vrh
Meni

Kako Reagujete u Blizini Voljene Osobe

   Sada zaista imaš izgovor za uvrnuto ponašanje pred tipom koji ti se sviđa. Delimično je tvoje ponašanje unapred određeno tvojim horoskopskim znakom. Svaka osoba drugačije reaguje na prvi dejt, poruku od simpatije, odbijanje. Upravo zbog horoskopskog znaka. Sada ćeš bolje upoznati svoje ali i reakcije svojih drugarica.


 
   OVAN


Ti si osoba koja nema prolema sa samopouzdanjem ni trunku, aliii ponekad ne znaš kada je dosta. Ti si jedna od onih koja će besramno flertovati sa svakim tipom u sobi koji ti se svidi, što može imati svojih prednosti.. Aliii, sledeći put bolje baci oko samo na jednog tipa i usmeri energiju ka njemu. Uspećeš! 


   BIK


Ti veruješ da je put da osvojiš svog momka upravo preko njegovog stomaka i ne odustajes od te zamisli. Kao predlog za dejtove uvek biraš restorane, pizza barove i trudiš se da saznaš što više o njegovom ukusu. Pamtiš čak i koja pića bira uz određenu vrstu hrane. Kada počneš sa nekom idejom teško odustaješ, tako da se nadamo da je tvoj tip pravi gurman! 


   BLIZANCI


  Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno. U prisustu simpatije praviš nezainteresovano i verovatno flertuješ sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobila još veću pažnju izabranika. Tip će morati dosta da se potrudi oko tebe kako bi ti priznala svoja osećanja.   


   RAK

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. Ti si stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napraviš prvi korak, imaj to na umu!  


   LAV

Ti znaš sve o osobi koja ti se sviđa , ali to si saznala preko društvenih mreža. Uživo nemaš hrabrosti da mu priđeš. Jedna si od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kuckas drugarici poruke i tražiš savete. Priđi mu, javi se! 


     DEVICA

Ti maštaš o vezama. Čak i kad nisi u jednoj ti imaš celu budućnost isplaniranu. Glava ti je uvek u oblacima i uvek si zamišljena. Iako misliš da je tvoje ponašanje neprimetno, on sve zna!


 


    VAGA

Vrlo ste zaljubljive i nikako ne želite i ne volite da budete same. To je i jedan od razloga vaše otvorenosti i direktnog pristupa prema nekome ko vam se sviđa. Nećete oklevati da pokažete svoje emocije osobi koju vidite kao potencijalnog partnera. 


   ŠKORPIJA


Tajnovina i introvertna, eto to je škorpija. Tvoje emocije retko ko može da pročita, to je problem čak i tvojim najbližima. Moraš biti malo otvorenija i direktnija prema simpatiji, kako bi znao šta osećaš i koji korak da preduzme. 


   STRELAC - minus dijeta

Ti si veoma društvena osoba i tebi nije teško da napraviš prvi korak. Međutim, tvoje šale i viceve on ne shvata na pravi način. Iako je tebi to način da mu se približiš, on te gleda kao ortaka. Upotrebi malo svoju žensku stranu! 


    JARAC


Prema simpatiji se ponašaš kao prema drugovima. Želiš da saznaš o njemu što više detalja, da okteiješ šta voli, koju muziku sluša.. Ne zaljubljuješ se naglo. Tebeje teško provaliti, da li ga posmatraš kao druga, kao kolegu.. Mislim da i tebi nije skroz jasno. Dosta analiziraš stvari pre nego što se odlučiš na akciju. 


    VODOLIJA


Ti si najpovučenija osoba u sobi i flertuješ na veoma čudne načine. Pričaš o vanzemaljcima, vremenskim nepogodama. Pronađi neke sličnosti sa simpatijom i započni malo drugačije teme.  


    RIBE

Uvek čekaš da on napravi pri korak kao i da predloži sledeći. Ti ga pratiš u stopu i često menjaš svoje planove zbog njega. Kada je u tvojoj blizini slažeš se sa svim njegovim tvrdnjama i pokazuješ zainteresovanost da provedeš vreme sa njim. Pokaži malo autentičnosti.
Izvor: Wannabe magazine


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane