa dnevno.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

    Kao jednom od najkreativnijih znakova, Ribama je važno da njihovi profili izgledaju originalno. Stavljaće fotografije s prijateljima i porodicom, ali ne i one na kojima su sami jer ne vole da privlače pažnju. Međutim, ukoliko želite da pročitate ili saznate nešto više o njima na ovoj društvenoj mreži, pišite propalo.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana