Naslovni baner
Ponuda Tema

Kako Se Ljubite

    Svako ima svoj stil ljubljenja i praju mu sasvim određene vrste poljubaca. Nekim horoskopskim znacima najviše pra snažan poljubac, dok neki drugi vole pažljive, nežne poljupce… Da li vama odgovara ono što vam sugeriše astrologija
Horoskop za Ovna  HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Stil ljubljenja Ovna

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.


Horoskop za Bika  
BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS


  Stil ljubljenja Bika

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, a za vreme poljupca držati za ruku.

Horoskop za Blizance 
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.)  GEMINI


   Stil ljubljenja Blizanca

Drugačiji, zanimljivi i promenljiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, pre nego što pređete na akciju.

Horoskop za Rakove  HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.)  CANCER

   Stil ljubljenja Raka

pratno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i pratan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle toga ćete se osećati toplo i predivno.


Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)  LEO

   Stil ljubljenja Lava

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite.


Horoskop za Device
 HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) - VIRGO


   Stil ljubljenja Devica

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan.


Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.)  LIBRA

   Stil ljubljenja Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. Samo, kvaka je u tome što isto očekuju i od partnera – da živi samo da bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak će biti isti i posle 25 godina provedenih zajedno.


Horoskop za korpije   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

   Stil ljubljenja Škorpije

Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.


Horoskop za Strelca  HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Stil ljubljenja Strelca

Strelci uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Horoskop za Jarca   HOROSKOP ZA JARCA (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Stil ljubljenja Jarca

Jarac se retko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.


Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Stil ljubljenja Vodolije

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.


Horoskop za Ribe  HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Stil ljubljenja Ribe

Riba će vas poljubiti samo ako lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način.
    Izvor: novosti.rs

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA