Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Kako Se Odnosite Prema Novcu?

   Kako se odnosite prema novcu? Astrologija može da vam da odgovor po mnogim pitanjima pa tako i po pitanju novca. Pogledajte kako se koji horoskopski znak odnosi prema novcu! Ko štedi, ko troši, kome služi za zabavu ... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

    NAJVIŠE VOLITE DA TROŠITE NOVAC - Iako ste sposobni da zaradite novac, on vam ipak najviše služi za trošenje. Novac je samo način da ostvarite onoi što želite, a više vas zanima proces zarađivanja.
    Hrabri ste i odvažni, uživate da vodite igru i da pobeđujete, štro može dovesti do finansijskih problema. Rado trošite novac, pa se ne čudite kada ostanete bez novca i retko vam polazi za rukom da pare sačuvate za crne dane. Ne žalite da potrošite novac na svoje prijatelje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik  
    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    NOVAC VAM PRUŽA SIGURNOST I LUKSUZ - Volite da stičete novac i odlično baratate sa njim. Nikada se ne razbacujete sa novcem, jer cenite sigurnost koju vam novac donosi. Niste skloni naglim finansijskim odlukama, zbog čega deonice i akcije nisu vaš teren. Luksuz ima svoju cenu, pa naporno radite kako biste sebi mogli da obezbedite lepe stvari. kao što uživate u divnom vremenu i dobrom filmu, isto tako vam prija i interesantno putovanje. Praktični ste. pa dosta novca ulažete u nekretnine i antikvitete.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

    NOVAC VAM SLUŽI ZA ZABAVU - Nepredvidivi ste i obožavate promene. Volite da zarađujete, ali takođe volite da budete slobodni i trošite novac. U stanju ste da dosta potrošite na telefon i odeću.
    Velika plata za vas nije mamac za bavljenje nekim dosadnim poslom, jer na svetu postoje dosta zanimljivije stvari od plaćanja računa. Zato često radite dva do tri posla, a usput negde i volontirate. Ukoliko bi vaš partner preuzeo finansije na sebe, život bi vam bio lakši.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


    UŽIVATE U GOMILANJU NOVCA - Imate njuh za biznis i umete da baratate sa novcem, koji smatrate pravim merilom vaših sposobnosti. Prilikom sklapanja poslovnih ugovora, obraćate pažnju na svaki detalj, ali izlazite iz posla ukoliko procenite da to nije prava prilika za vas. Novac vam služi da zbrinete one koje volite i obezbedite sebi sigurnu starost. Račune plaćate na vreme, a frižider vam je uvek pun. Nerado pozajmljujete novac drugima, osim prema članovima porodice kojima ste velikodušni.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO

    NOVCEM ISPUNAJVATE SVE SVOJE ŽELJE - Novac umete i da zaradite i da trošite. A što ga više trošite, više ga imate, jer volite da pronalazite nove načine zarade novca. Darežljivi ste i prijateljima rado pozajmljujete novac, ali ne volite da pozajmljujete od njih.
    Ukoliko upadnete u dugove, dižete bankarski kredit da ih podmirite. Privlači vas glamurozni svet kockarnica i skloni ste riziku, ali ne volite da gubite. Vaša sujeta može vas odvesti u loše procene poslovnih situacija.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica
   HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO

    NOVAC ŠTEDITE ZA CRNE DANE - Umete da raspolažete sa nocem i nikada se ne razbacujete. Praktični ste i oprezni, račune plaćate na vreme, ne volite ni od koga da zavisite, a redovna plata za vas je zakon. I sa malo para umete da se provedete. Novac ne volite da pozajmljujete drugima, a još više mrzite kada se nađete u situaciji da vi morate da ga pozajmite od prijatelja ili rođaka. Uvek ćete rado pozajmiti članu porodice, ukoliko znate da će vam ga vratiti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

    NOVCEM KUPUJETE SVE LEPO ŠTO ŽIVOT NUDI - Novac cenite, ali kako ste u duši hedonista, smatrate da vam komfor i luksuz pripadaju. Račune plaćate kada se setite ili ih prepuštate vašem partneru.
    Bez oklevanja ćete pozajmljivati od drugih, ali ćete i sami drugima dati i poslednji dinar. Kada puno potrošite na umetnost ili provod, imate grižu savesti, jer u životu uživate samo onda kada stanje na bankovnom računu može da pokrije sve vaše hirove.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija
  HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    NOVAC VAM OMOGUĆAVA MOĆ NAD DRUGIMA - Poslovima upravljate iz senke i fantastično baratate novcem kojim kupujete sigurnost i slobodu. Zahvaljujući svom samopouzdanju i spremnosti na velike žrtve, često stižete do vrha u svom poslu. Kada vam dobro ide, nesebično pomažete drugima i pozajmljujete novac prijateljima, ali dužnicima ne dozvoljavate kašnjenje. Volite da nadzirete sve prihode u svom domu, što obično izluđuje vašeg partnera. Mrzite razbacivanje, a rado trošite naumetnička dela.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
  HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

    IMATE SREĆE SA NOVCEM - Uživate da trošite, a obično imate i sa čim, jer imate dosta sreće sa novcem. Njime možete da kupite i slobodu i zabavu, pa novac zauzima veoma važno mesto u vašem životu. Međutim, detalji oko finansija vas zamaraju, pa ih radije prepuštate knjigovođi.
Privlače vas i rizik i kocka, a preterano ste darežljivi prema onima koji nemaju. Novac rado pozajmljujete prijateljima, a taj dug često im opraštate i pretvarate u poklon. Ukoliko neko vama pozajmi novac, često zaboravljate da ga vratite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


    NOVAC VAM PRUŽA OSEĆAJ SNAGE - Vaša deviza glasi - radom do bogatstva. Novac stičete sistematski, napornim radom i u tome veoma uživate. Disciplinovani ste i želite da budete priznati.
    A ukoliko pritom možete još i da zaradite, tim bolje. Vešto rukujete novcem i ne opuštate se dok vam račun u banci ne bude pun. Ne upuštate se u poslove sticanja novca preko noći. ne volite da pozajmljujete drugima i od drugih, a volite da kontrolišete porodičnu blagajnu čime izluđujete svoje ukućane.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
  HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    NOVAC STVARATE NI IZ ČEGA - Kada biste hteli, mogli biste da zaradite čitavo bogatstvo. Vaš aktivan um i smisao za biznis uvek nađu put do novca, pa se poput mađioničara sa lakoćom, barem tako drugima izgleda, izvlačite iz finansijskih problema.
Volite da budete svoj gazda, zbog čega se ne zadržavate na jednom izvoru prihoda. Prijateljima rado pozajmljujete novac ne insistirajući na roku vraćanja. Kada se upustite u kupovinu, obično previše potrošite i to na ono što najviše volite, na tehniku, parfeme i odeću.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe
  HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    NOVCEM OSTVARUJETE SVOJE SNOVE - Novac cenite jer vam omogućava da ostvarite ono što želite. Iako do novca često dolazite nasledstvom ili brakom, umete sami da se izborite za svoju finansijsku sigurnost. Znate da budete veoma velikodušni, a kada ste zabrinuti zbog novčane situacije postajete jako praktični. Vešto baratate novcem i znate kako ra rastegnete prihode od prvog do prvog. Iako nikada nećete priznati da nemate novca, ne možete da odbijete kada vas neko zamoli za pozajmicu.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana